PDA

View Full Version : Shopping

Pages : [1] 2 3 4 5 6

acid
30-10-2006, 14:28
TraĹžite neĹĄto, a ne znate gdje naĂŚi...Kupili ste neĹĄto povoljno, podijelite s nama...
Volite li ĹĄoping? Koji su vam najdraĹži duĂŚani i najdraĹža mjesta za kupnju? Preferirate li marke ili vam je svejedno? Koliko pazite na kvalitetu proizvoda? Koliko mjeseèno/ godiĹĄnje potroĹĄite na ĹĄoping? Ĺ*to najviĹĄe volite kupovati?
Ja osobno, ne volim ťoping kao takav. Viťe volim neobavezno ťetati po duÌanima, pa ako naðem neťto ťto mi se sviða, kupiti. Najviťe od svega mrzim kupovati hlaèe jer moram probati tisuÌu modela i velièina, skidati cipele, a u kabinama je vruÌe. Obièno i kad idem u ciljani ťoping, ni ne naðem ťto traŞim. Jedino ťto je problem kod neplaniranih ťopinga je ťto potroťiť viťe nego ťto bi trebao. Nisu mi vaŞne marke, kupim kad mi neťto omjerom cijene i kvalitete odgovara.
Ali ono ťto jako volim kupovati je ťpeceraj i stvari za ureðenje doma. U stanju sam dignuti i primiti svaku stvarèicu i boèicu i èitati deklaracije. Volim isprobavati novu hranu.
I oboŞavam parfumerije i drogerije. Ne moram niťta ni kupiti, samo da se nalazim meðu silnim lijepim i elegantnim pakiranjima ( padam na ambalaŞu :oops: ). A volim i novitete u kozmetici.
I za kraj, mislite li da su Hrvati ťopingmanijaci? Meni se èini da jesu. Kolone kad se otvore neki ťoping-centar, gomila vreÌica, iako svi kukaju kak nemaju love, plaÌanje na èekove, kartice, rate, sve samo da se kupi, nema mi to svrhu. Kad sam bila u ovom City centru, ljudi su kupovali ko da je sudnji dan. Meni je to besmisleno i neracionalno. Mislim da Hrvati jako pate na marke i trendove, i da su po tome daleko ispred ostalih Europljana koji malo racionalnije raspolaŞu novcem.

Robierre de Cochon
30-10-2006, 14:42
jel ovo ekskluzivno zenski topic? :-D

shopping kao bjesomucno obilazenje trgovina ne volim...jer me brzo izmori. pogotovo ne s drugim ljudima, konretnije, pogotovo ne s curama jer onda to traje dugo.

(...)

sto se tice speceraja, to radim skoro svaki dan. nekako mi je draze svaki dan izabrati nesto za jesti, nego jednom tjedno - to je onda komplicirano i ne znam sto i koliko kupiti. otkako radim, zakljucio sam da me kupovanje hrane opusta. udjem u supermarket, saren i lijpo osvjetljen, sami ja i moja kolica, niko me nista ne pita, niko me ne *ebe u mozak, biram sto mi se svidja, osjecam se mocno jer mogu birati, osjecam kao da ispunjavam bit svog postanka jer radim da bi zaradio novac, a novac je da se trosi i to je zacarani konzumeristicki krug u koji smo svi zajedno upali (znam da je ova recenica bila preduga).

(...)

mislim da si svako voli kupiti nesto sto voli. zato su mi smjesna preseravanja tipa "mrzim shopping". volim si kupit neku dobru knjigu, volim tehniku, volim i dobar komad odjece s kojim sam zadovoljan i kojeg rado nosim, a volim i butelju dobrog vina, volim dobro pojesti, popiti... there's nothing wrong with that?! :badgrin:

acid
30-10-2006, 14:47
jel ovo ekskluzivno zenski topic? :-D
Ma kakvi :) . Otvorila sam ga jer sam primjetila da neki deèki o tome ovdje piťu.

[color=red]
there's nothing wrong with that?! :badgrin:Sve je u redu s tim, to su sitna zadovoljstva koja èine Şivot ljepťim.
I ja sam primjetila da volim kupovati ĹĄpeceraj sama, to me opuĹĄta.

Volim si kupiti neku kuharicu jer ih skupljam i svaka mi je posebna u mojoj kolekciji.

Starfish
30-10-2006, 14:55
udjem u supermarket, saren i lijepo osvjetljen, sami ja i moja kolica, niko me nista ne pita, niko me ne *ebe u mozak, biram sto mi se svidja, osjecam se mocno jer mogu birati...

E, to! Čista psihoterapija! Nema do supermarketa. Ja volim kupovat voće i obožavam kad ga mogu sama vagat, utipkat onu Å¡ifru, pa kad naljepnica izađe van, prekraÅ¡no... :smt026 :smt026

Nego, kad smo kod Å¡opinga, di se mogu kupit jeftine zastavica za knjige? One gluposti Å¡ta se na rub lijepe za označavanje stranica. 14 kn su inače, a nedam im 14 kn za to...
Jel ima neki dućan na PeÅ¡ći da ih prodaje po 9 il neÅ¡to? :lol:

grim
30-10-2006, 15:02
kupis post it papirice...jeftiniji su od 14 kuna

malimrav85
30-10-2006, 15:07
kupis post it papirice...jeftiniji su od 14 kuna
to uopĂŚe nisu ti papiriĂŚi,nemaĹĄ pojma :-D
to su oni fini,supercoolfancy u 4 razlièite boje
a najbolji su oni koji su od folije,oni od papira su loĹĄiji
:)

Starfish
30-10-2006, 15:11
E, al nije to to!!!!!
Zastavice su plastične, ak nakeljiÅ¡ post-it-se slamaju se, trgaju, izgledaju ko salata za tri dana... Zastavice su kompaktne, a i imaju onu ljepljivu stranu koja bolje prijanja uz papir. Post-it-si se brzo odljepe.
I zastavice su općenito viÅ¡e cool nego post-it-s i u jačim su bojama i nisu bljedunjave ko post-it-si.
RazmiÅ¡ljala sam plastificirat post-it-se selotejom (ono, obljepiÅ¡ ih), al nemam selotejpa u kući...

acid
30-10-2006, 15:16
Probaj u Offertissimi kad doðeť u ZapreťiÌ.

Tal
30-10-2006, 15:19
ne volim ĹĄoping!
idem kupovat samo dok ne nuĹžno, dok mi se nekaj podere.
a dok me deèko uvjeri da mi nekaj treba, zna se desiti da u centru grada odluèim da mi ipak ne treba ta gnjavaŞa i odem doma.

znam ja, problem je u meni kaj ne volim dok me prodavaèice nagovaraju, nude, uvjeravaju da mi se neťto sviða...
zato, ako veĂŚ moram, najradije idem u veliki metro na jankomiru.
tamo si sve sam traĹžiĹĄ i isprobavaĹĄ. ali tamo opat nema neki izbor. osim tenisica i trenirki.

grozno mi je i dok se pojavi neka nova moda npr. tajice i tunike, pa se sve cure u gradu odma prebace na to. i doðem u duÌan pa mi prodavaèica odma nudi to isto. a i sama je pri tom tako obuèena.
volim biti svoja i nikog ne kopirati.
a kaj se tièe marki, to kod mene ne prolazi. preisfurano i presnobovski.

sad se sjetila, bila na telki neka emisija pa su zagrepèanke pitali za nekog izmiťljenog kreatora donjeg rublja - a one sve èule, znaju, èak ga imaju u ormaru. koma Şiva!

najdraĹže stvari u mom ormaru su mi ujedno i najeftinije.
iznimka su levisice koje sam kupila u varaŞdinu na varteksovoj rasprodaji za 100 kuna. èisto radi ne izmiťljene kvalitete. ali da su koťtale viťe, ne bi ih kupila jer znam da viťu cijenu plaÌam samo radi imena.

Andrea
30-10-2006, 16:02
volim iĂŚi u graz u shoping jer su svi duĂŚani na jednom mjestu, ogromni su i imaju sve pa mi se nekad znalo dogoditi da sve kupim na jednom mjestu.
a kupovati volim sve :-D samo da imam viťe novaca jer obièno sve potroťim.
viĹĄe volim kupovati za druge nego za sebe jer kad kupujem za sebe sam nekak ĹĄkrta (tipa "jel mi to stvarno treba?")
u grazu kupujem ono ťto mi se sviða, neovisno o marki, a i nisam jedna od onih koji nose stvar mjesec dana pa im se onda viťe ne sviða pa mi i nije Şao za neťto kvalitetno izvojiti viťe novaca (u skupinu kvalitetno viťe ne spadaju lacoste tenisice :smt019 )
ne kupujem bať u zagrebu jer svi bezveze pucaju cijene, a ťto je najgore sve se i proda (npr u h&m-u dolèevitu platim 15 eura, u zagrebu ju ne mogu naÌi ispod 300 kn)
volim kupovati grudnjake, ali ne u zagrebu i Şivciraju me one glupe prodavaèice koje se uvijek guraju i odmjeravaju mi sise. jednom mi je èak rekla da oni ne drŞe tak velike brojeve, a nosim trojku. pitam se kaj kaŞu kad im doðe stefany hohnjec!!! :smt021
a zato lijepo u h&m-u imam cijeli odjel grudnjaka i tangica za sebe i nitko me ne gnjavi ;-)
e da, i kozmetiku volim kupovati, ali to jedan drugi put... :-D

red_orange
30-10-2006, 16:49
lagala bi kad bi rekla da ne volim kupovati-uistinu volim! ali ja sam takva da kupim neťto ťto malo viťe doðe a znam da je jako kvalitetno pa onda ne kupujem mjesecima. to ne znaèi da patim na marke veÌ jednostavno sam se par puta uvjerila da kad bi kupila majicu u nekom skupljem duÌanu(ne mislim sad na escadu ili marco polo :D ) trajala bi mi gooooodinama.ovo prethodno se odnosi pogotovo na traperice-jednostavno mi nijedan model osim diesela ne stoji dobro,hehe. inaèe jako volim svratiti do indijskih i ethno shopova jer tamo se jako puno pronalazim-jedino im zamjeram na nekvalitetno obojenoj odjeÌi koja mi nakon svakog pranja zafarba lavabo :evil: svakoga poťtujem u odabiru njegove odjeÌe, obuÌe i smatram da bi èovjek uvijek trebao nositi ono u èemu se najbolje osjeÌa a ne forsati neki stil samo zato ťto je trendovski.slaŞem se sa acid da ljudi previťe kukaju da nemaju para ali kad se otvori neki novi centar odmah hrle kako bi sve Şivo pokupovali.u City centru bila sam odmah onaj prvi tjedan kad se otvorio i jednostavno mi je pozlilo od silne guŞve i vruÌine.... #-o

Aris€
30-10-2006, 18:15
ima neko ko oce prodat crnu spitku jeftinije?

yvonne
30-10-2006, 19:51
@Starfish
te zastavice sam ja kupila u knjizari kod SC-a, nasuprot onih birceva..i mislim da su bili dosta jeftini..u 5 boja, ima ih dosta, i ne lome se kao post-it.

veteran
30-10-2006, 21:22
Ja sam bolestan sto se toga tice....udjem u svaki ducan proberem svaku stvar i iz svakog petog izadjem s necim sto mi se svidi a kaj je najgore mogao bi tako svaki dan :?

