View Full Version : Fail/Win dana
U moru bespotrebnih topica...
Dakle, sve je jasno, tko je doživio/vidio/čuo kakav fail ili win dana, postajte ovdje, bez neovisno radilo se o vama ili njima, video klipovima, audio zapisima, you name it (samo da ne bude 'jedan moj prijatelj...':mrgreen:)!!!!!
Win dana: otkrivanje kvalitetne pekar u blizini radnog mjesta !!! \o/
Pa hajmo:smartass:
Barroom Hero
03-03-2010, 14:05
Fail tjedna: ovaj topic. A ako moram imenovati osobu koja je sudjelovala: ti.
Fail tjedna: ovaj topic. A ako moram imenovati osobu koja je sudjelovala: ti.
couldn't agree more :rotfl:
pogotovo ovaj win. pekara. pa pobogu galijune :lol:
inače ne govorimo tuđa imena po forumu, al ak već želiš....:iviv:
al ajde, u moru konstruktivnih postova grotla, očekivao sam neš više maštovitije od barromovog replya...cmon...
ovaj forum ima toliko retardiranih topica da zaista ne vidim problem
win dana: ovaj topic, ne znam koji kurac cu u njemu, ali ne volim konformizam i volim biti picka koja uvijek sere pa ono... :lol:
ars boni
03-03-2010, 14:38
win dana: jedan poduži log out s foruma, dok ne budem imala što pametno napisati/pročitati na istom, a to će biti negdje oko sljedećih rokova, pretpostavljam. Other than that, topic je sasvim u rangu ostalih na grotlu.
galijune nemoj se ljutit al ovaj topić je besmisleniji od virovitica-karlovac-barcelona i hrvat katolik zajedno ::E:
a win: wov! u općem nedostatku pekara u gradu zagrebu ti si uspio naći jednu ::E::rotfl::rotfl:
Nemrem vjerovati da je galijun actually zaposlen...Ne zaista, covjek ima status zaposlene osobe u RH u vrijeme recesije...i ima vremena smisliti ovakav topic...
A topic je stvoren danas u 13:55...za vrijeme radnog vremena svake normalne osobe?!
Odi zuri u sunce il nesto...
fat drummer
03-03-2010, 18:59
da bar nemamo debilana/antidebilana topice, ne bih ništa rekao
lock:iviv:
Fail dana je vaše sranje po topicu. Baš je dobar topic i nikako se nemre isto podvuć pod debilane/antidebilane. I nemre se uspoređivat s onim smećem od topica Viroviticakajgot, daj se uozbilji Mo.:rotfl:
Al jbg, trenutno nemam fail/win za spomenut.:mrgreen:
Fail dana je vaše sranje po topicu. Baš je dobar topic i nikako se nemre isto podvuć pod debilane/antidebilane. I nemre se uspoređivat s onim smećem od topica Viroviticakajgot, daj se uozbilji Mo.:rotfl:
:rotfl::rotfl:
Kakav logic fail...!...!...
Ima pravo Điber...dobar je topic...:thumbup:
pa nemre se uspoređivat
ovaj je još besmisleniji
kolko ti je galijun dao para da mu hvališ topić? ::E:
fail dana: izgubila sam nekoliko sati na traženje jedne knjige po knjižnicama grada zagreba, i kad sam ju konačno našla morala sam platit 14 kuna zakasninu. zato jer kgz iz nekog razloga nabijaju zatezne kamate na zakasninu ili!? :lol: navodno sam imala zakasninu od 2 kn, u trenutku kad sam vratila knjigu, i iz nekog razloga koji sam bog zna nisam tada platila te 2 kn nego mi danas, nakon više mjeseci, kažu da se taj dug popeo na 14 kn :lol: wtf!? :lol:
fail dana - http://www.tportal.hr/lifestyle/sexfiles/57860/Spavala-sam-sa-samo-dva-muskarca.html
da, mogla je rec i da je djevica. bilo bi jednako smijesno.
:lol: pa čak i moguće, i izgleda ko takva bitch najgore vrste, barim-pa-ne-dam :mrgreen:
Cherry Darling
04-03-2010, 11:56
bitch najgore vrste, barim-pa-ne-dam :mrgreen:
:rotfl: :lol:
win - dobila index, kraj hodocascenjima u kartoteku :roll:
Nije da imate topik debilane/antidebilane, forumaške bisere ili Po čemu ćete zapamtiti danas..
Ako neće zamrti i pretvorit se u četeraj, neka ostane, ako zamre, spajam ga sa gornjim topikom.
win dana - ova slika :rotfl: :rotfl: :rotfl:
http://play.evrocom.net/forum/uploads/1256071901/gallery_3653_7_821.jpg
jadna baka :rotfl:
http://www.lamebook.com/grandmapped
btw - ak ne znate kaj je lemonparty, nemojte ić na to
http://www.lamebook.com/daddys-girl
:rotfl::rotfl::rotfl: