View Full Version : Nogomet
OVAK - Imam jedan zanimljiv tekst za sve vas navijaèe, molim ťefove foruma da ovaj tekst ako je ikako moguÌe ostave. Znam da je dug, al nek ljudi proèitaju. Ak je ipak 'prevelik' nek ga se pobriťe. Hvala lijepa! :smt006
Tekst je preuzet s ribafish.blog.hr a prenosim samo dio njega, samo onaj najvaŞniji dio, uz nek sitne korekture, pa proèitajte...
"petak, 16.12.2005. Dnevnik 38 - ĹĄvabo, barabo...
Na SP u Italiji (1990.godine), nije bilo sjedeÌih mjesta (propast nogometa poèinje sa uvoðenjem sjedeÌih mjesta) i nije bilo proťetavanja tadaťnjih estradnih zvijezda, politièara, menadŞera i sl. Npr., tadaťnjoj najpopularnijoj estradnoj zvijezdi u umiruÌoj Jugoslaviji Lepoj Breni i njenom ŽivotinjoviÌu nije na kraj pameti bilo paradirati u nekim topiÌima jugoslovenskih boja na SP u Italiji. Od Severinih pojavljivanja u Japanu mi se povraÌalo, a u Njemaèku Ìe se zaputiti sve manekenke koje drŞe do svog imena i do svoje pojave.
Uglavnom, povraĂŚa mi se oko cijele te histerije zvano SP. U petak naveèer masa prijatelja me zvala (jer me ljudi poznaju kao istinskog ljubitelja nogometa koji je proĹĄao zbog nogometa cijeli svijet, masu europskih stadiona, izmeðu ostaloga bio na dva svjetska i dva europska prvenstva) da prokomentiramo grupu koju smo izvukli. svi kao ludi planiraju iĂŚi u Njemaèku i svi me pitaju za savjet: Kako do karata? (jer znaju da sam poprilièno spretan i imam iskustva s tim stvarima) i sl. REKAO SAM SVIMA: ZABOLI ME K**** ZA TO SVJETSKO PRVENSTVO, KARATA ZA NAVIJAĂE UOPCE NEĂE BITI U SLOBODNOJ PRODAJI, SVE ĂE POKUPOVATI SPONZORI, MENADĹ˝ERI, MANEKENKE, ESTRADNE ZVIJEZDE I ZVJEZDICE I MASTODONSKA HNS-OVA ADMINISTRACIJA. Najzanimljivije od svega je da sam svakog na kraju razgovora pitao : "Ide li ti se sutra sa mnom na Dvoransko prvenstvo Hrvatske u Dom Sportova; igraju Zagreb, Dinamo, Hajduk, Inker, Rijeka, Osijek..." Pola od njih uopĂŚe nije znalo o èem se tu radi, a pola od njih je reklo da ne moĹže, da ima drugih obaveza. Pa kakvi su to u k**** ljubitelji nogometa, koje uopĂŚe ne zanima ta stvar zvana Dvoransko prvenstvo, a vec sada pola godine prije planiraju kako ĂŚe spiskati stotine i stotine eura da bi prisustvovali tom SP-u. Uzas katastrofa, povraĂŚa mi se.
Ali sve je to tzv. moderni nogomet koji ide za tim da stadioni izgledaju kao kazaliťta, svi sjede, pljeťÌu (a u posljednje vrijeme i ne pljeťÌu nego maťu onim prestraťnim zraènim ťtapovima), Şderu kokice, hamburgere , piju litre Coca Cole, svaki gledatelj na sebi ima pet rekvizita svoje momèadi. Dijelom se to uspijelo postiÌi u Engleskoj, gdje se forsiranom medijskom propagandom i postiglo da se takvim gledanjem na nogomet i mjerama koje je zapoèela Margaret Tacher u Engleskoj iskorijenio nogometni huliganizam, ťto je daleko od istine. Ako se pogleda statistika po izgredima u svezi nogometnih utakmica Engleska je i dalje na prvom mjestu, samo ťto su neredi sa stadiona prebaèeni u pubove i okolne ulice. Pa ťto nije èudno da pri svakom gostovanju svoje izabrane vrste engleski navijaèi naprave najveÌe pizdarije.
Ĺveliki kuracto se tièe distribucije ulaznica za SP imam par pitanja:
1) Zaťto Ìe se igrati na manjim kapacitetima stadiona nego u njemaèkom nacionalnom prvenstvu? Zaťto npr. Borussijin Westfallen na njemaèkom prvenstvu prima preko 70 000 ljudi, a za potrebe SP ce biti smanjen na 50 000. Isto vrijedi za Schalkeov stadion koji prima 63 000 ljudi, a nominalni kapacitet za SP mu je 52 000 ljudi.
2) Koji k**** su karte uopÌe puťtene u prodaju prije izvlaèenja za SP? Kakav je to navijaè koji kupuje karte za utakmicu B1-A2 u Stuttgartu, kada ne zna koje su uopce reprezentacije B1 i A2?!
3) Koji k**** se karte uopĂŚe prodaju preko interneta? Ĺveliki kuracto nekog njemaèkog menadĹžera uopĂŚe zanima utakmica Iran-Angola? Koji k**** toliko Japanaca na utakmici Hrvatska - Rumunjska u Bordeauxu 1998.? Koji k**** se na utakmici Engleska - Hrvatska u Lisabonu oko mene nalaze 4 Australca, a po gradu engleski navijaèi masovno traĹže ulaznice?!
4) ZaĹĄto se ulaznice ne podijele pola jednoj reprezentaciji, pola drugoj, ili prema zahtjevima odreðenih nogometnih Saveza, a ono ĹĄto ostane (ako ostane) nek pokupuju ostali, Njemci, Kinezi, japanski i amerièki turisti i slièni indijanci... (a tako je bilo za SP u Italiji). Kako ĂŚe se rasporediti karte za utakmicu Brazil - Hrvatska? Stadion prima 50 000 ljudi (a zapravo prima 70 000, ali sigurnost, p**** im materina), 4 tisuĂŚe karata ide brazilskim navijaèima, 4 tisuĂŚe hrvatskim. A ĹĄto je s ostalih 42 000 ljudi? Kome one idu? Sponzorima, FIFI, UEFI, berlinskoj èistoĂŚi, dobrovoljnim davaocima krvi???? Koji k**** nekog Francuza, komercijalnog direktora neke podruĹžnice Mastercarda (sponzora FIFE) zanima ogled Brazil - Hrvatska? Ili Togo - Ĺveliki kuracvicarska? Jel se nogomet igra zbog navijaèa ili se igra zbog fifinih sponzora, pa je postao samom sebi svrha?
5) Karte za drugi dio natjecanja, veÌ su rasprodane a ne zna se uopÌe tko Ìe igrati... Pa koji se k**** one imaju sada prodavati? Zaťto se ne prodaju tek u trenutku kad se dozna imena protivnika, karte se tek tada distribuiraju nogometnim Savezima onih zemalja koje su proťle? Ovo je raj za preprodavaèe, i sliène Şmuklere.
6) ZaĹĄto se jednostavno grupa ne igra na dva stadiona i dva grada vrlo bliske udaljenosti (kao sto je bio sluèaj na SP u Ĺveliki kuracpanjolskoj (1982. godine) i Italiji nego jedna reprezentacija i njeni navijaèi moraju preĂŚi cijelu Njemaèku da bi prisustvovali ogledima svoje izabrane vrste?!...
7)...
Zakljuèak: SP u nogometu viťe nije za navijaèe, ono je postalo statusni simbol, estradni spektakl na kojem za prave navijaèe nema mjesta. Estradizacija, menadŞeri i odvjetnici preko odijela i debelih trbuťina oblaèe najnovije dresove hrvatske reprezentacije i spremaju se za Njemaèku (troťkove je naravno platila firma), manekenke u topiÌima nacionalnih boja paradiraju po stadionima, prodavaèice u Konzumu u kockastim dresovima, videopanoi, Barbara Kolar i Danijela TrboviÌ svaki dan u udarnom terminu na TV-u govore o onome o èemu nemaju blage veze (nogometu), nacionalna homogenizacija, rodoljubne pjesme u svim sredstvima informiranja... Poserem se na SP u Njemaèkoj, poserem se na Blattera, Beckenbaurea i cijeli organizacijski odbor SP-a. Poserem se i na sve menadŞere, sve manekenke, sve bonkulovce, doktore, odvjetnike, estradne zvijezde i zvjezdice kojima je ispod èasti pojavit se na ogledu HNL-a, gubit subotnja popodneva u Maksimiru, KranjèeviÌevoj, a bit Ìe u prvim redovima za karte za SP. Žao mi je ťto nismo izvukli u grupi Srbe, pa da malo svoje guzice izloŞe ne daj BoŞe opasnosti.... Nabijem na k**** obavezna sjedeÌa mjesta na stadionima, nabijem na k**** prodaju karata preko interneta, spektaklizaciju i estradizaciju nogometa preko medija, sve sponzore SP-a koji ce dobiti 80% kapaciteta svakog stadiona, moderni nogomet, komercijalne televizije, zakon o navijacima i one koji ga provode.
Dosta mi je manekenki koje na stadionu dok se lomi reza pitaju ĹĄto je to ofsajd, zaĹĄto je onaj strièek u Ĺžutom i koliko je joĹĄ do kraja, samo zato jer su plave i ljepuĹĄkaste i imaju sponzore sa zlatnim lancima i originalnim dresovima za 2008. koji ih furaju na raèun firme i oèeva na svakakve tekme. Takvih nema u Latvijama, Maltama, Ĺveliki kurackotskama, kad se grize, krvari i spava po podovima i parkovima... Odvratna komercijalizacija. Da netko provali da ĂŚe na prijenosu sprovoda gigantske krtice doĂŚ kamere RTL-a i HTV-a, odmah bi se stvorilo 128 manekenki narikaèa. Ma fuj. Ĺveliki kuracupci. Krepajte i pustite prave navijaèe da putuju, a vi umirite od kokaina i kvarova jahti i bembura. Stoko..."
Ma fenomenalan tekst! =D> =D> =D>
Covjek je potpuno u pravu...
bob rock
21-03-2006, 21:32
Samo nek i dalje drotovi svoju silu isfuravaju, ali nek zapamte da nece to vjecno trajati.
Za mene ce ti skotovi (cast iznimkama) zauvijek ostati hrpa neandertalaca koja misli da su nedodirljivi jer se skrivaju iza znacki, uniforme, pistolja i pendreka. Samim tim su jos gori jer bi trebali biti uzor ostatku drustva svojim postenjem i ponasanjem.
ali apsolutno nitko nije doveo u pitanje moguænost da su spomenuta petorka + ustrijeljeni pokušali fizièki napasti "teroristu/kamatara", jer naravno "takvih je po gradu na tisuæe".
ne znam zašto ljudi imaju tendenciju stati iza hrpe nasilnika, koji kada najebu sebe pretvaraju u romantiène junake.
ali naravno gospodo da se sprdam, jer, nadasve mi je šaljiva vaša solidarnost i povjerenje na rijeè ljudi koji za sebe tvrde da navijaju za dinamo. da istina, oni vole popiti, razbiti koju glavu, umlatiti kojeg prolaznika, ali to je tako super, jer njih svi omalovažavaju i svi ih mrze i , eto, žele satrti, ni iz kakvog razloga. sva sreæa da su svi oni tramvaji nakon utakmica porazbijani, eto sluèajno. šašica neandertalaca. naravno, šašica neandertalaca takoðer borila se PRED JEBENIM MILANSKIM DUOMOM S POLICIJOM NEKOLIKO SATI. šašica neandertalaca takoðer voli razbiti koju lubanju na meðunarodnoj utakmici zbog èega æe zla i korumpirana europa izbaciti dinamo iz europskih natjecanja (1993. ili koje, ne znam). a i svaki put kada se ide preko drine se odazove poveæi broj navijaèa, naravno kako bi bre popili kavicu sa bre komšijama.
Mrze navijace jer ne sutimo kad nas se vrijedja i jer mi uzvracamo udarce.
ne, mrze vas zato što ne kužite razliku izmeðu navijanja i razbijanja... ali naravno, udarac je oduvijek bio pravi odgovor na provokaciju, jer eto, nas niko ne smije da jebe.
Mi smo za vecinu drustva sljam, ali me uopce ni najmanje nije briga kaj ostali misle. Jer moju ljubav prema Dinamu nece izbiti nikakvi pendreci, batine, pritvori, vrijedjanja i razna maltretiranja. I neka zapamte da mi navijamo i pratimo klub iz ljubavi, a neke ljubavi nemaju granica...
ako ste za veæinu društva šljam zapitaj se zašto.
otkako pratim nogomet navijam jedino za dinamo, ali mi veæ ide na živce kurèenje više ne znam kome. ne želim generalizirati nazivajuæi sve bbb-ovce divljacima i neandertalcima, ali stati iza sukoba, o kojemu nemaju pojma, infantilno pisanim pismom, je u najmanju ruku neozbiljno.
Jel vi mislite da se tu kriju neki malo dublji naumi - npr. da se navijaèi potjeraju sa stadiona, da se nogomet do kraja iskomercijalizira, da postane sam sebi svrha...? Ne znam, nije mi više ovo jasno.
ma sve je to viša politika koja želi zatrt dinamove navijaèe kako bi dinamo bio jedini klub koji nema navijaèe... da, to æe ih iskomercijalizirati.
A ti bob rock se sprdaš, ali ovaj put nisi u pravu... Istina, ima i meðu 'navijaèima' primitivèina (serem se ja na njih) kojekakvih ali sad si u krivu.
nije li ti možda palo na pamet da su drugi uvijek u krivu? konobar mi je naplatio kavu 90 eura, oni su nam jebali mater ustašku, on je izvadio iz èista mira pištolj, nismo mi, majke nam, onaj æelavi je imao srpski nos.
uvijek æu se sjeæati Å¡to mi je prijatelj prièao kako je zamalo pobrao batine na ZAGREBOVOJ utakmici jer je nosio ZAGREBOV Åveliki kuracAL i ZAGREBOV DRES. tko mu je srao? dvojica u DINAMOVOM DRESU. ipak se provukao bez batina, možda zato Å¡to su deèki sveci u duÅ¡i.
Iz ovog teksta ispada da tzv.pravi navijaèi prate igru. Istina je da i Severina i prosjeèni BBB/Torcida posjeduju istu razinu ignorancije naspram nogometa. I jedni i drugi idu na utakmicu da bi se osjeÌali vaŞno i moÌno. Estetska razlika je u tome ťto se Severina osjeÌa vaŞno i moÌno na Hrvatska-Brazil a navijaè se osjeÌa vaŞno i moÌno i na Dinamo-Kamen Ingrad. Severina se osjeÌa vaŞno i moÌno jer je slika fotoreporter Storya i jer Ìe cijela Hrvatska vidjeti njezin novi remen. Navijaè se osjeÌa vaŞno i moÌno jer osjeÌa pripadnost nekom veÌem kolektivu.
bob rock
21-03-2006, 21:37
al po tome bi cijelim skupinama ljudi trebalo zabraniti da se uopæe pojave na stadionu.
svaka èast.
sebe se na par zadnjih postova postavili u ulogu diskriminiranih, a stojite iza teksta koji u neku ruku poziva na diskriminaciju.
sva sreæa da su svi oni tramvaji nakon utakmica porazbijani, eto sluèajno.
Ne znam jesi li svjestan da tramvaje danas uglavnom pokusavaju razbiti uglavnom klinci kojima je to nacin dokazivanja, a ak je iole ozbiljnija ekipa u tramvaju po pravilu su uvijek pobrali samarcine tako da im nikad vise to ne padne na pamet.
a i svaki put kada se ide preko drine se odazove poveæi broj navijaèa, naravno kako bi bre popili kavicu sa bre komšijama.
Ne vidim kaj je tu cudno, mrzimo srbe i oni mrze nas...
ne, mrze vas zato što ne kužite razliku izmeðu navijanja i razbijanja... ali naravno, udarac je oduvijek bio pravi odgovor na provokaciju, jer eto, nas niko ne smije da jebe.
80% sranja na tekmama izazove murija svojim bahatim vrijedjanjem i ponasanjem koje nitko normalan nece otrpjeti.
Naravno da je trebica koja je u busu na gostovanju u ST-u pobrala po glavi i ekipa koja je prosla slicno porazbijala pola ST-a iz busa.
Naravno da je opravdano uletavanje drotova u masu gdje ima zena i djece, jer su sve to huligani samim tim kaj su ih krivo pogledali....
ako ste za veæinu društva šljam zapitaj se zašto.
Mozda zbog ce vecina ljudi po defaultu povjerovati onom kaj pise u novinama bez obzira jel to istina, poluitstina ili cista laz.
ne želim generalizirati nazivajuæi sve bbb-ovce divljacima i neandertalcima, ali stati iza sukoba, o kojemu nemaju pojma, infantilno pisanim pismom, je u najmanju ruku neozbiljno.
Ne bih rekao da je neozbiljno izdati priopcenje jer tam nije bila bilo koja ekipa BBB-a vec ljudi koji imaju jako puno gostovanja sa klubom.
malimrav85
21-03-2006, 21:52
asdsadasd
asdsadasd
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005
malimrav85
21-03-2006, 22:00
asdsadasd
Dam sad i ti zajebavaj,pokuĹĄavam postat veĂŚ 20 minuta i samo error. :smt013
Evo,opet neĂŚe.
Ok,offtopicom protiv errora...
Vidimo se na sociologiju u èetvrtak?
Dam sad i ti zajebavaj,pokušavam postat veæ 20 minuta i samo error. :smt013
Evo,opet neæe.
Ok,offtopicom protiv errora...
Vidimo se na sociologiju u èetvrtak?
Naravno...sretno...u...pokusajima...slanja...posta ... :smt006
malimrav85
21-03-2006, 22:05
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@pravokutnik.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
:smt013
Ma novine seru, mediji imaju straťan utjecaj na druťtvo, oni su stvorili loťu sliku o navijaèima. A nije tak. Po njima ispadamo zemlja s najjaèim huliganima Europi i ťire, mi smo najveÌi neprijatelj i jedini problem drŞave... A ustvari smo male bebe naspram Engleza, Nizozemaca, Poljaka, Francuza, Nijemaca itd. Pojma nemate kaj se tam dogaða.
NEMA PREDAJE!
u subotu je navijanje bilo.. Fascinantno...
onaj delirij u drugom poluvremenu pamtit æu još dugo
u subotu rijeka.. opet dernek...
Åveliki kuracALALALALALA SVE JE PIJANO
I DROGIRANO!!:smt003
protiv sam onog napada na pol. stanicu i to je sranje
al onog mafijozu koji je ni pet ni šest èovjeka zbog parkirnog mjesta propucao su fino pustili
jer policija ne shvaæa da su najveæi korov društva kriminalci i tajkuni koji pljaèkaju zemlju a ne navijaèi...
Just a little bit
22-03-2006, 01:01
fakat je jebenica bila
al delirij na "naprijed plavi"....cijeli sjever i cijeli istok....
Rijeka pobjeðuje u subotu,vidjet Ìete.
Lucius Veratius
22-03-2006, 02:51
Rijeka pobjeðuje u subotu,vidjet Ìete.
Pobjeðuje my ass.
vidjet ĂŚeĹĄ,Vugrinec 2 gola za pobjedu Rijeke 2:0.
Lucius Veratius
22-03-2006, 03:30
Ti nisi normalan.
JoĹĄ jedan provokator :smt003
Ante Gotovina
22-03-2006, 12:48
Ăut babo! Radije pazi da se temperatura u Rijeci nakon subotnje utakmice ne snizi na -16!
Ajmo Dinamooooo........ :smt041 :smt038
Just a little bit
22-03-2006, 14:01
Ĺveliki kuracUGAVA RIJEKO..... !
:smt003
ot: bit ce dobra tekma....
nadam se da ce doci i armada, trenutno druga navijaèka skupina u Hrvata :smt002
konzerva
22-03-2006, 14:56
nadam se da ce doci i armada, trenutno druga navijaèka skupina u Hrvata :smt002
nit je druga nit je u Hrvata.... :smt003 srbi!!!
Je, je 2. je trenutno. 3. je Kohorta.
Zna se ko je prvi! NEMA PREDAJE!
konzerva
22-03-2006, 15:09
Je, je 2. je trenutno. 3. je Kohorta.
Zna se ko je prvi! NEMA PREDAJE!
na ovakve morbidne postove neĂŚu ni odgovarat... :smt002
nego, ĹĄta vi mislite kako ĂŚe izgledat prvih 11 HR repke u njemaèkoj?a kako bi htjeli da izgleda? di ĂŚe se ugurat: r.kovaè,ĹĄimiĂŚ,ĹĄimuniĂŚ,tomas,tudor,n .kovaè,babiĂŚ,srna,kranjèar,modriĂŚ,prĹ Ąo,klasniĂŚ,oliĂŚ?pletikosa ili butina?
nisam ja iz Rijeke,a nisam ni provokator.samo tvrdim da je Rijeka bolja.
OK ljudi, ja onda tvrdim da je Dinamo bolji od Barcelone. Ustvari znam da je.
OK ljudi, ja onda tvrdim da je Dinamo bolji od Barcelone. Ustvari znam da je.
brzo ĂŚe subota,pa ĂŚemo vidjet tko je u pravu.
Dobro kolega, ak je namjeťteno reci, nemoj biti sebièan, da svi stavimo velike pare na iznenaðenje. :smt003
hmmm zanimljivo..
kako to da je onda druga iza dinama i to debelo druga..
i kak to da je rijeka bolja a dinamo melje sve pred sobom?
Gospodin Pravokutnik
22-03-2006, 19:00
nego, ĹĄta vi mislite kako ĂŚe izgledat prvih 11 HR repke u njemaèkoj?a kako bi htjeli da izgleda? di ĂŚe se ugurat: r.kovaè,ĹĄimiĂŚ,ĹĄimuniĂŚ,tomas,tudor,n .kovaè,babiĂŚ,srna,kranjèar,modriĂŚ,prĹ Ąo,klasniĂŚ,oliĂŚ?pletikosa ili butina?
Ja bih htio da ovako izgleda:Butina,R.Kovac,Tudor,Simunic,Babic,Modric, N.Kovac,Srna,Kranjcar,Prso i Klasnic(Olic). To je mojih udarnih 11,dvoumim se jednio izmedju Klasnica i Olica no pocetkom 6.mjeseca i to cu rijesit ovisno o njihovoj formi
face to face
22-03-2006, 19:09
Ja bih htio da ovako izgleda:Butina,R.Kovac,Tudor,Simunic,Babic,Modric, N.Kovac,Srna,Kranjcar,Prso i Klasnic(Olic). To je mojih udarnih 11,dvoumim se jednio izmedju Klasnica i Olica no pocetkom 6.mjeseca i to cu rijesit ovisno o njihovoj formi
babiĂŚ van, pranjiĂŚ unutra, 3-4-1-2 i to je to
hmmm zanimljivo..
Dinamo melje sve pred sobom uz neťto sudaèke pomoÌi,a Rijeka je druga jer je imala loťu seriju prije odlaska Scorije.Ja sam objektivan,za razliku od nekih.
Svinja van, ModriĂŚ unutra :smt004
malimrav85
22-03-2006, 22:24
Niti Kranjèar van niti PranjiÌ unutra. MoŞda ModriÌ za BabiÌa,ali isto moŞda...
Nije Cico bať sklon promjenama drastiènim.
A da, teĹĄko da bu sineka izbacil, zaboravil sam.
fat drummer
23-03-2006, 00:39
Dinamo melje sve pred sobom uz neťto sudaèke pomoÌi,a Rijeka je druga jer je imala loťu seriju prije odlaska Scorije.Ja sam objektivan,za razliku od nekih.
u kolovozu je dinamo napraťio rijeku 5:1 ako Ìemo iskreno, a zatim i dobio na kantridi... to je ťest bodova od 13 koje dinamo ima pred rijekom. daklem dinamo je 50% svoje prednosti stvorio u direktnom srazu s rijekom. dinamo takoðer ima i gol razliku +52. rijeka ima neťto manju u vidu +14. ne znam kakva je to sudaèka pomoÌ kad dinamo ima samo dva poraza a rijeka pet te dva remija naspram rijekinih 4...
ako gledamo strijelce dinamova prva tri strijelca su dala 38 golova a rijekna prva tri 29 (ĹĄto je zapravo i manje od boĹĄnjaka i da silve). propusna obrana rijeke primila je 29 golova a dinamova 11 ili skoro tri puta manje.
hmmm zanimljivo..
Ti si fakat neĹĄto popio....
Statistiku ti je iznio kolega u postu iznad mene...
Dinamo je dobio 5:1 jer je Rijeka imala problema sa ozljedama obrambenih igraèa,a i pripremala se viťe za utakmice protiv Litexa.A na Kantridi su dali sluèajan gol,a Rijeka je bila bolja momèad tada.Ne znať kakva je to sudaèka pomoÌ?Zaboravio si utakmicu u Koprivnici kad su za Slaven trebala bit suðena 2 èista penala i DrpiÌ trebao bit iskljuèen zbog udaranja laktom,a u KranjèeviÌevoj je kod rezultata 0:0 bio penal za Zagreb.MoŞda se sjetim joť primjera.
Lucius Veratius
23-03-2006, 03:07
Dinamo je znao biti i zakinut: Penal za Pulu protiv Dinama nije postojao. Pogodio je Dinamovca u nogu, a ne u ruku.
Dinamo je znao biti i zakinut: Penal za Pulu protiv Dinama nije postojao. Pogodio je Dinamovca u nogu, a ne u ruku.
Pogodio je u prsa Ettoa,ali na istoj utakmici ranije je bio penal za Pulu pa je to bila kompenzacija.
Pogodio je u prsa Ettoa,ali na istoj utakmici ranije je bio penal za Pulu pa je to bila kompenzacija.
Bas si smijesan, ajmo klubovima koji su bili zakinuti u nekoj tekmi za penal to nadoknaditi dosudjujuci im penal u slijedecoj...ma bezveze...
