View Full Version : NOVA GODINA
Don_Juan_DeMarco
22-11-2006, 20:34
Di je dobro za novu godinu??
Vuk SaMOtNjaK
22-11-2006, 22:52
uranio si malo sinko
al preporučio bi ti Wonderland ( il kak se to već zvao ) na Velesajmu, ak će ga opet biti :-D
nezaobilazno mjesto za svakog partijanera
uranio si malo sinko
al preporuèio bi ti Wonderland ( il kak se to veÌ zvao ) na Velesajmu, ak Ìe ga opet biti :-D
podvala stoljeca !
Insomniac
22-11-2006, 22:55
uranio si malo sinko
al preporuèio bi ti Wonderland ( il kak se to veÌ zvao ) na Velesajmu, ak Ìe ga opet biti :-D
e to je bio debakl bez premca :)
Vuk SaMOtNjaK
22-11-2006, 22:57
ma neeeeee :D
sjećam se najave --> 9 ( zvučno izoliranih ) floorova ( LOL ), Å¡ampanjac, hrana itd...
floorovi su bili izolirani plahtama, umjesto šampanjca su mogao piti znoj, a umjesto hrane sa stola rigotinu...
kul
trebalo je oformit kolektivnu tuzbu gadovi jedni
zato su najbolji partiji kod nekog doma :-)
Idem u Prag ove godine s ekipom...
A do sad bio na nekim privatnim tulumina i prije 2 god u Baobabu i bilo predobro...al fakat jebeno a prosle u Piranhi i nije bilo tak fantasticno ko tamo...ustogljena ekipa....
Vuk SaMOtNjaK
22-11-2006, 23:00
kolko se sjećam, neku su ih i htjeli tužit, al kak bi se reklo " džabe si krečio "
je, doma je najbolje... il kod bake doma
Insomniac
22-11-2006, 23:01
sjeÌam se najave --> 9 ( zvuèno izoliranih ) floorova ( LOL ), ťampanjac, hrana itd...
floorovi su bili izolirani plahtama, umjesto ĹĄampanjca su mogao piti znoj, a umjesto hrane sa stola rigotinu...
kul
Pricao mi je frend,posebno me se dojmila prica o WC mukama :)
kod nas je kao tradicija neka da se iznajmi koliba ili sto vec u Kupresu,pa se tamo ide :-D
diskaci kao piranha uopce nisu za novogodisnje tulume,naravno da su sam ustigljenci tamo..sve fensi smensi uzass
proslu godinu sam jedva izbjegao katastrofu zvanu Wonderland....
najbolja solucija: najblize drustvo kod nekoga doma, domaca atmosfera i zeka-peka...
nije proslava nove godine dan kada cu ic van u grad upoznavat nove ljude... :roll:
u biti nova je bas za upoznavat nove ljude,jer su ljudi taj dan sredjeni najbolje kako znaju,od rublja do gore i ima puno popusta pa... :)
ah da..nikad neĂŚu zaboraviti taj wonderland...
mamu im njihovu :x
nadam se da ĂŚu ove godine nekam van odletit, mozda u Moskvu.. btw. jel bio netko?
najbolji su privatni tulumi..proslu sam novu godinu preskocila..pucala me depresija tak da sam sjedila s bocom vina na kaucu i gledala filmove..i bilo mi je cist ok :-)
nemoj to nikom rec kitty,evo samo ja znam :D
Gospodin Pravokutnik
22-11-2006, 23:24
najbolji su privatni tulumi..proslu sam novu godinu preskocila..pucala me depresija tak da sam sjedila s bocom vina na kaucu i gledala filmove..i bilo mi je cist ok :-)
bokte,majke ti,makni taj smajlic na kraju,ne pase uz tu recenicu,bilo ti je uzasno sto se mene pita
bit cu iskren i ja sam jednom ostao doma ali zbog nekih drugih razloga i bilo mi je ok..tv i slicno...ma zapravo koga zavaravam bilo mi je uzas :cry:
sjećam se najave --> 9 ( zvučno izoliranih ) floorova ( LOL ), ĹĄampanjac, hrana itd...
floorovi su bili izolirani plahtama, umjesto ĹĄampanjca su mogao piti znoj, a umjesto hrane sa stola rigotinu...
kul
ajme kaj si bio na tome???? :lol: :lol: :lol: :lol:
cula sam sve o tom.....uzas zivi... :lol:
odo ja u beograd ;) :smt030 :smt033
ah da..nikad neĂŚu zaboraviti taj wonderland...
mamu im njihovu :x
nadam se da ĂŚu ove godine nekam van odletit, mozda u Moskvu.. btw. jel bio netko?
ajde, nije bas bilo tak lose.. :-D
bilo je katastrofa, al tek drugi dan kad sam dosao k sebi...
:-D
p.s. kak si se moskve sjetila?kaj ces tamo?
Mystigue
23-11-2006, 00:13
I ja jednom ostadoh doma... mislim da je to bila 2005. . . . al s jednom frendicom... i mi smo bile u nekoj depri... ko Bridget Jones...samo dvije.. vodka + red bull + ĹĄampanjac + vino + cigarete (a inace ne pusimo) . :smt030 :smt033 .. i ujutro jegermaister... fuj,, bljak,, :smt119 kad se sjetimmm... :lol:
Vuk SaMOtNjaK
23-11-2006, 00:17
ajme kaj si bio na tome???? :lol: :lol: :lol: :lol:
cula sam sve o tom.....uzas zivi... :lol:
odo ja u beograd ;) :smt030 :smt033
nisam, ali kao da jesam :-D
ne zaboravi ponijet kalašnjikov sa sobom
francuskinja
23-11-2006, 08:08
velesajam...hmm..sjecanja..strasno...nikad vise..tjesi cinjenica da nismo samo ja i moja ekipa spusile pricu o wonderlandu.. :evil:
po meni je definitivno najbolje na neki tulum ovak po kucama..budes s ekipom koja ti je stvarno draga..cuga i neka opustena atmosfera, vani se obicno svi pogube i taj dan se onda u vecini slucajeva ne razlikuje od bilo kojeg subotnjeg izlaska..
moji sad briju u Pariz ic..nasli nesto povoljno..1600 kn za 6 dana...jos smo u procesu odlucivanja..tesko je uskladit zelje 10-ak ljudi.. ;)
joj, ja sam skoro otiĹĄla na velesajam...
a proĹĄle godine sam bila u aquriusu i nije bilo baĹĄ neĹĄto... :smt012 ali sigurno bolje nego na velesajmu...
ove godine smo se neobièno rano sve dogovorili, idemo u malinsku u hotel, veèerica, neki bend i tak...
Just a little bit
23-11-2006, 09:54
prosle god sam bio u Bratilsavi...bilo prejebeno...sam kaj smo si mi doèek napravili dan/noc prije...takav masakr da na samo novu godinu je bilo "lagano" :shock:
uostalom svaki vikend mi je nova godina
ove godine idem u metkoviÌ, frendici... neÌemo niťta slavit, ali eto, bit Ìemo tih nekoliko dana skupa, nismo se vidile dosta, svaťta de dogodilo u meðuvremenu...
bit ĂŚe dobro :-)
ako bude sve po planu, trebali bi bit u naťoj metropoli...a sad di toèno... ne zna se joť- planovi su u tijeku....
Just a little bit
23-11-2006, 10:01
da, ima vec ljudi koji znaju kam ce.....ja uvijek sve u zadnji cas....al dobro, zagreb 100 % jer mozda 6.1. idem u Tursku .... :smt109
da, ima vec ljudi koji znaju kam ce.....ja uvijek sve u zadnji cas....al dobro, zagreb 100 % jer mozda 6.1. idem u Tursku .... :smt109
kaj nisi iĹĄo za novu tamo? :-)
Just a little bit
23-11-2006, 10:31
zato kaj je ovak puno jeftinije :-)
mozda 6.1. idem u Tursku .... :smt109
To je ona shema 8 dana, 1500 kn, 2. osoba gratis?
Just a little bit
23-11-2006, 11:27
mozda 6.1. idem u Tursku .... :smt109
To je ona shema 8 dana, 1500 kn, 2. osoba gratis?
da :smt109
da :smt109
I ja sam si razmisljo o tome, ali imam kolokvij 18. i dva ispita krajem 1. mjeseca. 8 dana mi je previse za spusit :)
najbolje doma napravit tulum ili kod nekog drugog.
em te jeftinije ispadne em nemoraÅ¡ plaćati upade 200,300kn.
kad se samo sjetim kolko sma para i para tak bacila a mogla sma doma ostati i tulum složit :roll:
Ja idem za novu godinu na HreliÌ,èujem da Ìe dijeliti neonke besplatno...moŞda uŞicam kojeg CigiÌa sendviè i èaťu pive...i koju ratkapu.
kakooo ću ja doma ostat...dosadile mi te proslave viÅ¡e... za bevzeze
Kak ko voli kolege. Ja sam konzervativan, imam tradiciju svaki doèek parne godine dine ostati doma i iz inata (samom sebi) otiÌi u krevet u 22h i prespavati doèek. Sad slijedi doèek neparne (2007.) pa bum ili u Zagrebu, Zadru ili u Grazu.
P.S. Di ste nanjuĹĄili ovih 6 dana Turske za dvoje za 1500 kuna?? Predobro....
Ima to i za druge drĹžave?
Smeghead
23-11-2006, 13:49
il doma na Korèuli u kominu nekom s ekipom il u frenda u ťpanskom u stanu il na hvaru u prijateljice..uglavnom,nigdje vani
imam besplatan let negdje po Europi koji moram iskoristiti do 3 mj., a oduvijek sam htjela otiĂŚ u Rusiju...grijati se pod ĹĄubaram s vodkicom u ruci... :-D
imam besplatan let negdje po Europi koji moram iskoristiti do 3 mj., a oduvijek sam htjela otiæ u Rusiju...grijati se pod šubaram s vodkicom u ruci... :-D
khm....cujem da ima jedno mjesto slobodno? :-D
khm....cujem da ima jedno mjesto slobodno?
veĂŚ je zauzeto :p
za Murphja i ostale koji briju ic u Tursku, simpa blog , mogao bi biti do pomoci:
http://makajgot.blog.hr
veĂŚ je zauzeto :p
Hvala sto mi cuvas plac, ali ne znam dal' cu ic...na uvjetnoj sam pa ne smijem napustat grad...sorry :-D
enivejz...vjerojatno cemo ko i uvijek zakupit birc, kupit cugu i grijat se :-D
Idem u Prag ove godine s ekipom...
A do sad bio na nekim privatnim tulumina i prije 2 god u Baobabu i bilo predobro...al fakat hebeno a prosle u Piranhi i nije bilo tak fantasticno ko tamo...ustogljena ekipa....
ja isto idem u prag sa frendovima(nas tri-njih osmorica).idemo od 28.12.-4.1.
i jedva èekam!!!!!
c ya there :smt006
Kak ko voli kolege. Ja sam konzervativan, imam tradiciju svaki doèek parne godine dine ostati doma i iz inata (samom sebi) otiÌi u krevet u 22h i prespavati doèek.
Zanimljivo.
Al kak to mislis iz inata sebi - kao, ti bas hoces ic negdje, pa se sam sebi inatis i silis se da budes doma il kaj?
funkymonoloko
23-11-2006, 21:28
poslje stare ide nova Shit
A ne opet iz poèetka!!! :lol:
funkymonoloko
23-11-2006, 21:30
:smt068 :smt061 :smt069 :smt015
:-({|=
:smt030 Nova JETRA i puno tog ostalog novog za novu
ja si sad bas razmisljam kamo cu za novu..makar je rano istina al kad pogledas..i to ce tako brzo doc da je to nevideno!
imam za sada 2 opcije ici na more sa boulima ili ici kod kume i tamo se zapit kosmuk uz bocu jackia...feels good taste good!
a onda opet ce sigurno bit mogucnosti da cu zavsit sasvim na 100 mjestu!
ja isto idem u prag sa frendovima(nas tri-njih osmorica).idemo od 28.12.-4.1.
i jedva èekam!!!!!
c ya there :smt006
Tak dugo?! MI se vracamo na Novu navecer...idemo 28.12.....
hmmm vec su mi dopizdili ti kucni tulumi...to je kaos kaosa...a s druge strane vani je bezze..jbg...bice sigurno alkohola:(
vjerojatno je ljubljana u igri
Don_Juan_DeMarco
23-11-2006, 23:40
A da zakupimo Nsb za novu... :-D :-D
:lol: :lol:
i jos da bude stalna postava..bas bi super bilo :lol:
kaj knjiga!?
kaj knjiga!?
:lol:
ma naravno.. :roll:
ja sam za al sam da ima gospode glembajevih
konzerva
24-11-2006, 14:28
papuèari di ste???
idem gdje mi narede :-D
Just a little bit
24-11-2006, 14:39
NSB bi bio tulum stoljeca. svaki kat jedan floor.
:smt109
Don_Juan_DeMarco
24-11-2006, 21:21
Ako nagovorimo Bandica..u igri smo... :badgrin: ;) :badgrin: :D
ja sam za!!!
ajmo to!!!
predobro!
Ak ce biti party u nsbu odjebat cu Prag i dolazim!!!
NSB bi bio tulum stoljeca.
Uhjoj. da... Da bar! Ajmo im to predloziti kao nacin prikupljanja love za vise knjiga. *as a cover up*
uuhuuu
Atla jaaaako dobar prijedlog!
o dada!
ajmo..ko ce Bandicu slat mail?
ko je jako jako rijecit i ko moze pridobiti nase glavonje?
ja rezeviram gore birtiju...............
ma svud sam vec bil. u pragu sam se smrzno. vani mi se neda. znaci doma uz kolko kapljic tolko let i druge uspjesnice hrta
Don_Juan_DeMarco
25-11-2006, 08:50
Ali ocemo li uzet nove redare ili cemo ostavit ove nase "prave" zastitare? Ja glasujem za nove...jer jako volim svoj zivot...pa kad dode do nereda... 8) ;) ;)
Lara Car
25-11-2006, 09:11
Idem u Sarajevo 26.12 - 01.01. :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 Nadam se dooobrom derneku :-D
Dobih priopÌenje da Ìu umrijeti na Staru godinu...dakle party je na toplom negdje,vruèem dapaèe :smt029
Jel ima netko od vas iz Dubrovnika da Ĺželi iznajmiti kuĂŚu za Novu godinu...na 3-4 dana? :D
francuskinja
25-11-2006, 12:51
kako krademo ideje nekom.. :-D ;)
ali buduci se radi o tebi to it se moze tolerirat..
a vidim i da ima zagrijanih za tu ideju.. :-D
mogli bi zakupit trg
ou jea
Don_Juan_DeMarco
25-11-2006, 13:08
Ideje?? 8)
Spontano okupljanje na trgu Francuske republike? Pa onda kolektivno spontano samozapaljenje? A nice firey new year...
novu slavim s kojim ĹĄestosatnim zakaĹĄnjenjem. naime, kao ĹĄto je jutro onda kad se probudim, tako je i nova onda kad se otrijeznim! a gdje? zar je bitno... :badgrin:
NSB bi bio tulum stoljeca. svaki kat jedan floor.
Predobro!!!
Kada bi bar bilo moguĂŚe!
YES!
:-)
Off to Sarajevo I go! Kakav grad...
Tko bi da mu pozdravim Nassralah bin - Jergovića ili se poklonim pred kipom Ive Andrića u njegovo ime? Nitko? Sigurno? Nema? Zadnji put pitam... proÅ¡o voz. :?