30-10-2006, 21:30
kupujem kad mi se kupuje...isprobam hrpu stvari, kupim onu koju sam prvu vidla, najèeťÌe ne probala
slaba na smeðu boju, i crnu, o da...
slaba na vestice...
fuĂŚka mi se za marke...volim kvalitetu...koja nije preskupa... :-D

e da, i ja sam luda na vagane u konzumima i sliènih ťitovima...mlao ovoga, malo onoga...i oboŞavam kupovati sireve... :-D

ZvRk
30-10-2006, 21:44
top shop is my favourite... volim britiš obleku
poprillično često posječujem i indian Å¡opove

nudistica
30-10-2006, 21:48
Obozavam shopping. Sreca pa sve jos drzim pod kontrolom. Sanjala sam neke cizme nocas...

Jagodda
30-10-2006, 21:54
Ja sam bolestan sto se toga tice....udjem u svaki ducan proberem svaku stvar i iz svakog petog izadjem s necim sto mi se svidi a kaj je najgore mogao bi tako svaki dan :?
netipièno za deèka, ali dobro..

oboŞavam ťopingirat, kako dobar ťoping zna diÌ raspoloŞenje, nevjerovatno,volim posjeÌivat ťopingcentre, ne smeta mi guŞva-to je dio tog guťta, spoznaja da si dio mase koji troťi,kupuje.. spend spend manny manny.. volim kupovat sve, ne samo robu (iako mi je to najdraŞe) nego i hranu, sitnice za dom, poklone ..ma sve..kad bih bar osvojila na lotu-kojeg ne igram btw- neku popriliènu svotu da mogu u neki big-ťoping, joj da bar.. :smt036

30-10-2006, 22:03
oboŞavam ťopingirat, kako dobar ťoping zna diÌ raspoloŞenje, nevjerovatno,volim posjeÌivat ťopingcentre, ne smeta mi guŞva-to je dio tog guťta, spoznaja da si dio mase koji troťi,kupuje.. spend spend manny manny.. volim kupovat sve, ne samo robu (iako mi je to najdraŞe) nego i hranu, sitnice za dom, poklone ..ma sve..kad bih bar osvojila na lotu-kojeg ne igram btw- neku popriliènu svotu da mogu u neki big-ťoping, joj da bar.. :smt036
kolegice, kada uhvatimo malo viĹĄe slobodnog vremena moramo do citycentra...ipak zaĹĄto ne iskoristit prednost ĹĄto nam je blizu...makar svaka sa 100 kn u dĹžepu...pa da vidimo koje su nam moguĂŚnosti...povedemo i veterana :-D

ako netko hoĂŚe da nam se pridruĹži? ;)

veteran
30-10-2006, 22:06
Ja :-D

Ma volim lijepe stvari...ful mi je vazno da mi se svidjaju 100% jer ih necu nikada obuci...a da nadjem stvar koja mi se 100% svidja moram obici puuuuuuuuuuuuuuno ducana...

Najgore mi je bilo kad sam sobu uredjivao...horor za starce

Jagodda
30-10-2006, 22:06
hihi moĹže koleginjice \:D/ ..i kolega alonso ako oĂŚe s nama.. :-D

30-10-2006, 22:09
kolega alonso ĂŚe isprobavat, a mi ĂŚemo klimat ili odmahivat glavom :-D
naravno, za to nam treba jedno poslijepodne, ili moĹžda viĹĄe? :-D

veteran
30-10-2006, 22:12
kolega alonso æe isprobavat, a mi æemo klimat ili odmahivat glavom :-D
naravno, za to nam treba jedno poslijepodne, ili možda više? :-D

Problem je kaj meni sve super stoji pa necete biti neki kriterij :lol: :lol: :lol:

Jagodda
30-10-2006, 22:15
i povest Ìemo joť kitty da ispipa stvar..kako stoji..skine majicu i to ak je potrebno..malo za guzu èopi.. :lol:

30-10-2006, 22:18
i povest Ìemo joť kitty da ispipa stvar..kako stoji..skine majicu i to ak je potrebno..malo za guzu èopi.. :lol:
pa uèila je od najboljih :smt112

veteran
30-10-2006, 22:24
kolega alonso æe isprobavat, a mi æemo klimat ili odmahivat glavom :-D
naravno, za to nam treba jedno poslijepodne, ili možda više? :-D
i povest æemo još kitty da ispipa stvar..kako stoji..skine majicu i to ak je potrebno..malo za guzu èopi.. :lol:
pa uèila je od najboljih :smt112

Ne idem ja nigdje...vidim da mi zivot nakon tog shopinga nebi bio isti...zabrinut sam za svoj tjelesni integritet :? :-D

teđi
30-10-2006, 22:24
ubacite mi vas dvje, tj.vas tri, one nagradne kupone? neda mi se opet iĂŚ tamo (ne bankrotira mi se)

30-10-2006, 22:29
moĹže, moram i ja ih par ubacit, svaki put zaboravim...nije loĹĄ onaj vw eos :-D
@veteran...ne brini, sve ĂŚe biti u redu...nismo mi tako opasne :oops:

Andrea
31-10-2006, 09:46
Najgore mi je bilo kad sam sobu uredjivao...horor za starce

moji su na kraju popizdili i pozvali nekog lika da mi napravi stol po mjeri :-D

acid
31-10-2006, 13:12
ako netko hoĂŚe da nam se pridruĹži? ;)Everybody invited ili?

Zna netko gdje mogu kupiti termofor i shaker i ostali pribor za koktele?

Dark Lady
01-11-2006, 15:35

probaj pevec il tak neki centar, tamo sam ja nasla shaker.

a kaj se tice shoppinga - me like!! :smt050 najdraze mi otic u graz, zadnje vrijeme vise maribor jer je sve isto a meni jako blizu, pa sve obavim u jednom danu i na jednom mjestu. uvijek prvo moram sve ducane temeljito pregledat pa onda krecem u kupovinu. malo ljudi ima zivaca sa mnom hodat, zato mi je najdraze ic solo. ili tlacit frendicu koja jednostavno ne zna rec ne i prigovorit. :badgrin: redovito bacam svakakve komentare pa ljudima zna bit i neugodno. kad nema etikete ili cijene na necem - znaci da je besplatno... :-D najvise patim na cipele. sad sam u potrazi za cizmama... ne patim na marke. pokusavam nac sto kvalitetnije za sto manje para.

02-11-2006, 15:40
casa :smt023

ZvRk
02-11-2006, 23:12
u uu u ... sutra moram otić vidjet majcu na prugice ...crveno crnu... al je u amadeusu :smt019 ... sigurno nevalja.... a ja b prugastu majcu... tako je pankiÅ¡.,..
:smt031

acid
03-11-2006, 11:59
Hvala vuff i Drak Lady! :smt006

red_orange
06-11-2006, 20:18
sad sam se sjetila neèega ťto jako jako volim kupovati..perlice!!!! kad doðem u neku duÌkas s perlicama pokupujem sve Şivo.a najveÌi mi je guťt nakon toga praviti ogrlice, narukvice.ma uŞivam u tome!!! :-D

ZvRk
06-11-2006, 20:44
u top shopu probaj...imaju sigurno svih oblika i boja

Dark Lady
07-11-2006, 23:00
a ja jos volim kupovat i namjestaj. dobro, cesce gledam nego kupujem... svi oko mene su pizdili dok sam se selila jer smo umjesto na kave obilazili redovito trgovine s namjestajem... :-D najponosnija sam na svoju svijetlo plavu garnituru. zadnje kaj sam kupila preko ljeta je stakleni stolic za dnevnu sobu u solidumu. trenutno trazim novi krevetac. u obzir dolaze samo oni iz perfecta dreamsa... treba stedit!!

acid
08-11-2006, 08:32
Meni treba isto savrťen krevet. Da je mekan i presvuèen i da ima kutiju za posteljinu ispod. I da ne koťta 8000 kuna, kao onaj koji sam zadnji vidjela. Teťko nalazim idealan krevet.
Ovako neĹĄto bi bilo jako dobro:
http://images.meredith.com/bhg/images/2 ... 947983.jpg (http://images.meredith.com/bhg/images/2006/10/ss_SIP947983.jpg)
http://images.meredith.com/bhg/images/2 ... 176964.jpg (http://images.meredith.com/bhg/images/2006/10/ss_100176964.jpg)
http://images.meredith.com/bhg/images/d ... 937687.jpg (http://images.meredith.com/bhg/images/dg/ss_SIP937687.jpg)
http://images.meredith.com/bhg/images/d ... 926508.jpg (http://images.meredith.com/bhg/images/dg/ss_SIP926508.jpg)
http://images.meredith.com/bhg/images/d ... 929164.jpg (http://images.meredith.com/bhg/images/dg/ss_SIP929164.jpg)
http://www.momist.com/blog/uploaded_ima ... 788099.jpg (http://www.momist.com/blog/uploaded_images/caveau%20bed%20by%20emaf%20progetti-788099.jpg)
http://www.losangelesfurniture.com/imag ... ed_med.jpg (http://www.losangelesfurniture.com/images/lane_regency_platform_bed_med.jpg)

grim
08-11-2006, 14:47
http://www.bornrich.org/entry/magnetic- ... sterpiece/ (http://www.bornrich.org/entry/magnetic-floating-bed-a-design-masterpiece/)

^^evo ti jedan...milja i dvjesto eura...

Andrea
09-11-2006, 15:00
gdje kupiti tajice?
hocu crne, ali ne zelim da se onak presijavaju, to mi je pregadno, mrzim elastyn

ja sam kupila u importaneu, ima ih svaki duĂŚan i cijena je oko 80-100 kn, ali u polzeli ima za 35. :roll:

Andrea
09-11-2006, 15:06
daj mi samo jos pliz reci jel ima onakvih da budu bas onak cvrste, debele(ak me kuzis sta ti zelim reci..), ne zelim da se one niti u njima onak presijavaju

toèno takve imať u jednom duÌanu, zove se legend, ima ga u ilici i u vlaťkoj

Baby Girl
09-11-2006, 15:50
ja si nasla cizme, sumnjam u njihovu kvalitetu no to su najslicnije THE cizmama! e i mislim da sam si nasla jaknu, sad jos neke hlace, mozda i tajice, hvala na preporuci! :D

leteca medvjedica
19-11-2006, 23:36
oboŞavam kupovati naljepnice, gumice za kosu, velike i male torbe, olovke za oèi, lakove, ťarene èarape. posebno kad doðem u funky fish. tamo Ìu potroťit cijelu prvu plaÌu :-)
joť viťe volim kupovat omekťivaèe, razlièita sredstva za èiťÌenje i sl. naaaajbolje.
ma, svaĹĄta volim kupovati.

@kitty imaĹĄ baĹĄ takve crne tajice u frankopanskoj u onoj maloj trgovini u haustoru (frankopanska 5). ako joĹĄ nisi kupila.

vuffek
20-11-2006, 17:15
ej, upravo sam listala katalog od kike i sjetila se tebe...imaĹĄ kupiti cijeli barski pribor, dakle coctail-shaker, Ĺžlice za mjeĹĄanje koktela, barske mjerice, klijeĹĄta za led...sve to u crnoj poklon kutiji...uz kupon iz kike dobijeĹĄ 30% popusta, dakle umjesto dotadaĹĄnjih 219kn, dobijeĹĄ ga za 153,30kn...i to u razdoblju od 20.11-26.11...

