PDA

View Full Version : Virovitica Karlovac Barcelona

Mo
29-12-2009, 21:16
Braćo kako smo navikli na izbeglištvo morali smo da bežimo sa svog prvog topika koji je otvorio naš brat četnik sickboj, ali kako se srbin uvek dočeka na noge poput neke mačke lava ili tigra tako ćemo i mi ovde da nastavimo vekovna borba za naša otadžbina.

moram da vas izvestim da sam jako sretan što imamo vrlo poznato lice među nama, do sada se šuškalo o tome, ali sada možemo budemo svedoci da je to stvarno istina

dakle slika naše sestre s obiležavanja ustanka u srbu kada smo se digli protiv zlog ustaškog okupatora i zaklali svu ustašku naoružanu decu tamo

http://img514.imageshack.us/img514/3351/vesnica.jpg

legionar
29-12-2009, 21:19
Mnogo bre dobro, 7% našeg življa glasovalo je za Vesnicu, znači ima nas opet više, naša se braća vraćaju nakon što ih je nacifašist Tuđman 95 godine rasterao i tako proveo desrbizaciju Hrvatske temeljitije od Pavelića. Moramo da ustrajemo u vekovnoj borbi protiv vatikansko-ustaško-nemačke zavere protiv našeg naroda i naše otadžbine. Gde je srpski grob, tu je Srbija!

malimrav85
29-12-2009, 21:20
je li bre, da nije to vesna?

malimrav85
29-12-2009, 21:21
Mnogo bre dobro, 7% našeg življa glasovalo je za Vesnicu, znači ima nas opet više, naša se braća vraćaju nakon što ih je nacifašist Tuđman 95 godine rasterao i tako proveo desrbizaciju Hrvatske temeljitije od Pavelića. Moramo da ustrajemo u vekovnoj borbi protiv vatikansko-ustaško-nemačke zavere protiv našeg naroda i naše otadžbine. Gde je srpski grob, tu je Srbija!
tebe sam bratko video u večernjem listu juče kako neko kolo igraš kod onog koljača tuđmana jr.:cold:

Mo
29-12-2009, 21:21
je brate to je vesna bre pusić.

7 procenata naših zapadnih zemalja je svatilo da su u biti srbi, moramo da nastavimo naša borba kako bi svi ovi pokatoličeni Srbi konačno svatili ko su i što su. nećemo nikada stati sa naša borba za zapadne srpske krajeve braćo!

Mo
29-12-2009, 21:22
tebe sam bratko video u večernjem listu juče kako neko kolo igraš kod onog koljača tuđmana jr.:cold:

šuti bre

zar ne znaš da je on peta kolona tamo?!

rovari kako bi satro tog ustašu i kasapa, sina onog našeg krvnika koji je tolko naše nejači zaklao vlastitim rukama!!!!

legionar
29-12-2009, 21:25
tebe sam bratko video u večernjem listu juče kako neko kolo igraš kod onog koljača tuđmana jr.:cold:Tako je bre, ja sam bio konfident tamo, moram sam da špijunišem kako diše ustaška mladež i mogu da kažem da su pravi kasapi, pevali su onu krvožednu pesmu prijatelji od nacističkog rockera Thompsona. Nakon toga su išli po gradu i kasapili svekoliku nehrvatsku nejač. Bolestan um tih krvožednih koljača ume da smisli najgora zverstva.

Mo
29-12-2009, 21:27
čuo sam da su pevali onu krvožednu pesmu mislim da se zove vila velebita u kojoj se peva o klanju srpska nejač

reci brate legionaru je li to istina?

ako je prosto ne mogu da verujem

legionar
29-12-2009, 21:35
nisam tu bre čuo, možda sam baš izašao da zgarim jednu cigaretu.
ali su peveli još krvožedniju vazduh s dinare.
a svi mi srbi znamo da je taj vazduh s dinare zapravo bojni otrov kojim imaju plan da poguše naš srpski narod.

Tkach
29-12-2009, 22:46
Jel ovo opet neko ustaško sprdanje sa srpstvom i svetosavljem? Javit ću to Svetom sinodu pa će Risto Sotona da baci uroke na vas.

Murphy
29-12-2009, 22:49
Šta je bre ovo? Nova otadžbina! :thumbup:

Strah me za ovaj topik, braćo! Da ne bi ustaški plaćenici ponovo da teraju Nebeski Narod u masovni egzodus po Pravougaoniku!

Kalin
29-12-2009, 22:53
Darth Vader suosjeća sa Srbima.

Mo
30-12-2009, 00:43
Darth Vader je uvek bio naš sin

Mo
30-12-2009, 00:53
Jel ovo opet neko ustaško sprdanje sa srpstvom i svetosavljem? Javit ću to Svetom sinodu pa će Risto Sotona da baci uroke na vas.

šta si se bre prepao, ovde samo pravi srbi postaju, nema tu ustaša i siludin turčina, samo tajne službe što nas promatraju sa strane i oštre svoje srbosjeke, kevu im svima spermišem ustašku. a čak i da si mislio đavla da pozoveš to ti puno ne vredi, njega će urediti naš dragi srpski Bog, jesi čuo bre.

Darkbuster
30-12-2009, 01:20
SAO Pravougaonik! Srbi svi i svuda!

Mo
30-12-2009, 01:36
braćo pokrenimo borbu da pravokutnik.net postane pravougaonik.rs!!!

vratimo ono što je naše, dosta je bilo ustaške i šiptarse okupacije ove naše večne veb stranice!!

krv nije voda, samo ću to da kažem. svi ovi forumaši su, sem nas koji ovde postamo, su pokatoličeni Srbi

Kalin
30-12-2009, 01:36
Nad Kraljeeevom živa vatra seeeva!

Must
30-12-2009, 12:39
Mnogo sam srećan kad vidim koliko nas ima u srcu države vekovnih neprijatelja, treba da se što bolje organizujemo u svrhu eliminisanja pretnje u vidu ustaških naslednika i mora da pokažemo ostalom delu ljudi da su oni isto Srbi, samo druge vere od naše.