Zadnjih par postova je stvarno bilo na razini debatnog tima pravnog faksa (u principu je to uvijek tak kad se raspravlja o Kranjcaru ili o tom cija momcad je bolja)...
Zato me zanima kaj mislite o ovom:
Index:
"Odvjetnik G-14 skupine bio je jasan i glasan kad je pojašnjavao na što se odnosi potraživanje od 860 milijuna eura, koje bi moglo unijeti nemir èak i u redove organizacije kao što je FIFA.
"Radi se o šteti koju su u posljednjih deset godina od FIFA-e pretrpjeli klubovi koji nisu odreðeno vrijeme mogli raèunati na svoje igraèe, a koji su se ozilijedili upravo igrajuæi za nacionalne reprezentacije." - za Reuters je kazao odvjetnik, te dodao:
"Ovogodišnje SP donijet æe prihod od 2,5 milijarde eura, a klubovima, koji najviše doprinose planetarnoj popularnosti, uspješnosti i atraktivnosti SP-a, neæe pripasti niti jedan euro."
Ova reèenica sadrži svu filozofiju skupine G-14 i dovoljan je pokazatelj koliko je Blatter pogriješio što nije pristao na nagodbu od nešto više od pola milijuna eura. Jer ovu bitku Blatter i društvo možda neæe dobiti.
Prema aktualnom pravilniku FIFA-e klub je dužan ustupiti reprezentativca za potrebe njegovog saveza, ali ne i novèanu naknadu ukoliko se isti vrati ozlijeðen. Takva praksa u kojima se klubovi obvezuju, a nemaju nikakva prava u upotrebi je desetljeæima i belgijski klub odluèio je tome stati na kraj.
Kada se u cijelu prièu ukljuèila skupina G-14 upalio se alarm ne samo FIFA-i, veæ i savezima i reprezentacijama.
G-14 neæe odustati od svojih namjera, tražit æe novac koji smatra da joj pripada, i postati još bogatijom organizacijom negoli je sada. Nije iskljuèena moguænosti niti osnivanja vlastite lige, èiji eventualni sudionici nikada više neæe moæi nastupiti pod okriljem FIFA-e i UEFA-a, a svi dobro znamo o kojim se sve smotrama radi.
Odluka suda oèekuje se veæ za 90 dana, javlja Reuters."
Jos jedan primjer komercijalizacije nogometa i preveelikog znacaja novca u istom. Osnivanje nove G-14 lige?? Fuj, uskoro cemo imati situaciju kao u boxu tj. 606 nekakvih organizacija od kojih sam nesto znace 3 (jer ne zaboravimo da su i istocnoeuropski klubovi zeljeli pokrenuti svoju LP), a gubitak utjecaja UEFA-e i FIFA-e znacilo bi i realnu mogucnost osnivanje regionalne lige... :smt075 Jer jedino kaj brani osnivanje takve lige je UEFA i nemogucnost kvalificiranja u europske kupove iz doticnih liga...
JoĹĄ jedan korak ka propasti nogometa. Odnosno, ne propasti nego pretvaranja u cirkus. Nadam se da ne ĂŚe uspjeti.
fat drummer
23-03-2006, 10:47
Dinamo je dobio 5:1 jer je Rijeka imala problema sa ozljedama obrambenih igraèa,a i pripremala se viťe za utakmice protiv Litexa.A na Kantridi su dali sluèajan gol,a Rijeka je bila bolja momèad tada.Ne znať kakva je to sudaèka pomoÌ?Zaboravio si utakmicu u Koprivnici kad su za Slaven trebala bit suðena 2 èista penala i DrpiÌ trebao bit iskljuèen zbog udaranja laktom,a u KranjèeviÌevoj je kod rezultata 0:0 bio penal za Zagreb.MoŞda se sjetim joť primjera.
na utakmici s koprivnicom trebao je biti suðen i penal za dinamo... rijeka je s litexom igrala pet dana nakon ovog poraza
ovo je zadnji red u utakmici protiv litexa 11 .8
IvanèiĂŚ, TkalèeviĂŚ, KneĹževiĂŚ, Ĺveliki kuracariĂŚ
a ovo u utakmici protiv hajduka iz zadnjeg kola
Ĺveliki kuracariĂŚ, IvanèiĂŚ, KneĹževiĂŚ (Budicin), RenduliĂŚ
a ovo protiv dinama 6.8.
IvanèiĂŚ, Budicin (NovakoviĂŚ), KneĹževiĂŚ, Ĺveliki kuracariĂŚ
ja ne vidim bať neke straťne ozljede zadnjeg reda, ivanèiÌ, kneŞeviÌ i ťariÌ su igrali svaki put, budicin dva puta, tklaèeviÌ i novakoviÌ jednom
Pa tada standarni obrambeni igraè Budièin se ozlijedio u 20. minuti u Maksimiru.Dinamo je na poèetku prvenstva poklonjeno bar 6 bodova,tj. suci su poklonili.
Strièek, a di se ti gasiť? :smt003
Pa tada standarni obrambeni igraè Budièin se ozlijedio u 20. minuti u Maksimiru.Dinamo je na poèetku prvenstva poklonjeno bar 6 bodova,tj. suci su poklonili.
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Svaka cast na upornosti, ali bez obzira poklonjeno ili ne prvenstvo je nase...pa stoga... :smt006 Uostalom tko gubi ima se pravo i ljutiti... :smt003
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Svaka cast na upornosti, ali bez obzira poklonjeno ili ne prvenstvo je nase...pa stoga... :smt006 Uostalom tko gubi ima se pravo i ljutiti... :smt003
lakťe malo,nije joť gotovo.ako i osvojite prvenstvo,neÌe niťta znaèit bez rezultata u Europi.nisam ja za Rijeku,ali vidim kad se poklanja Dinamu
lakše malo,nije još gotovo.ako i osvojite prvenstvo,neæe ništa znaèit bez rezultata u Europi.nisam ja za Rijeku,ali vidim kad se poklanja Dinamu
Mozda nam i Ligu prvaka poklone...to bi bilo jako lijepo...pa da vjecno zavidan ostatak hrvatske moze jos vise seruckat... :smt002
No one likes us we dont care... :smt003 :smt003
lakťe malo,nije joť gotovo.ako i osvojite prvenstvo,neÌe niťta znaèit bez rezultata u Europi.nisam ja za Rijeku,ali vidim kad se poklanja Dinamu
Mozda nam i Ligu prvaka poklone...to bi bilo jako lijepo...pa da vjecno zavidan ostatak hrvatske moze jos vise seruckat... :smt002
No one likes us we dont care... :smt003 :smt003
naĹžalost,za LP nemate ĹĄanse ove godine,moĹžda Kup UEFA.neĂŚe vam u Europi niĹĄta poklonit,to je vaĹĄ problem.
Just a little bit
23-03-2006, 14:22
je... :smt109 :smt109
vjeèno dinamu suci pomazu......
joj jojo joj ......
Just a little bit
23-03-2006, 14:22
Gorane za koji klub ti navijaĹĄ ?
nažalost,za LP nemate šanse ove godine,možda Kup UEFA.neæe vam u Europi ništa poklonit,to je vaš problem.
Ak se potrefi dobar zdrijeb mislim da imamo...ak nas zapadnu izraelci, neki madjari ili irci (oduvijek sam htio posjetiti Irsku, pogotovo nakon pretprosle sezone i fantasticne igre Shelbourna prema kojem sam nakon toga razvio velike simpatije - hvala ti Shelbourne za najljepse nogometne trenutke)...Jer ipak samo majstori s mora mogu ispasti od kobasicara i Iraca koji nogomet jedva da i igraju, a Rijeka je ta koja vjecno nema srece...zato i nikad nece osvojiti prvenstvo... :smt003 :smt003
navijam za Hajduk.ono za Shelbourne ti je glupo.treba navijat za sve naĹĄe klubove u Europi.ajd istina,ako bude sreĂŚe u Ĺždrijebu imate neke ĹĄanse.
navijam za Hajduk.ono za Shelbourne ti je glupo.treba navijat za sve naše klubove u Europi.ajd istina,ako bude sreæe u ždrijebu imate neke šanse.
Znaci pogodio sam bolnu tocku...
Navijam za nase samo kad igraju protiv nekih meni apsolutno mrskih momcadi i srba(npr. Hajduk - Roma, fakat su se borili i zao mi ih je bilo) ali onakvo bahacenje i omalovazavanje Shelbourna i Debrecena je bilo degutantno i zato mi je drago kaj su ih poklopili samo da zasute i poklope se usima...jos jednom hvala ti Shelbourne... :smt003 :smt003
Za Hajduk ne bi navijao ni da igra s reprezentacijom Borga za spas planeta Zemlje. Za onu èetnikoidnu Rijeku joť manje.
navijam za Hajduk.ono za Shelbourne ti je glupo.treba navijat za sve naĹĄe klubove u Europi.ajd istina,ako bude sreĂŚe u Ĺždrijebu imate neke ĹĄanse.
Znaci pogodio sam bolnu tocku...
Navijam za nase samo kad igraju protiv nekih meni apsolutno mrskih momcadi i srba(npr. Hajduk - Roma, fakat su se borili i zao mi ih je bilo) ali onakvo bahacenje i omalovazavanje Shelbourna i Debrecena je bilo degutantno i zato mi je drago kaj su ih poklopili samo da zasute i poklope se usima...jos jednom hvala ti Shelbourne... :smt003 :smt003
nisi pogodio u bolnu toèku,nego sad piťeť gluposti.svaka pobjeda hrvatskog kluba u Europi diŞe koeficijent svim naťim klubovima.meni neÌe bit drago ako Dinamo osvoji prvenstvo,ali navijat Ìu za njih u Ligi prvaka.
Just a little bit
23-03-2006, 14:41
nisam ni mislio da navijas za bilo koji drugi klub, jer jedino se vi bavite nama vise nego kaj se bavite sobom.....
svaki put kad izgubite vas je jadne pokrao sudac, ili nekoga je drugoga pomogao sudac . uvijek ste vi jadni, zrtve....
onaj VuliÌ kad je bio trener, nakon svake utakmice u kojoj je hajduk izgubio prva recenica bi bila "Ne bih htio komentirati suðenje, al evidnetno smo pokradeni"
presmjeĹĄan klub..
Za Hajduk ne bi navijao ni da igra s reprezentacijom Borga za spas planeta Zemlje. Za onu èetnikoidnu Rijeku joť manje.
ovo je tako glupo da je èak i smijeťno.kad se igra u Europi bitno je samo da je hrvatski klub,a ne koji.
naravno da jesmo na viĹĄoj razini.ma cure nemaju pojma o nogometu :smt006
nisam ni mislio da navijas za bilo koji drugi klub, jer jedino se vi bavite nama vise nego kaj se bavite sobom.....
svaki put kad izgubite vas je jadne pokrao sudac, ili nekoga je drugoga pomogao sudac . uvijek ste vi jadni, zrtve....
onaj VuliÌ kad je bio trener, nakon svake utakmice u kojoj je hajduk izgubio prva recenica bi bila "Ne bih htio komentirati suðenje, al evidnetno smo pokradeni"
presmjeĹĄan klub..
pa kad su nas dosta puta pokrali suci ranijih godina.2003. smo u 4 utakmica imali po 2 crvena.nego,kako je lani u Ligi za prvaka zavrĹĄilo Dinamo - Rijeka? :smt003
Just a little bit
23-03-2006, 14:47
ne bih nikad za hajduk navijao....eventualno u finalu lige prvaka kad bi igrali s zvezdom.
ovo je tako glupo da je èak i smijeťno.kad se igra u Europi bitno je samo da je hrvatski klub,a ne koji.
Po meni je upravo to tvoje razmiĹĄljanje potpuno bezvezno. Ne navijam za Hajduk u Europi, isto kao ĹĄto ne navijam za Vinka BreĹĄana na Berlinaleu i ne navijam za Nobelovu nagradu Miljenku JergoviĂŚu.
naravno da jesmo na višoj razini.ma cure nemaju pojma o nogometu :smt006
Cekao sam ovakav komentar, to su neosnovane predrasude... :smt018
Gledao sam prije tjedan i pol finale Algrave kupa izmedju Njemacke i SAD-a, nisu cure lose...
Ja se vec dulje vrijeme zalazem da se kolegici starfish omoguci stalna rubrika unutar ovog topica...jer su to vrlo kvalitetna razmisljanje koja se moraju uvazavati...ali nalazim na zatvorena vrata... :smt009
treba navijat za sve naťe klubove u Europi.Evo,ja sam navijaè Hajduka ali i srpnju kad budu pretkola LP navijat Ìu za Dinamo.
naravno da jesmo na viĹĄoj razini.ma cure nemaju pojma o nogometu :smt006
Cekao sam ovakav komentar, to su neosnovane predrasude... :smt018
Gledao sam prije tjedan i pol finale Algrave kupa izmedju Njemacke i SAD-a, nisu cure lose...
Ja se vec dulje vrijeme zalazem da se kolegici starfish omoguci stalna rubrika unutar ovog topica...jer su to vrlo kvalitetna razmisljanje koja se moraju uvazavati...ali nalazim na zatvorena vrata... :smt009
ma znam,ono je bila samo ĹĄala.valjda se nitko neĂŚe uvrijedit. :smt003
niko debeli smrdi!
