View Full Version : Brader,brader big big brader
Insomniac
08-09-2006, 18:17
Vidio sam reklamu dok sam gledao Braène vode.
Nisam znao da je opet doĹĄlo to vrijeme :smt011
Ljudi kazu da u svakom zlu ima malo dobra,al ja u ovome nemogu naci nista dobro :smt003
yea...today iz d day-- gledat æemo same pametne i lijepe ljude...
Baby Girl
08-09-2006, 18:20
:roll: jedini komentar
no mislim da goru ekipu od one prosle ne mogu skupit :smt003 [shot] ...ili? :smt003
Insomniac
08-09-2006, 18:29
:roll: jedini komentar
no mislim da goru ekipu od one prosle ne mogu skupit :smt003 [shot] ...ili? :smt003
rekao je bio u novinama predstavnik RTL- a da su za proslu sezonu uzeli prosjecne hrvate.Ako je ona hrpa morona nas prosjek onda ....
ma kakvi prosjecni hrvati??
uzeli su opet neke statiste koji su im obecali da ce se jednom mjesecno nacugat ,pokazat dupe i sise..
steta love koju su spucali u onu kucu..mogli su kupit neku emisiju
ista stvar sa onim zavedi me il kak se vec zove..ne znam tocno koja je ono finta sa ruzama, al ziher nije zena birala..daj zamisli da ti onakva treba dodje i kaze:jooooj, ima nesta u ocima, nosu, bas mi je onak-neopisiv i slicne gluposti :smt009
taj big brader ljudi gledaju..gledaju te "prosjecne hrvate" jer su "prosjecni" poput njih, jer rade stvari koje su "svakodnevne".... to vam je cista ljudska znatizelja...ljudi vole zavirivati drugima u zivot, poistovjecivati se s njima...
a ovo sa onom zenom... :smt005 :smt005 :smt005 vecu glupost jos nisam vidjela na tv-u, to nadmasuje cak i big brother
Baby Girl
08-09-2006, 19:04
taj big brader ljudi gledaju..gledaju te "prosjecne hrvate" jer su "prosjecni" poput njih, jer rade stvari koje su "svakodnevne".... to vam je cista ljudska znatizelja...ljudi vole zavirivati drugima u zivot, poistovjecivati se s njima...
sve to stoji, da ljudi to ne gledaju ne bi isla vec treca sezona, ljudi su voajeri po prirodi! ja bum pogledala danas ziher, da vidim te ljude, mozda bude netko poznat :smt003
da su to prosjecni Hrvati...ajme majko, bas kao sto Insomniac kaze :smt009
sad bas kad se pokusavam sjetit, jel bio ijedan fakultetski obrazovan? sjecam se jedino Antonije koje je na dva faksa bila...ostali? :smt017 nemam predrasuda i ne omalovazavam...but makes me wonder... :smt004
...no mozda to i je nas prosjek s obzirom da je 3% nacije visoko obrazovano... :alien:
Insomniac
08-09-2006, 19:07
...no mozda to i je nas prosjek s obzirom da je 3% nacije visoko obrazovano... :alien:
Dakle mi smo ovdje intelektualci :)
Baby Girl
08-09-2006, 19:41
paaaa broj bi odgovarao prosjeku :smt003
mozda nas iznenadi neki pravnik veceras, bar bi onda znala kome da glasove dajem, za promjenu :smt003
malimrav85
08-09-2006, 21:22
hrvatski ne zna ali ko se skine gola moĹžda neĹĄto i bude
Insomniac
08-09-2006, 21:26
hrvatski ne zna ali ko se skine gola moĹžda neĹĄto i bude
lol,slicno sam i ja pomislio.
malimrav85
08-09-2006, 21:27
koja je najopsnije koja se nalazi u aziku: moja mama!
konju,reko si mami da je Ĺživina
malimrav85
08-09-2006, 21:36
:smt007
moĹže
dobra...
ak sad ne bude seksa nikad neĂŚe bit
Baby Girl
08-09-2006, 22:34
ovaj Zoki nije los, je da ima 20 kila sa krevetom, i da bi bio prvi decko koji je laksi od mene! slabo mu je to kuhanje koje zna :smt003
veli najbolji frend da ga zna, da je u biti iz Lekenika
svi sve znaju :smt003
Insomniac
08-09-2006, 23:50
Ok,malo gledao film na novoj,malo BB.
bezveze totalno mi se cini...
najbolji mi je onaj frajer od 27 godina sto jos studira dif :smt005
ok, hu d hel iz mamut??inso?? :smt017
gledala sam, ima zgodnih cura. a deèki su svi neki tzv. galebovi, tupoglavci. jedino mi je ok onaj iz sirije/zagreba - sta veÌ
najbolji mi je onaj zbunjeni, imao je lokve ispod pazuha i joĹĄ onak maĹĄe :smt005 :smt005
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Poèeo je....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Najveæa katastrofa od emisije u Svemiru...
Moji doma to gledaju svaku veèer i to je za poludit
morat æu svaki dan van
AAAAAAAAAAAAAAAA :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt009 :smt009 :smt009 :smt009 :smt010 :smt010 :smt093 :smt070 :smt068 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078
Insomniac
09-09-2006, 00:00
ok, hu d hel iz mamut??inso?? :smt017
Insomniac⢠je napisao/la:
ako su ono prave usne ja sam mamut
Kako je Lara rekla da su prave,ja sam postao mamut :smt003
nego jel vidite kolege kako su oni svi dobri studenti.Ljudi su 09.09 usli u BB kucu,a prije toga su sigurno dali uvjete ili ocistili godine :smt005
aha..dobro da nisi rekao nesto drugo.. :smt005
a vidio sam kad si to napisao, al mi mozak bas ne funkcionira najbolje..
ovo je offtopicno do jaja..
bb sucks
Baby Girl
09-09-2006, 00:15
ak je iz lekenika onda ga zna i gro ekipe od siska do velike gorice.. :smt005
ja iz vg-a pa ga ne znam :smt003
al eto frend je izmedu siska i gorice i zna ga
@insomniac :smt005 :smt023 nisi puno fulao, svi misle da su fake, bas meni tata kaze "vidi ovu, pokusava izgledat ko Pamela Anderson!" :smt003
Insomniac
09-09-2006, 00:20
@insomniac :smt005 :smt023 nisi puno fulao, svi misle da su fake, bas meni tata kaze "vidi ovu, pokusava izgledat ko Pamela Anderson!" :smt003
mah,ja sam i dalje uvjeren da nisu prirodne,al kad Lara kaze da su bile takve sa 16 godina,valjda je u pravu. Mislim da plasticari ne smiju to operirarati prije kraja puberteta :smt017
"Bojim se letecih buba, zato sto...lete!" :smt005 e nemam rijeci!
Al ja se isto bojim letecih buba iskljucivo jer lete, pa nad njima nemam kontrole :smt009
Zasto bube lete, to nije prirodno :smt009
Baby Girl
09-09-2006, 00:27
mah,ja sam i dalje uvjeren da nisu prirodne,al kad Lara kaze da su bile takve sa 16 godina,valjda je u pravu. Mislim da plasticari ne smiju to operirarati prije kraja puberteta :smt017
pa sad, cura izgleda prilicno napredno, mozda joj je pubertet ranije zavrsio :smt003 dakle jedina potrebna stvar tada je potpis roditelja, ako se ne varam, ergo...a da ti vratis stari nick ipak? :smt002
Baby Girl
09-09-2006, 00:32
Al ja se isto bojim letecih buba iskljucivo jer lete, pa nad njima nemam kontrole :smt009
a ne, ti se bojis letecih buba jer nad njima nemas kontrole i mislis da ti mogu nes napravit jer ih ne vidis u svakom trenu, a ne zato sto lete :smt003 sto radi igra rijeci
daj pusti me da uzivam :smt003 :smt002
Insomniac
09-09-2006, 00:41
a ne, ti se bojis letecih buba jer nad njima nemas kontrole i mislis da ti mogu nes napravit jer ih ne vidis u svakom trenu, a ne zato sto lete :smt003 sto radi igra rijeci
bube,bube,letece bube.....
zanimljivo je sto svake godine najveci idioti koji su u tom showu su iz Splita.