Breeder
30-12-2009, 12:50
Strah me za ovaj topik, braćo! Da ne bi ustaški plaćenici ponovo da teraju Nebeski Narod u masovni egzodus po Pravougaoniku!

mnogo je bre srba u galaktici
i komsija kalin kaze da je dark vejder na nasoj strani a srbin nikad ne laze braci

ustaska urota nece moci samo tako da prodje

Mo
30-12-2009, 13:02
Braćo po pravoslavlju

verovatno niste znali, ali internet je izumio ne neki tamo Englez nego Srbin, pošto ga engleske tajne službe i dalje teraju okolo, neću reći kako se zove, zovimo ga samo Puniša internet. Puniša je imao ideju da se tako povežu svi Srbi po celom svetu i da se tako proširi istina o zabranjenoj srpskoj istoriji i prahistoriji. prva i jedina svetska domena trebala je biti .cccc.

nažalost kao i obično zle anglosaksonske guje su mu ukrale ideju i tako su dan danas ljudi po celom svetu u zabludi. eto braćo siguran sam da niste znali ovu potresnu priču, zato sam je sada sa vama podelio. Puniša je završio u jevreskom logoru u Jerusalimu gde su mu oprali mozak i uverili ga da je on u biti Jevrej i da se zove Avram. naši borci u pojagu Gaze upozoreni su da ne pucaju na njega ako ga tamo vide, jer su ga jevrejski kasapi naoružali do zuba i poslali u prve redove na našu srpsku braću u pojasu Gaze. tako i vas upozoravam da ne pucate na Avrama, teško ćete ga prepoznati, jer nema brade, ali pravi Srbin uvek prepozna svog brata

Bill Gates je takođe bio Srbin. Zvao se zapravo Nemanja Gatić koji se kao mlad čoek doselio u Sijatl da sa američkim drugarima podeli svoje ideje. Vindovsi su se trebali zvati Prozorubaštu, ali američki jevreji, šiptari i američke ustaše su se udružile i naterale Nemanju da se preimenuje u Bill Gates i da Prozorubaštu preimenuje u Vindovse, a ostalo je povest, tragična povest našeg naroda i pravoslavlja. Naš brat Bill tojeste Nemanja duboko u sebi i dalje zna da je Srbin i pravoslavac, samo ne sme to da kaže da ga oni kasapi tamo ne zakolju na posebno zverski način.

mogao bi sada na veke da vam pričam o srpskim velikim sinovima, ali siguran sam da i vi imate neku ovako lepu ili ne tako lepu priču.

Murphy
30-12-2009, 13:15
Ne bulazni, brate Mihalje! Docniš vekovima! Ta mi Srbi smo još za vreme Turaka imali računare i internet! Zapisano je da je još majka slavnog sina našeg, Kraljevića Marka, zavapila: "O moj sine, Kraljeviću Marko, ostavi se sine četovanja..."

Mo
30-12-2009, 13:23
istina je brate marfi

još u pećinama blizu Tokija može se videti nacrtani Super Srbin kako četa na emesenu.

pobuna protiv siludin turčina tamo u devetnaestom veku bila je dogovorena preko fejsbuka koji se tada zvao srpskaknjiga

legionar
30-12-2009, 13:33
Evo braćo Srbi, jedan naš pravi srpski čovek podučava ustaške kasape na ustaškim novinama večernji list kojeg su porekla:

http://www.vecernji.hr/vijesti/vojin-dimitrijevic-u-hrvatskoj-nije-bilo-genocida-clanak-73491

Čuveni filolog Pavel Jozef Šafarik je tvrdio da reč Hrvat znači brđanina, goranina, odnosno planinca, a u etnografskom smislu znači jedno od srpskih plemena. I u češkoj hronici viteza Dalimila, pisanoj pre više od 700 godina se doslovno kaže da u srpskom jeziku i narodu postoji jedna zemlja koja se zove Hrvati. Da su Hrvati u stvari etnolingvistički Srbi potvrđuje i hrvatski povijesničar V. Kljajić u svom delu Seoba Hrvata pišući da se jedan deo Srba nazivao Goranima ili Hrvatima. Nemac Difenbah u svom delu Völkerkunde Europas je izričit tvrdeći da po jeziku i poreklu pripadaju srpskom narodu plemena Hrvata i Slovenaca, koji su se podvojili narečjem i političkom geografijom. Isto mišljenje su sa Difenbahom delili i Nemci Laufer, Manes, Majkener, Biderman, Dimler i Engel.

Werther
30-12-2009, 13:46
Nikad ne posustaše naša braća ustaše moćni bog će da se ustremi na takve kad ispuste dušu svoju jadnu napaćenu hoće srpska krv da se ignoriše al ne može tako lako mir svoj da si nađe stavljaju genocidne ruke gde im nije mesto na sve srpsko a mesto će crna zemlja da im bude

Kalin
30-12-2009, 14:02
Teroristička organizacija PKT Srbija štampa i prodaje propagandne majice, albume, knjige idr. po povoljnim cijenama.
Za sve upite vezan uz kupnju i cijene, kontaktirajte Mo-a:

http://www.malasrpskaprodavnica.com/user/include/etno/images/items/majica-srbija-do-tokija.jpg

http://www.malasrpskaprodavnica.com/user/kape-kacketi/vunena-kapa-srpski-grb/4_51_9156_1_0_0/item.jsp

http://images.uncyc.org/sr/f/fc/Baja_Mali_knindza.jpg

http://www.malasrpskaprodavnica.com/user/include/etno/images/items/zastava_s_verom.jpg

Mo
30-12-2009, 14:48
Evo braćo Srbi, jedan naš pravi srpski čovek podučava ustaške kasape na ustaškim novinama večernji list kojeg su porekla:

http://www.vecernji.hr/vijesti/vojin-dimitrijevic-u-hrvatskoj-nije-bilo-genocida-clanak-73491

Čuveni filolog Pavel Jozef Šafarik je tvrdio da reč Hrvat znači brđanina, goranina, odnosno planinca, a u etnografskom smislu znači jedno od srpskih plemena. I u češkoj hronici viteza Dalimila, pisanoj pre više od 700 godina se doslovno kaže da u srpskom jeziku i narodu postoji jedna zemlja koja se zove Hrvati. Da su Hrvati u stvari etnolingvistički Srbi potvrđuje i hrvatski povijesničar V. Kljajić u svom delu Seoba Hrvata pišući da se jedan deo Srba nazivao Goranima ili Hrvatima. Nemac Difenbah u svom delu Völkerkunde Europas je izričit tvrdeći da po jeziku i poreklu pripadaju srpskom narodu plemena Hrvata i Slovenaca, koji su se podvojili narečjem i političkom geografijom. Isto mišljenje su sa Difenbahom delili i Nemci Laufer, Manes, Majkener, Biderman, Dimler i Engel.

nečuveno je kako su naši preci dopustili da se to pleme ustaša odvoji i da pomisli kako su poseban narod. bila je to velika povesna greška naših praotaca, ali na nama je braćo da to dovedemo u red, to se mora da uredi!

