View Full Version : Apsolventska godina
Naime,izvanredni sam student 4.godine,ostala mi jos 2 ispita do kraja...E sad,posto sam zadni put upisala(platila)godinu u 11.mj 2004.g zanima me da li je moguce da cu morati platiti 1950 kn za preostala 2 (ili mozda cak 1 ispit) kao sto mi tvrdi decko iz referade...A zadnji put kad sam upisivala godinu rekla sam sama sebi da nedam ni kune vise tom nasem "prekrasnom"faksu....
Cula sam za nekakve molbe navodno da se mogu pisat pa me zanima ak je netko bio(ili je)u slicnoj situaciji..kao slabi socijalni status il tak nesto...
Pliz,help! :smt001
fat drummer
05-09-2006, 22:05
èuo sam da ti daju da ne platiť na apsolventskoj ako sturiať ťest godina, tj apsloventska ti je ťesta... inaèe, prema mom shvaÌanju morať dat mrtve velikodostojnike
jel se apsolventska normalno upisuje ako imam još 1 ispit?
Naime,izvanredni sam student 4.godine,ostala mi jos 2 ispita do kraja...E sad,posto sam zadni put upisala(platila)godinu u 11.mj 2004.g zanima me da li je moguce da cu morati platiti 1950 kn za preostala 2 (ili mozda cak 1 ispit) kao sto mi tvrdi decko iz referade...A zadnji put kad sam upisivala godinu rekla sam sama sebi da nedam ni kune vise tom nasem "prekrasnom"faksu....
Cula sam za nekakve molbe navodno da se mogu pisat pa me zanima ak je netko bio(ili je)u slicnoj situaciji..kao slabi socijalni status il tak nesto...
Pliz,help! :smt001
A kako to da nisi morala platiti i krajem 2005 ???? :-k
I zasto 1950 ? zar nije 1650 ?
Inace, ne mogu pomoc, ne znam za molbe i sl.
:smt006
@Rina mislim da ti nema pomoci morat ces platiti 1 950 kn, pogotovo ak ti je to reko covjek u nasoj referadi. Jer koliko znam do sada je bilo ponovni upis neke godine ak ti je ostalo tri ili manje ispita placas pola cijene, upravilu se ljudi sa nizih godina odlucuju u tom slucaju za parcijalu pa uzmu i neke ispite sa vise godine a kak za tebe nema vise godine (hvala Bogu :) ne preostaje ti nis nego upisat ta dva ispita i nadat se da ces sto prije diplomirat :)
@Renos 1650kn plus 300 kn troskovi upisa :(
@Renos 1650kn plus 300 kn troskovi upisa :(
Genijalno :smt010
A jos moram i kupit novi index, nemam vise mjesta u starom. Nikad kraja troskovima.... #-o
Hvala Dario :smt006
dadomado
27-09-2006, 20:46
redovan sam student, te trebam upisati apsolventsku godinu pa me zanima dal trebam ispunjavati kakve uvjete, mislim na seminare, vjeĹžbe?
jacktheripper
28-09-2006, 20:20
Pa moras imati sve apsolvirano, sto znaci da moras imati sve potpise, dva seminara i dvoje vjezbe. i to je to.
Izvanredni sam student, èetvrtu godinu sam upisala 2004.i s èetvrte sam dala samo jedan ispit. Koliko Ìu ja sada morat platiti upis apsolventske? Prema jednom izvoru moram platit 3600, a prema drugom 1950. Tko je u pravu?
ja mislim da plaĂŚaĹĄ 3600,ali nisam siguran
I meni se sve viťe èini da je tako, ali mi nije jasno zaťto je kolegica koja studira za osobne potrebe platila 1950 (dala je dva ispita s èetvrte). Pa oni su uvijek viťe plaèali od izvanrednih.
A jos moram i kupit novi index, nemam vise mjesta u starom. Nikad kraja troskovima.... #-o
Pa kako nemaĹĄ viĹĄe mjesta :lol: si pao 2 il 3 godine?
kakvo je stanje u mom inedxu niti ja neĂŚu imati dovoljno mjesta, mogli bi se i malo stisnuti sa tim Ĺžigovima :roll:
Ne moras kupovati novi indeks ak nemas vise kaj upisivat nego samo polozit ispite i diplomirat - tada im samo kazes da lupe zig bilo gdje prije u indeks, nije bitno di je zig.
Jedino ak trebas upisat nesto, apolventski, onda trebas novi indeks, logicno.