Mozda postoji uzrocno posljedicna veza :smt003
[
pa sad, cura izgleda prilicno napredno, mozda joj je pubertet ranije zavrsio :smt003 dakle jedina potrebna stvar tada je potpis roditelja, ako se ne varam, ergo...a da ti vratis stari nick ipak? :smt002
imas ti pravo,nikad nije rano za posjetiti plasticara :)
Me is back
U biti sorry, ne znam di mi je pamet bila :smt003
malimrav85
09-09-2006, 02:24
izgledaju joj usta tak jer ima aparatiĂŚ pa to dodatno napuĂŚuje usta
ona i ona iz knina u lezbo sceni stoljeĂŚa? :smt017
[color=darkred]
Moji doma to gledaju svaku veèer i to je za poludit
morat æu svaki dan van
Moji to ne gledaju, hvala ti Boze.......jer znaju da bi uprilicio pokolj da se usude samo skicnuti na ekran za vrijeme te gluposti........
Buduci da moja telka cudno zraci kad je BB na programu......mogli zajedno bi van opit se........ :smt030 :smt003
samo jedno pitanje...koji je pametnjakovi
ona lea iz splita je jebena...koje usne, i onaj aparatiæ mi je tak seksi :smt016 ...jedino šteta kaj je malo niska, inaèe bomba
Insomniac
09-09-2006, 13:06
ona lea iz splita je jebena...koje usne, i onaj aparatiÌ mi je tak seksi :smt016 ...jedino ťteta kaj je malo niska, inaèe bomba
i sto je malo chuby :smt003
damn! definitivno neÌu gledati big brother, pogledala sam neťto malo juèer i ne vjerujem, stvarno ne vjerujem do kuda ljudska glupost moŞe iÌi, mislim, znam da je beskonaèna ali ipak...
bať me zanima da li bi se tko sa naťeg faksa prijavio na neťto takvo..meni nije palo na pamet, ne Şelim nikoga vrijeðati ali smatram da su na naťem faksu inteligentniji ljudi, neki viťe neki manje ali da su svi iznad ovoga..
ta mala plava mi je stvarno lijepa ali to joj niť ne vrijedi kada se vidi kako je "istroťena" a ne bi se ni èudila?? da je glupa :smt003 ostale stvarno nisam popamtila jer su totalni prosjek, nitko mi nije zapeo za oko, ali ona mala crna je za uho, g! :smt003
baš me zanima da li bi se tko sa našeg faksa prijavio na nešto takvo..meni nije palo na pamet, ne želim nikoga vrijeðati ali smatram da su na našem faksu inteligentniji ljudi, neki više neki manje ali da su svi iznad ovoga..
da, na pravu studiraju samo superinteligentni ljudi...geee, ovakvo generaliziranje vec dugo nisam vidio
ta mala plava mi je stvarno lijepa ali to joj niš ne vrijedi kada se vidi kako je "istrošena" a ne bi se ni èudila
jel? a ti si inaèe vidovita?...kak si to uspjela zakljuèit, na temelju 5 minutnog gledanja u nju, i veæ znaš da je istrošena i glupa...zanimljivo :smt003
daj svoju fotku šibni sim pa bum ti ja rekel cijeli tvoj život, ko si, kakva si i kaj si :smt002
Insomniac
09-09-2006, 13:14
jel? a ti si inaèe vidovita?...kak si to uspjela zakljuèit, na temelju 5 minutnog gledanja u nju, i veÌ znať da je istroťena i glupa...zanimljivo :smt003
zanimljivo kako smo vise manje svi to zakljucili :smt044
postoji razlika izmeðu inteligentni, viťe manje - ťto sam ja napisala i superinteligentni - ťto si ti proèitao, hvala ťto mi ruťiť temu u vodu, i btw. takva kvaliteta ti ne prolazi kod pravnika
a za malu, daj ono èovjeèe, komentar samo, bať me zanima tko te u Şivotu tako isfrustrirao da kao osa odmah bodeť :smt003
na Ĺžalost, ljudi koji vide takve cure uvijek pomisle kak su glupe. a to se i dokazalo puno puta :smt003
èast izuzecima! bať me zanima jel ta treba meðu njima :smt005
Baby Girl
09-09-2006, 13:20
damn! definitivno neÌu gledati big brother, pogledala sam neťto malo juèer i ne vjerujem, stvarno ne vjerujem do kuda ljudska glupost moŞe iÌi, mislim, znam da je beskonaèna ali ipak...
ljudska glupost jednostvano nema granica! :smt003 a taman kad pomislis da si vidio sve...
bať me zanima da li bi se tko sa naťeg faksa prijavio na neťto takvo..meni nije palo na pamet, ne Şelim nikoga vrijeðati ali smatram da su na naťem faksu inteligentniji ljudi, neki viťe neki manje ali da su svi iznad ovoga..
sto kazes, Insomniace? jesi za? da im dignemo prosjek malo slijedece godine? :smt003 :smt002
ta mala plava mi je stvarno lijepa ali to joj niĹĄ ne vrijedi kada se vidi kako je "istroĹĄena"
pa ono nije bas nes prelijepa! prije bih rekla atraktivna :smt069
Insomniac
09-09-2006, 13:21
na Ĺžalost, ljudi koji vide takve cure uvijek pomisle kak su glupe. a to se i dokazalo puno puta :smt003
èast izuzecima! bať me zanima jel ta treba meðu njima :smt005
i mene zanima hoce li pokopati teoriju o splicankama :smt003
da, vidi se da se ful brine za to kak izgleda. i tam se odmah poèela gledat u ogledalo...
ne znam, meni je to malo too much
[quote=nasty]
baĹĄ me zanima da li bi se tko sa naĹĄeg faksa prijavio na neĹĄto takvo..meni nije palo na pamet, ne Ĺželim nikoga vrije
To sve poslati na radne akcije.......neka ambroziju cupaju......bar da Mravu bude bolje........ako nis drugo.........
Ili u akcije razminiranja........nek se malo prosecu po Slavoniji........ :smt073
da, vidi se da se ful brine za to kak izgleda. i tam se odmah poèela gledat u ogledalo...
ne znam, meni je to malo too much
joj da, stvarno :smt005
jebate si joj pobrojala kolko put je udahnula, i jel se možda preveè isprsila kad je udahnula...možda je i to bilo too much.. :smt003
postoji razlika izmeðu inteligentni, više manje - što sam ja napisala i superinteligentni - što si ti proèitao
èuj ovu kvantnu fiziku sad
hvala što mi rušiš temu u vodu, i btw. takva kvaliteta ti ne prolazi kod pravnika
jel?...a kakva je to 2kvaliteta"?
:smt003
pa primjetila sam da se stalno gledala kak izgleda! oprosti ĹĄto sam gledala i ĹĄto sam opĂŚe neĹĄto komentirala o predivnoj pametnoj mladoj djevojci! :smt019
i da, too much mi je da netko sa 19 godina izgleda kao da ima 25
Insomniac
09-09-2006, 13:37
gandalf,ako ti se bas tako svida raspitat cu se malo po splitu pa ti javim broj moba kad mala izade :smt003
gandalf get real..
a jedna od kvalitet pravnika je moguÌnost sasluťati tuðe miťljenje i prihvatiti ga te argumentirano komentirati ako se ne slaŞeť a ne napadati bez ikakve teze i argumenata, news flash!
gandalf,ako ti se bas tako svida raspitat cu se malo po splitu pa ti javim broj moba kad mala izade :smt003
mislim da ces tu informaciju sigurno dobiti i u zg-u :smt003
i da, too much mi je da netko sa 19 godina izgleda kao da ima 25
a kak bi trebala zgledat, ko da ima 12?...ili 35?..ili...? kuiš ljudima nikad ne bu volji, kad je netko ljubomoran i jalan, onda bu svugdje našel neku pizdariju za prigovorit, ne bi li njemu tak lakše bilo :smt002
gandalf get real..
a jedna od kvalitet pravnika je moguænost saslušati tuðe mišljenje i prihvatiti ga te argumentirano komentirati ako se ne slažeš a ne napadati bez ikakve teze i argumenata, news flash!
