PDA

View Full Version : All the "small" things...

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

Baby Girl
19-09-2006, 22:28
ok, davno je postojao ovakav topic tocnog naziva "Sve sto ste htjeli reci a niste se usudili"! imam iznenadne porive (nema to veze sa probavom) da obnovim topic :-D
dakle, ljudi pisite, sto ste to htjeli nekome reci a niste se usudili! ako vas je netko rastuzio, raspizdio, ili jednostavno zelite reci nekome da vam se svida, pali, volite ga/ju, a ne usudite se javno, napisite ovdje da vam bude lakse!
ponukana proslim uspjehom teme (pogotovo jednim mojim kilometarskim postom, taman prekinula s deckom :-D ), mislim da ce ovdje biti mnogo emocija :D
...samo se nadam da nece propast ideja :-D
:smt006

ZER0
19-09-2006, 22:31
Sviða mi se Alba :smt017

Baby Girl
19-09-2006, 22:32
Sviða mi se Alba :smt017

i to se nisi usudio rec javno?? o pobogu :-D

ZER0
19-09-2006, 22:36
[quote="absolute zero":1vxsxxa9]Sviða mi se Alba :smt017

i to se nisi usudio rec javno?? o pobogu :-D[/quote:1vxsxxa9]
A ĹĄta si mislila da kaĹžem...probao sam drogu u osmom razredu i nikad viĹĄe...sa 15 sam zavrĹĄio u bolnici na ispumpavanju jer sam se napio ko tuka za novu godinu...dok sam bio mali ukrao sam kinder jaje...

Baby Girl
19-09-2006, 22:42
da sam htjela da se ispovjedas nazvala bi topic "Ispovjedaonica", rece ona pametno :-D
nope, Acid objasni mu cem sluzi ovaj topic
ne da bi govorio stvari koje nikome nisi rekao, mozes i to, ali da bi se na neki nacin ispucao, dakle netko/nesto ti digne zivce, ti propustis uzvratit udarac i vojla, vidi ovaj topic :D

Starfish
19-09-2006, 22:43
[quote="Baby Girl":1oao69dl][quote="absolute zero":1oao69dl]Sviða mi se Alba :smt017

i to se nisi usudio rec javno?? o pobogu :-D[/quote:1oao69dl]
A šta si mislila da kažem...probao sam drogu u osmom razredu i nikad više...sa 15 sam završio u bolnici na ispumpavanju jer sam se napio ko tuka za novu godinu...dok sam bio mali ukrao sam kinder jaje...[/quote:1oao69dl]

Zero ne kuži spiku, baby girl! :-D

Očekuje se neÅ¡to tipa -

"razočarao si me. mislila sam da si drugačiji. :roll: "

ili ovako neka poručica/esej pisana u srcedrapateljnom tonu.
ili najbolje je bilo kad su se cure svađale s frendicama pa je onda bilo "kujo, mrzim te..."
To je bio dobar topic! :D

ZER0
19-09-2006, 22:43
Aha tipa ono...sick vrati mi 200 kuna koje sam ti posudio pizdo.. :evil: ...jel to :-D

acid
19-09-2006, 22:44
Aha tipa ono...sick vrati mi 200 kuna koje sam ti posudio pizdo.. :evil: ...jel to :-DMoĹže i tako, ali ne moraĹĄ imenovati da nekome ne bi bilo :oops:

Baby Girl
19-09-2006, 22:46
Zero ne kuĹži spiku, baby girl! :-D

Oèekuje se neťto tipa -

"razoèarao si me. mislila sam da si drugaèiji. :roll: "

ili ovako neka poruèica/esej pisana u srcedrapateljnom tonu.
ili najbolje je bilo kad su se cure svaðale s frendicama pa je onda bilo "kujo, mrzim te..."
To je bio dobar topic! :D

:-D ah, on je soooooouuuuuu aut! 8)

bome je bio dobar, kolko god blesav zvucao, u tom trenu ti pomogne :-D

edit: porucice/eseji...bolje reci romani :-D

ZER0
19-09-2006, 22:48
Aha tipa ono...sick vrati mi 200 kuna koje sam ti posudio pizdo.. :evil: ...jel to :-DMoĹže i tako, ali ne moraĹĄ imenovati da nekome ne bi bilo :oops:
A kuŞim...pa ima jedna cura koja mi se sviða...nekako je moj tip...ali ima tu problema dosta...bať se i neznamo :roll: :-D

Gospodin Pravokutnik
19-09-2006, 22:54
[quote="absolute zero":1yw29i1c]Sviða mi se Alba :smt017

i to se nisi usudio rec javno?? o pobogu :-D[/quote:1yw29i1c]

hahahahahahaha bokte

ZER0
19-09-2006, 22:58
[quote="Baby Girl":bcoifsyf][quote="absolute zero":bcoifsyf]Sviða mi se Alba :smt017

i to se nisi usudio rec javno?? o pobogu :-D[/quote:bcoifsyf]

hahahahahahaha bokte[/quote:bcoifsyf]
Ĺveliki kuractas ti èudiĹĄ...ne skuĹžih odmah poantu topica...kuĹĄ ono ne :smt021 :-D

Woodstock
20-09-2006, 00:25
Goni se, svinjo umišljena, ja sam komad ženske a ti si komad špeka! :badgrin: :smt077

Baby Girl
20-09-2006, 00:28
Goni se, svinjo umiĹĄljena, ja sam komad Ĺženske a ti si komad ĹĄpeka! :badgrin: :smt077

Zero, ovak se to radi :-D

Wood, nice to see you :smt039

Woodstock
20-09-2006, 00:35
Baby Girl, nice to see you too! :smt039 :smt038 :smt039

Baby Girl
20-09-2006, 01:27
kaze se "dobar dan" i "dovidjenja"! bar to promrmljat mozes, nekulturna babo! :smt075 :smt021

ZER0
20-09-2006, 09:49
Ja sam miroljubivo biĂŚe pa neĂŚu viĹĄe pisati na ovom topicu...ako nekome hoĂŚu neĹĄto reĂŚi poslat ĂŚu mu dopis :-D ...ock samo jedan post...kozo da nisi Ĺžensko (iako izgledaĹĄ ko muĹĄko) zube bi ti izbio. :evil:

nudistica
20-09-2006, 11:45
dakle, ljudi pisite, sto ste to htjeli nekome reci a niste se usudili! ako vas je netko rastuzio, raspizdio, ili jednostavno zelite reci nekome da vam se svida, pali, volite ga/ju, a ne usudite se javno, napisite ovdje da vam bude lakse! :smt006

Koji qurtz (tak se pise, jel?) si tako arogantan?! Ko da si mister universe! Budi sretan sto sam te uopce htjela i sto sam sve tvoje ispade trpjela tako dugo, ne zasluzujes mene ni moju paznju. Odrasti!
Bez auta i novcanika si nula. Jedino sto na tebi valja je ono sto imas u gacama! I, btw, nek ti mama kupi ljepsi ves.

Baby Girl
20-09-2006, 12:22
uuuuuuuuuuu, dobra, dobra! :-D
:smt038 :smt006

Cro
20-09-2006, 14:14
Kujo Ĺženska, koji qrtz misliĹĄ da si ti neka premija..
Odhebi, imam doma za 3 koplja bolju od tebe..
:badgrin:

Eto, malo da se ufuram u ovaj film, samo su sada izmjenjeni rodovi..
:D

Galijun
20-09-2006, 14:41
Sjebala si me, slinio sam ko budala za tobom dvije godine, a nisam ni skuzio kolko sam GLUP bio sto se uopce petljam sa tobom ! Radit tebe su mi se sve veze zgadile, samo radi tebe, nikad me nisi niti voljela posteno, vec me motala oko malog prsta samo zato jer si mi bila prva !!!!!!!!!!!!!!!!

merić
20-09-2006, 15:19
Sjebala si me, slinio sam ko budala za tobom dvije godine, a nisam ni skuzio kolko sam GLUP bio sto se uopce petljam sa tobom ! Radit tebe su mi se sve veze zgadile, samo radi tebe, nikad me nisi niti voljela posteno, vec me motala oko malog prsta samo zato jer si mi bila prva !!!!!!!!!!!!!!!!

ajme, grozno :shock: :(
to neka zla teta bila!?

Baby Girl
20-09-2006, 15:52
teta draga, svoje kompleksice lijecit negdje drugdje, ne na meni! doktorirala sam ja vec takve kao ti! pojedem te za dorucak!
zato zivceke, zlobnost i napadaje ljubomore i zavisti u kanticu i na pecanje
=; 8) :smt079

ultraviolet
20-09-2006, 16:05
zato zivceke, zlobnost i napadaje ljubomore i zavisti u kanticu i na pecanje
jeeeeeeeeeeeeej! to mi je najdraži skur! :smt038
doprinjela bih topicu al nisam ljuta na nikog...preumorna sam... :smt015 ..možda kasnije....

[/quote]

kima
20-09-2006, 16:15
Minea kravo, imaš dupe ko Zuhra i škembu ko Pervan!
Pjevaš ko tetrijeb i braniš ko Lehmann!

Jel tak neš? Jel ovo sat amaterske poezije? Mora bit rima ili?