StUdEnTiCa
03-10-2006, 16:49
HELLO!
Da li izvanrednim studentima traje godina 2 god? upisala sam proťle parcijalu èetvrte (2005./2006.), da li moram sad upisivati neťto ili mogu visiti na tome joť godinu dana? izvanredni sam student
Ne moras kupovati novi indeks ak nemas vise kaj upisivat nego samo polozit ispite i diplomirat - tada im samo kazes da lupe zig bilo gdje prije u indeks, nije bitno di je zig.
Moram upisat ostatak ispita (nadam se da ce bit 2) a za to nema mjesta na kraju indexa. Pitala sam u referadi i receno mi je da ce se dat stisnut taj zadnji apsolventski upis negdje u sredini a naravski i za pecate od ispita ima mjesta. :-)
Inace, Roberte, index mi je pun ko sipak, studira se vec 10-tu godinu. :-D
studentica, ne moraĹĄ sada niĹĄta upisivati :-)
Inace, Roberte, index mi je pun ko sipak, studira se vec 10-tu godinu. :-D
Bolje da je pun ko ĹĄipak, nego prazan ko tikva... :-D ili tako neĹĄto..znam da tako nekako ide ta izreka..ili ne ide..ma nije ni bitno, znaĹĄ ti ĹĄto sam ti htio reĂŚi..:D
inaèe, ni ja nemam viťe mjesta u svom indexu.. joť 2 ispita.. imam joť jednu stranicu slobodnu prije "biljeťki i napomena"..btw, jel tu lupaju nekakav peèat za diplomski rad ili tako neťto? :?
ne znam toèno gdje da postavim ovo pitanje pa Ìu tu :-)
upisujem parcijalu èetvrte s tim da su mi ostala 3 sa treÌe, koliko ih onda upisujem sa èetvrte? koliko od njih moŞe biti izborni?
jacktheripper
19-10-2006, 14:43
Upisujes 4 predmeta s cetvrte godine. Mozes upisat i tri izborna, a ne moras ni jedan. Upisujes predmete koje zelis.
S obzirom da ovo nije topic vezan uz parcijalu predlazem da ostala pitanja postavljas na topicu parcijala.
kada izvanredan student postaje apsolvent?
kada izvanredan student postaje apsolvent?
Ubiti nikad to ustvari i nije vaŞno kad poloŞiť sve ispite braniť diplomski rad ili ga moŞda poèinjeť pisati ako veÌ nisi poèeo dok si bio par ispita prije kraja i kad obraniť diplomski to je to zavrťio si faks :) Ovaj apsolvenski status nije ni bitan bar koliko ja znam.
Budući da svaka akademska godina ustvari traje do 30.9., Å¡to se događa ako se položi zadnji ispit taman na drugom rujanskom roku (npr 29.9), a profesor zakaže obranu radnje za npr. 3.10.? Da li se tada plaća iÅ¡ta , odnosno da li u "potpuno očiÅ¡ćenu 4." spada i obrana diplomskog?
jacktheripper
02-02-2007, 10:45
Ne. Onda imas prava do 31.12. bez da ista placas, ali u tom vremenu moras diplomirati.
Ali ispite mozes polagati do 31.10., jer i dekanski rok vrijedi, odnosno upisi su do kraja dekanskog roka. (bar za redovne, za izvanredne ne znam) ;)
Jack, hvala puno na informacijama! Odmah se osjećam :D 8) !
Ipak ću se nadati obrani u rujnu, ali je lijepo znati da je i "b plan" u redu!
Mose Pijade
14-08-2007, 10:37
izvaredni sam student, èetvrtu godinu sam upisala 2006 i ostala su mi joť 3 ispita do kraja, ali i dva izborna.
koliko ĂŚu trebat platiti?
call me Ishmaelle
14-08-2007, 11:19
:shock: jao moĹĄe pa ti rasturaĹĄ!:-D
niĹĄ ne upisujeĹĄ ni ne plaĂŚaĹĄ, ak si upisala 4. proĹĄle godine imaĹĄ joĹĄ jednu godinu na raspolaganju da srediĹĄ taj ostatak, ĹĄto ĂŚe ti sigurno uspjeti.
znaĹĄ da izvanredni imaju 2 godine na raspolaganju za 1 akademsku :smt006
Mose Pijade
14-08-2007, 11:30
O mio dio, ovo je tuuu gud tu bi tru.. krivo sam napisla - èetvrtu sam upisala 2005!
call me Ishmaelle
14-08-2007, 13:23
#-o :-D
ja sam proťle god. u 9. mj. iťla u referadu pitati (predosjeÌajuÌi zlo valjda), ali se ne sjeÌam koliko toèno ispita treba dati da ti smanje ťkolarinu za pola.
odi ti pitat èim referada poène raditi, a zlu ne trebalo fino spremi to radno i daj te izborne (oni stvarno nisu problem) i onda 100% plaÌať "samo"1650 kn + 300 kn upisnine.
mislim i izborni se broje, pa moĹžda moĹžeĹĄ dati i samo njih sad u 9. mj. pa ti ostanu 3 i opet plaĂŚaĹĄ pola..