:smt005 ribica, ovo je net, ne sudnica :smt003
gandalf vidimo iz tvog primjera :smt005 :smt005
fala lepa, al ostajem pri onoj starijoj koki, zasad :smt003
ne znam zaťto te toliko smeta da netko izrazi miťljenje o njoj, pa prijavila se zato da ljudi prièaju o njoj. i ne, nisam ljubomorna, ne znam nikog tko bi htio tako izgledati, meni je ljepťa ona treba iz dubrovnika
mislim da se ne radi o ljubomori...ovo je mjesto na kojem se komentira, a nekima se ona svida, nekima jednostavno ne.
ovo je forum dragi :smt003
jebate kae ovo, klub frustriranih baba se našel na netu i urotil protiv mene :smt003
jebate kae ovo, klub frustriranih baba se naĹĄel na netu i urotil protiv mene :smt003
jedna rijeè: primitivac
ne znam zašto te toliko smeta da netko izrazi mišljenje o njoj, pa prijavila se zato da ljudi prièaju o njoj. i ne, nisam ljubomorna, ne znam nikog tko bi htio tako izgledati, meni je ljepša ona treba iz dubrovnika
ma gle, kad mi netko na temelju par minuta kaj je pogledal neku osobu na telki, veli da mu se èini da je potrošena, glupa i da joj je sve to too much, ma more mi prièat kaj god oæe, al veæ vidim da mu je cilj dobro se spokenjati po toj osobi, pa makar ona bila majka terezija :smt002
Upravo bio na kavi sa frendom...dosao u ZG da isprati curu u BB :smt005 nisam skonto jel bio na telki, buduci da mi je u biti sis poslala poruku: Markova cura je stanarka BB kuce...
Lik je izbacivac u Princessu u Vodicama...trazi broj diskretno :smt003
Baby Girl
09-09-2006, 13:51
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nemrem vas pratit! easy, jolly!
a jeste se nasli prepirat oko prave osobe :smt003
prvo cura je komad, kao sto rekoh izgleda atraktivno, svaka decko, ali i svaka cura bi ju primjetila
drugo cura zna da tako izgleda i koristi to, uostalom bas kao sto bi i svatko od nas na njenom mjestu :smt004
trece da je olicenje neka pameti i da je izjavila nes pametno sinoc...pa bas i nije, no pripisat cemo to tremi i nervozi :smt003 uostalom jos se stigne pokazat pa cemo stec neko temeljitije misljenje o njoj
cetvrto, je, gandalf, gledala se stalno u ogledalo i popravljala, ne, nisam brojele uzdahe i izdahe, bila sam preopterecena nastojanjem da se ne ugusim od smijeha kad sam vidla ekipu na okupu
peto, izgleda starije, izgleda opako starije od 19 i tocka
i zadnje ne generaliziram i nisam frustirana baba :smt003 zelim joj sve najbolje, kao uostalom i svim stanarima, nek se izludiraju, nek nas i sebe zabave i neka najbolji pobjedi :smt005
:smt006
Insomniac
09-09-2006, 13:54
Upravo bio na kavi sa frendom...dosao u ZG da isprati curu u BB :smt005 nisam skonto jel bio na telki, buduci da mi je u biti sis poslala poruku: Markova cura je stanarka BB kuce...
Lik je izbacivac u Princessu u Vodicama...trazi broj diskretno :smt003
Ha cuj,kad cura postane celebrity moze se zaposliti u Princessu.
Lap dance je ionako oko 1500 kn :smt003
nego Murphy,da rijesimo ovu dilemu i rat sto je nastao,jel cura ispod/prosjecno/iznad pametna/inteligentna. Ti si je valjda upoznao live ?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nemrem vas pratit! easy, jolly!
a jeste se nasli prepirat oko prave osobe :smt003
prvo cura je komad, kao sto rekoh izgleda atraktivno, svaka decko, ali i svaka cura bi ju primjetila
drugo cura zna da tako izgleda i koristi to, uostalom bas kao sto bi i svatko od nas na njenom mjestu :smt004
trece da je olicenje neka pameti i da je izjavila nes pametno sinoc...pa bas i nije, no pripisat cemo to tremi i nervozi :smt003 uostalom jos se stigne pokazat pa cemo stec neko temeljitije misljenje o njoj
cetvrto, je, gandalf, gledala se stalno u ogledalo i popravljala, ne, nisam brojele uzdahe i izdahe, bila sam preopterecena nastojanjem da se ne ugusim od smijeha kad sam vidla ekipu na okupu
peto, izgleda starije, izgleda opako starije od 19 i tocka
i zadnje ne generaliziram i nisam frustirana baba :smt003 zelim joj sve najbolje, kao uostalom i svim stanarima, nek se izludiraju, nek nas i sebe zabave i neka najbolji pobjedi :smt005
:smt006
ma sve stoji, izgleda starije i gledala se stalno...i kaj sad, da ju zato rasèetvorimo?...ne velim da je ta mala sad ne znam kak dobar èovjek...al ne velim ni da je zato odmah spotrošena i glupa...to su obiène predrasude, jebate neke ljude znam godinama pa ih još nisam zdešifriral do kraja, i tu i tam skužim nekaj novog u njihovom karakteru...a ljudi tu ljepe etikete nakon par minuta gledanja telke, kuiš me kaj ti oæu reæi? :smt002
nego Murphy,da rijesimo ovu dilemu i rat sto je nastao,jel cura ispod/prosjecno/iznad pametna/inteligentna. Ti si je valjda upoznao live ?
Zovemo ih dumb & dumber...zakljuci sam :smt005 Dobra je osoba ali nije prevec bistra
nitko ne lijepi etikete, ja sam samo rekla da se stalno gleda i izgleda starije, a ti si me odmah napao kao da ti je sestra!
ako ju poznaĹĄ onda moĹžeĹĄ tako reagirati, a ako ne, onda komentiraĹĄ kao i svi ostali :smt006
nitko ne lijepi etikete, ja sam samo rekla da se stalno gleda i izgleda starije, a ti si me odmah napao kao da ti je sestra!
ako ju poznaš onda možeš tako reagirati, a ako ne, onda komentiraš kao i svi ostali :smt006
ma dobro, nisam mislil samo na tebe, ni ne gledam ko pise, samo citam komentare pa manje vise opcenito komentiram
Baby Girl
09-09-2006, 14:05
ma sve stoji, izgleda starije i gledala se stalno...i kaj sad, da ju zato rasèetvorimo?...ne velim da je ta mala sad ne znam kak dobar èovjek...al ne velim ni da je zato odmah spotroťena i glupa...to su obiène predrasude, jebate neke ljude znam godinama pa ih joť nisam zdeťifriral do kraja, i tu i tam skuŞim nekaj novog u njihovom karakteru...a ljudi tu ljepe etikete nakon par minuta gledanja telke, kuiť me kaj ti oÌu reÌi? :smt002
kak ne bi kuĹžila :smt003 nije ok odmah imat predrasude i govorit o ljudima koje ne znamo, castit ih sa silnim "epitetima", al ljudi su takvi, prvi dojam nije zanemariv (makar ja u to bas ne vjerujem jer mene taj prvi dojam uvijek zaje*e :smt003 )! kao sto rekoh vidjet cemo kakva je cura, jel glupa, povrsna ili prepametna, ponijela si je Anu Karenjinu u kucu (ne pljuvat po knjizi, BG :smt050 Ana Karenjina), ima doktorat iz kvantne fizike :smt003 svatko je rekao svoje misljenje, mogli bi sad neku okladu bacit :smt002
eto da ne ispada da pljujemo samo po curama, i onaj "galeb" iz Splita mi se uopce ne svida, bahat mi je! pogotovo kad je rekao da je uvijek okruzen sa 4,5 zena uvijek :roll: i sad cu se usudit bacit kritiku na njegov intelektualni sklop...27 godina, jos na DIF-u, khm, khm...rijeci su suvisne (nadaobOG da mi se ovo sad odbije od glave :smt003 ) eto... :smt003
Insomniac
09-09-2006, 14:06
Zovemo ih dumb & dumber...zakljuci sam :smt005 Dobra je osoba ali nije prevec bistra
Al te taj dumb moze besplatno uvesti u Princess :smt003
morat ces prodati organe za popit pice al to je vec druga prica :)
27 godina, jos na DIF-u, khm, khm...rijeci su suvisne
Ti ocito nisi cula kako je DIF tezak faks :smt003 :smt005
Baby Girl
09-09-2006, 14:13
[quote="Baby Girl":2uoklmjh]
27 godina, jos na DIF-u, khm, khm...rijeci su suvisne
Ti ocito nisi cula kako je DIF tezak faks :smt003 :smt005[/quote:2uoklmjh]
:oops: u tom slucaju, moje nadublje isprike :innocent:
:)
nego, da vas pitam, kaj mislite ko ce pobjedit? :smt003 :smt016 :smt042
malimrav85
09-09-2006, 14:14
To sve poslati na radne akcije.......neka ambroziju cupaju......bar da Mravu bude bolje........ako nis drugo.........
Ili u akcije razminiranja........nek se malo prosecu po Slavoniji........ :smt073
Word!