Don_Juan_DeMarco
26-11-2006, 19:05
Ja mislim da cu ovo novu proslavit pred televizorom s hrpom cipsa i cole...
p.s. kad su me svi odjebali :( :(
Da sutra je Nova pa ne stignes vise nis isplanirati....
neozbiljno dijete
26-11-2006, 20:50
p.s. kad su me svi odjebali :( :([/quote]
uvijek moĹžeĹĄ sa mnom... :-D :-D
Tko bi da mu pozdravim Nassralah bin - JergoviĂŚa ili se poklonim pred kipom Ive AndriĂŚa u njegovo ime? Nitko? Sigurno? Nema? Zadnji put pitam... proĹĄo voz. :?
Zar je dotièni prestao poruŞnjavati Novi Zagreb? Sad Ìe stanari pisati peticije da im se vrati JergoviÌ jer su njegova kosa i brada bile najveÌi park na kvartu.
Za mene posjeti mezar rahmetli Alije, znať da sam bio njegov fan... I autogram Željka KomťiÌa molim.
On topic: Ne volim Nove Godine, idu mi na Şivce pretjerana planiranja i nekako me uvijek uhvati depresija. MoŞda odem kod nekog pajdaťa na krmet'nu i vinèinu, ali vani ne idem.
Tko bi da mu pozdravim Nassralah bin - Jergoviæa ili se poklonim pred kipom Ive Andriæa u njegovo ime? Nitko? Sigurno? Nema? Zadnji put pitam... prošo voz. :?
pozdravi mi Žeru u nekoj od kavana ČarÅ¡ije, pozdravi i Seju ako ga nedje sretnes....pazi se hađija i rđave čakije! ;-)
Off to Sarajevo I go!
Hrkljus!
Hakala, ostavi ga jebo ti mater svooju!
http://www.youtube.com/watch?v=cZJtAFSXfc8
(par asocijacija :-D )
ma ke bries?!
ja Ìu novu provest pred tv-om,ali s prťutom, livanjskim sirom, meðugorskom blatinom i valjda nekim kolaèima...
s najboljom prijateljicom i njenom malom bebom
i mislim da ĂŚe nam biti baĹĄ dobro :-)
(i postoji samo jedna stvar,tj,jedna osoba, zbog koje bi odustala od ovog plana, ali ĹĄanse za to su minimalne, tj. postoje samo u sferi mojih teĹĄko ostvarivih Ĺželja :-D )
Gospodin Pravokutnik
26-11-2006, 22:52
ja cu je na moru proslavit, bas cu se dobro zapit tam s ekipom..ak je netko odjeban od vas slobodno moze doc k nama da se zapije i najede ko svinja
Don_Juan_DeMarco
26-11-2006, 23:10
Da sutra je Nova pa ne stignes vise nis isplanirati....[/quote
Ma znam da nije sutra...ali ja volim sve imat unaprijed isplanirano ...tako kad te vidim sutra u nsbu,cu te molit na koljenima da i mene povedete :D :D :-D 8)
Don_Juan_DeMarco
26-11-2006, 23:12
uvijek moĹžeĹĄ sa mnom... :-D :-D[/quote]
Znam to....na to i racunam ;) ;) ;)
bas ti ne ide kvotanje?
ma to je bio cim...da te svi pozovu...hahahha znam te...
ja cu je na moru proslavit, bas cu se dobro zapit tam s ekipom..ak je netko odjeban od vas slobodno moze doc k nama da se zapije i najede ko svinja
onda pozovi kida :-D
ja ne znam di cu .. imam nekiliko opcija .. mozda london .. mozda pariz .. a mozda ispod neke klupice .. tko ce ga znat .. sve je to relativno ... :lol: :lol: :lol:
mislim da od svih tih metropola i cuda klupica je najsladja :)
mislim da od svih tih metropola i cuda klupica je najsladja :)
mislimd a ce tak i bit .. jer moj dragi mene hoce vodit u pariz a ja njega u london .. tamo mi je ekipica i besplatan smjestaj .. tako da mi je to super .. ako nitko ne popusti biti cemo na kraju na klupici .. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..a mozda biograd .. ma tko ce znat .. na kraju zg .. i ekipa .. ...klupica rules :lol: :lol: :lol: :lol:
*SUPERMAN*
27-11-2006, 00:58
Sarajevo...tulum...mozda...
hmm da, gdje slavit - ? no gdje god, biti ce bolje neg prosle, jer gore od prosle ne moze...
primam pozivnice :-D
funkymonoloko
27-11-2006, 10:03
Jao ali nitko nije spomenuo da ĂŚe slaviti na poslu kao i ja uz malu mi dobru(koleginicu() i Crystala 2!!
Neki u bosnu tamo je dernek(u svojoj Meraji) neki tulum i to je ok uz staru ekipu i novog mesa super,neki u bircu bude dobro pa pred kraj ťugavo sve,u Nsb dobra veza skineť za tulum nove stvari sve,doma bolestan i jebeť sve,i na kraju na poslu maťtariť èitať i razmiťljať o katastrofi godine nove jebene te!!! :cry:
A ono pobjeÌi Ìu u slobodu i slavljenièku atmosferu toplu u hladnome Zagrebu negdje na izmaku pa u zoru sve pa do Bajrama btw.Nisam obrezani musliman veÌ okinuti
Biti ĂŚe zanimljiv tjek svih onih koje znam gdje i kako su slavili novu!!
Ali naj bolje od svega Ì e b i ti kada ti doðe neko s kim si bio dobar i prove odreðeno vrijeme Şivota i kada te pita A gdje si slavio novu? a onon
SRTETNO :evil: vam BILO ZA NOVU GODINU :-) \:D/ :smt033 :smt040 :smt030 :smt008 :smt078
Da sutra je Nova pa ne stignes vise nis isplanirati....
:smt044 :lol: :lol:
Robierre de Cochon
27-11-2006, 11:46
Tko bi da mu pozdravim Nassralah bin - Jergovića ili se poklonim pred kipom Ive Andrića u njegovo ime? Nitko? Sigurno? Nema? Zadnji put pitam... proĹĄo voz. :?
Uff, obozavam Sarajevo...pozdravi ga svakako.
Ali ove godine - Bugarska. Vec se veselim. :-D
Zbog moje "brze" prijateljice propali su nam planovi za neku kuĂŚicu u snijegu. Ne predajem se, iako mi je glupo to slavljenje nove godine. Ako ne smislim neĹĄto, gdje zapravo neĂŚu imati osjeĂŚaj da moram slaviti, ostat ĂŚu u krevetu da, to kaĹžem svake godine, pa me netko zaje...
Don_Juan_DeMarco
27-11-2006, 16:10
Sarajevo ne zvuci lose...cuo sam vec od dosta ljudi da se sprema tamo...mozda i mene noge ponesu :D :D :D :D
bestijica
27-11-2006, 19:25
Pariz ako Bog da :-)
Don_Juan_DeMarco
27-11-2006, 20:06
Paris je prepreskup...barem kad sam ja bio...al popilo se dosta kako bi rekli :D
bestijica
27-11-2006, 22:12
Paris je prepreskup...barem kad sam ja bio...al popilo se dosta kako bi rekli :D
Jao pa nisam ja neozbiljna kao ti,ja cu po noÌi setati po muzejima.......................................... .....................................sa èaťom u ruci :-D
evo ja pozivam samog sebe na neki dobar tulum u zagrebu, sa viÅ¡kom žena i alkohola (narodnjaci uključeni).
donosim samog sebe.
a zaĹĄto ne na faksu? dvorana 1 i 2. :-D
moze sa profesorima, ja bum im gurnul rakete u šupak
gdje idem za novu?
idem u Neverland (http://en.wikipedia.org/wiki/Neverland)
kako?