..ajme zvuèim si kao neka reklama :-D

Columbo
20-11-2006, 18:07
Bio u City Centru, vidio predivan Hilfigerov kaput, probao ga, stoji kao da je raðen za mene, pogledao cijenu, odloŞio kaput na mjesto, otiťao doma.

Insomniac
20-11-2006, 18:12
Bio u City Centru, vidio predivan Hilfigerov kaput, probao ga, stoji kao da je raðen za mene, pogledao cijenu, odloŞio kaput na mjesto, otiťao doma.

ja u splitu u City Sportu probao isto TH kaput...pogledao cijenu i pobijegao odmah :-D (1900 kn )

acid
21-11-2006, 12:50
ej, upravo sam listala katalog od kike i sjetila se tebe...imaĹĄ kupiti cijeli barski pribor, dakle coctail-shaker, Ĺžlice za mjeĹĄanje koktela, barske mjerice, klijeĹĄta za led...sve to u crnoj poklon kutiji...uz kupon iz kike dobijeĹĄ 30% popusta, dakle umjesto dotadaĹĄnjih 219kn, dobijeĹĄ ga za 153,30kn...i to u razdoblju od 20.11-26.11...

..ajme zvuèim si kao neka reklama :-DHvala, veÌ sam ga kupila proťli tjedan, za 219,00 kuniÌa. Dakle, zeznula sam se. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

leteca medvjedica
21-11-2006, 20:59
zaboravila sam napisat da naajnajnajviĹĄe volim iĂŚi u ljekarne i kupovat tablete svakakve, vitamine i sl.

vuffek
21-11-2006, 21:34
zaboravila sam napisat da naajnajnajviĹĄe volim iĂŚi u ljekarne i kupovat tablete svakakve, vitamine i sl.
jel se ti to ťaliť...ja sam mislila da sam ja jedina luðakinja...u torbici uvijek imam gastal, supradyn, vitamin c i b, andol, panadol, saridon, a u hladne zimske dane coldrex i strepsils septolete(jedno vrijeme sam nosila sa sobom pilule ta dan poslije, ako nekome zatrebaju)...za*ebavaju me da sam fulala faks...eto farmacija bi bila za mene zakon... :-D
o.t....danas iĹĄla do kozuma, kao kupit voĂŚe...a kad ono invazja na sve voĂŚe i povrĂŚe...padale su ĹĄtake...penziĂŚi letjeli za bananama...mali klinci su sluĹžili umjesto leĹžeĂŚih policajaca da uspore promet...ajme skoro sam poginula. :shock:
..nisam ni slutila da ĂŚe me snaĂŚi takva nesreĂŚa...kao od 18h je bilo sve sniĹženo 50%...sva sreĂŚa zadrĹžala sam kako-tako smirene Ĺživce...ali nikad viĹĄe... :roll:

leteca medvjedica
21-11-2006, 23:59
jel se ti to ťaliť...ja sam mislila da sam ja jedina luðakinja...u torbici uvijek imam gastal, supradyn, vitamin c i b, andol, panadol, saridon, a u hladne zimske dane coldrex i strepsils septolete(jedno vrijeme sam nosila sa sobom pilule ta dan poslije, ako nekome zatrebaju)..

ne ťalim se, i ja sam mislila da sam ja jedina luðakinja, bar na faksu :) uvijek imam tablete sa sobom pa dijelim okolo :-)

danas sam baĹĄ kupila novu kutiju vitamina b i neke multivitamine.

Robierre de Cochon
22-11-2006, 09:43
danas sam baĹĄ kupila novu kutiju vitamina b i neke multivitamine.
Ja uvijek nosim sa sobom bocicu valijuma. Nikad ne znas kome ce zatrebati.

Lara Car
22-11-2006, 17:28

:? rate? NE PREDAJ SE SAMO TAKO :-D BORI SE :-D

Insomniac
22-11-2006, 17:40
:? rate? NE PREDAJ SE SAMO TAKO :-D BORI SE :-D

mi smo ipak siromasni studenti :-D :(

red_orange
22-11-2006, 17:54
mene fakat frustrira naplaÌivanje vreÌica u duÌanima poput Dione.. uzmeť hrpetinu stvari, ostaviť im 100-200 kn svaki dan za hranu i joť ti vreÌice naplate.nije meni zbog tih 50 ili 70 lipa veÌ èisto iz principa.. :evil:

yvonne
22-11-2006, 19:30
mene fakat frustrira naplaÌivanje vreÌica u duÌanima poput Dione.. uzmeť hrpetinu stvari, ostaviť im 100-200 kn svaki dan za hranu i joť ti vreÌice naplate.nije meni zbog tih 50 ili 70 lipa veÌ èisto iz principa.. :evil:
Şidovi, a joť gori su mi oni iz konzuma sa onim velikim vreÌicama koje doðu kunu èini mi se. Eh da sam to prije znala, rekla bih joj da mi da 15 malih
(pod pretpostavkom da se one ne naplaĂŚuju)

Aris€
22-11-2006, 19:39
Şidovi, a joť gori su mi oni iz konzuma sa onim velikim vreÌicama koje doðu kunu èini mi se. Eh da sam to prije znala, rekla bih joj da mi da 15 malih
(pod pretpostavkom da se one ne naplaĂŚuju)

zato ja doma imam par vreèica i kad idem u duèan lepo ne platim 2 ili viťe puta :-D

ostane mi za èunga lungu

acid
04-12-2006, 15:21
Ĺveliki kuracto ĂŚete ove godine svojim najdraĹžima darovati za BoĹžiĂŚ?

Robierre de Cochon
04-12-2006, 15:29
Ĺveliki kuracto ĂŚete ove godine svojim najdraĹžima darovati za BoĹžiĂŚ?
u subotu se bacam u shopping.

acid
04-12-2006, 15:36
u subotu se bacam u shopping.Ja cijele godine marljivo skupljam. Mrzim ove guĹžve pred blagdane.
Naťla sam neke zgodne sitnice za ljubitelje knjiga i mudrih rijeèi:

KNJIGA ZA LJUDE KOJI PREVIĹveliki kuracE RADE
Cijena: 45,00 kn
Internet cijena: 36,00 kn
http://www.superknjizara.hr/photo/knjige/m_18640.jpg

PRIJATELJI ZAUVIJEK - Istinska vrijednost prijateljstva
http://www.superknjizara.hr/photo/knjige/m_18641.jpg

KNJIGA ZA KIĹveliki kuracNI DAN - Misli za razveseljavanje

http://www.superknjizara.hr/photo/knjige/m_18638.jpg

DRAGA MAMA - Hvala ti na svemu
http://www.superknjizara.hr/photo/knjige/m_18639.jpg

PRIJATELJ
Cijena: 49,00 kn
Internet cijena: 44,10 kn
http://www.superknjizara.hr/photo/knjige/m_18623.jpg

OSMIJEH
Cijena: 49,00 kn
Internet cijena: 44,10 kn
http://www.superknjizara.hr/photo/knjige/m_18626.jpg

vuffek
04-12-2006, 17:28
nemam para, a ni vremena da radim tj. zaraðujem...ove zime...ovog BoŞiÌa...samo lijepe Şelje :cry: voljela bi da je drukèije...ali ťto je tu je...moŞda neťto iz kuÌne radinosti ;)

Andrea
04-12-2006, 20:54
znam da je to smjeĹĄno, ali meni uvijek starci daju novce za poklone i onda ih ja njima kupujem i tak i burazu i sestri i onda svi dobijemo 4 poklona :-D
vjerojatno ĂŚu kupovati na badnjak...
deèku sam kupila metar pive, ful je fora, onak neka polica i 16 ili 17 razlièitih piva

veteran
06-12-2006, 09:50
Bio u City one i zakljucio da se cure tamo mogu lijepo obuci ali decki ispod 500 kn nemaju tamo kaj traziti..Esprit i S Oliver rules...a onaj New Yorker je sranje...onolio zmajeva na jednom mjestu nema nigdje

funkymonoloko
06-12-2006, 10:18
Kupiti Besmrtnost Na nekoj drugoj Sliènoj Zemlji Planeti :smt080

Robierre de Cochon
06-12-2006, 10:33
Bio u City one i zakljucio da se cure tamo mogu lijepo obuci ali decki ispod 500 kn nemaju tamo kaj traziti..Esprit i S Oliver rules...a onaj New Yorker je sranje...onolio zmajeva na jednom mjestu nema nigdje
mislis 500 kn po komadu odjece?
pa skupi su onda.
new yorker je stvarno bez veze marka...mozda je ok âko neko fura taj reperski stil.

ovaj viken dam napravio ogroman shopping u baselu. toliko se nisam odavno istrosio. uzeo jedan dzemper u tomy hilfingeru, jaknu od navyboota, sal u we-u. srecom, relativno brzo sam to obavio.

funkymonoloko
06-12-2006, 13:05
pa skupi su onda.
new yorker je stvarno bez veze marka...mozda je ok âko neko fura taj reperski stil.

ovaj viken dam napravio ogroman shopping u baselu. toliko se nisam odavno istrosio. uzeo jedan dzemper u tomy hilfingeru, jaknu od navyboota, sal u we-u. srecom, relativno brzo sam to obavio.

VeliĹĄ no more money :-D

Robierre de Cochon
06-12-2006, 13:19
VeliĹĄ no more money :-D
ma nije...pa ustedio sam :-) :badgrin:

funkymonoloko
06-12-2006, 13:23
;) :smt040

veteran
07-12-2006, 08:17
pa skupi su onda.

Po komadu a da odjeca lici na nesto...

New Yorker je sranje...ZMAJEVI :shock:

vuffek
08-12-2006, 16:48
eto...kupila nove èizme...i ktty nisu one koje sam kaparila...ista je peta...bať su super...hopsam u nima cijeli dan da budu spremne za sutra za iÌi van...crne i lijepe su...i ne presskupe...ali definitivnom s mojom najviťom petom ikada...
:-D

kitty
08-12-2006, 16:50
i ktty nisu one koje sam kaparila...

a zasto ne one???

vuffek
08-12-2006, 16:52
neznam...vidla sam ove putem dok sam iĹĄla kupiti one...i eto...dogodila se ljubav na prvi pogled :D

Đ!
08-12-2006, 16:57
Trebam si kupit traperice. Kam da odem, a da ne budu bať neke od soma kuna? Imam kojih 1300 kuna na raspolaganju, a treba joť poneťto kupit. tipa tene. S tim da su mi hlaèe prioritet, a za tene bi dodao kasnije.

konzerva
08-12-2006, 17:00
Trebam si kupit traperice. Kam da odem, a da ne budu baĹĄ neke od soma kuna?
:shock:
muĹĄke traperice nisu preko 600 kuna.
mustang npr
s tim da ja nikad ne dam prek 400 (svoje love)

Andrea
08-12-2006, 17:00
ja si u levisu uvijek naðem trapke i nisu toliko skupe, a kvalitetne su... samo nisam sigurna kakav je izbor za deèke...
i moĹžda da pogledaĹĄ u top menu...

Romana
08-12-2006, 18:25
Trebam si kupit traperice. Kam da odem, a da ne budu baĹĄ neke od soma kuna?

