PDA

View Full Version : najbolji/najgori uleti

Pages : [1] 2 3 4

Ary
03-10-2006, 00:18
...koje ste dozivjeli ili uletili nekom drugom. 8) :)

Ili niste, a oduvijek ste htijeli iskoristiti neki jeben ulet. ;) :smt033

Inace, meni je debilana tako uletavat curama, niti to radim, ali uvijek sam htio doc nekoj i izvalit:

''Bok mala, hoces me dojiti?''

ili

''Vidim ti u ocima da mi zelis milovati penis''

ili

''Ako te stipnem za bradavice, hocu dobiti pusu?''

Mogu se i rimovati

ajmo kreativci

nadam se da nec opet dobit ban za ovo, al fakat me zanima e

03-10-2006, 00:21
mmmmm sto se tice teme uleti svida mi se .. no ta ti tematika spada pod leksikon barenja ..... :-D :-D

Ary
03-10-2006, 00:23
ne, nemora bit s barenjem uopce...

moze bit i kak ste babu distraktirali na placu da joj grinceka maznete

ne nuzno barenje, mada su uleti i anegdote s u toj domeni najsmijesnije

03-10-2006, 00:32
aha .. ta sema.. hehe .. bas mi mi trebao jedan sutra za juhu .. neki prijedlozi :-D :-D :-D

*SUPERMAN*
03-10-2006, 00:40
Evo ispod par uleta...

*SUPERMAN*
03-10-2006, 00:41
Nisam isprobao niti jedan od ovih ali sam cuo da pale :)

- Zaťto ne iznenadiť svoje cimerice tako da se veèeras ne vratiť u stan.

--------------------------------------------------------------------------------
- Vauuu! Jesu li prave?

--------------------------------------------------------------------------------
- Vjerujeť li u ljubav na prvi pogled, ili da ponovo uðem?

- Imam joĹĄ samo par dana Ĺživota...

- Hej mala, 'si za pizzu i hebaèinu?
(nakon ĹĄamara)
- Hej! Ĺveliki kuracto nije u redu? Ne voliĹĄ pizzu?

- Lijepe cipele! Jesi li za jednu hebaèinu?

(lupi se po nozi malo iznad koljena)
- Ti samo misliĹĄ da je ovo moja noga.

- Mogu li ti kupiti piĂŚe ili ĹželiĹĄ samo novac?

- Jebi me ako sam u krivu, ali nije li tvoje ime Getruda?

- Bond. James Bond.

- Fuj. Neko je prdnuo. Haj'mo na zrak.

- Budi jedinstvena i razlièita - reci DA

- Oprosti, moĹžeĹĄ li mi razmijeniti tisuĂŚu maraka?

- Moje ime je _____, ali moĹžeĹĄ me zvati sutra.

- U redu, ali 50 DEM je moja posljednja ponuda

- Ja kupujem Playboy samo zbog èlanaka.

- Prijatelji me zovu Djed Mraz. HoĂŚeĹĄ li mi sjediti u krilu?

- Znať li osnovnu razliku izmeðu seksa i razgovora?
- Ne.
- Hajdemo onda u moju sobu razgovarati.

- Moram izbaciti malo svoje sperme. Mogu li upotrijebiti tvoje tijelo za to?

- Gospoðice, ako ste izgubili svoju nevinost, mogu li mi dati kutijicu u kojoj ste ju èuvali

- Noge te bole zato ťto si cijelu noÌ trèala kroz moje snove

- VjerujeĹĄ li u pomaganje beskuĂŚnicima?
- Da.
- Onda me vodi svojoj kuĂŚi!

- Hej mala, ĹželiĹĄ li da ti ĹĄkakljam pupak iznutra?

- Želiť li vidjeti neťto zbila nateklo?

- Ta haljina bi izgledala vrlo lijepo na podu pokraj mog kreveta

- Nismo li ti ja iťli u razlièite ťkole zajedno?

- Novi sam u gradu. MoĹžeĹĄ li mi pokazati put do tvoga stana?

- Bok. Moje ime je ....... Kako ti se sviðam dosad?

- ImaĹĄ li gumice kod kuĂŚe ili da stanemo negdje da ih kupim?

- Kladim se u pedeset maraka da ti mogu skinuti odjeĂŚu za trideset sekundi.

- To ťto si mi rekla "da odjebem", znaèi li to "ne"?

Ary
03-10-2006, 00:44
evo jedan ulet koji se zapravo dogodil u nekom klubu u Ĺveliki kuracibeniku..

stoje 2 Şenske za ťankom i razgovaraju il nekaj, i vidiť uðe lik u BIJELOM odjelu, okrenul je bar desetak glava, doðe do ťanka, progura se izmeðu te 2 cure, stavi im ruke na bokove i zadere se konobaru u facu:"MENI TONIK, A PIÈKAMA SOK!!"

car :lol:

ZER0
03-10-2006, 08:27
evo jedan ulet koji se zapravo dogodil u nekom klubu u Ĺveliki kuracibeniku..

stoje 2 Şenske za ťankom i razgovaraju il nekaj, i vidiť uðe lik u BIJELOM odjelu, okrenul je bar desetak glava, doðe do ťanka, progura se izmeðu te 2 cure, stavi im ruke na bokove i zadere se konobaru u facu:"MENI TONIK, A PIÈKAMA SOK!!"

car :lol:
To je i moj frend rekao pa je dobio bocom po glavi...toliko o tome :lol:

03-10-2006, 09:00
ej, neĹĄto me zanima, ĹĄta vi tipovi mislite kada vam cura uleti? :oops:

ZER0
03-10-2006, 09:13
ej, neĹĄto me zanima, ĹĄta vi tipovi mislite kada vam cura uleti? :oops:
Da ima samopouzdanja,i nije zatucana :-)

ZER0
03-10-2006, 09:15
Ĺveliki kuracto naravno ne znaèi da one koje to ne rade nemaju samopuzdanja...ove druge ga na taj naèin samo iskazuju malo bolje ;-)

03-10-2006, 09:17
ajme, lakťe mi je...nadam se da nisi jedini koji razmiťljať tako...istina za volju, uèinih to 2 puta u Şivotu, oba spontano i bez razmiťljanja, s jednim sam si joť uvijek dobra, drugi se odselio...daleko, ali nam je bilo dobro :-D

nije da baĹĄ to volim, ali ako me primi to neĹĄto u meni, upast ĂŚu mu bez obzira na okolnosti...tramvaj, birc, nsb... :D

konzerva
03-10-2006, 09:44
meni to uopÌe nije privlaèno,a dogaða se sve èeťÌe.
mislim ok ako je nenametljivo,ali baĹĄ ono uleti...

sia
03-10-2006, 09:52
zaĹĄto imam feeling da je ary zapravo arise? :smt108 :idea:

:lol: :lol:

konzerva
03-10-2006, 09:55
zaĹĄto imam feeling da je ary zapravo arise? :smt108 :idea:

:lol: :lol:
moĹžda zbog

nadam se da nec opet dobit ban za ovo, al fakat me zanima e
:-D

sia
03-10-2006, 09:59
eh baĹĄ tako!!
zove se kao prvo ary(jako domiĹĄljato i nikako se ne moĹže povezati sa arise)
i opet je otvoren novi topic koji ĂŚe fat tako banat da ĂŚe to bit straĹĄno..
ma taj arise ja fakat legendaran.. :lol: :lol:

i onda joť ubaci reèenice nakon kao samo 15 postova:nadam se da me neÌe OPET banat!!! :-D :lol:

konzerva
03-10-2006, 10:02
sad si ga otkrila, kak si pokvarena! ti si kriva ak opet odleti :badgrin:

sia
03-10-2006, 10:07
nisam nisam :cry:
pa on je preoèit..ma nisaaaaaaaaaam! :?
ma javit ĂŚe se on nama opet..ne da se ary..

:smt023 :smt044

Ary
03-10-2006, 10:46
nisam nisam :cry:
pa on je preoèit..ma nisaaaaaaaaaam! :?
ma javit ĂŚe se on nama opet..ne da se ary..

:smt023 :smt044

:smt033

Ary
03-10-2006, 10:48
meni to uopÌe nije privlaèno,a dogaða se sve èeťÌe.
mislim ok ako je nenametljivo,ali baĹĄ ono uleti...

e s tim se slazem...
ne volim kad cura uleti : e, os se dirat?
onda odg: kurvo gub'se

al ak je ono...e bok, neku spiku baci, pa onak polupijan pricas s njom bla bla
i onda ja bum pital ak mi dobra: oĹĄ se dirat?

i tak

nudistica
03-10-2006, 10:50
@ Ary
Os se dirat? Ne vjerujem da je netko u stanju izgovoriti takvu recenicu... Placem od smijeha! :smt005

Ary
03-10-2006, 10:52
@ Ary
Os se dirat? Ne vjerujem da je netko u stanju izgovoriti takvu recenicu... Placem od smijeha! :smt005

koju?

onu da si k....?

ili ovo oĹĄ se dirat?
e pa ja jesam i uvijek mi upali

nudistica
03-10-2006, 10:55
oĹĄ se dirat?

Pa dobro ako ti pali. ;-)
Mislim da bi pala u nesvijest od smijeha da mi lik uleti s tom spikom. Nemoj ovo shvatiti kao kritiku. Ja sam zahtijevna publika.

Ary
03-10-2006, 10:57
oĹĄ se dirat?

Pa dobro ako ti pali. ;-)
Mislim da bi pala u nesvijest od smijeha da mi lik uleti s tom spikom. Nemoj ovo shvatiti kao kritiku. Ja sam zahtijevna publika.

pa gle, nebi uletio tak nekom na blef lol...treba tu bit nekog kontakta i to...onda...
a ko da bi odbila :lol: :-D

sia
03-10-2006, 10:58
ili ovo oĹĄ se dirat?

:lol: :smt044 :smt005 :smt005

ajme meni..vjerujem da postoje cure koje bi na to pristale,al mi je sumnjiv njihov moral.i mozak..isuse boĹže.. :lol:

nudistica
03-10-2006, 11:01
ajme meni..vjerujem da postoje cure koje bi na to pristale,al mi je sumnjiv njihov moral.i mozak..isuse boĹže.. :lol:

Potpisujem!

Ary
03-10-2006, 11:03

Potpisujem!

ma ne kuzite vi, to mora bit u situaciji kad se cura i decko privlace, i ono u nekom polugrljenju se to pita i tak to...onda ispadne duhovito i djevojka veli u smijehu: hahahaha, pa nebi imala nis protiv...i to je to...

mislim, pricam iz iskustva :badgrin:

nudistica
03-10-2006, 11:06
@ Ary
Necu vise komentirat. Cinjenica je da se moral srozao u svim segmentima drustva.

Ary
03-10-2006, 11:06
inace na moru je frend u disku imo jebaèki ulet

FREND : HoĂŚeĹĄ se kladiti u 20 kuna da ti mogu mjesiti sise bez da ih dotaknem?
ONA : (malo si razmiĹĄlja) MoĹže!