:smt005 :smt005 :smt005
g money je definitivno institucija ovog topica
Just a little bit
23-03-2006, 15:52
g money legendo !
:smt003 :smt003
umro sam kad sam vidio sad ovo
:smt046 :smt039 :smt003
face to face
23-03-2006, 19:31
bob rock
24-03-2006, 01:13
pa kad su nas dosta puta pokrali suci ranijih godina.2003. smo u 4 utakmica imali po 2 crvena.
da
to doista mora da su zloèesti suci, nedaj bože da bi hajdukovci savinuli vlat trave na terenu... valjda zato ih shelbourne jest izbacio. al opet... to ti je taj famozni dišpet. postoji tek kada se zagrepèani pojave u kadru....
ma daj budi objektivan.Hajduk suci kradu godinama,a Dinamu se stalno poklanja.Sjeti se zadnjeg kola 1999.
fat drummer
24-03-2006, 01:38
e ovo mene lomi... to me lomi buraz! taj budicin, èovjek je valjda stam i nesta odjednom. podsjeÌať me na one belgijance koji tuŞe fifu ili uefu zbog jednog ozlijeðenof igraèa jer kao bať zbog njega nisu uťli u europu.
ajmo to vidit...
prvih 10 kola rijeke i dinama
1 kolo
dinamo cibalija 4:0
rijeka pula staro èeťko 2:2
2 kolo
dinamo osijek 0:1
rijeka cibalija 4:0
3 kolo
dinamo rijeka 5:1
4 kolo
dinamo inter 6:0
rijeka osijek 1:0
5 kolo
dinamo varteks 1:0
rijeka inter 0:0
6 kolo
varteks rijeka 4:1
dinamo slaven belupo 2.0
7 kolo
rijeka slaven 4:0
dinamo hajduk 0:0
8 kolo
dinamo zagreb 4:0
rijeka hajduk 1:0
9 kolo
dinamo kamen 5:0
rijeka zagreb 0 0
10 kolo
dinamo meðimurje 5:1
rijeka kamen 1:0
dinamo ima 8 pobjeda jedan poraz i jedan remi, a rijeka jedan poraz tri remija i ťest pobjeda... znaèi dinamo sad ima 4 boda prednosti... ostalih 9 bodova je skupio u drugom dijelu prvenstva. ergo ne stoji teorija da se dinamu puťtalo u prvom dijelu prvenstva. dinamo ima samo jednu minimalnu pobjedu, sve ostale su jebeni hendikep.
i sada kada smo pogledali èinjenice zakljuèujemo da je dinamo i rezultatski i igraèki superiroran rijeci.
malimrav85
24-03-2006, 01:43
Ma kraða! Sve je to kraða! Misliť da neko nije potplatio Kranjèara da pogodi samo preèku protiv Dinama u Maksimiru?! Ok,misli i dalje. Lova je u igri! Misliť da MamiÌ ne plaÌa vrtlara na Poljudu da sadi loťu travu,djetelinu èak. :smt011
Ozljeda Budièina je bila hendikep Rijeci u kolovozu.VeÌ sam napisao da su Dinamu poklonjeni bodovi u Koprivnici i KranjèeviÌevoj.Siguran sam da Rijeka ima bolju momèad od Dinama,a onih 9 bodova je Dinamo napravio krajem listopada kad je Rijeka imala 3 poraza u nizu i samo zbog te negativne serije nije sad prva.A ťto se tièe Belgijanaca,tj. Charleoi,oni tuŞe FIFU zbog ozljede igraèa koji je nastupao u reprezentaciji,a imaju podrťku skupine G - 14 i zastupa ih odvjetnik Dupont,koji je 1995. zastupao Bosmana,pa bi klubovi mogli i dobit parnicu.
fat drummer
24-03-2006, 10:50
daj mi objasni taj koncept poklanjanja bodova... svaka pobjeda dinama od 1:0 je kao poklonjenih par stotina bodova.
i da je rijeka imala seriju od 3 pobjede krajem listopada i da dinamu nisu poklanjali bodove i da je onaj prokleti erceg potpisao za rijeku e onda bi rijeka bila prva! i imala bi 88 bodova i gol razliku +98.
i joť kad bi rijeka nabavila obranu... i napad... fredi bobiè... ajmo potpisat i klinsmana.
koja jebeno poklanjanje bodova?? pa nije ovo roðendan! poklonjeni bodovi su npr. kada dinamo igra bunker 89 minuta i onda da silva uleti u protivnièi ťesnaesterac i padne a oko njega stepa i sudac dosvira penal bez golmana na golu s tim da se puca s dva metra udaljenosti. to su poklonjeni bodovi, sve ostalo je utakmica!
Siguran sam da Rijeka ima bolju momèad od Dinama,a onih 9 bodova je Dinamo napravio krajem listopada kad je Rijeka imala 3 poraza u nizu i samo zbog te negativne serije nije sad prva.
Obratite molim vas na ovaj dio recenice u kojem kolega tvrdi da Rijeka nije prva SAMO zbog negativne serije od 3 poraza. Pa za ime Kristovo i Dinamo je bio 7 prosle sezone zbog nekoliko serija bez pobjede...Mislim da je i Arsenal ove godine na petom mjestu jer je imao nekoliko serija bez pobjede, kao i Real Madrid i SAMO su zbog te cinjenice kaskaju za vodecim...
Ako imaju bolju momcad zasto su si dopustili ta 3 poraza u nizu...Uzmimo da su i dobili te 3 tekme, to je 9 bodova ali Dinamo ima prednost od 13 bodova...daklem... :smt006
Ante Gotovina
24-03-2006, 12:55
[quote="Goran2"]Ozljeda Budièina je bila hendikep Rijeci u kolovozu.quote]
OOO, pa zbilja, ovdje se radi o jednom od najboljih igraèa HNL-a uopÌe. Ma kakvog HNL-a, èovjek konkurira u europskim razmjerima. Real, Barcelona, Milan, Juventus... Ma do sutra bih nabrajao koliko se klubova interesira za ovu megazvijezdu. Ali poťto je Rijeka trenutaèno najjaèi klub u Hrvatskoj, iako ima 13 (slovima:TRINAEST!!!) bodova zaostatka za Dinamom, i ima velike europske ambacije (cilj je barem proÌi 1. pretkolo kupa uefa), èelnici HNK Rijeke su odluèili zadrŞati ovog igraèa odbivťi pritom nekoliko basnoslovnih ponuda bogatih inozemnih klubova.
Dakle, mislim da je sve jasno, ostaje nam samo nadati se da Budicin ne zaigra u sutraťnjoj utakmici, inaèe Ìemo se loťe provesti. :smt022
malimrav85
24-03-2006, 13:29
Siguran sam da Rijeka ima bolju momèad od Dinama...
U nogometu ili èemu? I od kojeg Dinama? Onog iz Tirane? :smt017
Siguran sam da Rijeka ima bolju momèad od Dinama...
U nogometu ili èemu? I od kojeg Dinama? Onog iz Tirane? :smt017
Nemoj tako...kolega se ipak hrabro drzi pokusavajuci vecini na topicu dokazati da je Rijeka bolja momcad od Dinama...nije da mu ide bas dobro ali se trudi... :smt002 :smt003...ali imas pravo nije spomenuo od kojeg Dinama...mozda je zaista mislio na onaj iz Tirane...mozda na onaj iz Dresdena...a mozda su u sumi... :smt003
malimrav85
24-03-2006, 13:34
Ja ne kaŞem da Ìe dinamo dobit sad u subotu. Ma moŞda cak i izgubi ali tvrdit da Rijeka ima bolju momèad... :smt005
Poklanjanje bodova je kad sudac kod 0:0 ne dosudi èisti penal za protivnika.Sickboy,da su dobili te 3 tekme razlika bi bila samo 1 bod jer je jedna bila protiv Dinama.A s tom razlikom,bilo bi jako neizvjesno.Budièin je tada bio standardan igraè,a Scoria za njega nije imao pravu zamjenu.
Poklanjanje bodova je kad sudac kod 0:0 ne dosudi èisti penal za protivnika.Sickboy,da su dobili te 3 tekme razlika bi bila samo 1 bod jer je jedna bila protiv Dinama.A s tom razlikom,bilo bi jako neizvjesno.Budièin je tada bio standardan igraè,a Scoria za njega nije imao pravu zamjenu.
Bilo bi neizvjesno, ali guess what - Rijeka svejedno nebi bila prva.
Fakat mi se cini da na silu pokusavas dokazati da je Rijeka bolja...a to nema smisla...pokusavas nac neku izliku za situaciju u kojoj Dinamo bjezi Rijeci 13 bodova, a Hajduku cak 29 (evo napisat cu i rijecima: DVADESET I DEVET bodova, kako lijepo zvuci)...pa opravdanje trazis u satro sudackom poklanjanju...ali to je tvoje pravo...e da skoro zaboravih na to kak ste prosle godine osvojili prvenstvo, jel vam pasala taktika koju je postavio Ciro u zadnjem kolu? Pa nemoj bas pricati o kradjama... :smt002
Ăirina taktika je njegova stvar.Ne pokuĹĄavam ja dokazat da je Rijeka bolje,jer je to oèito.Ma ajde,razmisli malo koliko su vam suci poklanjali,koliko ste samo ove godine imali penala.
bob rock
24-03-2006, 14:29
Sickboy,da su dobili te 3 tekme razlika bi bila samo 1 bod jer je jedna bila protiv Dinama.
exactly!
al baba, nit je muško, nit se zove stjepan, nego se zove barica. ali ipak, razlika je VEEEEEEEEEEEEEEEEEELIKA ako si bio blizu pobjede i ako te dinamo unakazio sa èetiri gola razlike... toliko o sucima... zapravo, sudac je sam i neometan gurnuo loptu u gol rijeke.
A s tom razlikom,bilo bi jako neizvjesno.Budièin je tada bio standardan igraè,a Scoria za njega nije imao pravu zamjenu.
što je još jedan argument u prilog moænoj rijeci... tolko o snazi rijeke.
Sad je tu Bosnar kao zamjena.Ja tvrdim da Rijeka joĹĄ ima ĹĄanse za prvo mjesto.
Æirina taktika je njegova stvar.Ne pokušavam ja dokazat da je Rijeka bolje,jer je to oèito.
:smt005 :smt005 :smt005 :smt043 :smt042 :smt044 :smt044 :smt044
I jos jednom: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Gusim se...nemam zraka...padam...
Kolega vi ste pravi urnebes...
Ocito da i nije samo njegova stvar kad je znao prije tekme da ce bit trener Hajduka...pa to odjednom postaje i vasa stvar... :smt002
Reci mi koliko smo penala imali, jer stvarno ne znam??
Da,ali joť uvijek je vodio Varteks.Nitko ne zna kad je znao da Ìe preuzet Hajduk.Ne znam toèno ni ja,ali bilo je nekih desetak penala za Dinamo.
Da,ali još uvijek je vodio Varteks.Nitko ne zna kad je znao da æe preuzet Hajduk.Ne znam toèno ni ja,ali bilo je nekih desetak penala za Dinamo.
Kak se ne zna kad se Ciro hvalio kasnije da je znao da ce preuzeti Hajduk i prije tekme...
Evo vidite kolega ni vi ne znate tocan broj penala dosudjen za Modina, dakle baratate sa apsolutno nepotpunim argumentima...lose kolega...lose...
:smt003 :smt003 Argumenti moĹžda jesu nepotpuni,ali pribliĹžno znam.Dinamo je imao uvjerljivo najviĹĄe penala u HNL.
:smt003 :smt003 Argumenti možda jesu nepotpuni,ali približno znam.Dinamo je imao uvjerljivo najviše penala u HNL.
Daklem...Dinamu je dosudjeno 7 penala u 23 kola...sumnjam da uvjerljvo vode na toj listi (a na onoj najvaznijoj ima 13 bodova vise od Rijeke i DVADESET I DEVET vise od Hajduka - bas sam grozan nasladjujuci se tudjom nesrecom non-stop :smt003 )...time vasa tvrdnja o desetak penala pada u vodu...dakle mozete se i dalje grist zbog vase nemoci, jada i vec svima dobro poznatog jala na Modina...ali to nece nista promijeniti...jer kako god vi, dragi kolega, to pokusavali opravdati Rijeka ima (uz "bolju" momcad :smt005 ) i dalje 13 bodova zaostatka...a Hajduk 29 bodova (ups to sam vec spomenuo u ovom postu, ali da se ne zaboravi... :smt003 )...