LTB, Mustang, Gas, Top Men.

A mos uvijek otic i do Yes-a po svoje Rock & Republic :-D

Đ!
08-12-2006, 21:07
Gas mi je najbliĹži pa ĂŚu tam navratit prvo. :-D Mada bi ja dieselice... :( A moĹžda odem i do city centra.

Daysleeper
09-12-2006, 00:20
Kupila sam si jucer cizmice, smedje, brusena koza, do malo ispod koljena...divne. iduci tjedan idem si po svoju prvu suknjicu :smt050

I hvala Starfish sto me uputila do Pitarella!

Starfish
09-12-2006, 09:40
Kupila sam si jucer cizmice, smedje, brusena koza, do malo ispod koljena...divne. iduci tjedan idem si po svoju prvu suknjicu :smt050

I hvala Starfish sto me uputila do Pitarella!

Slikaj ih digitalcerm, pa uploadaj!!! :-D
\:D/ Koka, trebaÅ¡ i cifru napisat, inače uopÅ¡te nisi cool...
\:D/ \:D/ Obavezno javi di ima dobrih suknjica... :smt050

Kad se već komentira City centar One, ja sam tamo pred par tjedana tražila obični plain simple crni top na bratele. Đizs. Ricky Martin treÅ¡eti na 500 decibela u svakom dućanu, a plain simple topa nigdje. Sve neke lubanje, Å¡ljokice, zmajevi u njujorkeru :D i sl. Bio je jedan plain simple, al nedam 300 kn.
Na kraju naletila u Intersparu di sam išla po krastavce i prazne CD-ove na top iz snova, plain and simple, prodaju ih kao potkušulje, made by "Nada d.d. Senj", 44kn komad. Uzela dva odmah....:smt050

@acid- božićni pokloni? Nisam to nikad kupovala. Nemamo taj običaj "božićnog darivanja" doma već neko vrijeme. Ja dobijem u principu neÅ¡to, korisno i planirano i to je to. Para koje bi otiÅ¡le na to odu na neÅ¡to korisnije obiteljskim kompromisom. Me like. Isto funkcionira i s prijateljima.
Iznimka je Daysleeper, nju vodim na pizzu vegetarianu kad položim vozački, al to je već kompenzacija... :lol:

veteran
09-12-2006, 09:56
Posto su Diesel hlace? Muske naravno :-D

vuffek
09-12-2006, 10:00
diselice...od 800kn...pa na dalje...

uglavnom...sinoÌ kad sam doťla doma iťla sam mjeriti petu èizama...8 cm...dobro je da sam Şiva ostala... :lol:

veteran
09-12-2006, 10:07
uglavnom...sinoæ kad sam došla doma išla sam mjeriti petu èizama...8 cm...dobro je da sam živa ostala... :lol:

Pff...8 cm...sto je to? Nista...hodaj na onima od 20 cm kad se napijes i izgubis okladu...e to je izazov :-D

Insomniac
09-12-2006, 11:08
:

jesu samo meni malo precjenjene njihove hlace ?
800-1200 kn.
Pogledaj i TH,oni imaju ok hlaca po 500-700 kn

Gospodin Pravokutnik
09-12-2006, 11:20
imam doma dvoje traperica,komad 200kn i dobre su,kako znam- nisu se jos raspale :D , prosle godine jedan cigan mi ostavio svoj broj,nazoves ga i dodje on do tebe s raznim markama i brojevima i da ti jeftino,jakooo jeftino. On je to sve pokrao sa svojim kompanjonima

Murphy
09-12-2006, 11:56
Hlace?...diesel? 800 kn?...Za hlace?....

:lol:

Ne bih dao vise od 500 kn za hlace, pa makar imale sposobnost govoriti i spremati koktele :-D

tomy81
09-12-2006, 12:06
pitanjce za stovane kolegice i kolege: najvise kupujem u gasu, mustangu (gin tonic) i amen. E sad da vas pitam kak stoje druge marke sa kvalitetom majci (bilo kratkih rukava, bilo one tanke dugih rukava)

napomena kaj se s olivera tice, kod njih su mi svi rukavi prekratki.....

Insomniac
09-12-2006, 12:08
Hlace?...diesel? 800 kn?...Za hlace?....

:lol:

Ne bih dao vise od 500 kn za hlace, pa makar imale sposobnost govoriti i spremati koktele :-D

Ako rade dobar Mai Tai moglo bi se nesto dogovoriti :)
Vise nista nema kvalitetu kao prije IMO naravno . Prije kad si kupio 501 nosio bi ih godinama,a sad se raspadnu za godinu dana.

Andrea
09-12-2006, 12:56
pitanjce za stovane kolegice i kolege: najvise kupujem u gasu, mustangu (gin tonic) i amen. E sad da vas pitam kak stoje druge marke sa kvalitetom majci (bilo kratkih rukava, bilo one tanke dugih rukava)

napomena kaj se s olivera tice, kod njih su mi svi rukavi prekratki.....

ja si skoro sve majice kupujem u h&m-u i zari u austriji. jeftine su i stvarno ih dugo nosim. sad si je i dragi poèeo tamo kupovat, kaŞe da su mu super i veste i koťulje...
inaèe, kupili smo neke veste u benetonu, mama mi ih je prala na ruke, a onda joj se samo jedan put nije dalo, oprala je u maťini i vesta se skupila da ju ne moŞeť navuÌi ni na tek roðenu bebu...
isto tak i sa dieselom. prije su imali neku kvalitetu, a sad su to zadnje krpe koje joĹĄ i masno naplate. viĹĄe nikad neĂŚu tamo niĹĄta kupiti

Insomniac
09-12-2006, 13:15
ESPRIT ima kvalitetetne majice.Nego objasnite meni kao dalmosu cemu tolika opsjednutost sa H&M. Cujem da je jedini razlog putovanja u Graz kupovina u H&M

red_orange
09-12-2006, 13:35

napomena kaj se s olivera tice, kod njih su mi svi rukavi prekratki.....ovako..znam da su majice dosta kvalitetne u Tom Tailoru, Dieselu i Espritu.MoŞeť pogledati i u Lacoste.proťle godine sam tamo vidjela super majice(muťke) koje i nisu toliko puno koťtale.Ipak, od svih mi se nekako Tom èini najboljim izborom.eto, valjda sam pomogla :-)
Nego objasnite meni kao dalmosu cemu tolika opsjednutost sa H&M. Cujem da je jedini razlog putovanja u Graz kupovina u H&Mni meni to nije baĹĄ jasno ali moĹžda ipak postoji neka caka

Andrea
09-12-2006, 13:38
nije samo h&m, ima i drugih duĂŚana.
evo, npr. moj deèko je kad smo bili proťli put kupio sako i debelu vestu za 60 eura. a takav istu sako smo vidjeli u bossu za 3 i neťto tisuÌe kune.
e da, i adidas trenirku za 30 eura.
ja sam si kupila 2 èizmi, jedne su bile 25, a jedne 35 eura i kaput za 35. a to u zagrebu ful teťko moŞeť naÌi...
veste i koĹĄulje su od 10-20 eura i tako...
uglavnom, isplati se, a nije nekvalitetno...
i da ne spominjem da kad su rasprodaje onda je sve joĹĄ i jeftinije...

Insomniac
09-12-2006, 13:48
pkvalitetne u Tom Tailoru, Dieselu i Espritu.MoŞeť pogledati i u Lacoste.proťle godine sam tamo vidjela super majice(muťke) koje i nisu toliko puno koťtale.Ipak, od svih mi se nekako Tom èini najboljim izborom.eto, valjda sam pomogla :-)

Diesel je skart,barem ovaj nas u Splitu. TT tako-tako,prije su bili bolji. Esprit je super. Lacoste je THE marka. Platis puno,ali puno i traje.

kitty
09-12-2006, 13:51
iťla sam mjeriti petu èizama...8 cm...dobro je da sam Şiva ostala... :lol:

hihihi..moje su sve 8..da ne izgledam ko kepec..jedino su one od neki dan 7,5..uostalom, lakse mi je hodati u 8 nego u onim niskim..

Emer
09-12-2006, 16:30
hihihi..moje su sve 8..da ne izgledam ko kepec..jedino su one od neki dan 7,5..uostalom, lakse mi je hodati u 8 nego u onim niskim..
slaĹžem se. zaključila sam da je meni niska peta ona od 6 cm. ispod toga sve je ruĹžno.
mislim, il imaĹĄ petu - il nemaĹĄ! a ne one whatnots, centimetar il dva. yuck. :evil:

konzerva
09-12-2006, 16:31
ja iz principa odbijam nositi lacoste, nekak mi je snobovski.

Emer
09-12-2006, 16:37
nije, konzervo. snobovskija mi je, npr., puma od lacoste-a. lacoste smatram kvalitetnim. isto kao i polo. tommy hilfiger malo viĹĄe vuče na snobovĹĄtinu nego na kvalitetu, al eto...

mislim, uostalom: ako ćeĹĄ radije imati tri kvalitetne majice, onda kupiĹĄ lacoste bez beda. a ako, kao neke Ĺžene, voliĹĄ imati ormar pun svega, ĹĄarenog i svjetlucavog... onda ti se tako neĹĄto ne isplati.

ja volim sve svoje lacoste (stare) majice. :-D

vuffek
09-12-2006, 16:45
ťto se tièe traperica...nekako sam se najviťe naťla u onima od esprita(kad imam viťka para) i miss selfrige(kad nemam toliko para) :-D
tak mi jesvejedno...sve mi isto traju

prijedlog za muĹĄke....odite u ltb...ima dobrih modela za svaku guzu ;)

Insomniac
09-12-2006, 17:10

koja snobovstina ? Majice su kvalitetne i traju godinama. Za razliku od nekih drugih marki.

red_orange
09-12-2006, 17:32

koja snobovstina ? Majice su kvalitetne i traju godinama. Za razliku od nekih drugih marki.osobno, lacoste mi je nekako oduvijek antipatièan ali stvarno su im kvalitetne stvari.znam po starom koji ima neke veste i (poslovne)koťulje i ima ih 15ak godina.no netko je odavno rekao da svatko ima svoj ukus i da se o njemu ne da raspravljati :-D

Daysleeper
09-12-2006, 20:04

Slikaj ih digitalcerm, pa uploadaj!!! :-D
\:D/ Koka, trebať i cifru napisat, inaèe uopťte nisi cool...

jel ti to mene zezas? kae mislis da neznam? :oops: ti bus me tak i tak vidla.

daklem: 400 kn.

tomy81
09-12-2006, 20:28
TT je malkice u banani, kaj god sam kupil il se razvuklo ili boja otisla.
ma kupim kaj mi se sviđa i nadam se da bu trajalo 2 sezone :D

merić
09-12-2006, 20:33
TT je malkice u banani, kaj god sam kupil il se razvuklo ili boja otisla.
ma kupim kaj mi se sviða i nadam se da bu trajalo 2 sezone :D
osobito su ima nekvalitetne obiène majice kartkih rukava! katastrofa! one nekih Şivljih boja izbljede za èas

Đ!
09-12-2006, 20:37

Not true, ja imam jedne od 500(i nisu iz outleta).Istinabog, imam i jedne od 1000 al opet, to je stara imala griŞnju savjesti pa ono. Imam filing da se neÌe ponovit. Uostalom, uvijek moŞete èekat proljeÌe/ljeto pa u outlet u dubravu di dobiť isto za pola cijene.