Frend ju uhvati za sise i tako ju dira kojih 20sekundi dok je ova u ĹĄoku. Da joj 20kn i ode.

:lol:

Galijun
03-10-2006, 11:10
inace na moru je frend u disku imo hebaèki ulet

FREND : HoĂŚeĹĄ se kladiti u 20 kuna da ti mogu mjesiti sise bez da ih dotaknem?

Frend ju uhvati za sise i tako ju dira kojih 20sekundi dok je ova u ĹĄoku. Da joj 20kn i ode.

Vidim, ti sve imas neke frendove jebace...
Enivej, meni je super kad mi tak neka cura uleti, spontano, bez previse kompleksa.

Ary
03-10-2006, 11:12

Vidim, ti sve imas neke frendove jebace...
Enivej, meni je super kad mi tak neka cura uleti, spontano, bez previse kompleksa.

e vidis, kao to je super...
a kad mi curama tak uletimo, onda je moral u druĹĄtvu pao, umiĹĄljeni smo, kreteni smo, ĹĄta's neubijemo e, i tak to...

al glavno da je to nama super

Link
03-10-2006, 11:49

:-D
Ali ako je bilo 20ak sekundi vjerojatno joj je bilo lijepo inaèe ne bi izdrŞao ni 5

Ary
03-10-2006, 12:10
ary, tebe treba prvo kastrirati, a onda ubiti,a bilo bi lijepo i istrijebiti cijelu tvoju vrstu (neandertalci, cini mi se) :-D

je to ulet? :-D

Murphy
03-10-2006, 12:27

Aryjeva ciljana publika je od 14-20 godina :smt044

Ary
03-10-2006, 12:39

eeeeej, ne to tako javno :p

03-10-2006, 12:53
ary, tebe treba prvo kastrirati, a onda ubiti,a bilo bi lijepo i istrijebiti cijelu tvoju vrstu (neandertalci, cini mi se) :-D
...
a najgorih ima previĹĄe...

potpisujem sve navedeno... :-D

*SUPERMAN*
03-10-2006, 13:15

Pokupljeno iz jednog filma te preradeno na znatno losiji i najvjerojatnije neuspjeliji ulet za razliku od originalnog koji vjerujem da je mnogo bolji. Mislim da u filmu glumi Jennifer Aniston. Prica s likom,sve super,osjeti se dobra vibra(dakle ne bok i odmah ''jel ti mogu...'') i onda joj lik u jednom trenutku kaze ''hoces li se kladiti da te mogu poljubiti bez da ti dotaknem usne''. Jennifer razmisli i kaze ''da'' ,lik joj lagano pride i poljubi ju isto tako lagano,dakle ne da ju krene progutat nego laganini,bez jezika. Potom kaze ''izgleda da sam izgubio okladu''...
Sve u svemu sarmira ju totalno i zavrse zajedno...

Picok
03-10-2006, 13:29
:smt050

OH...

:smt055

*SUPERMAN*
03-10-2006, 13:31

OH...

Da,i mene je sarmirao kroz ekran,a kamoli ne Jennifer :-D :lol:

Baby Girl
03-10-2006, 13:42
Pokupljeno iz jednog filma te preradeno na znatno losiji i najvjerojatnije neuspjeliji ulet za razliku od originalnog koji vjerujem da je mnogo bolji. Mislim da u filmu glumi Jennifer Aniston. Prica s likom,sve super,osjeti se dobra vibra(dakle ne bok i odmah ''jel ti mogu...'') i onda joj lik u jednom trenutku kaze ''hoces li se kladiti da te mogu poljubiti bez da ti dotaknem usne''. Jennifer razmisli i kaze ''da'' ,lik joj lagano pride i poljubi ju isto tako lagano,dakle ne da ju krene progutat nego laganini,bez jezika. Potom kaze ''izgleda da sam izgubio okladu''...

fatalni preljub
clive owen & jennifer aniston :-D

Ary
03-10-2006, 13:57

fatalni preljub
clive owen & jennifer aniston :-D

kaj nije to neki noviji film :?

ovo kaj je moj frend napravio se dog prije 3 god...

hmm

Murphy
03-10-2006, 16:17

zas ne? pa legalno je... :-D

Ary
03-10-2006, 16:25

zas ne? pa legalno je... :-D

:lol: :lol: :lol:

daj upali msn

Figo9
03-10-2006, 17:27
a kad mi curama tak uletimo, onda je moral u druĹĄtvu pao, umiĹĄljeni smo, kreteni smo, ĹĄta's neubijemo e, i tak to...
I po tome se vidi da si ARise, hehe

Pa ja ne vidim niĹĄta loĹĄe u tome da cura uleti...jedino ako nisi vidio da je prije tebe, uletala joĹĄ 3 u razmaku od 15 min :smt043

03-10-2006, 21:56
najbolji mi je ulet definitivno bio kad mi je frajer nakon sta mu nisam dala svoj broj dao svoj mob i slijedeci me dan nazvao na njega. :-)

a najgorih ima previse..

dobar dobar .. samo je tip zaboravio cinjenicu da je mogao ostat i bez razgovora a i bez mobitela :badgrin:

04-10-2006, 00:22

OH...

Da,i mene je sarmirao kroz ekran,a kamoli ne Jennifer :-D :lol:

????? :?: :?: :?: :smt017 :smt017
ne vjerujem.. ti to ozbiljno? :-D

Tkach
04-10-2006, 08:54
Da ne spominjemo èinjenicu da takav ulet nasluÌuje da tip ima mobitela /love/ na bacanje :badgrin:

Insomniac
04-10-2006, 09:14
Da ne spominjemo èinjenicu da takav ulet nasluÌuje da tip ima mobitela /love/ na bacanje :badgrin:

moĹžda ga je dobio po nabavnoj cijeni :-D

Tkach
04-10-2006, 09:16
Dakle snalaĹžljiv je momak, joĹĄ bolje.

Morat ĂŚu ovo jednom isprobati. Gdje mi je onaj Siemens C35 :lol:

Insomniac
04-10-2006, 09:19
Dakle snalaĹžljiv je momak, joĹĄ bolje.

Morat ĂŚu ovo jednom isprobati. Gdje mi je onaj Siemens C35 :lol:

ovo gore je parodija na onaj vic o muji i hasi.
Muji ukradu auto,i haso ga pita zasto nije obavjestio policiju,i zasto je tako miran?
Mujo:Ĺveliki kuracuti bolan,otiĹĄao je po nabavnoj cijeni :-D

tomy81
04-10-2006, 11:49
kad god uletis ispadnes budala i amen......
ili dobijeÅ¡ po glavi; frend i ja u lampasima i vidimo 2 cure kak plesu i idemo mi uletit ko cure ocete plesat, kad sa sanka ustaju dva celava janjevca/siptara/cigana/ i krecu maÅ¡ući rukama prema nama......panika i bris van :D

inace pozdravljam kad cure ulecu; onu koja mi uleti sa hladnom pivicom i veli kak si kaj mali (mozete me nac u piranji, j.brownu, lejku, boi, sport billyu, gjuri) gledat cu ko bozicu ostatak zivota

frano
04-10-2006, 12:03
"Ja se sviđam tebi, a ti meni?"

"Mala, šta'š popit'?"

Snoopy
04-10-2006, 12:05
NajsmjeĹĄniji ulet; kad me tip zaustavio u ulici glumeĂŚi saobraĂŚajku, a onda me kroz otvoren ĹĄiber na autu pozvao na kavu :smt017 :smt043

Švabosanac
04-10-2006, 16:21
u pragu prije 2 godine meni uleti neka kurva : SEX ? SEX ?
ja: SIFILIS ! SIFILIS !

pobjegla je na to :-D

04-10-2006, 17:15
u pragu prije 2 godine meni uleti neka kurva : SEX ? SEX ?
ja: SIFILIS ! SIFILIS !

pobjegla je na to :-D

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

04-10-2006, 20:19
inace pozdravljam kad cure ulecu; onu koja mi uleti sa hladnom pivicom i veli kak si kaj mali (mozete me nac u piranji, j.brownu, lejku, boi, sport billyu, gjuri) gledat cu ko bozicu ostatak zivota

jel ti to hoĂŚeĹĄ proĂŚi pod neku muĹĄku sponzoruĹĄu? :-D

teđi
04-10-2006, 21:46
zaĹĄto imamo ovaj topic pored leksikona barenja? :?

merić
04-10-2006, 21:51

e, da baĹĄ, zaĹĄto?

a 'leksikon barenja ' je baĹĄ lijepo funkcionirao :D

tomy81
04-10-2006, 22:14
@vuff: nisam nisam bez brige

04-10-2006, 22:22
@vuff: nisam nisam bez brige

dobro, onda imaĹĄ pivu od mene u nekom od navedenih mjesta :-D

tomy81
04-10-2006, 22:23
ovo mi je stvarno uljepšalo dan
:smt008

04-10-2006, 22:25
ovo mi je stvarno uljepĹĄalo dan
:smt008
eto drago mi je to èuti, volim kada male stvari usreÌe ljude... :-)

04-10-2006, 23:03
[quote="teði":3poix1bd]zaťto imamo ovaj topic pored leksikona barenja? :?

e, da baĹĄ, zaĹĄto?

a 'leksikon barenja ' je baĹĄ lijepo funkcionirao :D[/quote:3poix1bd]

to sam i ja napisala na pocetku topica .. ali nitko me nije htio slusat :(

ZvRk
04-10-2006, 23:56
ja mrzim ulete...onom ko uleti lomim noge :smt077

Galijun
04-10-2006, 23:57
Koji je najbolji ulet? Klizeci !