Pa nisam ja spominjao Hajduk,ali èinjenica je da je Rijeka bolje.Jesi siguran za 7 penala?A koliko je Rijeci suðeno?Vidjet Ìemo sutra tko je bolji. :smt003
Pa nisam ja spominjao Hajduk,ali èinjenica je da je Rijeka bolje.Jesi siguran za 7 penala?A koliko je Rijeci suðeno?Vidjet æemo sutra tko je bolji. :smt003
Ja sam spominjao Hajduk tek toliko jer se volim nasladjivati nad njihovim jadom...toliko sam ih uspio izbrojati prek izvjestaja sa sportneta (mislim da nisam fulao)...jednostavno nisam imao zivaca jos i Rijeci brojati...i ovo me izmorilo...
ja brijem s novom gilette super ultra grip britvicom da je dinamo mrak super bolji od svih.samo,zanima me kako æe odigrat ljeti u pretkolima lige prvaka.to je sve super u našoj ligi,ali,hmmmm,u europi,daj bog da vidimo do godine(jel se to skupa piše???) manchester,juve,barcu na maksimiru.ili barem koje kolo uefe...ili barem da ne spušimo od maðara,da to bude koji engleski ili njemaèki klub...
Lucius Veratius
25-03-2006, 02:11
daj bog da vidimo do godine(jel se to skupa piĹĄe???) manchester,juve,barcu na maksimiru
PiĹĄe se skupa. :smt018
I ja se nadam da Ìe Dinamo dogurati dalje u Europi. Da nam se ne dogodi kao Hajduku u kojem su se preseravali kako bi u pretkolu mogli izbaciti Liverpool i onda doèekati BoŞiÌ u Europi, pa su ih nakon ispadanja zajebavali da ne mogu doèekati ni Veliku Gospu u Europi. :smt005
malimrav85
25-03-2006, 11:50
http://www.iskon.hr/2006/03/24/0065007.17.jpg
Jel to on drĹži boĂŚu BaliĂŚa u ruci? :smt005
Jel to on drži boæu Baliæa u ruci? :smt005
I meni se cinilo na telki kao Balic, ali mislim da spanjolci nisu tak jadni da balicem gadjaju protivnicke igrace...
šola-braveheart
25-03-2006, 13:52
balic je.
netko je bio ljut kaj su mu frendovi sve popili pa je bacio na teren
nije uopce gadjao golmana,oni su civiliziran narod :smt003 a medju ostalim letjele su i limenke
To si golman zel bocu Balica da si popije nekaj, a ocito ni sudac nije imun na poroke kad tako zedno pruza ruku...a vidim da su se i ostali poceli skupljat da se malo zagriju... :smt003
Atletico kaĹžnjen sa 3 000 eura,smijeĹĄno malo.U Ĺveliki kuracpanjolskoj su stalno neki neredi.
malimrav85
25-03-2006, 14:16
To si golman zel bocu Balica da si popije nekaj, a ocito ni sudac nije imun na poroke kad tako zedno pruza ruku...a vidim da su se i ostali poceli skupljat da se malo zagriju... :smt003
Istina. Sudac ko da govori: Gringo, ako oni veĂŚ ne Ĺžele igrat bumo si mi spili jednoga pa kaj bu bu. A iza i Torres dolazi:Momci,pa ja sam kapiten mogu si i ja jednu drmnut s vama?
To objaťnjava tako malu kaznu. Navodno je i delegat viðen kak u tunelu poteŞe kratku. Iz èepa,naravno. Ima i slika. Zove se delagat u sutonu.
http://www.tutok.sk/nezmar/03-2001/Telc2001/68/Balantines.jpg
Atletico kažnjen sa 3 000 eura,smijeÅ¡no malo.U Åveliki kuracpanjolskoj su stalno neki neredi.
Nes ti nereda...bacanje boca, limenki i kovanica na teren...hukanje crnim igracima...fakat su opaki...al kazne su stvarno minimalne...
Atletico kaĹžnjen sa 3 000 eura,smijeĹĄno malo.U Ĺveliki kuracpanjolskoj su stalno neki neredi.
Nes ti nereda...bacanje boca, limenki i kovanica na teren...hukanje crnim igracima...fakat su opaki...al kazne su stvarno minimalne...
To je glupo,tako je Zaragoza lani kaĹžnjena sa 600 eura zbog rasizma,pa su i ove godine napravili cirkus.
Ante Gotovina
25-03-2006, 15:37
Europa....
Jel se spremate za tekmu ekipo???
AJMO DINAMO!!!!!
Da ali za tekmu u utorak da razbijemo ono sme
jedan je Davor Vugrinec :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
samljeli rijeku al nije išlo u gol
imala rijeka ovaj put ful puno sreæe
mamiæ lupio nekog tipa u loži
jednom seljak, uvijek seljak...
navijanje u prvom odlièno, u drugom dosta lošije..
Just a little bit
26-03-2006, 19:51
nikak da udje...nije srece bilo...nista idemo dalje, nemremo svaki put samljeti sve, treba sad osijek nabit
kaj se tièe rijeke, branili su se, pukli dva put prema gol i uslo.... ok, imali su jos jednu cistu sansu al je skinuo turina. :smt003
malimrav85
26-03-2006, 23:56
Naťe sumlje su potvrðene...
http://www.iskon.hr/2006/03/25/0179007.17.jpg
Boca je bila puna... Ima se.
Lucius Veratius
27-03-2006, 03:54
Isprika Goranu na mojem postu o njegovom mentalnom stanju i pobjedi Rijeke. :smt002
*SUPERMAN*
27-03-2006, 14:52
Dinamo bio bolji,teski krumpir rijeke.
Jel tko vidio natpis JEBES BAKLJE!!! ? (ja se strgao od smijeha)
Isprika Goranu na mojem postu o njegovom mentalnom stanju i pobjedi Rijeke. :smt002
nema veze,hehehehe :smt003 :smt003
konzerva
28-03-2006, 16:04
ovo kolo je bilo svijetli trenutak u tuĹžnoj sezoni...hajduk 3-0; dinamo 1-2....
kurvin sine
sa protivnièke tribine
pizdo,govno i srbine
najebao si u mom gradu
SMRADU!!!!
raspjevat ĂŚu ti arkadu
udarcem u bradu
u ime svetog kluba
ostat ceĹĄ bez zuba
kriva boja tvoga dresa
uzrok je mog stresa
agresije i bijesa
jer agresaivna sam budala
u obrani ideala
skriven iza kapuljaèe i ťala
nosim kao pravi navijaè
baklju,palicu i odvijaè
zaĹĄtitna mi marka
cipelarka
stadion je moj brlog
ne ĹĄtedim dlanove i grlo
huligan je èudna sorta
uvijek dĹžonom protiv sporta.
Hahahaha. :smt003 Kolege, ovo je samo pjesma, ne opisuje mene.
fat drummer
28-03-2006, 16:56
eto picok, fakat si huligan...
to me podsjeÌa, htio bih upiknuti prstom ťto je to ťto me toèno smeta kod sjevera. picok i sickboy, ispravite me ako grijeťim. dinamo rijeka... ono 88 minuta, sjever skandira: nema veze ako gube, zasvirat Ìe naťe trube. sve super. svi sretni. navija se za dinamo.
prije toga ostalih 87 minuta podvikuje se ŞiliÌu jer je srbin. nije bitno to ťto je srbin, taj problem je stvar kuÌnog odgoja. problem je to ťto se podvikuje protivnièkom golmanu. koja je svrha navijanja protiv nekoga, umjesto za nekoga? zaťto taj nedostatak navijaèkog odgoja?
a jesu hebali golmana rijekinog skandiranjem,još ga samo potpalili,jerbo tip je super branio,bošnjaku skinuo par stopostotnih.
konzerva
29-03-2006, 00:57
kurvin sine
sa protivnièke tribine
pizdo,govno i srbine
najebao si u mom gradu
SMRADU!!!!
raspjevat ĂŚu ti arkadu
udarcem u bradu
u ime svetog kluba
ostat ceĹĄ bez zuba
kriva boja tvoga dresa
uzrok je mog stresa
agresije i bijesa
jer agresaivna sam budala
u obrani ideala
skriven iza kapuljaèe i ťala
nosim kao pravi navijaè
baklju,palicu i odvijaè
zaĹĄtitna mi marka
cipelarka
stadion je moj brlog
ne ĹĄtedim dlanove i grlo
huligan je èudna sorta
uvijek dĹžonom protiv sporta.
.
dobra, dobra nema ĹĄta :smt003
by domaĂŚi izdajnik
eto picok, fakat si huligan...
to me podsjeæa, htio bih upiknuti prstom što je to što me toèno smeta kod sjevera. picok i sickboy, ispravite me ako griješim. dinamo rijeka... ono 88 minuta, sjever skandira: nema veze ako gube, zasvirat æe naše trube. sve super. svi sretni. navija se za dinamo.
prije toga ostalih 87 minuta podvikuje se žiliæu jer je srbin. nije bitno to što je srbin, taj problem je stvar kuænog odgoja. problem je to što se podvikuje protivnièkom golmanu. koja je svrha navijanja protiv nekoga, umjesto za nekoga? zašto taj nedostatak navijaèkog odgoja?
Moram te ispraviti jer se samo u par navrata skandiralo: "ubi srbina" i "srbe na vrbe"...mislim po 2 puta svaka...i nisu bas nes posebno dugo trajale...cak sam prilicno siguran...
A to zasto se navija protiv nekog je sasvim normalna stvar...zasto se onda pjeva "sugava Rijeko"...zasto i mi i Rijecani pjevamo "jedna ce Torcida plakati ovu noc...", zasto Torcida pjeva "visoke peci potpaljujem ja..."?? itd...pogotovo kad se ide na gostovanje...
fat drummer
29-03-2006, 10:07
pa ne znam zaťto se pjeva, ali to je primitivizam... gdje je tu taj sportskih duh koji cjelo vrijeme propagirate? jebo me pas, da meni doðete u grad i pjevate ťugava rijeko ili ubij tovara i ja bih vas mlatio da sam policajac.
da, fakat ste nevini u cijeloj prièi kad uzikujete nacistièke parole... jebeno vam je to navijanje. drŞim se ja drukanja.
nije bilo nacistièkih parola
malo se vrijeðalo žiliæa.èovjeku kapa dolje jer je branio ko lud
jebiga tak je to, kad je derbi pa se vrijeða. tako je i nemre bolje, glavno da se nisu ubacivale baklje u kombije i slièno
što se tièe boysa, ove sezone su u izvrsnoj formi, stalno se napreduje i nitko im ne može ništa prigovoriti
a glupi novinari nisu shvatili poruku-jebeš baklje?!
okolo se ljudi propucavaju zbog parkirnih mjesta, pljaèkaju se banke itd. al glavni problem u državi je ipak paljenje baklji.....još uzmimo u obzir kakav sve šljam primaju u policiju i kak fino ta policija uzima lovu od raznih svakakvih tipova...
fat drummer
29-03-2006, 10:31
a srbe na vrbe je novokomponovani stih sa severnininog albuma? kak da ne...
pa ne znam zašto se pjeva, ali to je primitivizam... gdje je tu taj sportskih duh koji cjelo vrijeme propagirate? jebo me pas, da meni doðete u grad i pjevate šugava rijeko ili ubij tovara i ja bih vas mlatio da sam policajac.
da, fakat ste nevini u cijeloj prièi kad uzikujete nacistièke parole... hebeno vam je to navijanje. držim se ja drukanja.
Jednostavno pokusavas osramotiti protvnika sto vise mozes...tog ima doslovno svugdje npr. navijaci chelsea pjevaju pjesme u kojima se izruguju avionskoj nesreci manchesterovih igraca (i tome kak je neki lik ostao bez glave) i dan danas, feynordoovi navijaci ajaxovim skandiraju: "Hamas, Hamas juden aant gas" (u prijevodu: hamas, hamas zidove po gas), za vrijeme Juge hrvatski navijaci su se izrugivali smrti Mancea (igraca Partizana) itd...tog ima doslovno svugdje...ljudi to pjevaju samo da bi izivcirali i ponizili protivnike...jer je gust vidjeti kako se papci uzjogune kad se tak nes cuje na njihovom stadionu...kad osjetis tu njihovu netrpeljivost...a znas da ti nemogu apolutno nis napraviti...
Drotovi bi trebali biti kao profesionalci i ne mijesati osjecaje u svoj posao + zaboravljas da za vrijeme derbija se uvijek dovuku drotovi iz susjednih zupanija, pa cak i ne tako susjednih...zakaj bi onda to njih diralo...
bob rock
29-03-2006, 12:22
Jednostavno pokusavas osramotiti protvnika sto vise mozes...
tako jednostavno da se samo po sebi nameæe kao potreba... živio sport i sportski duh tolerancije!
jer je gust vidjeti kako se papci uzjogune kad se tak nes cuje na njihovom stadionu...kad osjetis tu njihovu netrpeljivost...a znas da ti nemogu apolutno nis napraviti...
fantastièan osjeæaj, al kada se to osjeti na vlastitoj koži zanimljivo je kako odmah lete boce metalni predmeti i šake...
Drotovi bi trebali biti kao profesionalci i ne mijesati osjecaje u svoj posao + zaboravljas da za vrijeme derbija se uvijek dovuku drotovi iz susjednih zupanija, pa cak i ne tako susjednih...zakaj bi onda to njih diralo...
doista, zašto bi primitivizam trebao ikoga ikada smetati?
tako jednostavno da se samo po sebi nameæe kao potreba... živio sport i sportski duh tolerancije!