Ăak mi je moĹžda i bolja ona iz knina od ove iz splita
ziher ĂŚe kasnije uĂŚi neki oĹženjeni muĹĄkarac sa djecom i onda ĂŚe on odnijeti lovu! :smt002
a ťto bi onda na forumu trebali raditi nego komentirati? pa bilo to nakon sekunde ili nakon tri godine, stvarno smijeťno, iznosimo SVOJA miťljenja, to ne znaèi da je odmah netko takav kakvim smo ga mi procijenili :smt002
Baby Girl
09-09-2006, 14:17
ziher ĂŚe kasnije uĂŚi neki oĹženjeni muĹĄkarac sa djecom i onda ĂŚe on odnijeti lovu! :smt002
nekako primjetih da bi mozda bilo vrijeme da zena pobjedi
ajd gandalf, optuzi me da sam zadrta feministkinja
:smt002 :smt006
ziher æe kasnije uæi neki oženjeni muškarac sa djecom i onda æe on odnijeti lovu! :smt002
nekako primjetih da bi mozda bilo vrijeme da zena pobjedi
ajd gandalf, optuzi me da sam zadrta feministkinja
:smt002 :smt006
bas sam to mislil reæi :smt003
ne znam zakaj al imam filing da bu opet neki muški pobjedil....iz razloga što je èinjenica da bb uglavnom prati ženska populacija, toènije klinkice, a one sigurno ne buju glasale za neku curu...i to je glavni razlog zakaj uvijek muški pobjeðuju, i uvijek æe vjerojatno pobjeðivati....same sebi rupu kopate, jbg :smt005 :smt002
Insomniac
09-09-2006, 14:22
zene se uvijek klaniziraju u svemu.
tako da nema sanse
ta mala plava mi je stvarno lijepa ali to joj niĹĄ ne vrijedi kada se vidi kako je "istroĹĄena"
pa ono nije bas nes prelijepa! prije bih rekla atraktivna :smt069
to si to
zgodna je što se face tièe al kad joj bolje samo tijelo pogledaš kolko je debela i široka zbljuv :smt078
Baby Girl
09-09-2006, 15:11
zgodna je ťto se face tièe al kad joj bolje samo tijelo pogledať kolko je debela i ťiroka zbljuv :smt078
nije cura kriva kaj je malo bujnija, u svim pogledima :smt003
ima nas jos koje smo malo sire u bokovima :smt069 :smt061
Meni je ona Ana, "glumica" iz Vinkovaca, na prvi pogled najbolja. Ove plave su baĹĄ neki klonovi, potroĹĄene su. :smt003
Pobjedu odnosi Ĺženski Hamdija.
konzerva
09-09-2006, 20:48
ĹĄta to opet postoji?
to treba zakonom zabranit...
da ne bude dosadno na forumu- svi koji to gledaju su idioti,a ima i pokoji debil!
hvala
mislim da je totalno idiotski reci za neku curu da izgleda ko da je potrosena zbog plave kose/velikih sisa/cuba [-(
cura ima bas slatku facu, a sta se tice inteligencije..tko bi se uopce prosjecno inteligentan prijavio na bb :smt017
a sta se tice zokija :smt021
debilo.. umisljeno, bahato, FUJ FUJ FUJ
joj isuse taj big brader prokleti..opet poèela ta terorizacija- maloumno i zatupljujuÌe- to je moje miťljenje..nisam juèer gledala, al veÌ naravno znam za tu neku plavuťu napuÌenih usana jer svi, al SVI prièaju o tome, jednostavno to ne moŞeť izbjeÌ ni da oÌeť.. :smt013 ne gledam viťe tv eto
Lea: SluĹĄaj, minus nula je, majke mi!
konzerva
09-09-2006, 22:54
svi koji gledaju big brother su idioti!
ovo ide ravno u sig
pozdrav svim idiotima :smt006
nudistica
09-09-2006, 23:04
ovo ide ravno u sig
pozdrav svim idiotima :smt006
I hear you, man!
Baby Girl
10-09-2006, 04:19
Lea: SluĹĄaj, minus nula je, majke mi!
:smt005
ovo ide ravno u sig
Ne znam konzervo, neki ljudi gledaju BB, al jedino ga ti stavljas u sig :smt003
Nije to tak bitna emisija, opusti se.
konzerva
10-09-2006, 10:36
jedino ga ti stavljas u sig :smt003
ajd dobro, ali idiotizam i medijska napuhanost koja prati ovaj dogaðaj diŞu mi Şivce. pa nek se zna...
idioti!
ja s ponosom mogu reæ da nisam pogledala nijednu epizodu.... nadam se da æe tak i ostat :smt020 ignorance is bless
gledala sam to kojih 20 min u subotu...
ovako...tamo ima neka teta s kube- Ĺželimo pokazat da nismo rasisti, da poĹĄtujemo ljudska prava i tako to, ona ima ĹĄanse da daleko dogurat
pa ima neki siroèiÌ - on isto ima ťanse da doÌ daleko...
onda, ona tanja Şeli postat pjevaèica ( to je kao rekla) pa zato stalno pjeva ne bi li je neki manager primjetio
a ona plava koja kaŞe da ima prirodna usta vjerovatno Şeli postat porno glumica i mislim da Ìe do kraja uèinit da je neki producent porno filmova zapazi...
eto
http://zabluda.blog.hr/
taj simon je onaj ĂŚelavi, kao konobar?
meni se èini kreten ! a ako je istina ovo ťto ova teta kaŞe, onda i jest !
e, neÌe on daleko, ima neťto ljudi koji èitaju blogove, ali i punoo onih koji prièaju soène prièice npr.o ti bb stanarima
danas ujutro za vrijeme dorucka(da, probudila sam se u 12) sam gledala BB i hihiihhihiiii...onaj ante je :smt078 ..kam sam ja gledala nebi znala..
zoki je cute al ni to kaj ima 19 nije nikakva isprika :smt003
no sve u svemu nemoguce je da to sve bude zanimljivo i da su ljudi super...
al zato je sad na hrt-u josipovic koji mi je uljepsal dan pred tv-om.. :smt007 :smt007 :smt007
Robierre de Cochon
13-09-2006, 10:09
upravo pokusavam uci na stranicu big-brothera, ali mi ne prolazi filter na kompu. stvarno ne kuzim zasto.
a bas me zanimaju novi stanari. :smt003
I jel se iko prasnul do sad? Ako nije, bas si mislim da bi ona mala Lea mogla, nekako je droljica type...
I jel se iko prasnul do sad? Ako nije, bas si mislim da bi ona mala Lea mogla, nekako je droljica type...
ma hoĂŚe 100%! kao ĹĄto rekoh, san joj je vjerovatno postat porno zvijezda pa se u big braderu Ĺželi pokazat u ĹĄto boljem svjetlu da je neki producent primjeti :smt005 :smt005 :smt005
vidite da hoĂŚe :smt005
http://www.net.hr/filmtv/page/2006/09/13/0248006.html
vidite da hoĂŚe :smt005
http://www.net.hr/filmtv/page/2006/09/13/0248006.htmlMa to su samo prièe.
Iako, Şao mi sad da nisam gledala juèer.
Ako nije, bas si mislim da bi ona mala Lea mogla, nekako je droljica type...
Bojim se da bi lik koji nju zbari nazalost zavrsio u crnoj kronici kad izadje van :smt005
Baby Girl
13-09-2006, 16:08
jel taj njen tak lud i posesivan kak veli?
:smt018
jel taj njen tak lud i posesivan kak veli?
:smt018
Opichen i tup...najopasnija kombinacija
osjetio na vlastitoj kozi
Ako je, onda su dobar par. Praznoglavoj plavuťi imponira kad joj se deèko tuèe zbog nje, a kasnije i kad nju mlati. To je zato ťto je voli.
Insomniac
13-09-2006, 16:14
Ako je, onda su dobar par. Praznoglavoj plavuťi imponira kad joj se deèko tuèe zbog nje, a kasnije i kad nju mlati. To je zato ťto je voli.
to po uzoru na onu staru pjesmu :()
Baby Girl
13-09-2006, 16:15
to po uzoru na onu staru pjesmu :()
tko se tuce, taj se voli?