Baby Girl
20-09-2006, 16:39
:-D
forma nije bitna, samo si dajte oduska, slazite vezane, slobodne rime...whatever :-D :D

di Mineu nadje? :-D

merić
20-09-2006, 17:04
èinite se tako drage, krasne, divne...
uostalom, takve bi i trebale biti, vaĹĄe ''zanimanje'' je bit takve!

a tako ste licemjerne! nikad mi neÌe biti jasno zaťto ste me smatrali takvom kakvom ste me smatrale! a smatrale ste me nesposobnom! a kako sam to, molim vas, bila nesposobna!? zato ťto nisam znala pjevat ili igrat rukomet!!? a nije bilo bitno ťto sam s 10 godina bila prisiljena nauèit sama ( ne sama, nego s mlaðom sestrom i joť dva mlaða brata) funkcionirat doma! ni to ťto ideja da s 15 godina odem u drugi, dosta dalek grad nije bila ideja mojih roditelja nego moja! a bome ni to ťto sam bila jedna od boljih uèenica u svom razredu, a gimnaziju sam iťla ( a one pohvale za najbolju uèenicu dobivale su one s prosjekom 4,9 iz neke ťkole poput frizerske ili farmaceutske; mojih 4,8 iz gimnazije nije bilo dosta)! nije mi krivo, to je samo glupi papir, ali grozno sam se tad osjeÌala! ispalo je da je cijeli trud bio uzalud! nikad me niste smatrale dobrom, dragom, vrijednom i pametnom, nego razmaŞenom i nesposobnom! i, ne, nikad neÌu zaboravit vaťu reakciju na to kad sam vam rekla da sam poloŞila vozaèki ... prvo ona faca ''ah, zar si to uspjela, ili se tatica potrudio da uspijeť'' a onda neťto fakat besmisleno : ''a sad Ìe ti tata lijepo kupit auto''... ovime ste samo potvrdili da mislite da sam razmaŞena! tri godine su proťle od tad i, ne, nemam auto, niti Ìe mi ga tata kupovat, kupit Ìu ga si sama, svojim novcem, kad ga zaradim... i tako mislim od kad znam za sebe!!!
no, jednom ste me zaista povrijedili... onog trena kad ste me pitala na koji bih faks htjela, a ja rekla da bi na pravo... vi ste opet napravili onu glupu facu koja mi je joĹĄ jednom dala do znanja da mislite da ja to ne mogu, onda ste rekli: ''a marija, pa mislim da pravo i nije baĹĄ za tebe, znaĹĄ teĹĄko je to...''

nisam se dala smesti, i kad me sluèajno nazvala negdje pri kraju prve godine i pitala kako mi ide rekla sam da mi ide dobro, nju je zanimalo koliko dobro, pa me pitala jesam poloŞila rimsko i je li mi to bilo teťko, a ja sam rekla da jesam i da taj ispit stvarno nije tako teŞak kao ťto svi prièaju, bar meni nije bio...
dugo je joĹĄ do kraja faksa, pa ni sama ne mogu bit sigurna koliko je pravo za mene... ali po jutru se dan poznaje..
jakoo puno je joĹĄ do kraja mog Ĺživota, ali znam da nisam nesposobna niti sam ikad bila.. sposobna sam ja, itekako sposobna, puno viĹĄe nego ĹĄto vi to moĹžete zamisliti

ZER0
20-09-2006, 18:34
Kujo zaťto si me muljala iza leða,a znať koliko sam te volio...i joť èinjenica da sam ja tebi bio prvi nije ti niťta znaèila...ajde da su likovi bili bolji,ali sve neki ťonje prokleti...sa ťonjama me varala kuja prokleta...i zaťto si me poèela zvati sada kada sam te prebolio..gubi se i crkni :smt067

malimrav85
20-09-2006, 18:43
Ok,ljudi su pukli malo... :smt117
Seljaèino smrdljiva u Hondai Accord koja baca opuťke kroz prozor u GunduliÌevoj,mami si doma u krevet tak cigarete bacaj?
Kak mi ide?

ZER0
20-09-2006, 18:58
Ok,ljudi su pukli malo... :smt117
Seljaèino smrdljiva u Hondai Accord koja baca opuťke kroz prozor u GunduliÌevoj,mami si doma u krevet tak cigarete bacaj?
Kak mi ide?
Nije loĹĄe,i ja se ufuravam polako...

malimrav85
20-09-2006, 18:59
ZaĹĄto se sad moram iĂŚ naĂŚ s tobom??? a ne da mi se,spavao sam 4 sata... neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(

Baby Girl
20-09-2006, 19:15
vidis da mozes kad hoces :-D
=D>

mrav, nije vrag da je ovo curi upuceno? :doubt:

Alita
20-09-2006, 19:32
woohoo~
Seljacino glupa, zavrsi srednju skolu ako se mozes uopce vratiti u nju pa mi se onda javi komentirati ljude i stvari o kojim nista ni ne znas. Do tada crkni, objesi se, baci s zgrade, samo da te ne cujem vise nikad....
Ako te slucajno negdje vidim, ne gine ti kastracija. ~

nudistica
20-09-2006, 19:45
Da nisi skrt i mislis da mozes sve sam napraviti mozda bi vec napravio tu kucu! A ovako mi svaki dan vec godinu dana po glavi grebe mjesalica za beton od 7 ujutro do mraka. Plati majstore i za mjesec dana ce sve biti gotovo. Vec godinu dana trpim zvukove tvojih glupih alata, preko cekica, busilica, brusilica, mjesalica i sl. Jebote, ko da zidas novu papinsku ljetnu rezidenciju. Skini mi se vise. :evil:

Romana
20-09-2006, 19:52
Koliko predugo potiskivanog bijesa na ovom topicu :-D

Ja nemam nis za rec, jos podsvjesno :-D potiskujem svoj.
Gastal je tvoj prijatelj!

acid
20-09-2006, 19:55
Samo problematièni topici funkcioniraju trenutno. Ja nemam niťta za reÌi. MoŞda samo:
Zaťto blebeÌeť kad vidiť da uèim? Ne zanimaju me prièe o akciji u Konzumu. I nemoj viťe nikad Amelie reÌi da je glupaèa!

Jagodda
20-09-2006, 21:12
..ovaj topic je prelud..baĹĄ sam se sad dobro nasmijala..ja bih isto pridonijela,al nisam trenutno na nikog ljuta..sve pet kod mene :D

Murphy
20-09-2006, 21:17
Di si mene nasla zajebavat!? Biz' ca, nisi ni poruku 7 mjeseci poslala, a sad bi na kavu...ne znas zasto smo izgubili kontakt? MA MRS U TRI PIZDE MATERINE, ja se dobro sjecam zasto!

pardon svima :-D

Cro
20-09-2006, 21:17
KOJI QRTZ MI DRĹ˝ITE PREDAVANJA O FAKSU I STUDIRANJU PRAVA KADA NISTE ZAVRĹveliki kuracILI PRAVO??
NE ZNATE KAKO MI JE!!!
IDITE U DNEVNI PRED TV I KUĹveliki kurac!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

20-09-2006, 21:18
mater ti blesavu coravu, jesi kupio volan sa autom...???di pogodis bas hidrant ispred moje kuce...

konzerva
20-09-2006, 21:30
ljubav ljubav ljubav
pas Ìe maèku poklonit znaèku...
mir mir mir do neba
zaĹĄto nebi svi bili k`o mi...djeca ljubavi!!!

Galijun
20-09-2006, 22:56
Evo jedna malo starija od prethodnog:

KURVO JEDNA ! Zivot si mi umalo unistila ! Radi tebe sam umalo ostao bez upisa na faks koliko si mi psihu sjebala !! Ti ces se ubit ak ne budem s tobom? Ma ubi se ! Padni sa krova ! Necu te ni najmanje zaliti jer si luda u mozak ! Nocima nisam spavao radi tebe jer sam mislio na tebe, ali ne kako ti mislis ! Ti si bila moj najveci neprijatelj psihe i sada sam sretan sto sam se toga rijesio ! Sama pomisao na tebe u meni budi paniku, budi strah ! Da, jeli osjecas kako je to kada se BOJIS LJUBAVI ???? BOJIS DA CES SE ZALJUBITI, PARANOICNO, TAKO DA TO POSTANE FOBIJA ??? NE ZNAS, NITI CES IKADA ZNATI, ZASTO, JER SI LUDA, KAO I TVOJA STARA KOJA ME ZVALA !!! I onda se USUDIS poslati staru da me nazove jer si me vidjela ??? KAKO TI ZNAS KAKO JA IZGLEDAM VISE ?? PA TI SI SE U MENE ZALJUBILA PREKO MOJEGA NADIMKA KOJEG KORISTIM NA SVAKOM FORUMU, EEEEEEJ !!!!! Molim te, crkni i ako te ikada vidim na ulici, pazi se da ne zavrsis pod tramvajem.

Eh da sam ovo imao snage reci pred 2.5 godine...