Primjecujem da i ti i fat spominjete neku toleranciju i sportski duh...uzaludno kolege...nemam ni jedno niti drugo...niti igraci nisu svi bas u tom sportskom duhu...koliko se puta znalo dogoditi da igrac predje golmana i onda klekne i glavom pospremi loptu u gol...kad igrac protivnika okrene tri puta oko svoje osi zeli pokazati svoju vjestinu driblanja...NOT...kad Sokota zabije gol na Poljudu i pokaze majicu "Uvijek kontra Splita" Torcidi...kad Mihajlovic opsuje crnca pa poslije kaze: "Nisam rasist. ali nisam ni daltonist" itd...sve sami primjeri sportskog i tolerantnog ponasanja...
fantastièan osjeæaj, al kada se to osjeti na vlastitoj koži zanimljivo je kako odmah lete boce metalni predmeti i šake...
Na stadionu bas i ne lete, jer onaj tko moze dobaciti od sjeverne do juzne tribine bi se trebao baviti bacanjem neke gluposti u atletici...zato ih se pokusava nadglasati
doista, zašto bi primitivizam trebao ikoga ikada smetati?
Aha, znaci nasa policija mlati navijace jer im smeta primitivizam... :smt005 :smt005 :smt005...kolega prosli tjedan me Goran2 nasmijavao do suza, a sada vi...imate smisla za humor... :smt005
konzerva
29-03-2006, 12:47
ima masu primitivaca meðu navijaèima,ali nitko nije ni izbliza primitivan kao naťa vrla policija! iz osobnog iskustva govorim, to je preŞalosno
bob rock
29-03-2006, 13:15
kolega prosli tjedan me Goran2 nasmijavao do suza, a sada vi...imate smisla za humor... :smt005
drago mi je èuti uvijek da sam nekoga uspio nasmijati.
sreæom... ovo nije bio težak posao jer se oèito smiješ ko lud na brašno...
al bih li mogao primjetiti da je bilo osnove da ti nakon goranovih komentara zapne smijeh u grlu?
niti igraci nisu svi bas u tom sportskom duhu...
pa zašto bi onda trebali biti navijaèi? posve si u pravu...
naravno... tko jebe one sportaše koji se i ponašaju kao gospoda? naposlijetku, nije bit u sportu, bit je u ponižavanju.
fat drummer
29-03-2006, 13:21
ne shvaÌam sickboy zaťto tuða netrpeljivost ili glupost isprièava tvoju?
zaťto su navijaèke skupine takva skupina laŞljivaca i kurvi? na svakom plakatu piťe: doðite bodriti svoje deèke i u juŞnu koreju/zimbabve, pokaŞimo im kako se navija za svoje.
a onda se pjevaju uvredljive pjesme spram drugih? navijaèi? ma kurac... primitivèine? daaaaa...
almire, turèine, popuťi na kurèine.... ajde mi objasni prekrasnu i èistu nevinost navijanja koja proizlazi iz ove kratke poeme.
ok, policija je primitivna, ali navijaèi seru! seru kroz usta jer im jedna rupa nije dovoljna. navijaèi samo hodaju ulicom i odma uleti atj luèko i pobije ih. a samo su pjevali hrvatsku himnu i pomagali invalidnom djetetu preko ulice. ZAĹveliki kuracTO?!?! ZAĹveliki kuracTO NAVIJAĂE?!?!?
drago mi je èuti uvijek da sam nekoga uspio nasmijati.
sreæom... ovo nije bio težak posao jer se oèito smiješ ko lud na brašno...
al bih li mogao primjetiti da je bilo osnove da ti nakon goranovih komentara zapne smijeh u grlu?
Brasno kazes... :smt005 :smt005 :smt005... :smt002
pa zašto bi onda trebali biti navijaèi? posve si u pravu...
naravno... tko jebe one sportaše koji se i ponašaju kao gospoda? naposlijetku, nije bit u sportu, bit je u ponižavanju.
Nije bit u ponizavanju, bit je u pobijeðivanju...na tribinama ili na terenu...tak svejedno...a ako ih jos malo podbadas da se osjecaju jadno tim bolje... one parole da je vazno sudjelovati tak i tak nemaju i nikad nisu imale smisla...jer je uvijek sve bilo zbog pobijedjivanja...naravno ja nisam rekao da sportasa koji se ponasaju kao gospoda nema- ima ih ali takvih je jako malo...
bob rock
29-03-2006, 13:26
Brasno kazes... :smt005 :smt005 :smt005... :smt002
brašno kažem :smt002
Nego, kako komentarišete juèerašnju tekmu?
Kad bi se Arsenal ovako postavio prema Barci recimo, nisam siguran da bi uopæe bilo neke razlike. Ono juèer je bio nogomet za vola ubit!!!
A Henry... pa taj je brz ko vjetar. Mislim da je frajer najbolji i najkompletniji napadaè na svijetu, pogotovo kad igra u ovakvoj formi i s toliko motiva.
Stvarno je Arsenal igrao fenomenalno.Juventus u uzvratu nema ťanse,a Arsenal Ìe vjerojatno i u finale.Wenger je stvarno napravio odlièan posao sa Senderosom,Fabregasom i ostalim mladim igraèima.
malimrav85
29-03-2006, 16:38
Stvarno je Arsenal igrao fenomenalno.Juventus u uzvratu nema ťanse,a Arsenal Ìe vjerojatno i u finale.Wenger je stvarno napravio odlièan posao sa Senderosom,Fabregasom i ostalim mladim igraèima.
Ja bi isto volio da Arsenal ode dalje ali ne bi dao ruku u vatru da ĂŚe sve biti lagano. Ova gamad ĂŚe drĹžat 1-0 do 92.,u 93. dat gol za produĹžetke i onda ĂŚe Thuram dat treĂŚi u 119.
Nema Juventus ĹĄanse,pogotovo ako se del Piero ne oporavi.
fat drummer
29-03-2006, 20:15
henry je fakat Şivotinja, odlièan bi bio u barci u duetu s etoom i ronaldinhom kao dirigentom. ali brate, ne stane sve to u jednu momèad!
juventus je momèad za rov, ako vode ukopat Ìe se i moŞeť godinu dana pokuťavat dat gol. sumnjam da Ìe se izvuÌ iz ovoga, pogotovo ako kolo torue bude igrao na onoj razini. jebo ih je sve u mozak
Ova gamad æe držat 1-0 do 92.,u 93. dat gol za produžetke i onda æe Thuram dat treæi u 119.
Pozlatile ti se rijeci...Arsenal...fuj... :smt075
ovi iz juvea su gamad, mrzim ih
navijam za arsenal
ovi iz juvea su gamad, mrzim ih
navijam za arsenal
Kolega pa stvarno...razocaran sam...uz sve to jos navijate i za Romu... :smt002...ali kolega dok ste god za Celtic sve vam je oprosteno... :smt003...jos ce se pojaviti netko tko navija za Tottenham...bljak...
ma kak navijam za tu gamad za koju suci kradu, koju ne mogu ni stadion napunit i koji dopingirani osvajaju prvenstva...ma mafijaši prokleti....
a Romu mi nemoj dirat :smt003
A Henry... pa taj je brz ko vjetar. Mislim da je frajer najbolji i najkompletniji napadaè na svijetu, pogotovo kad igra u ovakvoj formi i s toliko motiva.
Covjece, dugo ga nisam gledao ovakvog, bio je luuuud! Alien je, nemam drugog objasnjenja...zna uhvatit loptu, prodriblat i zabit :smt001
ljudi moji kruži vjest da se sprema otkaz kuži...
mamiæ je sve demantirao al poznavajuæi njega i njegovo ponašanje-1 dan kažem crno drugi dan bijelo, jako se bojim...
ako se to dogodi to bi bila vrhunska sramota... jer u dinamu se konaèno nešto lijepo dogaða i bilo bi sramotno otpustiti glavnog tvorca svega toga..
ja mislim da Ìe uskoro Milivoj Braèun postat novi trener Dinama.moŞda izgube i od Osijeka.
KuŞe je kontroverzan tip koji ima puno neprijatelja. MamiÌ je iracionalna budala. Nijedan scenarij nije iskljuèen.
konzerva
30-03-2006, 15:08
ja mislim da Ìe uskoro Milivoj Braèun postat novi trener Dinama.moŞda izgube i od Osijeka.
u nadi je spas...nemojte me krivo shvatit, samo Ĺželim da prvenstvo postane zanimljivo :smt002
i ja se nadam da ĂŚe postat zanimljivo,a tako ĂŚe bit ako Dinamo ne pobijedi u Osijeku
konzerva
31-03-2006, 00:13
ma kvragu i prvenstvo...u srijedu na kantridu :smt041
ma kvragu i prvenstvo...u srijedu na kantridu :smt041
bit ĂŚe napeto u srijedu.nego,ĹĄto kaĹžete na Kup UEFA?Schalke vjerojatno osigurao polufinale,a Basel u ovim trenucima ima 2:0.
konzerva
31-03-2006, 00:22
ne znam parove baĹĄ,al znam zadnji je krug bilo boro-roma,crkli oboje :evil:
ne znam parove baĹĄ,al znam zadnji je krug bilo boro-roma,crkli oboje :evil:
izgleda da ĂŚe Middlesbrough i crknut u Ĺveliki kuracvicarskoj.Neka,igrao sam 1 na kladionici.
fat drummer
01-04-2006, 15:29
LAGOS - Nogometni suci u Nigeriji smiju primati mito od klubova ali ne bi trebali dopustiti da to utjeèe na njihove odluke na terenu, tako barem kaŞe glavni tajnik nigerijskog nogometnog saveza Fanny Amun.
"Znamo da se arbitrima nudi novac i ostale stvari kako bi se utjecalo na utakmice, i oni to mogu prihvatiti", rekao je Amun.
"Oni bi se samo trebali pretvarati da su pristali na pogodbu a zatim paziti da strana koja je ponudila mito ne bude favorizirana", dodao je Amun tijekom seminara o nogometu.
Ostali sudionici seminara pobunili su se na ovakve upute sucima.
Amun nije nogometnim djeljiteljima pravde ponudio nikakav savjet kako se obraniti od onih od kojih su primili mito a nisu ispunili njihova oèekivanja.
koje face!
u afrièkom nogometu je sve moguÌe
fat drummer
01-04-2006, 18:50
niko kranjèar je gay
modriÌu, pa u pièku materinu...
niko kranjèar je gay
u afrièkom nogometu je sve moguæe
Baš mi je danas prièao jedan poznanik, a on sudi na onim utakmicama nekih žnj županijskih liga, kako cijeli sistem funkcionira.
Dobiješ 500kn jer sudiš. Od nadležne udruge.
Dobiješ 1500kn od domaæina da sve sumnjive situacije okreneš u njihovu korist.
Dobiješ 1500kn od gostiju koji znaju da æeš sumnjive situacije po naravi stvari okretati u korist domaæina da to ne radiš, nego budeš fer ili eventualno koju njima daš.
Onda odsudiš korektno kako treba, s nekim improviziranim kompenzacijama tipa davanja nekog nevažnog faula ili sliènog i zaradiš finu paru.
bob rock
01-04-2006, 19:26
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=312600
1. travanjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnj
fat drummer
01-04-2006, 19:53
herriersi su kvalitetan klub! mislim da bi niko tamo dobro proĹĄao..
bob rock
01-04-2006, 21:07
1. travanjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnj
ma nemoj reæ
ma nemoj reĂŚ
:smt010
Toooooooooooooooooooooor!!!!
bob rock
01-04-2006, 21:19
:smt010
Toooooooooooooooooooooor!!!!
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrw
gwyh ig aada
jeli tko gledao Oko sokolovo?
Komentiraju neku situaciju iz Koprivnice.MatovinoviÌ kaŞe da je igraèa trebalo opomenut a Stjepan Balog uzvrati - Jeli to Şutim ili crvenim kartonom? :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Trebalo bi Baloga opomenuti po plaĂŚi :smt005
Jebote, taman imamo neke ťanse ako nam se posloŞi Şdrijeb da uèinimo neťto u Europi i onda sad ovo da Ìe KuŞe dobiti otkaz... Pa lik je savrťen trener, preporodio je momèad...
Koji je sad ovo qrtz...
Uvijek kad je dobro, mora se neťto zasrat... Stara prièa... :smt013
Daj Cro, ne sekiraj se, ne bu nikam otiĹĄel, sve bu dobro.
Nadam se da neĂŚe....
Brzo ĂŚe tekma protiv Osijeka... Ne smijemo spuĹĄit...
AJMO DINAMO!!!!
NEMA PREDAJE!!!!!!!!
Nadam se da neĂŚe....
AJMO DINAMO!!!!
ja mislim da ĂŚete spuĹĄit,ĹĄteta kaj nema prijenosa.tenis dugo traje
bob rock
02-04-2006, 23:17
ja mislim da æete spušit,šteta kaj nema prijenosa.tenis dugo traje
ti uvijek misliš da æe dinamo spušit... šteta što si prevario 19 puta.... zapravo 21, uzevši u obzir da remi nije poraz, al svejedno. pogodio si dvaput, al i opet, ta dva poraza su još uvijek dva i pol puta manje poraza od drugoplasirane rijeke, a da ne govorim o osijeku koji je kapitulirao 8 puta...
ti bi mogao možda zamijenit iviæa na komentatorskom mjestu u studiju... dobar si u prognozama
Ima Dinamo 3 poraza,a danas ĂŚe bit i 4.
bob rock
02-04-2006, 23:58
Ima Dinamo 3 poraza,a danas æe bit i 4.
plaæaš rundu sickboyu, picoku i meni ako dinamo pobijedi?
ak izgubi, plaæam ja rundu! jel vrijedi?