Mo
30-12-2009, 14:55
Teroristička organizacija PKT Srbija štampa i prodaje propagandne majice, albume, knjige idr. po povoljnim cijenama.
Za sve upite vezan uz kupnju i cijene, kontaktirajte Mo-a:

http://www.malasrpskaprodavnica.com/user/kape-kacketi/vunena-kapa-srpski-grb/4_51_9156_1_0_0/item.jsp

http://images.uncyc.org/sr/f/fc/Baja_Mali_knindza.jpg

hvali ti brate kaline što si upozorio ostalu braću na ove proizvode. ukolko ste zainteresovani samo se meni obratite, ako kupit bilo koji od ovih artikala kao bonus dobijate bonus ratnih noževa od pravi srpski čelik za klanje ustaša, šiptara, siludin turčina,jevreja i ostalih vekovnih neprijatelja svega sprskog.

moram da upozorim na ovaj momak na posteru, njegovo ime je Uglješa 'Top Gun' Govedarica, koji je pre onog a posle ovog rata bio samo obični čuvar svinja, al kada je počela ustaška agresija uzeo je svoj avion za naprašivanje iz bašta i lično srušio pedeset ustaških migova ( koje su ukrali od naše braće rusa njima pred nosom ) naoružanih najnovijim naoružanjem i raketama šta su dobili od svoje braće jevreja ( koji su zaboravili kako su ih ustaše klale za vreme onog a pre ovog rata ). Ne samo to nego je Uglješa granatirao i prestolnicu ustašilenda zagreb i sravnio sa zemljom pola grada, dok nije morao da se vrati u Zajčar, jer ga je majka zvala na obed. naravno ustaše su o tome ćutele i ništa se više o tome ne priča. tragično je to braćo po pravoslavlju, al baš zato kupite ovaj poster s ovim velikim herojom svega srpskog!

Darkbuster
30-12-2009, 15:18
Imamo i propagandne materijale i za omladinu! Nek se vidi da je Srbin drevan ali i moderan!
http://www.cetniks.rs/majice.php

Mo
30-12-2009, 15:21
jao mnogo mi se bre dopadaju ove majice sa šaržer, tako mogu bre na korzo, dole obućem adidas trenerku na špic papak, opanke s najk soknama, jedem burek sa vrhnjem i fućkam za devojkama. ima da sve devojkebre pravo polude za mnom sa ta majica

Mo
30-12-2009, 16:06
eto drugari pošto dolazi nova srpska godina koja će da bude u znaku stare srpske zveri, srpskog zmaja evo i jedan video gde naš milorad objašnjava kakvu su srpski običaji za nova godina

http://www.youtube.com/watch?v=tY2K_cfaKsU

inače ne mogu da vidim tog milorada mislim bre da se previše druži sa ustašama i da je preblag. al evo gore vidite kako, opet ću da kažem, krv nije voda.

još da pogledate kako se naš brat dejo u grotlu ustašilenda zagrebu obranio od horde krvožednih ustaša zvanih purgeri, neki sada tvrde da je on odmetnuti brat crnogorac al svi mi znamo da to naprosto nije istina nego ustaško podmetanje

http://www.youtube.com/watch?v=IJNEB4OyN40&feature=related

još jedan potresni video o ustaško teroru pre onog a za vreme ovog rata:

http://www.youtube.com/watch?v=pFaLickP0Ao&feature=related (http://www.youtube.com/watch?v=-WPitximSfM&feature=related)

Kalin
30-12-2009, 19:31
jao mnogo mi se bre dopadaju ove majice sa šaržer, tako mogu bre na korzo, dole obućem adidas trenerku na špic papak, opanke s najk soknama, jedem burek sa vrhnjem i fućkam za devojkama. ima da sve devojkebre pravo polude za mnom sa ta majica

Jesi li ti Srbin ili Šiptar?
Sad sam već zbunjen.

Mo
30-12-2009, 19:33
Jesi li ti Srbin ili Šiptar?
Sad sam već zbunjen.

verovao sam tebi brate kaline i nisam mislio da ćeš i jednom pomisliti da sam bre prokleti šiptar.

vidim ja da je tebe burek zbunio, ne sekiraj se, pa dobro znaš da je burek srpski izum koji su prokleti šiptari i siludin turci prozvali svojim. prosto da ne poveruješ
morat ćemo ozbiljno da razgovaramo uz domaću brlju

Kalin
30-12-2009, 19:37
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/bs/9/96/Burek_(Dino_Merlin).jpg

Od kad je ovaj album izašao, ne mogu niti pogledati burek.

Mo
30-12-2009, 19:42
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/bs/9/96/Burek_%28Dino_Merlin%29.jpg

Od kad je ovaj album izašao, ne mogu niti pogledati burek.

vidiš ti kolko daleko ti siludin turci idu?!

kada će da prestane golgota sprskog naroda?!

kresholino
30-12-2009, 19:59
UBIJ,UBij srbina!!!da neki fajt dogovorimo?šta je ovo??i tu vas ima,vidimo nakotili se,jao jao..

Mo
30-12-2009, 20:00
UBIJ,UBij srbina!!!da neki fajt dogovorimo?šta je ovo??i tu vas ima,vidimo nakotili se,jao jao..

vidi ovoga bre?!

tko si ti ustaša, šiptar, siludin turčin ili jevrej govori brzo bre dok te ne prikoljemo!!!

Darkbuster
30-12-2009, 20:02
Cienjeni Krešimire,imena Hrvatskog, liepo ie vidieti da ima još pravih Hrvata na ovom međumrežnom sakupljalištu.

Mo
30-12-2009, 20:05
vidi ovoga u šta si se ti pretvorio sad

odjednom zaboravio svoje poreklo sprsko i pravoslavno?!

Kalin
30-12-2009, 20:08
kresholino, nemoj vjerovati Darkbusteru!
Upravo mi je ovo poslao na PM:

http://www.youtube.com/watch?v=_CisEXFWbbk

Darkbuster
30-12-2009, 20:09
Nisam li spomenuo da su me kao malog zatvorili u podrum i naizmjence mi deset godina pustali Cavoglave i Pevaj Srbijo te da mi je sa 15 dijagnosticiran bipolarni poremecaj??

kresholino
30-12-2009, 20:09
ja hoću da se sa pravim srbinom MO-mom razgovaram,a ne nekom prodanom dušom::E: iliti šipcom+evo jedna muzička želje od mene za Darka-bustera i ostale srbe s bipolarnim poremećajem http://www.youtube.com/watch?v=tRSnXSFgT_w

Mo
30-12-2009, 20:18
je li bre krešolino došao si ovde da provociraš?!

vidićeš ti kako mi četnici postupamo sa takvima!!!

a darkbusteru, pomoći će tebi braća po pravoslavlju, eto šaljem ti 20 dinara po ćaletu da si kupiš nešto što ti može pomoći

Darkbuster
30-12-2009, 20:22
Kresolino,jedan dio mene te zele poslati u onu stvar a drugi dio bi te najrade izljubio, nemoj mi slati te 2 pjesme jer me zbunjujes!

Mo, zahvaljujem!

kresholino
30-12-2009, 20:30
oo,sad si zaboravio i srpski..bojiš se ,i tražiš MoMu srbina da te zaštiti,nekak neka strah je dobar..i trebaš se bojat

Darkbuster
30-12-2009, 21:07
Ja da se bojim poturcenih kasapina i ustaskih azdaja! Nikad!

malimrav85
30-12-2009, 21:13
banujte ustašu!

Darkbuster
30-12-2009, 21:15
Banovina ustasama, Banija Srbima!

Breeder
30-12-2009, 21:44
bre komsije mogu samo da kazem :O
ustase su uspeli da se ovde infliltririse

nego vidim da nam bas nesto nema pravih lepih srpkinja ovde sto me cudi jer zna se da nijedan srb nije peder a kurcine su nam oduvek bile najvece

Mo
31-12-2009, 00:18
drugari

samo ću to da kažem, krv nije voda.

onaj ustaša gore šta je došao ovde nije mogao da odoli zovu svojih predaka. zna i on duboko u sebi da je srbin samo su mu je pamet pomućena. al dovest ćemo mi to u red, treba to da se čisti.

nećemo da ga banamo, neka ovde dolazi i provocira s vremenom će da svati tko je i što je a srbin je bre i bio je oduvek!

fat drummer
31-12-2009, 00:30
bre komsije mogu samo da kazem :O
ustase su uspeli da se ovde infliltririse

nego vidim da nam bas nesto nema pravih lepih srpkinja ovde sto me cudi jer zna se da nijedan srb nije peder a kurcine su nam oduvek bile najvece
ček, ček, ti svojoj dopuštaš da priđe računaru?

Mo
31-12-2009, 00:52
prava srpkinja ima da kuha, pere i doji decu i da bude lepa. kakav internet, kakvi bakrači

Werther
31-12-2009, 01:16
Tačno kao što je i tačno da onaj pravi iskonski Srbin ne može nikako da bude peder za razliku od prvih komšija izdegenerisane nacije muškoložnika koji od pederluka sas guzanluka sve da hoće ne mogu da pobegnu :kissbunny:

kresholino
31-12-2009, 11:40
a vidim digli ste se na noge,to je dobro.bar sam mogo u miru pogledat gospodare prstaenova-dolazak kralja...ložite se na mene:rotfl:..nikad dobro srbina od mene,manite se ćorava posla..a vidim i prijetite,ha dobro počeo sam oštrit svoj nož od predaka..nema srpkinja ,jer ih prave ustaše troše pa im ovdašnji srbi nisu zanimljivi..

Mo
31-12-2009, 16:12
Tačno kao što je i tačno da onaj pravi iskonski Srbin ne može nikako da bude peder za razliku od prvih komšija izdegenerisane nacije muškoložnika koji od pederluka sas guzanluka sve da hoće ne mogu da pobegnu :kissbunny:

tako je pravi srbin nikad ne mogu da budu pederi. srbi su najveći jebači i imaju najvećeg stojka još od prahistorije, zato nas i ima tolko po svetu. kod nas nema pedera, ako ih i ima to su ustaški i šiptarski agenti i pederi, a videli ste kako mi to rešavamo kad su u beogradu imali neki tamo gej prajd perejd

kresholino
01-01-2010, 13:36
Svim ovdašnjim srbima i njihovim psima-pederima,iako vam nije Nova godina(ko vam kriv kad ste otpali od kršćanstva)Sretan vam!!i veselim se fajtu sa vama u ovoj godini:mhm:

Werther
01-01-2010, 13:56
ustaška posla :roll: đavolja rabota. a tek njihov smisao za umor, od toga može da se umre :(, pa su im ˝zabavne˝ emisije zabavne i opuštene koliko i hor krajiških narikača :cold:

Mo
01-01-2010, 17:02
braćo srbi nadam se da niste nasjeli i slavili ovu ustašku novu godinu. pravi srbi nikad ne slave 31.12. nego uvijek 3.1.!!!

Poison Ivy
01-01-2010, 17:05
misliš 13.1., ne?!:wink:

Mo
01-01-2010, 18:13
misliš 13.1., ne?!:wink:

naravno. 13 januara se slavi braćo
malo sam pio brlje, al ne zato jer sam slavio ustašku novu godinu

kresholino
01-01-2010, 20:43
MO-mo priznaj da si zavidan što mi sad slavimo novu godinu..e,da i priznaj da si ti u biti ustaša u duši,samo si malo izgubljen i treba ti vodstvo da te se na pravi put izvede!!:mhm:

legionar
01-01-2010, 21:50
Čuti bre ustašo, će da te uštrojimo kad te dovatimo, da tI ruke i noge ispilimo kao osvetu što si pre dvije godine vadio oči i uši srpskoj nejači i ženama i bacao srpsku decu lavovima!

