PDA

View Full Version : Cigarete: koje pušite?

Pages : [1] 2 3 4

MARĹ AL
01-10-2006, 09:05
pa da vidimo

Lucynda
01-10-2006, 09:21
pa eto ronhill light- bilo je i vremena kad su se puĹĄile puno bolje pljuge ali studentski Ĺživot nije lak, nema se para... :-D

Tkach
01-10-2006, 09:38
Ako ima netko tko fakat puťi Stoťe, predlaŞem da mu otvorimo Şiro-raèun i uplaÌujemo lovu za skoro lijeèenje od raka pluÌa :badgrin:

Lucynda
01-10-2006, 09:42
Ako ima netko tko fakat puťi Stoťe, predlaŞem da mu otvorimo Şiro-raèun i uplaÌujemo lovu za skoro lijeèenje od raka pluÌa :badgrin:
svi koji puťe si mogu otvorit Şiro raèun za lijeèenje od raka pluèa!!!!! (plus-da ne govorim o svim ostalim naèinima danaťnjeg Şivota, stres, nezdrava prehrana, ne briga za zdravlje, alkohol... :-D )

btw. pa nije stoĹĄa tak preloĹĄa (kad nemaĹĄ niĹĄta drugo, i to je dobro) :-D

Insomniac
01-10-2006, 09:47

vidi se pravi poznavalac vrijednosti :-D.
Jel se sjeca tko jos Opatije i Croatie ?
jel pusio tko Drinu ?

Lucynda
01-10-2006, 09:51
vidi se pravi poznavalac vrijednosti :-D.
Jel se sjeca tko jos Opatije i Croatie ?
jel pusio tko Drinu ?
Opatija su zakon pljuge!!!! ima ih 25 u kutiji a jeftine, kaj ĂŚeĹĄ bolje!!!!! :-D
a drina- o boĹže dragi!!!!!!!! smrad nad smradom smrad

Insomniac
01-10-2006, 09:53
Opatija su zakon pljuge!!!! ima ih 25 u kutiji a jeftine, kaj ĂŚeĹĄ bolje!!!!! :-D
a drina- o boĹže dragi!!!!!!!! smrad nad smradom smrad

Kronerice :-D
Davidoff i Dunhill su bili my poison of choice

Lucynda
01-10-2006, 09:58

o fensi ĹĄmensi, ima se para Davidoff se puĹĄi!!!!!!!!! :-D
je kronerica.... profinjeno sam ti ja stvorenje- ne ibijam se bať bilo s èim ( no nije da je ronhill neko jebeno ime cigareta al je u svakom sluèaju bolje to nego drina npr. ) :-D

Insomniac
01-10-2006, 10:01

o fensi ĹĄmensi, ima se para Davidoff se puĹĄi!!!!!!!!! :-D

pusilo se :)
rijesio sam se toga srecom. Sad zapalim koju cigaretu kad pijem,i to je to.
I mogu reci da mi je drago :)

Jedina stvar koja mi je smetala kod Dunhilla je ono pakiranje koje nije moglo stati u dzep od hlaca da ga hebes.

Lucynda
01-10-2006, 10:07
pa meni ne bi bio problem rijeťit se cigareta... ionako viťe manje puťim samo kad sam u zg, mogu bez beda bez njih, ali jednostavno, ne znam kak da to opiťem , meni je to guťt, i zato se tog ne Şelim ostavit, nisam nikad rekla da Ìu prestat jer nikad nisam ni imala namjeru prestat, ťta Ìu tio govorit kad ne Şelim prestet, a ako jednom odluèim prestat- prestat Ìu i to je to , ne trabaju mi godiťnje pripreme za to...

off. t; ok za tu kutiju, ali mene opèenito zanima kako vi deèki uspijete sve potrpat po ðepovima, kako?!?! ( novèanik kljuèevi cigarete mobitel....pa di to sve stavite..) :D

Insomniac
01-10-2006, 10:11
off. t; ok za tu kutiju, ali mene opèenito zanima kako vi deèki uspijete sve potrpat po ðepovima, kako?!?! ( novèanik kljuèevi cigarete mobitel....pa di to sve stavite..) :D

bog je zato izumio dva dzepa,jedan sa lijeve,jedan sa desne strane :-D
a javljaju nam se osobe koje u torbicu uspiju utrpati toliko stvari da se sport billy ne bi posramio.

Lucynda
01-10-2006, 10:16
bog je zato izumio dva dzepa,jedan sa lijeve,jedan sa desne strane :-D
a javljaju nam se osobe koje u torbicu uspiju utrpati toliko stvari da se sport billy ne bi posramio.

ma da.. pa kad smo veÌ tak precizni imať 4 ðepa, i 2 joť na guzici!! :-D al mi svejedno nije jasno....da sve to potrpam izgledala bi ko da imam izrasline po tijelu :-D ako uopèe uspijem potrpat u uske hlaèe bilo kaj kaj èisto sumnjam.... :?

da.. al torbica je ipak veèa i ima puno viťe mjesta nego u hlaèama!!!!!!!!! :-D

lady K
01-10-2006, 11:31
bravo!!!
tocno tako!
izgleda kao da ima vise od jednog muskog organa rasporedenog po lijevoj i desnoj strani!!

doli
01-10-2006, 11:33
prvo ronhil, pa walter, onda sam pusila par kutija kenta...ah.....
sad nemam para i jos sam u selendri di jedva ima marlboro pa pusim opet ronhil.... :cry:
al kent je definitivno najbolji...

nestorov
01-10-2006, 12:01
ima dosta ljudi koji puĹĄe marlboro.pa hebiga ljudi gdje lovu uzmete???znam da je marlboro ipak ime,statusni simbol,ali.....
meni je Ĺželja probat pravu kubanku (mislim na cigaru,a moĹže i kubanka :-D ).
ne ove kopije koje ima po djutiĂŚima,nego the real stuff. :-D
inaèe,kad sam bio u bosnia kupio sam drinu.ajd,malèice je modernizirali,ali,uf...udara

Insomniac
01-10-2006, 12:05
ima dosta ljudi koji puĹĄe marlboro.pa hebiga ljudi gdje lovu uzmete???znam da je marlboro ipak ime,statusni simbol,ali.....
meni je Ĺželja probat pravu kubanku (mislim na cigaru,a moĹže i kubanka :-D ).
ne ove kopije koje ima po djutiĂŚima,nego the real stuff. :-D
inaèe,kad sam bio u bosnia kupio sam drinu.ajd,malèice je modernizirali,ali,uf...udara

pa imas po zagrebu cigare shop gdje mozes kupiti prave kubanske cigare.
Jedino je problem sto prodaju sam po potovima.

M!!!
01-10-2006, 12:07
ima tam blizu faksa skoro prek puta zveèke jedan.
tam ja idem po svoje cigarilose.

Lucynda
01-10-2006, 12:14
meni je Ĺželja probat pravu kubanku

donesem ti ja.. frend od starog bio prije par mjeseci na Kubi i donio mu pravu kubanku :-D
nadam se da znaĹĄ i kako nastaju prave kubanke!!!
ne one tvornièki proizvedene i kopije nego prave pravcate... :-D

lady K
01-10-2006, 12:17

donesem ti ja.. frend od starog bio prije par mjeseci na Kubi i donio mu pravu kubanku :-D

:smt028 :-& :smt037

Ante Gotovina
01-10-2006, 12:23
...jedino cigare i ĹžiĹžu. Cigarete nisam nikad probao i ne bih se htio navuĂŚi na joĹĄ jedan porok. Da mi ih netko daje badava - ok. Ali ovako, davati 14 kn svaki dan :smt018
Na kraju mjeseca, a kamoli godine, ispada lijepa cifra...

Lucynda
01-10-2006, 12:36
...jedino cigare i ĹžiĹžu
a to dobivaĹĄ badava? :shock: :-D

Insomniac
01-10-2006, 12:49

na bedrima kubanskih djevica :lol:

tomy81
01-10-2006, 12:59
ajd ovi kaj puše marlboro nek priznaju da stavljaju opatiju u kutiju od marlbora :D
meni ko nepuÅ¡aču je najgore kad hoću poljubit curu a onu ko da sam gurno jezik u pepeljaru

Lucynda
01-10-2006, 13:04

pa... ne :-D :-D

suz
01-10-2006, 13:05
prva cigareta je bila plavi ronhil :smt078 ,pa onda bijeli ronhil i od tada do danas samo bijeli walter.
ronhil mi je preslab nekak,ne osjetim uopće cigaretu,preslaba je.meni bar

kima
01-10-2006, 13:07
... i žižu.

Ti si ono katolik? Nije da zajebavam, samo nešto smrdi ovdje.
Svi smo grešni, jel tako? A kad se napljugamo, bliže smo Bogu.

Popušio sam dvije cigarete u životu. Crveni Marlboro. Kad se trujem, nek se propisno trujem. U obzir dolazi još jedino Drina.

Inače antipuÅ¡ač.
Kao Å¡to James I. reče, puÅ¡enje je mrsko za oči, neugodno za nos, pogubno za mozak i kobno za pluća.

Insomniac
01-10-2006, 13:08

pa... ne :-D :-D

nego ??????????

Ante Gotovina
01-10-2006, 13:24
...jedino cigare i ĹžiĹžu
a to dobivaĹĄ badava? :shock: :-D

Naravno. :-D
Ako netko nudi, zaĹĄto ne. Nepristojno je odbiti takvu ponudu. :)

Inaèe nikad nisam ni kune izdvojio za takvo ťto. Probam jednom na 2 ili 3 mj. kad netko ima.

Ti si ono katolik? Nije da zajebavam, samo neĹĄto smrdi ovdje.

A ti si kao majka Tereza pa moŞeť nekom neťto prigovarati? A napljugao se nisam nikad. Nije zloèin povuèi dim parput ako time nikog ne dovodim u opasnost, jelde?

kima
01-10-2006, 13:34
Da, da, to je taj dobro nam poznati argument o Majci Terezi...
Pretpostavljam da uoči tih trenutaka greÅ¡nosti zduÅ¡no vičeÅ¡ "oj, bjeÅ¡te od mene sile nečiste!" i pokuÅ¡avaÅ¡ se svim snagama oduprijeti porivu da povučeÅ¡, ali te nekako svladaju.
Je, moji frendovi i ja smo katolici i vjerujemo u Gospodina Isusa Krista, al dok se napušavamo draži nam je Haile Selasi.

edit: isprika moderatorima na ovoj offtopic upadici, obećajem nikad viÅ¡e; cross my heart and hope to die!