ZER0
05-10-2006, 05:28
Evo frendovog originalnog..."curo toliko si dobra da gorim"...*uzima èaťu vode i polijeva se po glavi*..."vidiť ťto mi radiť?"

merić
05-10-2006, 09:19
Evo frendovog originalnog..."curo toliko si dobra da gorim"...*uzima èaťu vode i polijeva se po glavi*..."vidiť ťto mi radiť?"

ja bi tom èovjeku dala maramicu da se posuťi, i a rekla da ne izlazi van ako je hladno, da se ne prehladi... ne Şelim da imat na duťi :-D

ZER0
05-10-2006, 12:21
[quote="absolute zero":2jtdgit3]Evo frendovog originalnog..."curo toliko si dobra da gorim"...*uzima èaťu vode i polijeva se po glavi*..."vidiť ťto mi radiť?"

ja bi tom èovjeku dala maramicu da se posuťi, i a rekla da ne izlazi van ako je hladno, da se ne prehladi... ne Şelim da imat na duťi :-D[/quote:2jtdgit3]
Dala mu je maramicu,i broj mobitela da joj se javi kad se posuĹĄi i ohladi :-D

ZER0
05-10-2006, 12:23
U bosni mi je bio najjaèi ulet od lika...potkuťulja bijela,stoji pored trebe gleda ju,doðe do nje i strga potkuťulju sa sebe uz roktanje i "mala vid ťta sam jak,prava Şivotinja"...taj nije imao sreÌe ko ovaj prije :lol:

acid
05-10-2006, 12:24
U bosni mi je bio najjaèi ulet od lika...potkuťulja bijela,stoji pored trebe gleda ju,doðe do nje i strga potkuťulju sa sebe uz roktanje i "mala vid ťta sam jak,prava Şivotinja"...taj nije imao sreÌe ko ovaj prije :lol: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Ary
05-10-2006, 13:16

kato kaj sam se ja moral krstit :smt019

Dark Lady
08-10-2006, 13:03
poznanik: "veceras si jako lijepa"
mlada dama: "a nisam uvijek lijepa :-D ?"
poznanik: "pa uvijek si lijepa ali veceras si prekrasna"
:smt053

Murphy
08-10-2006, 13:45
ulet neke nazobane zenske jucer vani

ona: aaahegealeehtreèlo
ja: molim?
ona: AAAHEGEALEEHTREÈLO
ja: i tebi isto...
*okrece se i odlazi* :lol:

Woodstock
14-10-2006, 02:09
Ulet: Ti mene želiš ali si to ne želiš priznati! Daj me poljubi!
Odgovor: Ti si očajan i žalim te. (okrećem leđa i odlazim)

Ovo je valjda najjadniji ulet koji sam ikad doživjela.

Dark Lady
14-10-2006, 19:57
parkiram se a kraj auta stoje neki tipovi i jedan od njih dodje do auta dok ja kopkam po pretincima i preobuvam cipele, otvori mi vrata, pruzi ruku da mi kao pomogne da izadjem, poljubi ruku uz naklon i veli "ljubim ruke, ja sam ****. a vi mlada damo?"... :oops: ah ima kavalira jos... :-D

Baby Girl
15-10-2006, 01:06
29.7. 2006, Piranha...doletava lik "ti mi izgledaĹĄ jako umiĹĄljeno!" :-D :lol: i nastavi kvazi razgovor koji je zavrsio odbijanjem poziva za kavu :D
e a negdje na sredini konverzacije bila je jedna reèenica "ja znam da sam ja ruzan!" :lol: :lol: :lol: ajme meni, ne znam sta vam dodje da bubate takve gluposti :-D

lady K
15-10-2006, 16:28
zasto meni nikad nitko ne uletava??
a daj... :smt010 :smt022
kaj sam tak odbojna ili?

yvonne
15-10-2006, 16:34
kaj sam tak odbojna ili?
Citala sam negdje da zgodnim curama rijetko uletavaju frajeri jer se boje odbijanja...smatraju da imaju vise sansi kada ulete manje atraktivnoj curi... ;)

lady K
15-10-2006, 16:38
kaj sam tak odbojna ili?
Citala sam negdje da zgodnim curama rijetko uletavaju frajeri jer se boje odbijanja...smatraju da imaju vise sansi kada ulete manje atraktivnoj curi... ;)

ah da!!!
jos kad bi imala tavo misljenje o sebi to bi bilo odlicno!!!

yvonne
15-10-2006, 16:44
citala sam i da su zgodne cure skromne :-D

glupko
15-10-2006, 16:44
meni je super ulet jedne cure bio,ja raskravljen na ulazu diska gledam 'meso' kako ulazi a ona "da ĹĄta ja radim sam sa sobom" :-D

Woodstock
15-10-2006, 17:10
Da, i zgodni dečki uglavnom uletavaju gaborima. Gdje je solna kiselina da se poružnim! :-D :-D

lady K
15-10-2006, 17:15
citala sam i da su zgodne cure skromne :-D

a pa hvala...
akose odnosi na mene... :smt017

glupko
15-10-2006, 17:22
Da, i zgodni deèki uglavnom uletavaju gaborima. Gdje je solna kiselina da se poruŞnim! :-D :-D

manje ljepa cura se uvijek viĹĄe daje u krevetu nego zgodna,ZAPMTITE TO !

lady K
15-10-2006, 17:30
a kak si ti to zakljucio ako se smije znat?

glupko
15-10-2006, 17:34
pa ja kad bi pijan zabrijo s takvom uvijek sam bio deset puta 'slinaviji' nego s ljepĹĄim curama :oops: :lol: :)

Murphy
15-10-2006, 18:02

cuj, jedino bi se moglo reci da se vise trude :)

U krevetu je kljuc obostrana uzivancija, a trud ju ne garantira...sto se netko vise trudi, manje je u samom cinu i zbog toga pada atmosfera za oboje.

Naravno, postoji i drugi ekstrem koji jednako ubija mood - djevojka koja misli da je toliko bOGom-dana da samo treba lec i ukipit se :-D

Inace nije sve crno-bijelo tak da su sve kombinacije otvorene :-)

15-10-2006, 18:07
]

ma daj kakve su to gluposti .. po tome bi cura mislila da ako je zgodnija da je bolja u krevetu .. ..bez veze .. znaci npr imam na biranje (sad cu ja sa zenske strane ) zgodnog tipa i tipa koji je manje zgodan .. sto garantira da cu ja uzet onog koji je vise zgodan .. svaka pametna osoba zna da sexulano zadovooljstvo ne ovisi o tome dal ti je neko(prema nekim standardima) zgodan u krevetu .. nego kakv je i kako ga osoba koja je sa njim dozvljava...

Jimmy
15-10-2006, 18:18
Da, i zgodni deèki uglavnom uletavaju gaborima. Gdje je solna kiselina da se poruŞnim!

Ovo je valjda jedna od onih ĹĄiroko rasprostranjenih zabluda koje su postale istinite nakon ĹĄto su ponovljene 1000 puta. Pitaj neku frendicu koja je stvarno debela ili ruĹžna ( po nekim objektivnim kriterijima, ne da ima 2.5 kg previĹĄe), koliko joj se "uletava" i tko. Ĺveliki kuracto god ljudi govorili, dobar izgled je jako velika prednost. Ako uz njega razvijeĹĄ i ugodan karakter i jak intelekt, na konju si na svim Ĺživotnim podruèjima. JoĹĄ ako se cura ponaĹĄa kao tipièno Ĺžensko i samo èeka da joj netko pristupi, pristupit ĂŚe joj samo muĹĄkarci koji su joĹĄ gori od nje i misle kako ih bar ova sigurno neĂŚe odbiti.

15-10-2006, 18:21
Joť ako se cura ponaťa kao tipièno Şensko i samo èeka da joj netko pristupi,

gdje si dobio tu informacju .. :lol: :lol: :lol: :lol:

glupko
15-10-2006, 18:22
zgodne cure misle da su bogom dane i da samim time ĹĄta si s njom trebaĹĄ bit zahvalan na tome,sve ĹĄta ona treba raditi jest se glupo smjeĹĄkati...:)
a manje ljepa cura je svejsna toga jer ju cjelo druťtvo ťora da je RUŽNA i ona nema ťto da gubi nego da se poda i viťe nego treba.

glupko
15-10-2006, 18:23
i ðimi dobro kaŞe ljepota je veeeeeelika prednost,samo pogled na naťe katedre,sve neťto fensi ťmensi super duper sreðeno :roll:

15-10-2006, 18:23
zgodne cure misle da su bogom dane i da samim time ĹĄta si s njom trebaĹĄ bit zahvalan na tome,sve ĹĄta ona treba raditi jest se glupo smjeĹĄkati...:)
a manje ljepa cura je svejsna toga jer ju cjelo druťtvo ťora da je RUŽNA i ona nema ťto da gubi nego da se poda i viťe nego treba.

onda ja ne znam na kakve si ti to zgodne cure naletio .. ocito na neku losu skupinu ... sponzorusa naravno .. :-D :-D

glupko
15-10-2006, 18:25

onda ja ne znam na kakve si ti to zgodne cure naletio .. ocito na neku losu skupinu ... sponzorusa naravno .. :-D :-D

o o o zaèudilo bi se,pa i pijanac je svejstan da mu smrdi iz usta :-)

glupko
15-10-2006, 18:27
zgodne cure misle da su bogom dane i da samim time ĹĄta si s njom trebaĹĄ bit zahvalan na tome,sve ĹĄta ona treba raditi jest se glupo smjeĹĄkati...:).
:shock:
pobogu, zvucis ko moj bivsi kad smo se jednom svadali

svi smo mi muĹĄki isti,baĹĄ ko ĹĄto ste vi joĹĄ gore :lol:

glupko
15-10-2006, 18:30
svi smo mi muĹĄki isti,baĹĄ ko ĹĄto ste vi joĹĄ gore :lol:

..i to je jos jedna zabluda.. :-)
al da vas ima identicnih muskih..ima ima..

nije problem toliko u identiènim muťkima koliko u razlièitim Şenskima :roll:

Murphy
15-10-2006, 18:39

True, ali to je povezano s uletima, a ne seksom...one su navikle da ce svi sliniti za njima i uletavat im s bOG zna kakvim spikama kak su lijepe, bozanstvene i slicno...to ih vise ne dira ni pol posto.

Takve treba malo spustiti i zatim - go for the kill. Tak sam s jednom razgovarao, uzeo ju za za ruku i izmedju ostalog reko: Imas lijepe ruke al' jeBOte, nokti su ti ko u orla :-D (naravno, sve u sali...ak se nasmije, na konju si, ak se naljuti onda je neka ustogljena sponzorusa s kojom ni ne vrijedi tratiti vrijeme)...jos smo malo neobavezno razgovarali uz razmjenu telefonskih brojeva.

sad smo frendovi nakon kratke veze :)

La mariposa
15-10-2006, 18:44
Mislim da je u redu ako cura ulijeÌe, joť ako ispadne simpatièno, super. Ali muťkih uleta ima stvarno svakakvih. Ne znam da li se to dogaða uslijed zbunjenosti ili jednostavno gluposti?

Aris€
15-10-2006, 19:44
Mislim da je u redu ako cura ulijeÌe, joť ako ispadne simpatièno, super. Ali muťkih uleta ima stvarno svakakvih. Ne znam da li se to dogaða uslijed zbunjenosti ili jednostavno gluposti?

ugroĹženosti

Romana
15-10-2006, 20:33

Malo ti je klimava teorija.

Naime to moze bit tocno do odredjene tocke - da su manje atraktivne cure pristupacnije za zbarit.