Mose Pijade
14-08-2007, 14:43
da, to me zanimalo dal se i izborni formalno broje u tu raèunicu.
ekĹĄuli, ne znam zakaj sam uopĂŚe i pomislila da postoji neĹĄto ĹĄto bi nama iĹĄlo na ruku.. :-D
fala call me!
Sa 3 ispita i manje se placa pola.
Izborni se isto broje pa ih polozi u 9.mj., iako ja stvarno ne znam smisao njihovog postojanja ovakvih kakvi jesu sad.
bebichica
16-08-2007, 14:06
nitko mi nije odgovorio na drugom topicu,pa cu pokusat jos ovdje,mozda vi znate-kod mene bu ista situacija-nadam se-3 il mozda kojom srecom i manje do kraja. izvanredni. do kad cemo trebati platiti skolarinu, do 30.9 ili do 30.11.? sama placam faks, pa mi nije bas svejedno kad bum morala dati tu lovicu, a sama sebi sam prije dvije god rekla da im vise nedam pare :( :( :(
Uvijek dosad je bilo do 30.11. pa nema razloga da ne bude i sad.
Samo sto se eventualni rok u 11.mj. ne broji. Tipa ak imas 4 do kraja, pa u 11.mj. das jedan ispit - platila bi punu godinu jer si ga dala nakon 31.10.
bebichica
16-08-2007, 20:31
thanx,romana,nadam se da si u pravu. frendici su kad je isla po neku potvrdu da izvanredno studira lupili zig na kojem je pisalo da ima pravo polaganja ispita do 30.9. nikad jos nisam vidla takav zig,pa me to zbunilo. i jos kak su sad sprckali rokove... :(
idem dalje strebat da dam bar taj jedan u rujnu,da me ne zadesi ful sklarina, e onda bi stvarbo zaplakala od tuge i jada :(
To je zato kaj godina i traje do 30.9. a rok u 10.mj. je rok u novoj godini, pa je njihova dobra volja i taj dekanski, pa i to kaj izvanredni imaju duzi rok upisa.
Recimo ljudi koji bi padali dvaput istu godinu i trebali se prebacivat na izvanredno - bitno je onda znat da ti prava prestaju 30.9. i mjesec dana od toga trebas regulirat zdravstveno.
Okej, to sad vise nema veze s tim kaj si pitala :-D
call me Ishmaelle
16-08-2007, 23:00
a jel ti dadu da polaĹžeĹĄ ispit prije nego upiĹĄeĹĄ apsolventski?
npr. ostane ti 1 ispit iza 9. mjeseca a sljedeĂŚi rokovi su u 11. mjesecu i sad jel ti moraĹĄ prvo otiĂŚi iskeĹĄirat lovu ili moĹžeĹĄ izaĂŚi na ispit i onda kad odneseĹĄ index na testiranje ili kako veĂŚ bude to na kraju apsolventure oni naplate? :lol:
ma ja mislim da ĂŚe ove godine staviti da moramo upisati tu aps. do kraja 10. mj. jer viĹĄe nema dekanskih pa nema ni smisla da nam produĹžuju vrijeme upisa.
nema viĹĄe upisivanja do 12. mjeseca, prosle godine su i redovni i izvanredni morali upisati do 30.9.
bar oni na niĹžim godinama...
kako su sada ustvari sve godine izjednaèili s pravilima bolonje (barem onima koja ne idu na ruku studentima), mislim da je tako i za vise godine...
call me Ishmaelle
17-08-2007, 19:28
kak ĂŚe nam staviti upis do kraja 9. mjeseca ako neki rokovi traju do 28.9.?
i na 4. joť nema bolonje pa ne mogu reÌi da se neÌe stiÌi pripemiti seminari i sl. gluposti koje inaèe prodaju. a i radi se o apsolventima.
ĹĄta ĂŚemo svi letit zadnji dan upisat se? mislim da im to nije na ruku, a uostalom vidjet ĂŚemo kad otvore referadu
prosle godine su jos neki imali usmene zadnji dan upisa...
bila je strka i panika, ali to je normalno za nas faks...
Cetvrtu i apsolventsku su izvanredni prosle godine upisivali do 30.11.
Iako bolonja jos nema nikakve veze s 4. god. - oni su sad uredno smanjili rokove i 4.god. tak da me ne bi iznenadilo da naprave jos koju preinaku.
Balada iz predgrađa
18-08-2007, 22:27
to bi bilo krasno!!
naime, ja imam i po dva Ĺžiga na cijelle dvije stranice
nije mi jasno zakaj ne mogu lupat Ĺžig za Ĺžigom
Zato kaj im se ne da - lupe di otvore i bas ih briga.
Al da - samo im reci da lupe negdje prije di nadju mjesta, sasvim je svejedno di je zig, glavno da je u indeksu.
Meni je druga pomijesana sa cetvrtom, kazneno pa drustva pa obiteljsko pa mpp :-D
amaterka
06-09-2007, 17:56
molim neku dobru dusu da mi pojasni upis apsolventske godine. jel u index pisem preostale ispite ili ne pisem nista? unaprijed zahvaljujem :)
Nista ne upisujes, samo uplatis onih koliko 300 kn, moras imati potpise svih prof. u indeksu i zig ako je sto bilo posudjeno u knjiznici.
Upisao sam 4.g. Da li mi moŞe tko reÌi, ťta se dogaða ako ove godine ne ispunim seminarske obveze? 4.g. se ne moŞe pasti... U statutu piťe da smo duŞni upisivati seminare, ali ne piťe ťta se dogaða ako se to ne napravi...
Upisao sam 4.g. Da li mi moŞe tko reÌi, ťta se dogaða ako ove godine ne ispunim seminarske obveze? 4.g. se ne moŞe pasti... U statutu piťe da smo duŞni upisivati seminare, ali ne piťe ťta se dogaða ako se to ne napravi...
Kako sam i ja u istoj situaciji molila bih kolege da uskoèe odgovorom!
Pliz.... :-D
Sljedece godine ne mozes upisati apolventsku godinu, a to moras kad-tad upisati - ako ne rjesis seminarske obaveze, uplati (cini mi se) 150 kn, tj. pisi molbu i problem rijesen - detaljno pitaj u referadi, al mislim da sam dobro rekla. Uostalom, rijesi se seminarskih obaveze, pa tek u pocele ili ce tek poceti seminari. :-D
Ma, ne da mi se sada s time zezat! Imam dosta posla i ovako! :roll:
Referadu ne znam ĹĄto bi pitala kada ĂŚe mi reĂŚi da moram imati seminare! Zato me zanima za ĹĄto bi ja to pisala molbu onda sljedeĂŚe godine? :shock:
I mogu li se prebaciti sljedeĂŚe godine na izvanredne pa da nema nikakvih posljedica? :?
Help! :(
Pojasni mi - sad si upisao/la 4 god., redovni si student i moras imati i ispuniti seminarske obveze, jel tako? Upisi nesto da imas seminare, a ako bas ne zelis se toga rijesiti (nije kao prethodnih godina da moras pisati radnje i sl.), kad budes na jesen upisavo/la apsolventsku ne mozes to upisati do nemas sve potpise,zigove i rijesene seminarske obveze - ti ne zelis rijesiti te seminarske obveze, kupujes molbu za 150 kn i oni ti odobre upis apsolventske god. bez rijesenih seminrskih obveza. Daj mi se javi na pm i detaljnije mi objanasni sto te tocno muci, da ovako ne kompliciramo. 8)
Achilles
09-07-2008, 14:21
Ja mislim da cu diplomirat vjerojatno u 10. ili 11.mj. Hocu li morat upisivat jos jednu apsolventsku?
Stara_studentica
09-07-2008, 15:57
Pozdrav! Molim onoga tko zna da mi odgovori: izvanredan sam student, prošle jeseni sam upisala 4. godinu, zanima me da li ove jeseni moram upisati apsolventsku godinu ili ne?? Hvala unaprijed na odgovoru!! :D
fat drummer
12-07-2008, 22:43
Pozdrav! Molim onoga tko zna da mi odgovori: izvanredan sam student, prošle jeseni sam upisala 4. godinu, zanima me da li ove jeseni moram upisati apsolventsku godinu ili ne?? Hvala unaprijed na odgovoru!! :D
hm, da, dobro pitanje... misli da bi trebala moći produljiti godinu
a ja sam upisao apsolventsku 2006. izvanredan sam student. zanima me hocu li morati platiti faxu za jedan jedini ispit koji mi je ostao ako ga NE DAJ BOZE padnem na dekanskom i koliko??
fat drummer
13-07-2008, 21:52
ne znam, ima onda cifra od 1650 ili koliko već, ali mislim da se teoretski možeš dogovoriti da ti ne naplaćuju tu čast jednog ispita
e da i tko kaže daće biti dekanskog, buahahahahahahahahahaha
hvala na odgovoru.
sta se tice dekanskoga-- vec sam 7 godina na faxu i vec 7 godina slusam -- tko zna hoce biti dekanskoga i vec 7 godina uvijek bude dekanski pa mislim da ni ova nije izuzetak
fat drummer
15-07-2008, 16:29
hvala na odgovoru.
sta se tice dekanskoga-- vec sam 7 godina na faxu i vec 7 godina slusam -- tko zna hoce biti dekanskoga i vec 7 godina uvijek bude dekanski pa mislim da ni ova nije izuzetak
pitaj bolonjce kako oni doživljavaju dekanski :-D
oseka&plima
13-08-2008, 18:49
i ja imam pitanje. upisala sam faks 2002., dakle, ispucala sam "svojih" šest godina bez plaćanja. ostalo mi je 5 ispita do kraja. kolko ću morat platit upis apsolventske, prvi ću je put sad upisivat, ( ako ne dam ništa ili nešto na jesenskom roku )? i do kad se to mora upisat,tj.platit?? thx...
molim pomoć ako je netko upućen...
dakle, rednovni sam student al uz plaćanje, upisujem apsolventsku godinu sa svim ispitima iz četvrte- kolko to mene košta?
Za kolegicu il kolegu koji koji po prvi put upisuje apsolventsku, nakon ispucanih 6 god. bez placanja - ako se ne varam, oko 2000 kn, tj. 1600 + 300 upisnina - to provjeri na stranici faksa, potrazi tamo gdje je cjenik. Mozda su nesto mijenjali.. :smt005
A za kolegicu koja je student uz placanje i upisuje apsolventsku godinu, cini mi se da placa cijeli iznos ko i do sada sto je placala svaku godinu, mislim da bi tako trebalo biti - eventulano bi mozda mogla platit ko sto sam gore navela (ovih skoro 2000 kn). Nazovi referadu i provjeri.
Iznos mora bit uplacen do posljednjeg dana za upis, do kad se mora i upisati, inace se placa svaki dan zakasnjenja upisa (cini mi se 150 kn po danu kasnjenja.)
dakle, islim da je slično pitanje već postavljeno- ali bolje da provjerim dva put. upisujem apsolventsku godinu, kolko sam shvatila, u indeks ne upisujem ama baš ništa, valjda oni samo klupe nekakav žig, ok... dobro a kak onda popunjavam ona dva lista za upis- na jednom pišem svoje podatke i s druge bi strane trebala upisati kolegije po semestrima ( to onda valjda isto ostvljam prazno), a na drugom papiru su podaci o fakultetu- manje vše kužim sve, ali kaj bi ja točno trebala prekrižiti kad me pita koju godinu upisujem (btw- nema ponuđeno apsolventska)- i kaj pod onim koji ju put upisujem?
baš su blesavo to napravili... jel ima netko ko je to upisivao prošle godine da mi pomogne... help
[quote="Stara_studentica":v8nywlwz]Pozdrav! Molim onoga tko zna da mi odgovori: izvanredan sam student, prošle jeseni sam upisala 4. godinu, zanima me da li ove jeseni moram upisati apsolventsku godinu ili ne?? Hvala unaprijed na odgovoru!! :D
hm, da, dobro pitanje... misli da bi trebala moći produljiti godinu[/quote:v8nywlwz]
E a kak se to produljuje godina? Ja sam isto izvanredni ista situacija, ali sam do sada svake godine nesto upisivala bez obzira sto je upis trajao dvije. Jel to produljenje nesto za sto se mora ici u referadu ili ne moram nista napravit?
Kad se upisuje apsolventska godina, nista se u indeks ne upisuje, al placas upis i kupujes one papire i u njih (gdje pisu predmeti po semestrima) upisujes sve predmeti koji se do dana upisa nisu dali. I napisi da upisujes 4 god., kad vec ne pise apsolventska, to oni smatraju kao isto. U indes se dobije zig da su produljena prava do kraja 9 mj. iduce godine, to znaci upisana apsolventska god.
a zakaj bi platila upis ak mi vrijedi od prosle godine za dvije? hm
pozdrav!
e ovak, i ja imam slicna pitanja i probleme kao i ljudi ispred mene.upisala godinu 2002. kao redovni student( s placanjem al sam drugu upisala bez na temelju prosjeka). apsolventsku godinu prvi put upisala prosle godine i sad bih trebala drugu, jer su mi ostala 3 ispita.al vise ne mogu besplatno.lik u referadi rece da moram platit 2000kn, ak ne platim nis od ispita.Ne znam odakle mi pomisao da se moze placati po ispitu.Previse mi je to za 3 ispita tj. dva jer cu jedan dati u 9 mj. Stoga , kakve su sanse za molbu za oslobodenje od placanja, placanje na rate itd. jel netko uspio to ostvarit i kako.Help!!
Dobro ti Danijel iliti lik u referadi rekao, morati ces platiti. Zaboravi molbu i sl., tj. pisi ako hoces, al platit ces tih skoro 2000 kn - prosle godine su svima odbili molbe, pa i onima zbog 1 ispita, oni su isto cijeli iznos platili. A to da platis po ispitu sto ti je ostalo - nekad davno je to bilo. A moraju nekako novce namaknut, nije dosta... :smt005
HighKick
31-08-2008, 12:35
imam par pitanja u svezi apsolventske godine...
naime, na stranica od faxa, pod " pitanja i odgovori " piše da se apsolventska godina upisuje u upisnom roku u 9. mjesecu te početkom 10. mjeseca... e sad, zanima me jel to " početkom 10. mjeseca... " funkcionira u praksi ili je moram upisati kad i ostali studenti s drugih godina ?
još jedno pitanje, prilikom upisivanja apsolventske godine moram imati sve potpise s predavanje i sve žigove seminara koje sam imao ili ?
hvala
Apsolventsku upisujes do kad i drugi studenti, ako kazu da je upis do kraja 9 mj., onda i ti do tada moras upisati, ako kasnije upisujes od roka koji su odredili, placas onu zakasninu, po danu mi se cini 150 kn. I da, moras imati sve potpise i zigove i sl. u indeksu, sve sto si morao imati kad si prijasnjih godina upisivao. :smt006
HighKick
31-08-2008, 22:54
hvala kolega :smt006
Nema problema, uvijek... :smt023 I...kolegica sam... :smt005 :smt006
ne znam dal znate, al ja cu napisat- apsolventska se upisuje do 17. 9!!!danas sam zvala referadu.onaj rok u vademecumu (30.9) ne vrijedi za nas.Eto.pozdrav :smt006
ne znam dal znate, al ja cu napisat- apsolventska se upisuje do 17. 9!!!danas sam zvala referadu.onaj rok u vademecumu (30.9) ne vrijedi za nas.Eto.pozdrav :smt006
Pise na danasnjoj obavijesti od nekog do 17. LISTOPADA
...sto me ponukalo na razmisljanje o odobravanju dekanskog hm jer je upis tek sredinom 10 mj. za stare (ne znam tocno od kad do kad za koga, pise na pravo.hr)
LeniTriZvjezdice
11-09-2008, 17:52
A vidiš, i meni je palo na pamet da je to tako kasno radi dekanskog.
A onda mi je palo na pamet da su neke moje frendice već upisale apsolventsku prije nego što je donesena ova odluka.
fat drummer
11-09-2008, 18:23
:smt011
ja to fakat ne kužim. jel kako znaju da će biti dekanskog kada o tome odlučuje vijeće? ako ne bude dekanskog onda su pomaknuli nastavu za dva tjedna (skoro tri)
ali dobro, tko kriv ljudima kada se upisuju. treba čekat zadnji tren. paničarit.
ja na ovom faksu fakat više ništa ne kužim, ne usudim se ništa prognozirat jer se sve svima obije o glavu kada pokušavaju shvatiti nešto
odoh plakati u kutu sobe
moja isprika na pogresnoj obavijesti, da 17. 10 je u pitanju. sad sam procitala negdje. A kladila bi se da sam cula 17. 9. no dobro, necete mi uzet za zlo ?:-D :-D
e da, kad sam vec tu da vas pitam,(Opet) jel netko upisuje apsolventsku a da mora platit 1950 kn??hoces platit i kad?os pisat molbe.?? :?