A ťto se tièe hilfigera koji je viťe snobovski nego kvaliteta, nemogu govorit generalno al ja imam jednu vestu(plava jedna, sigurno ste me vidli u njoj) koja je ista ko kad sam ju kupio(ljeto 2004), isto i lacoste koja je isto tak ljeto 2004 pa isto izgleda.

tomy81
09-12-2006, 20:43
jos samo da kazem: svi vi kaj kupujete u modi in u draskovicevoj, postoji velika mogucnost da kupujete kopije (dobre al opet kopije). Bila mi je ekipa u banja luci i jedan zbario neku curu kaj dela u nekom butiku di sam kopije prodaju i ona mu je rekla da njihov gazda najvise posluje se moda inom.

inace u banja luci je obleka bagatela. jesu kopije al se uopće ne kuzi. povratna karta vam je 140kn

Insomniac
09-12-2006, 20:50
jos samo da kazem: svi vi kaj kupujete u modi in u draskovicevoj, postoji velika mogucnost da kupujete kopije (dobre al opet kopije). Bila mi je ekipa u banja luci i jedan zbario neku curu kaj dela u nekom butiku di sam kopije prodaju i ona mu je rekla da njihov gazda najvise posluje se moda inom.

inace u banja luci je obleka bagatela. jesu kopije al se uopĂŚe ne kuzi. povratna karta vam je 140kn

e da je samo jedan ducan :-D

tomy81
09-12-2006, 20:57
jstina, vecina ovih kod nas tak posluje.

evo npr frend kupio adidas trenirku za 80km al original a to je nedge 360kn.
treba ić dole malo (ćevapi ogromna porcija 12km)

Balada iz predgrađa
09-12-2006, 21:08
konzerva je napisao/la:

koja snobovstina ? Majice su kvalitetne i traju godinama. Za razliku od nekih drugih marki.

SlaĹžem se! Uostalom poznato je da kvaliteta koĹĄta.

Jedino kaj smatram precijenjenim je benetton; mislim da tek kad je totalno sniĹženje kod njih; odgovara pravoj cijeni.

Romana
09-12-2006, 21:29

Je, LTB traperice se i meni svidjaju - nisu tak bezobrazno skupe ko Diesel i Replay, a opet nisu skart.

veteran
09-12-2006, 21:31
Benetton sucks...Esprit mi je najdrazi...sve majice imam od tamo i bas sam si neki dan piknuo nesto tipa vesta-trenirka-jakna...neki miks...toplo je...super izgleda i brijem da je mogu nosit uvijek...cak i ljeti navecer...uf uzivio se ja u opis :lol:

Tom Tailor mi je ok ali previse isticu TOM TAILOR na obleki...

S Oliver je super marka...osim jedne veste koju sam kupio i rasirila se nakon drugog pranja...ta je sranje...

Đ!
09-12-2006, 22:38
I meni je esprit posto ok. Imam 2 majice ukupno, al mislim da ĂŚu navratit opet. ;)

Insomniac
09-12-2006, 23:28
jstina, vecina ovih kod nas tak posluje.

evo npr frend kupio adidas trenirku za 80km al original a to je nedge 360kn.
treba iĂŚ dole malo (ĂŚevapi ogromna porcija 12km)

1 km bi trebao biti 4 kn

merić
09-12-2006, 23:33
1 km bi trebao biti 4 kn
zapravo neťto manje od 4 kune, ali ovima je mrko raèuna pa ''zaokruŞe'' :-D
znaèi, 12 km bi bilo 48 kn... to mora da je neka ogromna porcija Ìevapa :-D

fat drummer
09-12-2006, 23:34
za 48 kuna oèekujem vola....

merić
09-12-2006, 23:35
za 48 kuna oèekujem vola....
pa i ja isto, bar u banja luci :-D

Insomniac
09-12-2006, 23:37
[quote="Insomniac™":3ldtikj1]

1 km bi trebao biti 4 kn
zapravo neťto manje od 4 kune, ali ovima je mrko raèuna pa ''zaokruŞe'' :-D
znaèi, 12 km bi bilo 48 kn... to mora da je neka ogromna porcija Ìevapa :-D[/quote:3ldtikj1]
PA da,prièa mi frend da je u Želje I u sarajevu porcija cevapa+pice+kajmak 20 kn.Dakle ocekujem barem 20 cevapa :)
Ontopic:Benneton je losha marka,barem ovo sto se uvozi kod nas.Koliko cujem,jedini pravi Benneton koji robu dobiva direktno iz italije je onaj u zadru.

fat drummer
09-12-2006, 23:38
ne posjeĂŚujem ĂŚevabinice, bio sam jednom u Ĺživotu, ne znam cijene, ali velika porcija ĂŚevapa preko 20 kn bi trebala biti stvarno velika.
a banja luka, pogotovo, kao ťto kaŞeť. 48 kn je poťten ruèak i u zg-u u nekim gornjogradskim restoranima koji nude dnevne menije.12 KM za porciju Ìevapa - ne samo lepinja, kajmak, ajvar, luk nego i Ìevapi koji izvodne neki zabavn skeè o mrtvoj norveťkoj papigi

Gospodin Pravokutnik
10-12-2006, 00:33
tak ja kupim crne traperice pa nakon par pranja izblijede i postanu sive i misle ljudi da sam kupio druge sive ti boga

iviv
10-12-2006, 00:43
tak ja kupim crne traperice pa nakon par pranja izblijede i postanu sive i misle ljudi da sam kupio druge sive ti boga

to ti je zato jer ne koristis woolite! :-D

tomy81
10-12-2006, 12:59
ma nisu to sam cevapi.
porcija je ko 3ili 4 velike u rubelju, prilozi svi zivi i cuga

red_orange
10-12-2006, 13:07

Je, LTB traperice se i meni svidjaju - nisu tak bezobrazno skupe ko Diesel i Replay, a opet nisu skart.diesel inaèe volim ťto se tièe traperica ali u zadnje vrijeme su postali bezobrazno skupi.prije sam mogla naÌ trapke za 500kn a sad ih nema ispod 700.ali zato su im reklame super( plakati kraj cibone)

kitty
10-12-2006, 13:20
opcenito sta se tice odjece..MRZIM kad mi velikim slovima ispisu o kojoj se marci radi..osjecam se ko neka ogromna reklama onda.. :?

tomy81
10-12-2006, 14:05
tak je.
to sam ja zeni u diselu spustil da bi mi trebali dati 50% popusta jer im reklamiram firmu.
a ona me pogleda, a oci joj ko u teleta

inace zakaj su po tim ducanima (vecinom, cast iznimkama) takve glupace da boli glava

Insomniac
10-12-2006, 14:56
opcenito sta se tice odjece..MRZIM kad mi velikim slovima ispisu o kojoj se marci radi..osjecam se ko neka ogromna reklama onda.. :?

Fuj,tako je. Vidio sam majicu fendi koja je citava bila ispisana logom FENDI.
A kad netko kaze da je jedan krokodil previse [-X

kitty
10-12-2006, 15:02
ne..krokodilcek je ok..tak mi je bilo kad sam si htjela u hilfigeru kupiti majicu..majica presavrsena..al prek sisa ogroman natpis..i to jos sa sljokicama..pa mislim si wtf, st bi vas ubilo da ste samo onaj mali znakic stavili..to mi je super kod levisovih majica..kad samo onu malu crvenu trakicu sa strane stave..

al definitivno najodurnije..d&g hlace..ne znam jel su fejk, vjerojatno..pa kad ti na jednom guzu pise d, a na drugom g...bljak.. :roll:

nora
10-12-2006, 15:22
probala sam jedne D&G, neki dan, u city centru, mmmm..predobre su, ali 1600 kn, no tnx..!sumnjam da će te dočekati sniženje..uvijek ima bogatih tetkica, koje vrebaju takve markice.
ima joÅ¡ kakav dučan specijaliziran za sitnije cure, osim, recimo replya ili miss sixty (traperica, dakako)?

red_orange
10-12-2006, 19:05
Fuj,tako je. Vidio sam majicu fendi koja je citava bila ispisana logom FENDI.
A kad netko kaze da je jedan krokodil previse [-Xa tek kad su slovca od nekog svjetlucavog materijala pa se to sjaji da te glava boli :-D
ima joť kakav duèan specijaliziran za sitnije cure, osim, recimo replya ili miss sixty (traperica, dakako)?pogledaj u magmi i u naf-nafu (kad sam zadnji put bila tamo bilo je svakakvih modela traperica i ful jeftinih).moŞda da pogledať i u amadeus

curke, znate li moŞda gdje bi mogla naÌi malo sveèanije torbice a da nisu fendi ili slièno.hitno mi treba za svadbu na koju idem ovaj vikend.thanks :smt006

Dark Lady
10-12-2006, 22:26
curke, znate li možda gdje bi mogla naæi malo sveèanije torbice a da nisu fendi ili slièno.hitno mi treba za svadbu na koju idem ovaj vikend.thanks :smt006

mislis male torbice?
probaj mozda accesorize. il tak neki ducani sa dodacima tipa đinđe, nakit, torbice, remeni i sl... top shop mozda, new yorker, orsay, tally weijl znaju imat slatkih torbica. ovisi kaj tocno trazis. i kolko love mislis dat. al na tim mjestima nisu preskupe.

dr.Mitch
10-12-2006, 22:39
TraŞim si neki kratki kaput za zimu. Na netu naťo da su TOPMAN dobri. NEgdje u draťkoviÌevoj. Nikad prije èuo za to. Neko upoznat?

fat drummer
10-12-2006, 23:04
TraŞim si neki kratki kaput za zimu. Na netu naťo da su TOPMAN dobri. NEgdje u draťkoviÌevoj. Nikad prije èuo za to. Neko upoznat?

dobro je stari, dobro je... samo naprijed... britanska roba

kitty
10-12-2006, 23:10
curke, znate li moŞda gdje bi mogla naÌi malo sveèanije torbice a da nisu fendi ili slièno.hitno mi treba za svadbu na koju idem ovaj vikend.thanks :smt006

u importanneu imas jedan ducan..tam ti je odmah na pocetku onog ulaza di su pizze..ima fakat lijepih torbica..i imas jedan ducan u radicevoj, isto slatke torbice..

iviv
10-12-2006, 23:14

aha, ima dobrih stvari... odmah poslije top shopa (zenska inacica top mana).
Natpis je poveci pa neces promasit.

veteran
11-12-2006, 09:20
Tražim si neki kratki kaput za zimu. Na netu našo da su TOPMAN dobri. NEgdje u draškoviæevoj. Nikad prije èuo za to. Neko upoznat?

Koliko love? Ja si isto mislim kupiti...

Robierre de Cochon
11-12-2006, 09:27
A ťto se tièe hilfigera koji je viťe snobovski nego kvaliteta, nemogu govorit generalno al ja imam jednu vestu(plava jedna, sigurno ste me vidli u njoj) koja je ista ko kad sam ju kupio(ljeto 2004), isto i lacoste koja je isto tak ljeto 2004 pa isto izgleda.
Nije mi zao dati par-sto kuna vise za Hilfingera, Cottonfield, MurphyCO ili Lacoste...to je ipak kvalitetan proizvod. Mislim to odmah vidis - volim i ja stvari iz Top mana ili H&M, stvarno su cool, ali su slabe kvalitete - to ne traje predugo. Diesel je nesto kvalitetniji, ali kod njega je ionako najveci dio cijene dizajn.

walter
11-12-2006, 09:58
kveťèn
ĹĄta kupiti dobroj prijateljici za promociju? i have no idea.
evo nekih smjernica
*ima viĹĄe manje sve ĹĄta joj treba
*neĹĄto da ostane kao uspomena
*totalno neplanirani izdatak, ťto znaèi daljnje zaduŞivanje (samo èekam da sestra poťalje iznuðivaèe da mi polome noge)

enibadi?

red_orange
11-12-2006, 10:12
kitty i dark lady, thanks! :-) nadam se da ĂŚu naĂŚi neĹĄto boje vina :-D

konzerva
11-12-2006, 11:04
gle kad vesta koĹĄta 1300 kuna onda je snobizam.

Insomniac
11-12-2006, 11:09
Pitaj bilo koga tko ima Lacoste koliko godina su mu trajale....
Istina da je cijena malo visa,ali kad vidis da ce ti svaka od tih majica izdrzati po par godina,onda vise i nije tako strasno.

red_orange
11-12-2006, 12:14
gle kad vesta koĹĄta 1300 kuna onda je snobizam. da li bi radije kupio kvalitetniju vestu koja ĂŚe ti trajati barem 10 godina ili 5 vesti malo jeftinijih koje ĂŚe se ofucati i stisnuti nakon 2pranja.uzmimo da cijena nije 1300 neg 700kn.1300 ne bi ni ja dala za vestu.

Tal
11-12-2006, 12:23
kveťèn
evo nekih smjernica
*totalno neplanirani izdatak, ťto znaèi daljnje zaduŞivanje (samo èekam da sestra poťalje iznuðivaèe da mi polome noge)

enibadi?

to i mene muèi. kaj da kupim deèku za diplomu?
cure, kaj ste kupile deèku za diplomu?
tehnièke stvari sve ima pa to otpada.

red_orange
11-12-2006, 12:48
tehnièke stvari sve ima pa to otpada.moŞda neko kvalitetno nalivpero, odjevni predmet, npr. kupiť obiènu majicu pa odeť nekome da ti stavi neku fora naljepnicu.
walter.w. mislim da je super ideja neka knjiga, ovisi ťto voli èitati i voli li èitati

Insomniac
11-12-2006, 14:51
tehnièke stvari sve ima pa to otpada.moŞda neko kvalitetno nalivpero, odjevni predmet, npr. kupiť obiènu majicu pa odeť nekome da ti stavi neku fora naljepnicu.
walter.w. mislim da je super ideja neka knjiga, ovisi ťto voli èitati i voli li èitati
Nalivpera su dosta skupa,a i pitanje je hoce li ikad uopce koristit :)
Parfem mozda ?

Đ!
11-12-2006, 15:35
[quote="Insomniac™":40f50v55]
Pitaj bilo koga tko ima Lacoste koliko godina su mu trajale....[/quote:40f50v55]

Pitaj mene, pitaj mene!!! :smt026 Polo majica lacoste, 2 i pol godine and counting. Vesta lacoste, neťto manje od 2 i pol godine, and counting. Vesta hilifger, 2 i pol godine and counting. Kod hilfigera sam naletio kad je bio 50 posto popust u Moskvi, a ovo ostalo sam platio podosta. Jebiga, imo sam para u datom trenutku, sviðalo mi se i kaj sad. Imam jednu vestu iz new yorkera, to je postalo sivo(a bilo je crno) nakon par pranja. Tako da... Snobizam ili ne, sigurno traju dulje nego neke Şnj. Iam diesel majicu koja je izblijedila za moŞda godinu dana, koťtala je skoro ko treÌina ove lacoste. MoŞeť, Konzerva, reÌ da je snobizam, al ja ti kaŞem iz iskustva. I sigurno ih nisam kupio jer su bile skupe.

kitty
11-12-2006, 15:41
Vesta hilifger,

mmm...to je ona lijepa?me likes it a lot :-D

Insomniac
11-12-2006, 15:52
Pitaj mene, pitaj mene!!! :smt026 Polo majica lacoste, 2 i pol godine and counting. Vesta lacoste, neĹĄto manje od 2 i pol godine, and counting.

Ja sam zelenu i plavu lacoste olo majicu nosio od 7 osnovne od cetvrtog srednje.5-6 godina,tu negdje. I boje nisu ni malo izbljedile.

Iam diesel majicu koja je izblijedila za moĹžda godinu dana, koĹĄtala je skoro ko treĂŚina ove lacoste. MoĹžeĹĄ, Konzerva, reĂŚ da je snobizam, al ja ti kaĹžem iz iskustva. I sigurno ih nisam kupio jer su bile skupe.
Imam i ja jednu od Diesela majicu sto se je izbljedila u roku od par mjeseci.Bila je crna,sad je polusiva.Na ebayu se prodaju po 10 $,a ni ne vrijede vise od toga.
http://search.ebay.com/Diesel-T-shirt_W ... QQsbrsrtZd (http://search.ebay.com/Diesel-T-shirt_W0QQfromZR40QQfsooZ1QQfsopZ3QQsatitleZDiesel Q20TQ2dshirtQQsbrsrtZd)

Robe di Kappa je dosta kvalitetna,kao i Sergio Tacchini

Smeghead
11-12-2006, 15:59
kupio sam lionsdale majicu za 165 i hooligan za 345 kn :-D

Robierre de Cochon
11-12-2006, 16:06
Ja imam par stvari od Sisley koje mi traju vec godinama...i to su sve klasicni komadi odjece koje mozes uvijek furat (tipa crna polo majica, bijele hlace, prugasti bez dzemper).
Diesel me uopce ne odusevljava kvalitetom...uglavnom je sve izderano, isprano za godinu dana....ali uvijek iznova kupim nesto tamo jer su stvarno cool stvari.
U top-manu sam kupio cool jaknu za 400 kuna...lol...stvarno je lijepa bila, s epoletama, vojnicki stil...ali sta kad je za godinu dana izgledala jadno, isprana, rastegnuta. :lol:
Djempere iz Esprita ili Cottonfielda nosim vec godinama...ko novi izgledaju (normalno, treba pazit kod pranja i susenja - ne daj boze na strik stavit vunu!! :-D )

Đ!
11-12-2006, 16:08
Vesta hilifger,

mmm...to je ona lijepa?me likes it a lot :-D

Ona plava sa V izrezom. U poèetku mi se fakat nije sviðo taj V izrez al bila bi bezveze bez njega.

veteran
12-12-2006, 18:41
Di ima za kupiti muf? Ozbiljno...frendu za 24. rodjendan...

kitty
12-12-2006, 18:50

u gajevoj?iznajmit mislis.. :lol: :-D

Insomniac
12-12-2006, 19:25

nije sve u tim mufovima

http://www.georgiasfurs.com/Accessories/images/Muf-1.JPG

red_orange
12-12-2006, 19:53
jel znate gdje bi osim u frankopanskoj mogla naĂŚ perlice?

veteran
12-12-2006, 20:18

A jesi perverzna :shock:

funkymonoloko
12-12-2006, 20:54
zimsku navlaku za jedan mi prst :-D
A mogao bi i gaĂŚe da mi ne hoda skuo sa mnom kao goL :-D :lol:

acid
13-12-2006, 13:03
kveťèn
evo nekih smjernica

enibadi?I ja mislim neko nalivpero, samo ovisi koliko misliť potroťiti. Prilièno su skupa.
Moja frendica je nekoj frendici poklonila BaťÌansku ploèu, fora mi je poklon, ali ako voli takve stvarèice.

Di ima za kupiti muf? Ozbiljno...frendu za 24. rodjendan...Ako misliť na odjevni predmet, vidjela sam u New Yorkeru. Ja oboŞavam takve stvarèice, pa sam i sebi skoro kupila jedan.

M!!!
13-12-2006, 13:06
di ima u zgu fred perry za kupit?

Tighelia
13-12-2006, 13:09
di ima u zgu fred perry za kupit?
U Castello centru u Ilici. ;)

M!!!
13-12-2006, 13:11
fala lepa
ajd mi pliz reci blizu èeg je to :-D

Đ!
13-12-2006, 13:12
Kaj nije to tam izmeðu gunduliÌeve i tomiÌeve?

Tighelia
13-12-2006, 13:15
fala lepa
ajd mi pliz reci blizu èeg je to :-D
:)
Hm... To ti je prije kriĹžanja Ilice s GunduliĂŚevom, mislim... Na lijevoj strani Ilice ako ideĹĄ od trga.
Fred Perry ti je na najgornjem katu, ako se ne varam.

M!!!
13-12-2006, 13:18
ok.fala lepa
iťel bi si majkiè pogledat neku majèicu :D

Tighelia
13-12-2006, 13:20
ok.fala lepa
Ako bude trebala asistencija i ovaj put u shoppingu, samo vièi! ;)

Đ!
13-12-2006, 13:21
ok.fala lepa
Ako bude trebala asistencija i ovaj put u shoppingu, samo vièi! ;)

Don't do it, ĹĄopin sa Ĺženama je mazohizam!!! :shock:

konzerva
13-12-2006, 14:22
fred perry
ťta je huliganu! prelaziť na mraènu stranu...

Robierre de Cochon
13-12-2006, 15:01
ok.fala lepa
Dobre su majce Fred Perry - imam ja jednu i dobro se drzi.
Inace taj Castelum volim jer ima dosta dobrih marki, recimo Freda, Matinique, Lacoste..

M!!!
13-12-2006, 15:04
ťta je huliganu! prelaziť na mraènu stranu...

ja jesam mraèna strana :-D

@ Tighi
fala al mislim da sam veÌ odluèil u ovom sluèaju

@ Ðibs
ne slaĹžem se.Tighi mi je zadnji put pomogla
jednostavno sam posluĹĄal savjet i nisam se protivil

vuffek
13-12-2006, 20:17
Di ima za kupiti muf? Ozbiljno...frendu za 24. rodjendan...Ako misliť na odjevni predmet, vidjela sam u New Yorkeru. Ja oboŞavam takve stvarèice, pa sam i sebi skoro kupila jedan.

i ja sam ga tamo vidla...vet...morat ĂŚeĹĄ opet tamo... :lol:

veteran
14-12-2006, 09:51
AAAAAAAAAAAAAAAA...zmajevi :(

Đ!
14-12-2006, 20:40
BTW, kolko sam skuĹžio, ti ideĹĄ muĹĄkom prijatelju kupovat muf. ZaĹĄto, pobogu??? :?

bestijica
14-12-2006, 21:24
aaa mama mi je rekla da si stilista naðem,,,,ha ha ko se javlja :-D

Joker
14-12-2006, 21:36
Danas sam si kupila dvije majice pa sam bas sretna(svi znamo kako takve stvari uveseljavaju cure)....Muci me sta najdrazima kupiti za Bozic,a da bude originalno i da im se svidi normalno.... :-k

lady K
14-12-2006, 22:45
e kad bi barem imala nekoga za shoping s mnom!
a imam tako puno zelja i zeljica...nisam nista kupila vec par mjeseci jer sam si sparala povecu svotu novca da se sad razbahatim u ovo divno vrijeme...
i onda kad imam namjeru kupit siticice onda nitko nece ic!!
cak me ni moji dragi mamek i tatek ne vole :smt022

tomy81
14-12-2006, 23:01
ma nemoj plakat. idema ja (ak mi nekaj kupis) :D

lady K
14-12-2006, 23:13
ma nemas beda!
kupim ti ! samo ocu da neko ide s mnom u shoping! nevolim kupovat sama! mrzim to! jer imam osjecaj da mi nikad onda nist ne stoji!

veteran
14-12-2006, 23:25
BTW, kolko sam skužio, ti ideš muškom prijatelju kupovat muf. Zašto, pobogu??? :?