Al kad se cura vec nadje u situaciji da je s tipom - sto znaci da mu je dovoljno privlacna takva kakva je il da je mrtav pijan pa mu se cini da mu je privlacna sto u datom trenutku nije puno razlicito od ovog prvog - znaci vec se hvataju, skidaju, u situaciji su, jel, onda trud kao kompenzacija izgleda nije vise bitan. Tip je tu, tip je napaljen, njeni kompleksi su u tih par minuta :-D vec zalijeceni tak da ne mora visit s lustera sto nas dovodi do toga da i manje lijepa cura sam siri noge i uzdise onak kak misli da treba isto kao i neka lepojka :-D
A ak je kompleksi malo teze soraju onda si mozda misli da ima veliku guzicu i nema sanse da ti ju okrene, pa onda si opet na istom.

Ima jos jedna stvar - to kaj je tebi neka cura grda ne znaci da si ona tak misli odnosno ak ti je lijepa ona si mozda zabrijava tkoznakaj. Imas grde al atraktivne jer su nazbukane i u ful opremi, imas lijepe al s kompleksima za koje svi misle da su umisljene, a njima je to obrambeni mehanizam.
Na osnovu toga tesko da ces procijenit koja uziva u seksu, a koja ce ga odradit. Pouzdanije ti je da ju pitas kolko ima godina kad smo vec kod povrsnih pokazatelja jer krivulja uzivanja raste s godinama i mladje cure cesto ili cak svaki put sto god da u seksu rade rade zato kaj misle da se to tak treba, a ne zato kaj im to pase.

Koji je ono ovo topic? Valjda ne pisem na religiji :-D

acid
15-10-2006, 20:50
Vidi se da je Romana iskusnjara! :-D

Romana
15-10-2006, 20:52
Acid! :shock:
Govoris kao da je to nesto lose :-D

acid
15-10-2006, 20:54
Acid! :shock:
Govoris kao da je to nesto lose :-DNije! To je super i sluŞi ti na èast ;)
Ali nemať pojma koliko sam se borila s ovom rijeèi "iskusnjara". Ta mi je rijeè jako ruŞna, i nije mi je bilo drago upotrijebiti.

Galijun
15-10-2006, 21:28
Romana je stara iskusnjara :-D
Nego, ne znam koliko je to bilo 'obradjeno' u ovom topicu, al kaj vecina cura misli o kulturnim, obicnim uletima ?? Iskreno, jel su vam ti uleti dosadni ili bi dale imetak da imate osobu koja ce uletjeti pristojno... !?

tomy81
15-10-2006, 21:31
da stvarno,
ono da vas pozdravimo i pitamo npr, si cesto tu, nisam te prije vidjao...
il bas moram raditi majmuna od sebe

tomy81
15-10-2006, 21:39
dobro, moram napomenuti da sa probao psece kolacice :D

lady K
15-10-2006, 21:41
i ja isto!
al ja ne uletavam curama..uletavam deckima

tomy81
15-10-2006, 21:42
daj onda meni uleti

lady K
15-10-2006, 21:44
nemas beda...
ljudi kazu da imam lijep osmjeh i da time dosta osvajam(nisam umisljena nego stvarno tako kazu-makar ja u to me vjeruem)..
al ono..ajde dobro..

Galijun
15-10-2006, 21:45
Pa ajd i meni uleti, da dozivim jednom vec da cura meni uletava...

lady K
15-10-2006, 21:46
ja sam direktna ja upadam bez beda pa sta bude bude...

tomy81
15-10-2006, 21:47
w kad smo kod osmjeha.
u kissu dok je jis radil, ulece meni cura i pita ocemo plesat; ja sav sretan krenem a kad se zena nasmije a ono provalija, nema pol zuba :D

lady K
15-10-2006, 21:50
ajme..lose iskustvo...
morat cu to ja popravit onda ;)

Jimmy
15-10-2006, 22:01
Romana je mudra poput Yode. :-D
Ipak, jedan faktor nije uzela u obzir. MoŞda manje atraktivne djevojke nemaju prilike èesto uŞivati u navedenim situacijama pa se viťe trude i viťe uŞivaju kad ih Glupko zavede. :-D

glupko
15-10-2006, 22:42
romana puno komplicira,ali ima neke zdrave logike u njenom postu jer sex je iskustvo di ĹĄto se viĹĄe misli to se manje uĹživa :-)
ono ťto je po meni problem danas je da konaèno promijenimo normu da 'deèki su ti koji prilaze'

ZER0
15-10-2006, 22:46
opcenito volim decke koji su u barem jednom podrucju neobicni, pa makar da imaju cudnog kucnog ljubimca, imaju iskustva s jedenjem psecih kolacica ili nes slicno, a isto tako volim i neobicne upade (neobicne, ne bolesne)
Hhahaha...ovo sa psecim kolacicima se na mene odnosilo jel :lol:

Cro
15-10-2006, 23:26
- cut -

Carice!
Predobra analiza..
A da napiťeť knjigu o seksu/odnosima meðu curama i deèkima?
:-)

Woodstock
16-10-2006, 00:02
da stvarno,
ono da vas pozdravimo i pitamo npr, si cesto tu, nisam te prije vidjao...
il bas moram raditi majmuna od sebe

Mislim da bi se meni na "jesi često tu" oči zacaklile. Stvarno!
Meni, osobno, je bitan Å¡arm i spontanost, prirodnost, kad dečko smiÅ¡lja neka glupa pitanja tipa "jel to marama od svile" samo da bude dulje u mojem druÅ¡tvu... To su sitnarije na koje prave cure padaju.

Kuži se kada se dečko forsa, a kada je bezobrazan ima priliku vidjeti kako izgleda moj pogled kada je leden i odbojan.

A ukoliko mi dečko želi platit piće ja se zacrvenim ko vatrogasna kola, užas! I kad mi prijatelj želi platit cugu tučem se s njim za račun. Koma! :-D

A Jimmy, ako se ti i ja ikad upoznamo baÅ¡ me zanima hoćeÅ¡ li i tad moje postove tako britko komentirati i da li u noncyber svijetu doživljavaÅ¡ toliko doslovno i ozbiljno tuđe izjave. Hm! Ponekad si bahato analitičan! Nadam se da je to samo na Pravokutniku! :-D

Romana
16-10-2006, 08:14
A da napiťeť knjigu o seksu/odnosima meðu curama i deèkima?

Trziste je prezasiceno, a i stand na Interliberu je nemoguce dobit tak da sam se okrenula pravu :-D

yvonne
16-10-2006, 09:04
@Murphy
Svaka cast, najbolji ulet koji sam do sada procitala...sarm+humor = dobitna kombinacija..kod mene to definitivno pali..bezbroj puta sam znala pricati s frajerima koji mi se i nisu bas svidali samo zbog humoristicnog uleta..
nokti ko u orla...hahaha..decki-probajte to! ;) :smt023

Jimmy
16-10-2006, 12:16
A Jimmy, ako se ti i ja ikad upoznamo bať me zanima hoÌeť li i tad moje postove tako britko komentirati i da li u noncyber svijetu doŞivljavať toliko doslovno i ozbiljno tuðe izjave. Hm! Ponekad si bahato analitièan! Nadam se da je to samo na Pravokutniku!

Jimmy je moj cyber alter ego koji na Pravokutniku voli pisati malo ozbiljnije nego ťto se ponaťa u stvarnom svijetu. Ipak, i u stvarnom svijetu sam uŞasno analitièan, primijetim svaku manu i greťku, analiziram svaki postupak. Stalno Şelim doði do srŞi nekog problema, biti izravan, bez okoliťanja. To je jako loťe i zato pokuťavam ogranièiti tu svoju osobinu na virtualni svijet, a postupno je potpuno izbaciti. Molim te, nemoj ti mene i moje postove tako ozbiljno shvaÌati. Èesto su napisani s ciljem da zaèine raspravu, pa se malo zanesem. Kad nakon viťesatnog uèenja upalim komp, malo sam Şivèan i nervozan, a nestanu i inhibicije koje bi imao da razgovaram s nekim u Şivo. U stvarnosti je Jimmy ugodna osoba uvijek spremna pomoèi drugima, pravi gentleman, pa frustracije lijeèi u teretani i na forumu, kako ne bi dobio èir na Şelucu i zavrťio u Vrapèu od ljubazne konverzacije s raznim ljudima koje bi najraðe zatukao maljem. :-D

16-10-2006, 12:34

kod nas je uletavanje cura nije toliko rijetko , cure uletavaju deèkima .. sad nije bitno da li zobg simpatije ili zbog zafrkancije ili nekog drugog razloga ..

npr .. ja i frendica smo bile u pirani jednom prilikom i nesto smo pricale za stolom .. 4 tipa su stajala blizu nas i nama su se cinili simpaticni za komunikaciju .. pa smo ih pozvale da sjednu sa nama i super se zabavile i nasmijale .. danas smo si svi frendovi ... :-D

muskih uleta normlano da ima svakakvih .. jer ruku na srce danas je zenama tesko uletit a da su zadovoljene (nisu sve takve ali ima ih , vecina ) tako da decki vise niti ne znaju sto da kazu ili koju foru da odaberu .. jer ako tip par puta naleti na neke cure koje ce okrenut glavu i ismijat ga onda normalno da ce 3 put mislit da mora radit majmuna od sebe da bi cura prihvatila ulet ..

po meni nisu krivi decki sto se toga tice , nego cure (ne mogu vjerovat da ovo govorim ), jer nalete na 3 tuke koje ga ismiju pa misli da mora ne znam sta napravit .. a onda kad uleti normalnoj curi sa nekom gluposti normalno da ga pogleda cudno .. :-D ... i sve se to tako vrti i krug ...

Jimmy
16-10-2006, 12:53
Postoje dva problema koji spreèavaju neke pametnije ulete u klubovima, straťna buka i alkohol koji se masovno konzumira. Plus, ne postoji neki bonton koji bi se trebao poťtivati, neki obrazac ponaťanja koji bi sluŞio kao podloga za uspostavu kontakta. Sve je prepuťteno improvizaciji, pa se mnogi u tome ne snalaze.

16-10-2006, 13:06
da i ponekad je jednostavno problem u tukama ili tikvanima .. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Woodstock
16-10-2006, 16:28
Ja ne bih nikad mogla uletit frajeru. Presramežljiva sam! :oops:
Moj zadnji pokušaj pokušaja uleta je završio teškom filozofskom raspravom.

Aris€
16-10-2006, 16:33
Ja ne bih nikad mogla uletit frajeru. PresrameĹžljiva sam! :oops:
Moj zadnji pokuĹĄaj pokuĹĄaja uleta je zavrĹĄio teĹĄkom filozofskom raspravom.

pa i to moĹže dobro zavrĹĄit, ne? :lol:
moĹžda te samo testiro :p

glupko
16-10-2006, 16:48
ja samo jednu curu znam koja je sposobna uletit momku a sve ostale *boŞe saèuvaj-kakva mi zurka-ťto Ìe mi reÌi-ma neÌe on mene*

Cro
16-10-2006, 17:38
Postoje dva problema koji spreèavaju neke pametnije ulete u klubovima, straťna buka i alkohol koji se masovno konzumira. Plus, ne postoji neki bonton koji bi se trebao poťtivati, neki obrazac ponaťanja koji bi sluŞio kao podloga za uspostavu kontakta. Sve je prepuťteno improvizaciji, pa se mnogi u tome ne snalaze.

Toèno si pogodio!
U proĹĄlosti je postojao bonton/obrazac po kojem bi stupao u kontakt sa Ĺženama i zaista je iĹĄlo sve jednim uhodanim tijekom..
Danas je komplicirano..
:?

Aris€
16-10-2006, 18:14

Toèno si pogodio!
U proĹĄlosti je postojao bonton/obrazac po kojem bi stupao u kontakt sa Ĺženama i zaista je iĹĄlo sve jednim uhodanim tijekom..
Danas je komplicirano..
:?

treba uvijek biti gospodin, pijan/trijezan

ko ja :)

La mariposa
16-10-2006, 19:51
Meni su osobno uŞasno komièni deèki koji onako stoje, pogledavaju a pogled govori: mala doði do mene. Ali nekako uvijek na kraju ispadne da su oni koji se prave vaŞni prave duťice.

tomy81
16-10-2006, 22:28
ma mi to sve prvise kompliciramo..........
e da da pitam kolegice nekaj; vidite nekog lika, svidja vam se i pocnete plesat pred njime i sve a lik ne trza, sam gleda. E sad jel vi to komentirate posle?
Mi muski obicno kad idemo doma ide ona shema; joj kak je bila dobra, kaj sam blesavi papak pa ne uletim

Aris€
16-10-2006, 22:29
e da da pitam kolegice nekaj; vidite nekog lika, svidja vam se i pocnete plesat pred njime i sve a lik ne trza, sam gleda. E sad jel vi to komentirate posle?
Mi muski obicno kad idemo doma ide ona shema; joj kak je bila dobra, kaj sam blesavi papak pa ne uletim

ili... hahaha, si vidio onu k**** kak je plesala, buahaha, muahaha, i tak

konzerva
16-10-2006, 22:44
treba uvijek biti gospodin, pijan/trijezan

ko ja :)
Ĺžene vole kad hofiraĹĄ kak gospon fulir, fino staromodno.
ak ne vole,ne volim ni ja njih.

tomy81
16-10-2006, 22:51
a zakaj se meni cini da ja kad sam fin i pristojan uvijek izvisim a cura oda sa nekim majmunom, koji joj je u roku od 10 min uvalio jezik i gurno prst negdje?

16-10-2006, 22:52

naravno da komentiramo...tipa...pa u èemu je problem, dala sam mu dovoljno do znanja da mi je simpa...reko, priði, ne grizem (samo po Şeljama) :-D

dragi moji kolege, doza poduzetnosti intravenozno, pod hitno ;)

konzerva
16-10-2006, 22:54
a zakaj se meni cini da ja kad sam fin i pristojan uvijek izvisim a cura oda sa nekim majmunom, koji joj je u roku od 10 min uvalio jezik i gurno prst negdje?
poznato...
najgore kaj se èesto èini ful ok i simpa cura.
s druge strane znaèi da je i ona iz srodnog legla majmuna pa i bolje.
kom se da trijebit buhe...

camao
16-10-2006, 22:56
Meni su osobno užasno komièni deèki koji onako stoje, pogledavaju a pogled govori: mala doði do mene. Ali nekako uvijek na kraju ispadne da su oni koji se prave važni prave dušice.

meni je jedini bed uletit nekom totalno nepoznatom tipa u nekom bircu i sl.
u takvoj situaciji cu i ja bit jedan od onih gore papaka...sve dok mi ne pukne, ne odbrojim do 3 i uletim bez razmisljanja. :cry:
al zato u nekoj ekipi gdje znam barem nekog...rasturam. :-D

Aris€
16-10-2006, 22:56

zato kaj Şenske vole avanturu, a za avanturu su samo zloèesti deèki, a zloèesti deèki Şenskice pale

zaèarani kuplerajski krug e

Cro
16-10-2006, 23:50

E stari moj..
Da znaĹĄ koliko ima takvih..
Uf..
Al odmah ih u startu prekriĹži i zahvali bOGu ĹĄto se nisi spetljao s takvom..

ZER0
16-10-2006, 23:54
E stari moj..
Da znaĹĄ koliko ima takvih..
Uf..
Al odmah ih u startu prekriĹži i zahvali bOGu ĹĄto se nisi spetljao s takvom..
Ili ťto jesi,hvala bOGu samo na jednu noÌ ;-) ...a onda joť par oèenaťa i zdravo marija za ne dobivanje neke spolne bolesti :?

Woodstock
17-10-2006, 00:05

Strpljenja, strpljenja, samo ti budi i dalje fin i pristojan i naletit ćeÅ¡ na normalnu curu.
Nemoj da ti slučajno pada na pamet da poprimim obrazac ponaÅ¡anja dotičnog majmuna jer bi se onda užasno osjećao kad bi te neka cura odbila i prihvatila hofiranciju nekog pristojnog dečka, tj. nekoga tko je poput tebe pristojan pa se tako i ponaÅ¡ao!

Koliko ti godina imaÅ¡? Pa zar nemaÅ¡ nekog iskustva da bi već mogao "pročitati" Å¡to neka cura hoće od tebe?

ZER0
17-10-2006, 00:10

Strpljenja, strpljenja, samo ti budi i dalje fin i pristojan i naletit ĂŚeĹĄ na normalnu curu.
Nemoj da ti sluèajno pada na pamet da poprimim obrazac ponaťanja dotiènog majmuna jer bi se onda uŞasno osjeÌao kad bi te neka cura odbila i prihvatila hofiranciju nekog pristojnog deèka, tj. nekoga tko je poput tebe pristojan pa se tako i ponaťao!

Koliko ti godina imať? Pa zar nemať nekog iskustva da bi veÌ mogao "proèitati" ťto neka cura hoÌe od tebe?
Daj woodstoc,lakťe je proèitati napise na Baťèanskoj ploèi nego ťto danaťnje cure hoÌe od tebe...gleda te onako milo i drago,a kada doðeť do nje pravi se da joj je olovka zapela u dupetu...sve je to oťlo vragu :evil:

Woodstock
17-10-2006, 00:13
Nijedna djevojka nije neosvojiva tvrđava, samo ste vi, dragi moji kolege, loÅ¡i osvajači! ;)

Cro
17-10-2006, 00:15
Nitko nije rekao da su neosvojive..
Samo kaĹžem da su sjebane..

Woodstock
17-10-2006, 00:16
Samo kažem da su sjebane..
Obraćala sam se Zerou. :-D
A ti, dragi Cro, nećeÅ¡ niÅ¡ta postići ovakvim stavom i izjavama...Prave ženskice traže respekt.

Cro
17-10-2006, 00:17
samo ste vi, dragi moji kolege, loťi osvajaèi! ;)

camao
17-10-2006, 00:18
Nijedna djevojka nije neosvojiva tvrđava, samo ste vi, dragi moji kolege, loÅ¡i osvajači! ;)

sapienti sat.

no mozda razlog lezi u cinjenici sto se ne trude ispoljit i ponudit ono najbolje od sebe.steta..za njih..meni dobro... :-D

ZER0
17-10-2006, 00:22
ObraĂŚala sam se Zerou. :-D
A ti, dragi Cro, neĂŚeĹĄ niĹĄta postiĂŚi ovakvim stavom i izjavama...Prave Ĺženskice traĹže respekt.
MoŞda jesam loť momak,ali loť osvajaè nisam ;-)

Cro
17-10-2006, 00:23
ObraĂŚala sam se Zerou. :-D
A ti, dragi Cro, neĂŚeĹĄ niĹĄta postiĂŚi ovakvim stavom i izjavama...Prave Ĺženskice traĹže respekt.

Imam curu, godinu dana, sretno zaljubljen..
Ne brini se ti za mene..

Woodstock
17-10-2006, 12:18
Cro, onda što radiš na ovom topicu!? Iš doma! :-D

b@dek
17-10-2006, 12:27
ulet zenkse na ispitu danas --e jel tebe fat banao jucer? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,
ja joj kazem da je .. ona--- ma da .. a ti i prawnik ste par? ja joj kazem da nismo .. ona meni ---ma da .super.. pa jel bi mogle na kavu onda, basť si mi simpatièna

neÌu reÌ o Ìemu je na kavi bilo rijeèi .. :lol: :lol: :lol: :lol:

walter
17-10-2006, 13:07
ulet zenkse na ispitu danas --e jel tebe fat banao jucer? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,
ja joj kazem da je .. ona--- ma da .. a ti i prawnik ste par? ja joj kazem da nismo .. ona meni ---ma da .super.. pa jel bi mogle na kavu onda, basť si mi simpatièna

neÌu reÌ o Ìemu je na kavi bilo rijeèi .. :lol: :lol: :lol: :lol:

jel ovo samo meni èudno zvuèi ili ...?
kakve su joj namjere bile? :-s

b@dek
17-10-2006, 13:26
frendica mi se smijala na hodiku ..sta badek smo banani malo .. i nakon ispita ja izadem van i ona je dosla i tak uletila .. tak je skuzila sam sam badek ja ..

imala je osvajacke namjere .. ma svaka curi cast (i kad ce ovo citat ) najbolji razgovor koji sam u zivotu imala sa nekim tko mi je uletio .. direkt u glavu .. tako da sam i ja, inace otvorena i direktna po po pitanju komunikacije o sexu i varijacijama na tu temu, ostala par puta bez rijeèi ..

neocekivao .. dodem na ispit a halta me cura .. :-D svaka èast .. trebalo je za to hrabrosti ..

acid
17-10-2006, 14:13
Ma oko svega toga se previĹĄe filozofira.

Galijun
17-10-2006, 18:07
Nijedna djevojka nije neosvojiva tvrðava, samo ste vi, dragi moji kolege, loťi osvajaèi! ;)

E pa u pm, onda postujte faking pravila rata. Ako das do znanja neprijatelju da imas dalekometne bacace, a kada ti se protivnik priblizi, promjenis na kratkodometne bacace projektila, onda to nije lukavstvo, nego faking perfidnost i protupravnost NIJE iskljucena (malo previse kaznenog....).

Stoga, ak nas milo gledate, gledajte nas milo do samog kraja (tj. onog djela gdje zatvarate oci :-D )

Romana
17-10-2006, 18:30
E pa u pm, onda postujte faking pravila rata. Ako das do znanja neprijatelju da imas dalekometne bacace, a kada ti se protivnik priblizi, promjenis na kratkodometne bacace projektila, onda to nije lukavstvo, nego faking perfidnost i protupravnost NIJE iskljucena

Kaj?