Lucynda
01-10-2006, 13:35
nego ??????????
jel te baĹĄ jako zanima? :-D

Ante Gotovina
01-10-2006, 14:09
Ako te bať zanima moji frendovi i ja nikad ne prièamo o religiji i 3/4 ljudi kojima sam okruŞen ne odlazi u crkvu.

Vjera je neèije unuarnje stajaliťte i ne djelim ljude prema kriteriju.
Ti oèigledno to èiniť i hrpom besmislica i laŞi nastojiť potkopavati neèiji ugled . Kao ono ''Ovaj vjeruje u Boga, ali gledajte on pije pivo i povuèe travu jednom na 3 mjeseca, i takav èovjek bi nekom trebao sluŞiti za ugled.''
Jadno... :cry:

Znam da smo otiĹĄli offtopic, ali svejedno...

Insomniac
01-10-2006, 14:20
nego ??????????
jel te baĹĄ jako zanima? :-D

nemam para za kubanske cigare,tako dam i je svjedno.
kako se prave :-D

Tkach
01-10-2006, 14:40
Cigarete puĹĄim jedino u stanju potpunog pijanstva - u Saloonu sam bio jedno 4 pelina i 2 Tuborg Greena daleko od paljenja pljuge :-D

Travu nisam nikad doŞivljavao dijelom svog stila Şivota, iako mi je èesto taj miris ulazio u nozdrve.

malimrav85
01-10-2006, 14:58
meni ko nepuťaèu je najgore kad hoÌu poljubit curu a onu ko da sam gurno jezik u pepeljaru
Na to mogu dodat samo :smt078
da nekaj pitam,ovako ko nepuĹĄaĂŚ...
Koja je fora Şicanja cigareta? Pa ako puťiť kupi brate cigarete pa puťi ko èovjek. Nikad mi nisu bili jasni ti uleti imať pljugu? Ko da idem okolo i po cesti pitam ljude: e,imať litru benzina?Ja ti se volim vozit u autu ali nemam/ne Şelim kupovat pa ako bi mi dao malo?

Ante Gotovina
01-10-2006, 15:02
MoĹžda je netko trenutno kratak na kuniĂŚima...

Ili je u diskaèu gdje ne prodaju crveni marlboro... :-D

Nagaðam samo, nisam ni ja puťaè...

malimrav85
01-10-2006, 15:05
MoĹžda je netko trenutno kratak na kuniĂŚima...

Ili je u diskaèu gdje ne prodaju crveni marlboro... :-D

Nagaðam samo, nisam ni ja puťaè...
Pa kupi onda ranije 2 kutije i amen. Ko da se ideĹĄ s curom naĂŚ i nemaĹĄ kondome nego okolo kucaĹĄ po autima dal neko ima viĹĄka :lol:

Starfish
01-10-2006, 15:26
:prezirni smajl:

well, ain't that a disgusting little habit...

Jagodda
01-10-2006, 15:52
..upravo na odvikavanju od nikotina..i super mi ide.. :D
inaèe prije kad nije bilo para kupovale su se i pljuge na komade, puťila se i stoťa ako je trebalo, a ako sam bila fina onda bijeli walter..
ali kako kaĹžem ti dani su sada iza mene- cigarete su zlo :evil:

Ante Gotovina
01-10-2006, 15:55
PuĹĄi netko largo? :-D

Ima ih 25 (tko ne zna), i super su jeftini - 10 ili 11 kn. ;-)

ZvRk
01-10-2006, 15:55
nikad nisam kupila kutiju...i vjerojatno nikad neću....al ipak ponekad zapalim... nažicam.... al rijetko....

glupko
01-10-2006, 16:18
PuĹĄim i ne volim se zbog toga...ali izgledam duplo veĂŚi frajer s cigaretom :-D

sifilis
01-10-2006, 17:17
crveni marlboro. :-D

01-10-2006, 19:02
bijeli marlboro, ne puĹĄim puno, onak uz kavu...i kad rokovi pritiĹĄĂŚu...puĹĄila pa prestala...onda sam upisala ovaj faks...i eto ga :shock:

acid
01-10-2006, 20:03
Ne puťim. Zar se podrazumijeva da su svi puťaèi? Ah, mi nepuťaèi smo jadna mala ugroŞena skupina

01-10-2006, 20:04
Ne puťim. Zar se podrazumijeva da su svi puťaèi? Ah, mi nepuťaèi smo jadna mala ugroŞena skupina

Evo da ti se i ja pridruĹžim. Malo nas je, al nas ima. :lol: 8)

nudistica
01-10-2006, 21:16

Evo da ti se i ja pridruĹžim. Malo nas je, al nas ima. :lol: 8)

Ima nas jos! Jezim se od dana kad ce zatvoriti terase i bit cemo primorani piti kavicu/sokic skupa s njima u zatvorenom prostoru. :cry:

MinesweePer
02-10-2006, 09:38
puĹĄio ronhil lajc i tu i tamo malboro

ali sada ne puťim viťe, èist sam veÌ 8 dana i ne privlaèi me to viťe. nije me niti prije privlaèilo pa niti ne znam zaťto sam puťio. bio mi je jedino guťt uz kaficu popuťit koju ali veťe ne.

Lucynda
02-10-2006, 10:08

pa gle.. rekla bi ja tebi ali onda ĂŚe to svi znat ; nemogu se samo tako razmetat znanjem- znanje je moĂŚ!!! :badgrin: :-D

Godfather
03-10-2006, 00:54
Pa ljudi niste fora vidim da vas jako malo zna ĹĄto je dobro!
Probajte avangard

Ary
03-10-2006, 00:57
nijedne :shock:

Insomniac
03-10-2006, 07:35

pa gle.. rekla bi ja tebi ali onda ĂŚe to svi znat ; nemogu se samo tako razmetat znanjem- znanje je moĂŚ!!! :badgrin: :-D

javi mi na privatne poruke :P

sia
03-10-2006, 10:23
ne puĹĄim,probala jesam i slijedilo je: :smt078

mala buba
03-10-2006, 16:03
Kad se trujem, nek se propisno trujem.

ae :-D
zato ja konzumiram crni davidoff. gust mi je totalni, ne cigareta kao takva, nego bas davidoff. pogotovo uz kavicu nakon fine papice - yum, gust.
pare nisu problem jer em ne pusim puno, em se znam kontrolirati da mogu kutiju natjerati da traje i tjedan dana i vise kad fali para, em kad se stvarno nema para, onda radije ne pusim (osim ako je stvarno stresni trenutak, u stilu upravo sam roknula godinu, netko mi je umro, opet sam roknula nacionalnu, frendica javila da je trudna i ostali biseri zivota...)
osim uz pivu. ne znam zasto, ali piva i cigareta super pasu. ako se cuga, a nema se davidoffa, uzet cu jednu - tri cigarete, ali nece mi to biti to pa..

a sto se zicanja tice, osobno ne prakticiram osim ako mi stvaaaaaarno treba (v. stresne trenutke, op.a.), a i tad ce to biti jedino od osobe kojoj sam vec i vise od kutije dala (fala svemu pa takvih ima dosta LOL)..a sto se tice obrnute situacije, da se mene zica, uvijek dam cigaretu kad me se pita osim ako je a) cigareta zadnja u kutiji a nemam para da si kupim drugu i b)osoba koja je pitala je nasilna/pokusala me zastrasiti u davanje cigarete, klinac, trudnica, profesor pfzg i tako te skupine... :-D

Donna R.
03-10-2006, 19:16
Ne puťim i NIKAD neÌu...tu ne vrijedi ona :nikad ne reci nikad...ne mogu si zamislit da smrdim kronièno po cigaretama ko neke osobe koje poznajem...odvratno..no poťtujem svaèije pravo na vlastiti izbor..tko voli nek izvoli!! ;-)

Baby Girl
03-10-2006, 20:58
I don't smoke! O:) tried few times...didn't like at all...eto... :D

03-10-2006, 21:23
vidim da tu ima vise nepusaca nego pusaca .. ja pusim .. i to previse . pocela sam sa crvenim winstonom .. a sad pusim bijeli walter ... i to preko kutije dnevno .. kroner .. strasno .. nadam se da cu se rijesit toga .. jer uz zdravlje treba to i financirat .. a lova doslovce ide u dim :-)

ZvRk
03-10-2006, 21:25
koje su uopće 'najlakÅ¡e' cigarete....

03-10-2006, 22:08
koje su uopĂŚe 'najlakĹĄe' cigarete....

ja mislim da su one ronhil superlight .. kako ih mi pusaci volimo zvat-planinski zrak ... ne znam koje bi bile lakse od njih .. vis nisam o tome nikad mislila

Gospodin Pravokutnik
03-10-2006, 23:38
http://img161.imageshack.us/img161/2521/nargilayg4.th.gif (http://img161.imageshack.us/my.php?image=nargilayg4.gif)

samo lezat po cijele dane i duvat ko ludjak :D

Insomniac
04-10-2006, 00:13
http://img161.imageshack.us/img161/2521/nargilayg4.th.gif (http://img161.imageshack.us/my.php?image=nargilayg4.gif)

samo lezat po cijele dane i duvat ko ludjak :D
na onim jastucima ....
i piti kavu....
bogovski :)

Gospodin Pravokutnik
04-10-2006, 00:17
Kako imamo vec tjedni drink ajmo napravit i tjedno napusavanje hehehe ludnica bi bilo...e insomniac fakat je bogovski :D ,nabavimo par nargili s vise rupa i skupi se nas 10 i napusimo se ko deve lolcina

04-10-2006, 00:23
koje su uopĂŚe 'najlakĹĄe' cigarete....

ja mislim da su one ronhil superlight .. kako ih mi pusaci volimo zvat-planinski zrak ... ne znam koje bi bile lakse od njih .. vis nisam o tome nikad mislila

imaju one tanke, slims
ne osjete se..nimalo..
on t:inace pusim kad pijem..ili je bilo obrnuto..uglavnom, ne biram pljuge.

doli
04-10-2006, 18:59
a sto se zicanja tice, osobno ne prakticiram osim ako mi stvaaaaaarno treba (v. stresne trenutke, op.a.), a i tad ce to biti jedino od osobe kojoj sam vec i vise od kutije dala (fala svemu pa takvih ima dosta LOL)..a sto se tice obrnute situacije, da se mene zica, uvijek dam cigaretu kad me se pita osim ako je a) cigareta zadnja u kutiji a nemam para da si kupim drugu i b)osoba koja je pitala je nasilna/pokusala me zastrasiti u davanje cigarete, klinac, trudnica, profesor pfzg i tako te skupine... :-D

sad si me sjetila kad sam ja jednom, mlada i nadobudna dosla s vama u park s 4(da samo 4) pljuge s ciljem da ne spusim kutiju ko i inace...to je zavrsilo tak da sam tamanila bubinu kutiju...SOOOOOORI :-D ...

