PDA

View Full Version : Po cemu cete pamtiti ovu godinu?

walter
29-11-2006, 15:15
ne znam jel moŞda malo uranjeno al grad je veÌ okiÌen, planovi za doèek se kuju naveliko, a ja inaèe imam obièaj napraviti rezime godine koja je na isteku.
daklem da li vam se dogodilo ťto znaèajno, neťto ťto vam se nikada nije dogodilo, neťto ťto Ìete pamtiti èitav Şivot, ne mora to biti sad razmjera landing on the moon, moŞda tek neka sitnica, dovoljna da se ureŞe u pamÌenje do kraja Şivota ( za one koje neÌe oboljeti od alzheimera )
ja Ìu pamtiti godinu po totalnom zaokretu u naèinu razmiťljanja. po tome ťto me viťe nije strah isprobavati nove stvari.
po genijalnom ljetu
deranju prijateljice koja je mislila kak je to simpatièno GLE NIGERA (ti boga ko da ga nikad nije vidjela) - isprièavale smo se dobrih 10 minuta
po tome ĹĄto se moja seka prvi put napila, bljuvala i kasnije tvrdila da joj je to od vruĂŚine
prvi put sam probala kupat se naked - kasnije se nisam dala u badiĂŚ

forumaĹĄi take it over from here :-D

dr.Mitch
29-11-2006, 15:22
prvi put sam probala kupat se naked - kasnije se nisam dala u badiĂŚ

Ljubi te deda!!

Meni Ìe se svakako urezat u pamÌenje tattoo koji se pojavi na mojim leðima. I siguran sam, pamtit cu ga cijeli Şivot

funkymonoloko
29-11-2006, 15:25
A niĹĄta posebno neke sitnice u ovome dugom(kratkom)Ĺživotu a moĹže i bolje i gore u sljedeĂŚoj :-) A ono nisam pametan

Lucynda
29-11-2006, 15:31
uf.. ima toliko toga da bi mogla roman napisat :-D
al pamtit Ìu samo lijepe stavri i dogaðaje, ruŞne Ìu zaboravit...

kima
29-11-2006, 15:40
UÅ¡ao sam u sretnu i stabilnu vezu koja se svakim danom sve viÅ¡e produbljuje i čini me sretnijim. JoÅ¡ samo da faks malo bolje poguram, ali i na tom polju sam napravio pomak.

Kad sve sumiram, neke želje sam ostvario, neke nisam, neke su napola ostvarene - zbilja se nemam ni na što požaliti, osim poraditi na svojoj lijenosti. Sve u svemu, uspješna godina za mene. Idem dalje, 2007. neka je još bolja.

Robierre de Cochon
29-11-2006, 16:23
ovo je bila plodna godina. :-D
odradio sam civilnu armiju. :-D
diplomirao sam - mislim da je to bio dogadjaj godine, mozda i desetljeca. :-D
poceo traziti posao, ali se odlucio otici malo iz Hrvatske, viditi svijeta i tako.
proveo sam jedan lijepi tjedan u Becu, to mi je ostalo u sjecanju kao partijaski highligt 2006.
ove godine samo lijepe stvari - tako i treba biti. ;-)

Just a little bit
29-11-2006, 17:15
bogme mi je iĹĄlo u 2006
imam fenomenalnu curu
fax - dao uvijet za trecu u 7 mjesecu
najbolje i najduze ljeto u zivotu
proĹĄao skoro cijelu Hrvatsku

nadam se da bu mi i 2007 uspjesna

Lara Car
29-11-2006, 17:24
:smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026

Gdje poèeti :smt033

KronoloĹĄki :-s

sijeèanj - :-#

veljaèa - DALA UPRAVU :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 nema viťe ispita tra-la-la-la-la

oŞujak - uŞivala u novootkrivenoj slobodi od uèenja :smt051 :smt051 :smt051 :smt051

travanj - :smt060 :smt048 :smt049 :smt057 :smt050 :smt054 :smt055 :smt101 zaljubih se :soppy:

svibanj - DIPLOMIRALA :smt031 :smt030 :smt040

lipanj- moj prvi razgovor za posao pravnika :D

srpanj - promocija :smt061 i dobila posel :-D

ljeto provela na radu, sa dragim :smt058

jesen mi baĹĄ nije bila neka :?

otkrila Opatiju :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050

i na kraju ove godine oèekuje me doista ťeÌer - godiťnji odmor, BoŞiÌnica i regres, posjet Sarajevu i poèinjem Novu Godinu na novom poslu \:D/

jako, jako, jaaaaako lijepa godina :D

merić
29-11-2006, 17:25
:

listopad- moj prvi razgovor za posao pravnika :D

lipanj valjda :-)

Lara Car
29-11-2006, 17:26
[quote="Lara Car":33dj022u]:

listopad- moj prvi razgovor za posao pravnika :D

lipanj valjda :-)[/quote:33dj022u]

:-D TNx

ultraviolet
29-11-2006, 19:49
poèinjem Novu Godinu na novom poslu
ozbiljno?
ald Å¡ikni pm i malo to detaljiziraj, uskoro ću i ja tražit, pa ono... :-D

uv ovu godinu pamtit po sljedećem:
(laže, napit će se za novu tolko da bu sve zaboravila do 2.01...ko i svake godine... :-D )
možda po bjesomučnom učenju (majke mi, nikad u životu nisma ovolko učila :roll: ) i odluci da privedem faks kraju
po hrpi odličnih ljudi koje upoznah. i nadam se da je to tek početak...
po nekoliko nezaboravnih zabava
al najviÅ¡e, po jednom tragičnom događaju nakon kojeg se sve promijenilo.... :cry: :cry: :cry:

leonisa
29-11-2006, 19:54
uuuuuuuuuuu :D

ultraviolet
29-11-2006, 20:07
uuuuuuuuuuu :D

hahahahaha, definitivno prava žena za ovaj topic!
ti si napravila poso i pol! :D

Romana
29-11-2006, 20:10
moŞda po bjesomuènom uèenju (majke mi, nikad u Şivotu nisma ovolko uèila :roll: ) i odluci da privedem faks kraju

Po ovom cu i ja pamtit 2006. - sto me dovelo na rub psihicke stabilnosti, al nema veze - jos koji zig i da vidis psihicke stabilnosti :-D

Pamtit cu i po puno :smt056 i :smt008 sto je pridonijelo da ne siznem i predjem na tamnu stranu.

Lucius Veratius
29-11-2006, 20:54
Ova godina mi je bila veĂŚinom jedan veliki shit.
Na faksu sam popuĹĄio big time, a i na privatnom planu mi je dosta tog u kurcu.
Zapravo jedino pozitivno mi je bio test na HIV.

Đ!
29-11-2006, 20:56
Po puťioni na faksu, po odreðenim djelatnostima i po gubljenju duťevnog mira bar na godinu dana.

Nani
29-11-2006, 21:09
maturirala, upisala faks, prekinula s dugotrajnim dragim, pa se opet pomirila, dozivjela jedno super dugo ljeto, nazalost nisam bila u inozemstvu... to se mora ispraviti!

Alita
29-11-2006, 21:20
Godina je zapocela tako da mi je netko na tulumu dignuo mobitel..lucky me.
Pamtit cu je po....
Gubitku i dobitku, postizanju nekoliko ciljeva i postavljanje 100 novih i tezih. Po iskusavanju vlastite tvrde glave, gledanju puno/previse serija u malo dana, zabavnom ljetu i mojim pijanim tukama, tituli polunametnika, ljuljanju i svim drugim zabavnim video sjecanjima, promjenama (svim i svakakvim), ponovnim pocecima i gubljenju vremena. Curicama mojim dragim koje se gube u masi (no nikad do kraja!) i yo-yo u.

veteran
29-11-2006, 21:20
OK je bila...nis posebno se nije dogodilo...osim sto sam upoznao hrpu forumasa i kaj me bOG primio za guzicu...

Figo9
29-11-2006, 21:32
U svakom sluèaju godina koju neÌu zaboraviti...bilo je tu i jako lijepih, a naŞalost i jako ruŞnih iskustava! Takoðer veliki zaokret u naèinu razmiťljanja i poimanju nekih stvari...u svakom sluèaju ove godine sam nauèio par dobrih lekcija ](*,)

iviv
29-11-2006, 21:32
ajme, previse toga. Sad mi ih je se tako drago sjetit. Na prvom mjestu je matura, upis na faks. Koncerti, docekala ih napokon, depeche mode naravno na prvom mjestu. Neka putovanja, nova prijateljstva, upoznavanja ona uzivo, i ona koja to nisu.. ah, puno toga..
sve u svemu, pamtiti cu ovu godinu.

doli
29-11-2006, 22:04
definitvno jedna od boljih godina koja je bila ispunjena jako dobrim odnosima s nekoliko ljudi, osobito u ovom zadnjem razdoblju...puno kvalitetno provedenog vremena...
nesto ispita, nesto zezancije, sve u svemu ne zalim se...maaaada, da je truncicu glupih, pokvarenih, licemjernih idiota manje, bilo bi jos bolje... :-D

glupko
29-11-2006, 22:05
pamticu po tome da su zeznuli jelacic plac jer su standove iz bogoviceve premjestili na trg uzass :evil:

Nightrain
29-11-2006, 22:41
Uh..odlican topic! :D

Ova godina mi je defitivno najvaznija godina moga zivota. Ajmo reci, prekretnica. Psihicki sam odrastao i ojacao te odlucio uzeti stvari u svoje ruke! Osigurao si drugu godinu faxa, zaposlio se i zaradio lijepe novce. Snove sam poceo realizirat u stvarnost i s lakocom prebrodio sve prepreke. Upoznao sam osobe i prijatelje koji ce umrijet za mene ako treba i shvatio sto znaci biti pravi prijatelj. Trenutno sam pronasao najjaci biznis na svijetu i zaradujem sa svojim najboljim prijateljima. Cak sam i stao na pozornicu pred mnostvo, ispunio mi se san svirati gitaru pred ljudima i dozivjeti osjecaj treme koja me unisitla toliko da nisam mogao ni smoke on the water odsvirat :D. Naravno..kada te tako krene, ne zaostaje ti niti zena. Osjetio sam i sto znaci kad odjednom dobijes prijatelje i rodake za koje nikada nisi cuo. Trenutno sam presretan i ovu godinu cu pamtit kao nesto posebno. Mislim da cu ju uramit nekako i stavit u svoju sobu.
Ma ljubim vas sve :D

veteran
29-11-2006, 23:00
E da....skoro zaboravio...naucio mnoge stvari s lijevom rukom :-D

francuskinja
29-11-2006, 23:03
hmmmm..sve neka pozitivna iskustva forumasa..drago mi je to èuti tj. èitati..
a meni parne godine nikad nisu bile jake ali eto..buduci da sve ovisi o individualnoj percepciji pojedinca..tj ovisno o tome kako gledati na neke stvari..nije ni protekla godina za bacit..
neke cinjenice su tu..puno novih lica je proslo kroz moj zivot, neka su ostavila traga, neka malo manje..provela nezaboravno ljeto..sto u Hrvatskoj, sto u inozemstvu, jedna situacija mi otvorila oci o pravom prijateljstvu, uspjesno rjesila prvu godinu faxa...odvazila se pjevat pred malo vecom skupinom ljudi .. malo probala svirat bubnjeve..i tako to..ovoono.. : ;)

tomy81
29-11-2006, 23:08
dao sam građansko (sad moj život viÅ¡e nema smisla)
napokon vidim neko svjetlo na kraju tunela (čitaj faxa)
nabacio kilažu (miÅ¡ići molim lepo)

al čemu žurba pa joÅ¡ ima do kraja godine mjesec dana. i to najboljih dana u godini........

a nova godina počinje rođendanom (mojim, jel) :D 8)

Murphy
29-11-2006, 23:29
Bome je bilo svega i svacega...dobrog i loseg, veselog i tuznog. Sve u svemu, jedna jako dobra berba ali iskreno vjerujem da ce iduca bit mucho bolja :-D

pogotovo period oko 17.3. :smt050

Andrea
29-11-2006, 23:41
ovu godinu ĂŚu najviĹĄe pamtiti po:
- uèenju
- prvom ljetu u zagrebu
- podrĹĄci dragog koji je ostao cijelo ljeto samnom u zg-u da ne budem sama
jer su svi otiĹĄli na more
- tome da sam dala godinu
- zasluĹženom odmoru u 9. mjesecu, lijepom vremenu - prvi put na moru sa
deèkom
- pijanom pjevanju karaoka na brodu punom starèeka
- tome da sam shvatila da neki ljudi nisu vrijedi moje paĹžnje i rjepila sam ih
se
... sve u svemu, bilo je dobro, uvijek moĹže biti gore, ali da mi netko kaĹže da ĂŚe iduĂŚa biti ovakva ne bi se bunila

Cro
29-11-2006, 23:45
A ono, godina kao godina..
Neuspjesi i uspjesi..
Kao ťto inaèe ide u Şivotu..