LSD Airlines (c)
Fly With Us!
http://tn3-2.deviantart.com/fs11/300W/i/2006/183/c/c/LSD_AirLines_ver2_by_Arcy_MIK.jpg
gdje idem za novu?
idem u Neverland (http://en.wikipedia.org/wiki/Neverland)
kako?
MoŞeť isto tako drŞati mladog deèkiÌa u tajicama za ruku...
red_orange
07-12-2006, 16:59
ja idem u Purgeraj za Novu... navodno je super.koga zanima karta je 250 kn do BoŞiÌa, ukljuèena je u cijenu neogranièena kolièina cuge i klope.moŞete si rezervirat kartu :-)
a mi jos ne znamo,cas bi tulum u stanu cas bi restic,cas bi stajaznam.ma lako za to...zao mi snijega :?
ne znam gdje cu ali znam gdje necu.
-bilo kakvo uobicajeno mjesto za izlazak tipa Purgeraj, Saloon, Piranha, Best, Hemingway i sl. ne dolazi obzir.
-zbog besparice i bilo kakvo putovanje izvan Zg-a ne dolazi u obzir.
-slavit doma ne dolazi u obzir.
daqlem---> samo se ceka da nekom iz ekipe sine neka luda ideja... :-D
Don_Juan_DeMarco
07-12-2006, 21:34
Ja bi negdje za novu,....... :( :( :( :( :(
bestijica
07-12-2006, 22:05
Ja bi negdje za novu,....... :( :( :( :( :(
kakvo je ovo tu samoĹžaljenje? Paris Paris Paris lalalalala,oĹĄ mali Eiffelov tornjiĂŚ :-D
Don_Juan_DeMarco
07-12-2006, 22:08
Bi ja....al.... kuzis vec...ne....:):):):):):):)
p.s. uvijek mi ostaju starci doma....:)
"3,6,9 damn you fine hopin she can sock it to me 1 mo time
Get low, Get low, Get Low, Get Low, Get Low, Get Low,Get Low
To the window(To the window), to the wall, (to dat wall) ......." 8)
Ja se ne brinem, prazna velika kuĂŚa i uopĂŚe nije problem. PiĂŚa imam, hrane imam, muzike imam, ljude imam, ĹĄto mi joĹĄ treba?! Ah, da, samo joĹĄ NOVA GODINA.
"3,6,9 damn you fine hopin she can sock it to me 1 mo time
Get low, Get low, Get Low, Get Low, Get Low, Get Low,Get Low
To the window(To the window), to the wall, (to dat wall) ......." 8)
Ja se ne brinem, prazna velika kuæa i uopæe nije problem. Piæa imam, hrane imam, muzike imam, ljude imam, što mi još treba?! Ah, da, samo još NOVA GODINA.
8)
kae? zoves? 8)
me & ma crew brings u veri gud booze & veri gud pičones... :-D
Don_Juan_DeMarco
07-12-2006, 23:03
Jel to u zagrebu? :):):):):):)
Da vidimo, prizemlje preskaèemo. Idemo dalje, ooooooo, soba na desno, krevet, ideť kupaonica na desno, prostrano, super pod, idemo dalje, dnevni, 2 fotelje koŞnjak, i kauè, a da, pod mekani, ajmo natrag van, soba opet?!, da "barbie soba" krevet veliki i mekani, gle, ogledalo, sve se vidi. Dosta ovog kata, ajmo gore, desno soba, kauè, ok, preskoèimo ovu kuhinju i ovu kupaonicu, ooooooo, novi dnevni, "kauè" po cijeloj sobi, stara ugraðena linija, retro ploèe, back back, otvori vrata, popni se stepenicu viťe i doðeť na "mjesto s kojeg vidiť svijet, a mala stenje", dosta smo se tu zajebavali, soba, a sranje odnjeli krevet, nema veze pod je dobar, dalje soba ista kao i ova, gdje su kreveti, ali nema veze fini, pahuljasti tapison, i joť jedna takva. Dosta razgledavanja. E da, ima i "bara s zlatnim ribicama" vani, tko hoÌe na noÌno kupanje?! 8)
Koji sam ja Ăiber. Don Huan, nije ZG.
a jebiga...mene je struh ici van zagreba... :D
a gle..prvi put je uvijek najteze... :lol:
Huan, to ti je blizu, skoro pa da si ostao u Zagrebu, a uostalom Camao bi te èuvao.
Ne mogu niĹĄta joĹĄ sada obeĂŚati niti reĂŚi da netko moĹže ili ne moĹže. 8)
malimrav85
08-12-2006, 01:23
Fora, NOT!
Ja ne znam di ĂŚu.
Kaj ima u Zg,osim trga?
http://www.fmft.net/archives/Dead%20Horse/Dead%20Horse%204.JPG
Don_Juan_DeMarco
08-12-2006, 11:15
Bolesna slika....:)
Jos 2 tjedna i u Pragu sam...drinking time, all the time, with beer!!!!
Juhuuuuuu!!! :-D
ja sam zvisila..
mislim da cu ovu novu godinu ostat spavatu krevetu i necu se bdit prije 1.1.
jeli ima netko prijedloga za neki tulum???fakat nemam pojma gdje bit...
...Ja odoh u Carambu...............
..........vjerujem da ce biti odlicno...............
Kod frenda u gornji Stupnik...vjerujem da ĂŚe biti zabavno,neĂŚe biti padobranaca,poznata ekipa...i napokon jedna nova godina bez narodnjaka i ĹĄore :-)
malimrav85
16-12-2006, 12:14
odo u crikvu
moram vozit
smradovi
http://www.heymon.net/insurance/graphics/DRUNK.JPG
odo u crikvu
Gdje u Crikvu? NeĹĄto privatno ili Galija, Sax, Pub?
ja brijem da Ìu u rijeku iÌ na doèek- eto tako neťto juèer upalo- da se u selcu stacionira na par dana, a da bať na doèek idemo u rijeku- èini mi se kul ideja hmmm pa bih mogla :!:
malimrav85
16-12-2006, 15:13
privatno
ja neznam di ĂŚu...nekako mi se i ne slavi...zovu me na previĹĄe strana...kompromis ĂŚe biti...nikome niĹĄta ne obeĂŚati...
a hebi ga...ja i gramatika...znam di neĂŚu...doma...starci su mi dali izgon...imaju prajvt party :-D
nudistica
16-12-2006, 19:25
ja sam zvisila..
Poznat osjecaj samo sto sam si za ovu godinu kupila i obleku a ne da cekam u pidzami.
Dark Lady
17-12-2006, 19:47
vjerojatno u vertigo bar gore u antunovicu.
ali jos razmatram jerbo sam osudjena bit solo sa 3-4 para. budem si tam nasla partnera. :-D
ljudi ne-mojte nasjedati na ponude tipa ``svedski stol`` jer to je katastrofa;grabarija odmah i sve ti se gadi jesti to PHUJ.. :x
ili prava vacera ili nist!
ljudi ne-mojte nasjedati na ponude tipa ``svedski stol`` jer to je katastrofa;grabarija odmah i sve ti se gadi jesti to PHUJ.. :x
Nes kao u Bestu.............??....................ili ono: "cuga cijelu noc", a do 23h nema vise cuge..........ili bar nije besplatna..................uostalom tako im i treba kad idu tam slavit novu.............. :badgrin:
Nes kao u Bestu.............??....................ili ono: "cuga cijelu noc", a do 23h nema vise cuge..........ili bar nije besplatna..................uostalom tako im i treba kad idu tam slavit novu.............. :badgrin:
Bas to!jer ti ponudjaci aranzmana nigdje nisu napisali`cuga cjelu noc do isteka zaliha` ili `svedski stol ali bez nabacivanja s hranom`..nego pokupe lovu a vas ko sisa :evil:
Bas to!jer ti ponudjaci aranzmana nigdje nisu napisali`cuga cjelu noc do isteka zaliha` ili `svedski stol ali bez nabacivanja s hranom`..nego pokupe lovu a vas ko sisa :evil:
Ali to je nes kaj se moze ocekivati...............bar po meni...............
Zato uvijek slavim gdje prijatelji organiziraju i bar znam da kvalitetne cuge nece nedostajati........ 8)
Ali to je nes kaj se moze ocekivati...............bar po meni...............
Zato uvijek slavim gdje prijatelji organiziraju i bar znam da kvalitetne cuge nece nedostajati........ 8)
A sto to znaci `kaj se moze ocekivati`?
Oprosti ako sam dao 350kn za novogodisnju noc onda mi daj kolko sam platio.Pa ja za 350 kn si narucim doma tonu hrane i popim hektolitre cuge!
Oprosti ako sam dao 350kn za novogodisnju noc onda mi daj kolko sam platio.Pa ja za 350 kn si narucim doma tonu hrane i popim hektolitre cuge!
To znaci da se moze ocekivati takva politika nudjenja hrane i cuge na takvim mjestima. Organiziraju masovni docek jer znaju da ce im doci dosta ljudi, jer je to "Best" ili "gjuro" ili tak nes............ubrat ce pare i adio đaci.........a ti si misli za kaj si dao 350kn.......
ja ću u đuru
http://www.rnb-confusion.com/index.php? ... 2&Itemid=1 (http://www.rnb-confusion.com/index.php?option=com_content&task=view&id=562&Itemid=1)
To znaci da se moze ocekivati takva politika nudjenja hrane i cuge na takvim mjestima. Organiziraju masovni docek jer znaju da ce im doci dosta ljudi, jer je to "Best" ili "gjuro" ili tak nes............ubrat ce pare i adio ðaci.........a ti si misli za kaj si dao 350kn.......
Pa valjda smo nesto naucili veceras :)
gle zadnje 4 godine sam doma čekala novu i ubila me dosada i sad ću baÅ¡ potroÅ¡it pare i otić se jebeno zabavit :idea:
Naravno............ :-D
Zato pravac:
http://www.caramba.hr/index.htm
Propustio sam info da bu bilo striptiza............... 8)
gle zadnje 4 godine sam doma èekala novu i ubila me dosada i sad Ìu bať potroťit pare i otiÌ se hebeno zabavit :idea:
javi kako je bilo :-)
Naravno............ :-D
Zato pravac:
http://www.caramba.hr/index.htm
Propustio sam info da bu bilo striptiza............... 8)
cuvaj se poslje na toaletu...crijevna flora bas ne mazi meksikance :-D
malimrav85
17-12-2006, 22:01
vjerojatno u vertigo bar gore u antunovicu.
ali jos razmatram jerbo sam osudjena bit solo sa 3-4 para. budem si tam nasla partnera. :-D
kaj ima kod antunoviĂŚa?
Nevezano uz Novu...sorry svima...
Koliko je kava u Antunovicu gore i jel vam zlo kaj se to vrti ukrug?
malimrav85
17-12-2006, 22:11
Nevezano uz Novu...sorry svima...
Koliko je kava u Antunovicu gore i jel vam zlo kaj se to vrti ukrug?
cijene su malo veĂŚe ali je to dobro jer je jako ugodno zbog manjka debila i alkosa
nije ti zlo niti ti se vrti jer treba pola sata ili sat dok se okrene,ovisi o brzini
uglavnom,super,barem meni. pogotovo kad kiĹĄa pada
Udruga studenata GAUSS poziva vas na studentsko putovanje:
Nova godina
BRATISLAVA & BEC 2007
PROGRAM:
subota, 30.12.
- 01:00 sat â polazak busa iz Zagreba,
- nocna voznja - tulum u busuâŚ
- 07:00 sati â dolazak u Bec,
- razgledavanje Beca; setnja s vodicem (http://www.aboutvienna.org),
- 14:00 sati â polazak iz Beca za Bratislavu,
- dolazak u Bratislavu i smjestaj u hostelu http://www.hotelstar.sk, u 3-krevetnim sobama,
- istrazivanje nocnog zivota Bratislave⌠nocenje.
nedjelja, 31.12.
- slobodan dan za obilazak grada (http://www.bratislavaguide.com),
- novogodisnji party na glavnom trgu
(http://www.bratislavahotels.com/bratisl ... s-new-year (http://www.bratislavahotels.com/bratislava-christmas-new-year))⌠nocenje.
ponedjeljak, 1.1.
- chill out time,
- pivnice, pubovi, krcme⌠nocenje.
utorak, 2.1.
- 09:00 sati - check out i odlazak iz hostela,
- shopping u Madjarskoj - grad Szombathely (http://www.szombathely.hu/publikalas),
- dolazak u Zagreb u vecernjim satima.
CIJENA: 700 kn
Placanje u 2 rate:
- kapara 400 kn
- ostatak do punog iznosa u autobusu.
Informacije i prijave do utorka, 19.12.2006. u 18h na:
mob: 091 515 7032 (Hrvoje)
e-mail: gauss.pmfMAJMUNgmail.com
http://gauss.4000webs.com/
KAKO IZGLEDA HOSTEL U BRATISLAVI?
(link na opis hostela na http://www.gauss-pmf.hr, privremeno na http://gauss.4000webs.com/)
Kako ce izgledati Nova godina u Bratislavi?
link na http://www.bratislavahotels.com/bratisl ... s-new-year (http://www.bratislavahotels.com/bratislava-christmas-new-year)
Kako je izgledala Nova godina 2006. u Bratislavi?
link na http://www.bratislavaguide.com/bratisla ... -silvester (http://www.bratislavaguide.com/bratislava-new-years-celebrations-silvester)
Kako je izgledala Nova godina 2005. u Bratislavi?
link na http://www.bratislavaguide.com/bratisla ... ester-2004 (http://www.bratislavaguide.com/bratislava-new-years-celebrations-silvester-2004)
ja sam zvisila..
Poznat osjecaj samo sto sam si za ovu godinu kupila i obleku a ne da cekam u pidzami.
onda cemo nas dvije napravit pidjama party :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Robierre de Cochon
18-12-2006, 20:07
danas bio uplatit starcima novu u Salzburgu i vidio brdo komada koje su sve redom uplacivale BRATISLAVU!! :-D Prema tome, vi koji niste odlucili, to bi mogao biti hint. :lol:
ti si clan udruge gaus, priznaj! :lol:
Robierre de Cochon
18-12-2006, 21:45
ti si clan udruge gaus, priznaj! :lol:
hehe...nisam...ja idem u u Sofiju ...tamo ce biti jos bolje :-D
Just a little bit
19-12-2006, 12:46
mozda Sarajevo
funkymonoloko
19-12-2006, 12:49
sarajevo sarajevo Bosno b................
U kuĂŚu od Freendaa i nas je 6 frenda
I MI BIG EKIPA Mather Fuker I Bez dosadnih trebiiii :lol: 8) :-D
Dark Lady
19-12-2006, 20:47
kaj ima kod antunoviæa?
250 kn - 10 hladnih zalogaja, kolaci, sampanjac, 50 kn konzumacije pica, dj matija lovrec.
meni je super prostor, jako lijepo uredjeno, mislim da ce bit ok. danas mi kupljena karta tako da sam sigurno tamo. ali pametnije ce mi biti ne ici u onaj dio kaj se vrti nakon par casica... vrtit ce se i ovako... :-D
cijene su im malo zesce - cola 16 kn, kava 11 ili 13 kn... al se vrtis i gledas grad.
mi idemo ipak u restoran,i cesljajuci sve te silne ponude fakat se sve svode na svedske stolove i sl.,nema dobitka za novu!..ako hoces bit civiliziran moras dat lovu :evil:
konzerva
20-12-2006, 14:40
al se vrtis i gledas grad.
ispravak: vrtiť se i gledať ťpansko i preèko!
Dark Lady
20-12-2006, 19:38
al se vrtis i gledas grad.
ispravak: vrtiš se i gledaš špansko i preèko!
i travicu ili tepih travnati zeleni na terasi kojem nismo uspjele dokucit namjenu... :-D
ja ću opet s frendovima organizirat novu godinu u prostoru jedne autoÅ¡kole
svake je godine super bilo pa će i ove
cca 80 ljudi * 120 kn po glavi = tolko kuna cuge :-D
unutra komercijala i sve ostalo floor, vani dolazi frend za daewoo racerom, 3 pojačala i subwooferom promjera veličine moga :-D
naravno, tamo su cajke haha
vani, cajka party na snijegu :badgrin: :badgrin:
unutra komercijala i sve ostalo floor, vani dolazi frend za daewoo racerom, 3 pojačala i subwooferom promjera veličine moga :-D
i, kao, nismo pozvani???
:smt097
Za novu tamo gdje gazda u kuci odluci ici,dakle donji( ilio gornji)stupnik...tako nesto... Ako ste s dobrom ekipom,nije bitno jeste li u fancy restoranu ili na trgu...(osim sta je na trgu hladnije,nemate bas kam sjesti i tak to....ali...karikiram)
nudistica
20-12-2006, 22:30
Kako stvari stoje bit cu kod kuce. A bas sam kupila cizme i haljinu za docek... Ima netko privatni party? Ima mjesta za mene? Sudjelujem u trosku. Ne jedem puno a pijem umjereno. ;)
Kako stvari stoje bit cu kod kuce. A bas sam kupila cizme i haljinu za docek... Ima netko privatni party? Ima mjesta za mene? Sudjelujem u trosku. Ne jedem puno a pijem umjereno. ;)
ja bi pozvao ali ne smijem jer drustvo je ograniceno..ali tako iskreno zoves-ma mora se naci netko :)
bratislava je navodno totalna puÅ¡iona, bili mi frendovi proÅ¡le godine....u gradu se praktički nema kaj za vidjet, gore selo od zagreba nam :-D ...a ako je do provoda samo, za te pare se bolje u zg provedeÅ¡ :p
šola-braveheart
21-12-2006, 12:15
najvjerojatnje trg,a kasnije tko zna gdje
i, kao, nismo pozvani???
:smt097
naravno da jeste, vani je free entry na cajke koje su obilježile HRVATSKU glazbenu scenu ove godine, a možda budete tolko sretni da čujete i neka izdanja koja se joÅ¡ nisu pojavila na ovim prostorima... :oops:
kod frendice u vikendici(def-klijet sa vinskim podrumom...i rakijom :-D )...kako to moj stari zove...lezba party...
:lol:
Optimist
23-12-2006, 10:09
Ja ĂŚu u Prag, malo se opijat u stranim zemljama.... :-D
leteca medvjedica
24-12-2006, 21:52
nisam sigurna, al nekako mi se èini da Ìu i ovu novu godinu doèekat u moèvari.
dobra muzika, ako niĹĄta drugo.
u èvari a?
nisam nikad novu docekala u klubu. bolje mi je da sam kod nekoga doma pa da polegnem na kauè ako zatreba :lol:
a i uvijek neki fajtovi budu i petarde po klubovima :?
malimrav85
24-12-2006, 22:27
cijene su im malo zesce - cola 16 kn, kava 11 ili 13 kn... al se vrtis i gledas grad.
aha,po danu
petak naveèer:
kakao 28kn,èaj bez meda 20 sa medom 28 i pago 22kn
leteca medvjedica
24-12-2006, 22:56
u èvari a?
nisam nikad novu docekala u klubu. bolje mi je da sam kod nekoga doma pa da polegnem na kauè ako zatreba :lol:
a i uvijek neki fajtovi budu i petarde po klubovima :?
meni je okej u klubovima, od popodne kod nekog u stanu, a kasnije drugdje. ma sve je super uz dovoljnu kolièinu alkohola i zanimljive ljude.
petarde? nee :-)
Dark Lady
26-12-2006, 21:52
aha,po danu
petak naveèer:
kakao 28kn,èaj bez meda 20 sa medom 28 i pago 22kn
rekli su navodno da je isti cjenik po danu i po noci... :? al vidjet cemo. nije da imam izbora kad vec idem tamo.
BELGRADE HERE I COOOOOOOOOOOOOMEEEEEEEEEEE!!!!!! :smt023 :smt030
e ljudi ak ocete bilo kam van ic sve to super al nemojte s tim organiziranim sranjem ic..agencije i to...bratislava je jebena..ja sam tam ovak solo 1 vikend isla,.,,super je...al sami si sredite hostel i vlak zajebite agencije....
Idem u fensi restoran;dal nosit sako i kravaticu 8)
...bratislava je jebena...al sami si sredite hostel i vlak zajebite agencije....
Mislim da u ljudima koji su isli u kino ove godine, spomen hostela, vlaka i Bratislave budi jedino neopisivu jezu :-D
Robierre de Cochon
27-12-2006, 00:43
Idem u fensi restoran;dal nosit sako i kravaticu 8)
normalno :-)
Vuk SaMOtNjaK
27-12-2006, 02:01
ja ću slavit kod frenda doma, ima kuću... :smt041
s obzirom da će nas bit 10-ak, bit će super jer se svi većinom ( bar povrÅ¡no ) znamo, kuća je velika, moći ćemo divljati, a i svaki od nas će dat točno onoliko para koliko je zaista i potrebno da se pokriju svi troÅ¡kovi, bez da će netko neÅ¡ zaradit [-X
:D
bit će fine klope i cuge
nema boljeg od domaćeg tuluma :smt030 :smt031 :smt118
jel ide tko na trg?...novi val...iliti ono ĹĄto je od njega ostalo...
...bratislava je jebena...al sami si sredite hostel i vlak zajebite agencije....
Mislim da u ljudima koji su isli u kino ove godine, spomen hostela, vlaka i Bratislave budi jedino neopisivu jezu :-D
no pa da,dobila sam 1.nagradu prek tog filma..put u bratislavu za dvoje vlakom :-D kul je filmic inace.. 8)
Smeghead
27-12-2006, 11:18
meh,na kraju svi moji idu u dubrovnik pa ĂŚu i ja valjda
šola-braveheart
27-12-2006, 19:57
trenutno je trg na 65% siguran
funkymonoloko
27-12-2006, 19:58
Ode u sused grad Zapreťiè :)
i moji frendovi koji Ìe plesat ko go-go plesaèi.. nagovaraju i mene, al ne dam se ja hehe..
sve se èini ja Ìu u ťpanskom na nekom privatnom tulumèeku, u jedanom preureðenom prostoru, 200kn- cuga, hrana cijelu noÌ, a zikicu nam puťta moj najdraŞi phillipe (dnb) weeeee :D
trenutno je trg na 65% siguran
tak bu i kod mene...vrlo vjerojatno
meni u zadnji èas propal tulum :smt076 :roll:
al u planu je drugi :badgrin:
ja cu kod frendice sa ekipom .. ona je u hebrangovoj pa mozemo i do trga ucijek skocit ..3 minute
ljudi...kom se sjebu planovi il jos ne zna kam bi...uvijek se mozete prikljucit fankiju i meni u raštelavanju zapresickih hiža....provod 101% zagarantiran! ;)
ljudi...kom se sjebu planovi il jos ne zna kam bi...uvijek se mozete prikljucit fankiju i meni u raĹĄtelavanju zapresickih hiĹža....provod 101% zagarantiran! ;)
èekaj, èekaj...jel se mora kaj plaÌat...ili je dovoljno donijet cugu? ;)
ili trg ili mocvara ili tulum ili ili ili ko ce znati... krhko je znanje :roll:
funkymonoloko
28-12-2006, 18:05
Kako kaŞe mao camao 101% Sve kod nas kreèe laganica do ma u zabavi nema granica ako je to joť u duhu zanimacije ili ti guťta :-D :lol: 8)
ide li netko u neki club? gjuro, papaya itd.? jel zna moŞda netko ťto ima u saxu? nemogu se odluèiti pa ako netko ima kakav prijedlog...?!?
zobErica
28-12-2006, 19:31
ja chu u otv, kasnije kod nekog u stan..
slatkiš ubojica
28-12-2006, 19:56
jesi bila prije tamo? jel valja tam za novu? ja fakat ne znam di cu :lol:
leteca medvjedica
28-12-2006, 22:23
[quote="leteca medvjedica":1yizfbwr]nisam sigurna, al nekako mi se èini da Ìu i ovu novu godinu doèekat u moèvari.
jesi bila prije tamo? jel valja tam za novu? ja fakat ne znam di cu :lol:[/quote:1yizfbwr]
bila sam, da, okej je (meni bar). plesati, skakati, piti, puno ljudi, muzika ok. valja, valjda :)
slatkiš ubojica
28-12-2006, 22:29
[quote="Kak sam student":3m0zaawy][quote="leteca medvjedica":3m0zaawy]nisam sigurna, al nekako mi se èini da Ìu i ovu novu godinu doèekat u moèvari.
jesi bila prije tamo? jel valja tam za novu? ja fakat ne znam di cu :lol:[/quote:3m0zaawy]
bila sam, da, okej je (meni bar). plesati, skakati, piti, puno ljudi, muzika ok. valja, valjda :)[/quote:3m0zaawy]
hvala. :)
a mozda odem i u tvornicu, iako je u mocvari metl floor kolko cujem.
--Anči--
28-12-2006, 22:33
70's & 80's i ťtala u moèvari....bumo se dobro naplesali \:D/
slatkiš ubojica
28-12-2006, 22:47
ako si popijemo :lol:
leteca medvjedica
28-12-2006, 23:27
o daa.. jedino glupo ĹĄto me noga nenormalno boli, ali sve je lakĹĄe uz par piĂŚa :-)
sve sam sredila za novu. upala je kombinacija 12 ljudi 250kn po osobi opijata/smirnoffa/lasagni neogranièeno \:D/ :smt050
fat drummer
29-12-2006, 11:15
zbog jebene ekipe ove godine sam doma.... plan je gledat tv i nazvat curu oko 10 te ju davit na mobu do ponoÌi. mislim da je to èist okej provod
*SUPERMAN*
29-12-2006, 13:24
Tulum kod frenda... Vidit cemo,ne znam sto da ocekujem...
Ove godine sam ostala bez ideja.. :? Tak da na kraju idem sa frendovima u Movie... Valjda ce bit dobro,ak ne,bar sam blizu doma :D
snowflakes
29-12-2006, 18:13
pa sta svi u mocvaru idu?mene su na hemingway nagovorili, nisam nikad bila al kazu da je super... :D
u kino europa, na astralis....buduci da se zatvara, to je prilika da prvi i zadnji put tancam tam, a uz to i pogledam si koji filmić...u Å¡to čisto sumnjam
malimrav85
01-01-2007, 19:30
Zvijezda veèeri: deŞurni mehanièar hepa koji je vratio struju izgubljenima
slika ovaj tjedan
Tighelia
01-01-2007, 21:43
Ma predobro je bilo! Nas deset u kuÌi - gaŞenje svim moguÌim sredstvima i zezancija do 6h ujutro. Tulum je poèeo kao lagana sjedeljka i veèerica - imali sva Şiva èuda od hrane, jelo se i prièalo, a onda se poèelo piti, da bi nas ubrzo Jimi Hendrix definitivno podigao. U toj mjeri da neki ni prozor nisu mogli vidjet pred sobom i onda se zabijali u isti. :oops:
Sve u svemu, lijepa uvertira za 2007., nadajmo se da ĂŚe godina biti puna takvih tuluma kao ĹĄto je bio ovaj novogodiĹĄnji. ;)
ono, docek je bio oono totalno persu, kuiĹĄ kaj ti velim e... :-D
bio kod frenda na tulumu.hvala mu do groba..em nas je spasio prokletstva novogodisnjeg programa hrt-a, em mi nikad nije bilo tak dobro.. :-D :-D
*SUPERMAN*
02-01-2007, 01:19
ono, docek je bio oono totalno persu, kuiĹĄ kaj ti velim e... :-D
bio kod frenda na tulumu.hvala mu do groba..em nas je spasio prokletstva novogodisnjeg programa hrt-a, em mi nikad nije bilo tak dobro.. :-D :-D
Vidis meni je bilo dosadnjikavo... I cuo sam da smo malo opljackani tako da...
Inace,JEL BIO TKO U GJURI???
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=336162
funkymonoloko
02-01-2007, 10:00
Misrery-u iCamau te meni bijo je ono kuĹžiĹĄ
pre bolestan vikend
pa tako i doèek
i
Oddoèek :-)
Tko slavi kao mi nije u banani ni u nekoj rupi ni Ĺžgabi pa tako mi Mljeka u prahu ni Droge ne fali Toj Veljikoj budali ali onaj mali ima preave da Ĺžvalji taj Funky Maliii vesel ne u Banani
Tko slavi s nami nije u banani Samo u mmmmmmmmmm atmosferi jebenoj kao na moru u nekom dobrom klubu MA SVE DO BOLI :-)
Just a little bit
02-01-2007, 11:54
najboljih doèek ikad
ovo je bio definitivno najbolji, najbolesniji, najluði doèek do sad!!!!!
zbog jedne stvari se doduťe osjeèam grozno, i to si neÌu moÌi tako brzo oprostit, stvarno se osjeÌam grozno!! (nadam se da me ne mrziť :? znam kako bi se ja osjeèala i oprosti oprosti al nisam èula mob, oprosti!!!!!!!!)
al inaèe...hebenica... nikad tako dobro, nikad...
zato su i posljedice bile... hebene...
al dobro, preĹživjeli smo svi nekako... :-D
red_orange
02-01-2007, 12:02
meni bilo zaaakon u Purgeraju-totalno sam iznenaðena organizacijom, klopom, cugom ma svime! Dj Unclefunk puťtao mjuzu do jutra, dragi i ja se natjecali u plesu(nismo pobijedili ali bili smo naj naj :lol: ).jedan od najboljih doèeka ikad! :-)
Lucius Veratius
02-01-2007, 16:00
Ja sam bio.
Bio je dobar tulum do tog sranja koje se zbilo oko 3:45. Prvo sam mislio da se netko zajebava, jer je tijekom veèeri netko znao unutra bacit koju petardu. Bať sam naruèivao pivu na ťanku i prvo èuo pucnjeve s neťto veÌim vremenskim razmakom. Hrpa ljudi je èuènula na pod i poèela se sklanjati. Tek kad sam èuo oko 5 pucnjeva zaredom sam skuŞio da je ozbiljno. Imao sam sreÌe jer sam malo prije bať stajao s frendicom tamo gdje se pucalo. Hrpa ljudi to nije ni èula, zato ťto su bili na podiju, a ne na ťanku. Zbog toga sam onda otiťao reÌi frendicama da je bila pucnjava i da ne idu prema ťanku. Otiťao sam do ulaza vidjeti kaj je bilo. Tamo je veÌ bio jedan policajac, uskoro je doťla gomila murije i deèke traŞile osobne. Jednog su priveli (navodno dj-a WTF?!), a dvojicu su pretraŞili.
najdoèek ikad :smt041 :smt041
cute poison
02-01-2007, 20:34
pa bilo mi je onak.... :roll:
zadnje 3 god mi je bilo prehebeno,jedna bolja od druge nove,pa je zato ova valjda morala bit znj....
napila se jesam,naplesala se jesam,zajebavala se sa svima jesam,slavila sa sekom jesam,al nes je falilo i to jako.........na kraju je ispalo da mi je najbolji dio bio kad smo se vracale kuci :D
malimrav85
02-01-2007, 21:28
Evo par slika direktora hepovca,kojem ne znamo ime
Ja sam bio.
i ja sam bila i to tik do vrata di se pucalo.
mi smo ležali na podu dok su ovi pucali.
