PDA

View Full Version : Dipl. iur. Danko Jurišić (prosjek 2,00)

Pravokutnići
08-06-2007, 09:53
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! :iviv:

axl
22-02-2010, 23:54
Evo, da budem prvi koji će ga prokomentirat.

Inače, kome nije poznato, radi se o znanstvenom novaku na katedri za ekonomsku politiku.

Dao sam mu 2 iz nekoliko razloga. Kao jedini pozitivan komentar (kaj je pridonijelo pozitivnoj ocjeni) naveo bih to da nam je na kraju semestra prošle godine diktirao koja bi pitanja iz novih članaka mogla doć u ispitu (to su ona famozna Zarina pitanja). Sve ostalo u vezi njega kod mene ima negativni predznak. Bio je na seminarima i predavanjima i nerijetko se znao ponašat vrlo bahato, a bilo je i nimalo suptilnog vrijeđanja na seminaru onih studenata koji su morali ispravljat seminarske radove jer im nisu bili dobri. Generalno gledano, stječe se dojam da gleda na studente vrlo svisoka, a zapravo je još nedavno bio jedan od njih tako da to smatram apsolutno neutemeljenim i pogrešnim pristupom.

Ovdje sam bio potpuno objektivan i ocijenio ono kaj sam se uvjerio na vlastite oči. Komentare o njemu koje sam čuo sa strane nisam uzeo u obzir jer bi u tom slučaju definitivno bila negativna ocjena. Sve u svemu, iako je to možda još preuranjeno i daleko za govorit, ne bih se htio nać u koži onima koje će on jednog dana ispitivat.

Dovoljan (2)

legionar
28-06-2010, 02:30
Ne znam kakav je kao asistent, ali kao demos je bio legenda :thumbup:

suni
06-10-2010, 20:49
netko fakat nije rođen za predavat na faxu...a sta cemo...ni prvi ni zadnji.