Dobre stvari su zasigurno:

- lijepo mi je u vezi koja traje veĂŚ godinu i dva mjeseca

- upoznao sam jako puno ljudi u ovih godinu dana

- krenuo u teretanu

- stekao dobrog prijatelja

- stekao super kolege i suradnike

- produbio svoja saznanja (nevjerojatno, ali ovaj faks pomaĹže u tome)

- imao jako lijepa iskustva kao èlan Ureda pravobranitelja

- imam joĹĄ ljepĹĄa iskustva pri osnivanju udruge

- dobre kolegice i kolege koji me podrĹžavaju u tome

Negativno:

- ogromno razoèaranje parcijalom.. Zapravo, ne toliko parcijalom, koliko èinjenicom da nisam ostvario plan; a u 95% sluèajeva ih ostvarujem

- kada sam shvatio da ipak nisam toliko uporan koliko sam mislio da jesam

- iako sam dobio puno viĹĄe novih prijatelja, negoli ĹĄto sam izgubio starih, uvijek se pitam: eh, gdje ste prijatelji da vas joĹĄ jednom vidim i da zaspemo bezbriĹžno na livadi pijani kao nekad..
:-D

Sve u svemu; glavno da sam zdrav i sretan..

Neka nam je svima iduĂŚa godina joĹĄ bolja od ove!

Vuk SaMOtNjaK
30-11-2006, 00:49
...i kaj me bOG primio za guzicu...

bolje neg zag za bradu

ocijenio bih ovu godinu kao vrlo povoljnu --> recimo, 70 : 30 % za pozitivu

pozitivno :

1. dobio ( :D ) curu s kojom sam eto nevjerojatnih 9 mj. ( puno s obzirom da mi je 3. mj. bilo maksimum ) i s kojom sam proveo nezaboravno ljeto
2. riješio cijelu 2. godinu s dobrim ocjenama i upisao dobre seminare na 3. godini
3. postao demos na 2 katedre
4. pokrenuo projekt borilačkih sportova na faxu
5. očvrsnuo mentalno
6. postao zadovoljniji u životu
7. stekao par dobrih frendova na faxu i učvrstio neka stara prijateljstva

negativno :

1. posvađao se s dosta starih frendova/frendica
2. prodao kuću u kojoj sam proveo jako lijepo djetinjstvo do 10. godine
3. namučio se dosta oko faxa
4. konačno okusio ljubomoru i zavist u većim količinama
5. joÅ¡ nemam položen vozački :-D

Lucius Veratius
30-11-2006, 01:32
5. joť nemam poloŞen vozaèki :-D
Ja je imam. njanjanjanjaaaanjaaaaa :smt098

Ma nije mi ova godina bila skroz u kurcu (je kaj se faksa tièe). Upoznao sam mnogo dobrih ljudi (Vuèe ne govorim o tebi da se ne bi umislio :-D ).

Vuk SaMOtNjaK
30-11-2006, 01:40
[quote="Vuk SaMOtNjaK":7piudsjy]
5. još nemam položen vozaèki :-D
Ja je imam. njanjanjanjaaaanjaaaaa :smt098

Ma nije mi ova godina bila skroz u kurcu (je kaj se faksa tièe). Upoznao sam mnogo dobrih ljudi (Vuèe ne govorim o tebi da se ne bi umislio :-D ).[/quote:7piudsjy]

sad sam se uvrijedio, gade jedan :(

kad sam spomenuo da sam stekao nove frendove na faxu, mislio sam i na neke cure, među kojima si i ti :cloppy:
( a bob rock je već stara garda :smt117 )

30-11-2006, 02:47
Za mene je ovo bila kao postapokaliptièna godina...
Godina u kojoj su se skupljali komadiĂŚi svega ĹĄto je u proĹĄloj godini rastureno... uglavnom bezuspjeĹĄno... stvari nakon raspada nikad ne sjednu potpuno na svoje... pa tako ni eto... ove moje...
Bila je ovo godina u kojoj se uglavnom bjeŞalo... sakrivalo... uniťtavale toèno odreðene moŞdane stanice i bolji dio jetre... uglavnom bezuspjeťno... nekim stvarima se ne moŞe pobjeÌi... i uvijek su tu... kao aveti... èekaju momente slabosti da te opale po pijanoj crvenoj njuťci..
Ovo je bila godina razoèarenja... ono ťto sam bio pisao na svom blogu... optimistièan ulazak u 2006. i oèekivanja da Ìe sve krenuti na bolje... palo je u vodu veÌ svega nekoliko tjedana poslije 01. sijeènja... previťe se ruŞnih stvari dogaðalo ljudima oko mene i raspadanje iz 2005. se samo pogorťalo...
A osim toga... na svakom koraku su se ljudi potrudili da me joť viťe uniťte i ponize... koji god su stigli... svako malo, pa netko novi sa ťakom u moju glupu glavu... dosta sam ljudske prirode upoznao ove godine... i ne mogu reÌi da mi se sviða...

Ne znam... ovo je bila godina sa potpuno postapokaliptiènim osjeÌajem... sve ťto je imalo veze s mojim djetinjstvom ove godine se do kraja èisti... razaranje je potpuno...
I mogu optimistièno zakljuèiti da Ìu, ako joj doèekam kraj, iz 2006. izaÌi puno mudriji... puno jaèi... puno oprezniji... puno... odrasliji...

U buduÌnosti se nièemu ne nadam... nemam niťta za izgubiti nit se ièemu nadati... tako da ne znam ťto bi me to joť moglo neugodno iznenaditi... but we shall see... Onaj Gore sigurno ima joť kojeg asa u rukavu...

Tighelia
30-11-2006, 03:18
Da budem iskrena i ne krijem se iza laŞnog optimizma i gledanja kroz ruŞièaste naoèale... Ovo je bila prilièno loťa godina za mene... Nezadovoljna s ispitima u drugom dijelu godine, razoèarala se u odnosima s nekim ljudima (ostavila jedno prijateljstvo za sobom), pretrpila dosta svaða i nesuglasica s okolinom.
Ipak, sretna sam zbog èinjenice da su mi dvije drage osobe diplomirale, da imam divnog deèka i super frendice. Izuzetno mi je drago da sam se ponovno zbliŞila s mojim curama iz srednje i da smo si sad kao prije. Provela sam i predivnih par dana ovo ljeto koje ne bih mijenjala za bilo koje ljetovanje na svijetu. Win some, lose some, tako to nekako ide...
Bilo kako bilo, u 2007. oèekujem da zabljesnem u punom sjaju i nadoknadim sve propuťteno u prethodnoj!

sickboy
30-11-2006, 10:10
.........Kako mi je godina prosla..........?!

Nadasve zanimljivo pitanje..................ili nije......?.........Uostalom koga briga kako mi je prosla godina................mene najmanje..................moving on.......

Na fakultetskom planu definitivno je moglo bolje i potrudit cu se da tako krene.......

A ostalo........?..............
Saznao da definitivno ne treba mjesati red bull, votku i viski.....sa gensom.....
Probao neke nove stvari......
Saznao neke stvari koje me nisu bas razveselile....
Upoznao dosta novih ljudi, kaj nije lose......neke vrlo zgodne nove osobe.....
:-D
Tuzba za vrijeđanje sluzbene osobe otisla u zastaru...........
Bio u Londonu, vrlo lijepo iskustvo.......koje namjeravam ponoviti.....
Napokon se dopeljao na zeljenu kilazu.......
Dobio potvrdu da me fat ne voli................

Uglavnom godina je proletjela u alkoholnim parama......."kavama".......treningu........i tu i tam ponekom ucenju za ispit.....
Daklem prema vasim diplomama, djeci i kaj ti ja znam cemu sve ne....potpuno zanemariva godina...........
8)

30-11-2006, 10:30
ok, let's see..
fax-pusiona
ljeto, more-pusiona
fax-pusiona
mentalno zdravlje-kaj je to?
nabacio 15 kg u 1 god...to se pamti..

now fo real..godina ko godina, mogla je bit i gora s obzirom na kolicinu ulozenog truda.bit ce bolje druge god.hope so

merić
30-11-2006, 10:55
Nadam se da ĂŚu veĂŚinu godine kad tad zaboravit ( ili da ĂŚu te neke epizode pomit samo kao ono ĹĄto se viĹĄe ne smije ponovit).
A godina je poèela upravo jednom takvom... Prvi 5 dana provele sam u plaèuÌi, pokazala svu svoju naivnost koju bi, pak, neku drugi, ne toliko naivni ljudi, protumaèili kao sredtsvo za postizanje cilja.. ali, ne, to nije uopÌe bilo to, neko smo jedan od naèina da se poðem osjeÌati bolje...
Prvi ispit koji sam polagala u ovoj godina bila je sociologija,koju sam mogla i morala poloŞiti davno prije.... A polaŞuÌi taj ispit, tj.prihvativťi 2 unatoè 100% toènim pismenim dijelom ispita krenula sam linijom manjeg otpora. Rezlultat toga se loťe ocjene iz nekih laganih ( meni i inaèe) ispita, minimalan trud oko ispita i nizak prosjek... MoŞda moje ocjene na prvi pogeld nisu tako straťno loťe, ali meni su grozne, jer znam da sam mogla dobiti viťe ( ne krivim profesore nego sebe samu... i trebala bih biti presretna i s ovakvim ocjenama,s obzirom na uloŞeni trud...)
Ljeto je kao trebala biti svijetla toèka.. Trebala biti... Dane sam provodila pokuťavajuÌi uèiti, pomaŞuÌi mami, pomaŞuÌi mami, pomaŞuÌi mami....eto, ako mi faks krene loťe bar Ìu moÌi nastaviti obiteljski posao.
Dolaskom u Zagreb veÌ sam poèela osjeÌati da se mojoj, skoro trogodiťnoj vezi, bliŞi kraj, i to onaj definitivni... Cijeli deveti mjesec je bio ok, nitko nije mogao ni naslutiti, osim mene... U novu akademsku godinu uťla sam slobodna, nesretno zaljubljena i tako to. U nadi da Ìe rad pomoÌi, upisala sam 3 seminara, nadobudno poèela uèit kazneno, prepala se i nisam iziťla na rok....
Biloje tu i lijepih stvari ove godine, ali jedva èekam da zavrťi...
A u 2007. samo Ĺželim biti marljiva, vrijedna i privest treĂŚu godinu uspjeĹĄno kraju, upisat 4. Znam da to mogu...
I,da, shvatila da neki ljudi ne zasluŞuju moje prijateljstvo ni minumum paŞnje. Najbolja prijateljica mi je rodila sina, ali cijela ta prièa je straťna. Nadam se da Ìe biti sretna,a da Ìe se odreðena osoba kajati zbog svojih postupaka cijeli Şivot ( ako je uopÌe sposobna kajati se..)...

*SUPERMAN*
30-11-2006, 20:39
Valjda ne doslovno? :?

2006...hm... Da vidimo; Usao u 2006. sa mononukleozom tako da vjerujem da sam jedini koji ju je docekao trijezan :p . U proljece se zaljubio,iz toga se razvila super veza koja jos traje :smt054 ... Imao jedno od boljih ljeta... Ocistio prvu godinu... Krenula 2 godina prava,to je ujedno i bio kraj 2006. za mene,nakon toga zivot je se naglo rutinirao i dosadio...

b@dek
30-11-2006, 21:15
novu godinu zapocela tako da sam na doceku prerezala stopalo .. no brzo sam to sredila .. to sam smatrala losim pocetkom . no godina je vise manje bila uspjesna ..

rijesila stvari koje sam trebala rijesit .. postavila si neke ciljeve koje sam ostvarila i neke dugorocne kojima sam sve blize ..

Galijun
30-11-2006, 23:38
Faks:
Mozda jedina konstantna stvar ove godine. Od traumaticnog Rima u sijecnju, do kolokvija iz kaznenog 28.11., dao sam svaki ispit onda kad sam planirao sa izuzetkom KPPa kojeg sam pao samo na predroku. Pa ipak, prosjek mi je blaga katastrofa i iako mi 100000000000 ljudi govori da se to ne gleda, osjecam da ce biti jako puno problema i posla ako zelim imati buducnost kakvu zelim...

Drustvo:
I dok je prva polovica godine vise prosla u mojoj letargiji, tradicionalno trulo ljeto, jesen je valjda bila najproduktivnija mog zivota. Stalni izlasci, druzenja, ucvrscivanja prijateljstava, stvaranja novih, srecom, nisam izgubio niti jednu osobu do koje mi je stalo. Jesen je popravila ovu kategoriju tako jako da je ova stavka uvjerljivo najbolja ove godine.

Ljubav/curke:
Kratko i jasno: nistica. Razloga je vise. Moje luftanje od prethodne dvogodisnje veze je uzelo maha preko katalizatora koji to nije smio biti i pretvorio moju zanimaciju u ovisnost te moje zanimanje za ljepsi spol, barem sto se tice prvih 6 mjeseci, bacio na stadij u kojem sam bio pred 3 godine. Nema veze, ako to znaci da krecem opet ispocetka, so be it. 2007 definitivno nemre bit gora od ove :-D.