Dalekometni bacaci, projektili, kratkodometni nesto.
Nije ni cudo da se zenske vani grupiraju u copore, lakse ce se obranit od ovog :-D

Jimmy
17-10-2006, 19:02
Deèki su se uvijek igrali igara gdje su pravila extremno strogo definirana. Ĺveliki kuracore oko toga je li bio faul ili ne nisu bile rijetkost. :-D Stoga, igre u kojima moraĹĄ prepoznavati skrivene signale druge strane, koji mogu imati viĹĄestruka znaèenja, nama ne leĹže, barem ne tako dobro kao Ĺženama. I centar za empatiju u naĹĄem mozgu je oĹĄteĂŚen testosteronom joĹĄ prije roðenja, pa slabije èitamo izraze lica i emocije od Ĺžena, bar prema jednom èlanku koji sam èitao.

yvonne
17-10-2006, 19:08
Deèki su se uvijek igrali igara gdje su pravila extremno strogo definirana. Ĺveliki kuracore oko toga je li bio faul ili ne nisu bile rijetkost. :-D Stoga, igre u kojima moraĹĄ prepoznavati skrivene signale druge strane, koji mogu imati viĹĄestruka znaèenja, nama ne leĹže, barem ne tako dobro kao Ĺženama. I centar za empatiju u naĹĄem mozgu je oĹĄteĂŚen testosteronom joĹĄ prije roðenja, pa slabije èitamo izraze lica i emocije od Ĺžena, bar prema jednom èlanku koji sam èitao.
ovo je najistinitiji post koji sam procitala u zadnje vrijeme!!
oduvijek sam se pitala zasto moj dragi ne kuzi sto se samnom dogada i zar mi to ne vidi na izrazu lica..!??!! zakljucih nakon mnogo razgovora i mukotrpnih iskustava da muskarcima ocito nesto u mozgu s tim ne valja...i gle, stvarno je tako...
a jaaaaadniii vi... :lol: :lol: :lol: :lol:

g money
17-10-2006, 19:24
pokaŞi kljuèeve od bmw ili mercedesa i svaka je tvoja :-D :-D :-D

17-10-2006, 19:31

a vjerojatno ima i takvih cura (a sta je najgore i takvih upada)
ne, ja to stvarno nikada neĂŚu shvatiti...koji je vrag tim Ĺženama u glavi???
zbog takvih jedinki Ĺžalim ĹĄto sam Ĺžena :roll:

Jimmy
17-10-2006, 19:37

TeĹĄka socijalna situacija, rasap moralnih vrijednosti, udobna koĹžna sjedala i puno prostora u Mercedesu? :-D

b@dek
17-10-2006, 20:21

a vjerojatno ima i takvih cura (a sta je najgore i takvih upada)
zbog takvih jedinki Ĺžalim ĹĄto sam Ĺžena :roll:

misle da sa tipom ciji paket ukljucuje i dobar auto dobivaju i neki drustveni status .. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Picok
17-10-2006, 20:37
Kako reèe IvaniĹveliki kuracEVIÆ: FALA BOGU DA NISAN Ĺ˝ENA :-D
To i ja velim :-D

*goran*
17-10-2006, 20:39
Zanimljiv topic.

Žalosno ali istinito je da danas 50% Şenske populacije na neki naèin deèka gleda kroz lovu, i u nju se prvo "zaljube". U raznim variacijama.

No money No sex

*goran*
17-10-2006, 20:44
o kolega, pa i vi ste se pojavili.. ;)

ma nije sve tak cno i ima nas hrpa cura kojoj zaista nije bitno jel tip socijala il mali rokefeler ak je njoj divan i krasan

Istina, zato san i napisa 50% 8)

veteran
18-10-2006, 12:03
Sto se tice cura i novaca nikad nisam na to obracao pozornost...ak je vidim vani obucenu kao neku rock, punk i sl (al umjereno naravno) ili upicanu od glave do pete u skupim krpicama ja uletavam ak mi je dobraaaaaa :D Stvarno me briga misli li imam ili nemam love....vec mi je u glavi samo---moram je imati....

Aris€
18-10-2006, 14:33

eh da, sad sam se sjetila..zadnji tip koji je meni tak upao nije dobro zavrsio:zveknula sam ga spicom u koljeno(Nisam uspjela nis drugo pogoditi) i divljacki ga ugrizla za usnicu.. :evil:

i kaj, zbudila si se u traumatoloĹĄkoj?

tomy81
18-10-2006, 15:12
ajd fala bogu da jos ima normalnih cura :D

b@dek
18-10-2006, 16:11
zato kad curi uleti cura nema problema nikakvih :lol: :lol:

sia
18-10-2006, 19:39
Zanimljiv topic.

Žalosno ali istinito je da danas 50% Şenske populacije na neki naèin deèka gleda kroz lovu, i u nju se prvo "zaljube". U raznim variacijama.

No money No sex

kako sereť..ja sam bila sa tipom u vezi nekih 6-7mjeseci i imao je manje para od mene.i to je bila poprilièna razlika,al sam ja svejedno bila zaljubljena u njega.ne moŞeť tako na osnovu nekih plitkih osoba generalizirat cijeli Şenski rod *ebemu.

Aris€
18-10-2006, 19:40
Zanimljiv topic.

No money No sex

kako sereť..ja sam bila sa tipom u vezi nekih 6-7mjeseci i imao je manje para od mene.i to je bila poprilièna razlika,al sam ja svejedno bila zaljubljena u njega.ne moŞeť tako na osnovu nekih plitkih osoba generalizirat cijeli Şenski rod *ebemu.

ja sam s curom veè 4 mjeseca i nemam pojma kakvo je njeno imovinsko stanje

niti me iskreno zanima

sia
18-10-2006, 19:42
[quote="*goran*":3usvwivk]Zanimljiv topic.

No money No sex

ja sam s curom veè 4 mjeseca i nemam pojma kakvo je njeno imovinsko stanje

niti me iskreno zanima[/quote:3usvwivk]
:smt023 =D>

mala buba
18-10-2006, 20:46
zato kad curi uleti cura nema problema nikakvih :lol: :lol:
ahaaa..onak ne.
desilo mi se da sam jednoj 'frendici' ostavila tragove na zapescima pri pokusaju objasnjavanja da ne stvarno znaci ne. (prvo sam se nasmijala jer nisam znala da je ozbiljna, pa sam ju pristojno odbila a onda mi je pokusala ipak uvaliti jezik. pred mojim deckom. ) :smt012

ne zanima jel' musko, zensko, tranvestit ili kineska patka..bitchslap slijedi ako ista pokusa tako na silu zgrabiti.

Tkach
18-10-2006, 20:49
Ja uvijek pitam "Di ti tata radi?" i "Jel imaĹĄ puno braĂŚe i sestara?" :smt044 :smt044 :smt044

merić
18-10-2006, 21:07
Ja uvijek pitam "Di ti tata radi?" i "Jel imaĹĄ puno braĂŚe i sestara?" :smt044 :smt044 :smt044
jednu sestru i 5 braĂŚe, tata je ĹĄef :-D

Tkach
18-10-2006, 21:11
Auuu, s 5 sinova mu neĂŚe ostati za poĹĄten miraz sve da je ĹĄef u Microsoftu :lol:
Jedino ako su sinovi kikiĂŚi.

b@dek
18-10-2006, 21:11
[quote="mala buba"]
ahaaa..onak ne.
desilo mi se da sam jednoj 'frendici' ostavila tragove na zapescima pri pokusaju objasnjavanja da ne stvarno znaci ne. (prvo sam se nasmijala jer nisam znala da je ozbiljna, pa sam ju pristojno odbila a onda mi je pokusala ipak uvaliti jezik. pred mojim deckom. ) :smt012

wowwwwwwwwww...neka spaljena frendica :lol: nasilna zenska .. i to pred tvojim deckom .. :roll:

merić
18-10-2006, 21:14
Auuu, s 5 sinova mu neĂŚe ostati za poĹĄten miraz sve da je ĹĄef u Microsoftu :lol:
Jedino ako su sinovi kikiĂŚi.

ah,
sad se sjetih da je jedan deèko bio uvjeren da sam ja bogata nasljenica, ono, najstarija sam ( a znao mi je, tada, samo sestru, i bio uvjeren da smo fakat bogate,hahaha, da bar)...a izgleda da nije znao za ove ostale :lol: :lol: :lol:
i, miraz sekod nas sastoji od posteljine, stolnjaka, ruènika, spavaÌica i sl.ukraťenih ruèno raðenom èipkom ili vezom :-D

tomy81
19-10-2006, 11:38
pa kaj ak gledaju kroz lovu.
i ja trazim bogatu stariju tetu da me sponzorira, ove kaj mi ulecu nemaju para; a ja bi recimo da mi kupe auto, obleku i tak, da me vode na skijanje.
a ja sam da se smjeskam i obavljam "posao" :-D kakav fax ima da budem zigolo.

ipak kad cure budu malo starije (preko 20) vec im neki glasic u glavi govori da se cim bolje snadju u zivotu; npr slavica ekljestone.
i sta sad, to je prirodno.
ima i normalnih cura i valjda bum nasel koju a ne sam neke ludjakinje ko zadnjih par puta :D

b@dek
19-10-2006, 13:24
pm decko pm .. :lol: :lol: :-D

Aris€
19-10-2006, 17:17
pm decko pm .. :lol: :lol: :-D

p**** materina decko p**** materina?

b@dek
19-10-2006, 17:20
park mladenaca :lol: :lol: :lol: :lol: pravo maldih .. ne ne .. private message ...

prostak jedan .... :lol: :lol:

*goran*
19-10-2006, 19:36
JAo, pa nisan reka da isto vijedi za sve cure. Naravno da ima cura kojima je to zadnja rupa na sviralu.
Ali je èinjenica da u zadnje vrime broj takvih cura raste.

19-10-2006, 19:47
Ali je èinjenica da u zadnje vrime broj takvih cura raste.

toga je uvjek bilo, i bit ĂŚe...problem je da je danaĹĄnje druĹĄtvo postalo takvo da ĹĄalje poruku sve na brzinu...pa tako se osigurat...niĹĄta na brzaka ne valja :-D

ali hoÌu reÌi, svi bi mi pare...i ja bi pare, naravno, ali meni je cilj da ih sama svojim znojem zaradim...iskreno, Şivo me je briga koliko koji tip ima para...èak bi mi smetalo ako ima viťe od mene...nebi mogla pratit njegov tempo...a i osjeÌala bi se duŞna :?

hebeĹĄ sve pare ovog svijeta, ako je tip budala, ne poĹĄtuje me i nezna ni sam ĹĄta hoĂŚe

yvonne
19-10-2006, 20:29
:smt023 potpuno se slazem vuff
meni su cak i odbojni tipovi koji se voze u preskupim autima. ne treba imati pedrasude, ali moram priznati da ih imam prema tipovima u opasnim autima...
svaka cast onima koji su uspjeli to posteno zaraditi i uspjeli ostati normalni i neumisljeni...ali na zalost kod nas je to rijetkost pa mi se bljuje kad vidim ferrarije, x petice i sl. mrcine po gradu, a ima ih i previse..
stvarno ne razumijem cure kojima je to kriterij pri odabiru frajera, ali ocito su negdje bez mozga ostale pa ih mogu samo sazaljevati...

pocahontas
19-10-2006, 23:04
meni je jedan lik uletio s "e bok! ja sam nogometaš..." nastavak ne želim pisat! prebolna je spoznaja da takvi ljudi stvarno postoje...

Misilim da treba spomenut i hrpu likova koji se furaju na "ja-imama-para" i mogu imat sve svašta i svaku

b@dek
19-10-2006, 23:20
nenajzesci mi je ulet mojoj frendici .. bok ja sam ivan imam firmu :roll: :roll:

Dark Lady
20-10-2006, 02:52
jedan tip ima svapske registracije na autu i onda uletava curama s tom spikom i fura ih do sredjeni auto da vide (a valjda i isprobaju)...

ma uz sve pare svijeta kreten i dalje ostaje kreten!! :roll:

dr.Mitch
20-10-2006, 03:27
Kolko god da vi zene pricale da su glupi ovi koji vam upadaju sa spikama ja imam firmu, auto i puno para, oni se rijetko kad voze sami u tim autima. A kad mi kazemo da su oni seljacine, onda nama kazete da smo ljubomorni. Samo jedno pitanje : dal je iko vidio na traktoru, kako na blotobranu onog velikog kotaèa ikad sjedi koji dobar komad? Hm... A, u Porscheu? Hm... Lova nije bitna, jel?

20-10-2006, 08:26
meni je jedan lik uletio s "e bok! ja sam nogometaĹĄ..." nastavak ne Ĺželim pisat! prebolna je spoznaja da takvi ljudi stvarno postoje...

meni je jedan isto tako uletio, moŞda je bio èak isti tip...poanta je bila... ono, deèko, odi istreniraj ulet... :badgrin:
koliko ljudi, toliko ĂŚudi...

Švabosanac
20-10-2006, 09:18
Kolko god da vi zene pricale da su glupi ovi koji vam upadaju sa spikama ja imam firmu, auto i puno para, oni se rijetko kad voze sami u tim autima. A kad mi kazemo da su oni seljacine, onda nama kazete da smo ljubomorni. Samo jedno pitanje : dal je iko vidio na traktoru, kako na blotobranu onog velikog kotaèa ikad sjedi koji dobar komad? Hm... A, u Porscheu? Hm... Lova nije bitna, jel?

inace se slazem s tobom, ali kud bas traktor .... mislim koja budala bi se vozila traktorom po gradu, i to jos zimosi ????

šola-braveheart
20-10-2006, 09:25
:smt023 potpuno se slazem vuff
meni su cak i odbojni tipovi koji se voze u preskupim autima. ne treba imati pedrasude, ali moram priznati da ih imam prema tipovima u opasnim autima...
svaka cast onima koji su uspjeli to posteno zaraditi i uspjeli ostati normalni i neumisljeni...ali na zalost kod nas je to rijetkost pa mi se bljuje kad vidim ferrarije, x petice i sl. mrcine po gradu, a ima ih i previse..
stvarno ne razumijem cure kojima je to kriterij pri odabiru frajera, ali ocito su negdje bez mozga ostale pa ih mogu samo sazaljevati...
dugo vec nisam cuo takvo razmisljanje i bas mi je drago da sam naletio na taj nacin razmisljanja ;-)-treba se zapitati odakle pare za takav auto, moze ga imati svatko ali ne postenim radom u vecini slucajeva

camao
20-10-2006, 13:01
-treba se zapitati odakle pare za takav auto, moze ga imati svatko ali ne postenim radom u vecini slucajeva

moze ga imati i vlastitim postenim radom, ali tesko prije 25. ;)

veteran
20-10-2006, 18:21

U mom ticu su se vozile prekrasne cure...lova je rijetko kada bitna...a to govorim iz vlastitog iskustva...

nudistica
21-10-2006, 00:26
"ajde, mala, znas da me zelis" :lol:
wtf???

Aris€
21-10-2006, 00:41
"ajde, mala, znas da me zelis" :lol:
wtf???

jebeno

b@dek
21-10-2006, 00:44
meni tip --mala ako znas na ovo pitanje odgovor bit cu samo tovj cijelu noc -kolko konj 4 noge ima ..

ja--jedan

tip .... bravo sad sam samo tvoj

ja-dosta mi je i jednog konja u zivotu ne treba mi i drugi ..

Aris€
21-10-2006, 00:45
meni tip --mala ako znas na ovo pitanje odgovor bit cu samo tovj cijelu noc -kolko konj 4 noge ima ..

ja--jedan

tip .... bravo sad sam samo tvoj

ja-dosta mi je i jednog konja u zivotu ne treba mi i drugi ..

ja bi ti postavil ono kaj je sfinga edipu postavila...nemam neki posebni razlog, al tek tak...

enigma jea

veteran
21-10-2006, 11:44
Mala oces uciniti dobro djelo :-D

sickboy
23-10-2006, 10:01
valkyra - najbolji avatar, bez dostojne konkurencije. gledam avatar, kao da gledam nju.

U koju kategoriju ovo ide.....??...... :-D

ZER0
23-10-2006, 12:10
valkyra - najbolji avatar, bez dostojne konkurencije. gledam avatar, kao da gledam nju.

U koju kategoriju ovo ide.....??...... :-D
U kategoriju..."mala tak si dobra da te vidim i tamo gdje te nema" :smt050
KuĹĄ ono ne? :lol:

tomy81
23-10-2006, 12:31
evo najbolji od ovog vikenda: "mala, cim te vidim zasučem rukavae!!
frend u akademiji.

sve to stoji kaj pricate za pare i zene, al kad sam slavil rodjendan i imal malo veci bunt (tak da su krupnije novcanice bile vani :D ) odma su se oko ekipe pocele skupljat curice. i kaj onda da velim?

nudistica
23-10-2006, 12:41
Mala oces uciniti dobro djelo :-D
Ajme! Dobro djelo...
Bravo!
Placem od smijeha!

b@dek
23-10-2006, 14:58
e mala pojebo sam pola bosne, hrvatske i nizozemske ..i sve su bile zadovoljene .. sad prelazim na zagrepcanke .. hoces da te ubacim prije reda ....

nema smajlica koji bi opisaomoju rekaciju na ovo sranje

engel
23-10-2006, 15:05
kolko je sati?.........vrijeme je da se upoznamo. :lol: :lol:

veteran
23-10-2006, 15:53
e mala pojebo sam pola bosne, hrvatske i nizozemske ..i sve su bile zadovoljene .. sad prelazim na zagrepcanke .. hoces da te ubacim prije reda ....

nema smajlica koji bi opisaomoju rekaciju na ovo sranje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

b@dek
23-10-2006, 18:07
da da... imala sam cast doci preko reda .. kako li sam samo to mogla propustit .. :roll: :lol:

Aris€
23-10-2006, 18:31
kolko je sati?.........vrijeme je da se upoznamo. :lol: :lol:

lol, kaj je to jos u upotrebi? :lol: :lol:

merić
08-11-2006, 00:57
e, sad sam se sjetila...
jedan lijep, sladak, pristojan i jednostavan ulet :-)
gleda me nekim pseĂŚim pogledom, i kaĹže: ''ti si meni super'' :-)

red_orange
08-11-2006, 07:34
meni je jednom uletila osoba istog spola-nije bať bilo ugodno..pokazivala mi je kako joj guzica dobro stoji u trapericama, rekla mi kak imam lijepe zube, nudila mi ŞvakaÌu i slièicu pokemona i hoÌu li na koncertu biti s njom ili Ìu radije ostati sa svojom frendicom.. skamenila sam se ! :-D

Baby Girl
08-11-2006, 18:12
...na poslu: *narucuje* "to to i to, e i vas broj mobitela na racunu, molim"
:smt108 :irk: :hothead: :smt075

frikusha
08-11-2006, 19:10
.. najgori, definitivno - u proslu subotu neki lik mi dodje:'' e, ti si mi najbolja u big brotheru!'' :smt044 :smt044

ZER0
08-11-2006, 21:01
.. najgori, definitivno - u proslu subotu neki lik mi dodje:'' e, ti si mi najbolja u big brotheru!'' :smt044 :smt044

bwahahaha..ja sam yameisy,drago mi je, a ti si? :-D
Daj ne laĹžite :-D

Murphy
08-11-2006, 21:46
Daj ne laĹžite :-D

Jedan moj frend joj je nekidan u NSB uletio: Di si, Yameisy!!!
...majke mi :-D

i onda se ko fol spontano predstavio :)

zubni konac
26-11-2006, 18:15
Meni ti deèki uopÌe nisu jasni. Mislim, koja je njihova logika? Zar oni samo misle na jedno ili tu ima viťe?

Ĺveliki kuracto deèkima znaèi da upoznaju zgodnu curu, s istim interesima ko oni, a to podrazumijeva da npr. sviraju iste instrumente fenomenalno ili briljiraju zajedno u neèemu.. Daj se zamislite u tome. Ĺveliki kuracto njima to znaèi, imati neĹĄto zajednièko s curom..jel oni opet misle samo na jedno? :smt102

fat drummer
26-11-2006, 18:36
Meni ti deèki uopÌe nisu jasni. Mislim, koja je njihova logika? Zar oni samo misle na jedno ili tu ima viťe?

Ĺveliki kuracto deèkima znaèi da upoznaju zgodnu curu, s istim interesima ko oni, a to podrazumijeva da npr. sviraju iste instrumente fenomenalno ili briljiraju zajedno u neèemu.. Daj se zamislite u tome. Ĺveliki kuracto njima to znaèi, imati neĹĄto zajednièko s curom..jel oni opet misle samo na jedno? :smt102

klasièna Şenska predrasuda...da mislimo samo o jednoj stvari. deèki ne misle o nièemu

Andrea
26-11-2006, 18:39

ne, deèki misle na puno stvari jednako kao i cure, samo se te stvari obièno ne podudaraju... npr. cure misle kako bi se htjele ťetati po plaŞi dok sunce zalazi, a deèki u tom trenutku misle na sex :-D
koliko sam ja shvatila, imati neťto zajednièko sa curom znaèi da s njom moŞe prièati, da se moŞe zajebavati a ne da ona odmah digne nos, da ima neťto u glavi... ustvari slièno kao i (normalne) cure...

veteran
26-11-2006, 19:34
Meni ti deèki uopæe nisu jasni. Mislim, koja je njihova logika? Zar oni samo misle na jedno ili tu ima više?

Åveliki kuracto deèkima znaèi da upoznaju zgodnu curu, s istim interesima ko oni, a to podrazumijeva da npr. sviraju iste instrumente fenomenalno ili briljiraju zajedno u neèemu.. Daj se zamislite u tome. Åveliki kuracto njima to znaèi, imati neÅ¡to zajednièko s curom..jel oni opet misle samo na jedno? :smt102

Kolko ti imas godina? Ne generaliziraj...