Baby Girl
20-09-2006, 23:15
ne znam zasto sam se suzdrzavala prije otvorit ovaj topic :D po navedenom vidim...bar ce manje potencijalnih samoubojstava bit :-D

ok, sad ja...*taramtaram* tebi kojem sam na istom topicu pisala prije skoro dvije godine, no ovaj put ce biti u puno drugacijem kontekstu, ovaj put pisem hladne glave...ali i hladnog srca, barem sto se tebe tice! imali smo sto smo imali, 3 godine nije mala stvar, pogotovo kad imas 17 godina! stvari vec dugo stoje ovako...ne falis mi, uopce mi ne falis vec jako jako dugo, sto je najbolje ne mogu se sjetit niti jedne dobre stvari u nasoj vezi, ne mogu se ni sjetit zasto sam bila s tobom (makar je neki razlog morao biti), sad kad se sjecam svega imam feeling kao da to nisam ja...netko drugi, kao da film gledam, ne mogu se uopce zamisliti...sebe...sadasnju...s tobom! no kao sto bi Madonna rekla "you were my lesson, I had to learn!" i bome sam naucila! jedna od dobrih stvari koje su kasnije proizasle, naucila sam...naucila sam ne ponavljat vise istu pogresku...no znas sto je jos bolje...naucila sam da sam jaca od svega, da mogu prezivjeti sve i da mogu sama! :-D no isto tako sam naucila kako navika moze biti opaka i zajeb**a stvar kad se ne sreze u korijenu! takodjer naucila sam da mogu voljet, mislila sam da nikada necu naci osobu koju cu moci voljet i koja ce mene voljeti...bila sam uvjerena u to! hvala Bogu da sam krivo mislila...nasla sam si osobu koja mi odgovara savrseno...ma ni dostojna sjena mu nisi!
i na kraju svega, bolja sam osoba od tebe, nadisla sam te...u biti uvijek sam bila iznad tebe, i jos jesam! pokusala sam biti prijatelj s tobom nakon svega...nisi htio, pokusala sam biti fer i u korektnim odnosima, covjece, pozvala sam tebe i tvoju curu na rodjendan svoj...blatio si me, sramotio i omalovazavao...sinko, to meni bome ne treba! zato cu te lijepo zamoliti...ne srecem te, niti te zelim sretati...no molim te, ne zaustavljaj moje prijatelje da bi im pricao novosti o sebi jer znas da ce mi to prenijeti...ne zanima me...ne slijedi me...ne vozi za mnom kad me vidis, ostavi mene i mog decka na miru...nadam se da si sretan, stvarno se nadam, uostalom i zazeljela sam ti srecu kad smo prekinuli...od srca, budi sretan, imas curu, bolje ti odgovara od mene, to je sigurno...jer ti mene nisi mogao pratiti, predivlja sam ja za tebe, predrustvena, preluda...i sa stopostotnom sigurnoscu ti mogu reci, sreco, ma da si zadnji na kugli zemaljskoj, u svemiru...(rece Gavran:) Nikad vise! eto sve najbolje ti zelim...mozda jednom uspostavimo neki normalan odnos...meni je svejedno...pozdrav, zivio! :)

glupko
21-09-2006, 00:09
nikad se oko nikog nisam toliko trudio koliko oko tebe,inaèe sam kuler ali veÌ mi polako ideť na nerve sa svojim hard to get ponaťanjem,sto ljudi sam ti Şico broj,sramotijo se,spuťto se nisko samo da doðem do tebe i neèeť pa neèeť a oèeť ali Şensko si pa neznať ni sama,tika taka

ZER0
21-09-2006, 08:19
E k*** prokleta,da ti se nisam naplaÌao raèuna i obleke davno bi te odjebao,nisi za niťta bila...da si se barem dobro j**** znao bi za ťto sam plaÌao...idi nosi se...i vrati mi prsten narkuvicu veÌ jednom kozo :evil:
(postajem sve bolji)

brijah
21-09-2006, 08:46
ok, mislim da se ja ne uklapam ovdje, nemam bijesa prema svojim bivsima, samo :smt039

al jel tak da je super to sve izbacit iz sebe?!? a tek kad u facu to sve kazete... predobro :smt077

Baby Girl
21-09-2006, 10:12
a tek kad u facu to sve kazete... predobro :smt077

u vecini slucajeva jest! no nekad propustis rec u facu...a nekad znas da nema smisla...pa bolje ovako :-D

da ti se nisam naplaÌao raèuna i obleke

e decki dragi, nikad necete naucit, ha?

walter
21-09-2006, 10:37
a jel ti mene voliĹĄ?

bOG
21-09-2006, 11:56
Ne.

walter
21-09-2006, 11:59
Ne.

well then...so long and thanx for all the fish :smt016

brijah
21-09-2006, 12:05
a tek kad u facu to sve kazete... predobro :smt077

u vecini slucajeva jest! no nekad propustis rec u facu...

da, jednom sam ex tek nakon godinu dana rekla sve sto je trebalo, i svejedno je bio odlican osjecaj, i efekt kakav je zasluzio :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: (uf bas mi se svidja ovaj novi smajlic)

bOG
21-09-2006, 12:16
Ne.

well then...so long and thanx for all the fish :smt016

Nije se odnosilo na tebe slatkice :-D

Vec je bilo OT.
Jos malo OT.

Zasto jednostavno ne probas sa zenskim djetetom?

acid
21-09-2006, 12:18
HoĂŚeĹĄ popizditi zbog onog?

Alita
21-09-2006, 12:33
ok, mislim da se ja ne uklapam ovdje, nemam bijesa prema svojim bivsima, :smt039
Mislim da se ispadi u topicu ne ogranicavaju na bivse....

brijah
21-09-2006, 12:34
ok, mislim da se ja ne uklapam ovdje, nemam bijesa prema svojim bivsima, :smt039
Mislim da se ispadi u topicu ne ogranicavaju na bivse....

ha, kad sadasnjeg nemam :-D

acid
21-09-2006, 12:35
Oprosti, ali stvarno ne mogu biti savrĹĄena!

Alita
21-09-2006, 12:37
ha, kad sadasnjeg nemam :-D
...ili na tipove opcenito...

acid
21-09-2006, 12:39
Kaj bum opet sluĹĄala prodike! Nije mi do toga! ZaĹĄto mi oteĹžavaĹĄ?

Jagodda
21-09-2006, 14:46
-cut-
..you go girl.. :smt109 ..muska svinja pederska nije te zasluĹžio..

ZER0
21-09-2006, 14:48
Mogla bi se i ti malo potruditi oko nas jelda?

ZvRk
21-09-2006, 14:51
isusek isusek...kolko narušenih muško- ženskih odnosa

Baby Girl
21-09-2006, 16:49
...ili na tipove opcenito...

ma na bilo koga i bilo sto! raspizdila te kokos u ducanu :-D ...pisi, decko, mama, brat, teta, stric, profesor :-D :lol: , cucak, ti...bojis se nekome priznat nesto...bilo sto, samo pisi, ispucaj se, uostalom bolje tipkovnicom nego :smt066 :-D

@jagodda... :D :smt039 :smt038 :woohoo:

OT
...ajd se ubuduce suzdrzavaj takvih kometara, rekao si da vise neces...a meni se to stvarno vise ne da slusat! :roll:

Jimmy
21-09-2006, 17:16
Glupi idiote, makni se od nje!!! Zar ne vidiť kakva je?! Zar ne vidiť da je psihièki bolesna?!?!

doli
21-09-2006, 19:40
a jel ti mene voliš?

ovo je taaak cute, nadam se da je odgovor potvrdan ;)

dakle, glupaco, glupa, lijena..to ti sad treba...totalno si glupa...bas si glupa, kaj nisi mogla poceti u 7 mjesecu se uciti i sad bi sve prosla....KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAVO!!!!!!!!!!! !!
post je namijenjen meni samoj :lol:

Baby Girl
21-09-2006, 19:44
doli, zaboravila si ovo :cloppy:

dakle, sve sto ja cujem je "blablablablablablablabla!" zato shut the f*uck up!!! stvarno me ne zanimaju tvoji "dobronamjerni" savjeti kojima zapravo lijecis svoj neuspjeh! fuj! :evil:

Alita
21-09-2006, 20:25
Ok, gaduro, da znas da se ni meni ne svida to sto radis. A to sto si upisala me ne impresionira jer si uvijek bila i ostala na istoj razini. I ne pametuj meni o tome kako i sto radim, iskreno liiike I give a fuck.
Vidim da neces napredovati, a nemas ni dobro oko za neke stvari...bitne.

Baby Girl
21-09-2006, 21:11
nije mi fakat jasno kak mozes bit tak neuredna?? kak ti se ne gadi???? fuj! :smt078 :smt075

21-09-2006, 21:58
ljudi tak ste me nasmijali, svaka èast, èim bude prilike piťem i ja :lol:

acid
21-09-2006, 22:11
Glupaèo prokleta! Ti si mi s enaťla javljati da zaťto sudjelujem na forumima ako mi neťto tako smeta! Ne zaboravi da si ti prièala laŞi o meni i da si srala kud si stigla! Ma mrť, babetino!

acid
22-09-2006, 11:50
Ne boliť viťe4, moŞda malo. Drago mi je ťto te viťe nema u mom Şivotu. kad se samo sjetim ťto si Şelio od mene. A mislila sam da bih s tobom mogla biti sretna. Koja sam ja glupaèa! Pred koji mjesec sam mislila da mi nije Şao ťto se dogodilo, ali kad danas razmislim, Şao mi je. Nisi mi trebao ti, ni tvoje zavodnièke prièe. Bila sam ranjiva, a ti si to iskoristio, govorio si mi ono ťto sam Şeljela èuti. Koťtao si me godinu dana, godinu dana boli, suza, neprospavanih noÌi. Zbog tebe, a nisi vrijedan toga!

nudistica
22-09-2006, 12:20
Nisam glupa i znam koliko vrijedi golf IV iz 98. Dok si se ucio voziti na biciklu znala sam vise o autima nego sto ti sad znas. Nadji nekog tko ce ti stvarno povjerovati da si ga platio 8000 eura.
Obicni crni, nikakva oprema, TDI sa 90ks.
Ma, daj! 6500 maksimalno! :badgrin:

Cro
22-09-2006, 14:54
Daj ajde mala, ĹĄto si si ti umislila??
Da si neka nedodirljiva i neshvaĂŚena, a ja sam pizdek koji ĂŚe plesat kako ti sviraĹĄ??