MinesweePer
18-10-2006, 19:10
proťla neka 24-25 dana i zapalio samo jednu cigaretu i to na nagovor i pod utjecajem alkohola, al sam se skoro izrigo nakon prvog dima te cigarete. jednom me samo kriza uhvatila do sada (na tjednom drinku) i puno se bolje osjeèam, a i u novèaniku mi je stanje sve povoljnije, da se neťto èak i uťtedit...

yvonne
18-10-2006, 21:30
nisam pusila godinu dana i opet sam pocela nedavno...uz kavu...zapalim 2-3 dnevno, no nisam sretna zbog toga. U tih godinu dana ne-pusenja sam zapalila koji put vani, uz alkohol, ali mi inace nisu previse falile cigarete. Ne znam koji je vrag usao u mene da opet pocnem...
mislim da je to zato jer svoju odluku o prestanku pusenja nisam donjela sama i sasvim vlastitom voljom, a ja ne volim kada mi netko drugi govori sto da radim. No sebe u buducnosti ne vidim kao ovisnik o cigaretama i sigurna sam da cu se toga rijesiti jednog dana. :smt033

Just a little bit
19-10-2006, 12:47
to me brine najvise : stalno govorim "budem jednog dana presto" a taj dan nikak da dodje.
odvratna navika :!:

teđi
19-10-2006, 13:42
proĹĄla neka 24-25 dana i zapalio samo jednu cigaretu i to na nagovor i pod utjecajem alkohola, al sam se skoro izrigo nakon prvog dima te cigarete.

baĹĄ me zanima TKO te nagovorio :badgrin:

ja inaèe puťim ronhill slims (u èast ovog topica palim jednu), jako su lagane, toliko da nakon njih ronhill light ima u meni efekt crvenog malbora :? . mrzim etikete koje se lijepe za mene vezano za te cigarete: fensi, dama, itd. yeah right, ja fensi :lol: . poèela sam puťit kad sam se doselila u zg prije 2 godine. buduÌi da i mama i tata puťe uvijek sam govorila da ja NIKAD neÌu puťit jer odvratno smrdi. a onda je doťlo ljeto prije faxa, s deèkom i ostalom ekipom na poslu znala sam zapalit pokoju.pa sam doťla u zg i bezveze s cimericom puťila. nisam se smatrala ovisnikom sve do ovog ljeta: u 7:50 prva cigareta uz kavu, taman da do ťefice stignem u 8:00; nakon pauze u podne joť jedna, a treÌa oko 15h u vrijeme kad su i ťefovi bili na kavi. popdne, ako su mi mama ili tata bili doma, znala sam imat puťaèke krize zbog kojih sam izmiťljala da moram iÌ negdje SAMO DA ZAPALIM CIGARETU NEGDJE, znala sam se autom odvest negdje daleko od kuÌe, popuťit jednu i vratit se doma sretna i zadovoljna :-D . prije mj.dana bila sam na svadbi od sestriène, tamo sam s mamom i tatom zapalila jednu i vjerojatno su mi se zbog tog dogaðaja zgadile.odluèila sam da neÌu puťit, al 2 dana nakon toga vratila sam se u zg i nastavila po starom :( . buduÌi da se sama nikad neÌu natjerat da prestanem puťit, oèekujem da Ìe naletit neka osoba koja Ìe mi zabranit i zbog koje Ìu prestat :-D . mmmm... piva uz cigaru....mmm... :)

pohvale jagoddi i alter egu, mojim uzorima

MinesweePer
19-10-2006, 14:51
buduÌi da se sama nikad neÌu natjerat da prestanem puťit, oèekujem da Ìe naletit neka osoba koja Ìe mi zabranit i zbog koje Ìu prestat :-D . mmmm... piva uz cigaru....mmm... :)

pohvale jagoddi i alter egu, mojim uzorima

ja ti uvijek kaĹžem da crkneĹĄ kad zapaliĹĄ cigar, pa me ne posluĹĄaĹĄ nego i dalje fumaĹĄ, i nikako te natjerat grrrrr

camao
19-10-2006, 15:03
jebena ovisnost.

ja sam poceo u 4 mjesecu prosle godine...i dogurao swam do toga da se ne mogu probudit ujutro bez da iskasljavam sekret, bez da disem kao da pusim par dekada.
sve je pocelo sa jednom-dvije na kavama, sad po svakoj kavi popusim skoro kutiju.
na poslu sam po par perioda od 2-3 mejseca pusio najmanje dvije kutije, a nakon posla jos barem pola kutije...

zadnjih nekoliko tjedana par puta sam pusio bijeli Marlboro, zato sto sporije izgara i manjue popusim kad znam da sam za kutiju dao 20,a ne 13 kn...

sad vec razmisljam da prijedem na mentolke ili neke pljuge sa kamilciom jer previse uzivam u dimu cigarete da bi ga se rjesio, a opet ne mislim dobit rak do 25. :?

Jagodda
19-10-2006, 15:21
kad smo veĂŚ kod toga danas mi je dva mjeseca nepuĹĄenja..\:D/
dakle moĹže se kad se hoĂŚe..pozitivno je ĹĄto sam prestala puĹĄit, a negativno ĹĄto grizem nokte i Ĺžderem ko nikad...
zapravo èak mi nije toliki bed cugat bez cigareta kak sam mislila da Ìe mi bit..najgore mi je npr kad je stanka od 5min izmeðu predavanja pa kad se svi sjate ispred faxa i panièno pale te cigarete da povuku srk da ih umiri,a ja..joj,a ja meðu njima ne znam ťta bih, kud bih s tim rukama,i ja bih,al ne..ne
ili pak one kolektivne kave kad svi u krugu dime,ti ne..joj..uhvatim se u trenucima kako uopÌe ne pratim razgovor koji se odvija nego samo promatram kako ih pale,uvlaèe,ispuhuju s guťtom,gase i tako u krug..tad poènem grist nokte..i gizem i grizem..onda puknem pa prvog do sebe za rukav i daj mi dim,a onda svi u krugu..ne,ne, ne daj joj..to mrzim..onda moram moljakat ko zadnji onaj ðanki,daj molim te,samo jedan,neÌe mi niťta bit i svi neee i tako me moleÌi proðe i Şelja..no to su te krize, inaèe izdrŞavam bez problema..moŞe se to ljudi,samo treba krenut- i imat snagu volje :p

19-10-2006, 19:39
zadnjih nekoliko tjedana par puta sam pusio bijeli Marlboro, zato sto sporije izgara i manjue popusim kad znam da sam za kutiju dao 20,a ne 13 kn...

tako i ja razmiĹĄljam, zato i jesam sad na njemu, bolji mi je...a i razmiĹĄljam o svakoj dok ju puĹĄim...dok ne pijem...kada pijem, neznam uopĂŚe kamo odu te silne cigarete :shock:

mala buba
19-10-2006, 21:07

sad vec razmisljam da prijedem na mentolke ili neke pljuge sa kamilciom jer previse uzivam u dimu cigarete da bi ga se rjesio, a opet ne mislim dobit rak do 25. :?

mentolke izazivaju impotenciju. jelte, mislih da bi to mozda htio znati kao korisnu informaciju.
inace, ako hoces smanjiti, probaj motati sam svoje cigarete. kupis na kiosku duhan, rizle i filtere i motas sam. em su manje nezdrave (jer nema u duhanu onog junka sto tjera cigaretu da konstantno gori) em 'rvacka lijenost te jednostavno tjera da pusis manje..jer kad god ti dodje u glavu cigareta, dodje i vaganje koliko ti se da motati istu. i chain-smoking je puno kompliciraniji.
moj dragi nije 'rvat, ali na njega djeluje (jelte, vec spomenuta lijenost). od njega to preuzeo moj brat koji je 'rvat, i mogu reci da na njega djeluje puno vise. :-D
pa ono, samo savjet ako se tesko kontroliras sa brojem cigareta a vec sad imas pusacki kasalj. ja bi presla vjerojatno isto na motanje cigareta zbog para, al' jebga meni jedino moj davidoff pravi gust

Insomniac
19-10-2006, 21:09
mentolke izazivaju impotenciju. jelte, mislih da bi to mozda htio znati kao korisnu informaciju.

To su izmislile cure da vise od njih ne zicamo onaj duhan sa mentolom :)

mala buba
19-10-2006, 21:19
LOL sumnjam u to, ali ako upoznam koju takvu zovem ju u svoju bushytail hordu jer je to bas pravo evil, tako vas splasiti :-D
uostalom mentolke su onako - fuj puj bljak. kupila jednom kutiju i nikad vise..i dijelila sam ih okolo samo da ih se rijesim.

camao
20-10-2006, 00:43
inace, ako hoces smanjiti, probaj motati sam svoje cigarete. kupis na kiosku duhan, rizle i filtere i motas sam. em su manje nezdrave (jer nema u duhanu onog junka sto tjera cigaretu da konstantno gori) em 'rvacka lijenost te jednostavno tjera da pusis manje..jer kad god ti dodje u glavu cigareta, dodje i vaganje koliko ti se da motati istu.t

probao ja, kupio pola kile duvana i rizle, cak i onu motalicu da ne moram rucno...al uspjelo mi je samo 2-3 popusit prije nego sto je sve zavrsilo u smecu.
zna se sto se mota ;)

jel zna tko dal postoje pljuge od kamilice?
znam da se duva na lulu al to mi bas i nije neka napeta fora zasad :-D

mala buba
20-10-2006, 17:01
eh, kad ti tu neku motalicu uzeo..tsss..kuzis, tu si totalno izbacio koncept lijenosti, sto je kamen temeljac ovog nacina smanjivanja cigareta :-D

ne znam je li to bilo od kamilice, ali meni je jednom poznanica dofurala na kavu neke biljne cigarete, zvale su se herbal ili nesto tako...to make a long story short, cijelu kutiju je potrosila na dokazivanje da to nije ziza :-D
to s kamilicom i lulom si pokupio od ante gardasa, jelda :-D

camao
21-10-2006, 11:51
eh, kad ti tu neku motalicu uzeo..tsss..kuzis, tu si totalno izbacio koncept lijenosti, sto je kamen temeljac ovog nacina smanjivanja cigareta :-D

ne kuzis! ja sam i s motalicom bio prelijen da ih pusim.:-D

to s kamilicom i lulom si pokupio od ante gardasa, jelda :-D

totalno! cujem da pise novi nastavak u kojem i Miron pocinje fumat lulicu :D

Galijun
21-10-2006, 12:43
Vrijeme je danas za relaksaciju sa MonteCristo cigarilosima :smt033

merić
21-10-2006, 12:47
joj, viťe je glupo da izigravam nepuťaèicu...( ali, ono, kutija mi traje danima...)
ovdje puĹĄim ronhill, light ili super light ili one slim ( kad se sjetim o kupit)
doma ne puĹĄim, ne padne mi na pamet kupit cigare kad idem na kavu...