Pa tko cijelo vrijeme misli na jedno..faks jel tak? :-D Da bi mislili cijelo vrijeme na jedno ni hranili se nebi a kamoli da bi vas vodili u kino, van, vecerice i slicno...

Kad upoznamo neku zgodnu curu koja ima iste interese kao mi ne znaci ni da bi je posevili ni da bi bili s njom...ako nema kemije nis od toga bila ona zgodna ili ne...pa upoznao sam puno cura koje su zgodne i s kojima se slazem i imamo iste interese i sta sad? Velika stvar..."ono nesto" je ono kaj nas osvoji...nekad u seksualnom obliku a nekad u emotivnom...nikad se ne zna s tim..

Romana
26-11-2006, 20:46
Kad upoznamo neku zgodnu curu koja ima iste interese kao mi ne znaci ni da bi je posevili ni da bi bili s njom...

Kaj bi ti, da kukicate?

(da, izvukla sam iz konteksta :-D )

veteran
26-11-2006, 21:49
Kaj bi ti, da kukicate?

Ako zelim vesti miljee s nekom curom...onda cemo vesti miljee koliko god to tebe smetalo [-(

Jel znas vesti miljee? :smt047

Don_Juan_DeMarco
04-12-2006, 22:05
Kaj bi ti, da kukicate?

Ako zelim vesti miljee s nekom curom...onda cemo vesti miljee koliko god to tebe smetalo [-(

Jel znas vesti miljee? :smt047

Vet mislim da tvoji uleti pale svakog 30.2.... :):):):):)

p.s. mislim da te nisam dovoljno zajebavo danas u nsbu...pa mogu malo jos ovdje :)

veteran
05-12-2006, 21:08
Vet mislim da tvoji uleti pale svakog 30.2.... :):):):):)

Po tome sto sam nasao srodnu dusu... :smt060

Ali kad upali onda upali kak spada :-D

funkymonoloko
06-12-2006, 09:12
[quote="dr.Mitch":26qobe6a]Kolko god da vi zene pricale da su glupi ovi koji vam upadaju sa spikama ja imam firmu, auto i puno para, oni se rijetko kad voze sami u tim autima. A kad mi kazemo da su oni seljacine, onda nama kazete da smo ljubomorni. Samo jedno pitanje : dal je iko vidio na traktoru, kako na blotobranu onog velikog kotaèa ikad sjedi koji dobar komad? Hm... A, u Porscheu? Hm... Lova nije bitna, jel?

inace se slazem s tobom, ali kud bas traktor .... mislim koja budala bi se vozila traktorom po gradu, i to jos zimosi ????[/quote:26qobe6a]

JE istina Ali BaĹĄ Kud po zimi Jeeebootee!!! :lol:

Cure Cure vi ste u svim pogledima ma neÌu da se ne svaðamo

SUPER STE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D :lol:

funkymonoloko
06-12-2006, 09:18

ne, deèki misle na puno stvari jednako kao i cure, samo se te stvari obièno ne podudaraju... npr. cure misle kako bi se htjele ťetati po plaŞi dok sunce zalazi, a deèki u tom trenutku misle na sex :-D
koliko sam ja shvatila, imati neťto zajednièko sa curom znaèi da s njom moŞe prièati, da se moŞe zajebavati a ne da ona odmah digne nos, da ima neťto u glavi... ustvari slièno kao i (normalne) cure...

cURE U TOM rAZDOBLJU MISLE ZA TRI OSOBE za mene sebe i opet mene One veÌ sve isprogramiraju Krivo i to na poèetku

Cure skim se druĹžite i kako Procjenjujete KRIVO 8) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

veteran
06-12-2006, 09:43
ma nema vet problema s uletima, nego s izgledom :-D

just joking..http://www.pravokutnik.net/forum/images/smiles/008.gif

Istina...spika mi je za popizdit ako mi ignoriras pojavu...bOZe sacuvaj kako se ljudi znaju uplasiti...stvarno mi nije jasno...mozda je ipak stvar u meni :smt017 :-D

funkymonoloko
06-12-2006, 13:03
Bok kak si kaj radiĹĄ!! :-D 8)

rory_7
06-12-2006, 21:20
gluposti!!!
evo jedan- "jesu ti roditelji teroristi?".... "ne?"... "a kako su onda napravili takvu bombu!?" tuĹžno ali istinito!

Murphy
06-12-2006, 22:11
gluposti!!!
evo jedan- "jesu ti roditelji teroristi?".... "ne?"... "a kako su onda napravili takvu bombu!?" tuĹžno ali istinito!

Trebo je dobit samar...za neoriginalnost i koristenje blesavih, prastarih, ofucanih fora :-D

06-12-2006, 22:12
gluposti!!!

Trebo je dobit samar...za neoriginalnost i koristenje blesavih, prastarih, ofucanih fora :-D

And the ĹĄamar goes to... :-D

rory_7
06-12-2006, 23:17
nije dobio ĹĄamar, al ni ono ĹĄta je traĹžio :D

Jagodda
06-12-2006, 23:20
meni je danas jedan u tramvaju ruŞan ko sam vrag upao kao dal sam zainteresirana jednom za kavu u gradu, da se èinim zanimljivom :shock:
isssus doveo me u neugodnu situaciju da moram na sv.nikolu lagat i kad sam doĹĄla doma ĹĄta sam zatekla-- Ĺveliki kuracIBU, ETO Ĺveliki kuracTA, majku mu zajebo me gadno :evil:

Alita
06-12-2006, 23:28
Bok kak si kaj radiĹĄ!! :-D 8)
Zestok.

vuffek
08-12-2006, 19:55
bio jedan danas pred faksom u gunduliÌevoj...pita za cigaretu...ja mu dam...pitam jel treba upaljaè...a on:od tebe bi i otrov popio :shock:
...od mog smijeha se mogla ona zgrada do kraja uruĹĄit :lol:

veteran
08-12-2006, 23:01
bio jedan danas pred faksom u gunduliæevoj...pita za cigaretu...ja mu dam...pitam jel treba upaljaè...a on:od tebe bi i otrov popio :shock:
...od mog smijeha se mogla ona zgrada do kraja urušit :lol:

I meni je jedna rekla da bi otrov popila kad me vidi...ne hvalim se time :-D

nudistica
08-12-2006, 23:03
Kupio sam plazmu, u spavacoj je sobi. Bi li je isla pogledati?

Švabosanac
09-12-2006, 16:08
frendici uletio jedan lik (27) ovako: bok ja sam mario, imam firmu i vozim novi audi A6. Jesi li za da pricamo malo ?

(nisam siguran za ime)

da i to je ON sam reko i ona potvrdila .....

Just a little bit
09-12-2006, 16:12
jucer na onom filmu na rtl-u mislim, ulet ...

on: "Ej nemoj vise piti alkohol"
ona: "- zasto?"
on: "vozis me doma"

dobar je :-D

Murphy
09-12-2006, 16:32
frendici uletio jedan lik (27) ovako: bok ja sam mario, imam firmu i vozim novi audi A6. Jesi li za da pricamo malo ?

(nisam siguran za ime)

da i to je ON sam reko i ona potvrdila .....

A da ljudi ovdje znaju o kom se radi, ovo bi moglo na debilane :lol:

Tighelia
09-12-2006, 16:49
Ulet lika nasred trga... Daje mi neka Şenska letak - smrťavite lako ('dje me naðe s mojih jedva pedeset kila s krevetom :lol: ) i prolazi neki tip i dobacuje mi: 'Ne treba to tebi! Ti si premrťava... Ali si jako simpatièna. Mogu li ti dati svoj broj?'
Ja - zbunjena faca i WTF?! :?

vuffek
09-12-2006, 16:57
a freak iz pirahne ťta bleji...i zaleti se u curu i poliŞe jezikom obraz....hebemu...veèeras moram dobro paziti :roll:

veteran
09-12-2006, 21:20
a freak iz pirahne šta bleji...i zaleti se u curu i poliže jezikom obraz....hebemu...veèeras moram dobro paziti :roll:

WTF? E to jos nisam vidio..kako bi ga opizdio da vidim da nekom kog znam napravi...

vuffek
09-12-2006, 21:37
a freak iz pirahne ťta bleji...i zaleti se u curu i poliŞe jezikom obraz....hebemu...veèeras moram dobro paziti :roll:

WTF? E to jos nisam vidio..kako bi ga opizdio da vidim da nekom kog znam napravi...
yes...kreten svoje vrste...ĂŚelav je...i kreĂŚe se u majici baby blue boje

vuffek
10-12-2006, 14:00
yes...kreten svoje vrste...ĂŚelav je...i kreĂŚe se u majici baby blue boje
odgovara opisu kolege iz nsb..
ma koji?...ja znam samo jednog kojem dobro stoji ta boja...istoèe boju oèiju :-D

deèki...mogu vam reÌi, noÌas ste bili pristojni...valjda zato ťto su me èuvali frendovi pa niste imali hrabrosti izvaliti neku glupost ;)

veteran
10-12-2006, 14:06
ma koji?...ja znam samo jednog kojem dobro stoji ta boja...istoèe boju oèiju :-D

Al ja nisam celav :-D

vuffek
10-12-2006, 14:09
ma kako si samo skuĹžio da mislim na tebe? :shock:

veteran
10-12-2006, 14:14
Zenska intuicija ;) :-D

Oci kao ja nitko nema...al fakat...tezak je to teret :lol:

vuffek
18-12-2006, 19:36
sad su si se Şalile dvije frendice u nsb-u kako ima je subotu upao neki lik na foteljam a u nsbu-u...da su prelijepe, preslatke...da se nemoŞe odluèiti koju bi....i reko je da je barem malo mlaði da bih odmah obje...neki stariji lik :-D

Figo9
18-12-2006, 19:42
3. ulet(zapravo nije toliko ulet koliko bezobrazluk)
on:e, ti ides danas doma samnom.. :roll:
ja :da ziher..

Pa ja sam mislio da ti voliť direktne deèke ;)

sad su si se Şalile dvije frendice u nsb-u kako ima je subotu upao neki lik na foteljam a u nsbu-u...da su prelijepe, preslatke...da se nemoŞe odluèiti koju bi....i reko je da je barem malo mlaði da bih odmah obje...neki stariji lik :-D

I ťta je tu loťe, èovjek je samo malo neodluèan...po meni, jedina greťka mu je ťto odmah nije rekao da bi obadvije :lol:

vuffek
18-12-2006, 19:44
subota ujutro...lik preko 40...nsb...2 nevine djevojèice :-D

mislim da je dovoljno toga reèeno

Figo9
18-12-2006, 19:46
subota ujutro...lik preko 40...nsb...2 nevine djevojèice :-D mislim da je dovoljno toga reèeno

Pa svakoj nevinoj djevojèici po 20