Ubi Krvata da šiptar nema brata!

Mo
01-01-2010, 23:58
čuo sam da je krešolino bre zapalio kuću puno srpske nejači u jagodini pre dve sedmice

i to mu nije bilo dosta nego je došao ovde da provocira!

kresholino
02-01-2010, 14:13
Burn ,baby burn!!come and get some!!!ajmo srbi ,šta ste papci!!

Mo
03-01-2010, 20:54
eto drugari dobro sam ja čuo da je ovaj ivo sanader naš agent 0016, lepo se vratio i sad će da razbuca ovaj ustašilend i onda možemo da vratimo našu vekovnu sao krajinu, a posle toga ravno do tokija!

Mo
03-01-2010, 23:35
ma mi prečani govorimo iskvarenim jezikom

legionar
05-01-2010, 09:27
Vidite braćo Srbi dokaza vani. Nama će lepo da bude sneg za Božić, a onim ustašama nije bio. Vidite da je Bog rodom iz Srbije.

kresholino
05-01-2010, 19:27
ja mislim da ste vi u biti ustaše! Mo-mo je omastio brk kod kuće..

Kalin
05-01-2010, 20:18
Jesi li to zaključio zbog onih prijedloga za sendvic?

Mo
05-01-2010, 22:35
dobro je reko legionar, još jedan dokaz da je Bog Srbin!

lepi beli Božić dok su se ustaše za svoj ustaški Božić kuhale kao da su u srpskoj Australiji

Kalin
05-01-2010, 22:42
Bog im je htio poručiti da će završiti u paklu, barem je to jasno.

kresholino
06-01-2010, 10:18
crknite gamad jedna,sad se načistio tog vašeg snijega!+e,da oni automati za ručnike na 1 katu nsba ne rade jer su srpski!

Mo
06-01-2010, 19:55
drugari nadam se da ste sve pripremili za još jedan lep srski Božić koji se slavi u celom svetu od Milvokija do Tokija, da ste uredili bor, sakrili ga kako ga ne bi ustaški koljači videli, da ste pripremili pečenje i koljivo

Kalin
07-01-2010, 00:24
Hristos se rodi.

http://www.youtube.com/watch?v=bzjD9hzY0pk

legionar
07-01-2010, 00:29
Danas je slava: http://www.youtube.com/watch?v=3bxH13Z4V2I :cheers:

Darkbuster
07-01-2010, 00:53
Vaistinu se rodi!
http://www.youtube.com/watch?v=3Q-tnM5xct4

Kalin
07-01-2010, 00:54
Upravo puštam original ploču sa tom pjesmom.

Darkbuster
07-01-2010, 01:05
Jel to ono limited izdanje iz 95' s vinilom u bojama trobojnice samo bez ocila ili onaj reissue iz 2008 u obliku Kosova i Metohije?

Kalin
07-01-2010, 01:08
Demo 93'.
3 primjerka postoje samo.
Nabavih to zajedno sa Split albumom Momčila i Besnih Pasa.

Darkbuster
07-01-2010, 01:12
Sretnice, sad znam gdje se nalaze 2 primjerka. Legenda kaze da ako se pronadu sva tri primjerka te puste istovremeno Srbija ce ponovno biti cjelovita!

Kalin
07-01-2010, 01:16
Nažalost, treći primjerak više ne postoji.
Pričao mi je Mika iz Besnih pasa, klavijaturist, da je treći primjerak Paraga uništio konstantnim slušanjem, negdje 95e.

legionar
07-01-2010, 01:19
Mnogo je lagao, treći primerak je na tavanu moga dobrog komšije Momčila što se oženio za sestru od našega Jove Bombardera iz Šumadije.

Breeder
07-01-2010, 01:21
braco srbi srecan vam bozic!!!

ustaski hristos vec umire a nas hoda lep i zdrav po pravome srpskome snegu

Darkbuster
07-01-2010, 01:27
Ja odbijam vjerovati da je Paraga unistio treci demo! Siguran sam da ga je slusao tocno onoliko da udovolji sebi a opet ga sacuva od unistenja.

Legionar, bojim se da Momcilo (dobar momak usput, pravoslavac) ima samo ono sto je presnimio na kazetu dok je bio u posjedu originalnog vinila. Navodno je original izgubio u battleu ojkanja s Paragom u jednoj krcmi podno Svilaje. Iako je moc te kazete znatna,ona bi povratil samo dio srpskih zemalja u slucaju simultanog slusanj sva tri primjerika

Kalin
07-01-2010, 01:30
Mnogo je lagao, treći primerak je na tavanu moga dobrog komšije Momčila što se oženio za sestru od našega Jove Bombardera iz Šumadije.

Ma od kud ti ta informacija?
Sestra Milenka se prvo udala za Miću Krvnika iz Kraljevice, a nakon njegove smrti se vratila u Šumadiju gdje živi i sada sa onim polu-slovencem, Urošom Misolinovićem.
Zar nije Momčilo oženio onu Fihretu iz Sarajeva?

Darkbuster
07-01-2010, 01:34
Nije Boga ti! Jesam ti rekao da je on NAŠ

Kalin
07-01-2010, 01:34
Legionar, bojim se da Momcilo (dobar momak usput, pravoslavac) ima samo ono sto je presnimio na kazetu dok je bio u posjedu originalnog vinila. Navodno je original izgubio u battleu ojkanja s Paragom u jednoj krcmi podno Svilaje. Iako je moc te kazete znatna,ona bi povratil samo dio srpskih zemalja u slucaju simultanog slusanj sva tri primjerika

Istina je.
No zato tajno okultno društvo Obraz traži žezlo kralja Lazara koje po starim spisima mudrog arhimandrita Jovice Bedolikog može zazvati pobjedničku vojsku koja je pobijedila na Kosovu.

Kalin
07-01-2010, 01:38
Nije Boga ti! Jesam ti rekao da je on NAŠ

Rekli smo to i za prebjega Molišu Lepoga, pa vidi što je čovjek kasnije od sebe napravio.