mala buba
24-10-2006, 16:30
*zagrcava se na koli* ma da :-D

e btw zna li itko gdje kupiti i koliko bi otprilike dosao cigarspic? ali onaj pravi, damski, ne plasticna jeftina kopija i ne ono nesto dr.sranjsko prezime sto je prije ili kasnije bilo na teleshopu,ergo sranje je.

totalno mi fali da dovrsim jedan kostimic :-D

Insomniac
24-10-2006, 17:01
*zagrcava se na koli* ma da :-D

e btw zna li itko gdje kupiti i koliko bi otprilike dosao cigarspic? ali onaj pravi, damski, ne plasticna jeftina kopija i ne ono nesto dr.sranjsko prezime sto je prije ili kasnije bilo na teleshopu,ergo sranje je.

kako super izgleda kad dama pusi na cigarspic :-D

konzerva
24-10-2006, 17:02

bio sam èesto znao vidit lika koji ide po tramvajima i prodaje drvene cigarťpice.tko zna jel joť Şiv

Insomniac
24-10-2006, 20:31
vjerojatno neki shopovi koji prodaju lule prodaju i cigarspiceve

MinesweePer
24-10-2006, 22:33

moŞda u masarykovoj u onom cigar shopu. za cijenu nemam pojma. guglaj malo pa moŞda naðeť i cijenu.

btw. danas mi je mjesec dana da ne puťim (onu jednu pred nekoliko tjedana ne raèunam jer je bila na nagovor)

MinesweePer
27-10-2006, 21:56
Ĺželite li prestat puĹĄit, ili barem smanjit dnevnu dozu cigateta?

ako je vaĹĄ odgovor pozitivan ja imam rjeĹĄenje za vas

zazovite besplatni telefon na 060 no smoking (66 7665464)

zajebavam se naravno, ali mislim da imam naèin koji Ìe moŞda djelovat, a moŞda i neÌe...
ovako: vrlo je jednostavno, ako vam se pripuťi, a ispred sebe imate pepeljaru u kojoj se veÌ nalazi jedan ili nekoliko èikova, pribliŞite tu pepeljaru blizu nosa (ili neka vam je netko drugi pribliŞi) i udahnite taj "miris" i mislim da Ìete za doglednih nekoliko sati izgubit volju za cigaretom.

javite rezultate ako pokuĹĄate to.

prema dosad provedenim istraĹživanjima koje sam osobno proveo, rezultati su 100% uspjeĹĄni.
zahvaljujem se jedninoj kandidatkonji za sada koja je pristupila istraĹživanju :-D

bestijica
14-11-2006, 22:03
Puťite svi!!!!!!!!! Od neèega moramo i umrijeti :lol:

leteca medvjedica
20-11-2006, 00:33
ne puťim i ne Şelim poèeti, ne sviða mi se dim cigareta i tako to..

malimrav85
20-11-2006, 00:52
Puťite svi!!!!!!!!! Od neèega moramo i umrijeti :lol:
Onda bi iz izloga #1 izabrao spolnu bolest.

dr.Mitch
30-11-2006, 04:49
OLD HOLBORN (YelloW) duhan - probajte, jako fini miris, odlièan okus, plave Efka rizle i filteri po izboru

camao
30-11-2006, 04:55
Alitin pokusaj da prestanem pusit:

http://img81.imageshack.us/img81/1301/spa0887xz3.jpg

kjut. :lol:

Lucynda
30-11-2006, 10:42
Kako imamo vec tjedni drink ajmo napravit i tjedno napusavanje hehehe ludnica bi bilo...e insomniac fakat je bogovski :D ,nabavimo par nargili s vise rupa i skupi se nas 10 i napusimo se ko deve lolcina

:smt026
kad to organizirate, ja dolazim obavezno!!! :-D :-D

lady K
30-11-2006, 12:15
jeste vi ludi!
sd sam se skoro srokala sa stolca u NSbu!!!
bolesnog naroda!!
al kad je to??
Lucy idemo skupa onda??!! ha?ha?ha?
moze?

glupko
22-12-2006, 17:39
kakav je ovaj Philip moris novi;16 kuna..ima plavi i bijeli :roll:

suni
22-12-2006, 17:55

nije bas nesto :?
prebrzo izgara.

Nivette
22-12-2006, 19:26
Phillip nije los, ali onaj koji sam prije kupovala u Austriji ili Njemačkoj je bio puno bolji!!! Btw. probala sam Malboro Ultra Lights kupljen u Kuvajtu (uvoze ga drito iz SAD)- to su CIGARETE!!ako se trujes, onda nek to bar lici na neĹĄto!!!

suni
22-12-2006, 19:39
Phillip nije los, ali onaj koji sam prije kupovala u Austriji ili Njemaèkoj je bio puno bolji!!! Btw. probala sam Malboro Ultra Lights kupljen u Kuvajtu (uvoze ga drito iz SAD)- to su CIGARETE!!ako se trujes, onda nek to bar lici na neťto!!!

a kad je ovaj nas iz poljske :?

camao
23-12-2006, 19:57

nije bas nesto :?
prebrzo izgara.

bas, svi se zale na to. :?

Lucynda
02-01-2007, 13:24
one glupe MC crvene neke, ne valjaju k****, a joť kad ih puťiť na vodku, ribar i ine kombinacije... pa nije èudo da mi je glava skoro pukla!!!
fuj smeĂŚe....
zaĹĄto uvijek popuĹĄe moje cigarete i onda ja moram puĹĄit sranja!!!!!!
stavit ĂŚu lokot na cigarete!!!

dr.Mitch
02-01-2007, 13:59
jedva èekam da cigarete i kod nas budu 5 eura, jer to mi je èini se jedina ťansa da prestanem puťit. al jebiga, kad mi cigareta toliko paťe uz pivu, a pivu ne mislim prestat pit

leonisa
02-01-2007, 15:55
ne pusim, nakon puuuno godina pusenja, vec 18 mjeseci i u tom periodu nisam zapalila ni jednu :smt029

suni
02-01-2007, 16:36
ne pusim, nakon puuuno godina pusenja, vec 18 mjeseci i u tom periodu nisam zapalila ni jednu :smt029

blago ti se :D
ti imas bebicu jelda? bit ce da je i zbog toga :D

ThunderBoy
02-01-2007, 17:43
meni ko nepuťaèu je najgore kad hoÌu poljubit curu a onu ko da sam gurno jezik u pepeljaru
Na to mogu dodat samo :smt078
da nekaj pitam,ovako ko nepuĹĄaĂŚ...
Koja je fora Şicanja cigareta? Pa ako puťiť kupi brate cigarete pa puťi ko èovjek. Nikad mi nisu bili jasni ti uleti imať pljugu? Ko da idem okolo i po cesti pitam ljude: e,imať litru benzina?Ja ti se volim vozit u autu ali nemam/ne Şelim kupovat pa ako bi mi dao malo?
:lol: bas tako
Jedina fora kod zicanja,ako zicas od neke cure-ulet,imas cigaretu,bas mi nestalo,ne prodaju na sanku...Evo ja tebe cugom pocastim zauzvrat.A kako ze zoves...blah.blah...

Inace ne pusim,i mrzim kad se vratim iz kafica i sva mi roba smrdi po cigaretama,fuj.
Ne znam sto ljudi vide u tim gadostima,aj one aromaticne cigare jos mogu shvatiti,ali ono smece koje svi puse,sto u tome vide :roll:

dr.Mitch
02-01-2007, 18:29
...sto u tome vide :roll:

Onaj osjeĂŚaj kad ti slatki dim mirnoĂŚe ispuni pluĂŚa. ZnaĹĄ onu scenu iz Sin Citiya di Marv napokon primi onog malog seratora Kevina koji mu je ubio Goldie? "I breathe the fire out of my lungs..." Uz taj film se jednostavno mora puĹĄit, takva je atmosfera...

camao
25-01-2007, 13:47
http://img291.imageshack.us/img291/599/im0919zp1sg.jpg

Death was a brand of cigarette introduced in the United Kingdom in 1991 by entrepreneur BJ Cunningham, who established a company calling itself The Enlightened Tobacco Company. The packaging was black and featured a white skull and crossbones above the mandatory Government health warning. It marketed itself as the only brand that was completely honest about the dangers of cigarette smoking.

The company created a tax arbitrage scheme offering cigarettes from Luxembourg to UK smokers, and allowed customers to buy its products by mail order, thus paying Luxembourg tobacco duty instead of higher UK taxes. The European Court of Justice eventually ruled in favour of the UK Customs and Excise, who insisted that customers had to personally transport the goods into the UK to avoid paying duties at the point of entry. This ruling effectively put an end to the Enlightened Tobacco Company, but Death lives on in select markets.

ovo trea ic pusit!

camao
25-01-2007, 13:51
dupli.č

walter
25-01-2007, 13:52
uuu sjeĂŚam se ovoga ovo je bilo u mojoj knjizi iz engleskog.

eto da se pohvalim danas je 25-ti dan kako ne puĹĄim. reko mi je frend da si sad za nagradu mogu jednu iĂŚi zapalit. :-D

ne mogu vjerovati da uopÌe nije tak teťko. ok zafali mi tu i tamo i izmeðu i every wake second al izdrŞavam bez veÌih ispada.

doli
25-01-2007, 13:58
uuu sjeæam se ovoga ovo je bilo u mojoj knjizi iz engleskog.

eto da se pohvalim danas je 25-ti dan kako ne pušim. reko mi je frend da si sad za nagradu mogu jednu iæi zapalit. :-D

ne mogu vjerovati da uopæe nije tak teško. ok zafali mi tu i tamo i izmeðu i every wake second al izdržavam bez veæih ispada.

bas sam htela napisati da mislim da je to bilo u knjizi iz eng al ja tak cesto nest krivo zabrijem da bolje ne riskirati..
pital me jucer frend dal ja to njemu svjesno lazem il sam tak glupa da se vise ne sjecam dijaloga od prije dva dana pa izmisljam recenice koje odgovraju mojoj teoriji..
ja si mislim da on mene hoce napraviti ludom... :?
dal je to opce moguce il je vec prekasno

walter
25-01-2007, 14:04
bez brige dok sam pisala, kontam si ma jel je to otam?
imam sliènih problema. sam kaj se ja pitam jel se to dogodilo ili sam ja to sanjala? jel me prate? jel i vi èujete ovo ťto ja èujem? :-D

doli
25-01-2007, 14:17
bez brige dok sam pisala, kontam si ma jel je to otam?
imam sliènih problema. sam kaj se ja pitam jel se to dogodilo ili sam ja to sanjala? jel me prate? jel i vi èujete ovo što ja èujem? :-D

hahhahahahaha...mene najvise zbuni kad pricam na mob prije spavanja pa zaspim usred razgovora onda drugo jutro zovem frenda da sa mnom proceslja razgovor da vidim kaj sam sanjala a kaj se stvarno desilo :roll:

ZER0
25-01-2007, 14:56
hahhahahahaha...mene najvise zbuni kad pricam na mob prije spavanja pa zaspim usred razgovora onda drugo jutro zovem frenda da sa mnom proceslja razgovor da vidim kaj sam sanjala a kaj se stvarno desilo :roll:
I kakve to sad veze ima sa puĹĄenjem :lol: ...osim ako nisi sanjala...haaaa?...ma nije moguĂŚe :-D

glupko
25-01-2007, 15:01
razmisljam o prestanku...ali di bi s rukama na zabavama :roll:

doli
25-01-2007, 15:01
I kakve to sad veze ima sa pušenjem :lol: ...osim ako nisi sanjala...haaaa?...ma nije moguæe :-D

to si sad tak spomenul ko da na ostalim topicima pisem nest vezano uz temu...samo hoces da admini primjete kaj delam pa da me banaju..
zlo jedno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

walter
25-01-2007, 15:04
razmisljam o prestanku...ali di bi s rukama na zabavama :roll:

na neèiju sisu, silly rabbit .

glupko
25-01-2007, 15:07
drage voje,ali ne daju mi !
neke cure nisu cule za `moras dat ako hoces primit` :evil:

walter
25-01-2007, 15:10

ukej stari nerado ovo velim,al drĹž se radije cigarete. :-D

glupko
25-01-2007, 15:13

ukej stari nerado ovo velim,al drĹž se radije cigarete. :-Dvratimo se onda,prestao bi pusiti..al ne znam kam bi s rukama :roll:

walter
25-01-2007, 15:19
vratimo se onda,prestao bi pusiti..al ne znam kam bi s rukama :roll:

a gle... promatraj nepuťaèe kaj oni delaju z rukama . tak sam ja prestala puťit. rekoh si od 01.01. sam nepuťaè i tak Ìu se ponaťat.
al ja i inaèe vani ako je bilo dobro nisam puno puťila. uvijek se s nekim zalajem pa ni ne pomislim na cigertu. problem nastane kad mi je dosadno.
sad si kupim vani boèicu vode i to drŞim u rukama.
to ti je to od mene, ne znam kaj da ti joĹĄ velim.
ak oĹĄ prestat puĹĄit , neĂŚe ti ruke predstavaljat problem. ovo sam radiĹĄ isprike zakaj ne bi trebao prestat.
tak da nemoj ni pokuťavat ak tak razmiťljať sam buť se muèil dva dana i sve oko sebe svojim Şivèanjenjem i treÌi buť zapalil.
al jednom kad si odluèiť nema tog zbog èega Ìeť zapaliti.
meni su rekli je èekaj do 1. stresne situacije. e pa bOGami imala sam ju i nije mi palo na pamet zapaliti.
gud lak jednom kad odluèiť.

glupko
25-01-2007, 15:25
vratimo se onda,prestao bi pusiti..al ne znam kam bi s rukama :roll:

a gle... promatraj nepuťaèe kaj oni delaju z rukama . tak sam ja prestala puťit. rekoh si od 01.01. sam nepuťaè i tak Ìu se ponaťat.
al ja i inaèe vani ako je bilo dobro nisam puno puťila. uvijek se s nekim zalajem pa ni ne pomislim na cigertu. problem nastane kad mi je dosadno.
sad si kupim vani boèicu vode i to drŞim u rukama.
to ti je to od mene, ne znam kaj da ti joĹĄ velim.
ak oĹĄ prestat puĹĄit , neĂŚe ti ruke predstavaljat problem. ovo sam radiĹĄ isprike zakaj ne bi trebao prestat.
tak da nemoj ni pokuťavat ak tak razmiťljať sam buť se muèil dva dana i sve oko sebe svojim Şivèanjenjem i treÌi buť zapalil.
al jednom kad si odluèiť nema tog zbog èega Ìeť zapaliti.
meni su rekli je èekaj do 1. stresne situacije. e pa bOGami imala sam ju i nije mi palo na pamet zapaliti.
gud lak jednom kad odluèiť.
nikad nisam bi veliki pusac,i dane kad sam doma rijetko kad odem u haustor..ali vani na tulumu..po diskacu..volim se folirat s cigaretom a i gust je,moram priznat..sta ja znam-ne podnosim alkohol pa bar da si pljugom dam gusta.

nestorov
25-01-2007, 19:49
zanima me koja dvojka je upisala davidoff??gdje lovu uzmete da to kupujete?mislim,i ja bi rado,i koju èaťicu chivasa uz to... :-D

suni
26-01-2007, 09:56
zanima me koja dvojka je upisala davidoff??gdje lovu uzmete da to kupujete?mislim,i ja bi rado,i koju èaťicu chivasa uz to... :-D

pa davidoff kosta oko 20kn kolko znam.
puno previťe za tak oèajnu pljugu ak se mene pita :smt098

funkymonoloko
26-01-2007, 10:01
Da ono kloĹĄarica
E ne mogu vjerovati da nitko nije spomenuo cigare Kao ĹĄto su opatija i york pa jebene su Da ispadnem glup ZDRAVIJE pravi duhan :-) :evil: :-)

vuffek
26-01-2007, 21:19
23 kn je davidoff...bijeli...3kn viĹĄe od marlbora...10kn viĹĄe od waltera...hm... :?

cute poison
27-01-2007, 17:48
meni je davidoff predobar,al pusim bijeli malboro...nekak sam se navikla...i ronhil slims nisu lose...
al trebala bi prestat..bole pluca..al nekak mi je prevelik gust pusit cigaretu da bi prestala,pogotovo uz alkohol i kavu jutarnju :D

bestijica
27-01-2007, 17:51
Bezbolan prestanak puĹĄenja, ne fali ni malo i tako od prvog dana,pljesak samoj sebi =D>

Sigurna sam da smo cigareta i ja zauvijek svrĹĄile :-D

suni
27-01-2007, 17:54
meni je davidoff predobar,al pusim bijeli malboro...nekak sam se navikla...i ronhil slims nisu lose...
al trebala bi prestat..bole pluca..al nekak mi je prevelik gust pusit cigaretu da bi prestala,pogotovo uz alkohol i kavu jutarnju :D

uf meni je davidoff stvarno loĹĄa pljuga.
svojevremeno sam puťila kim, dunhill lights, lucky strike(èak 2 godine ne znam koji mi je kuac bio), mentolke fuuuuuj, pa onda beli ronil i walter.

dugo sam izbjegavala malboro ali sad mi nema bolje-bijeli i medium su mi favoriti. medium je odlièan jer je mix izmedu belog i crvenog.

ronhil slims su ko da vatu puĹĄim. jednom sam imala samo njih a brdo se pilo pa sam strgala filter i saugala :badgrin:

nestorov
27-01-2007, 17:59
ronbrdo bijeli,plavi probao jednom,odvratan.nekako prejak.dok surfam,uz uèenje,uz kavu,gemiťt,pivo.samo kako se ispiti bliŞe poènem ko parni stroj dimit,nalokam se kafetina,hebote,ko da sam na speedu... :smt093 :smt028 :smt077

riot
28-01-2007, 13:14
nema do bijelog marlbora, pa i waltera, a sve ostalo je u kurcu, odvratnog okusa!

Scarlet Legata
09-02-2007, 18:48
ono ťto mene zanima je...ťta se dogaða ako te ulove s ŞiŞom i naprave zapisnik...? neko mi je reko da je to direktan izbaèaj s faksa. jel to toèno? :shock: (ziher se veÌ pojavilo ovo pitanje al mi se neda iťèitavat sve) :oops:

bestijica
09-02-2007, 19:18
Puťimo samo bioloťke :lol: :lol: :lol: poťto je zaruènik jadan bolestan

Tkach
09-02-2007, 19:25
Mislim da u anekti na pitanje "Koje cigarete puťite?'" fali odgovor "Tuðe" :-D

bestijica
09-02-2007, 19:32
Mislim da u anekti na pitanje "Koje cigarete puťite?'" fali odgovor "Tuðe" :-D

:-D to se moĹže shvatiti svakako.Kad sam ja puĹĄila (cigarete) znalo se u srednjoj naĂŚi ekipe koje bi mi pofufale pola kutije svaki dan. Pas mater

bOG
10-02-2007, 13:00
Moj dida je umro od raka pluca jer je pusio York.
Ja sam se tada zarekao da nikad necu pusiti.......York.
Pusim bijeli Walter.

Joker
10-02-2007, 14:01
Pusim bijeli Walter.
Me too

21-03-2007, 18:11
Pusim bijeli Walter.
Me too
ja isto puťim bjelog vasu :-D i to ko turèin kutiju i po na dan . moram se rijeťit tog zla ťto prije.