Insomniac
13-09-2006, 16:17
[quote="Insomniacâ˘":u51ltwy7]to po uzoru na onu staru pjesmu :()
tko se tuce, taj se voli?[/quote:u51ltwy7]
meni treba èovjek, meni treba men,
k'o od stijene da je odvaljen, da me èuva i da za me ratuje...
ko na put mi stane,zube da mu razbije
ili nesto tako :smt003
Baby Girl
13-09-2006, 18:45
aaaaaa, kasandra, ako se ne varam :smt003
e pa onda se nosi s tim menom kad mu ti stanes na put i kad tebi zube razbije...a onda ce bit "plavi telefon, pomozite mi!" :smt011
Insomniac
13-09-2006, 18:49
[quote="Insomniacâ˘":3k4mztpo]meni treba èovjek, meni treba men,
aaaaaa, kasandra, ako se ne varam :smt003
e pa onda se nosi s tim menom kad mu ti stanes na put i kad tebi zube razbije...a onda ce bit "plavi telefon, pomozite mi!" :smt011[/quote:3k4mztpo]
ne hvala,ne privlaci me njen tip cura :smt003
Baby Girl
13-09-2006, 20:35
ma ne, to se odnosilo na zene koje zele tak razbijacki tip muskarca...ne tebi... :smt009 ...no dobro je znat :smt003
Ne znam I., vec te Xti put hvatam da pjevas Kasandrine pjesme.
Neka mracna tajna? :smt003
Insomniac
13-09-2006, 21:29
Ne znam I., vec te Xti put hvatam da pjevas Kasandrine pjesme.
Neka mracna tajna? :smt003
Ako ti kazem morat cu te ubiti :)
Baby Girl
13-09-2006, 22:47
...bit ce zanimljivo vidjet dokle su stvarno spremni ici i gdje su im granice...ako ih uopce imaju :smt011
takvu ekipu je stvarno trebalo nac
BB ne gledam al èitam na netu
evo par bisera
simon tvrdi da Ameriku nije otkrio Columbo. dobro postoje neke nazanke da dotièni niji prvi doplovio do tamo,al nekako èisto sumnjam da je Ìelo mislio na to.
zatim Tanja ne Ĺželi bacati hranu jer ''...u Africi postoje mnoga djeca koja su gladna...'' *heal the world,make it a better place for you and for me and entire human race* :smt058 :smt052
Inaèe u Africi takoðer postoje mnoga djeca koja umiru od sid ťto ves neÌe sprijeèiti da se izjebete svi uzduŞ i porijeko.
i najvaĹžnija kontemplacija vucibatina od 20 godina s prebogatim iskustvom u Ĺživotu: najvaĹženije je imati cilj i Ĺželj ostvariti ga jel je onda sve moguĂŚe i taj ĂŚeĹĄ cilj sigurno i ostvariti. :smt026
eto ja sam nakon ove reèenice doŞivjela prosvijetljenje i sad konaèno znam kako Ìu zavrťiti faks.
stoka lijena :smt097
Insomniac
14-09-2006, 14:16
Inaèe u Africi takoðer postoje mnoga djeca koja umiru od sid ťto ves neÌe sprijeèiti da se izjebete svi uzduŞ i porijeko.
klanjam ti se do poda :) smt005
i najvaĹžnija kontemplacija vucibatina od 20 godina s prebogatim iskustvom u Ĺživotu: najvaĹženije je imati cilj i Ĺželj ostvariti ga jel je onda sve moguĂŚe i taj ĂŚeĹĄ cilj sigurno i ostvariti. :smt026
mudo.skoro ko yoda
...bit ce zanimljivo vidjet dokle su stvarno spremni ici i gdje su im granice...ako ih uopce imaju :smt011
mislis da je bilo tak tesko??? :smt003 :smt003
Ma daj,ja mislim da su platili ovim debilima da se poĹĄeve svi zajedno jer nikom viĹĄe nisu zanimljivi...sve je to dio igre maj dir wotson :smt012
kyzer soze
14-09-2006, 19:30
a zato su plavuťe pune masnica, a ja mislio da èesto padaju niz stepenice.. :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003 :smt003
(oh silly, silly me)
Baby Girl
15-09-2006, 20:30
mislis da je bilo tak tesko??? :smt003 :smt003
i to kaj velis :smt003
no opet ne sreces svaki dan decka iz doma koji je krao dok je bio mladji, lika iz Sirije (kojeg neka bivsa cura sad optuzuje da ju je zlostvaljao il koji vrag vec), curu kojoj je tata pred njom prijetio da ce se ubit, drugu curu kojoj je mama umrla, zatim tu istu curu koja izgleda kao Pamelin klon, slijedecu curu koja ne zna sto je safe sex i...i Niksu, on je u svoj svojoj retardiranisti i glupoci neopisiv! nek mi oproste one koje nisam spomenula!
...ili mozda sreces? :smt003
A da ne spominjemo Kubanku èiji je deèko politièki zatvorenik :smt005
A da ne spominjemo Kubanku èiji je deèko politièki zatvorenik :smt005
i koja se udala iz interesa, pa prevarila muĹža, pa se rastavili
Baby Girl
15-09-2006, 20:37
A da ne spominjemo Kubanku
kvragu, znala sam da sam nekog zaboravila :smt003
sve u svemu vrlo zanimljiva i vesela lepeza likova, koji definitivno zasluzuju nasu paznju svake veceri u...u kolko sati? oko 8, jel? pogledala sam samo prvu epizodu (hvala bOGu) pa nisam u toku, bas sam demodirana :smt003
face to face
16-09-2006, 13:42
hoĂŚe i ovaj broder osvojiti saĹĄa? :smt003
jebemumisa, pa sad sam skuzio da je samo pitanje vremena kad ce se kolektivno nacugat i... dalje znate.. iq+godine+puno kamera=filmic o kojem ce se pricat..
Insomniac
17-09-2006, 14:47
"Jebem ti, glupane jedan glupi, prestani se tako idiotirat jebo te! Ĺveliki kuracta si dosadan tako svaki dan! Ĺveliki kuracta ne moť´ bit normalan jedan dan!" - vikala je Lea na NikĹĄu nakon ĹĄto ju je poèeo pipkati dodajuĂŚi: "Makni mi ruke sa sisa. Marko ĂŚe te.. zgazit ĂŚe te kad izaðeĹĄ
fat drummer
17-09-2006, 14:53
"Jebem ti, glupane jedan glupi, prestani se tako idiotirat hebo te! Ĺveliki kuracta si dosadan tako svaki dan! Ĺveliki kuracta ne moť´ bit normalan jedan dan!" - vikala je Lea na NikĹĄu nakon ĹĄto ju je poèeo pipkati dodajuĂŚi: "Makni mi ruke sa sisa. Marko ĂŚe te.. zgazit ĂŚe te kad izaðeĹĄ
koja retorika, govor uz bok nekom churchillovom ili ciceronovom
koja retorika, govor uz bok nekom churchillovom ili ciceronovom [/quote]
Hehe! A ťta je taj njen deèko kao neki opasan? Murphy je rekao da je to osjetio na svojoj koŞi! Daj nam malo to opiťi Murphy :smt005
"Makni mi ruke sa sisa. Marko Ìe te.. zgazit Ìe te kad izaðeť
Zbilja ju je pipkao? :smt005 ...Hebote, taj Niksa je mrtvac :smt005
Insomniac
17-09-2006, 14:57
koja retorika, govor uz bok nekom churchillovom ili ciceronovom
a tu negdje :)
al netko od forumasa je rekao da je momak od te cure mrga koja radi ka o izbacivac :)
Tako da se ne bi ja bas previse zajebavao na njegovu mjestu :)
Hehe! A ťta je taj njen deèko kao neki opasan? Murphy je rekao da je to osjetio na svojoj koŞi! Daj nam malo to opiťi Murphy :smt005
Pa...prvo me davio kao i sve ostale u susjedstvu dok smo bili klinci buduci da je bio 4 godine stariji. Otkad smo svi narasli prekinuo je s tom praksom...zadnji incident bio je kad se u teretani posvadjao s jednim likom, pa sam ga budala htio smiriti i popio saku u rebra...ma uvijek je veselo s njim :smt003
Pa...prvo me davio kao i sve ostale u susjedstvu dok smo bili klinci buduci da je bio 4 godine stariji. Otkad smo svi narasli prekinuo je s tom praksom...zadnji incident bio je kad se u teretani posvadjao s jednim likom, pa sam ga budala htio smiriti i popio saku u rebra...ma uvijek je veselo s njim :smt003
Pa onda ga nisam dobro vidio na TV-u jer mi se uopÌe nije èinio jak...toènije, izgledao mi je kao neka pi..., ali ako je tebe dvometraťa udario, onda mislim da je ovaj Nikťa naje... :smt021
http://index.hr/clanak.aspx?id=327443
http://index.hr/clanak.aspx?id=327443
znaèi, tog su nikťu stavili u kuÌu da bi bilo sexa
eto, sad znamo i zaĹĄto je on tu :smt003
Nevezano uz BB, vidio u najavi za Zabranjenu Lljubav 'Amdiju, gost glumac :smt005 :smt005 :smt005
Nevezano uz BB, vidio u najavi za Zabranjenu Lljubav 'Amdiju, gost glumac :smt005 :smt005 :smt005
jao BoĹže!!! pa zar ta serija nije veĂŚ dovoljno loĹĄa!???