:badgrin: :badgrin:

walter
22-09-2006, 15:05
znaĹĄ ĹĄta?lijepo se jebi u tu glupu glavu.
ubila bi te sad da si mi pred oèima.
Ti èeť meni da te ja lagano Şivciram.
ma crkni pasji skote.
pljunut ĂŚu te kad te vidim.

ZER0
22-09-2006, 17:33
Idi jebi banderu konju blesavi,neĂŚu te joĹĄ dugo trpiti...p**** ti materina razbit ĂŚu te drugi put,samo mi daj povoda...picko

sia
22-09-2006, 17:37
Idi jebi banderu konju blesavi,neĂŚu te joĹĄ dugo trpiti...p**** ti materina razbit ĂŚu te drugi put,samo mi daj povoda...picko
ajme,koje nasilje..anger managment problem.. :shock:
;)

ZER0
22-09-2006, 17:46
ajme,koje nasilje..anger managment problem.. :shock:
;)
No...psiho problem :-D

22-09-2006, 18:15
glupaèo, nemoŞe to viťe tako, zaťto bi uvijek ja ispaťtala zbog tvojeg neodgovornog ponaťanja i razmaŞenosti....ti i taj tvoj kreten...grhhh :x

Donna R.
22-09-2006, 18:50
Thanks for making me a fighter!!

Dark Lady
22-09-2006, 19:00
budalo jedna neogovorna!! ne znas i ne zelis odrzavat auto i svoj si unistio pa sad mislis da mozes i moj?!?!!?!?! jebo te po cijele dane se s mojim autom navazas okolo a ja doma cubim i cekam vecer pa da se mogu iz ove pripizdine bar na kavu maknut iz kuce. ali ne!! ti mislis da si sam na svijetu i bas te briga za tudje planove!!

Dark Lady
22-09-2006, 19:01
jebemti internal server error!!!!!!!!!!!!!

nudistica
22-09-2006, 19:09
Sto me gledas s visoka?! Udala si se za bosanca (ne mislim generalno lose o njima kao o slovencima) starijeg 15 godina. Mislis da si bolja jer zivis vani. Ma, zao mi te.

malimrav85
22-09-2006, 20:42
super,11 postova a toliko gorèine :-D
Hvala deèkima jer su me odveli do Melina juèer,nisam nikad bio tamo. :-D
totalno sam se osjeÌao urbano.pio sam pivu ispred melina.da su me deèki i z pashe vidli sramili bi se... :lol:

Cro
22-09-2006, 21:29
totalno sam se osjeÌao urbano.pio sam pivu ispred melina.da su me deèki i z pashe vidli sramili bi se... :lol:

Ja veĂŚ nekoliko puta...
Utjecaj Ðibera na mene..
:lol:
A bilo je dobro..
Bitna je ekipa!

Đ!
22-09-2006, 21:36
Ja veĂŚ nekoliko puta...
Utjecaj Ðibera na mene..

Najbolje je kaj ja ne zalazim u melin inaèe. :-D

Cro
22-09-2006, 21:38
Ja veĂŚ nekoliko puta...
Utjecaj Ðibera na mene..

Najbolje je kaj ja ne zalazim u melin inaèe. :-D

Sad ĂŚemo iĂŚ ĂŚeĹĄĂŚe, jer nam je Kebap blizu..

face to face
23-09-2006, 00:46
smatram ovo loťom idejom, previťe gorèine i mrŞnje na jednom mjestu :?

ZER0
23-09-2006, 05:57

Ja veĂŚ nekoliko puta...
Utjecaj Ðibera na mene..
A bilo je dobro..
Bitna je ekipa!
Deèki bilo je dobro...trebali ste biti juèer,bilo je gro ljudi.
OT:ma neznam,idi u tri k*****

Baby Girl
23-09-2006, 12:31
oho otkud sad to??? bome nice suprise :)

MinesweePer
23-09-2006, 12:34
daj odjebi veĂŚ jednom, dosadna si i ides mi na Ĺživce, ne mogu te trpit viĹĄe.

...ne privlaèiť me, valjda zato...ne valjda nego sigurno, jednostavno me proťla volja...

acid
23-09-2006, 14:51
Koliko gorèine na jednom mjestu! Koliko negativne energije drĹžimo u sebi! Ĺveliki kuracto mislite, je li to radi dobrog odgoja, druĹĄtvenih normi ili neèeg treĂŚeg?

Galijun
23-09-2006, 14:55
Jebiga ekipa, kada smo osnivali klub, bilo je da cemo jednostavno igrati, kada su se poceli dovoditi igraci, jedan je rekao da to mozda ubije ono radi cega je klub nastao. Sada...ne znam, svaka cast, odlicni su rezultati, jako se dobro nalazimo na terenu i izvan, al mislim da sam predugo u baseballu da me se tretira kao da sam jucer poceo igrat. A i to je relativno jer me prosli trener nije volio ni najmanje, a sada imam feeling ko da sam skartan i ovdje. Oke, razumijem da sam slabiji od ostalih, ali zasto mjenjati nakon prve greske ??? I onda kako ne igrati pod pritiskom ?? Nikako. Stoga gospodo, bez mene mozete, dokazali ste to nebrojeno puta, a dobri odnosi...well, uvijek mozemo ostati u oke odnosima, ali ja sam ovdje da se bavim sportom, a ne da stjecem (samo) nove prijatelje...

Dark Lady
23-09-2006, 15:25
Koliko gorèine na jednom mjestu! Koliko negativne energije držimo u sebi! Åveliki kuracto mislite, je li to radi dobrog odgoja, druÅ¡tvenih normi ili neèeg treæeg?

zadnji rokovi su. treba uvjete dat. a mozemo i doc na ispit pa profesorima sve u facu sasut kaj cuvamo u sebi... :-D

nudistica
23-09-2006, 19:11
Dok sam prala prozore nisi imala komentara. Bili su za prati, i sama znas. Znas da nemam vremena i za to ali moram to napraviti jer vidim da nitko drugi nece. Zasto se onda ljutis kad kazem da doma sve radim?!

Cro
24-09-2006, 13:15
Joj, daj shvati tuko da nisam tako proziran i stereotipan..
Ne èitať me..
Ne, ne èitať me..
Toèno tako..

malimrav85
24-09-2006, 13:29
Tata,kupi mi auto,plazmu i zvuènikeeeeeeeeeeeeeeee (modrna verzija)

MinesweePer
24-09-2006, 14:21
ja bih se ljubila s tobom

moĹže sreĂŚo, pa ĹĄto ti je toliko dugo trebalo da mi to kaĹžeĹĄ? :smt008

Murphy
24-09-2006, 14:32
Joj, daj shvati tuko da nisam tako proziran i stereotipan..
Ne èitať me..
Ne, ne èitať me..
Toèno tako..

potpis

bOG
24-09-2006, 15:05
Jel tvoja majka kurva?

MinesweePer
24-09-2006, 17:12
Ĺžao mi je

Baby Girl
24-09-2006, 20:36
oprosti, ono jucer nije trebalo tak ispast...al eto, panika me ulovila + alkohol... :smt009 :smt090 ...e i oces ti sad doc do mene? :-D :soppy:

Cro
24-09-2006, 21:33
I kao nisi odgovorila na poruku, pa si ti faca..
Ha ha..
Vidjet ĂŚemo tko je faca, ignorirat ĂŚu ja tebe..
Trebat ĂŚeĹĄ ti mene ubrzo..
Ne brini..

fat drummer
24-09-2006, 21:34
Ha ha..
Ne brini..

tako je to kad je cura dijabetièar, a ti imať inzulin

Cro
24-09-2006, 21:35
Ha ha..
Ne brini..

tako je to kad je cura dijabetièar, a ti imať inzulin

:smt005 :smt005 :smt005
Dobra, dobra..

ZER0
24-09-2006, 21:48
E curice,joĹĄ si ti mlada...kada vidiĹĄ kako je teĹĄko naĂŚi nekoga kome je toliko stalo bit ĂŚe ti Ĺžao.

acid
24-09-2006, 22:15
Oèito sam pogrijeťila u procjeni. Glupa sam.

Baby Girl
24-09-2006, 22:49
Jel tvoja majka kurva?

:lol: :-D

thanx kaj si uz mene :oops: :smt008 *patetika mode on* it's much easier when you're beside me! *patetika mode off* :oops:

ultraviolet
24-09-2006, 23:10
...ja sam pojela onaj jeger iz frižidera...
...i zadnji luk...
sori...