Me, myself & I:
Drzim se nekako. Svjest o svojim manama uporno pokusavam ispraviti. Neka ide, nekad ne ide. Lagao bih kada bi rekao da sam zadovoljan, lagao bih kad bi rekao da nisam. Uvijek si nalazim stvari koje me smetaju o samom sebi, valjda je to normalno :? . Mozda sam malo ocvrsnuo kroz ovih 11 mjeseci...

*SUPERMAN*
30-11-2006, 23:53
Usao u 2006. sa mononukleozom

sad mi to velis, manijace?! :-D

Kaj nisi skuzila da sam bio cijelu vecer na sokicima?! :-D

Lucius Veratius
01-12-2006, 00:27
Valjda ne doslovno? :?
Ne brini, ne prenosi se socijalnim kontaktom pa nema nièeg straťnog u onom naťem rukovanju u Podmornici. :-D

malimrav85
01-12-2006, 01:20
E da....skoro zaboravio...naucio mnoge stvari s lijevom rukom :-D
Ovo je samo meni odvratno, ili?

Dao OPPD i rim.

LoĹĄeg, hvala Bogu, nije bilo.

sifilis
01-12-2006, 13:46
upoznah arajza. :smt050 ostalo sve je manje vise nebitno.

bestijica
02-12-2006, 18:41
Upoznala hrpu ljudi,
neki su mi se zgadili
dala uvjet za prvu,
imala sto imaginarnih bolesti,
digla puno para na kladuĹĄi...i tako

vuffek
03-12-2006, 12:26
...preseljenje u novi stan
...ogranièenje izbivanja iz zgbzumberak :evil:
...super ekipa....shvatila sam da sam ja ta koja biram
...kitty :D
...druga godina faksa

sve u svemu...godina s najmanje kriza do sada...godina s najviĹĄe smajlova :-D na mom licu

Aris€
03-12-2006, 15:10
po tome kaj sam 3 put banan

Dark Lady
03-12-2006, 18:19
2006. mi bas i nije bila nesto. usla u nju sepavo, al barem bez gipsa na nozi s kraja 2005... :shock:
prestala raditi. :smt085
odlucila se posvetiti samo faksu. ali svejedno dala jedan jedini ispit... :oops: na faksu stvarno nikako da krene. ](*,)
obiteljski problemi sve gori. :smt090 :smt022
na ljubavnom planu prilicno promjenjivo... :smt084 :smt050 :smt066 :smt060 :smt071 :smt008
izlasci su zato druga strana - lumpalo se kvalitetno. :D
kako je netko vec spomenuo - ni meni parne godine bas i nisu pretjerano pozitivne pa se nadam da ce nova 2007. biti puno uspjesnija. :smt023

red_orange
03-12-2006, 18:58
ova godina bila mi je fenimenalna.faks mi je krenuo, ljubav se joĹĄ viĹĄe rascvijetala, stekla super frendice na faksu, obnovila odnos s bivĹĄom najboljom frendicom iz srednje ,rijeĹĄila se nekih napornih i razmaĹženih ljudi..joĹĄ da dobim novi komp bilo bi predivno! :-D

Starfish
03-12-2006, 19:14
postao demos na 2 katedre

joÅ¡ nemam položen vozački

Nisam demos na dvije katedre :smt022 , al ako sve bude u redu i ne zagazim nikakvog pjeÅ¡aka :smt027 , ili joÅ¡ gore, čunj na poligonu :smt027 :smt027 , mogla bih imat položen vozački do kraja godine... \:D/

Åveliki kuracta joÅ¡...

Matija Babić mi je ostavio komentar na blogu...\:D/
Ne jedan, nego dva...\:D/

To je uglavnom to...

edit: Plus - Matija Babić me stavio na naslovnicu dva puta.\:D/

Jagodda
03-12-2006, 21:30
po nièem posebnom--

jedino vrijedno spomena jest vozaèki oko kojeg sam se zbilja namuèila, al ono zbilja i uvjet za drugu godinu-- ostalo ni ne pamtim -- moglo je bit i bolje

Don_Juan_DeMarco
03-12-2006, 22:28
Po tome sto sam nasao srodnu dusu... :smt060

Nivette
04-12-2006, 00:33
Godina puna uspona i padova.....
izvrsna proslava Nove godine, bez decka, koji se odlucio za skijanje umjesto na proslavu sa mnom, ali s mnostvom dragih prijatelja
Popravila odnose i proslavila pola desetljeca veze s tim istim deckom
Ucim, ne ucim, ne da mi se, ma ucit cu sutra, pa je fax i bolje nego sto bi trebao biti ako uzmem u obzir uloĹženi trud...
Izgubila 9 kg, udebljala se 5 kg
posvađala se i pomirila s roditeljima rekornih 100000000 puta
Posvetila se vise svojim najboljim prijateljima
Shvatila da je najbolji prijatelj gaji prema meni dublje osjecaje nego ja prema njemu, odmaknula se malo od njega i shvatila da gubim najboljeg prijatelja
U potrazi za novim najboljim muskim prijateljem i sa sumnjom u postojanje musko-zenskog prijateljstva
Zabrinuta zbog faxa i svega vezanog uz njega, ali svejedno sretna i u iscekivanju Nove godine u Pragu (sa deckom jer je priznao da mu je proslava 2006. bila losa jer nismo bili skupa) :D

Vuk SaMOtNjaK
04-12-2006, 01:13
Nisam demos na dvije katedre :smt022 , al ako sve bude u redu i ne zagazim nikakvog pjeÅ¡aka :smt027 , ili joÅ¡ gore, čunj na poligonu :smt027 :smt027 , mogla bih imat položen vozački do kraja godine... \:D/

pazi se frenky :smt027

:D

from KustoÅ¡ija with love, Matija BabiČ

04-12-2006, 11:36
ma meni je ova godina bila zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neĂŚu iznosit detalje (sve te detalje znaju oni koji ih trebaju znati, a vi svi ostali, tko vam je kriv...), ali ĹĄto se viĹĄe bliĹži kraj godine, sve mi je bolja i bolja

Ante Gotovina
04-12-2006, 12:04
UniĹĄtila svoj stari blog :cry:

Primjetio sam. A bať mi se èitaju dogaðanja Zagreb-after-midnight. Kad Ìe novi? :-D

Don_Juan_DeMarco
05-12-2006, 23:12
Po 21.9.....jer je to najdrazi dan u mom zivotu...

As I look into your eyes
I see all the reasons why
My life’s worth a thousand skies
You’re the simplest love I’ve known
And the purest one I’ll own
Know you’ll never be alone

My baby you
Are the reason I could fly
And cause of you
I don’t have to wonder why
Baby you
There’s no more just getting by
You’re the reason I feel so alive
Though these words I sing are true
They still fail to capture you
As mere words can only do
How do I explain that smile
And how it turns my world around
Keeping my feet on the ground

p.s.zbilja nemogu prestat mislit na tebe....

:smt058

Optimist
21-12-2006, 20:35
Po tome da ju ne Ĺželim pamtiti...

yoda
21-12-2006, 22:32
potpisujem gornji post

jedna od najgorih, ako ne i najgora godina u mog dosadasnjeg zivotnog vijeka... na svakom podrucju...

no moze uvijek biti i gore, samo da se ne ureknem, kako mi je krenulo ne bi me nis zacudilo...

šola-braveheart
21-12-2006, 23:03
po GPP-eu :x

Vuk SaMOtNjaK
22-12-2006, 02:12
potpisujem gornji post

jedna od najgorih, ako ne i najgora godina u mog dosadasnjeg zivotnog vijeka... na svakom podrucju...

no moze uvijek biti i gore, samo da se ne ureknem, kako mi je krenulo ne bi me nis zacudilo...

zapamti, nikad ne može ić stalno loÅ¡e, prema teoriji vjerojatnosti, relativiteta il nekog desetog govna... tak da uskoro očekuj skok
isto kao i kad je obrnuto --> ide ti stalno super i najednom pad...

slatkiš ubojica
22-12-2006, 08:46
sijecanj - koncert bodoma i upozno curu
veljaca - ostavila me cura :lol:
lipanj - trijumf u skoli, hihi.
srpanj / kolovoz - upisao pravot :lol: bio u turskoj i siriji
studeni - amarthi i wintersun

sve ostalo bezveze.

walter
22-12-2006, 12:25
po nekim prokletim ljudima
ljudima koji su zli zla radi
po tome ťto èeťÌe nego ikada razmiťljam kak ubiti i nije tak straťna stvar
po tome ĹĄto sam sastavila popis ljudi koje bih ubila

godina koja je bila stvarno ispunjena, al godina koja me koĹĄtala Ĺživaca
godina èije Ìe se posljedice protezati joť dugo dugo

22-12-2006, 13:33
Pamtit cu je po prijateljima bez kojih ne bih mogla nista, koji su sa mnom i uz mene od pocetka faksa. Po nekim ljudima s kojima bih jako htjela razviti prijateljstvo. I svima saljem velike puse. A naravno i po jednoj curi koja je najvece razocaranje ikada u zivotu, kako covjek moze nasjesti lijepim rijecima i izljevima ljubavi, a da ni ne posumnja da iza toga nista ne stoji osim iskoriĹĄtavanja i komocije. I naravno po relativno uspjesnom pocetku godine, i po nadi da cu poloziti jos taj ispit s prethodne.
Sve u svemu, nije losa godina, ali bilo je i boljih :-D

Emer
22-12-2006, 13:48
po...
...neobiènom doèeku.
...padovima u odnosima s donedavno vaĹžnim ljudima. (moĹže to i u singularu, al ovak je ljepĹĄe zakukuljeno.)
...rekordnoj lijenosti.
...konstantnoj uŞurbanosti, napetosti i iťèekivanju.
...èetiri èetkice za zube.
...nekoliko novih poznanstava.
...situacijama koje bih radije zaboravila. (ali neĂŚu.)
...pet, "poslovnih" putovanja, jednom transkontinentalnom, i nekoliko turistièko-ugodnih.
...pivi.
...obiteljskim zgodama.
...bojama, mirisima, okusima, te ukupnom doĹživljaju: zelena, treĹĄnjasto svjeĹža i topla, slatka i vedra.

brijah
22-12-2006, 15:05
....shvatila sam da sam ja ta koja biram
...

ovo je valjda najbolje sto sam procitala ovdje 8)

meni je godina bila odlièna.
ovo gdja se nalazim sada je valjda nesto sto bih prije pola godine mislila da je nemoguce, ali eto ;) zadovoljno se osjecam.

u prvoj polovici godine sve mi je islo prelako, presavrseno, prepravilno, i...........onda je prestalo biti tako. savrsena i velika ljubav je to prestala biti. jebiga. uspjela sam i ja plakati :(

nauèila sam tisucu stvari. a valjda najcesce onu---kako pamet ostaviti doma :-D

razocarala se u nekim starim prijateljstvima, usrecila u novim.

naucila da su ljudi nekad/uvijek neiskreni i zlocesti--- a ja jos i gora.

ugl, zavrsavam ovu godinu mocno i zadovoljno(u onim stvarima koje su mi trenutno napete i zabavne) i ponosno sto unatoc i nekim teskim stvarim koje mi se desavaju a na koje ne mogu utjecati (obitelj, zdravlje, svakakvi ljudi) odbijam prestati biti ovoliko pozitivna i nabrijana na sve ovo dobro sto trenutno imam i sto me tek ceka.

i odbijam prestati piti, izlaziti i zabavljati se. i ponekad zgrijesiti.