Insomniac
18-09-2006, 13:58
Amdija is da Men
in da hooD!
Vidim da se Hamdija hvali po novinama da je veÌ od onog Big Brother milijuna napravio dva... Rocky Ìe u ovogodiťnje izdanje "Politièke ekonomije" staviti Hamdinu sliku na poèetku poglavlja o poduzetniťtvu :smt003
Insomniac
18-09-2006, 20:41
Vidim da se Hamdija hvali po novinama da je veÌ od onog Big Brother milijuna napravio dva... Rocky Ìe u ovogodiťnje izdanje "Politièke ekonomije" staviti Hamdinu sliku na poèetku poglavlja o poduzetniťtvu :smt003
da si ulozio milijun kuna u dionice plive prije 8 mjeseci sad bi imao oko 2.5
Mda, Hamdija i trgovina dionicama. ViĹĄe mislim da je to bio ulog na neki namjeĹĄteni par s kvotom 2,00 :smt003 :smt005
a jamnice??prije 6 mj bila je 25000, sad je 63000.pa racunaj..
on t. jos nisam skuzio tko je tko u onoj kuci.znam, da imaju jednog napaljenog i leu the ĂŚube..
Insomniac
18-09-2006, 22:32
a jamnice??prije 6 mj bila je 25000, sad je 63000.pa racunaj..
on t. jos nisam skuzio tko je tko u onoj kuci.znam, da imaju jednog napaljenog i leu the ĂŚube..
je,al pogledja koliko se JMNC prodavalo i kupovalo per day.
ono, od 3-5..nemaju ljudi love.. :smt003 :smt003
malimrav85
19-09-2006, 00:44
Sad treba kupovat Inu.
Insomniac
19-09-2006, 15:31
Sad treba kupovat Inu.
nije jos bila javna ponuda :)
Insomniac
20-09-2006, 22:58
http://www.break.com/easteregg/best_of_ ... weden.html (http://www.break.com/easteregg/best_of_big_brother_sweden.html)
ne gledati blizu djece,partnera,roditelja ni na poslu :oops:
Baby Girl
20-09-2006, 23:32
:-D :lol: bolesni Ĺveliki kuracveðani :-D :oops:
najbolji su oni prvi, uzeli dekicu koja ni bebu ne bi pokrila i onda se stiscu pod nju :-D
he he,njima je zanimljivo :p
http://www.break.com/easteregg/best_of_big_brother_sweden.html
ne gledati blizu djece,partnera,roditelja ni na poslu :oops:Nisam skuŞila jesu li to isti sve ili razlièiti?
Kad ĂŚe u naĹĄem BB bit neĹĄto takvo? :p
Smeghead
21-09-2006, 14:32
hebeĹĄ to
pogledaj ĹĄvede..
http://www.break.com/easteregg/best_of_ ... weden.html (http://www.break.com/easteregg/best_of_big_brother_sweden.html)
nestorov
21-09-2006, 14:35
opaki su ti ťveðani...ali,tko bi odolio plavoj helgi with the big bubis....
uuu nikÅ¡a je poljubio leu....Å¡ta li će mu tek straÅ¡ni marko sad napraviti :-D
taj nikša je idiot svoje vrste.
opće ne kužim kak mu nijedna cura do sada nije jeb...la mater.
odvratno se ponaša.
mislim,izjava "uuuu kako si dobra mala,jebo bi te ko lud" :roll: :roll: :roll:
da sam ja nutra s necim bi mu razbila glavu sam da me pipne.
kreten
Dark Lady
22-09-2006, 19:40
jedna manje. ona zivcana ludaca kaj mora dimit non-stop otisla. zasto ja ovo znam?? :smt009
taj nikša je idiot svoje vrste.
opće ne kužim kak mu nijedna cura do sada nije jeb...la mater.
odvratno se ponaša.
kreten
da, Å¡ovinistička svinja, fuj fuj :D
ne da mu ni jedna neće jebat mater, nego će se na kraju pojebat s njim :-D
eleanor rigby
22-09-2006, 22:52
uuu nikĹĄa je poljubio leu....ĹĄta li ĂŚe mu tek straĹĄni marko sad napraviti :-D
èak i ja znam marka hehe 8)
Sephiroth
22-09-2006, 22:56
koji ste vi svi...kaj to gledate opce...najbolji tv je ugasen tv!!!!! 8) ili propucan s nekim velikim kalibrom :-D
eleanor rigby
22-09-2006, 23:02
koji ste vi svi...kaj to gledate opce...najbolji tv je ugasen tv!!!!! 8) ili propucan s nekim velikim kalibrom :-D
ma i da iskljuèiť tv ne bi ti niťta pomoglo...od svuda iskaèe BIG BROTHER!!!! zlo mi je viťe od toga... ](*,)
Sephiroth
22-09-2006, 23:22
ma i da iskljuèiš tv ne bi ti ništa pomoglo...od svuda iskaèe BIG BROTHER!!!! zlo mi je više od toga...
Svaka cast! izvrsno receno! fakat vise nemres pobjec nigdje a da neko od tebe pacijenta ne radi! :evil:
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/sc ... 9/index.do (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/scena/638339/index.do)
Robierre de Cochon
25-09-2006, 11:51
taj nikĹĄa je idiot svoje vrste.
opće ne kuĹžim kak mu nijedna cura do sada nije jeb...la mater.
odvratno se ponaĹĄa.
kreten
cure to navodno vole :D
taj nikĹĄa je idiot svoje vrste.
opĂŚe ne kuĹžim kak mu nijedna cura do sada nije jeb...la mater.
odvratno se ponaĹĄa.
kreten
cure to navodno vole :D
What he said.
http://www.net.hr/filmtv/page/2006/09/25/0122006.html
Evo najboljeg odlomka :
"Ane, doði ovdje da ti stavim kurac u usta", predloŞio je Danijel iz svog kreveta.
"BoĹže!", komentirala je Ana, ĹĄto je Danijel shvatio kao poziv, pa se vratio do nje i NikĹĄe.
:smt082 :smt044 :smt043
MinesweePer
25-09-2006, 18:36
zaĹĄto gubite vrijeme gledajuĂŚi to?
Zato ĹĄto je smijeĹĄno.
NikĹĄa je prebolestan lik :-D
Onaj peder je isto komedija. Stanari su iz godine u godinu sve gluplji i mutaviji, casting zna znanje.
Zato ĹĄto je smijeĹĄno.
NikĹĄa je prebolestan lik :-D
Onaj peder je isto komedija. Stanari su iz godine u godinu sve gluplji i mutaviji, casting zna znanje.
ima pedera? tko je peder? :smt017 :shock:
frizer ;)
aha... onaj neki novi koji je uĹĄao, zar ne? :-D
Cenzuriraju!? Jebote, pa kakav je to naèin? :evil:
Cenzuriraju!? hebote, pa kakav je to naèin? :evil:
ajme! pa tko zna ťto rade kad se visoko moralna tv poput rtl-a odluèila na cenzuru :oops: :badgrin:
ajme! pa tko zna ťto rade kad se visoko moralna tv poput rtl-a odluèila na cenzuru :oops: :badgrin:
Lik je pokazo kitu. I guzicu. Reko, stvarno eksplicitne scene, nema ĹĄta.
[quote="*marija*":os7wh8sd]ajme! pa tko zna ťto rade kad se visoko moralna tv poput rtl-a odluèila na cenzuru :oops: :badgrin:
Lik je pokazo kitu. I guzicu. Reko, stvarno eksplicitne scene, nema ĹĄta.[/quote:os7wh8sd]
pa to je priroda :-D :-D :-D
Cenzuriraju!? hebote, pa kakav je to naèin? :evil:Zato imať Veliko oko :-D
A tko zna ťto rade dok imaju "Sat Privatnosti"?? Tko tu koga, s kim, s èim?!