MinesweePer
23-03-2007, 00:58
filip moris mi ne valjaju bas...plavi

Trpinja
23-03-2007, 08:49
nema do bijelog marlbora, pa i waltera, a sve ostalo je u kurcu, odvratnog okusa!
popisujem..pusim bijeli marlboro,al u zamjenu mogu jedino smislit plavi walter..i to kutiju na dan,katastrofa..moram prestat

MinesweePer
23-03-2007, 11:16

ovaj bijeli marlboro od kad se uvozi iz holandije ili od kud veĂŚ ne valja, onaj prije je bio puno bolji

fidy
23-03-2007, 12:19
pusim bijeli marlboro,al u zamjenu mogu jedino smislit plavi walter..i to kutiju na dan,katastrofa..moram prestat

pa i ti nezdravo ĹživiĹĄ... a prigovaraĹĄ nama na slatkiĹĄima... [-X

svatko ima svoje "poroke"... ;)

Trpinja
23-03-2007, 12:40
pusim bijeli marlboro,al u zamjenu mogu jedino smislit plavi walter..i to kutiju na dan,katastrofa..moram prestat

pa i ti nezdravo ĹživiĹĄ... a prigovaraĹĄ nama na slatkiĹĄima... [-X

svatko ima svoje "poroke"... ;)
a nakon prekida propusio :cry: ..zbog zivota sam propusio :-D

bestijica
23-03-2007, 13:17

ovaj bijeli marlboro od kad se uvozi iz holandije ili od kud veĂŚ ne valja, onaj prije je bio puno bolji

Tako je nema do bijelog Marlbora,najaèe cigarete..evenzualno im muŞe parirati Crveni M. :-D Dobre su mi i Camel znale biti..ah to su bila vremena :-D

camao
23-03-2007, 13:58
Tako je nema do bijelog Marlbora,najaèe cigarete..evenzualno im muže parirati Crveni M. :-D Dobre su mi i Camel znale biti..ah to su bila vremena :-D

:lol: Marlboro najjace cigarete :lol:

lady K
23-03-2007, 14:14
ja sam socijala!
ne pusim nit walter nit ronhill a jos manje malrboro! ma nema sanse...
prebacila sam se na bijeli MC i cist mi je dobro...
emsta si usparam do 100 kn mjesecno i to mi onda dode da si kupim neki komad neceg novoga...

bestijica
23-03-2007, 14:43
Tako je nema do bijelog Marlbora,najaèe cigarete..evenzualno im muŞe parirati Crveni M. :-D Dobre su mi i Camel znale biti..ah to su bila vremena :-D

:lol: Marlboro najjace cigarete :lol:

kamao zna znanje :-D

bOG
23-03-2007, 14:47
Da li albino tigrovi mogu umrijeti od raka pluca?
Ili su dovoljno rich da si plate operaciju,kemoterapiju i gaze za svu sukrvicu,sluz,gnoj i komadice pluca.
Da li ariel pere bijelo krzno od metastaza?

MinesweePer
26-03-2007, 00:22
kupio prije pri povratku kuĂŚi lucky strike, fine su :-D

glupko
26-03-2007, 00:26
jeste primjetili da mnogi koji puse filter160 `stosu` ili recimo Largo,uzivaju u otvaranju kutije i vadjenju cigareta..nego mi koji imamo poklopce i vrlo nam je lako izvaditi cigaretu..ima nesto drazesno u tome :-)

MinesweePer
26-03-2007, 00:31
ima ima, jednom ili dvaput sam imao kutiju filtera, i bas je bilo gust vadit cigare, moŞeť se i zajebavat ko u starijim filmovima pa lupat dno kutije da cigareta sama iskoèi :-D

glupko
26-03-2007, 00:35
....to smiju radit samo fakini..ja sam jednom lupnuo i odletilo pola cigareta vanka :oops:
ali ima nesto u tim kutijama,ne moze se objasniti..

šola-braveheart
30-03-2007, 22:02
ne pljugam,ali da pljugam to bi bio crni davidoff samo zbog kutije koja super izgleda

MinesweePer
02-04-2007, 01:24
danas sam se fakat zabrino koliko sam poèo opet puťit.
doðe meni danas jedan nať kolega na cvjetnom i pita me: "koliko ti puťiť na dan, uvijek kad te vidim si sa cigaretom" :oops:
al ne puťim stvarno puno, to oèito u isto vrijeme idemo na pauzu pa me uvijek uhvati da puťim :-D
al svejedno moram smanjit, ode mi 15ak cigara na dan, do kutije max....

djevojcica sa sibicama
02-04-2007, 13:08
puĹĄila sam ronhill slims :-D iliti planinski zrak, ali prestala sam.
bojim se rane smrti. :shock: 8)

Nivette
03-04-2007, 00:22
i da... danas zapalila nakon nekoliko tjedana... prvo se skoro uguťila, a onda popuťila skoro pola kutije... :oops: ostatak kutije sam poklonila da ne doðem u napast.... ťto mi je to trebalo????

MinesweePer
03-04-2007, 01:43
danas samo 7 cigara, naime viĹĄe nisam niti imao, ali nisam doĹĄao u napast da kupim novu kutiju i nisam, sutra ĂŚu :-D

bestijica
03-04-2007, 20:19
i da... danas zapalila nakon nekoliko tjedana... prvo se skoro uguťila, a onda popuťila skoro pola kutije... :oops: ostatak kutije sam poklonila da ne doðem u napast.... ťto mi je to trebalo????

To je tak..ja zapalim isto ponekad i to valjda pola kutije..kako bi moj fijansej rekao puĹĄim samo iz guĹĄta :-D

* dzija *
03-04-2007, 22:30
esuse danas sam popuĹĄila kutiju i pol.... :smt100 :shock: :shock:
Ĺživci,Ĺživci...... :smt073 :smt118

eleanor rigby
03-04-2007, 22:38
esuse danas sam popuĹĄila kutiju i pol.... :smt100 :shock: :shock:
Ĺživci,Ĺživci...... :smt073 :smt118

ðizs, kaj Şivci zbog faxa ili neťto drugo??? morať prestat lijeèit nervozu
cigaretama, jer ipak kutija i pol u jednom danu je :shock: !!! Pokuťaj smanjit bar na neku kutiju dnevno za poèetak, pa tak malo po malo... ;)
Ovo sve ĹĄta ide prema 2 kutije na dan je zabrinjavajuĂŚe...

* dzija *
03-04-2007, 23:07
ðizs, kaj Şivci zbog faxa ili neťto drugo??? morať prestat lijeèit nervozu
cigaretama, jer ipak kutija i pol u jednom danu je :shock: !!! Pokuťaj smanjit bar na neku kutiju dnevno za poèetak, pa tak malo po malo... ;)
Ovo sve ĹĄta ide prema 2 kutije na dan je zabrinjavajuĂŚe...
ma zbog svega..i zbog faksa,deèka,ovoga onoga...generalno Şivota!
roðena sam inaèe u znaku riba pa sam po prirodi lagano depresivna i sklona u pretjerivanju pa tako i u cigaretama...a dobro sad puťim najslabije koje postoje..
znaĹĄ onu: s cigaretom nikad nisi sam!!! :smt040 :-D :-D :-D

Nivette
04-04-2007, 00:37

To je tak..ja zapalim isto ponekad i to valjda pola kutije..kako bi moj fijansej rekao puĹĄim samo iz guĹĄta :-D

:smt044

sranje je kad se druŞim skoro samo s puťaèima pa mi eto doťlo... :? a rekla sama sebi da neÌu viťe, al sada Ìe sigurno opet biti i cigareta uz alkohol i opet sve po starom... :(

camao
04-04-2007, 00:41
roðena sam inaèe u znaku riba pa sam po prirodi lagano depresivna i sklona u pretjerivanju pa tako i u cigaretama..

to te ja pitam! :smt023

Condor
04-04-2007, 09:06
nekad iz guĹĄta znam zapalit kubanku,cigarete ne 8)

Nivette
05-04-2007, 00:18
nekad iz guĹĄta znam zapalit kubanku,cigarete ne 8)

jooooj, kak meni to smrdi!!! :smt078

freiya
05-04-2007, 00:32
puĹĄila walter, al eto prestala prije 4.mjeseca(ni jednu jedinu nisam zapalila od tada!) i hebeno je teĹĄko suzdrĹžavati se da ne potegnem koji dim, pogotovo kad sam na kafi ili kad cugam!!!

imam nevjerojatne krize- ponekad sam tako oèajna da uzmem cigaretu i nezapaljenu je drŞim u ustima i 10 min. razmiťljam da li da je upalim ili ne!
ovisnost!

Nivette
05-04-2007, 00:43
sam tako oèajna da uzmem cigaretu i nezapaljenu je drŞim u ustima i 10 min. razmiťljam da li da je upalim ili ne!
ovisnost!
pa svaka èast! ja sam jednom imala takvu krizu i onda sam na kraju zapalila :oops:

freiya
05-04-2007, 00:47
sam tako oèajna da uzmem cigaretu i nezapaljenu je drŞim u ustima i 10 min. razmiťljam da li da je upalim ili ne!
ovisnost!
pa svaka èast! ja sam jednom imala takvu krizu i onda sam na kraju zapalila :oops:

:oops:

mislim ne dopuĹĄta mi .. khm ... zdravlje!
a ťtať , da nije bilo zdravstvenih problemèiÌa nikada nebi prestala!

kikich
05-04-2007, 01:35
ja imam psihickih problema... :lol: pa eto danas nakon dugo vremena osla kutija i kusur :(

MinesweePer
05-04-2007, 04:08
meni nikad viĹĄe od kutije na dan nije otiĹĄlo u dim, jednostavno moje divno tijelo ne prima viĹĄe od kutije :-D

suni
05-04-2007, 09:59
meni nikad viĹĄe od kutije na dan nije otiĹĄlo u dim, jednostavno moje divno tijelo ne prima viĹĄe od kutije :-D

ili samo nisi josh bio na tak dobrom tulumu :smt029 :smt028

ja kad se ubijem fakat pretjeram. iduci dan nemrem prièati

Luka....
05-04-2007, 10:18

ja kad se ubijem fakat pretjeram. iduci dan nemrem prièati :D

sjecam se onih fazi kao klinac kad jos nisam pusio puno,al sam na tulumima znao spalit 2 kutije....jaoooo ;-) pa ujutro doslovno osjetis da ti je pol usta spaljeno...sad sam se skupirao i ne pusim vise...
a ni manje

Nivette
05-04-2007, 10:45

ja kad se ubijem fakat pretjeram. iduci dan nemrem prièati

uuuu, kolko sam i ja znala tako popuĹĄit... :oops: a grlo bi se iduĂŚi dan raspadalo...

suni
05-04-2007, 10:59
da koma jer onda ni ne gledash koliko puťiť, èije pljuge puťiť i koju vrstu pljugi :D

zadnji put kad mi se grlo raspadalo èak sam si u 5 ujutro isla kuhati kadulju/Şalfiju. i stvarno mi je puno pomogla!

pa evo ak nekom taj savjeti koristi :)

Nivette
05-04-2007, 16:32
èaj tada dobro doðe, joť ako je s medom... al nadam se da se viťe neÌem dovest u takvu situaciju 8)

MinesweePer
06-04-2007, 01:38

nije to, jednostavno nakon jedne kutije ne ulazi to vise u mene, nemam snage za uvlaèit :-D

bestijica
07-04-2007, 14:48
ovisnost!

:oops:

mislim ne dopuĹĄta mi .. khm ... zdravlje!
a ťtať , da nije bilo zdravstvenih problemèiÌa nikada nebi prestala!

Moj èovjek! Tako i ja..NIKAD nebi prestala puťiti tj bi kad bi imala 40 godina ko moji roditelji..ma ni u trudnoÌi nebi prestala..ali sam imala zdrafstvenih problema :x

MinesweePer
09-04-2007, 02:02
doĹĄle neke nove ronhill rich - isto 14kn
a bogate su samo katranom i nikotinom, niĹĄta posebno....

Hello Kitty
09-04-2007, 11:32

ma..bezveze.. :smt104

JA :smt049 LUCKY :smt025

Nivette
09-04-2007, 12:08

ronhill rich??? kaj je to? mislim, kad imam puťaèke faze, ne puťim ronhill, al me zanima... kolko otrova to ima u sebi???

glupko
09-04-2007, 14:00
lucky strike puse samo face..okrutni momci,fakeri,bum tres u glavu :-D

MinesweePer
09-04-2007, 14:21
[quote="alter ego":mxvus9wu]doĹĄle neke nove ronhill rich - isto 14kn

ma..bezveze.. :smt104

JA :smt049 LUCKY :smt025[/quote:mxvus9wu]

me too, me too! definitivno najbolje od duhana!!!

ronhill rich??? kaj je to? mislim, kad imam puťaèke faze, ne puťim ronhill, al me zanima... kolko otrova to ima u sebi???

10katrana
0.9 nikotina

Nivette
09-04-2007, 15:13
10katrana
0.9 nikotina

meni to sve prejako... ja planinski zrak puĹĄim... tj. sad ne puĹĄim... :-D Marlboro ultralights.... 4 katrana, 0.4 nikotina...

kikich
09-04-2007, 17:11
...ja se moram pohvalit kutija mi je drzala tri dana, covjece napredujem.... :-D

MinesweePer
09-04-2007, 17:12
danas nijedna joĹĄ, ali to je zato jer nemam kutiju :-D

sifilis
09-04-2007, 18:47
i danas bum zavrsil dan s (mogu rec vec) tradicionalnih 4 do 5 popusenih. nije lose s obzirom kak je bilo do prije par mjeseci :D

legionar
09-04-2007, 21:00
i danas bum zavrsil dan s (mogu rec vec) tradicionalnih 4 do 5 popusenih. nije lose s obzirom kak je bilo do prije par mjeseci :Dja do sad skurio veÌ jednu kutiju.a sad poťto mislim iÌ neť uèit otiÌ Ìe joť pola kutije minimalno. zapuťim kutiju i po do dvije na dan. stravaaaa!subotom da ne govorim!uzmimo samo da je kutija i po waltera na dan, oko 20 kn, =600 mjeseèno=7200kn godiťnje=72000 kuna za 10 godina=jedan solidan auto :x :evil: :x :badgrin:

suni
09-04-2007, 21:14

je ja sam ih dimila kad sam imala 15 godina bum tres bum :lol:

camao
14-04-2007, 16:43
danas Davidoff..ostalo od jucer, ne zalim se. :-D

http://www.123smoke.com/images/davidoff_classic1.gif

Nivette
14-04-2007, 16:54
meni je taj crni davidoff uvijek bio :smt078
u biti, opĂŚenito mi je davidoff :smt078

bestijica
17-04-2007, 18:46
Davidoff slims momentalno...iako mi se povraĂŚa od cigareta opĂŚenito :roll:

Luka....
18-04-2007, 13:16

ma lucky je najjaca cigareta.obicni ofc.dugo sam ga pusio... dok nisam ostao bez para :-D

nego ,jel itko pusio ovo (jedina kutija koja mi je trajala 3 dana .jer sam imao samo jednu :( )?

http://img87.imageshack.us/img87/4523/200410721276260gi1.jpg

bOG
18-04-2007, 13:30
One imaju aromaticni okus?...vanilije?
Meni su super, odlicno je drzati crnu cigaretu u ruci, posve zaboravis na katran.

Luka....
18-04-2007, 13:32
One imaju aromaticni okus?...vanilije?
Meni su super, odlicno je drzati crnu cigaretu u ruci, posve zaboravis na katran.
dada.bas to sto kazes crna cigara....to sam trazio dugo vremena i frend mi donjeo iz grcke.jel zna itko jel se moze to tu negdje kupiti?

suz
18-04-2007, 14:09
a sad pošto mislim iæ neš uèit otiæ æe još pola kutije minimalno. zapušim kutiju i po do dvije na dan. stravaaaa!subotom da ne govorim!uzmimo samo da je kutija i po waltera na dan, oko 20 kn, =600 mjeseèno=7200kn godišnje=72000 kuna za 10 godina=jedan solidan auto :x :evil: :x :badgrin:

koda ja govorim
drito solidan auto :-D

Luka....
18-04-2007, 14:11
:-)
hehe svi pusaci imaju u glavi te racunice.steta samo sto bi svi te novce spiskali na nes drugo.
al lijepo je tjesit se

funkymonoloko
18-04-2007, 14:40
DUGE ................................................. :smt045

bOG
18-04-2007, 14:52
DUGE ................................................. :smt045

Za damu eve slims.

funkymonoloko
18-04-2007, 14:59
Ma funky i the stick Pljuge ,,,,za dobar kiks u Ĺživotu :-D

bestijica
18-04-2007, 19:06
najbolje su fine cigare....ili ni jedne cigare su joĹĄ bolje....prestajem opet..nemogu disat...

OT:danas davidoff,ronhill i lucky :( skor 6 cigareta smrc

* dzija *
18-04-2007, 21:32
napredak!!!!!!!! :smt038 preĹĄla sam na ronhill ultra...moĹžda i prestanem do kraja godine.... :smt038 :smt038 :-D :-D

Luka....
19-04-2007, 23:23
evo da se opet malo tjesimo...
http://www.net.hr/webcafe/page/2007/04/19/0191006.html

suni
19-04-2007, 23:25
meni je taj crni davidoff uvijek bio :smt078
u biti, opĂŚenito mi je davidoff :smt078

jako loĹĄa pljuga. grozno nesto.

a puĹĄila sam ih brdo cak mi je i kolumbo bolji :lol:

Seksi Madez
19-04-2007, 23:26
Marlboro..Crveni Marlboro

..bas sam si sad zapalio i pusem pepeo s tipkovnice..heh

suni
19-04-2007, 23:26
najbolje su fine cigare....ili ni jedne cigare su joĹĄ bolje....prestajem opet..nemogu disat...

OT:danas davidoff,ronhill i lucky :( skor 6 cigareta smrc

pa dosta ga dimiĹĄ :? :?

Andrea
19-04-2007, 23:29
kaj je 6 cigareta puno? da mogu smanjit na 6, to bi bilo super...

suni
19-04-2007, 23:31
kaj je 6 cigareta puno? da mogu smanjit na 6, to bi bilo super...

pa za nas turèine je malo ali za one koji su navodno prestali dimiti je puno :-D

camao
19-04-2007, 23:49
jucer sam popusio samo 5 cigareta kroz cijeli dan.
bijah mnogo bolestan i prespavah pola dana..valjda zato...:-D

inace se ne sjecam kad sam zadnji put popusio manje od kutije u danu... :?

* dzija *
22-04-2007, 21:32

ma lucky je najjaca cigareta.obicni ofc.dugo sam ga pusio... dok nisam ostao bez para :-D

nego ,jel itko pusio ovo (jedina kutija koja mi je trajala 3 dana .jer sam imao samo jednu :( )?

http://img87.imageshack.us/img87/4523/200410721276260gi1.jpg
esuse to sam si kupila u grèkoj....meni su odvratne (ne volim vaniliju)... :smt078

Nivette
23-04-2007, 00:50
navodno da Ìe cijene cigareta iÌ gore, jel èuo tko iťta o tome? ili mene to moji plaťe da ne zapalim ponovno? :?

MinesweePer
23-04-2007, 00:52
navodno da Ìe cijene cigareta iÌ gore, jel èuo tko iťta o tome? ili mene to moji plaťe da ne zapalim ponovno? :?

molim boga da odu opet gore, bar cu tako valjda prestat
al ono da odu na preko 20 kn!!!

Nivette
23-04-2007, 01:09

ne znam, navodno da bi ronhill i walter trebali bit 17, pa raèunam da bi marlboro mogao bit oko 25... :?

Columbo
23-04-2007, 09:02
Nikad nisam puĹĄio niti ikada mislim puĹĄiti. ;)

nestorov
29-04-2007, 01:22

ne znam, navodno da bi ronhill i walter trebali bit 17, pa raèunam da bi marlboro mogao bit oko 25... :?

nema frke,ove iz crne gore,bosne i kosova bit ĂŚe uvijek povoljne :-D

kikich
30-04-2007, 08:47
da bog da porasle na 100 kuna, tak da prstanem pusit, visee si idem na zivce s tim svojim pusenjem... ma koza, nebi ujutro po kuh isla, ali po cigarete i bosa.... :roll:

Luka....
30-04-2007, 10:45
da bog da porasle na 100 kuna, tak da prstanem pusit, visee si idem na zivce s tim svojim pusenjem... ma koza, nebi ujutro po kuh isla, ali po cigarete i bosa.... :roll:

tocno to,realno gledajuci,ja volim cigarete,nemrem popit kavu bez pljugi,nemrem cugat bez pljugi itd itd.
tak da sam ja vise za to da se cijene vrate na one od prije 6-7godina.

eleanor rigby
30-04-2007, 10:56
cigarete su zlo ljudi, okanite ih se!!!! buuuuu!!! :badgrin:

Luka....
30-04-2007, 10:58
cigarete su zlo ljudi, okanite ih se!!!! buuuuu!!! :badgrin:

gle,hvala na savjetu je moj maksimum sta cu ti rec na ovo. :D
ja cigare nikom nedam .

"otvaram ladicu i gledam jel imam pljuge"
"osmjeh na licu"

eleanor rigby
30-04-2007, 11:03
gle,hvala na savjetu je moj maksimum sta cu ti rec na ovo. :D
ja cigare nikom nedam .

"otvaram ladicu i gledam jel imam pljuge"
"osmjeh na licu"

a ja ĂŚu tebi reĂŚ....

http://www.makingthemodernworld.org.uk/everyday_life/img/IM.0919_zp.jpg

sorry znam da sam odvratna, al i ja puĹĄim pa mogu! :-D

kikich
30-04-2007, 11:06
isto su u davna vremena govorili, od mastrubacije osusit ce ti se ruka...bla bla bla... a efo, da je to tako, decki bi putem bez rukica setali, a kog bi ti onda vodala, morala bi mu lajnu oko vrata stavit.....

gle sve ima svoje prednosti i mane, nemrem rec da cigareta moze imat prednosti, ali meni nekad fakat ispuni dan... onak neznam bas mi je ta sitnica trebala.... :-D a osim toga, od neceg moras umrijet.....

eleanor rigby
30-04-2007, 11:09
isto su u davna vremena govorili, od mastrubacije osusit ce ti se ruka...bla bla bla... a efo, da je to tako, decki bi putem bez rukica setali, a kog bi ti onda vodala, morala bi mu lajnu oko vrata stavit.....

gle sve ima svoje prednosti i mane, nemrem rec da cigareta moze imat prednosti, ali meni nekad fakat ispuni dan... onak neznam bas mi je ta sitnica trebala.... :-D a osim toga, od neceg moras umrijet.....

znam da moraĹĄ, al pokuĹĄaj Ĺživjet ĹĄto duĹže... i ja pokuĹĄavam, zasad mi ne ide, al krenut ĂŚe , sigurna sam! :lol: pokuĹĄaj si naĂŚ neĹĄto drugo ĹĄto ĂŚe ti ispunit dan, a da to ne bude cigareta!