Mo
07-01-2010, 20:32
srećan Božić drugari i braćo pravoslavci!

danas je bilo mnogo lepo u enesbeu, sve se orilo od poljubaca i svaki puta po tri poljupca, što je dokaz da je i enesbe sprsko ognjište i da je već vekovima tako. bio sam mnogo sretan kad sam video kako si naša braća čestitaju nimalo se ne bojeći ustaških koljača kojih ima oko 20 na svakom katu i u onom prostoru za evakuaciju oštre svoje čakije. ali danas su se očito prepali kad su videli koliko nas je, kada bi barem svaki dan bio božić ne bi se te ustaše bahatile i bile bi manje od malog zrna.

inače dobio sam jako lepe poklone, dobio sam novi kalašnjikov od zastava i dva lepa šaržera da idu uz to, dobio sam i oko tri litra domaće brlje ravno iz Čačka, malog prasići kojeg ću sam da zakoljem i zapečem, novi set čakija ravno od jednog sprskog majstora iz kobea u srpskom Japanu i knjigu od doktora Živojina Majk Spasića 'Sprska Atlantida i kako su je zle ustaše i jevreji satrli'. to ću da čitam svako veče prije spavanja

mnogo lepe linkove ste stavili braćo gotovo da mi je suza navrla na oko i svaki puta kad je božić se setim onih lepih božića u našoj sao krajini kada smo pekli prasići pili brlju domaću pravu i pevali pesme o ustašama i balijama majku im jebem svima al neću da psujem ipak je božić braćo.

ne znam di je ta treća kaseta koju pominjete, ali se nadam da neće doći u ruke nekih ustaša koji će je uništiti i tako sprečiti ujedinjene svih srpskih zemalja kao što su u onom filmu oni ustaški hobiti ili kako se bre već zovu i uništili mordor i onog dobrog čiču Saurona koji je takođe, ako niste znali, bio Srbin!

legionar
07-01-2010, 22:45
Upravo su me braća iz iz srpske Krajine informisala da su ustaše danas terorisale našu braću koja su mirno slavila rođenje Hrista uz zvuke harmonike najboljeg svetskog virtuoza Jove Svetosavljevića rodom iz Čačka . Stanje je sve gore gore i mislim da što pre moramo da se opet pobunimo, inače će nas kleroustaški kasapi iskoreniti iz srpske prapostojbine Krajine! Patrijarhu Pavle čuj naš glas, spasi nas, nedaj da tvoja braća budu iskorenjena pred navalom pobešenjelih ustaških eskadrona smrti što ne prezaju pred najgnjusnijim zverstvima!

Josip Broz Tito
08-01-2010, 01:59
i pevali pesme o ustašama i balijama majku im jebem svima al neću da psujem ipak je božić braćo.

Idi u kurac,upišao sam se skoro od smijeha :rotfl:

kresholino
08-01-2010, 11:37
a ja mislio Hristo Stoičkov se rodi! što se tiče krajine,to smo malo potukli nema tamo ko da se pobuni osim staraca i ostale gamadi koje malo svake druge sedmice potamanimo.e,da od EU dobili smo dozvolu da se Bih i Vojvodina i dio do Zemuna mogu priključit Velikoj Hrvatskoj kao ratna odšteta ,a svi srbi mogu se vratit u svoju srbiju preko drine!:mhm:

Just a little bit
08-01-2010, 13:27
srećni blagdani svim srbima gde god da se nalaze i naravno njihovim porodicama ! od tokija pa do istočnog seattlea, hristos se rodi !

Mo
08-01-2010, 14:37
alo burazeru kako to pišeš sijatl još bi mogao da pomislim da si ustaša, ali verujem ja tebi znam da si celo vreme i celi život pod utjecajem tih ustaša koji te sile da ne pišeš po vuku

sad si me setio na taj istočni Sijatl, mnogo je lepo tam, sve Srbin do Srbina, svaki dan se pleše kolo pije brlja, jede pečenje i pevaju pesme o ustašama, balijama i šiptarima. onda izjutra pošten narod ide da radi u majkrosoft koji je najveća sprska firma što postoji u ovde

Just a little bit
08-01-2010, 14:58
napiso sam tako jer dugo sam imao najboljeg komšiju i ortaka hrvata, dugo smo skupa obilazili žurke, barili ribe i furali isti fazon sve dok nisam shvatio da me želi zaklat. e onda sam ja zaklo njega.
CCCC !!!!!!!

Mo
09-01-2010, 14:46
sve ustaše su iste

-braćo po pravoslavlju ustaše su otvorile topik koji već po svom nazivu zove na klanje srpske nejači a već su počele diskusije o klanju i bacanju sprske nejači u ralje od lavovi

kolko će da traje kalvarija srpske nejači i srpskog naroda?!

dokle će šiptari da hvataju za suknje naše pičke?!

Mrzim Alpe mrzim Jadran
Mrzim Alpe mrzim Jadran!!!!

Tkach
10-01-2010, 15:31
Ovaj topik mora da se digne da parira onom krvatsko-šiptarskom.

S verom u Boga braćo, do povratka KRALJA!

http://www.youtube.com/watch?v=9GzeagnBQhA&feature=related

Mo
10-01-2010, 15:32
tako je braćo pravoslavci ne dajte da taj ustaški topik bude veći od ovog našega. dokažimo da imamo najveće.. topike!

Just a little bit
11-01-2010, 01:25
pogledajte sliku gde ustaška kasap doručkuje srpsku nejač

http://i50.servimg.com/u/f50/12/80/50/14/povamp13.jpg

Mo
11-01-2010, 01:41
majku mu ustašku

i još i zelenu salatu i priloge stavi da nam se smeje

Just a little bit
11-01-2010, 01:46
evo još dokaza

http://img132.imageshack.us/img132/7206/gradele23pv.jpg ovo ustaše zovu Meksrburgeri.
ako malo lepše pogledate, jasno je da se radi o mesu srba.