:smt079
Ma ljudi moji, jel tko od njih uopĂŚe zasluĹžio tih milijun i neĹĄto kuna?? Ajmo peticiju da sve treba dat nama. :smt076
A tko zna ťto rade dok imaju "Sat Privatnosti"?? Tko tu koga, s kim, s èim?!
To se i ja pitam.
Cenzuriraju!? hebote, pa kakav je to naèin? :evil:Zato imať Veliko oko :-D
DAj ajde, kad i nebi troĹĄilo toliki promet i kad nebi bilo stalno gro ljudi na tome, i dalje nebi imo strpljenja. :-D
Dolje CENZURA! Ăak i "nikad ne bih bio neĹĄto drugo" Amerikanci, imaju bezvezan Big Brother. :lol: Pogledajte malo ĹĄvedski Big Brother, tu se sve vidi, i to po viĹĄe puta. Najbolje da otkupimo njihove Big Brothere, i to samo najbolje dijelove, a lovu utroĹĄimo na bolje i novije filmove. 8)
A ĹĄta im vrijedi taj sat privatnosti kad ne znaju koliko je sati! Prvih par dana bi moĹžda joĹĄ mogli znati otprilike, ali kasnije nema ĹĄanse! :-D
Kako se onaj pederèiÌ rasplakao zbog sklekova...nadam se da Ìe ih onaj narednik rasturiti! :smt070
Starfish
26-09-2006, 12:17
Pa imaju zvučni signal za početak i za kraj....
Helooooouuuuu???
Di ti živiš???
:smt061
Pa imaju zvuèni signal za poèetak i za kraj....
Helooooouuuuu???
Di ti ĹživiĹĄ???
:smt061
A jebote, ja sam mislio da im ne kaŞu kad je to...tako sam èuo, jer znam da su u prvoj sezoni stanari pogaðali kad je taj sat, pa je Saťa rekao da se lampica na kameri ugasi, ali to je bila samo navlakuťa :badgrin:
Starfish
26-09-2006, 12:42
Ja taman obrisala svoj! :-D Ja gledam obavezno svaki dan na plazmi, odijel tehnike u Super Konzumu. Mislim, imam i TV doma, al ne plazmi u Konzumu je bolje...anyways....
Nikša is my favorite. Em je Dalmatinac, em studira nogomet.
A i Tomo je super budući da zna cijelu "Srce nije kamen"....
ali ja mislim da ne znaju kada je taj sat privatnosti, jer bi onda Tanja onom tipu izd*kala tada, a ne kasnije kad su svi vidjeli, hehe
Hmmmm...dobro pitanje.... :-k
I'll get back to you with that one....
Brother, tu se sve vidi, i to po viĹĄe puta. Tebi je ono natezanje pod dekom sve?
Tebi je ono natezanje pod dekom sve?
Ma Big Brother u Ĺveliki kuracvedskoj, tamo ima svega. Kod nas nièeg. A uostalom ĹĄto je ono juèer uopĂŚe bilo ?? :roll:
Sad ĂŚe ih Narednik zdrilat....... :badgrin:
Ionako su svi ljenèine. A Tanja, e Tanja, ostavio te deèko, idi k Anti, pa budite zloèesti. O:)
ajme, ťta je ante lip ovako obrijan...svaka èast tanji ťto mu je pruŞila ruku :-D :-D :-D
Sve same ljenèine i budale. A onda izbace onoga ko Şeli raditi (Mathias) jer valjda nije faca ili dovoljno "fensi" za njih. Tak je bilo i lani s Ivanom. Ma... :smt011
Tak je bilo i lani s Ivanom.
osim sta je ivan bio glupa, ugrozena, umisljena seljacina :roll:
osim sta je ivan bio glupa, ugrozena, umisljena seljacina :roll:
koja sad okolo razvozi one baève vode.vidla ga moja stara :-D
Naravno, seljaèina je jer je vrijedan i hoÌe delati. To i govorim, nije bil faca.
ne, nego je seljacina bio zbog svojih prica koje su bile u maniri seljacine, zbog svog konstantnog preseravanja i zato je je mislio da je prekul konstantno drkati na telki :roll:
Dobro da su ostali bili inteligentna gospoda , ak ĂŚemo tak :lol: :lol:
Starfish
30-09-2006, 12:40
Mathias, Ivan...
regionalna diskriminacija Picok, ak se mene pita...
nikak da neki domači prigorsko-zagorsko-podravski dečko pobere neke pare.... :doubt:
Mathias, Ivan...
nikak da neki domaèi prigorsko-zagorsko-podravski deèko pobere neke pare.... :doubt:
A ĹĄta je SaĹĄa iz prvog BB-a :?
nudistica
30-09-2006, 14:04
Mathias, Ivan...
nikak da neki domaèi prigorsko-zagorsko-podravski deèko pobere neke pare.... :doubt:
Sasa je iz Bjelovara a to ti ne spada ni u prigorje, podravinu a najmanje u zagorje.
Mathias, Ivan...
Sasa je iz Bjelovara a to ti ne spada ni u prigorje, podravinu a najmanje u zagorje.
Aaaaaa iz Bjelovara...ja sam mislio da je iz Koprivnice, ili tamo negdje :smt021
malimrav85
05-10-2006, 21:55
Upali nakon valjda 2 tjedna i kaj vidim
Lea: Ja mogu reĂŚ za sebe da sam jedna od najpametnijih cura od 19 godina,super je da mogu to za sebe reĂŚ.
reko ok :roll:
Insomniac
05-10-2006, 23:55
Upali nakon valjda 2 tjedna i kaj vidim
Lea: Ja mogu reĂŚ za sebe da sam jedna od najpametnijih cura od 19 godina,super je da mogu to za sebe reĂŚ.
reko ok :roll:
dont worry mrav,unajmit cemo al qaidu da se zabije avionom u BB kucu
taman juèer upalili tv i vidim neťto veliko se mièe i proizvodi glasove.
ja bi sebi stisnila ruku ĹĄto san ovaka kaka jesan.
ja van mogu reĂŚ da sam ja toliko intelignetna i bistra, jedna od najpametnijih 19 - godiĹĄnjakinja koje znan.
evo ovako bi si ruku sitsnila i èestitala.
MA BRAVO TI ĂUBATA KAKO LI SE ZOVEĹveliki kurac
isuse bOŽe mislim da sam doŞivjela slabiji moŞdani udar i da je par stotina sivih stanica otiťlo u nepovrat.koji me Bog natjerao da to gledam.
To je ko kad vidiĹĄ golog gadnog tipa na plaĹži i odvratan ti je ali iz nekog razloga stalno okreĂŚeĹĄ glavu u njegovom smjeru.
Insomniac
06-10-2006, 10:38
To je ko kad vidiĹĄ golog gadnog tipa na plaĹži i odvratan ti je ali iz nekog razloga stalno okreĂŚeĹĄ glavu u njegovom smjeru.
mazohizam :-D :-D :-D
kyzer soze
06-10-2006, 10:43
ja van mogu reĂŚ da sam ja toliko intelignetna i bistra, jedna od najpametnijih 19 - godiĹĄnjakinja koje znan.
MA BRAVO TI ĂUBATA KAKO LI SE ZOVEĹveliki kurac
hehehe, dovoljno mi je bilo kad su imali vojni zadatak, pa kad je tresnula u bazen i onda joĹĄ hodala kisela ko limun i ljuta ko chilli preko onog poligona - jednostavno neprocjenjiva scena :-D
MinesweePer
08-10-2006, 00:26
kaj su se zoran i ana poĹĄevili???
a nisu, sad raspravljaju o tome...
moŞda budu pa Ìe to biti dogaðaj godine u naťoj maloj zemlji... :-D
kaj raspravljaju o tome, kad ĂŚe se ili... ne da mi se gledat...
Ma niĹĄ od toga! Ana bi se mazila, a on bi seks.