Lara Car
25-09-2006, 06:32
8-[

(jeza me hvata)

Lucynda
25-09-2006, 08:36
trenutno sam u viťe manje dobrim odnosima sa svima, i za èudo boŞje u nikakvim konfliktima s nikim...
no moĹžda bi ipak mogla neĹĄto napisati.. tek toliko da pripomognem topicu ;)
ne bi bať sad sve svoje osjeÌaje istresala tu (ja sam ipak viťe otvoreni tip- kaŞem direkt ťto me smeta osobi koja mi je digla na ovaj il onaj naèin tlak ;) ) ali ipak postoje neke stvari koje me izrazito smetaju- ne sad na nekoj posebnoj osobi, veÌ je to sadrŞaj svih onih s kojima sam imala posla- ne volim neodgovorne, laŞljive, balave koji nikad neÌe odrasti, sklone scenama... al oèito sam magnet za takve..
no hvala bogu pa sam kroz razna iskustva uspjela koliko toliko prepoznat takve, a u svakom sluèaju nauèila sam se i obraèunavat s takvima :roll:

sooooo- gnjide nemaju ĹĄanse kod mene :evil:

Murphy
25-09-2006, 12:26
Daj odjebi od mene...vec je godinu dana gotovo i to tvojom krivicom!

By the way Bitch! You kiss my god damn ass
Eat shit and die you dirty fuckin' slut
Fuck off you stupid fuckin' cunt
I hope you choke on toxicshock
You fuckin' Duchebag!

by: NOFX

teđi
25-09-2006, 13:20
nikad me nisi zasluŞio. iako su mi drugi to uporno govorili, ja sam bila joť upornija i davala ti drugu ťansu, pa treÌu ťansu, pa èetvrtu. bila sam dobra ko kruh, nikad to neÌeť saznat, ne zasluŞujeť da saznať. moŞe ti biti Şao ťto si me izgubio. drop dead za onakav kraj

Baby Girl
25-09-2006, 13:33
nesposobni stvore! tko te stavi na tu poziciju kad ne znas dvije pametne rec? jel ti tesko rec jedan datum??? babo! :evil: :smt019 :smt075

bOG
25-09-2006, 13:34
Sa lubenicom?!

25-09-2006, 14:20
:smt018 :smt056

walter
25-09-2006, 15:30
Sa lubenicom?!

i dinjom i bananom
kad je tebi samo work,work,work na pameti :-D

teđi
25-09-2006, 16:44
deèko te prevario sa mnom

25-09-2006, 16:46
sada u trijeznom stanju
...ajme ĹĄto si...kako se to kaĹže...savrĹĄen...ma kako li te je otac takvog predivnog napravio? :D

nudistica
25-09-2006, 19:19
Cuj, to sto sam se vozila ispred tebe i prosla kroz crveno znaci samo jedno: proslo je dva mjeseca i jos uvijek te ne zelim vidjeti. Kako ti to jos nije jasno?! I ostavi mi brata na miru. Ako mi sto imas reci, znas moj broj. Mozda ti se javim. Prije ce biti da ne.

nudistica
25-09-2006, 19:20
Cuj, to sto sam se vozila ispred tebe i prosla kroz crveno znaci samo jedno: proslo je dva mjeseca i jos uvijek te ne zelim vidjeti. Kako ti to jos nije jasno?! I ostavi mi brata na miru. Ako mi sto imas reci, znas moj broj. Mozda ti se javim. Prije ce biti da ne.

Cro
25-09-2006, 22:51
Zaťto ste poèele konstruirati prièe, a mislio sam da smo si dobri?

Lucius Veratius
25-09-2006, 22:56
Kurca ne kuŞim kaj se dogaða na ovom topicu. :smt017

malimrav85
25-09-2006, 22:59
Kurca ne kuŞim kaj se dogaða na ovom topicu. :smt017
To si htio reĂŚ fatu pa se nisi usudio.,ili?
Tu kao ljudi rjeĹĄavaju svoje frustracije. Manjak seksa,masnu kosu,dlakave noge...
Piťeť ono kaj bi rekao nekome a ne smijeť/ ne moŞeť. Tipa sestrièni:Bať si mi sexy.
Bolesno
:smt078

Lucius Veratius
25-09-2006, 23:02
Piťeť ono kaj bi rekao nekome a ne smijeť/ ne moŞeť. Tipa sestrièni:Bať si mi sexy.
Bolesno
:smt078
Mislim da ĂŚu se suzdrĹžati. :-D

ZvRk
25-09-2006, 23:05
goddamit, što mi je kosa masna :smt064

malimrav85
25-09-2006, 23:07
goddamit, ĹĄto mi je kosa masna :smt064
eto...

Baby Girl
26-09-2006, 02:06
DAJ SE TRGNI!!! ides mi na zivce s tim! kojeg vraga si tak spor???? :smt021 :smt075 :smt079

ZvRk
26-09-2006, 03:21
:smt021 :smt069 :smt088 :smt108 :smt095 :smt100 :smt119

nudistica
26-09-2006, 09:25
To sto mi roditelji ne mogu kupiti stan u Zg ne znaci da sam manje vrijedna od tebe ni da moji roditelji nisu uspjeli u zivotu. Bar im je savijest cista... i imaju dobar odnos samnom...tvoji su navikli kupovati tvoju ljubav...a ti se ne zalis....tako ces i ti sa svojom djecom, nikad te nece vidjeti, voljet ce vise susjeda nego tebe a ti ces im sa svakog sluzbenog puta donijeti lacoste vesticu i pitati "sine, jel ti treba novi notebook, nove felge, gume... novi auto?????????" To je odgoj.

acid
26-09-2006, 13:14
You don't hate me, you're just ignoring me.

kitty
26-09-2006, 13:33
ako mislis da cu se sad zivcirat zbog tebe zeznula si se. ne znacis mi toliko..a znas li zasto?jer si nitko i nista.cak si toliko bezvrijedna da ne zasluzujes da ti ovo u facu kazem.

M!!!
26-09-2006, 13:37
ako mislis da cu se sad zivcirat zbog tebe zeznula si se. ne znacis mi toliko..a znas li zasto?jer si nitko i nista.cak si toliko bezvrijedna da ne zasluzujes da ti ovo u facu kazem.

mislm da bi i ja mogel ovo nekom reĂŚ :smt017

teđi
26-09-2006, 15:54
jadan/a si. svakim danom iritirať me sve viťe i viťe, ma ustvari viťe me irirtiraju tvoji postupci nego ti kao osoba, a svojim postupcima samo dokazujeť koliko vrijediť. ti si jedna obièna nula. nemoj mislit da Ìu se spustit na tvoju razinu, jer preteťko je pasti toliko nisko kao ti, prenisko mi je to, i da hoÌu nikad to ne bih mogla dosegnuti. pokaŞi svoju bit, svoje pravo lice, budi ťto jesi, MOLIM TE, da se joť viťe mogu uvjeriti koliko si bijedna i neodgojena osoba. uzalud ti pamet, uzalud ti ljepota, uzalud ti sva preseravanja, meni viťe ne trebať. ne moŞeť imati moje prijateljstvo jer ne Şelim da uzalud crpiť moju energiju koju mogu potroťit na puno pametnije stvari (iako je bilo koja stvar, kao npr. pritisak gubma na daljinskom da se ugasi tv, sama po sebi korisnija). toliko bih htjela da nestaneť ali valjda postoji razlog zaťto si tu, èudni su ti razlozi. jednog dana (èak vrlo uskoro) sigurna sam da Ìeť trebat moju pomoÌ, a tad jedmostavni - nestani. sanjaj da Ìu ti pomoÌi, sanjaj o meni, samo sanjaj, drugo ti ne preostaje.

kitty
26-09-2006, 17:09
pa normalno da ti zelim dati broj, pa daj se pogledaj, savrsen si. nisam te ignorirala, samo te nisam cula kad si me pitao :?

Luca
26-09-2006, 18:38
Prestani mi slati glupe poruke!
IzbriĹĄi moj broj iz imenika i zaboravi da sam ikad postojala! :!: :!: :!: :!:

konzerva
26-09-2006, 18:40
kako je ovo jadan topic.
recite to ljudima u facu,a ne tu kenjkate.
jadno

konzerva
26-09-2006, 19:17
ak je tak jadan, zasto ga onda citas?

da se smijem jadnim ljudima i divim sam sebi kako sam pametan... :roll:

konzerva
26-09-2006, 19:20
citirat ĂŚu samog sebe iz dva posta iznad: " :roll: " (kraj citata)

tko ima oèi neka vidi

Jagodda
26-09-2006, 19:26
ako ťta znaèi meni topic nije jadan dapaèe jedan od boljih.. :D

ot- nadam se Ìeť jednog lijepog sunèanog dana shvatit neke stvari, a to tad.. :smt120

konzerva
26-09-2006, 19:33
vidim da treba pojaĹĄnjenja.
da bi skuŞio da je jadno prvo moram proèitat.
nakon ťto proèitam moram procesuirat i skuŞit da je jadno.
nakon toga to moram podijeliti sa svima vama da moĹžda i vi shvatite da je jadno. jer sve vas volim ;)

teđi
26-09-2006, 23:55
kako je ovo jadan topic.
jadno

da imam priliku rekla bih to ODMAH, svima sve. a uostalom znam da ĂŚu to kad tad reĂŚ jer nikome ne ostajem duĹžna, pa bilo to sutra, za 5 godina, ili nakon diplome ;)

*SUPERMAN*
27-09-2006, 00:00
kako je ovo jadan topic.
jadno

Hm... Prije smijesno,ja se trgam od smijeha kaka citam ove postove :lol:

Lara Car
27-09-2006, 22:16
"....Baci pogled preko ramena kad podjes
kad po meni ko po suhom liscu prodjes

Baci osmeh ispod uvojaka barem
da u tvoje misli bar na kratko stanem
ko u usporenom filmu se spotakni
preko mojih nogu ruku mi dotakni

Pratim te, sve u korak
svaku stopu poljubim
svaku suzu, svaki uzdah osjetim
tu sam da ti nadu vratim
ako padnes da te uhvatim

Pratim te, i kad ne gledam
po koraku te znam
svaki drhtaj tvoga tijela osjecam
tu sam da ti nadu vratim
ako padnes da te uhvatim

Pratim te

Kad se ispod tvoga kisobrana stisnem
ja sam sretan iako na pola kisnem..."

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

nudistica
01-10-2006, 00:02
Sreco, to sto si mi dao voziti svoju alfu ne znaci da cu ti dati. :roll:

Emer
01-10-2006, 00:55
fak ju.

i to je moj repertoar za večeras.

Insomniac
01-10-2006, 09:34

to je prije ljubav,ne znam koliko tipova bi dalo svoje auto curi da ga vozi :-D

Lucynda
01-10-2006, 09:38

zbog radi?!
tog ťto cure ne znaju vozit, il tog ťto je deèkima limena kutija sredstvo kurèenja tipa-ja imam auto!!!!!!!!!!!!! :shock: :roll: :-D

o.t; daj se malo potrudi, samo malo zaboga, samo mrvu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Insomniac
01-10-2006, 09:46

zbog radi?!
tog ťto cure ne znaju vozit, il tog ťto je deèkima limena kutija sredstvo kurèenja tipa-ja imam auto!!!!!!!!!!!!! :shock: :roll: :-D

o.t; daj se malo potrudi, samo malo zaboga, samo mrvu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma ne,prosjecnom muskarcu TM auto je nesto sto se nikome ne da voziti.Cak niti prijateljima . Tako da ti sama procjeni :-D

Lucynda
01-10-2006, 09:54
pa dobro, ne dam ni ja svoj auto nikom vozit (uostalom kaj ima ko moj auto vozit), al svejedno kod muťkih taj auto ima neki poseban, meni nedokuèiv status...

Insomniac
01-10-2006, 09:57
pa dobro, ne dam ni ja svoj auto nikom vozit (uostalom kaj ima ko moj auto vozit), al svejedno kod muťkih taj auto ima neki poseban, meni nedokuèiv status...

pa sama si odgovorila. :)
Auto se nikome ne daje ni ne posuduje. Cak ni za zadovoljavanje onih pobuda :-D

Lucynda
01-10-2006, 10:01
Cak ni za zadovoljavanje onih pobuda :-D

to pogotovo ne!!!!!!!!!!! :-D

Đ!
01-10-2006, 10:32
Ma ne,prosjecnom muskarcu TM auto je nesto sto se nikome ne da voziti.Cak niti prijateljima .

Najboljim prijateljima eventualno krug po kvartu. :-D JA nemam auto, al veĂŚ sad znam da ĂŚu tek rijetkima dat da voze moj buduĂŚi auto, ja vidim kak neki voze. Takvima da ja dam svoj auto? Malo sutra...

Lucynda
01-10-2006, 13:37
no daj se javi viĹĄe!!!!!!!!!!!!!!!!!!

malimrav85
01-10-2006, 15:01
Da imam alfu preko 1998. godiťte ne bi ju tati dao da ju vozi,kamo tek curi. Vectru dam svima,ko god pita. Vozili ju svi frendovi,èak i cura bez vozaèke po parkingu od Bille na Èrnomercu.

nudistica
01-10-2006, 20:13
Alfica je lijepa, crna, 2001, 2.4 JTD, sedamnaestice, unutra tamno crvena koza. Jos mi je rekao da ne voli to raditi u autu jer mu koza smeta ali bi za mene napravio iznimku. :oops:

nudistica
01-10-2006, 20:40
Apsolutno mi nista ne znacis u zivotu. Prestani mi brata zvati i obavjestavati ga kako neka curica od 16 trci za tobom i prica uokolo da ste skupa. Znam te. Ja sam ti bila prva cura. Neces nista s njom napraviti jer nemas muda prvi krenuti u akciju. Pa, ako ne skoci na tebe...

I, da, naslon za ruku za 300 eura... To ti stvarno povecava ugled u drustvu. :smt005 Placem od smijeha!

ZER0
01-10-2006, 22:18
Ne diraj mi motor p**** ti m***** :evil:

01-10-2006, 22:20
Maaamaaaa, vrati mi raĹĄipicu i pincetu, ODMAH!! :smt013

Dark Lady
02-10-2006, 00:45
majmune jedan!! odjebem te a ti i dalje uporno nekaj pokusavas i pricas kak sam ti sve na svijetu a onda mi se pred nosom pojavis s njom!?!?!?!
ignorirala sam te do sad al od sad vise ni ne postojis za mene!!

*SUPERMAN*
02-10-2006, 00:50
Osjecam blaaaagu izkompleksiranost na ovom topiku...

malimrav85
02-10-2006, 00:51
Alfica je lijepa, crna, 2001, 2.4 JTD, sedamnaestice, unutra tamno crvena koza. Jos mi je rekao da ne voli to raditi u autu jer mu koza smeta ali bi za mene napravio iznimku. :oops:
Ne bi ju sebi dao...

Lucynda
02-10-2006, 10:45
samo jedno; nisam ti ja ZLATO!!!!!!!

nudistica
02-10-2006, 13:35
Baba, skini mi se danas jer ce biti krvi do veceri... :evil:

Lucynda
02-10-2006, 13:39
iako to nisi zasluĹžio-joĹĄ uvijek mi se motaĹĄ po mislima :smt009

02-10-2006, 13:44
iako to nisi zasluĹžio-joĹĄ uvijek mi se motaĹĄ po mislima :smt009

same here ... :smt012 :smt006

acid
02-10-2006, 14:20
](*,) VIDIĹveliki kurac Ĺveliki kuracTO MI RADIĹveliki kurac?!

Baby Girl
02-10-2006, 14:49
Osjecam blaaaagu izkompleksiranost na ovom topiku...

ma neeee :D nije to iskompleksiranost

ot
slatki si mi :oops: :oops: :oops:

Cro
02-10-2006, 14:51
Stvarno si kuja..
Dobar sam prema tebi, imam razumijevanja za tvoje Şivèane ispade, ali ovo me fakat nanerviralo!
Zar nemaĹĄ ni trunke samokritike i savjesti?
Kujo!

Murphy
02-10-2006, 16:07
Kujo!

Ona s kojom si bio jutros? :smt044

Emer
02-10-2006, 16:45
Kujo!
e, dobro da si to SAMO napisao, jer da s tako necim meni uletis, bio bi sretan da, nakon sto te zbrisem s lica zemlje, nista o tebi ne ostane u analima... jer bi jedino mogli pisati o velikom prasku... :badgrin:

Cro
02-10-2006, 20:42
Kujo!
e, dobro da si to SAMO napisao, jer da s tako necim meni uletis, bio bi sretan da, nakon sto te zbrisem s lica zemlje, nista o tebi ne ostane u analima... jer bi jedino mogli pisati o velikom prasku... :badgrin:

Nemať pojma o èemu se radi, zato tiťina..
:evil:

ZvRk
02-10-2006, 20:44
somebody's in da bad mood today

Đ!
02-10-2006, 20:59
Fascinira me koliko su neki sposobni srat bez da znaju iĹĄta. Di nalazite inspiracije??? :roll:

02-10-2006, 21:59
glupaèo diŞi tu lijenu kantu i odi uèiti jer si stvarno pretjerala ono do bola :smt066

svi su mi doma pa se ne mogu derati sama na sebe :oops:

Galijun
03-10-2006, 07:55
Daj debilu jedan koji si trokurac isao u petak van bez jakne (ali neeeee, ti slusas staru 'Nije zima, nije zima'), sada tu pricam ko neka pickica kastrirana od 10 godina....fakat si debil...

šola-braveheart
03-10-2006, 09:33

i to još alfu

fat drummer
03-10-2006, 09:40
zee germans!!!!

walter
03-10-2006, 14:32
suckersssss :badgrin:

acid
03-10-2006, 14:59
Ja sam odrasla osoba. Pa prestani mi govoriti ťto da radim, kad da radim, i kako da se ponaťam. Dosta mi je tvojeg patroniziranja! Misliť da mi se sluťa o tome kak da ja idem na predavanja. Fakat te se ne tièe kak Ìu si ja organizirati vrijeme. To je moje vrijeme, ne tvoje. Ti radi svoj posao, ja Ìu svoj. I prestani stalno filozofirati o istim stvarima! I tek toliko da znať, bit Ìu eksplicitna koliko ja to Şelim!

šola-braveheart
03-10-2006, 18:21
daj sta vise buljis u mene zeno luda?
ako imas nesto za rec,reci mi

03-10-2006, 20:26
baĹĄ mi drago ĹĄto si nazvao...iako sam imala osjeĂŚaj da hoĂŚeĹĄ ;)

Baby Girl
03-10-2006, 21:22
a dobro...

Lara Car
03-10-2006, 22:12
BoĹžek, pliz nemoj da mi se danaĹĄnja "neljudskost" odbije od glavu [-o<

kima
04-10-2006, 08:18
Božek, pliz nemoj da mi se današnja "neljudskost" odbije od glavu [-o<

Ako se obije tebi, obit će se zadnjoj. Ti si bar pokazala "humanu" stranu, a to Å¡to je prevagnula potreba da se iz tebe ne radi majmuna je neÅ¡to sasvim drugo.

Murphy
04-10-2006, 13:46
ZIVJELE FUDBALERKE! :-D

(eto, to sam se bojao rec javno) :oops:

MinesweePer
04-10-2006, 13:48
sambadi pist kitty off rili bed, aj vudnt lajk tu bi in dear skin....

ON: diĹžeĹĄ mi tlak polako...

acid
04-10-2006, 14:15
Mogu li ja proĂŚi kraj zgrade,a da ti ne buljiĹĄ kroz prozor?! Mora da je tvoj Ĺživot jako dosadan kad po cijele dane stojiĹĄ kraj prozora i promatraĹĄ Ĺživote drugih!

Galijun
04-10-2006, 14:31
A da mi malo ucinimo topic zanimljivijim i to metnemo u kontekst koji zasluzuje (citaj: ispricajmo cijelu pricu iza ovih teskih rijeci :D )

acid
04-10-2006, 14:33
A da mi malo ucinimo topic zanimljivijim i to metnemo u kontekst koji zasluzuje (citaj: ispricajmo cijelu pricu iza ovih teskih rijeci :D )Ma tko bi ti to uèinio?

Galijun
04-10-2006, 14:34
A da mi malo ucinimo topic zanimljivijim i to metnemo u kontekst koji zasluzuje (citaj: ispricajmo cijelu pricu iza ovih teskih rijeci :D )Ma tko bi ti to uèinio?

Osobe koje imaju potrebu povjeriti se hehe

acid
04-10-2006, 14:36

Osobe koje imaju potrebu povjeriti se heheNitko se ne povjerava na forumu. :-D

Galijun
04-10-2006, 14:40
Isuse kako mi se kaslje, e, nesto mi u grlo uletilo, jao jao jao, nemrem pretat kasljat e... :-D :-D

šola-braveheart
04-10-2006, 16:38
nabijem vas sve na .....

ZvRk
04-10-2006, 23:18
glupačo.... nije stan samo tvoj....totalno si egoistična,,,,

ZER0
05-10-2006, 05:37
Jebem ti tvoje radno vrijeme...jedva èekam promaknuÌe pa da ti se mogu smijati u facu...odi bre njive kopat :smt098

šola-braveheart
05-10-2006, 09:25
stoko sugava nesposobna,odite se spresetavati po gornjem gradu

nudistica
06-10-2006, 21:59
Majko, mogla bi mi pomoci... Mislim, nije u redu... Tko je ovdje glava kuce, ti ili ja? :x

nudistica
07-10-2006, 22:11
I don't care! Ne zelim te vidjeti, ne zelim cuti za tebe da postojis, tko mi spomene tvoje ime, skacem i trgam mu glavu! Ne predstavljas mi vise nista u zivotu. Arogantni gade! Puj! :smt093 )

Luca
07-10-2006, 22:23
Nemoj se viĹĄe nikad diĂŚi od stola i odĹĄetati kao da je normalno da ja svaki put platim kavu. :evil:

veteran
07-10-2006, 22:37
Zatvori vrata od WC-a kad ides na njega...to sam htio rec jednoj curi kad sam bio mladji al se nisam usudio...

Pa evo...

Zatvori *ebena vrata tuko blesava, ne zelim te slusat kako pisas gusko

Galijun
07-10-2006, 22:43
Zatvori vrata od WC-a kad ides na njega...to sam htio rec jednoj curi kad sam bio mladji al se nisam usudio...

Pa evo...

Sorry, al moram :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

merić
07-10-2006, 22:50
mama, kad prièať sa mnom, prièaj o meni, a ne o sestri, a osobito ne o nekom tko mi viťe nije deèko...

veteran
07-10-2006, 22:51

Pa evo...

Sorry, al moram :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Malo sam prckao po ovom topicu i razne frustracije su izletile iz mene...a najgore mi je bilo kad me jedna bivsa cura pozvala kod sebe doma a na zidovima sve slike nje i njenog bivseg decka...negdje 20-30 komada...naljepljene od ormara ogledala zidova...ma na sve ih je nakeljila...uzas...skoro sam je u k...poslao...

MinesweePer
07-10-2006, 22:53
a najgore mi je bilo kad me jedna bivsa cura pozvala kod sebe doma a na zidovima sve slike nje i njenog bivseg decka...negdje 20-30 komada...naljepljene od ormara ogledala zidova...ma na sve ih je nakeljila...uzas...skoro sam je u k...poslao...

a onda ti je dala pi..e i sve si joj oprostio, jel tako? :badgrin:

Galijun
07-10-2006, 22:57
Rotfl, mogao si joj se za gostoprimstvo zahvaliti tako sto unajmis specijalnog licioca za ogledala i ormare :badgrin: :badgrin:

veteran
07-10-2006, 23:00
Nije mi dala...kurva ;-)

Sad su ona i taj lik zaruceni...skupa su vec 5 godina...uz manji prekid od mjesec dana za koji sam ja kriv...i jos dva manja...za koja sam opet ja kriv ali to ni ne zna :badgrin:

Galijun
07-10-2006, 23:01
Nije mi dala...kurva ;-)

Sad su ona i taj lik zaruceni...skupa su vec 5 godina...uz manji prekid od mjesec dana za koji sam ja kriv...i jos dva manja...za koja sam opet ja kriv ali to ni ne zna :badgrin:

Imas pivu od mene ! :lol: :lol: :lol:

nudistica
07-10-2006, 23:01
Vidim da je kolega veteran pravi majstor! ;-)

veteran
07-10-2006, 23:04
Vidim da je kolega veteran pravi majstor! ;-)

Samo zaljubljiv i lakovjeran...i malo nazovimo to zivlji :-D

veteran
07-10-2006, 23:08
Nije mi dala...kurva ;-)

Imas pivu od mene ! :lol: :lol: :lol:

Isplatilo se pisat :D

Galijun
07-10-2006, 23:09
Samo dodji sutra na tjedni drink i piva ti je servirana :D

Cro
08-10-2006, 11:20
Bila si predobra..
Vidimo se na predavanju..

nudistica
09-10-2006, 13:54
Odyebi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt067

Cro
09-10-2006, 14:51
Kitty, zaĹĄto ti je ugaĹĄen mob?

nudistica
09-10-2006, 22:32
Nadam se da ona zna staviti kondom. Jer ti ne znas. :badgrin:

nudistica
10-10-2006, 13:34
Koji q ce ti BlackBerry? Vec imas ciglu od mobitela, nokiu n70. Jedino ako time mislis poboljsati profil svojih hlaca.... :badgrin:

walter
10-10-2006, 13:42
Nadam se da ona zna staviti kondom. Jer ti ne znas. :badgrin:

:shock:
now that's just mean girl.

kitty
10-10-2006, 16:38
daj prekini te buhe trijebit po nsb, ne mogu uciti jer ti se drapam od smijeha cijelo vrijeme :lol:

10-10-2006, 18:25
makni se od mene, ne diraj me, pusti me da uèim, grizem :evil:

veteran
10-10-2006, 18:34
daj prekini te buhe trijebit po nsb, ne mogu uciti jer ti se drapam od smijeha cijelo vrijeme :lol:

Jel to onaj koji imaginarne dlake dize sa glave u nebo?

ZER0
10-10-2006, 18:56
Koja si ti koza...kako BoG moŞe napraviti tako glupo stvorenje,a opet tako dobro. Kada ti doðe pamet natrag sa putovanja u sedma nebesa javi se. E da,i naravno kada se prestaneť ponaťati kao k**** :!:

MinesweePer
10-10-2006, 19:13

Jel to onaj koji imaginarne dlake dize sa glave u nebo?

jel mislite na onog nika duge kose sa oèalima? totalno iritantan, a ima i joť jedan slièan tomu (po ponaťanju - hoda izmeðu polica i ponavlja si gradivo valjda), samo ťto je kratke kose.

merić
10-10-2006, 19:34
mama, mama, mama...
neÌeť mi sad pomoÌ ako me budeť zvala svaki dan i pitala kako sam! dobro sam, ali bila bi bolje da mi ga ne spominjeť i da ne govoriť da ima drugih deèki
druge ne Ĺželim... ( bar ne joĹĄ)
ali,moĹže bar 100 eura, da depresiju rijeĹĄim ĹĄopingom, a trebaju mi neke stvari
i teĹže je drugi put osvojit nekoga, ako mi se bude dalo :D

doli
10-10-2006, 19:39
ali,može bar 100 eura, da depresiju riješim šopingom, a trebaju mi neke stvari

:lol: :lol: ....to nikad nisam kuzila kak soping moze oraspoloziti....imam frendicu koja poslije pada ide kupovati stvarcice...di uzimate volju za to..ja idem u soping kad sam dobre volje i kad imam zivaca se nasetavati i sprobavati stvari...u protivnom kupim prvo kaj dode pod ruku i onda skuplja prasinu u ormaru...

merić
10-10-2006, 19:41
ali,moĹže bar 100 eura, da depresiju rijeĹĄim ĹĄopingom, a trebaju mi neke stvari

:lol: :lol: ....to nikad nisam kuzila kak soping moze oraspoloziti....imam frendicu koja poslije pada ide kupovati stvarcice...di uzimate volju za to..ja idem u soping kad sam dobre volje i kad imam zivaca se nasetavati i sprobavati stvari...u protivnom kupim prvo kaj dode pod ruku i onda skuplja prasinu u ormaru...

100 ljudi, 100 ĂŚudi

Dark Lady
10-10-2006, 20:58
jos jednom me tak pogledaj i kosu cu ti iscupat pa oci iskopat!!!! :smt021 sorry kaj nemam fensi-Å¡mensi nike sportsku torbicu za trening ko ti jer nisam prek ljeta u 20 dana plesanjem na brodu zaradila 10.000kn!!!!?!?!?!!! odbih plesat na zrču cijelo ljeto jerbo sam odlucila ostat doma ucit - moj i tvoj faks se ne mogu usporedjivati!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:smt074

ZvRk
10-10-2006, 22:00
id kvragu
frigala te friška baba

ZER0
10-10-2006, 23:16
ma da naravno, znas da sam smrtno zaljubljena u tebe :roll:
pa daj se pogledaj molim te u ogledalo, na bih te bacacem plamena dirala!!
A sa bacaèem granata moŞda?...ili ťpahtlom za Şbuku :)

veteran
10-10-2006, 23:26
Znas sto si? Glup si!!! Eto to si...jedina si budala koja ima 4 ispita u 5om mjesecu i koja u sljedecih 5 da informatiku i neda uvjet zato jer svjetski zasere kpp...ne vaznije ti je bilo izlaziti van i druziti se sa raznim curama sumnjivog morala, igrati nogomet, ici na more, spavati, lezati, raditi budalu od sebe nego sjesti i nauciti taj jebeni kpp...da se nevolim tolko vec bi si u glavu pucao zbog svoje ogromne kolicine gluposti...

Samokritican sam ifrustiran samim sobom :x

sickboy
11-10-2006, 09:09
Daklem, slijedeca ekipo:

Harriot Richards
Stella Ratliff
Oswald Gentry
Rupert Lowry
Frederic Law

koji saljete mailove sa slijedecim naslovima:
smack-dab
selection held
frat preside
invade
tier pigsty

odjebite u skokovima od mojeg maila...........kao i 20 drugih vama slicnih idiota koji mi salju nepotrebne pizdarije...... :smt067

konzerva
11-10-2006, 11:05
nemoj tako, otvori mail moĹžda je neĹĄto zanimljivo :badgrin:

acid
11-10-2006, 14:37
:lol: :lol: ....to nikad nisam kuzila kak soping moze oraspoloziti....imam frendicu koja poslije pada ide kupovati stvarcice...di uzimate volju za to..ja idem u soping kad sam dobre volje i kad imam zivaca se nasetavati i sprobavati stvari...u protivnom kupim prvo kaj dode pod ruku i onda skuplja prasinu u ormaru...I ja sam takva! Ĺveliki kuracoping me nikad ne moĹže oraspoloĹžiti ako sam u depri!

OT: kolege nesolidarni, odite vrit ili se jebite!

walter
11-10-2006, 14:53
jebem li ti konju
dosta mi je zajebavanja
everyfucking time kad pokuťam malo ozbiljnije prièat, ignorirať me. stojiť pred menom i ignorirať me. reci neťto. ťutiť.ili bubneť neku foru.
e pa meni viĹĄe nije smijeĹĄno.
a nije mi ni za dignut ruke.joĹĄ.

kima
11-10-2006, 15:23
jebem li ti konju
dosta mi je zajebavanja
everyfucking time kad pokušam malo ozbiljnije prièat, ignoriraš me. stojiš pred menom i ignoriraš me. reci nešto. šutiš.ili bubneš neku foru.
e pa meni više nije smiješno.
a nije mi ni za dignut ruke.još.

ne se uzrujavat - sjeti se kak bi dečki u teretani rekli: Ajde beba, imaÅ¡ ga!

ultraviolet
11-10-2006, 19:49
OT: kolege nesolidarni, odite vrit ili se jebite!
LOL
u čemu je opet problem acid? ko opet skriva informacije?

Lara Car
11-10-2006, 19:53
danas volem HaZeeMO :smt060

pustiĹĄe me sat i po ranije doma, da ne bi pjehe zbog obustave tramvajskog prometa

samo za HaZeeMO ---:lips:

merić
11-10-2006, 21:52
..a znaĹĄ da ne mogu :cry:

lady K
11-10-2006, 22:25
ja sam budala!!!
ja to priznajem!!!
ja propustam sve moguce dobre prilike u zivotu!!!
ma treba me neko koknuti i svijetu bu bilo lakse!!!

Baby Girl
11-10-2006, 23:40
zadnjih par dana mi nisu bili najsjajniji...naradila sam se ko konj, morala trpit debilne ljude (Isuse, kakvi ljudi hodaju po ovoj planeti, zapita se covjek kak oni funkcioniraju u normalnom svijetu s tolikim kvocijentom inteligencije :roll: :evil: ) umorna sam fizicki, umorna sam psihicki, osjecam se...ne znam...sjetno nekako...da skratim, jedina stvar kojoj se u zadnje vrijeme veselim si ti...i onda ispadne ovako...nijedan od nas se nije ponio kako spada, oboje imamo probleme i umjesto da sjednemo i pozalimo se jedan drugome mi se iskaljujemo jedan na drugome... :cry: molim te, ne tretiraj me na nacin na koji si to cinio danas, ne ismijavaj me, ne idi protiv mene, ja sam tu za tebe i vjerojatno jedina osoba koja je 10000% uz tebe, razgovaraj sa mnom normalno, kao sto ti i rekoh, podbadanja, prezir i gadosti ostavi u nekim proslim vremenima, u ovom razdoblju kad si sa mnom to ti nimalo ne treba, a pogotovo zato sto ja to ne zasluzujem
istina, i ja sam presla granicu...razlog...to je jedini nacin da te bocnem u zivac i da ti pocne biti stalo...znam da si mozda neke stvari umisljam no ti se ne trudis pokazati mi ih onako kakve one stvarno jesu
nadalje, bojim se da propustamo toliko toga...kao par...stvarno se nadam da je istina ono sto si rekao...
na kraju...volim te jako, dogovorili smo se davno, do kraja sam jedna uz drugoga, ne udaljavaj me od sebe, drzi do stvari koje su meni vazne...i pobOGu slobodno posaljes porukicu ili mail
:)

nudistica
12-10-2006, 10:29
Jucer mi je dan tako lijepo poceo bez obzira na situaciju na faksu. I onda u 9,33 mi posaljes poruku, nakon dva mjeseca. Zasto?! Cuj, ja te ne trebam, ne trebam tvoju laznu podrsku i glumu da te zanima sto se samnom dogaða, i uopce ne znam otkud ti informacija da sam imala ispit. (ako se buraz izlajao, nayebat ce) Uostalom, sto te briga, mene nije briga za tebe ni za tvoje ispite. Cekala sam do pol 4, nisam nista mogla ponavljati jer si mi digao tlak, da ti odgovorim, uz puno razmisljanja pro i contra odgovaranju. Jesam, odgovorila sam ti s hladnim "hvala" i ugasila mob. Ponovo ga palim u pol 7 i ceka me poruka od pol 6 jesam li prosla. Konju glupi prepotentni, na nasem faksu se stvari ne odvijaju ko na tvojem hoch fensi-ťmensi faksu, znas, mi imamo i usmeni nakon pismenog, i da, ne znam do ponedjeljka jesam li prosla. Odi i sa svojih 30000kn skolarine si obrisi dupe. Ostavi me na miru! Jasno?!

Opet mi fali smajlic koji pljuje.

12-10-2006, 20:57
zbog takvih kao ti, Ĺžao mi je ĹĄto uopĂŚe postojim...

veteran
12-10-2006, 22:33
Je...me nesposobnog...kako je moguce da kad svaki dan prolazis kraj vrata jedan dan ih zakaciti s malim prstom...idiote :evil:

Woodstock
13-10-2006, 00:37
Curo, operi se! Smrdiš!

Baby Girl
13-10-2006, 01:52
mama, oprosti... :cry:

acid
13-10-2006, 09:51
Malo si nezahvalan!

Robierre de Cochon
13-10-2006, 10:10
dodji peso, vau, vau, vau
cup

acid
13-10-2006, 12:09
Bať si me razoèarao!
ZaĹĄto me uvijek moraĹĄ povrijediti!?

Pa ako si se dogovorila s nama, onda je dogovor s nama primarniji od nekog okvirnog dogovora sa neèijom kumom ili s kim veÌ! Bať si party brejker!

MinesweePer
13-10-2006, 19:20
èini mi se da se mijenjať u negativnom smislu, ali nadam se da ipak neèeť i da Ìe neke stvari ostat kao i prije

13-10-2006, 19:22
nadam se da ces shvatit o cemu pricam

Romana
14-10-2006, 09:01
cup

Ma daj Robi, mozes to rec u facu, skupi hrabrost!

malimrav85
14-10-2006, 10:36
cup

Ma daj Robi, mozes to rec u facu, skupi hrabrost!
MoĹžda je to bilo za nekog od njegovih cimera. :-D