Ex
22-12-2006, 19:33
èesto se kaŞe kak doèekať novu godinu tak Ìe ti i cijela bit!bať se i ne slaŞem s tim poťto mi je doèek bio super i onda je sve krenulo.....
evo samo nekih stvari.....cura me ostavila nakon godinu i pola veze,umrle su mi tri jako drage osobe koje su obiljeŞile jedan dio mog Şivota(ujo,kum i djed),neki ljudi me razoèarali........ima tu joť jako jako puno stvari!uglavnom godina mi je preloťa i samo èekam kad Ìe proÌ..............

veteran
23-12-2006, 02:00
....shvatila sam da sam ja ta koja biram
...

ovo je valjda najbolje sto sam procitala ovdje 8)

Fakat je...istinita recenica a tako pametna...

vuffek
23-12-2006, 09:29
tko bi rekao da ova spoznaja dolazi od jedne plavuťe :-D ...ali stvarno...toliko mi je trebalo da skuŞim to...da se ne moram ja prilagoðavati tuðim odlukama...ljudima...itd...idem tamo gdje je sve po mom...
...joť da barem poradim na svojoj odluènosti...i onome da nemogu reÌi ne...

leteca medvjedica
24-12-2006, 23:15
bila mi je ok ova godina.
super novi ljudi i nekoliko novih prijatelja. puno proèitanih knjiga koje sam htjela proèitati. koncerti. dobro ljeto. zavoljela faks, bar malo. joť dosta super stvari. i dva tuŞna dogaðaja, ali to sad nema veze.
i pamtit Ìu je joť po tome ťto prvi put cijelu godinu imam istu boju kose, ťto sam poèela pit vino nakon dvije godine, po onom dm-u kod westina u koji nikako nisam mogla prestat iÌi...

nudistica
25-12-2006, 00:21
Ovu godinu pamtim po neuspjesima na svim zivotnim planovima.

leteca medvjedica
25-12-2006, 00:38

bit ce bolja druga :-)

suni
25-12-2006, 12:09
stvari za pamcenje
-doèek nove koji me fakat promijenio
-post zimska depresija
-ali ipak sam sve sredila i dokazala sebi da mogu
-prekrasno ljetovanje s mojim dragim na mjestu gdje se jos i danas osjeca ono praiskonsko
-obnavljanje prijateljstava s nekim ljudima koji su zapravo uvijek tu uz mene
-prekidanje veza s emocionalnim vampirima i otpadcima
-ponovna spoznaja da imam najstarce na svijetu
-spoznaja da cu ubrzo diplomirati i ponovo postati brucoĹĄ

bilo je dobro ;-)

Optimist
25-12-2006, 23:12

bit ce bolja druga :-)

SlaĹžem se s ovim postom...mora

šola-braveheart
26-12-2006, 00:20
slazem se sa nudisticom

ProvokatoricA
26-12-2006, 00:24
Po svemu...sjeÌam se svakog detalja...napravila sam par gluposti al nije mi Şao...jedino za èim Şalim je ono kaj nisam napravila...al sve u svemu ova year je bil nadasve dobra i obeÌavajuÌa... :D

veteran
26-12-2006, 00:28
...jedino za èim žalim je ono kaj nisam napravila...

Meni je ovo prva godina da sam napravio sve sto mi je palo napamet...neke stvari nisu uspjele ali vazno mi je da sam probao...

Joker
26-12-2006, 02:17
Bila je dobra godina,upoznala sam mnogo prekrasnih ljudi...Iskreno,jedino sto mi sada pada napamet je to da sam upoznala izuzetnog decka koji je sada moj i zato mi je 2006. tako dobra...a po svemu sudeci 2007.ce mi poceti jednako dobro kao sto mi zavrsava 2006. ...

brijah
26-12-2006, 11:53
...jedino za èim Şalim je ono kaj nisam napravila...

Meni je ovo prva godina da sam napravio sve sto mi je palo napamet...neke stvari nisu uspjele ali vazno mi je da sam probao...

ja isto. to je jedna od stvari na koje sam fakat ponosna--- sto sam htjela to sam i pokusala; najcesce uspjela, a kad i nisam, nisam to dozivljavala kao neuspjeh- bar sam pokusala i napravila ono sto sam htjela--- a taj osjecaj je zaaaaaaakon.

treba probat, ici do kraja ako nesto doista zelis, a ne ustrucavat se probati uopce. (upravo to cu zazeljeti kao novogodisnju zelju jednoj osobi koja je zbog tog 'ne-pokusavanja' jaaaako puno izgubila...)

vuffek
26-12-2006, 12:01
same here...skuĹžila sam da je spontanost super stvar...i kad zbrojim sve dobitke i gubitke...definitivno sam u plusu... :-D

Figo9
26-12-2006, 12:05
Pamtim ju po velikim oscilacijama! Prvo jako dobro, pa jako loĹĄe, ali viĹĄe je bilo loĹĄih stvari...ne dogodile se :!:
IduĂŚu godinu ĂŚu se ugledati na Provokatoricu i Ĺžalit ĂŚu jedino za onim ĹĄto neĂŚu napraviti :D

Smeghead
26-12-2006, 12:41
najbolja god nakon 2004.
uspjesi u svim aspektima Ĺživota :-D

ZvRk
26-12-2006, 13:02
užasna godina... svi su mi nešto u obitelji bolesni :(
društvo mi je poluraspadnuto :x
al zato su fax i dečko semper kewl :-)

ultraviolet
23-12-2007, 12:05
evo, bliži se blagdani i još nitko nije otvorio topic. :?
(pa ću ja preuzeti taj ogromni teret na sebe....ovo mi je prvi!!!!:D )

da malo sumiramo 2007.....po čemu ćete je pamtiti?
koji je bio najljepÅ¡i događaj, a koji bi željeli Å¡to prije zaboraviti?
što želite sebi, a što drugima u 2008.?
koje stvari želite promijeniti, a koje zadržati?
kako ćete dočekati božić, i Å¡to za vas on predstavlja?
Å¡to bi htjeli naći ispod bora?

eto, da unesemo malo predblagdanskog ugođaja na forum....

:santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa:
:wav: :wav:
:smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041
:smt051 :smt051 :smt051 :smt051 :smt051 :smt051 :smt051

Just a little bit
23-12-2007, 12:17
najbolji dogadjaji u 2007:

1.kad sam polozio MP s kojim sa se zajebavao 6 mjeseci = dao uvijet
2. sestrina svadba
3. Dinamo ubio Ajax
4. ljeto 2007 - najbolje u zivotu

Pod borom cu dobiti ono kaj si sam kupim, imam odrijeĹĄene ruke, tj sam si mogu kupiti kaj hocu, pa to moram stavit pod bor :-D (sad neznam kaj da si kupim :shock: )

u 2008 godini oèekujem:

Polaganje GP-a i GPP-a, te bar 3 ispita sa 4 godine
promocije mojih prijatelja na fakultetima (Ekonomija itd ) :-D
Hrvatska repka osvaja Europsko prvenstvo
Georg Koch kapetan Dinama
Blanka Vlasic izjavljuje da ne osvaja medalje radi diĹĄpeta i juznog temperemanta vec izrazito radi marljivog treniranja
kosovo republika !

:smt109

Živjeli !

doli
23-12-2007, 12:21

jel to tvoj prvi topic??mislim da je..pa cestitam uv, sad si sluzbeno kul :-D
pa ajde da se ne uvrijedis kaj ti nitko ne pise...

po čemu ćete je pamtiti?
po jos jednoj godini provedenoj na faksu...

najljepsi- radar, a rado bi zaboravila onu svaku noc pred ispit kad odlucim ne izaci...

sebi manje a drugima vise hrane

manje pusiti, a zadrzati dobro podnosenje vecih kol alkohola...

da, i mi proklete komunjare slavimo ko i svi ostali...valjda..jer mislim ono cijeli dan locemo , na kraju dana se posvadamo i ako je bas jako sretan bozic, neko i dobije batine...pa tak i vi slavite,jel??

nebum dobila nista jer kod nas to nije obicaj jer smo skrti..tak da necu o tome razmisljati jer bum pocela plakati...
:crybaby: :crybaby: :crybaby: :-D

Galijun
23-12-2007, 14:20
da malo sumiramo 2007.....po èemu Ìete je pamtiti?

Po promjenama nabolje. Usao u ovu godinu bez ikakvih ocekivanja (dapace, u totalnoj depresiji moram bit iskren), ispalo je bolje od ocekivanog (ocito ne smijem nabrijano ulazit u nove godine :lol: )

koji je bio najljepťi dogaðaj, a koji bi Şeljeli ťto prije zaboraviti?

Polaganje gppa i trenutak kad mi je frendica poslala poruku da nam je uvjet smanjen na 4 :-D
A najgori...cas kad sam popio Kolu sto mi je produljilo boravak u bolnici za 1 dan.

ĹĄto Ĺželite sebi, a ĹĄto drugima u 2008.?

Da mi svi budu lepi, zdravi i pametni :-D

koje stvari Ĺželite promijeniti, a koje zadrĹžati?

Sve dobre ljude s kojima sam se zblizio u ovih godinu dana zelim zadrzati, a kod sebe promjeniti neke navike koje me koce u mnogim stvarima...

kako Ìete doèekati boŞiÌ, i ťto za vas on predstavlja?
ĹĄto bi htjeli naĂŚi ispod bora?

Doma, u drustvu obitelji (ako padne koje zarakijavanje na Badnjak, necu se bunit :-D ). Dobit cu za Bozic ono kaj ja zazelim tj. lovu da si kupim kaj zelim, fair 'n' square hehe. A kaj mi predstavlja...jos u srednjoj je predstavljao savrseno doba za izivljavanje na kompu sa ekipom, nekad me uhvati nostalgija, a sada su se stvari promjenile podosta tak da mi predstavlja priliku da se nazderem kolaca ko blata i provodim vrijeme u miru, dalje od vreve koja nas hvata tokom godine...

Nivette
23-12-2007, 14:24

hm... po svojoj gluposti zbog koje sam skoro ostala bez jedne od najvĹžanijih osoba u mom Ĺživotu
po tome ĹĄto sam prvi put u Ĺživotu osjeĂŚala strah
i po tome ĹĄto sam upoznala prekrasne ljude, od kojih mi je par njih priraslo srcu kao da ih znam cijeli Ĺživot

ne postoji dogaðaj kao jedan takav, cijelo more
zaboraviti - jednu glupost iz veljaèe i sudar

da nastavim u iduĂŚoj godini onako kako ĂŚu zavrĹĄit ovu, vrijedno, tj. da me ne napusti motivacija, da i dalje bude ovoliko sreĂŚe i naravno, Ĺželim da bude zdravlja
drugima - zdravlje i ljubav

manje cigareta, zadrĹžati sve ostalo

doèekat Ìu ga tradicionalno u kvartovskom bircu, u druťtvu ljudi koje znam 16-ak godina, sam BoŞiÌ provesti s obitelji i meni dragim ljudima
a ťto mi znaèi... joť jednu priliku za druŞenje s meni najdraŞim ljudima :D
to mi je najdraĹži blagdan

niĹĄta, imam sve ĹĄto Ĺželim i ĹĄto mi treba :D

i joť malo blagdanskog ugoðaja (da, volim smajliÌe :oops: :-D ):

http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/a010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/a014.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/a022.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/b010.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/b030.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/b034.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/d014.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/d018.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/d038.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/d066.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/d099.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/e028.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/f050.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/f065.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/g030.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/g060.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/g080.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/u050.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/u068.gif http://www.smilies-smilies.de/smilies/weihnachts_smilies/dancex.gif http://www.smilies-smilies.de/smilies/weihnachts_smilies/dancex2.gif http://www.smilies-smilies.de/smilies/weihnachts_smilies/5.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/g100.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/w015.gif

suni
23-12-2007, 14:42
po tome kaj je bila dosta radna i stresna. praksa, diploma, upis na novi fax...postigla sam sve kaj sam planirala(to je dobar ali i prolazan osjecaj)
upoznala sam neke nove i drage ljude, te produbila vezu s njim...

svaki tren proveden s njim i s prijateljima, svaki dan na peljeĹĄcu
a Ĺželjela bi zaboraviti dan kad sam saznala da mi je voljena osoba bolesna...

Ĺželim i sebi i svojim voljenima puno zdravlja, malo viĹĄe novca i da ostanemo sloĹžni kao do sada

zadrĹžavam sve, ne mijenjam niĹĄta

doèekati cu ga zdereci meso, bozic mi predstavlja uspomenu iz djetinjstva-kad mi je nesto znacio...nista vise

niĹĄta imam sve

Condor
23-12-2007, 15:35
kad zbrojim poraze,niĹĄta ne ostaje.................. :(

Romana
23-12-2007, 16:31
Jeeee, topik ti nece propast :smt041
Da i ja doprinesem -

Po diplomi i prvom poslu.

Mucho dobar dogadjaj je bila diploma, ovaj drugi nemam ili se nemrem sjetit.

Samo zdravlje.

Zelim promijeniti nacin na koji ustajem ujutro - hocu doruckovat kao osoba s normalnim hranidbenim navikama, popit kavu i onda otic na posao.
Al ne, ja moram spavat do 5 minuta prije kretanja.

Isto tako zelim naucit kuhat i da bude hranjivo i izgleda pristojno.

Ostalo je sve dobro.

Sa svojima, ljusteci orahe i tamaneci kiflice.

eto, da unesemo malo predblagdanskog ugoðaja na forum....

Eto unijela si, bOg te blagoslovio!

glupko
23-12-2007, 16:43
Isplatio dug drzavi :-D

Svaki novi dan novi trenutak...pa ne bi izdvajao..

Svima ljubavi i pameti prvenstveno...a onda zdravlja i love koliko treba.