Lucius Veratius
03-04-2006, 00:08
Ako bude nerijeĹĄeno onda meni plaĂŚate pivu. :smt003
Nadam se da neĂŚe....
AJMO DINAMO!!!!
ja mislim da ĂŚete spuĹĄit,ĹĄteta kaj nema prijenosa.tenis dugo traje
Bilo je prvo poluvrijeme na HRT PLUS...
I jebiga, eto remi...
Shit....
A ĹĄteta, toliko prilika...
ah,nemam ja HRT plus.ipak je bio remi,to je isto dobro.sad je razlika 8 bodova,bit ĂŚe joĹĄ zanimljivo do kraja.
taj kuĹže ne zna kad treba mijenjati. trebao je staviti prije andersona u igru. to sam veĂŚ primijetio na prijaĹĄnjim utakmicama.
malimrav85
03-04-2006, 12:50
Andersona mi je bilo skroz Şao,svi ga napali a tip ne kuŞi kaj se dogaða i kaj je bilo. Nije bať da je onom Skenderu jetru izvadio,sluèajno ga je zapeo po nozi i sad svi polude odjednom na njega.
Anderson je joĹĄ jedna promaĹĄena investicija :smt003
A ne, ne, Anderson je naĹĄa nova akvizicija za Ligu prvaka :smt003
A ne, ne, Anderson je naĹĄa nova akvizicija za Ligu prvaka :smt003
a da ovaj post kopiraĹĄ u viceve? :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Kolega, vidjet ĂŚemo. :smt098 :smt003
Trebo je prije ubacit Andersona...
evo moja prognoza za Ligu prvaka danas i sutra,prolaze Lyon,Barcelona,Arsenal i Inter
bob rock
04-04-2006, 18:26
evo moja prognoza za Ligu prvaka danas i sutra,prolaze Lyon,Barcelona,Arsenal i Inter
fenomenalna kalkulacija! koje ziheraštvo
jesi li kojim sluèajem upotrijebio vrsne savjete vrhunskih struènjaka ili si zavirio u kristalnu kuglu?
nije tako teĹĄko pogodit,Milan nema ĹĄanse.
kak mrzim taj milan i inzaghia. on uvijek zabija neke odbijance, ne sijeÌam se kad je nekog zdribljao ili zabio gol s 20 metara. èini mi se da Ìe i juve sutra proÌi s nekim jadnim golovima. mmmmmmmmmrzim milan i juventus, mmmmmmmmmmmmrzim te smradove
bob rock
05-04-2006, 00:59
damn
prokleta šteta za lyon
a moglo se dogoditi da italija ode u staro željezo
Milan nema ĹĄanse.
Jednostavno volim crveno-crne! :smt005
fat drummer
05-04-2006, 01:08
sjeÌam se onog gmoneyevog proraoèanstva kao Ìe inter bit prvak europe. nisam bať upoznat s pravilim, ali zar nije potrebno proÌ u polufinale da bi se doťlo do finala?
gorane, pa to je zasada 0%... sutra stavit 50 kn na benficu i juventus znaèi
malimrav85
05-04-2006, 01:20
Dignem se iz fotelje i krenem napisat da ĂŚe Milan dat gol do kraja (bila je negdje 86.-87.minuta) i kak se komp palio daju gol. Ma fuj! :smt018
Idem sad prodat auto i stavit sve na Benficu i Juve. :smt003 Ali nije deèko da mu se smijemo. On je da plaèemo. :smt010 Opet, moŞda je on viťe Adriano tip. 25 ťansi 2 pogoðena. Tko Ìe to znati... :smt017
Ma bitno da je on pogodio Dinamo-Rijeka 2, to Ìe ga èiniti sretnim bar joť mjesec dana.
nije tako teško pogodit,Milan nema šanse.
htio sam napisat ranije, ali sam se i sam potajno nadao pa reko da prièekam... jedan od temeljnih zakona prirode dakle glasi: Milan uvijek ima šanse! (nažalost)
pobljuvao sam i æevape i pivo i sladoled... sramota prijatelji moji, sramota... onom Inzaghiju treba dekretom zabranit igranje nogometa. fuj, ter fuj... eto opet me tjera... :smt078
malimrav85
05-04-2006, 02:07
Je li Villareal novi Liverpool?
to ipak nije.dobro,i najbolji prognozer poput mene moŞe imat loť dan.ah,Milan je opet imao sreÌe a i Inter je imao neke ťanse.Evo,za sutra prognoziram toène rezultate
Juventus - Arsenal 2:1
Barcelona - Benfica 3:0
Ma bitno da je on pogodio Dinamo-Rijeka 2, to Ìe ga èiniti sretnim bar joť mjesec dana.
pa naravno :smt003 a joĹĄ kad pogodim i Hajduk - Dinamo 1
Lucius Veratius
05-04-2006, 03:16
Lako moguĂŚe.
Lako moguĂŚe.
u polufinalu vjerojatno igraju protiv Arsenala,tu imaju jako male ĹĄanse
MinesweePer
05-04-2006, 04:32
ja sam gladao Milan-Lyon od 75. minute, i barem u tom razdoblju sto sam ja gledao ne vidim zasto Milan nije zasluĹžio prolaz, Lyon u tom razdoblju nije bas puno pokazao, cijelo vrijeme su igrali na njihovoj polovici. Ajd barem nije 1:0 kao ĹĄto juve dobija tekme. ajd barem vi milanomrsci priznajte da je Ĺveliki kuraceva lijepo sve zajebo kad je zabio 3.gol, i lijep je gol bio.
FORZA MILAN!!! (bať mi se sviða moj novi avatar :smt003 )
fat drummer
05-04-2006, 11:25
a gle ti si pratio èak 15 minuta od 90... kojih 20% posto utakmice.
milan se davio, lyon ih je bať odlièno kontrolirao. zajeb se dogodio kada su poèeli uvodit obrambene. to se nikada ne radi na tuðem travnjaku ako imať takav razultat. bolja opcija bi bila defanzivni vazni destruktivac koji Ìe uniťtavat protivnièku igru ruŞnim startovima.
milanezi su uveli joť jednog napadaèa (ambrosinija) i stovrili dodatni pritisak. jebeť talijane, jest da su dali tri gola, ali bať su kurve....
JoÅ¡ bi èovjek rekao da ih je Milan razbio po rezultatu. Jedan teÅ¡ki krumpir i na kraju pad koncentracije; da se Lyon nije morao otvoriti, ne bi Åveliki kuracevèenko do kraja tekme viÅ¡e prismrdio Å¡esnaestercu, a kamoli dao taj treæi gol.
Juventus nikad nisam volio, pa èak ni kad je Zidane igrao koji mi je najbolji i najdraži igraè ikad, ali ovaj Milan je naprosto odvratan. Ajmo bit objektivni, koliki smrad moraš bit da ti se lopta onako odbije od dvije stative i doðe drito na nogu i to koliko veæ puta tako? Pa takvih golova bi se èak i Gerd Muller sramio.
a gle ti si pratio èak 15 minuta od 90... kojih 20% posto utakmice.
milan se davio, lyon ih je bať odlièno kontrolirao. zajeb se dogodio kada su poèeli uvodit obrambene. to se nikada ne radi na tuðem travnjaku ako imať takav razultat. bolja opcija bi bila defanzivni vazni destruktivac koji Ìe uniťtavat protivnièku igru ruŞnim startovima.
milanezi su uveli joť jednog napadaèa (ambrosinija) i stovrili dodatni pritisak. jebeť talijane, jest da su dali tri gola, ali bať su kurve....
ambrosini nije napadaè. on je zadnji vezni, destruktivac. pojma nemať
Nije Ambrosini nikakav destruktivac. Jest vezni, ali prije onaj napadaèki, a ne defenzivni, stoga da, može se raèunat kao dio napada u ovakvim tekmama. Ne može on dovoljno trèat za destruktivca, to radi Gatusso.
malimrav85
05-04-2006, 12:39
Zato i kaĹžem. ProĹĄle godine niko nije mislio da ĂŚe Liverpool proĂŚ Juve. Pa Chelsea. Pa dobit Milan u finalu.
fat drummer
05-04-2006, 12:40
ambrosini nije destruktivac... kaj god...
Zato i kaĹžem. ProĹĄle godine niko nije mislio da ĂŚe Liverpool proĂŚ Juve. Pa Chelsea. Pa dobit Milan u finalu.
znam,ali to se ne dogaða tako èesto.ja nisam mogao vjerovat da je Anceloti uveo Ambrosinija i Maldinija ali Milan opet imao sreÌe.
Gospodin Pravokutnik
05-04-2006, 15:56
nisam gledao cijelu tekmu no sta je izaghi zabio gol nakon sto se lopta odbila od dvije stative?On se nasao tamo i samo ugurao u mrezu? Ak je tako to me ne cudi jer taj inzaghi je zabio takvih golova na blata i taj igrac me najvise zivcira od svih,joj mamicu mu
ma svi talijanski klubovi imaju sreĂŚe,i Ĺveliki kuracevèenko je zabio uz pomoĂŚ velike sreĂŚe
MinesweePer
05-04-2006, 20:07
ma da je lyon bolji on bi proĹĄao dalje, a buduĂŚi da nije sad tu pljujete po Milanu, da je Lyon pravi ne bi im pala koncentracija i igrali toliko zatvoreni, ipak su znai gdje su doĹĄli igrat i da ĂŚe milan dat sve od sebe pogotovo u zadnjih 15ak minuta da zabije gol. A kod 2. gola je lyon iao sreĂŚe da lopta nije odma uĹĄla u gol nego se koprcala od stative do stative, a to ĹĄto ju obrambeni igraèi nisu znali izbacit to je njihov problem, a milanisti su se naĹĄli u pravom mjestu na pravo vrijeme. Ĺveliki kuracto se inzaghija tièe ni ja ga ne volim previĹĄe, ali zabija i zato je dobar. njega bi stavio negdje u kategoriju vierija, samo ĹĄto mi je inzaghi puno bolji od njega.
A èinjenica je da je milan u polufinalu i sad se vi Şalite koliko Şelite :smt019 :smt019 :smt019
i za razliku od recimo juventusa milan igra puno ljepťi nogomet u europi nego italiji, jest da se ovu utakmici nekako provukao, priznajem to, ali mislim da Ìe tekma protiv barce, ako proðe naravno biti pravi nogometni spektakl, i tu Ìe se vidjeti koliko milan ima sreÌe, a koliko znanja :smt003
bob rock
05-04-2006, 22:19
kao i liverpool pretpostavljam
.A kod 2. gola je lyon iao sreæe da lopta nije odma ušla u gol nego se koprcala od stative do stative...
Ne, nego je Milanov igraè koji je da je, imao puno više sreæe nego znanja jer je pucao katastrofalno, a lopta se naravno kurvinski odbila gdje se odbila. No dobro, vidjet æemo do kud æe Milan. Prošle godine ih je ista takva igra koštala glave, a i ove æe.
Meni je Milan odvratan iz razloga što imaju tako dobre igraèe, a najraðe ne bi ni igrali taj prokleti nogomet, nego se 90 minuta snebivaju da li bi uopæe prelazili centar. Njima bi Joziæ bio fenomenalan trener, igra sa dva beka i 6 stopera, a preostala dvojica nek se omuhavaju oko lopte.
Insomniac
05-04-2006, 23:10
FORZA MILAN!
JUVE MERDE
fat drummer
05-04-2006, 23:50
gol za 2-1 nije bio kurvinski (wtf) jer je lopta praktièki bila veÌ u golu kad se odbila od stative a inzaghi (toènije kaka ako ste bolje gledali) se samo naťao u pravo mjesto na pravo vrijeme!
upravo zato je i bio kurvinski... svaki gol koji mogu i ja dat je kurvinski, to ti je neko pravilo.
da lenny fino reèeno, praktièki je bila u golu.
i kad ja pogodim stativu, to je praktièki gol. samo praktièki.
ali ipak nije. kurva od lopte se nije malko pomaknula tamo gdje je trebala.
ako je taj tvoj pucaè bio toliko dobar trebao je probušit Coupeta skroz, imao ga je na streljani, a ne - pogodi stativu.
no dobro, gol ko gol, zabijen je. neæe Milan veæ u sljedeæem kolu dalje, siguran sam.
malimrav85
06-04-2006, 01:00
Umro sam od smijeha kad je Nedeved puko! :smt006
Kreten.
Praktièki je i Riquelme dao gol juèer od auto skoro ali nije.
Ali se slaĹžem da je pravilo o golu u gostima sranje. Ja bi uveo majstoricu ali je to u danaĹĄnjem nogometu nemoguĂŚe zbog veĂŚ prezgusnutog rasporede,pogotovo u godini nekog prvenstva.