Just a little bit
12-01-2010, 14:10
nove slike ustaških zločina!
Osim što doručkuju srpsku nejač, pogledajte sledeću sliku koja dokazuje ustaški hobi bacanja srba lavovima!

http://nationalzoo.si.edu/Publications/ZooGoer/2006/3/IMAGES/lion_zebra.jpg

vidi se kako je lav pojeo srbina, navijača partizana jer se jasno vidi rastrgan dres pored pobešnjele zveri!

Mo
12-01-2010, 21:35

USTAŠA!!!!!

Tkach
12-01-2010, 21:39
nove slike ustaških zločina!
Osim što doručkuju srpsku nejač, pogledajte sledeću sliku koja dokazuje ustaški hobi bacanja srba lavovima!

vidi se kako je lav pojeo srbina, navijača partizana jer se jasno vidi rastrgan dres pored pobešnjele zveri!

Prekrst! Ode brat u Nebesku Srbiju!

Mo
12-01-2010, 21:45
još da je pojeo prokletog cigana, a on našeg grobara

Darkbuster
17-01-2010, 16:16
Braćo Srbi, gledajte ovu alpskošiptarsku provokaciju, to mora je zakuvo onaj vatikanski kasapin Valdec sa laštiocem Pahorom!!
http://www.net.hr/2010/01/17/0040007.42.jpg

sickboy
17-01-2010, 16:19
Braćo Srbi, gledajte ovu alpskošiptarsku provokaciju, to mora je zakuvo onaj vatikanski kasapin Valdec sa laštiocem Pahorom!!
http://www.net.hr/2010/01/17/0040007.42.jpg

Jaoooo bre, kud bas taj pogani znak na nasoj pravoslavnoj zastavi?
Al moram da se pohvalim...ove godine sam uspeo da okitim bor u bojama nase srpske zastave...!...A ustase nisu ni primetile, mora da im popusta budnost...

@JLB

To moze da bude samo srpska nejac...da su bacili pravog srbina, on bi pojeo tu zver...

Darkbuster
17-01-2010, 16:28
Brate sikboj, veoma pohvalno! A šta se tiče ove nečovečne provokacije mislim da sam otkrio tko ume da najviše profitiše od toga.
http://feral.audiolinux.com/get_img?NrArticle=2076&NrImage=1

Galijun
17-01-2010, 16:44
Bratjo Srbi, a da ja vas pitam jednu stvar ??? Jel vi vaše žene, udarate ako vas ne slušaju ili ste ko one ustaške pičke koje puštaju da ih žene sve više i više da zajebavaju ???

Mo
17-01-2010, 17:34
naravno brate!

šta imaju žene uopšte da pričaju ili da misle. ima da ćute i da peru, kuhaju, odgajaju decu itd.

a ne kao te ustaške pičkice što daju svojim ustaškim kurvama da uopšte otvaraju usta. propada ustaška nacija i ustašilend i opet će to sve da bude naše

a onu provokaciju neću ni da komentarišem. mislio sam da su nam slovenci braća, ali sam se gadno prevario!

Just a little bit
17-01-2010, 17:41
prava srpkinja ima da ćuti i da rađa srpsku decu, kako bismo ovladali od tokija preko milvokija sve do istočnog Bostona.
Prava srpkinja ne zna latinicu i di god ide nosi sprej kako bi mogla napisat 4 S i "ovo je srbija"

A ne ove hrvatice, to samo kupuje u onom "de emu" i gleda kako da se licka i pofarba u plavo.

Mo
17-01-2010, 17:45
evo brat đast a litl bit vam je sve reko

prava srpkinja ima da bude kući i da izbacuje svake 2 minute novog malog srbina, a može i mala srpkinja da bude al ne previše toga

kresholino
19-01-2010, 14:41
Da Bog da ispali u 1.kolu EPa u rukometu i Švedi da vas nabiju 25razlike:mrgreen:

Must
19-01-2010, 15:11
ćuti ustašo!

vas će vikinzi da iskasape!

Mo
20-01-2010, 20:21
kakvi švedi ustašo

igrali remis s islanđanima kevu im spermišem skandinavsku i to samo zato što su nas sudije pokraje.. dokle će da traje golgota sprskog naroda i zločini sudija nad njim?!

legionar
22-01-2010, 00:21
Šta je Svrbi, jel opet digli te pogane glave?! Ima da budete kuš jer će još jedna traktorijadijska bežanija da krene! Ako se ponovi dvaput možda će da je uvrste u olimpijsku disciplinu!!!

Mo
22-01-2010, 11:21
ovaj burazer pravoslavac je pokatoličen

do jučer je govorio o srbiji do tokija i kleo se u sve pravoslavne svece!

Just a little bit
22-01-2010, 18:09
ustaše, ja sam ovaj put spreman!

http://i270.photobucket.com/albums/jj92/Felony-14/Made%20in%20War/WAR-30.jpg

:jlb:

konzerva
23-01-2010, 14:00
kakav ti je to ustaški smajlić???

Mo
23-01-2010, 15:53
ćuti bre ove ovde ustaše na pravougaoniku nam ne daju smajliće s tri prsta!

Just a little bit
23-01-2010, 18:59
ustaše me naterale http://www.clicksmilies.com/s1106/aktion/action-smiley-010.gif

Must
26-01-2010, 13:44
Sutra je praznik sv. Save (27. Januar), stoga ovo do sutra morate znati pevati bolje nego himnu, koju već !!

Kad je Sveti Sava išao po zemlji
Još pre svog rođenja
Dok se zvao Rastko
Kao što ide i sada
Samo ga ne vidimo
A možda je to bilo i docnije
Krenuo je Savinim stopama
Ka Savinom izvoru
Ka Savinom vrhu
Kuda i mi idemo
Jer drugoga puta i nema.
Kad je negde oko Savina dana
Naišao Savinom stranom
Napali su ga psi
Kao što i sad napadaju
Svakoga ko se uputi Savinim tragovima.
Putnik je najpre sastavio tri prsta
Kakve je odredio da se i mi krstimo
Plašeći ih znakom
Od koga su još više pobesneli
A ni do danas nisu uzmakli.
Onda se sagnuo da dohvati kamen
Ali kamenje beše zamrznuto
Svezano za zemlju studenim sindžirima
Jer beše jaka zima
Kao i ove godine
Kao uvek oko Savina dana.
Već su raznosili Savina stopala
Savin kuk i Savin lakat
Po prodolima i jarugama zemlje
Zbog koje je podeljen svet
Kad je Sveti otpasao mač - usta
Jedino oružje koje je nosio
A koje je i nama ostavio
Govoreći ove reči:
-Neka je prokleta zemlja u kojoj su
Paščad puštena, a kamenje svezano.

Mo
30-01-2010, 20:44
bravo brate tri stotine!

jeste li videli kako se one ustaše provlače na rukometu. sudije kradu za njih da se sve praši, evo i protiv poljaka su krali, sprečili su jednu kontru i još se onaj najveći od svih ustaša goluža smejao na to. kako kradu i kolju te ustaše ja prosto ne mogu da verujem!

Must
30-01-2010, 20:47
jeste li videli samo kako su otrovali našeg orla novaka pre meča sa onim congom, videt će ti francuzi našu osvetu mamicu im žabarsku!

Mo
30-01-2010, 20:56
čuo sam za to!
majku im žabarsku

a nekad saveznici bili

a sad su se slizali s ustašama i jevrejima

nego makni to crnogorsko đubre s avatara bre!
on nije pravi srbin!

Must
30-01-2010, 20:57
ali ali bre nekoć su mu se delije klanjale, bio je bog i batina, to je naš dejo uvek će nam biti u srcu

Darkbuster
30-01-2010, 21:11
http://www.youtube.com/watch?v=JzvLxu-a0mQ

Izdajice!

kresholino
30-01-2010, 21:16
u srbiji je izašlo hrvatsko izdanje Glorie IN!!!

Must
30-01-2010, 21:20
pogledajte samo našu mladež ovde kako su dobri!

http://www.youtube.com/watch?v=Wy2UP6KYS5A

kresholino
04-02-2010, 11:34
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/02/04/0169006.html
eh,to su pravi ,PRAVOSLAVCI postaju katolici!!!!!:mhm:

Mo
04-02-2010, 19:47
eto krvožedne ustaše na silu katoliče srpsku decu kao i 41.!!!

Galijun
04-02-2010, 21:26
eto krvožedne ustaše na silu katoliče srpsku decu kao i 41.!!!

Ma kao i križari u tamo 12. stoljeću....zar ti misliš da je bez vraga takvo što provođeno ???

kresholino
06-02-2010, 10:33
danas je izašla knjiga sa slikama Život u vrijeme NDH,evo srbi vidite kako je to bilo lijepo vrijeme...

Darkbuster
10-02-2010, 13:47
Pomoz' Bog junaci! Danas u 18h vas očekujem u središtu grada u obrani otadžbine. Obavezna oprema je boca šljivovice i balvan. Pokažimo hoto-ustašama da SAO Varšavska nikada neće biti vatikanska!!

Mo
10-02-2010, 21:13
bilo je lepo
plesali smo žikino kolo, pili brlju i pevali četničke pesme

ustaše horvatinčića nigdje nije bilo prepao se ko i svaki ustaša kad vidi četnika kao što smo mi braćo po pravoslavlju

konzerva
11-02-2010, 10:34
ustaše mučki po noći dolaze!!!

Kalin
11-02-2010, 11:52
Žao mi je, bratjo, jer nisam bio.
Jeli nastupio na kraju Nikola Urošević Gedža?

Mo
11-02-2010, 20:48
Žao mi je, bratjo, jer nisam bio.
Jeli nastupio na kraju Nikola Urošević Gedža?

da nastupio!

pevao, jeo pečenje i popio dve litre brlje sve u isto vreme!

ne znam jeste li čuli ali u Beogradu su u zoološkoj bašći uspeli da pomuzu jarca!
Eto Srbin može i jarca da pomuze!

kresholino
12-02-2010, 09:26
dobro je da su braća ustaše rastjerale ovo leglo noćas-nešto je pohapšeno,nešto izbatinano,da im nepadne napamet išta takvoga..

Must
15-02-2010, 00:12
http://i48.tinypic.com/33y6cr7.jpg

Mo
19-02-2010, 14:47
ovo su stari crni srbi koji su izbegli još za vreme srednjeg veka od ustaških krvoločnih hordi. kako nisu smeli da se vrate u srbiju tamo su i pocrnili i tako danas nailaze po celom svetu na neugodnosti i zbog toga što su srbi i zbog toga što su crni. u africi su svi crnci srbi da ne govorim o ovim arapinima u severnoj africi, svi su poreklom srbi. stari egipat je bio druga srpska država posle srpske atlantide.

Must
19-02-2010, 14:53
jesi skuzio bre sta gore pise? znaju crnci tko je baja :mrgreen:

Mo
19-02-2010, 18:24
nisam svatio burazeru

kako su me ustaše svaki dan tukle, rezali mi žile i puštali tompsona zaboravio sam naše sveto pismo čirilicu!

Must
19-02-2010, 19:59
piše ovako

srbi imaju veće kite od nas

što dokazuje da i čamuge znaju da su srbi najveći muškarci!

Mo
23-02-2010, 22:25
piše ovako

srbi imaju veće kite od nas

što dokazuje da i čamuge znaju da su srbi najveći muškarci!

prosječni srbin ima kitu od 3 metra!

sickboy
09-03-2010, 17:46
http://www.jutarnji.hr/zalede-dicma--skladiste-eksploziva-iz-satelita-podsjeca-na--svastiku-/620796/

Povampirene ustase grade svoje ustaske zgrade od kostiju pravih Srba...!...:adzk:

Mo
09-03-2010, 20:32
ustaše uvek i uvek iznova pokazuju svoju zlokobnu ćud

legionar
10-03-2010, 00:28
Pomoz Bog braćo Srbi, dugo me ne beše u otadžbini, ima li šta novo glede plana da reintegrišemo krajeve koje nam je nacifašistički Tuđman oteo 95 genocidom? Pesnik i psihijatar Rade verno brani naš obraz pred haaškim sudijom i onim angloameričkim picopevcima. Začepit će on usta i onom haaškom kurvarošu Sergiju!

Mo
10-03-2010, 16:20
sve je po starom brate srbine

ustaše nas kolju i nateravaju ali mi se ne damo i bijemo bojeve od tokija do milvokija preko srpskog libana