Ana bi se jebala a da joj ne uðe :-D
malimrav85
08-10-2006, 14:06
drito! :lol:
neznam za vas, ali ja sam uvjerena da je ta cura shizofrenièarka...nekako mi je jaaako èudna...ako joj je veÌ bilo do toga mogla ga je fino sjest na njega...nebi niťta drukèije izgledalo nego kad se trljala o njega...
a to trljanje je bilo samo njezino osiguranje da i dalje ostane u kuĂŚi, niĹĄta drugo... :roll:
ta cura je dobra glumica, mora se priznati
Ante je najbolji !!! :D
kad slusa metl'
bezveze gledam tv i slucajno okrenem bb i kaj vidim-tomislava kak roni suze ko klinka u vrticu kojoj su oduzeli dudicu.
ovak :smt104 :smt108
ne znas jel bi se smijal il plakal
bezveze gledam tv i slucajno okrenem bb i kaj vidim-tomislava kak roni suze ko klinka u vrticu kojoj su oduzeli dudicu.
ovak :smt104 :smt108
ne znas jel bi se smijal il plakal
peder
nudistica
09-10-2006, 02:22
[
peder
Pa nemoj tak, on je u doticaju sa svojom zenskom stranom... :badgrin:
[
peder
Pa nemoj tak, on je u doticaju sa svojom zenskom stranom... :badgrin:
dotaknuo bi ja njega ciglom
nudistica
09-10-2006, 02:26
Zanimljiva izjava od nekog tko si je stavio decke u suknjicama u sig... ;-)
ej, ej, ej....to je nisko...nemas pojma kako je ugodno nosit kilt :-D
aha, bez gaĂŚica dolje, kad je vruĂŚe vanka, pa vam je ugodan propuh :-D
zaťto ne nosite suknje inaèe?
nudistica
09-10-2006, 02:35
Kuzim to za kilt, znam da ispod ne smijes nositi nista. :-D Malo zekam ary-a. ;-) ne sviðam mu se.
Suknje su za zenske, d'uuuuh! :roll:
:-D
Kuzim to za kilt, znam da ispod ne smijes nositi nista. :-D Malo zekam ary-a. ;-) ne sviðam mu se.
preozbiljno shvacas moje postove ;)
neam ja nis protiv tebe
Suknje su za zenske, d'uuuuh! :roll:
:-D
ali bi vam bilo ugodnije ljeti :-D
kao smetalo bi vas da me moĹžete pogledat ko ova gospodicna ha?
http://www.worldburnsclub.com/images/under_kilt.jpg
nudistica
09-10-2006, 02:41
Kod vas se rijetko iz te perspektive moze dozivjeti nesto neviðeno... Mozda neki drugi organ umjesto ocekivanog?!
Anyway, no hard feelings! :smt058
Kod vas se rijetko iz te perspektive moze dozivjeti nesto neviðeno... Mozda neki drugi organ umjesto ocekivanog?!
pa vidis gospodiènoj facu?
nudistica
09-10-2006, 02:46
Sorry ali to mi ne lici na zensku...
Sorry ali to mi ne lici na zensku...
:lol: :lol:
takve su ĹĄkotinje...
fat drummer
09-10-2006, 02:48
e ljudi date se drĹžite teme
big bradr je sranje
nudistica
09-10-2006, 02:50
big bradr je sranje
Potpisujem! Ne gledam nist, ne zanima me ali nekako ne mogu izbjeci tu temu, iz svih medija seru o tome.
a to svi kazu da ne gledaju a zapravo svi gledaju... :lol:
samo da vidimo kako gej covjek cmizdri I kako kubanka trci gola...
Gospodin Pravokutnik
10-10-2006, 00:03
a to svi kazu da ne gledaju a zapravo svi gledaju... :lol:
netocno....nejde mi u glavu sto je ljudima zanimljivo tam gledat....jos stave emisiju od 2 sata petkom i kenjaju sto je bilo u tih 7 dana bokte ubio. Pametnije je u to vrijeme kad je big brader kenjat na wc-u,prezderavat se ko svinja,gledat neki dobar film il ak je to vikend ic se zapit van tak da si sutradan mamuran
Fat vas je upozori, prestanite sa chatanjem! Lara, nemoj kvotati kilometarske postove, ionako samo na jedan odgovaras.
Ljudi, lockat cemo topice, nemojte nas tjerat da to radimo. Forum je podivljao, niste normalni.
ONI MOLE!!! OĂENAĹveliki kurac; ZDRAVOMARIJU; SLAVAOCU!!! i ANĂELU ĂUVARU!!! i pjevaju milost!!!! :shock: :shock: :shock:
ONI MOLE!!! OĂENAĹveliki kurac; ZDRAVOMARIJU; SLAVAOCU!!! i ANĂELU ĂUVARU!!! i pjevaju milost!!!! :shock: :shock: :shock:
a zakaj se èudiť?
meni je to bilo bať simpatièno.
popravili su dojam ;-)
A jesi èula kak mole: slava Bogu i sinu i duhu svetomu. :lol:
BaĹĄ su popravili dojam :lol:
kak su se tanja i lea pokachile :smt112
bit che tu josh fajtova :smt062
a zakaj se èudiť?
popravili su dojam ;-)
nisam to oèekivala, mislim, to je bilo zadnje ťto sam oèekivala...
ali, evo, danas sam gledala BB i najbolji mi je onaj Tomislav! definitivno! baĹĄ je super
meni je isto Tomo ok. skroz je smijeťan dok plaèe!
a najviĹĄe mi na Ĺživce ide simon!
poludim dok èujem ono njegovo ½prijatelju½ + kiťu psovki. koja bolesna konstrukcija!
meni je isto Tomo ok. skroz je smijeťan dok plaèe!
a najviĹĄe mi na Ĺživce ide simon!
poludim dok èujem ono njegovo ½prijatelju½ + kiťu psovki. koja bolesna konstrukcija!
Tomo is the best!!! pogotovo kada se raznijezi... :-D
Simon je idiot. Ne znam kako se onaj Ante suzdrzao da ga ne zvekne..ja bi ga prebila. :D
pametniji je, zato se suzdrĹžava
face to face
11-10-2006, 12:11
meni naĹĄ big nije zanimljiv, gledam samo ruski s elementima staljinovog humora :-D
kak su se tanja i lea pokachile :smt112
bit che tu josh fajtova :smt062Di, di? Ĺveliki kuracto? ZaĹĄto? :-D
tomislav je car, veĂŚ dugo nisam vidjela tako iskrenu osobu... Ĺžalosno
da, i meni je tomislav super, najbolji tamo! :smt041
http://www.net.hr/filmtv/page/2006/10/11/0085006.html
Di, di? Åveliki kuracto? ZaÅ¡to? :-D
evo acid da ne duljim http://www.index.hr/clanak.aspx?id=329709
ali nakon toga je ishao nastavak u spavachoj sobi,tanja je dosla lei i nekaj su spikale i bome su se pokachile oko svega,ogovaranja,trachanja,o tome kak se ne podnose itd...nakon toga se tanja rasplakala i mislila je odustat al su je tomo i ana odgovorili ipak...
ja sam fakat mislila da buju se potukle bez zezancije :-D
mada i fali kakva tucnjava,ovak su mi malo dosadnjikavi....il buju lea i tanja il bu simon sa nekim od stanara
"MisliĹĄ da i gledatelji isto misle da je on gay? Ajmo staviti neku scenu gdje sjedi kraj nekog frajera, pa ako i nije gay, neka se misli da je", bio je to najodurniji pokuĹĄaj da se nekog etiketira s ne baĹĄ najpopularnijom sklonosti samo zbog gledanosti.
ako je ovo o Tomislavu... :smt066 :smt068
Tanja odluèila napustit kuÌu? Ipak? Ne mogu vjerovat. Kako Ìe sad jadan Ante bez nje? :lol:
A sve te svaðe zbog hrane, ima Tomo i pravo, pa ja bi izludila tamo. Bať mi ga je Şao. On je bať dobar, htio bi da imaju za hranu, a ni sam ne zna kako da to ostvari.
Lea mi je totalno antipatièna.
Yameisi i Danijel su mi skroz slatki.
a zakaj se èudiť?
popravili su dojam ;-)
Brijem da su te molitve stvarno zapanjile cijelu Hrvatsku, ali ljudima je teĹĄko, pa vidite da nemaju niĹĄ za jest, jedva spajaju kraj s krajem.
ma nema do tomice!!!!
T O M I C A R U L E Z!!!
a daj molim te tanja!! pa sta ce ta cura bit nutra kad nema dvije pametne daske u glavi skupa sa onim niksom,leom i simonom!!!
taj simon! pa njega bi mlatila dan i noc!!!!!
budala joooooooooooooj :smt067 :smt071 :smt062
èak imamo i gaya u BB :-D
èak imamo i gaya u BB :-D
Joj, pa ne smijeĹĄ tako. Prvo se moraĹĄ zapitati, jel koristi skupe preparate, jel ide u solarij, na depilaciju, i sl. Onda moĹžeĹĄ procijeniti. :-D :-D