Zelim stan za sebe :evil:

Kod frenda tulum...there`s something about Christhmas time
:)

Boksacku vrecu
:p

djevojcica sa sibicama
23-12-2007, 16:45

prva godina na faxu, ljepo ljeto, nova prijateljstva. solidna godina.

najljepĹĄi-kad sam dala ispit za uvjet prije ljeta :D i svi oni koncerti na kojima sam bila, a bilo ih je...mnogo :-D
za zaboraviti samo jedno grozno pijanstvo. ne ponovilo se! 8)

i sebi i drugima-zdravlje i punopuno ljubavi.

zadrĹžavam sve, a gdje bi mi bio kraj uz malo viĹĄe organiziranosti...:-D

uz staroga, njegovu curu i njenu uĹžu obitelj :D
plus purica, mlinci i gomila kolaèa, a naveèer Ìu pogledat èudo u 34. ulici. boŞiÌ je za mene samo joť jedan dan u godini kad jedem neogranièeno i ne uèim bez griŞnje savjesti :D

dobila sam veÌ juèer sve one gluposti koje sam Şicala starog tak da Şelja viťe nemam :-D

vuffek
23-12-2007, 16:53
2007.....po èemu Ìete je pamtiti?
...hm...pamtit Ìu je i po dobrom i po loťem...na faksu ide onako kao ja usmjerima...i nije ťtekalo...kucam o imitaciju drva...da je barem bilo malo viťe zdravlja...ako meni, kako i mojima najbliŞima u obitelji i prijateljima...nebi ťkodilo...stoga je to primarno ťta Şelim svima u narednoj godini...i sreÌu naravno u svemu...ta blesava kategorija koju svi navode u èestitkama tako banalno zvuèi, a ponekad je toliko potrebna, i neke vaŞne stvari znaju ovisiti o njoj......donijela sam ove godine, ponosna sam par odluka...koje su iznenadile i mene samu i druge...i ne Şelim za njima...htjela bi i tako dalje...
...htjela bi zaboraviti ĹĄto prije sve ruĹžno ĹĄto se dogodilo mojim prijateljima...htjela bi izbaciti iz glave misli o tome ĹĄto bi bilo da se to meni dogodi...
....htjela bi i dalje da me drĹži moja upornost i tvrdoglavosti...htjela bi joĹĄ malo viĹĄe samopouzdanja i vjere u sebe...ne samo sebi, veĂŚ i drugima...
...htjela bi da mi stari promijeni posao jer Ìe puknuti po ťavovima...i da mu berba groŞða/ťljiva/kruťaka bude zadovoljavajuÌa ;)
...i da dobije na lotu...i da si viĹĄe kupi peugeot partner kad mu je veĂŚ tako napet :roll:
..joj...htjela bi da se buraz viĹĄe malo opameti...i da ga barem malo popusti puberet...
...stvarno vrijeme prebrzo prolazi...i samo bi se dalje htjela prepustiti dalje...jer nevjerojatno je koje promjene od godine na godinu doĹžiljavam...i dalje sam puno neozbiljna, ali to nebi htjela mijenjati ni za ĹĄto na ovom svijetu...
...badnjak doma sa svojima...boŞiÌ kod djeda u Şumberku...tradicija od djetinstva...ispod bora ne oèekujem niťta...

...svima Ĺželim sve najbolje...sve ĹĄto si sami Ĺžele...i hoĂŚu sutra i preksutra malo snijega...u leteĂŚem obliku :-D

Cro
23-12-2007, 17:17

Po konaènom èiťÌenju prve godine, po puno partijanja i dinamovih tekmi, puno lijepih trenutaka sa voljenom, pobjedi na izborima i nekim neostvarenim planovima koji se prebacuju na 2008.

Naljepťi - dao rimsko sa 4 i oèistio 1.
Najgori - ne pamtim ih.

Svima puno zdravlja, jer bez zdravlja ne moĹžemo niĹĄta..
Ostvarene ambicije svima...
Sebi ono ĹĄto i drugima..

ZadrĹžavam sve, ali nadam se boljoj disciplini i organiziranosti..
VeĂŚ sam ubiljeĹžio napredak na tom polju, ako se usporedim iz brucoĹĄkih dana..

Uz roditelje..
Za mene je to razdoblje kada odvojim slobodno vrijeme za obitelj koju naĹžalost zbog zgusnutog rasporeda ponekad zanemarujem..

NiĹĄta.. Samo sreĂŚu i zdravlje u novoj godini dragim mi osobama i sebi..

francuskinja
23-12-2007, 17:28
evo, bliĹži se blagdani i joĹĄ nitko nije otvorio topic. :?
(pa ĂŚu ja preuzeti taj ogromni teret na sebe....ovo mi je prvi!!!!:D )

eto, da unesemo malo predblagdanskog ugoðaja na forum....

prvo jedan weeeeeeeeee za topic... :-D
heh..2007..
uvijek sam voljela te neparne godine...
pa takva nekakva bila i ova...konacno pocela odluke sprovodit u zivot i stvarno je super osjecaj, kad nesto sto zacrtas uspijes i provest u djelo...
ocistila godinu do ljeta, 3 mjeseca hedonizma i psihicke pripreme za ono sto slijedi.. :-D
dobila crnica...
upoznala puno predragih ljudi koji su mi pokazali i neke druge strane prijateljstva i ljubavi i hvala im na tome...
puno ih je i tu sa pkutnika..sigurna sam da ce se prepoznat
;)
sve ih zelim sacuvat i da budu i dalje u mom zivotu i uveseljavaju me svojom pojavom...
pogotovo moja ljubav i najveca podrska u svemu :smt007
mijenjala ne bih nista, jer..koliko god zvucalo kao klisej, sve je da te necemu nauci...
za sebe osjecam da sam dobila sve sto sam pozeljela ako ne i vise, a drugima zelim mucho srece, zdravlje, ljubavi, da cuvaju zivceke, pogotovo na nasem faksu...
za bozic cu bit s meni najdrazim ljudima...s obitelji..
jer je to jedna prilika za uzivanje i druzenje u ovom vremenu kad su svi optereceni nekim drugim vrijednostima, i cesto ne nalaze vremena jedni za druge...
ljudi Sretan Bozic..i sve naj, naj...
:D

ultraviolet
23-12-2007, 18:11

isto kao i Romana, po diplomici i prvom poslu koji je uletio usred ljeta. po pravu društava koje mi je obilježilo prvi dio 2007. :-D
po učestalosti izlazaka, koncerata i kina. ovo je definitivno bila godina kina.:D

najljepÅ¡i događaj - definitivno diploma i diploma najbolje prijateljice.
nije se dogodilo niÅ¡ta tako ružno da bi to htjela zaboravit, par sitnica koje su me jako zaboljele već sam i zaboravila... :D

svima puno puno zdravlja. ostalim sami upravljamo.

napokon imat malo viÅ¡e samopouzdanja, vjere sebe i vlastite sposobnosti. imat svoje JA i ne dat se nagovorit na sranja. ne bojat se novih zadataka i izazova, osobito Å¡to se tiće posla. malo viÅ¡e vremena troÅ¡it na korisnije stvari (jezik, sport...). prestat puÅ¡it, ili barem smanjit. manje cugat. viÅ¡e kartat. bez gemiÅ¡ta. :-D malo viÅ¡e fotkat.
EDIT: definitivno se prestat prežderavat i smršavit barem 5 kg!!!! (nemrem vjerovat da sm to zaboravila stavit! :-D )
i da, malo viÅ¡e sreće u ljubavi.....

a želim zadržat hrpu energije, želje za zabavom i druženjem koju sam imala ove godine. ne izgubit strast prema filmu i muzici. možda malo viÅ¡e čitat. želim naravno zadržat i posao.:-D i sve divne ljude oko sebe.

tradicionalni izlazak za badnjak sa bandom iz djetinstva u malo proÅ¡irenoj verziji. najprije božićni koncert u franjevačkoj crkvi, nakon toga haračenje po birtijama i zabava do jutra.
božić s familijom. tradicionalni ručak kod tete na bregu, u idiličnoj obiteljskoj atmosferi, s dve purice čak ove godine! :-D razmjena darova, pijuckanje nekog finog likerčića uz vatricu...idila.... :smt050

naranče. :-D
Å¡alim se. već dobih preuranjeno parfemčić i fora piđamu i joÅ¡ par stvarčica. niÅ¡ mi viÅ¡e ne treba. samo da su svi dobri i sretni i da ima za jest! :D

angel1cFruitcake
23-12-2007, 18:14
1. nekako godine uvijek pamtim kroz ljude tako i 2007. pamtim po prijateljima, starima i novima, i mnogo prekrasnih ljudi koje sam upoznala i sve sto ide uz to: orgazmicki koncerti, prekotjedna partijanja, putovanja, posao, nevladine organizacije...
moram jos dati uspjesno rjesenu 1. godinu, cinjenicu da sam prezivila jos jednu godinu u zagrebu bez staraca i utakmicu barcelona-deportivo na nou campu! :D
2. najljepsi dogadaj mi je bila 43odnevna avantura po europi za koje sam naucila vise nego ikad i upoznala gro ljudi, a da ne spominjem da sam 43 dana za redom bila uredno pijana:)
zaboraviti bi htjela ovu upalu pluca koju vucem, i prekid jedne lijepe veze.
3. zdravlje. kad ima zdravlja sve je rjesivo. zelim sve najbolje svima. stvarno:D i mir u svijetu i plivat s dupinima.
4. htjela bi si mozda malo vise onog entuzijazma i bezbriznosti koji sam izgubila otkad sam na faxu. ostalo moze ostati.
5. kicenje bora, prigodna muzika i fina vecera s starcima i bratom, ugodna atmosfera, poslije odlazak na ponocku s ekipom i setnja do lokalnog birca. za bozic pohodim baku i dedu! bozic mi je prvenstveno rijunijun i dobra zdrava atmosfera.
6. ne patim na poklone. pogotovo ne na bozic.

Tkach
23-12-2007, 19:15
Hahaha, niĹĄta protiv topica i otvarateljice, ali uvijek mi se najeĹži koĹža na vratu od uĹžasa kad se poènu spominati teme poput "Po èemu ĂŚe te pamtiti ovu godinu" i "Ĺveliki kuracto oèekujete od sljedeĂŚe", prije svega zato ĹĄto sam, ispod hedonistièkog pokrova, u dubini duĹĄe neizljeèivi pesimist i mraènjak.

Uglavnom, 2007. neÌu pamtiti po nièem posebno dobrom - faks zapeo uslijed lijenosti, emotivni Şivot niťta vrijedno spomena, para nemam viťe nego ťto sam imao prije 12 mjeseci. Bilo je zabavnih dana natopljenih smijehom i alkoholom (ajde mora se priznati), ali sveukupno, ako nekad budem pisao memoare mogu ovu godinu komotno preskoèiti.

Od 2008. ne oèekujem dramatiène pomake. Kao neku Şelju bih izdovojio interkontinentalni put, neťto tipa Goran MiliÌ. Ako me netko Şeli financirati, broj Şiro-raèuna dajem na PM. Zauzvrat donesem razglednicu.

engel
23-12-2007, 20:32
Svima koji mi NISU poslali Novogodiťnju ÈESTITKU

Ĺželim:

da vam izgori jelka,

da se Djeda Mraz posere u vaĹĄ kamin,

a sobovi da poĹĄteno izjebu vaĹĄeg psa.

Voljene prijatelje koji mi JESU poslali èestitku za proťlu 2007. godinu,

obavjeĹĄtavam

da mi se Ĺželje NISU ostvarile pa

molim

* * * * da mi za 2008. uplate keĹĄ! * * * *

Sretan vam Božiæ i sretna Vam Nova – neka vam bude KAO IZ SNOVA!!!

engel
23-12-2007, 20:36
Nekoliko pisama Djedu Mrazu i njegovih odgovora:

Dragi Djede Mraze!
Htijo bi imat tak jednu lijepu igraèku - spejs renzer za BoŞiè. Bijo sm dobr deèko svu godnu.
Tvoj prijatl, IvEK
Dragi Ivek!
Lijepo slovkanje. Na pravom si putu za dobru karijeru u pravu. A ĹĄto kad bih ti poslao
jednu bedastu knjigu, da se nauèiť èitati i pisati? Tvojem
starijem bratu ĂŚu pokloniti space rangere. On barem zna slovkati!

Djed Mraz

Dragi Djede Mraze!
Cijelu godinu bila sam dobra curica i jedina stvar za koju te molim, je
mir i zadovoljstvo za svakoga na Zemlji.
PozdravèiÌ od Sare
Draga Sara!
Tvoji starci su puĹĄili travu kad su te pravili, zar ne?

Djed Mraz

Dragi Djede Mraze!
Ne znam, da li to moĹžeĹĄ napraviti, ali za BoĹžiĂŚ si Ĺželim, da bi mama i
tata ostali zajedno. Molim, probaj to napraviti.
Pozdrav od Luke
Dragi Luka,
Pogledaj, tvoj tata pogurava dadilju kao hurikan staklena vrata.
MisliĹĄ, da ĂŚe ostaviti sve to i doĂŚi nazad k tvojoj frigidnoj mami s
velikom guzicom?
Vrijeme je, da napustiĹĄ te snove. Donijet ĂŚu ti radije jedne lijepe lego kocke.