Ah ta znatizelja :-D

Rekao sam mu da ce dobiti muf za rodjendan....a sad to kaj on ne zna kaj je muf je njegov problem :badgrin:

Đ!
14-12-2006, 23:27
Aj dobro, ja sma pomislio da je posrijedi neka bolesna metro moda. :-D

Cro
15-12-2006, 00:01
Don't do it, ĹĄopin sa Ĺženama je mazohizam!!! :shock:

Ovisno s kojom Ĺženskom..
Ove cool pumice koje nosim su proťle recenziju moje cure, a neÌeť vjerovati, èak sam ju pitao i za dizajn nokie n 80..
VidiĹĄ da nisam fulao..

Đ!
15-12-2006, 00:02
Aj dobro, ak ideť samo po tenisice ajd. Al tipa hlaèe, majice i slièno kupovat, boktenedo, ta Ìe te natjerat da probať cijeli duÌan i neÌe bit zadovoljna, Mi muťki uðemo u duÌan, pogledamo kaj nam se sviða, probamo i kupimo. A one, ma uŞas jedan... Bio sam u par ťopinga s curam... Never more... :?

Lucynda
15-12-2006, 07:53
rasprodaje!!!
super Sale stiĹže u grad!!!
jeeej!!! :-D :-D

Tighelia
15-12-2006, 09:25
Bio sam u par ĹĄopinga s curam... Never more... :?
Ðiber, o'ť sa mnom u shopping? :-D

Ontopic...
Muèi me ťto se bliŞe blagdani, a ja prebijene pare nemam da kupim poklone najdraŞima - odavno nisam bila u tolikoj besparici. Morat Ìu Şicati od svojih, a to mrzim. A joť kad pomislim da moram i raèune platit i za doèek iskeťirati neťto... Plus ťto sam jednu taaako lijepu haljinu snimila u City Centru... :cry:

walter
15-12-2006, 09:36
Ontopic...
Muèi me ťto se bliŞe blagdani, a ja prebijene pare nemam da kupim poklone najdraŞima - odavno nisam bila u tolikoj besparici. Morat Ìu Şicati od svojih, a to mrzim. A joť kad pomislim da moram i raèune platit i za doèek iskeťirati neťto... Plus ťto sam jednu taaako lijepu haljinu snimila u City Centru...[/color] :cry:

i so know the feeling
prvi puta da nikome niĹĄta neĂŚu moĂŚi kupiti. ubi me to.

ZvRk
15-12-2006, 13:16
ja si već fakat predugo nisam niÅ¡ kupila od obleke :( morat ću poduzet neÅ¡ u svezi toga
doduÅ¡e..pokupovala sam super božićne poklone... tateku sem kupila "novi" cede beatlesa..baÅ¡ me zanima jel bu dobar :-)

walter
15-12-2006, 13:28
doduĹĄe..pokupovala sam super boĹžiĂŚne poklone..

rub it in :-D

ZvRk
15-12-2006, 13:29
me sou sorre ...al fakat jesam... :-D udružila sam se sa sekom pa je uvijek lakše...pola -pola... i tako...

walter
15-12-2006, 13:31
fascinantno je ĹĄto ĂŚu se i ja morat udruĹžiti sa sekom ;koja btw NE RADI, ako mislim starcima staviti ĹĄto pod bor.
Ĺžalosno.
oh well

Đ!
15-12-2006, 13:38
Ja neĂŚu nikom niĹĄta kupit. :badgrin: Nisam ja zaposlen, neam ja para. :( A i da iam, nije joĹĄ vrijeme... Kad se odselim.

red_orange
15-12-2006, 14:04
koja ironija... ja sam uĹĄtedila dosta para al ne znam kaj da kome kupim... :-D

Insomniac
15-12-2006, 15:56
koja ironija... ja sam uĹĄtedila dosta para al ne znam kaj da kome kupim... :-D

odoh ja na ebay u bozicni shoping :) :D

dr.Mitch
15-12-2006, 16:24

Koliko love? Ja si isto mislim kupiti...

Evo, u di capriu kaputi iz nove kolekcije na popustu 30 posto, tak da kaput od 1500 dobiť za soma, kratki koťta 1300 (dakle 910), a kratki samt kaput, dvoredno kopèanje, onak ko sako ti koťta 1200 kn (dakle 840)

funkymonoloko
15-12-2006, 16:28
wv buba iz 83 god bijela kao nova a sad pare malkice kratak :cry:

Andrea
15-12-2006, 16:31
wv buba iz 83 god bijela kao nova a sad pare malkice kratak :cry:

koliko para?

funkymonoloko
15-12-2006, 16:47
Oko 1500 i 2000 $ eura :-D

konzerva
15-12-2006, 16:47
vw buba bijela
:smt007
Ĺživotni san

funkymonoloko
15-12-2006, 16:50
vw buba bijela
:smt007
Ĺživotni san
Takoðer volim starije aute i tu mehaniku old scool 8) :smt033

Insomniac
15-12-2006, 19:44
tko je ono pitao za hlace ?
http://cgi.ebay.com/Brand-New-2006-DIES ... otohosting (http://cgi.ebay.com/Brand-New-2006-DIESEL-mens-Jeans-W31-x-L33_W0QQitemZ260062724790QQihZ016QQcategoryZ52789Q QrdZ1QQcmdZViewItem?hash=item260062724790#ebayphot ohosting)

Đ!
15-12-2006, 20:33
Ajme, katastrofe li. :lol:

bestijica
15-12-2006, 22:17
ima kakva rasprodaja in d ðir?

nudistica
16-12-2006, 19:32
Kupila cizme i sretna sam ko avion zbog toga!

red_orange
17-12-2006, 14:27
Kupila cizme i sretna sam ko avion zbog toga!
i jaaaa! martensice... ali ne one bakandĹže :D

glupko
17-12-2006, 17:26
Jucer u Hemachu 99,99 % cura je imalo cizmice..ajme pa ta moda stvara robote-svi su isti :shock:

kitty
17-12-2006, 17:28
Jucer u Hemachu 99,99 % cura je imalo cizmice..ajme pa ta moda stvara robote-svi su isti :shock:

ja svoje cizmice nosim vec negdje dvije godine skoro..smede, brusena koza..naguram traperice u njih, ili ih na minicu nosim..nije me to sad tek uhvatilo.. :?

al ne volim kad vidim da ih odjednom svi nose..

glupko
17-12-2006, 17:32
No pa dobro...ali da sad kazu da se nose marte vi bi svi nosili marte..mislim pratim i ja modu ali neka mjera mora biti;ubaciti nest svoje,igrat se malo..jucer su gotovo svi izgledali isto :!:

red_orange
17-12-2006, 19:40
ja nosim èizme zato ťto mi se sviðaju..ne zato ťto vidim druge cure pa ajde idem i ja.uostalom sad je doba godina kad se nosi topla obuÌa :-)

dr.Mitch
17-12-2006, 19:52
Meni nema niťta gore za vidit od toga kad Şene uguraju hlaèe u èizme, pogotovo ako su èizme visoke. Jebote,, odvratno. Al jebiga, to je moda

red_orange
17-12-2006, 19:56
Meni nema niťta gore za vidit od toga kad Şene uguraju hlaèe u èizme, pogotovo ako su èizme visoke. hebote,, odvratno. Al jebiga, to je moda

vi muťki nemate nikakvih problema s modom.samo navuèete majicu i hlaèe i zakon ste.a mi Şene ..kakve probleme stvaramo, ha? :-D

sickboy
17-12-2006, 19:59
Meni nema ništa gore za vidit od toga kad žene uguraju hlaèe u èizme, pogotovo ako su èizme visoke. hebote,, odvratno. Al jebiga, to je moda

Ne znam bas.............zna lijepo stajati na nekim trebama.....................ali ja sam osoba poznata po tome kaj ne zna spasirati apsolutno nis od obleke tak da................ :-D

kitty
17-12-2006, 20:08
Meni nema niťta gore za vidit od toga kad Şene uguraju hlaèe u èizme, pogotovo ako su èizme visoke. hebote,, odvratno. Al jebiga, to je moda

to nema veze s modom...but lucky me sto mi nije cilj tebe impresionirati :lol: ;)

dr.Mitch
17-12-2006, 20:09
Ma nije mi ustvari toliko to odbojno...ali ja volim jednostavnost...traperice patike ili neke lijepe cipelice i super. Udobnost na prvom mjestu, ĹĄta ja znam

Robierre de Cochon
17-12-2006, 20:14
meni to super izgleda

dr.Mitch
17-12-2006, 20:17
Tu valjda vrijedi ona da se o ukusime ne raspravlja. Morate priznat da ne stoje svakoj...neke fakat izgledaju presmijeťno. Dosta o tome. Tema je Shopng pa se vratite temi. Isprièavam se na upadici

glupko
17-12-2006, 20:35
meni je ova danas moda super,cure izgledaju super;nije o tom rijec..nego da svi isto !

doduse zaobljena cizmica me ne pali toliko koliko spicasta..al hej,moda :)

vuffek
17-12-2006, 21:42
bila danas u city centru...popizdila lagano...ljudi viťe nego komada odjeÌe u new yorkeru...btw. dignut Ìu ga u zrak...majke mi...ja neznam ťta ljudi unutra rade....a kamoli kupuju...naťla sam si u dorothy perkins preeedobrih stvarèica za novu godinu...u espritu preslatku vesticu...i naravno skoknula po pola kile faťiranog mesa u interspar za sarmu...da ne zaboravimo da su sve one fine fensi èokoladice bile na akciji...novèanik se ispraznio...fala bogu da ne posjedujem kartice...

bať Ìu sutra obuÌi èizme i nagurati u njih traperice...onak s guťtom Ìu jahati po nsb-u :-D

Woodstock
18-12-2006, 01:39
Ja već 5 godina nosim čizmice i podfrknute nogavice ili nogavice ugurane u čizme. Kad sam se prvi put pojavila u srednjoj s njima svi su me čudno gledali i bilo je zanimljivih komentara a sad svi to nose! Eh, čini se da imam kradljivca u susjedstvu. Slična priča je bila s maturalnom haljinom...

Ah, bitno je tko nosi. Åveliki kuracta vrijedi nekoj curi nositi neku ludu haljinu ako ta haljina na njoj plače i stoji kao na vjeÅ¡alici. Nitko je niti ne primjećuje. TrebaÅ¡ zračiti nečime da bi te se u potpunosti percipiralo.

Kad zapada snijeg ponovo će krenuti sezona marti kod mene, nadam se da neće tako brzo jer mi stvaraju krvave žuljeve unatoč flasterima i debelim čarapama. :?