šou program.
stakla lete po nama,radijatori....sam sam molila bga da mi neš ne rokne na glavu.
usrala sam se.
i još smo 5min prije toga taman stajali na vratima i ja reko frendovima ajmo mi u separe.
da nismo otišli u separe pobrali bi metak ziher
Löwin Lily
02-01-2007, 22:01
Doèek je bio divlji...rrrr... :smt030 :smt057 :smt045
:smt112
Robierre de Cochon
02-01-2007, 23:12
Cuganje u hotelu....pa smo onda uzeli valjda zadnji slobodni, od 3000 sofijskih taksija i stigli u centar. Zaustavili se pred policijskim kordonom - koji je cuvao sporednu ulicu. Oduvijek sam zelio docekati Novu na barikadama.
Svi smo se izljubili....upoznali smo puno ljudi, Talijane, Makedonce, Bugare... Europa je stigla u Bugarsku, Bugarska je otisla u Europu, na trgu je vec svirala Oda radosti, a sa zgrade nekadasnje Komunisticke partije grmio je vatromet.
Zaobisli smo policijske kordone sporednim ulicama i nasli se na mjestu gdje je jedan ciganski orkestar upravo zapocinjao spontanu svirku. Vrlo brzo se tu skupilo dvjestotinjak ljudi koji su plesali kolo, cestitali se, veselili. Narucili smo nekoliko pjesama i pocastili svirace istarskom rakijom. Zajedno s gomilom ljudi slijedili smo Cigane po gradu - nikad necu zaboraviti taj docek. :-D
U drugom dijelu veceri provodili smo se u sofijskom Gradu grijeha - takav klub nisam jos vidio - rekao bih da je to sudar njujorskog studija 54 u najdekadentnijim danima i Balkana u najboljem mogucem smislu te rijeci. :-D
Uglavnom, vise nego zadovoljan. :-D
Prag...predobro...ma ludnica ziva!!!
Insomniac
03-01-2007, 00:09
U drugom dijelu veceri provodili smo se u sofijskom Gradu grijeha - takav klub nisam jos vidio - rekao bih da je to sudar njujorskog studija 54 u najdekadentnijim danima i Balkana u najboljem mogucem smislu te rijeci. :-D
Uglavnom, vise nego zadovoljan. :-D
SLike,slike,slike!
Robierre de Cochon
03-01-2007, 00:17
SLike,slike,slike!
http://www.sofiaecho.com/article/sin-city-the-designers-dream/id_12654/catid_47
beograd/novi sad.cista petica!! :smt023
Optimist
03-01-2007, 08:09
Bio u Pragu, jebeno. Puno cuge (absinth naravno) , grad je predivan a ekipe tamo viĹĄe nego na podjeli potpisa na 1 godini.... :D :D :D :D
bestijica
03-01-2007, 11:14
Paris bilo je preodlièno,sada planiramo Dublin :D ;)
snowflakes
03-01-2007, 11:33
Paris? prièaj, prièaj, mi planiramo iduÌe godine...
*SUPERMAN*
03-01-2007, 13:08
Paris bilo je preodlièno,sada planiramo Dublin :D ;)
Isla samo s 3 prijateljice?
kod frendice ..skupila se stara postava ekipe .. bilo jebeno ..
Caramba............. :smt030 \:D/
Brijem da sam satrao bocu jegera...........
Glupko me prepoznao preko pol restorana............. :-D , a i neka trebica me tam prepoznala kao: "onog s prava"............... :lol: :lol: :lol:
Tulum nastavljen u tkalci na cevapima i zuji vulgaris, a dosao mado u 7h ujutro i fala ZET- ovcu koji me probudio na mojoj stanici.......... :-D
leteca medvjedica
03-01-2007, 19:09
najbolji doèek, najnaj.
Caramba............. :smt030 \:D/
Brijem da sam satrao bocu jegera...........
Glupko me prepoznao preko pol restorana............. :-D , a i neka trebica me tam prepoznala kao: "onog s prava"............... :lol: :lol: :lol:
Tulum nastavljen u tkalci na cevapima i zuji vulgaris, a dosao mado u 7h ujutro i fala ZET- ovcu koji me probudio na mojoj stanici.......... :-D
nisi sick bocu..vec dve :D
a onaj momak koji te pitao `odnekud si mu poznat iz zapresica` haha
Lucius Veratius
03-01-2007, 20:47
@ sickboy
Vidio sam te oko 5:45 na Trgu kako ideť prema Tkalèi. Zvao sam te, ali me nisi èuo. :(
@ sickboy
Vidio sam te oko 5:45 na Trgu kako ideť prema Tkalèi. Zvao sam te, ali me nisi èuo. :(
Uvijek se pravi gluh...prekul je za nas... :-D
@ sickboy
Vidio sam te oko 5:45 na Trgu kako ideš prema Tkalèi. Zvao sam te, ali me nisi èuo. :(
Rryso...........rista...............bio sam fakat strgan...............
Joť malo pa poèinju pripreme za novogodiťnju feťtu. Ostalo je samo sedamdesetak dana. :shock:
malimrav85
20-10-2007, 10:31
Idem u Pariz.
4 dana tamo, sva putovanja busom, 2000kn.
8)
Idem u Pariz.
4 dana tamo, sva putovanja busom, 2000kn.
8)A doèek je na nekom trgu? :)
idem u Genevu, 5 dana 800 kn :lol:
poskočica
20-10-2007, 13:41
fidy, jel to ono preko Taizea?
MinesweePer
20-10-2007, 13:45
horizontala u krevetu za novu :-D
Sarajevo ili Zeneva...jos vazem :?
legionar
20-10-2007, 17:56
hiĹža ili selendarska birtjetina, joĹĄ vaĹžem 8)
angel1cFruitcake
20-10-2007, 18:03
krakow (+ l'viv par dana moozda)
Just a little bit
20-10-2007, 18:25
slavit il ne slavit - joĹĄ vaĹžem :-D
nova godina mi je svaki vikend.... ;)
ove godine se ne ide nigdje u inozemstvo, bar kako zasad stvari stoje :(
najvjerojatnije dubrovnik
djevojcica sa sibicama
20-10-2007, 20:15
ne znam joĹĄ, al uvijek zavrĹĄim na nekom kuĂŚnom tulumu, to mi je najbolje :D
volim kad si popijem da imam gdje leĂŚ :-D
ne znam joĹĄ, al uvijek zavrĹĄim na nekom kuĂŚnom tulumu, to mi je najbolje :D
KuĂŚni su mi najdraĹži.. joĹĄ ako ima i nepoznate ekipe :-D
Robierre de Cochon
20-10-2007, 21:41
proĹĄle godine - Sofija
ove godine bih volio Skopje ili Sarajevo...ali nisam joĹĄ niĹĄta isplanirao :)
ultraviolet
21-10-2007, 00:44
nakon histeriziranja, čupanja kose i "boli me qrc, ove godine ostajem doma!!!" vjerojatno neki mali kućni tulum koji će se pretvorit u jedan veliki kućni tulum koji neće ostat zapamćen u tulumaÅ¡kim analima kao najbolji, već kao jedan sasvim prosječan tulum nakon kojeg će usljedit neki spontani, puno bolji tulumi. ko i svake godine.
a možda se ovaj put čak i organiziramo za neko mini - putovanje. (yeah right. :lol: )