Djed Mraz

Dragi Djede Mraze!
Želim si novi bicikl, Playstation, vlakiÌ, neťto lego kocki, psa, ponija, klavir.
Lijep pozdrav, Franko
Dragi Franko,
Tko joĹĄ danas svoju djecu naziva "Franko"? Sigurno si peder.
Djed Mraz

Dragi DjedeMraze!
Ostavila sam ti malo mlijeka i piťkote na stablu, a takoðer i malo mrkve
za tvoje jelene tamo vani.
Suzana
Draga Suzana,
Od mlijeka dobivam plinove, a mrkva je uzrok, da mi jeleni seru u
lice za vrijeme voĹžnje saonicama. MisliĹĄ, da si mi napravila uslugu? Ostavi mi
radije bocu viskija.
Djed Mraz

Dragi Djede Mraze!
Ĺveliki kuracto radiĹĄ drugih 364 dana u godini? Jesi li zauzet izradom igraèaka?
Tvoj prijatelj Tomica
Dragi Tomice,
Sve igraèke su izraðene u Kini. U Las Vegasu imam vikendicu, gdje
se veĂŚinu vremena bavim snimanjem niskobudĹžetnih porno filmova.
Preko dana radim gluposti, hvatam konobarice za guzu i troĹĄim
novce u kockarnicama. Želiť li znati joť neťto?
Djed Mraz

Dragi Djede Mraze!
Da li nas vidiĹĄ, kako spavamo, da li zaista znaĹĄ, kada se budimo, kao u pjesmici?
Tvoja prijateljica Anica
Draga Anica,
Jesi li zaista tako glupa? Puno sreĂŚe u Ĺživotu.
Tvoju kuÌu Ìu preskoèiti.

Djed Mraz

Dragi Djede Mraze!
Ove godine jako jako jako Ĺželim lutku. Molim molim molim
MOLIM MOLIM da li bih je mogla dobiti?
Katica
Draga Katice,
Ovo blesavo cendranje moĹžda pali kod tvojih staraca, ali kod mene ne.
Opet ĂŚeĹĄ dobiti pulover.
Djed Mraz

FELIZ NAVIDAD svima :-D

Löwin Lily
23-12-2007, 20:51
Pamtit Ìu 2007. po bezuspjeťnim mnogobrojnim pretragama, mnoťtvu èetvorki, lijepim trenutcima s dragim i prijateljima, novim odlukama, poboljťanju samodiscipline.. i drugim stvarima..

Najljepťi dogaðaj- pa nema sad bať naj naj dogaðaja, ali ima nekoliko dobrih stvari..
Npr., promijenila sam neke stavove, promijenila pristup nekim ljudima, namjeravam odluèno nastupati u nekim stvarima, ustrajat Ìu u provedbi nekih svojih zamisli, itd.
Ono ĹĄto je trebalo zaboraviti, veĂŚ je zaboravljeno.
Ne gledam iza sebe, veĂŚ samo naprijed.
Idemo dalje!! :-D

Svima prvenstveno puno zdravlja, a za ostalo ĂŚemo lako..
I naravno, ĹĄto viĹĄe ĹžigiĂŚa u indeksu!
Sebi Şelim joť da ostvarim neke planove koje imam, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom i zdravstvenom podruèju.. [-o<

Želim se promijeniti u jednom pogledu samo, a to je da postanem normalna i da dopustim Crou i Ð!-u da me fotografiraju, bez da ih prije ili poslije toga istuèem, ili verbalno napadnem. To im smeta, ne znam zaťto.. :lol:
Želim se oťiťati, jer mi je Şivot puno teŞi s ovako dugom kosom, a moŞda to ostavim i za 2009. :smt102
Sada ozbiljno.. Ĺželim zadrĹžati dobar tempo, disciplinu, i ne dati se pokolebati!
I naravno nastaviti iĂŚi u teretanu, i na pilates! :blob6:

U krugu ĹĄire obitelji.
VeÌ godinama tako... i pogodite tko pere suðe od 20-ak ljudi? [-( O:)
No, ima takva vrsta slavlja i svojih draĹži..
To slavlje za mene predstavlja nadoknadu vremena...
A nakon Nove oèekujem i svog najdraĹžeg bratiĂŚa iz Ĺveliki kuracvicarske, s kojim je provod zajamèen.. \:D/ :smt109

Ma viťe niťta ni ne oèekujem, jer mi se obièno pokloni koje dobijem ne sviðaju (preizbirljiva sam, teťko me je zadovoljiti :oops: )..
VeÌ je kod nas obièajno pravilo kuverta ispod bora.. :smt016
Iako, ZKP bi bio pristojan poklon.. :smt050

Moj doprinos topicu :reindeer:

legionar
23-12-2007, 23:52

Po pobjedi nad Englezima,Izraelom,Ajaxom i danaĹĄnjem koncertu Thompsona.
NajljepĹĄi prethodno navedeni, zaboravio bi skoro sve ostalo.
Puno zdravlja, sreÌe, mira i zabave. Şelim prestat puťit, bit lijeno ðubre, pre èesto se opijat, i standardno ostalo...
Želim promjenit 99.99% toga. Odakle da krenem...
S obitelji, ponoĂŚka, jelo, piĂŚence.... Predstavlja jedan od najveĂŚih krĹĄĂŚanskih blagdana i simbol novog Ĺživota.
Jednu curu :-D

MinesweePer
24-12-2007, 00:05
baĹĄ sam mislio standardno kenjat da se zatvori topik, al vidi vraga - neĂŚu

po èemu Ìete je pamtiti?
odusto od prava i preťo na teèaj

najljepĹĄi - upozno jednu super osobu
zaboraviti - jednu curu iz dugog sela, ali to je nemoguĂŚe zaboravit :(

drugima - zdravlja i uspjeha
sebi - zdravlja i uspjeha

zadrĹžat - vedar duh
promijenit - naĂŚ neku stabilnu vezu napokon

doèek - najvjerojatnije s roditeljima na polnoÌki, predstavlja bolji pogled u buduÌnost, zajedniťtvo, sreÌu...

niťta - al naravno starcima nikako utuvit u glavu da ne troťe lovicu na mene pa se neťto naťlo, a ja balkanac to odma otvorio, i zadovoljan naðenim JI

Robierre de Cochon
24-12-2007, 10:13
po èemu Ìete je pamtiti?
naĹĄao posao, naradio se na poslu i tako... :-D

najljepĹĄi - dva tjedna u Vichyju u francuskoj ovo ljeto
zaboraviti - uf, brdo toga, haha, al prvenstveno jednu laganu saobraèajku, par prekrťajnih postupaka, pauk, to ťto mi je u subotu crko auto, sve vezano uz posao, jednu babu-gataru koja mi je izgatala veliku nesreÌu i tako - koja grozna godina!!! :-D

drugima - zdravlja, para, ljubavi
sebi - sreĂŚe

zadrĹžat - zdrav razum :-D
promijenit - posao :-D

za mene boŞiÌ predstavlja odlazak kuÌi. kiÌenje bora. hrana. kolaèi. pokloni. niťta pretjerano produhovljeno. :-D

novi akumulator za auto? :-D

Trpinja
24-12-2007, 10:58
sta ja znam..nikakva godina :cry: ..sumnjam da ce i nova bit nesta bolja..a dobro je krenula,al eto..zelim si samo puno zdravlja..i vama isto :)

Kesa
24-12-2007, 16:30

2007. ĂŚu pamtiti po raznim pohodima po bolnicama, ajmo reĂŚi da mi baĹĄ ova godina nije donjela puno zdravlja...
Sebi Şelim puno upornosti, i zdravlja naravno :roll: , te puno sreÌe u nadolazeèoj godini, isto to Şelim i drugima.
Želim promjeniti svoju ljenost u aktivnost, zadrŞati Şelim prijatelje i voljene osobe oko sebe koje imam sada.
BoŞiÌ Ìu proslaviti dio doma, a dio sa prijateljima. Za mene BoŞiÌ predstavlja onaj dan u godini kada se treba sjetiti svih dragih ljudi u Şivotu i dan kada se posveèujeť obitelji.
Nije mi bitno ťto Ìu naèi ispod bora, veÌ tko Ìe biti samnom pored njega.

Svima sve najbolje za BoĹžiĂŚ

fidel_castro
24-12-2007, 18:11
1. da malo sumiramo 2007.....po èemu Ìete je pamtiti?
2. a) koji je bio najljepťi dogaðaj, b) koji bi Şeljeli ťto prije zaboraviti?
3. ĹĄto Ĺželite sebi, a ĹĄto drugima u 2008.?
4. koje stvari Ĺželite promijeniti, a koje zadrĹžati?
5. kako Ìete doèekati boŞiÌ, i ťto za vas on predstavlja?
6. ĹĄto bi htjeli naĂŚi ispod bora?

1. kao najgoru godinu u Şivotu... loťe je poèela, nadam se da Ìe barem lijepo zavrťiti...
2. a) uvjet za drugu, druĹženje s mojim forumaĹĄima i manipulatoricama
b) dogaðaji s poèetka godine....
3. sebi èiťÌenje prve i druge godine, uspjeh u svim sferama Şivota kao i svm drugima koje volim
4. odluèio sam promijeniti lijenost, i to za izbiljno, a zadrŞati druťtveni Şivot kao i do sada
5. doma, BoĹžiĂŚ je dio tradicije koju ja poĹĄtujem
6. a vidjet ĂŚemo... niĹĄta ne pada na pamet

malimrav85
24-12-2007, 18:42
1. da malo sumiramo 2007.....po èemu Ìete je pamtiti?
2. a) koji je bio najljepťi dogaðaj, b) koji bi Şeljeli ťto prije zaboraviti?
3. ĹĄto Ĺželite sebi, a ĹĄto drugima u 2008.?
4. koje stvari Ĺželite promijeniti, a koje zadrĹžati?
5. kako Ìete doèekati boŞiÌ, i ťto za vas on predstavlja?
6. ĹĄto bi htjeli naĂŚi ispod bora?

1. Po puno stvari. Neťto sexualno :-D , bio prvi put na Poljudu, dao prvu godinu napokon, poèeo se bavit dionicama...
2. a.) kad sam poloĹžio nacionalnu napokon b.) kad sam pao naciju u 4. mjesecu :-D
3. Zdravlje ponajprije i sebi i drugima
4. Promjena: Joť malo viťe uèiti. ZadrŞati ljude koje sam upoznao ove godine, dobra je to ekipa. ;)
5. Veèera u krugu obitelji, u 12 misa, moŞda malo sa frendovima proťetat ili tako neťto. Veseli me bijeli BoŞiÌ.
6. Duge gaĂŚe i rukavice jer ĂŚu se smrznut za novu.

Browneyes
24-12-2007, 20:40

2007. ĂŚu pamtiti po tome ĹĄto sam postala joĹĄ tvrdoglavija i prgavija nego proĹĄle godine :-D , isto tako ĹĄto sam i upoznala neke nove ljude koji su mi prirasli srcu i koje ne bi ni za ĹĄto mijenjala. :wav: prepoznat ĂŚe se i sami, nabrajanje je nepotrebno ;)
Ne mogu izdvojiti ni jedan dogaðaj koji bi mogla opisati kao najbolji ili najgori, jer svi su tu da me neèem nauèe, ili da ukaŞu na neťto ťto treba promijeniti, samo se nadam da sam uspijela popraviti greťke u svom genetskom kodu koje su se pokazale.
Svima Ĺželim svu sreĂŚu i iduĂŚoj godini i da ostvare sve planove. ;)
Želim mijenjati puno toga, a opet Şelim da sve ostane isto....mah bit Ìu sretna ako napokon uspijem izvuÌ iz sebe onog malog preplaťenog radnika koji se sakrio od devetog mjeseca :lol:
BoĹžiĂŚ planiram provest u krevetu cijeli dan, a onda drugi dan cijeli izvan stana.... :D
Ispod bora veĂŚ 5 godina za redom Ĺželim isto, no kako su me obavijestili da je otmica kazneno djelo......zadovoljit ĂŚu se i slatkiĹĄima...da malo debelo dijete u meni bude sretno. :-D

I na kraju moj doprinos topiku http://cosgan.de/smiliegenerator/ablage/530/344.png http://cosgan.de/images/smilie/musik/n015.gif

lorita
25-12-2007, 20:40
pamtit.... po super ljetu definitivno :)
Ĺželim da nova bude joĹĄ bolja.. sebi i drugima Ĺželim puno zdravlja, ljubavi, dobrih provoda... plus joĹĄ sebi Ĺželim da poloĹžim napokon kp :!:

kitty
19-12-2008, 04:08
postovi walter i uve su spojeni i sluzbeno ozivljavam ovu temu..

raspisite se ljudi :smt006

malimrav85
19-12-2008, 10:38
definitivno 2 stvari
očistio 2.god
i još možda važnije (što je zapravo tužno :smt010 )
utakmica protiv turske
:smt010

MinesweePer
19-12-2008, 16:38
po tome što sam ponovno upisao pravo i upoznao užasno dobro društvo, popušio nešto love na burzi i upisao drugu godinu tečaja bez ikakvih repova :smt005
i da, što sam smršavio 10 kila :-D

