View Full Version : Navijački neredi
Jedva cekam vodene topove u Hrvatskoj!
Dogadjaju se i ubojstva u Njemačkoj! Mi smo ko Njemačka! Jadranka Kosor će biti oduševljena jer očito smo mi i Nijemci isto!
Onda mozda i prestanem slusati kako se to ne desava u "civiliziranim" zemljama...:unsure:
malimrav85
20-09-2010, 17:36
NE! To se ne dogadja u Njemackoj! :unsure:
jasno se vidi da je to sukob četničko ustaških snaga u švabiji!
ja ne znam kaj ti je to trebalo stavljat
jasno se vidi da je to sukob četničko ustaških snaga u švabiji!
ja ne znam kaj ti je to trebalo stavljat
:rotfl:
Bitka za Neretvu...:thumbup:
fat drummer
20-09-2010, 18:04
sick, ne vidim te na gornjim slikama?!?!?!
Onda mozda i prestanem slusati kako se to ne desava u "civiliziranim" zemljama...:unsure:
Civilizirani su oni malo sutra. Iza nas su 100 godina po nekim stvarima.
fat drummer
22-09-2010, 14:57
PAOK-ova skupina Gate 4, naime, održava maksimalno bliske odnose s beogradskim Grobarima, a to je najvažniji razlog zbog kojeg je Uefa zabranila posjete. Osim toga, riječ je o radikalnim antifašistima, a diljem Europe je poznato da BBB-i naginju prema desno, što bi i samo po sebi bila dovoljna 'crvena krpa' za huliganski nastrojen dio grčkih navijača.
i krenite.... antifašistički Grci koji su bliski sa poznatim antifama Grobarima ipak neće doći u Zagreb, leglo neonacizma. život je lijep
i krenite.... antifašistički Grci koji su bliski sa poznatim antifama Grobarima ipak neće doći u Zagreb, leglo neonacizma. život je lijep
Otkrio si toplu vodu Fat...!
Sto je sljedece...otkrice Pravoslavne brace: Olympiacosa i Crvene zvezde? :rotfl:
fat drummer
22-09-2010, 18:36
Otkrio si toplu vodu Fat...!
Sto je sljedece...otkrice Pravoslavne brace: Olympiacosa i Crvene zvezde? :rotfl:
vidim da ta je kpp dotukao... ekšuli ciljao sam na feneomenalnu opredjeljenost paokovaca glede antifašizma i kako bi njih kao jebeno smetalo to što su boysi nasljednici hitler jugenda, a ne činjenica da su obje grupacije hrpa dokonih mamlaza koji bi se pomlatili oko preprike razbija li se obliji ili oštriji vrh jajeta
vidim da ta je kpp dotukao...
Dobro si uocio... :thumbup:
Darkbuster
22-09-2010, 18:44
Meni je jos bolje to što su Grobari jedno deset puta desnije od Boysa. Daj link molimte da procitam cijelu umotvorinu.
http://www.fulhamchronicle.co.uk/fulham-and-hammersmith-news/local-fulham-and-hammersmith-news/2010/09/28/night-of-shame-as-11-arrested-following-qpr-riots-82029-27361446/
:ohmy: Za nije Thatcherica sve to potrpala u zatvor?! Kako sad ovo? Opet srbo- ustase rade probleme u tudjoj drzavi...
don_corleone
29-09-2010, 21:31
http://www.fulhamchronicle.co.uk/fulham-and-hammersmith-news/local-fulham-and-hammersmith-news/2010/09/28/night-of-shame-as-11-arrested-following-qpr-riots-82029-27361446/
:ohmy: Za nije Thatcherica sve to potrpala u zatvor?! Kako sad ovo? Opet srbo- ustase rade probleme u tudjoj drzavi...
NE, ovo su partizani....vidim im po držanju
OT
Dosta je da vidiš par rečenica i shvatiš da su to navijači Millwalla - oni su nepopravljivi
Grobari kao antifašistički huligani.
Moj život ponovno ima smisla!
fat drummer
01-10-2010, 17:19
Grobari kao antifašistički huligani.
Moj život ponovno ima smisla!
oni su baš ful antifašisti, samo im je antifašizam na pameti. siguran sam da si počasni član, ti si bar superantifašist! moj broj članske iskaznice grobara je 548
oni su baš ful antifašisti, samo im je antifašizam na pameti. siguran sam da si počasni član, ti si bar superantifašist! moj broj članske iskaznice grobara je 548
0800- JEVREJ
::E:
Grobari, naime, redovito organiziraju mise i koncerte u spomen na pale antifašiste.