Luka....
30-04-2007, 11:14
@elenor -di to ima za kupit :badgrin:
btw.evo jedne mozda i vece sotone od tih tvojih death smoke's

http://img410.imageshack.us/img410/2774/p5220001ir9.jpg

kad smo kod sitnica,..cuj meni je to vrsta rituala s kojim mi dan pocinje i zavrsava.a da ne kazem stres pod kojim smo mi studenti.. :smt025 :smt025 :smt043 :smt043

eleanor rigby
30-04-2007, 11:19
@elenor -di to ima za kupit :badgrin:
btw.evo jedne mozda i vece sotone od tih tvojih death smoke's

kad smo kod sitnica,..cuj meni je to vrsta rituala s kojim mi dan pocinje i zavrsava.a da ne kazem stres pod kojim smo mi studenti.. :smt025 :smt025 :smt043 :smt043

èuj taj svoj stres moŞeť lijeèit i na druge naèine, al samo se ti truj
ako ti je tako draĹže!
a za one death cigarettes saznat ĂŚu ja di se to moĹže nabavit pa ti
ĹĄaljem odmah jednu kutiju nema frke! :-D

Luka....
30-04-2007, 11:23
èuj taj svoj stres moŞeť lijeèit i na druge naèine, al samo se ti truj
ako ti je tako draĹže!
a za one death cigarettes saznat ĂŚu ja di se to moĹže nabavit pa ti
ĹĄaljem odmah jednu kutiju nema frke! :-D

na druge nacine?hm.. :badgrin: znas koji?
a sto se tice cigara-jesu to one iz knjige iz eng iz srednje ?
ak jesu sumnjam da ces ih nac kod nas

eleanor rigby
30-04-2007, 11:28

znam ja puno naèina, al ne mogu to ovako javno, hm... :oops:
nisam sigurna jesu to te iz knjige, al nemoj se ti brinut nabavit ĂŚu ih ja samo za tebe! ;)

Luka....
30-04-2007, 11:31
[quote="Luka....":10ub99jw]

znam ja puno naèina, al ne mogu to ovako javno, hm... :oops:
nisam sigurna jesu to te iz knjige, al nemoj se ti brinut nabavit ĂŚu ih ja samo za tebe! ;)[/quote:10ub99jw]

puno nacina...nemozes javno....samo za mene----hmm....sumljiva si mi ti,znas? :-D
imas srece sta necu sada biti bezobrazan. :smt083

eleanor rigby
30-04-2007, 11:35
puno nacina...nemozes javno....samo za mene----hmm....sumljiva si mi ti,znas? :-D
imas srece sta necu sada biti bezobrazan. :smt083

:smt112

no, dobro neĂŚemo sad offtopicarit! i koje cigarete ono puĹĄiĹĄ? :-D

Luka....
30-04-2007, 11:38
stavio sam sliku par postova gore.
ti?
btw jel kuzis "svadu" tj konstantno prepiranja izmedu ljudi koji puse ronhil i walter?

eleanor rigby
30-04-2007, 11:40
stavio sam sliku par postova gore.
ti?
btw jel kuzis "svadu" tj konstantno prepiranja izmedu ljudi koji puse ronhil i walter?

skuĹžila sam sliku, al morala sam neĹĄto pitat vezanu uz cigarete..
ja puťim ronhill, oÌemo se svaðat sad?

Luka....
30-04-2007, 11:42
[quote="Luka....":1ehvvukq]stavio sam sliku par postova gore.
ti?

skuĹžila sam sliku, al morala sam neĹĄto pitat vezanu uz cigarete..
ja puťim ronhill, oÌemo se svaðat sad?[/quote:1ehvvukq]

pa to nam je duznost,al nema smisla kad se zna da je walter bolji.
jesam zapoceo? :-D
al nemoramo nastavit,nema smisla

eleanor rigby
30-04-2007, 11:45

nije nego ronhill!!! :smt110

al dobro, pametniji uvijek popuĹĄta pa nek ti bude! :-D

Trpinja
30-04-2007, 12:08

...
samo deckima,a? :badgrin: :badgrin: ..

doli
30-04-2007, 12:54

plavi walter, plavi ronhil :smt078

djevojcica sa sibicama
30-04-2007, 14:50
probala sam ronhill rich...meni to fuj. :?
najbolji mi ronhill slims, al volim i bijeli walter.
plavi walter isto grozan. ostanem bez glasa od tog.
tak da su mi ronhill i walter tu negdje.

kikich
30-04-2007, 15:16
samo deckima,a? :badgrin: :badgrin: ..

ajde de, vi to ionak radite vise od nas, pa normalno.... 8)

Luka....
30-04-2007, 15:23
probala sam ronhill rich...meni to fuj. :?
najbolji mi ronhill slims, al volim i bijeli walter.
plavi walter isto grozan. ostanem bez glasa od tog.
tak da su mi ronhill i walter tu negdje.

plavi walter-za one koji postizu vise :lol: :lol:

glupko
30-04-2007, 15:24
uvijek sam bio ljubomoran na one koji puse stosu..stosa!
stosa!
8)

glupko
30-04-2007, 15:27
FILTER 160

Na skoro svakom stolu svakog kafiÌa, uz kafu se nalazila barem jedna kutija Filtera 160 - omiljene cigarete srednjoťkolaca koje je proizvodila Tvornica Duhana Zagreb. Filter 160 cigareta je imala prijatan aromatièan miris, fin plavièast dim i zavidno nizak nivo nikotina, a nije bila èaðava ko York, niti je bila preskupa cigareta ko' Malboro. Uz sve to je imalo jednostavno ali atraktivno pakovanje zlatno-maslinasto zelene boje. Jednom rjeèju, filter 160 je bio zakon!

Don_Juan_DeMarco
30-04-2007, 17:58
Beli malbro... :)

Nivette
01-05-2007, 00:40
http://www.makingthemodernworld.org.uk/everyday_life/img/IM.0919_zp.jpg
da, to su one iz knjige iz engleskog ;)

Đ!
01-05-2007, 01:28
Dam se kladit da su popularne. Ako ljude ne smeta natpis da ĂŚe dobit rak, valjda ih ne smeta ni natpis "smrt". :-D

Luka....
01-05-2007, 01:39
Dam se kladit da su popularne. Ako ljude ne smeta natpis da ĂŚe dobit rak, valjda ih ne smeta ni natpis "smrt". :-D

tocno to,meni svejedno sta pise a dobro izgledaju i dam se kladit da je filter isto crn.jedino je bed,sta u daljnjem teksu u toj knjizi pise da lik(vlasnik) nemre nista u konkurenciji divova industrije cigareta.
tak da nis od toga

* dzija *
01-05-2007, 02:06
sad sam popuĹĄila kutiju i pol.....i sad mi je zlo..... :smt078

Alita
01-05-2007, 02:10
sad sam popuĹĄila kutiju i pol.....i sad mi je zlo..... :smt078
Sad cu biti zla pa reci ... tak ti i treba : P
Znas da te volim draga, smanji to :(

walter
02-05-2007, 10:08
plavi walter ... ah... moja prva, zasad, jedina ljubav, ona 'can live or breathe without you' ... moja ovisnost, slaba toèka, razlog zbog kojeg mi nije bio problem prehodat 5 kilometri u pripizdini da dojdem do njih, jel prijatelji nitko ne puťi pa me nije htio voziti do duÌana ljubav koju nitko nije razumio i nije htio razumjeti, svi su bili protiv nas, govorili mi ruŞne stvari o mojoj ljubavi, da Ìe me ubiti, da nije dobro za mene, da me uniťtava... ja sam im govorila da neznaju moju ljubav ona kako ju ja znam.... ah plavi walteru ...pa ipak, uspjeli su mi otvoriti oèi i okrenuti me protiv tebe... odrekoh te se... i tek sad vidim.. da si fakat bio jebeno smeÌe koje me uniťtavalo 7 godina, diktiralo mi ritam, tjeralo da pizdim i reŞim na druge kad te nije bilo.. gade odvratni ... proklet bio dan kad sam te upoznala ... ipak joť mi ponekad zafaliť... volim te i dalje... al sebe ipak volim trunkicu viťe... :-)

Luka....
02-05-2007, 10:40
. :-D kul prica
...odo ja po svoj walter

kikich
04-05-2007, 11:51
sad bi se prodala za cigaretu.... huh... ma budem isla po njih prije posla.... :-D

Nivette
13-05-2007, 19:19
za korisnike TDR-ovih proizvoda :-D :
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2007,5,13,poskupljenje_cigarete,74169.jl

Luka....
13-05-2007, 19:23
za korisnike TDR-ovih proizvoda :-D :
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2007,5,13,poskupljenje_cigarete,74169.jl

ma joj,vec sam osjetio to...al na soft packovima.
jos nisu poskupili "srednju" klasu

-gadovi prokleti-

kikich
14-05-2007, 11:49
ozbiljno razmisljam o prestanku, cak sam prek vikedna uspjela popusit sam 3 sigarete, mada sam nadoknadila, ali mislim da bih mogla prestat, za stvarno.... :-D

Luka....
14-05-2007, 11:51
ozbiljno razmisljam o prestanku, cak sam prek vikedna uspjela popusit sam 3 sigarete, mada sam nadoknadila, ali mislim da bih mogla prestat, za stvarno.... :-D

nesto slicno sam si i ja mislio...npr jucer popusio sam 5 cigara..i rekao si danas necu ni kupit kutiju...
hm...5 ih je u pepeljari.
sretno s prestajanjem

kikich
14-05-2007, 22:48
ja sam ono rekla da prestajem.... hmmm, mora da sam poludila.....

sad cem si kosu pocupat jer nemam cigarete....... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

MinesweePer
14-05-2007, 23:22
ma samo neka diŞu cijenu, ja pokuťavam opet prestat, danas sam poèo, nisam kutiu kupio, nisam nikog Şico, nisam imo krizu, nisam imo Şelje.

Đ!
14-05-2007, 23:34
sad cem si kosu pocupat jer nemam cigarete....... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kreni u teretanu. ;) Ili pij vodu. Puno vode.