Nivette
28-12-2008, 13:54
pamtit cu ju kao najgoru godinu u zivotu
(i nadam se da necu skoro imat goru)
uzdrman je cijeli moj svijet jednim događajem iz 7.mj, a i ja sam dobro prodrmana i razdrmana. taj događaj je zasjenio sve lijepo sto se izdogađalo u ovoj godini, a bilo je i tog puno
shvatila sam da imam stvarno puno pravih prijatelja
inspirirala mrava da zapali svoju prvu cigaretu u zivotu :oops: :smt011
shvatila da neki za koje sam mislila da su pravi to ipak nisu
priredila potpuno sama (jedino je tata isao po bor, sve sve sve ostalo je bilo moje) svojima Bozic iz snova :D

i da...
slusala konacno carrerasa uzivo :D

nadam se da ce iduca godina bit bolja :?

missvjestica
28-12-2008, 19:11
jednostavno se ne mogu sjetit ni jednog extra-super-duper-kul-mrak-zakon-yebenitza dobrog dogadaja u ovoj godini.

od 6 mj. sve gore od goreg.
ocekujem poboljsanje u novoj jer gore od ovog ne moze bitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :smt011

(pesimisticni glas u meni ohrabren s primjesama pms-a) :smt011

cathy the great
28-12-2008, 19:17
+
rasturila maturu
rasturila prijemni
totalno divno ljeto
totalno novi divni ljudi na faxu
postala puuuuno pametnija
ošišala se na kratko
smršavila 5 kg

-
prekinula jedno prijateljstvo za koje sam mislila da će zauvijek trajati
počela previše razmišljati o nekim stvarima
totalno iritantni novi ljudi na faxu
izgubila jedne drage naušnice
počela pušit (vidi prijemni i matura)
počela piti previše kave (vidi prijemni i matura)

PJ
28-12-2008, 19:20
Nista mi se bas posebno uzbudljivo nije dogajalo u osobnom zivotu, stara prica. Upis na faks itd. me ne impresionira previse. Sto se tice globalnih dogadjanja, tu ima par stvari koje ce se pamtit, a za njih svi znate.

remorker988
28-12-2008, 20:22
uglavnom po materijalnim stvarima ;)

Lewis Hamilton
28-12-2008, 22:46
po putu u španjolsku na 3 tjedna
po tome što sam 3 puta polagao političku ekonomiju (sve drugo dao iz prve)
zaljubio sam se za ozbiljno (ali vrlo brzo odljubio, isto za ozbiljno)
mali brat (2 god) prvi puta točno rekao moje ime
stari kupio novi auto

Lewis Hamilton
28-12-2008, 22:53
i zaboravio ono najvažnije :-D postao član pravokutnika tamo negdje početkom godine

missvjestica
29-12-2008, 18:19
uglavnom po materijalnim stvarima ;)
a dobro, da dobila novi mobitel koji je bio skuplji od prosjecne hrvatske place (a medu nama: za k.. je) i svarovski nausnice od majke i oca za jedan ... (okrugli) rockas :smt007

legal_neverland
30-12-2008, 12:29
preselila se u zagreb

upisala pravo

dobila pravomocnu presudu

pomirila se s tatom

sijft
30-12-2008, 13:00
..po samim problemima :roll:
.....glupa godina...... :-D
nije za pamćenje :lol:

TG
31-12-2008, 11:52
ovo je bila jedna dosadna godinA....

pamtit ću po extra rijetkim izlascima koji su bili posljedica druženja s krivim osobama, potraćeno vrijeme s osobom koja nije ni zaslužila da ju i na ovakav način i spominjem :smt011 ....puno propuštenih prilika.... :( :( ugojila sam se :cry:

ugl...nek ode što prije 2008 :-D

Trpinja
03-01-2009, 01:58
+

tebi je bolje da odma odustanes od faksa jer ako od mature i prijamnog propusila,dok zavrsis faks ces biti vjerovatno kurva na cracku koja zica za kunu ispred hemingwaya

MinesweePer
03-01-2009, 02:56
dok zavrsis faks ces biti vjerovatno kurva na cracku koja zica za kunu ispred hemingwaya

ispravak - ispred desne linijew u sc-u :smt005

missvjestica
03-01-2009, 14:27
po glupim lesinarima koji su mi maznuli felge, pa sam ih mjesecima otplacivala :evil:

cathy the great
03-01-2009, 14:29
+

tebi je bolje da odma odustanes od faksa jer ako od mature i prijamnog propusila,dok zavrsis faks ces biti vjerovatno kurva na cracku koja zica za kunu ispred hemingwaya

change, got some change ? :oops: :oops: :oops: :oops:

Galijun
03-01-2009, 14:32
Najbolja godina u životu. Počela je dobro i tako se samo kolutala. Valjda će i ova biti kolko-tolko dobra, makar sumnjam. Dark omens are ahead.

Poison Ivy
03-01-2009, 14:35
meni je ovo bila jedna od gorih... :( :smt009
ali zato se ovoj novoj jako veselim i sigurna sam da će biti odlična!
oujea! :smt007 :-D

kitty
03-01-2009, 17:15
zaljubila se prvi put u zivotu :smt001

kadija
03-01-2009, 21:49
Po novoj godini dočekanoj u metrou sa strancima... :-D

MinesweePer
03-01-2009, 21:58
po tome što sam ju dočekao na selu :D

Hollow
03-01-2009, 22:05
2008. godina
LOŠE:
- faks
- 3 mjeseca renoviranja stana - mrzim majstore :evil:
- podstanarstvo u Zg

DOBRO:
- more
- family reunion
- 2.9. - jedan od ljepših dana u životu
- sitnice koje čine život divnim

vuffek
03-01-2009, 22:12
a godina, ko godina, lošija i bolja razdoblja

promijenila par poslova, našla jednog odličnog, tj. on našao mene
faks-ma sve to prebrzo ide, makar nejde po idealnom planu, I did it my way, i dalje zadovoljna, sa svojim živcima
zaljubila se nisam
uložila u nek prijateljstva i previše, u druga premalo, ali sve ide svojim prirodnim putem
godinu dana starija, možda i mudrija
e da, ostrigala grivu, iodtada sam svojija 8)

ernejst
04-01-2009, 02:49
1. napila se ko stoka i pobljuvala frendici cijelo dvorište, a da nije ni skužila :oops:
2. pofarbala se u crveno, jedna od boljih odluka, te odustala od puštanja kose, još bolja odluka
3. po jebadi s vozačkim
4. po pripremama za faks, liku iz filozofije i retardiranoj trebi iz hrv.
5. po maturalnoj, niš posebno, po norijadi i prokletoj kiši! :evil: -na oboje se napokon opustila i razbacala ko kreten
6. po nekim retardiranim ljudima iz srednje, od profesora pa do suučenika
7. po jebadi s maturalnim radom, opširniju temu si nisam mogla izabrat :roll:
8. po prelošoj odluci da upišem pravo
9. po par lijepih trenutaka na feru i filozofskom
10. po štrikanju pred maturu i jebenoj sreći
11. po prelošem opijanju po ljeti
12. po uobičajenoj jebadi s kruškama i ostalim voćem po ljeti
13. po odlasku na faks i predavanjima
14. po nekim umišljenim fensi šmensi ljudima na faksu :evil: , te onim bolesnim koji su me začudili i oduševili :-D , ali i nabrijanim trebicama
15. po jednom opuštenom izlasku u luxor
16. po jednom zgodnom vozaču :smt007
i dalje se ne mogu sjetit.... :-D

Just a little bit
04-01-2009, 13:05
12.6. Hrvatska - Njemačka , Klagenfurt - najbolji dan u 2009 godini.

kadija
04-01-2009, 13:21
:smt005

Mislim da je deff najljepša godina u 2 moja desetljeća ;) :smt008

04-01-2009, 13:25
Smeće od godine, teško sranje.

july_
04-01-2009, 14:00
početak godine- naporan skroz, zajebancije s faksom ( užasi !!), od 5.mjeseca kreće sve po špagi...sve super- fax, najbolje provedeno ljetovanje u životu, postala teta, fešta u mom gradu prošla predobro, početak 2.godine faxa isto super. al' naravno, bilo je između dana kada bih mislila 'zašto baš meni', i 'ne može biti gore'... al kada sve skupa zbrojimo- ova god je bila doooobra. osim šta sam upropastila potencijalnu vezu al' sam si jučer to oprostila :-D

malimrav85
04-01-2009, 14:11
Smeće od godine, teško sranje.
ma je, pa kaj je bilo?

bio u parizu
klagenfurt protiv njemačke
bundek protiv turske
očistio 2.godinu
dao 0 ispita s 3.
drobilica rakijom i walkerom na opatovini
dobra je bila, potpisujem još jednu takvu

Tony Montana
04-01-2009, 14:29
2008. najbolja godina unazad zadnjih 3-4...nikad manje para, (intimne) ljubavi, a nikad toliko uspjeha kao u njoj. Konačno očistio razum, pronašao ciljeve i uništavam svaku prepreku pred sobom. Temelji su tu, a 2009. ima da klizi ko po loju. Živi bili pa vidjeli. Vamos!! 8)

Browneyes
04-01-2009, 17:24
...zavoljela jako jako neke ljude prošle godine

missvjestica
06-01-2009, 11:03
2008. najbolja godina unazad zadnjih 3-4...nikad manje para, (intimne) ljubavi, a nikad toliko uspjeha kao u njoj. Konačno očistio razum, pronašao ciljeve i uništavam svaku prepreku pred sobom. Temelji su tu, a 2009. ima da klizi ko po loju. Živi bili pa vidjeli. Vamos!! 8)
zivili, sevili, odusevili :lol:

Jim_Halpert
23-01-2009, 14:13
..sve OK, samo ča san skoro oboli od anorexije :smt102

konzerva
26-01-2009, 22:26
kak je krenula neću je se sjećat uopće :smt005

Jim_Halpert
25-12-2009, 15:03
..iako iman mišljenje da studentima godina praktički završiva poslin rokov u deveton i dekanskon misecu ili dan prina upisa slideće godine u referadi. Al ajde..

..prvi, drugi i treti misec: Maša i Marko. Poslići, i operiranje po friškootvorenon G-baru. Bi' san dovoljno zločest. :smile: Gledanje "Batmana - Crnog viteza" u jednon ogromnon stanu nedaleko o' TMT14 ki je adaptiran u sinagogu, otkriće da boduli i židovi imaju puno tog zajedničkog.. Registriranje na PKT na glupkov nagovor svjesno znajući da je to podsvisni labuđi pijev.

..treti misec: Nova faza jačih zahvatov po stanu, uslid kojih oma s'vaćan da san da san zaista tretiran ka' zadnji papak, i zato početak donošenja odluke. Cilovikendaška prespavanja ko' jedva poznatih ljudi, upoznivanje zanimljive populacije ka živi u raznoraznin poluhipijevskin cimerajima, i njihovo oduševljenje manun ka' idealnin mogućin sustanaron, jer san opsjednut čistoćon. Međutin, poslin su valjda uvidili da ka' jednon zadovoljin tu svoju potribu za generalkon čitave jedne etaže (a čistin iz dosade), više se ne vraćan. Jedan čudnovati židov ki je pe' godin stariji o' mene, a izgleda mlađe o' mene i za kojeg san bi' uvjeren da je stalno pod nekin tabletan.

..četvrti misec: 1.4. je tele ujčevo dobilo vidljive simptome vodenih kozic, ja proglašavan paniku, doktorica me "šalje psihijatru" kada me čula da razmišljan o pisanju oporuke. Simbolični živčani slom, jer mi se skupilo sve i konačno donošenje odluke. Na Uskrsni ponediljak san se osića čudnije no inaće pa izmirih temperaturu 39.7 °C, doktorica je naredila potpunu imobilizaciju i izolaciju. Bolest je trajala tri dana, ali još san odleža njih dese'. A kako san ima prilično blag oblik bolesti (dok je moj nećak bi' potpuno osut), zaključih da je svemir primjeti moj sveopći jad i odluči biti blag prema meni, usput mi lipo pokazavši time da san još uvik u pubertetu.. Misec selidbe. Zavjet da neki ljudi nećeju noson proviriti u četire kuć ke iman u zadarskoj županiji doklen god san živ, ili bolje reći - ljut. Govna jedna purgeristanska..!

..peti i šesti misec: Povratak samon sebi i svojin pravin zanimacijan i talentima. Pripreme za sezonu. Turisti.

..sedmi misec: Turisti. Uvođenje interneta u kuću čime dnevni boravak postaje javni prostor i ozbiljno razmišljan o tome oli bi turiste natira da si rezerviraju termine.. I slid događajov kojimi postajen financijski najekonomičniji u svojen življenju. Nauči san plivati na muški i jako san izdržljiv u ton. Turistička poznanstva.. U što ubrajan i jednu kaficu sa finon šmokljanicon Aliton i veličanstvenin dekolteon od Iviv. I Uninvited, ODTH, Werther, kojemu je jedina mana, ka' što to obično biva ko' nadarenih, što je tako prokleto depresivan i što loče.

..osmi misec: Turisti. Flert. Vraćanje određenin purgeristancima milo za drago.