Npr., za đenerala Dražu.
Ček, niste valjda mislili da je novinar koji je napomenuo da je riječ o antifašistima mislio na simpatizere partizana? Nije to toliko rijetka zabuna, ipak donekle razumni ljudi antifašiste na Balkanu asociraju sa partizanskim pokretom, ali ipak u Srbiji postoje još jedni egzotični primjerci te izumrle vrste.
fat drummer
01-10-2010, 17:35
siguran sam da grobari među svojim članstvom imaju sijaset sinova abrahamovih... antifašizam je jak među njima
staro cca godinu dana, neredi kojih vise nema u engleskoj:smile:
http://www.youtube.com/watch?v=Ph5qeytaRH8
http://www.youtube.com/watch?v=stDM7i5eWaY
malo kaosa iz vancouvera:smile:
http://www.nytimes.com/2011/06/16/sports/vancouver-fans-take-to-the-streets-after-loss.html?_r=1&hp
1468
http://www.youtube.com/watch?v=B0SykJaTKLk&feature=player_embedded
malimrav85
16-06-2011, 13:08
kaj je bilo?
vancouver izgubio u finalu stanley cupa (hokej)
malimrav85
16-06-2011, 13:13
je, baš čitam u nekom tamošnjem Sunu
igrali su bez žara zadnju tekmu pa su naviječi popizdili
sasvim opravdano. devastirati grad, jer ti igrači nisu igrali s dovoljno žara.
malimrav85
20-06-2011, 12:09
kaj se može, balkanci glupi
da se ovak nešto desilo kod nas ne znam izbacili bi nas iz svih natjecanja, zabranili sudjelovanje na 10 godina i zabranili ulazak u EU
malimrav85
20-06-2011, 12:16
ne bi jer se nije dogodilo na stadionu
zgmetropola
20-06-2011, 12:21
ne bi jer se nije dogodilo na stadionu
Nažalost, bi.
Kod nas se bez pardona dobije zabrana odlaska na tekme ako u navijačkoj majici razbiješ izlog u Ilici.
malimrav85
20-06-2011, 12:22
ja kažem da klub ne bi izbacili iz natjecanja da na utakmici bude sve ok a da nakon razbijanje po gradu, doma, bude
zgmetropola
20-06-2011, 12:28
ja kažem da klub ne bi izbacili iz natjecanja da na utakmici bude sve ok a da nakon razbijanje po gradu, doma, bude
Mi smo kažnjavani milijun puta za sranja po gradu, po 50 km od stadiona :D
Ali da, vjerojatno bi se svelo na pare ili prazne tribine
ak se dobro sjećam kad su boysi radili sranja po Pragu je bilo pitanje hoće li dinamo biti kažnjen. lako se to sve poveže makar nemalo veze sa stadionom
Mi smo kažnjavani milijun puta za sranja po gradu, po 50 km od stadiona :D
Ali da, vjerojatno bi se svelo na pare ili prazne tribine
zasto ste milijun puta radili sranja po gradu?
edit
ili ste kaznjavani za random stuff koje nema veze s vama?
zgmetropola
21-06-2011, 22:13
zasto ste milijun puta radili sranja po gradu?
edit
ili ste kaznjavani za random stuff koje nema veze s vama?
Pod 'mi' mislim općenito na Hrvate, što za repku, što za klubove.
Da, znalo se desit da se klubu opali kazna zbog 5 budala koje nisu platile račun u birtiji i potukli se sa svima u krugu 54945 metara. Naravno, jedan je imao Dinamov/Hajdukov/HAŠKov šal, pa se to pripisuje klubu, bilo to na stadionu ili ne.
Meni je nevjerojatno da netko može razbit izlog sada u centru grada i dobit neki prekršaj/kaznicu, a ako to isto napravi, a na majici bedž 'Torca', odmah je huligan, a uz kaznicu, stiže i zabrana odlaska na utakmice.
No ok, nebitno to sve skupa, treba biti dobar :soppy: :D
don_corleone
23-06-2011, 15:41
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/torcida-prvo-kamenovala-policiju-utakmici-divljala-tomislavgradu-clanak-303408
Počinje sezona. Dakle slijdećih 2-3 mjeseca pojačana aktivnost huligana.