Juve je puco po savovima, a Ibrahimovica mi je cak zao, zbilja je imo losu tekmu...
Al glavno da je Arsenal dalje :smt003
da lenny fino reèeno, praktièki je bila u golu.
i kad ja pogodim stativu, to je praktièki gol. samo praktièki.
ali ipak nije. kurva od lopte se nije malko pomaknula tamo gdje je trebala.
ako je taj tvoj pucaè bio toliko dobar trebao je probušit Coupeta skroz, imao ga je na streljani, a ne - pogodi stativu.
no dobro, gol ko gol, zabijen je. neæe Milan veæ u sljedeæem kolu dalje, siguran sam.
sheva je pucao izvanredno, i lopta je isla u gol, nego je coupet odlicno obranio i odbio loptu u stativu....sve u svemu, milan zasluzeno ide dalje, dobro su igrali, bili pod pritiskom tog gola iz gostiju cijelo 2 poluvrijeme i na kraju ipak prosli....neko ce reci sretno, meðutim sreæu treba isprovocirat :smt020
sad samo cekam da moj milan natambura tu barcelonu, huhu :smt006
juventus out :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003
Umro sam od smijeha kad je Nedeved puko! :smt006
Kreten.
Praktièki je i Riquelme dao gol juèer od auto skoro ali nije.
Ali se slaĹžem da je pravilo o golu u gostima sranje. Ja bi uveo majstoricu ali je to u danaĹĄnjem nogometu nemoguĂŚe zbog veĂŚ prezgusnutog rasporede,pogotovo u godini nekog prvenstva.
Ma bilo je samo pitanje tko Ìe u Juventusu dobit crveni.Ja bi uveo produŞetke ako je izjednaèeno nakon 180 minuta (npr. 1:1 i 2:2).
Juve je puco po savovima, a Ibrahimovica mi je cak zao, zbilja je imo losu tekmu...
taj Ibrahimovic je banana.
ima svoj dan jednom u dvije sezone.
:smt012
nisam gledao cijelu tekmu no sta je izaghi zabio gol nakon sto se lopta odbila od dvije stative?On se nasao tamo i samo ugurao u mrezu? Ak je tako to me ne cudi jer taj inzaghi je zabio takvih golova na blata i taj igrac me najvise zivcira od svih,joj mamicu mu
kazes da inzaghi zabija samo golove u prazan gol...to je mozda istina, ali zasto onda toi drugi ne rade...mozda zato jer se ne znaju nac na pravom mjestu u pravo vrijeme...a to je pippova specijalnost i po tomeu je poznat...
a kolega minsweeper, cini mi se da i it nisi bas gledo utakmicu...jer lyon je drzao u saci milan do zadnjih 15 minuta...i igrali su puno bolje...a milan je imao sportske srece, i to dosta
Kroz kojih par tjedana na ovom ĂŚe se topicu naricati kako je pokvareni Milan izbacio katalonske Michelangele i Mozarte.
MinesweePer
06-04-2006, 04:55
a kolega minsweeper, cini mi se da i it nisi bas gledo utakmicu...jer lyon je drzao u saci milan do zadnjih 15 minuta...i igrali su puno bolje...a milan je imao sportske srece, i to dosta
bit ce onda da su poèeli igrat kako spada bas onda kad sam ih ja poèeo gledati :smt003
i joĹĄ jedno - milan u europi zna igrati jer ima iskustva puno viĹĄe od nekog lyona koji nije nikad iĹĄeo dalje od 1/4 finala, a ne da ima sreĂŚe, da jesamo sreĂŚa u pitanju ne bi u zadnje 3 godine bio 2 puta u finalu, i uvijek dogura daleko, nema bez veze 6 naslova.............
FORZA MILAN!!!
malimrav85
06-04-2006, 12:30
taj Ibrahimovic je banana.
ima svoj dan jednom u dvije sezone.
:smt012
Dobar je on ali mu juve ne paťe. On bi bio odlièna u arsenalu/barci/lyonu... di bi mu trener rekao eto lopta pa ti trèi i radi kaj hoÌeť.tipa ko u ajaxu.ali capelo je grub,nema zajebancija,svako ima svoje zadatke a za to treba imat Şivaca ťto ovaj nema.
a nije ni ĹĄuker bio neĹĄto bolji od pipa,uvijek je trpao nekek otpadke ili tako neĹĄto.ko da je on dao gol van penala ikad. pa i svrha mu je da posprema takve lopte.da dinamo ima takvog nekog niĹĄ koristi davao bi 2-3 gola viĹĄe po utakmici. zahora moĹžda... :smt017
konzerva
06-04-2006, 13:44
Kroz kojih par tjedana na ovom ĂŚe se topicu naricati kako je pokvareni Milan izbacio katalonske Michelangele i Mozarte.
prokleti milan Ìe napokon ispast! dosta su se provlaèili
juèer sam se tako naslaðivala nad porazom juvea! pokazali su svoje pravo lice! da se ovakva tekma igrala u scudettu, predpostavljam da ne bi nedved dobio crveni! fala bogu na fifinim sucima!
Da, a Milan je èist ko suza pretpostavljam...
Jadnièci, pa konstantno ih kradu :smt009
Zanimljivo je, kad Milan dobiva, onda igrom rastura, kad gubi, onda je sve stvar jedne velike urote.
Mislim, ajmo malo stat na zemlju. Ako se ikoji klub u Italiji ikad mogao oslanjati na neku protekciju, bio je to Milan, pogotovo za zlatne Silvaèeve potkupi_kog_možeš ere.
Ja ne kažem da je Juventus nešto bolji, ali... keep my feet on solid ground.
arsenal je lud,svaka èast wengeru i skautima što takve potencijale naðu...makar barca igra super,htel bi da arsenal osvoji...eto,barem dva talijana ispala :smt003 :smt003 :smt036
sramota kaj je milan prošao.....izvukli su se
svaka èast arsenalu što su izbacili onu ðubrad
Ante Gotovina
06-04-2006, 15:43
A jeste vidjeli Ancelottija?
Frajer pri rezultatu 1-1 ubaci u igru Ambrosinija i Maldinija, kao da je znao da ĂŚe zabit gol u zadnjoj minuti pa ĂŚe mu trebat ta dvojica da obrani rezultat. :smt003
juèer sam se tako naslaðivala nad porazom juvea! pokazali su svoje pravo lice! da se ovakva tekma igrala u scudettu, predpostavljam da ne bi nedved dobio crveni! fala bogu na fifinim sucima!
Da, a Milan je èist ko suza pretpostavljam...
Meni Talijani opcenito lose sjedaju...ne volim ih nikakve...Uvijek navijam za klubove i repke koji igraju protiv njih :smt003
Svi su oni sacco di merda meni, ali to je moje subjektivno misljenje :smt001
nemam niš protiv milana al imali su sreæe
lyon je bio bolji veæinu tekme
al eto.. nisu znali izdržat do kraja....nije to sam peh...milan ima više iskustva, igraju takve tekme veæ dugo... i znali su isprovocirati svoju sreæu. al iskreno, nadam se da æe ih barca propisno nakantati...jer sam oèekivao ipak prekrasni polufinale-lyon-barca
ste vidli kak je dida loš. ove godine je rupa totalna. da bar ima takav dan protiv nas..poslije može igrat dobro
u cijeloj prièi najsmješniji mi je inter...kupuju sve i svašta, svake godine dream team i svake godine osvoje jedno veliko ništa.. scudetto su spušili a sad su ispali i od villareala s tim da su ih ovi mogli razbiti i sa više od 1-0.
inter je jedna luzerska, gubitnièka ekipa..
mora da ak si navijaè intera moraš svaka 2 dana kod psihijatra zbog duševnih boli... :smt003
A niko ne spominje pobjedu Rijeke.... Ja sam zadovoljan s tim, jer uvijek je od 2 zla bolje ono koje je manje... :smt006
malimrav85
06-04-2006, 21:34
A niko ne spominje pobjedu Rijeke.... Ja sam zadovoljan s tim, jer uvijek je od 2 zla bolje ono koje je manje... :smt006
a to da je Ĺveliki kuractimac trener Cibalije? :smt005
Insomniac
06-04-2006, 21:56
a to da je Ĺveliki kuractimac trener Cibalije? :smt005
vidjet ces ti iduce sezone kad Cibalia bude treca na tablici :smt005
Predvidam osnivanje vinkovackog klana,ipak su dobili majstora za mutne poslove :smt005
dobro je da je Ĺveliki kuractimac preuzeo Cibaliju.sutra Dinamo gubi od Varteksa.
konzerva
07-04-2006, 17:48
dobro je da je Ĺveliki kuractimac preuzeo Cibaliju.sutra Dinamo gubi od Varteksa.
jel se ti kladiť èesto?
bob rock
07-04-2006, 17:52
dobro je da je Åveliki kuractimac preuzeo Cibaliju.sutra Dinamo gubi od Varteksa.
jel se ti kladiš èesto?
ma pusti, on ti je nekoæ imao imetak
jel se ti kladiť èesto?
da,i dobivam dosta èesto.pogledaj na mom blogu dobitne listiÌe.
bob rock
07-04-2006, 19:37
dobro je da je Åveliki kuractimac preuzeo Cibaliju.sutra Dinamo gubi od Varteksa.
jel se ti kladiš èesto?
da,i dobivam dosta èesto.pogledaj na mom blogu dobitne listiæe.
prljava propaganda
malimrav85
07-04-2006, 19:39
Idem i ja igrat ovu igru.
Chelsea ĂŚe izgubit.Ako ne on Bayern onda. Ako ne njih dvoje Juventus. Ako ni on Milan. Ako ni njih 4 Lyon. Barcelona ĂŚe izgubit.
Chelsea neÌe biti prvak Engleske. Bayern neÌe biti prvak Njemaèke. MoŞda se neťto od toga dogodi pa Ìu vam svima govorit jesam vam reko.
*SUPERMAN*
07-04-2006, 20:23
Juventus me razocarao. Bolje receno Capello je budala koja upropastava juve,on se nije otvorio ni u 60. min nego mijenja napadaca za napadaca... Ako je on najbolji trener na svijetu ja sam,ne znam ni sam,stariji od kurtovica.
Idem i ja igrat ovu igru.
Chelsea ĂŚe izgubit.Ako ne on Bayern onda. Ako ne njih dvoje Juventus. Ako ni on Milan. Ako ni njih 4 Lyon. Barcelona ĂŚe izgubit.
Chelsea neÌe biti prvak Engleske. Bayern neÌe biti prvak Njemaèke. MoŞda se neťto od toga dogodi pa Ìu vam svima govorit jesam vam reko.
uh,ĹĄta si duhovit!ja sam rekao samo da Dinamo gubi.Btw,namjeravam igrat i na Werder protiv Bayerna
ja sam rekao samo da Dinamo gubi
Kao i svaki vikend dosad, uostalom.
bob rock
08-04-2006, 01:38
i æorava koka mora jednom u djubrište zakljucat
i ĂŚorava koka mora jednom u djubriĹĄte zakljucat
ali svi imaju smisla za humor!Varteks je bolji od Dinama,to je oèito.
fat drummer
08-04-2006, 02:10
varteks je bolji od dinama... a u pièku materinu, ima li ijedan klub od kojeg je dinamo bolji? cibalija? beliťÌe? naftať? grafièar vodovod? novi marof? kozari bok united?
Lucius Veratius
08-04-2006, 02:12
Varteks je bolji od Dinama,to je oèito.
Da. Ne samo od Dinama. Barcelona bi se isto opako namuèila protiv raspoloŞenog Varteksa. U VaraŞdinu bi Varteks ziher dobio, ali bi se onda u uzvratu Barca skrumpirala na Nou Campu.
varteks je bolji od dinama... a u pitzku materinu, ima li ijedan klub od kojeg je dinamo bolji? cibalija? beliťÌe? naftať? grafièar vodovod? novi marof? kozari bok united?
ťto se tièe Naftaťa,vidjeli smo u kupu tko je bolji :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Varteks je bolji od Dinama,to je oèito.
Da. Ne samo od Dinama. Barcelona bi se isto opako namuèila protiv raspoloŞenog Varteksa. U VaraŞdinu bi Varteks ziher dobio, ali bi se onda u uzvratu Barca skrumpirala na Nou Campu.
to si ti rekao,ne ja :smt003
Lucius Veratius
08-04-2006, 02:28
Jesi me... :smt002
Jesi me... :smt002
vidjet ĂŚemo sutra tko je bolji,ja se kladim na Varteks
malimrav85
08-04-2006, 02:33
uh,ĹĄta si duhovit!ja sam rekao samo da Dinamo gubi.Btw,namjeravam igrat i na Werder protiv Bayerna
Meni se ne da svaki vikend lupat u prazno pa pogodit svaki 23. put pa bubam odjednom sve.
malimrav85
08-04-2006, 02:50
Nova Tv odluèila otkupit englesku ligu do kraja sezone. Ludilo. Joť kolko,7 kola? :smt003
Bilo bi ludo da ManUtd sad dobije Arsenal,onda Chelsea u iduĂŚem kolu puĹĄi od Boltona pa ih i ManUtd dobije i eto belaja opet. :smt003