Moram si obnoviti zalihu čarapa, najlonki...

camao
18-12-2006, 02:17
jedini hit koji je totalno po mojoj mjeri je ova nova modna ofra sa tajicama i vunenim minicama preko njih....i one majce koje se nastavljaju u šos....mm... :smt050 :smt050

.

funkymonoloko
18-12-2006, 11:33
boju za farbat zidove sajlu za ruènu ťofer ťajdu regu liniju malu
playku 2 mali tv za moju gustu sobu flautu i skener i hard (moŞe i cjeli comp) mislim da sam neťta i zaboravio no kada para doðe sjetit èu se :lol: :lol: :-D :D

Insomniac
18-12-2006, 13:43
jedini hit koji je totalno po mojoj mjeri je ova nova modna ofra sa tajicama i vunenim minicama preko njih....i one majce koje se nastavljaju u ĹĄos....mm... :smt050 :smt050
.

ptuj,nimalo mi se ne svida :(

Robierre de Cochon
18-12-2006, 15:32
jedini hit koji je totalno po mojoj mjeri je ova nova modna ofra sa tajicama i vunenim minicama preko njih....i one majce koje se nastavljaju u ĹĄos....mm... :smt050 :smt050

.
meni to nije bas :-D

dr.Mitch
18-12-2006, 17:27
Meni se to nimalo ne sviða

vuffek
19-12-2006, 21:00
trebam jednu informaciju...jel tko u zadnje vrijeme bio u playlife-u...zanim me jel ima za kupiti onih preslatkih dolèevita...po moguÌnosti crna...onako fino mekana na dodir? :-D

vuffek
13-01-2007, 22:52
opet ja...znam, moram se lijeèit...ali do tada...trebam savjet...traŞim dobre tenesice...ne preskupe...u crnoj ili smeðoj boji...vaŞno mi je da su dobre za hodati jer dosta hodam tak da nisu sam za pokazivat(a i moraju biti lijepe da se razumijemo)...prije 3 mj kupila prelijepe skechersice u suradnji sa soho-m...raspadaju se...polako ali sigurno...need help ;)

Đ!
13-01-2007, 23:20
Da mogu, kupio bih identiène tene onima koje imam. Imam ih 3 godine i osim ťto se ofucao ðon i ťto je èièak otiťao u jednom trenu, u savrťenom su stanju. Dieselice. Jest da sam pljunuo 900 kuna al ajde, uvijek bi dao tolko ak Ìe mi trajat ovak dugo.

Andrea
13-01-2007, 23:48
opet ja...znam, moram se lijeèit...ali do tada...trebam savjet...traŞim dobre tenesice...ne preskupe...u crnoj ili smeðoj boji...vaŞno mi je da su dobre za hodati jer dosta hodam tak da nisu sam za pokazivat(a i moraju biti lijepe da se razumijemo)...prije 3 mj kupila prelijepe skechersice u suradnji sa soho-m...raspadaju se...polako ali sigurno...need help ;)

ja trenutno imam lacoste, kupila sam ih prije godinu i pol i joĹĄ su u dobrom stanju... bile su skupe, ali su mi bile i lijepe, a i dosta traju...
imaĹĄ sad na sniĹženju 30 % baĹĄ dobrih tenisica... ja sam zakasnila, na Ĺžalost... :cry:

Đ!
13-01-2007, 23:49
Navodno ima nekih dobrih lacosteica za muťke al ja to nisam bať vidio. postoje jedne al su bijele, ja oèu crne.

Löwin Lily
13-01-2007, 23:50
U Je*s-u imať onak solidne crne i tamno smeðe, 2 modela...
Cijenu nisam vidila jer sam zapravo traĹžila neĹĄto drugo, a te tenisice su mi baĹĄ zapale za oko.
Inaèe teťko naðem tenisice da mi se sviðaju, kad ono.. èak dvoje dobre.
A pogledaj joĹĄ u Frankopanskoj- Any way.
Tam imaju jedne dobre smeðe.

Andrea
13-01-2007, 23:53
Navodno ima nekih dobrih lacosteica za muťke al ja to nisam bať vidio. postoje jedne al su bijele, ja oèu crne.

ima, bať sam gledala neki dan. pogledaj si na njihovoj stranici, sve kaj ti pokaŞu obièno ima u duÌanu, samo ako imať veÌi broj vjerojatno ih viťe nema - kao u mom sluèaju...

Löwin Lily
13-01-2007, 23:59
Meni su muťke njihove bať lijepe. A i boje su im ok. Bijele, crne, krem, smeðe.. :smt007
Imam jedne crne, koje su Ĺženski model, a onda za godinu dana su postale i muĹĄki model.. :lol:
Al naĹžalost najmanji broj muĹĄkih je 41, tak da ih ne mogu progurat pod Ĺženske.. #-o

Đ!
14-01-2007, 00:09
Uuuuuuuu, vidio sam savrĹĄene. Odite na http://www.lacoste.com , odaberite croatia, i pod cipele, kategorija sport ĹĄeste. Zovu se swerve. Samo crne. Damn, I must have them...

vuffek
14-01-2007, 08:37
a kakva je kvaliteta espritovih tenesica?...vidla èak tri para njihovih smeðih/crnih/krem koje su bať lijepe, ali nije bilo broja 39...sve malo ili preveliko...u bati...kao nova kolekťn

Andrea
14-01-2007, 10:49
imala sam esprit i ustvari su mi trajale dosta dugo i bile su fakat udobne...trebala sam iĂŚi sad pogledati kakvih imaju #-o

red_orange
14-01-2007, 11:06
meni su za hodat najbolje skechersice i artice :-)

Robierre de Cochon
14-01-2007, 11:14
Uuuuuuuu, vidio sam savrĹĄene. Odite na http://www.lacoste.com, odaberite croatia, i pod cipele, kategorija sport ĹĄeste. Zovu se swerve. Samo crne. Damn, I must have them...
meni se baĹĄ ni jedne na lacostovoj stranici nisu svidjele.
ali zato sam vidio nekoliko genijalnih na poèetku gajeve s desne strane pored vipa onaj mali duÌanèiÌ.

Đ!
14-01-2007, 14:17
Evo, ove:

http://img271.imageshack.us/img271/1152/clipboardao1.th.jpg (http://img271.imageshack.us/my.php?image=clipboardao1.jpg)

glupko
14-01-2007, 14:20
meni nije htjelo otvorit hrvatsku ?

camao
14-01-2007, 14:21
[quote="Ã￾iber":1vr3fe2m]Uuuuuuuu, vidio sam savrÅ¡ene. Odite na http://www.lacoste.com, odaberite croatia, i pod cipele, kategorija sport Å¡este. Zovu se swerve. Samo crne. Damn, I must have them...
[/quote:1vr3fe2m]

one na kraju...swerve cato
u 11 mjesecu su u city centru dosle oko 1300....najsavrsenije cipele sto sam ih ikad vidio...steta sto nisam tajkun. :-D

Đ!
14-01-2007, 14:23
Onda ĂŚe i ove swerve koĹĄtat tak nekak. A ĹĄteta, neda tolko para na tene. 1000 mi je gornja granica. Mada bi mogao neĹĄto iskombinirat, da mi stara malo subvencionira. :-D

Andrea
14-01-2007, 14:27
ali imaĹĄ 30 % popusta na sve tenisice do kraja 1. mjeseca

glupko
14-01-2007, 14:28
a ovi preprodavaci sta daju lacostu u pola cijene i isto je aligator veliki,pa je kao original ?

camao
14-01-2007, 14:30
ali imaš 30 % popusta na sve tenisice do kraja 1. mjeseca

ove nisu snizene, bar ne u onom ducanu u Jurisicevoj. :cry:

Robierre de Cochon
14-01-2007, 14:31
a ovi preprodavaci sta daju lacostu u pola cijene i isto je aligator veliki,pa je kao original ?
samo ĹĄto aligatoru visi rep u suprotnom smjeru :badgrin:

Andrea
14-01-2007, 14:31
nemoguĂŚe, ja sam bila u svim duĂŚanima neki dan i u svima su bila sniĹženja. osim ako su te nova kolekcija, u ĹĄto ne vjerujem jer joĹĄ nije doĹĄla. jedino nema sniĹženja u onom duĂŚanu u skalinskoj jer to nije high club.
a ako i nisu sniĹžene u gradu, u lacosteovom outletu sigurno jesu...

Robierre de Cochon
14-01-2007, 14:33

Pogledaj u Castelumu u Ilici...tamo ima i lacoste

glupko
14-01-2007, 14:35
nije nista u suprotnom smjeru,ima i sve etikete,jednino sta nema nego dva modela :?

Baby Girl
14-01-2007, 14:36

postoje sanse da se to produzi tjedan dana? dok mi placa ne sjedne :-D

Robierre de Cochon
14-01-2007, 14:36

ovo je trebalo ðiberu iÌi
sorry

Andrea
14-01-2007, 14:37
ako misliť od ťanera, to moŞe biti ukradena roba pa je orginal, a moŞe biti i fake, a to moŞeť skuŞiti po nekim stvarima npr. velièina znaka, koliko ima gumbi itd.

Đ!
14-01-2007, 14:38
ovo je trebalo ðiberu iÌi
sorry[/quote]

Jel to ono tam izmeðu uspinjaèe i gunduliÌeve? Jebate, pa nemoram ni daleko iÌi... :lol:

Andrea
14-01-2007, 14:38

postoje sanse da se to produzi tjedan dana? dok mi placa ne sjedne :-D

da, to sam i ja mislila... :-)
ne, baĹĄ piĹĄe do 31.1, ali i ovako je veĂŚina Ĺženskih modela rasprodana...

glupko
14-01-2007, 14:39
pa koji su `zastitni znakovi originalne lacoste`?ovaj ima i krokodila i dobro izgleda;ima i etiketa vise po sebi i gumbe normalno

Robierre de Cochon
14-01-2007, 14:40
Jel to ono tam izmeðu uspinjaèe i gunduliÌeve? Jebate, pa nemoram ni daleko iÌi... :lol:
da...na drugom katu. bio sam neki dan, sniŞenja su oko 30%...iako mi se èini razgrabljeno...

Andrea
14-01-2007, 14:42
pa koji su `zastitni znakovi originalne lacoste`?ovaj ima i krokodila i dobro izgleda;ima i etiketa vise po sebi i gumbe normalno

gle, netko tko nema bať majicu original pored sebe teťko da moŞe prepoznati. ali znak moŞe biti prevelik, umjesto da polo majica ima gore 2 ili 3 gumba ima 4 (nisam sigurna za toèan broj gumba) i joť neke sheme

Đ!
14-01-2007, 14:42
Mah, ako treba, obiĂŚi ĂŚu svaki lacoste duĂŚan u Zagrebu. Ma ĹĄto u Zagrebu, u Hrvatskoj. A i ĹĄire moĹže. :-D

iviv
14-01-2007, 14:43
da...na drugom katu. bio sam neki dan, sniŞenja su oko 30%...iako mi se èini razgrabljeno...

je, informacje iznutra imam, i kazu da ce bit jos vece snizenje. ne znam kad, al ovaj slijedeci tjedan valjda. i da razgrabljeno je, k vragu ja mislila da cu naci nesto pametno za poklon, kad ono.. prazne police.