..deveti misec: Turisti.

..deseti misec: Prvi vikend i zadnje kupanje u moru, taman prina naglog zahlađenja. "Posa" i nova poznanstva. Ispipavanje terena radi određivanja kakovog prikladnog takozvanog bogatog sponzora, ili samo zgodnog. Odlučujen i dalje postojati na PKTu, iako je to sve zakBIIP.

..jedanaesti misec: "Posa" i popularnost. Nema bogatih sponzorov.

..dvanaesti misec: "Posa" i popularnost ku san poče ignorirati. Masline i majmuniranja. Dvi sedmice manijakalnog prežderavanja čokoladican iz automatov. Jedan mogući bogati sponzor, no ja san skeptičan. Britanac poslin četire godin. Werther je nedera provali da više ni' siguran u svoju sexualnost, ja san namjerno osta bez texta. ::E: Nagovaran mlađeg brata da pojde ko' psihologa. Nagovaran Velikog šefa neka se kloni lokalne politike i Hebranga, jer ne želin da moj čača sudjeluje u mutnin poslovimi javne nabave, ruka ruku mije, i posljednično tome u sudjelovanju u zaduženju cile države. Pregovaranje sa istin bogatin sponzoron ki je u biti više zgodan.

Werther
25-12-2009, 15:09
care! :rotfl: sve najbolje Jime :smile:

sunny_smile
25-12-2009, 23:12
po preeedobroj norijadi i maturalnoj večeri, po savršenom ljetnom poslu na kojem sam sjedeći zaradila dovoljno za jedno lijepo novogodišnje putovanje(al i ne samo za to:roll:), po koncertu U2-a:rotfl:, po tome što sam napokon se uselila kod seke nakon 2 godine ogromnog telefonskog računa, po upoznavanju predragih ljudi sa faxa, posebno pravokutnikaša, po saloonskom partyu koji nikad neću zaboravit hihi, itd itd itd .....i da dobila sam sve što sam htjela za božić, čak je pao snijeg u puli ::E:::E: jeeee....

Romana
26-12-2009, 00:06
pamtit cu je po polozenom pravosudnom i emocionalnim dramama.
mojim :D

aj odabrat cu da je pamtim samo po ovom prvom :D

galatea
26-12-2009, 00:53
-kraj srednje (norijada, maturalna...koliko se sjećam :mrgreen:)
-upis tako jako željenog faksa (nadam se da neću požalit)
-rastajanje od nekih ljudi :(
-upoznavanje nove kul ekipe :wink:
-opijanje cijelo ljeto
-put u prag

....ugl. bila je to dobra godina :thumbup:

Werther
26-12-2009, 12:34
nije još gotovo. novu godinu ću dočekat u Sarajevu, wuhu :adzk:

ars boni
26-12-2009, 13:05
Savršeno sam ju dočekala, nadam se da ću ju i savršeno ispratiti.

Let's see...
Za početak, pustila sam napokon jednu stvar da počiva, u stilu wish you all the best, ali nikad, nikad više...
Pa onda još jedan odnos koji me naučio da kad zbrojiš dva mazohista neminovno dobiješ sadizam. :mrgreen: Zatim najbolji period stagnacije ikad - od proljeća do jeseni emocionalno mrtvilo.
A onda opet... :mhm: ali to ovaj put zaslužuje poseban roman...

Prijatelji i puuuno novih ljudi i potencijalnih prijatelja, nekoliko osoba koje su mi preko noći postale sve (god bless intuiciju, empatiju i kriptonit) i nijedan pravi gubitak. Jedno veliko pomirenje i revival ljetos, i jedna prebrođena kriza prije nekoliko dana.

Najveća fizička promjena ikad i najviše "jbt nisam te prepoznao/la" dobivenih u životu.

Pamtit ću i po ljubavnoj vezi s rimom u kojoj smo dobili jedan krasni mali pečat, koja je trajala burnih mjesec i nešto, i zbog koje sam odbila i more, prvi put nakon 15 godina. Na kraju smo se rastali, ali ostali smo prijatelji, povremeno se viđamo na vježbama. :neko:

Po pravokutniku, forumašima i prvom pravokutnikovom tulumu, kao i po još dva, tri, četiri odlična tuluma tijekom godine. Također, ravno tri pijanstva od kojih sam proklinjala život drugi dan (inače nikad nisam mamurna, pa brojim ::E:)

Last but not least, po trbušnom plesu koji sam napokon počela trenirati, nakon godina pripremanja i improviziranja :D

Sve u svemu, bila bih i više nego zadovoljna da ova sljedeća, dvije i deseta, jednostavno nastavi u revijalnom tonu. :smile:

Kalin
26-12-2009, 14:25
Po potencijalnoj operaciji zadnjeg dana u godini.

Darkbuster
26-12-2009, 14:30
O jebote,pa sta bi?

Kalin
26-12-2009, 14:32
Viša sila se urotila protiv mene pa me maltretira zadnjih mjesec dana.

alisa
26-12-2009, 15:08
nije još gotovo. novu godinu ću dočekat u Sarajevu, wuhu :adzk:

haha skoro smo je mogli onda cekat zajedno :lol:

ja cu pamtit ovu godinu naravno po tome sto sam krenila na faks..i po tome sto je zavrsila srednja :(
takodjer i po jednom decku i mozda najboljem ljetovanju ikad :neko:
po jednom posve novom iskustvu..
ma zapravo, po jako puno lijepih stvari a tako malo losih, koje vjerojatno i necu uopce zapamtiti..

ah sad vidim da je stvarno bila dobra ova godina :-D

Kalin
26-12-2009, 15:10
A po meni?

alisa
26-12-2009, 17:07
mogu jedino po tome kako si me obrisao s fejsa :baf:

Law Guru
26-12-2009, 18:26
po pravosudnom:mrgreen: prvu polovinu godine, drugu pak po iscrpljujucim pregovorima i puno posla,

ali i po pkt muzickom izboru :), x factoru, lady gaga:lol:, krapanjskoj festi, prekrasnom gdanjsku...

Breeder
26-12-2009, 18:56
mislim da je ovo bila najbolja godina od svih do sada dozivljenih :soppy:

Werther
26-12-2009, 19:19
lady gaga:lol:

tko će mi više objasniti forumski fenomen lady gage i toliku njenu popularnost ovdje? ::E: ženska zavist za penisom? : P :mrgreen: al i kalin je njen fan :unsure:

inače, veoma loša godina, iduća će bit bolja :mhm:

Madlen
26-12-2009, 19:22
- po zanimljivom početku: putovanju koje me je uvelike obilježilo :neko:
- kraju srednje škole u kojoj sam uživala, ali i jedva dočekala njen kraj
- učenju za prijamni :rotfl: :mrgreen:
- osvajanju -->ispunjavanju sebe
- pa opet nezaboravnom putovanju, osobama koje sam upoznala, prijatelje koje sam stekla, paklenim vrućinama, oblokavanju, zaljubljivanju... :jumpy:
- početak faksa (koji jedva dočekah) :smartass::rotfl:
- nova prijateljstva zahvaljujući faksu
- pronalazak zanimacije koja je ekvivalent srednjoškolskim :ymca:
- nova prijateljstva zahvaljujući zanimaciji :cheers:
- kraj godine: tjedan dana provedenih s predivnom osobom, posebnim iz više razloga

hmm..jedna dobra godina, jedna jakooo dobra godina :happybunny::happybunny:

Hollow
26-12-2009, 20:18
Ovu godinu pamtit ću po dva velika gubitka (27.7., 2.9.):( zbog kojih sam naučila puno o životu, svemiru i svemu ostalom. Dosta teška godina. Najtužniji rođendan.
Ali bilo je i lijepih stvari - sitnica koje čine život vrijednim življenja.
Još samo treba napisati novogodišnje odluke ::E: i nadati se da će 2010. biti puno sretnija, mirnija i uspješnija.

ernejst
26-12-2009, 23:12
po nekoliko velikih zaje*a za koje sam si sama kriva, ofkors :facepalm:

Murphy
27-12-2009, 12:55
Prije svega po puno sjajnih novih i starih ljudi u mom životu!:mhm:
Sjajna godina u svakom pogledu! (osim akademskom, jel... ::E:)

Mo
27-12-2009, 15:19
puno cuganja i bančenja. puno lijepihz druženja i novih i starih dragih ljudi.

premalo ispita. ::E:

i po tome kaj smo popušili svjetsko

Jim_Halpert
27-12-2009, 17:54
i po tome kaj smo popušili svjetsko :yay::multibouce::tanc::bravo:..sjajna godina!

glupko
27-12-2009, 17:56
po glupostima koje sam radio :mrgreen:

Mo
27-12-2009, 18:00
:yay::multibouce::tanc::bravo:..sjajna godina!

nisi ozbiljan valjda :unsure:

Law Guru
29-12-2009, 16:12
tko će mi više objasniti forumski fenomen lady gage i toliku njenu popularnost ovdje? ::E: ženska zavist za penisom? : P :mrgreen: al i kalin je njen fan :unsure:

ma, to ti je ko u slucaju jace kad se kandidirala za preCjednicu, tak je ove godine lady gaga iskakala iz pastete:rotfl:

a nemres ju ne primijetit:mrgreen:

neobicna pojava, ta lady gaga, al oke pjesme.

zavist za penisom:unsure:? moguce, nikad ne znas - najvise zavidim na tome kad se sjetim da me ceka drugo stanje, jednog dana:mrgreen:

kresholino
29-12-2009, 18:10
hm,brzo je prošla a već je nova došla:mhm:.eh,da pamtit ću ovu po borbi sa GPom(kojeg sam konačno dao),po svađi sam frendicom-kolegicom i ponovnom mirenju-iz čeg sam puno naučio o sebi i njoj kao jaako super osobi,upoznao nekoliko PKt-ovaca(tj.generacijom MO,valjda ću i zaigrat konačno u repki faširanca:mhm:) i bio na tulumu(konačno!!),po dobro iskorištenom ljetu,po hokeju,po koncertu svog zbora,po odlasku konačno na rugby u rudeš,po dobrim ruženjima i izlascima,po beskonačnim uletima:rotfl:..ah nogač niš bit će prilike..politiku neću ni spominjat,..e,da vozački još nije položen,a to je i jedna od novogodišnjih odluka:mrgreen:

Romana
30-12-2009, 23:43
@lawguru

blasfemija, kaj ne znas da je to jedno predivno iskustvo, bez imalo krvi, sukrvice, pucanja, sivanja, sluzi, krvi i sukrvice :D

jedva cekam :D

Law Guru
31-12-2009, 11:56
@lawguru

blasfemija, kaj ne znas da je to jedno predivno iskustvo, bez imalo krvi, sukrvice, pucanja, sivanja, sluzi, krvi i sukrvice :D

jedva cekam :D

i bez boli::E:::E:, oticanja, povracanja....:mrgreen:

al kazu da sve zaboravis kad primis djetesce u narucje (nadam se da je tako!)

a nas kalin se boji neke operacijice, pod anestezijom!pih!

Maat
31-12-2009, 12:29
po tome što sam tek ovu shvatila shvatila da mi i ona, i prošla, i pretprošla, trebaju u pogledu nekih stvari biti pouka za iduće. :mah:

Alita
31-12-2009, 13:02
Po tomu sto zavrsava isto kao i sve ostale.
Reformatiranjem i reinstaliranjem oba sustava.
Jer ipak. Zasto bi samo jedan umro kad mogu oba?
:iviv:

georgee
31-12-2009, 14:24
po mnogo lijepih i po nekoliko ružnih stvari. samo neka prođe što prije!

smart girl
31-12-2009, 15:56
Pa mogu reći da je ova godina doista bila prekretnica u mom životu :mhm:.
1.Završila sam srednju,i rastala se od svoga društva :cry:,svi smo nekako krenuli svojim putem.
2.Onda sam učila ko luda za prijemni i upisala željeni fax - još nisam požalila,to je dobro :mrgreen:.
3.Najvažnije od svega je što sam se preselila u Zagreb. Upoznala sam hrpu novih ljudi od kojih su mi neki postali dragi prijatelji :thumbup:.
4.Proslavila pkt-ov roćkas u Saloonu :mrgreen:

Zasad ide kao podmazano,nadajmo se da će tako ostati i 2010. :wink:

keeva
31-12-2009, 19:01
Pa mogu reći da je ova godina doista bila prekretnica u mom životu :mhm:.
2.Onda sam učila ko luda za prijemni i upisala željeni fax - još nisam požalila,to je dobro :mrgreen:.
3.Upoznala sam hrpu novih ljudi od kojih su mi neki postali dragi prijatelji :thumbup:.
4.Proslavila pkt-ov roćkas u Saloonu :mrgreen:

Zasad ide kao podmazano,nadajmo se da će tako ostati i 2010. :wink:

potpis na sve :)
+ bila u jednoj jako mi bitnoj vezi..

sve u svemu, odlična godina :D :D :D

Must
31-12-2009, 19:02
po lovi :mrgreen: