PDA

View Full Version : Ne volem... nikog, lutko, takva mi je narav...

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

24-04-2005, 17:14
Ponekad se u zivotu svi osjetimo isfrustrirano... grizemo... mrzimo... ne volimo... ovdje pisite sto vas je posebno potaklo na mrznju ili frustraciju... nesto sto izrazito ne volite... nesto sto vas smeta... nesto bez cega bi vam bilo bolje u zivotu...

primjer:
Mrzim fata...
Mrzim sto moram ucit sugavu sociologiju
Mrzim mrzim mrzim...
Mrzim fata... da...

Robierre de Cochon
24-04-2005, 17:16
Ne volem kad sam gladan a doma nema nista! :(

acid
24-04-2005, 19:13
Ne volim zivcirati samu sebe cudnim i konstantno istim mislima.

gandalf
24-04-2005, 19:18
ne volim kvazi umjetničke ljude tipa "imam 20 godina i hodam sa lulom na promociju neke knjige" :shock:

ne volim svoje bivše cure :P :P

mrzim odojak, brokulu i špek fileke :evil:

Woodstock
24-04-2005, 19:40
Ne volim sto je forum ponovo bio nestao, ne volim sto sam se sad na svoje iznenadjenje ponovo morala registrirati, ne volim to!!!!!!

Sephiroth
24-04-2005, 23:16
Shit happens! eto to mrzim!al to je tako! yin-yang!

Mo
25-04-2005, 00:00
Mrzim sto nam je zemlja u takvom ku.cu....

Robierre de Cochon
25-04-2005, 00:10
Mrzim emisije like spizza ili red carpet, pogotovo kad se 'ismijavaju' svemu i svacemu. Jos da i sebe ismiju kako su jadni. Nedjelja navecer - stvarno sugav program. :mrgreen:

bOG
25-04-2005, 12:04
Mrzim sto me moje mane kotroliraju....evo sad upravo...MA MARS!!!
MARS MANE!!

chico
25-04-2005, 19:58
Recimo da ne volem ovo lutko, takva mi je narav:

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@pravokutnik.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

bob rock
25-04-2005, 21:11
mrzim one koji kritiziraju samo da bi kritizirali
mrzim sto dan ima 24, a ne vise sati
mrzim sto je priroda neke ljude osakatila i pretvorila u emotivne idiote
mrzim sto su ti isti emotivni idioti (postigavsi nesto u zivotu) postali arogantni (postoji razlika izmedu biti svjestan i podjcenjivati druge) jer ne vide nista drugo u zivotu osim sebe i svog uspjeha kao jedinog mjerila vrijednosti
mrzim pileci saft
mrzim kozogonjce, cajke i ekstremne nacionaliste

Woodstock
25-04-2005, 21:11
Ne volim ugledati naziv ovog topica i uopce sve ekavske nazive topica. Tako bodu u oci!!! Ne slusam cirilicu pa me bodu totalno!
I sad sam se bas sjetila...hm, sutra idem uz Pozegu i prolazi mi dobri stari Stublicev stih glavom...E moj druze beogradski, Slavonijom sela gore, e moj druze beogradski, ne moze se ni na more...
Nekako su mi se misli poklopile...Mogli bi to tako reci..

Robierre de Cochon
25-04-2005, 22:28
Ne volim procitat glupi post.
Ne volim procitati glupi mail.
Ne volim dva threada o formuli - zar nije dovoljan jedan?

Sephiroth
25-04-2005, 22:29
Bravo Woodstock!! Svaka cast! I could't agree with you more!

25-04-2005, 22:30
Ne volim ugledati naziv ovog topica i uopce sve ekavske nazive topica. Tako bodu u oci!!! Ne slusam cirilicu pa me bodu totalno!
I sad sam se bas sjetila...hm, sutra idem uz Pozegu i prolazi mi dobri stari Stublicev stih glavom...E moj druze beogradski, Slavonijom sela gore, e moj druze beogradski, ne moze se ni na more...

Eh, moja Woodstock... sad si me razocarala... ne znas sta propustas...
No, enivejs... naziv ovog topica nije ''cirilica'' vec iskrivljeni dijalekt Hrvata koji zive na podrucju recimo... hm... Iloka, Belog Manastira (naglasavam BElog, a bogme i Manastira...), Vukovara i slicno...

No, da ne offtopicarim iako mi nema lepse od toga da zagnjavim fata...
Ne volem, ali izrazito ne volem sto cu sutra morati obavljati stupidne pretrage na 320 razlicitih mjesta zbog moje paranoidne mame... ne volem to, pace, mrzim...

tonkica
25-04-2005, 22:32
..

to ni ja ne volim, nikako :?

nevolim sto me otpuhalo zamalo danas, sto mi je raznjelo sve biljke sa balkona pa je bilo hrpa smeca za cistit
ne volim sto je forum vec dav puta umro u mjesec dana... :?

valkyra
25-04-2005, 22:46

Ta pjesma je pravi ratni sabanluk. :lol: :lol: Cirilica je pismo pa ga ne mozes slusati vec samo citati :wink:

Robierre de Cochon
25-04-2005, 22:49
Ako imas dobra osjetila, mozes je i cuti, cidjeti, onjusiti i udahnuti. :mrgreen:

chico
25-04-2005, 22:57
mrzim one koji kritiziraju samo da bi kritizirali

Puff, pant Bob! Zar od svih ljudi da ti ne cijenis kuku i lelek?
:mrgreen:

Ne volim ugledati naziv ovog topica i uopce sve ekavske nazive topica.

Bravo Woodstock!! Svaka cast! I could't agree with you more!
Yeah! You fuckin ecavic motherfuckers! English is ay way to go.
English?! Oy vey!!! or Way Way!!!

Ne volim procitat glupi post.

Sve ih je manje! Sve ih je manje! Forum ponovno stimulira, aaahaa, aaaarghhhha...
Yahoooooooo!

bOG
25-04-2005, 23:05
Ne volim ljude-kocke.
Cekaju pod zemljom a nikako da izadu,
Valjda se boje ljudi-valjaka.

Ne volim ljude spuzve.One koje samo upijaju a nista nedaju nazad.
Lijepo ih je imati jer se mozes ispuhati,ali ti je ipak nekada potrebno necije tude misljenje ili savijet u odredenoj situaciji,ali oni su tamo samo da upijaju.

Takvi su oni prvi na barikadama.

Tighelia
26-04-2005, 00:03
Ne slusam cirilicu
Prvo 'muslimanski dijalekt', pa sad ovo... Boy, oh, boy... :mrgreen:
Нетко оцито није уцио из цитанке 'Цитам цирилицу'.

ThunderBoy
26-04-2005, 19:03
http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif

Robierre de Cochon
26-04-2005, 20:26
Sto se tice dijalekata da ja pisem kao sto govorim(a ne knjizevni)puno ljudi ne bi imalo pojma o cemu ja to.
A tek ja. :mrgreen:

26-04-2005, 20:28
lijepo si to woodstock primjetila. mnogi ljudi misle da su fora kad govore tako, a zapravo ispadaju glupi. tipa "kafa", "belo" itd...
mrĹĄ

dea
26-04-2005, 20:59
ne volim kad me strah.

idem. bok.

tonkica
26-04-2005, 21:15
mrzim sto milju puta moram objasnjavat i tupit po istim stvarima, mrzim osjecaj bespomocnosti

freya
26-04-2005, 21:35
nisam si draga kad dozvoljavam da okolina djeluje na moje raspolozenje u prevelikoj mjeri a mrzim se kad se pocnem ponasat kao neam utjecaja na svoj zivot... i mrzim sto se stanari u mojoj zgradi ne mogu dogovorit oko sanacije krova i sto mi zbog toga kapa voda u sobu i sto cu morat na jesen kupit cizme za ribiciju, gumeni camac i vesla ako se nesto ne poduzme...

DUUH
26-04-2005, 21:35
Mrzim crne markere jer su crni (ovo je posveceno Fatu), mrzim font 8 u knjizi iz otpd i otpd... ( a tribute to kolokvij)... mrzim pivu u otv-u (omjer pjena:voda:pivo 50:49,99:0,01)...

valkyra
27-04-2005, 00:07
Ne slusam cirilicu
Prvo 'muslimanski dijalekt', pa sad ovo... Boy, oh, boy... :mrgreen:
Нетко оцито није уцио из цитанке 'Цитам цирилицу'.

hahahahahhaaa...... (sad ce tigh opet da se samo smijuljim, ali... :mrgreen: )

TheBill
27-04-2005, 05:15
kao prvo... i'm back... :mrgreen:
a sad
mrzim glupi PDV jer mi niĹĄta nije jasno....
zake su uopće morali izmisliti taj pdv... :evil:

mala buba
27-04-2005, 15:11
kao prvo, ne volim kad sam ovako puff pant ljuta i onda ne vidim isprva 'ne volim' topic. ni izdruga, ni iztreca. AAAAA!!!

a namcorasta sam na prvom mjestu bila zato jer sam upravo vidjela neki shitty kapucino. u mojoj kuci. pored prazne teglice neskave. argggh!
i sto onda pise jos na tom kapucinu? pitate se? ne? nema veze,svejedno cu vam reci! pise <citiranje mode on> "okus chocolate" <citiranje ode off>
mislim what the...???!! OKUS CHOCOLATE???!! pa koji je to freakin' jezik???
da, znam da ja u postu mjesam jezike. ali moj post nije sluzbena ambalaza nekog proizvoda. crappy proizvoda. jer je a ) crappy kapucino koji se samo gruda, ima umjetan okus i ne stvara se ni mrva pjene i nije fin; b) jer je okus cokolade, sto znaci da ima minimum kofeina a ja sam nesicu popila i sad to znaci da imam kod sebe napitak koji glumi kavu, ali nije jer je odvratan po okusu i nema kofeina tako da je u biti cisti sadizam piti to ili placati za to - zapravo ispravak - sad sam provjerila i TO NEMA kofeina u sebi; i c) jer pise na njemu okus chocolate!!!!!

AAAAAAAAAARGH!!!!!!
idem izvrsiti ritualno samoubojstvo stavljanjem kvacice za ves na nos i psovanjem bez udisanja dok ne krepam u znak protesta......that'll teach them.

Tighelia
27-04-2005, 22:23
Mrzim kad mi ne izmjesaju dobro onaj nesquik u McFlurryu i onda sve na dnu ostane prah. :?
Mrzim kad mi necija zajedljivost pokvari pola dana, kad netko ima na svaku moju recenicu jos deset njih za replicirati! Aaa, goni se!!! :evil: :evil: :evil: :exc:

ultraviolet
28-04-2005, 01:48
mrzim 2 kolokvija.
jedan seminarski rad.
jos jedan kolokvij iz vjezbi :shock: .
3 rodendana koji ce se izredat a jedan cu ziher zaboravit.
poklone koje moram kupit.
promociju od frendice (neda mi se ic-ima najdosadnije starce na svijetu)
poklon za promociju koji ipak moram kupit.
svoju lijenost koja premasuje granice normalnog.
neke ljude na faxu-dobro njih ne mrzim al me zbilja deprimiraju svojim likom i djelom:shk:

28-04-2005, 02:10
Ne da je ne volem... nego je mrzim, prezirem... nimalo ne postujem... zamjeram joj sto dise... mrzim i proklinjem je... da... prokleta Vedrana Rudan... prokleta neinteligentna, isfrustrirana, aktivisticka kokos...

Woodstock
28-04-2005, 16:25
Ovaj forum, ma cijeli faks, je crven ko semafor! To je, u najmanju ruku, zalosno...Ma dovraga tragicno je!!!
Sto se tice slusanja cirilice, jeste culi kad za stilske figure i pjesnicku slobodu?! Analiza recenica i uopce vadjenje iz konteksta me previse podsjeca na primitivizam...

28-04-2005, 16:29
bravo woodstock ! :thm: 8) 8) 8)

Vjekina vojska :lol: :lol: :lol: :lol:

Amathos
28-04-2005, 17:17
Ovaj forum, ma cijeli faks, je crven ko semafor! To je, u najmanju ruku, zalosno...Ma dovraga tragicno je!!!
Sto se tice slusanja cirilice, jeste culi kad za stilske figure i pjesnicku slobodu?! Analiza recenica i uopce vadjenje iz konteksta me previse podsjeca na primitivizam...

Vratit će se crna, ne brini beba

ROKY
28-04-2005, 17:19

Vratit ĂŚe se crna, ne brini beba

Pogledajte desnicare, nasli se
E Amathos jesi li na TMT3, ako jesi pozdravi ekipu

Amathos
28-04-2005, 17:21

Vratit æe se crna, ne brini beba

Pogledajte desnicare, nasli se
E Amathos jesi li na TMT3, ako jesi pozdravi ekipu

Jesam, kao radim!
A, ekipa ima ih 10, ali nitko niÅ¡ta ne uči.
Nadam se da ću uskoro s onim s TMT 14(znaÅ¡ na koga mislim) dogovorit dobru pijanku. Naravno pozvan si. Ali moraÅ¡ se u crno obući :mrgreen:

ROKY
28-04-2005, 17:29
nema problema
Mogu i u crveno ako hoces :mrgreen: :mrgreen:

Amathos
28-04-2005, 17:30
nema problema
Mogu i u crveno ako hoces :mrgreen: :mrgreen:

Ako će biti u kombinaciji s bijelim i plavim
grb ćemo po putu skupit

ROKY
28-04-2005, 17:33
ma zajebavam se, glavno da idemo pit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ROKY
28-04-2005, 18:58
AJMO

Robierre de Cochon
28-04-2005, 22:08
Alo! Drzat se teme!
A zadnje vezano uz temu je bilo: ne volem Vedranu Rudan.

Ja ne volim guzvu u Konzumu. Zasto je uvijek red na blagajni - pa to je za popizdit! :roll:

Sparkz
28-04-2005, 22:48
ja mrzim televiziju.

Woodstock
29-04-2005, 00:03
Mrzim kad usred bezobraznog uzivanja u cokoladi shvatim na bolan i neugodan nacin da imam nekakav usljivi karijes na nekom zubu... Grrrrrr!!! :zub:

29-04-2005, 00:03

Draga moja Woodstock...
Osobno ne podnosim ''crvene'', ali jos manje podnosim nekoga kome je problem sto je nesto ''cirilica'' unatoc tome sto je dobro... a dodatno mi je razocaranje kad taj netko tvrdi za sebe da je ''nepopravljivi romantik'' i kad ga ja tako dozivim... a onda PAF... politika je ipak bitnija od romantike... ccccc... *duboko razocarani smajlic*

Mrzim, ali stvarno mrzim kad me se svrstava medju lijeve... a mrzim i kad me svrstavaju u isti kos s Amathosom (sto je cesci slucaj, jel tako gandalfe, Sparkze i ostala lijeva druzino... ;) )
Mo, pomozi mi... ti jedini shvacas moja desnicarska uvjerenja...

ultraviolet
29-04-2005, 00:05
Ne da je ne volem... nego je mrzim, prezirem... nimalo ne postujem... zamjeram joj sto dise... mrzim i proklinjem je... da... prokleta Vedrana Rudan... prokleta neinteligentna, isfrustrirana, aktivisticka kokos...
joj vedrana rudan...frustrirana neotesena vulgarna kvazifeministkinja,baba tak gadno psuje,uzas.gledala sam je u nekoj emisiji na telki i zivot mi se zgadio.i citala sam par njenih kolumni u globusu-mrzi cijeli svijet,mora da ju je neko gadno naljutio.zavrjeđuje ni vise ni manje nego albino zeca- :alb: i jos jednog :alb:

Woodstock
29-04-2005, 00:43

Draga moja Woodstock...
Osobno ne podnosim ''crvene'', ali jos manje podnosim nekoga kome je problem sto je nesto ''cirilica'' unatoc tome sto je dobro... a dodatno mi je razocaranje kad taj netko tvrdi za sebe da je ''nepopravljivi romantik'' i kad ga ja tako dozivim... a onda PAF... politika je ipak bitnija od romantike... ccccc... *duboko razocarani smajlic*

Mrzim, ali stvarno mrzim kad me se svrstava medju lijeve... a mrzim i kad me svrstavaju u isti kos s Amathosom (sto je cesci slucaj, jel tako gandalfe, Sparkze i ostala lijeva druzino... ;) )
Mo, pomozi mi... ti jedini shvacas moja desnicarska uvjerenja...

Moj dragi Kide, da ti nesto kazem...
Tvrdim da je tanka granica izmedju ponosa i primitivizma jednako kao sto je tanka granica izmedju ljubavi i mrznje, genijalnosti i ludila... E pa kad se krene u dublju raspravu o politici vecina zaglavi u primitivnim vodama..
Ponekad se zbog odredjenih emocija i meni zna dogoditi ta kardinalna greska ali unatoc mojoj vjecitoj izjavi, ma dovraga zivotnom motu da treba slijediti srce a ne razum ponekad ipak razum odreagira prije nego se srce uopce ukljuci...
No odredjeni pjevaci srpske narodnosti deklarirali su se kao cetnici i nemam neku zelju da im slusam pjesme bez obzira koliko dobre one bile jer kakvo srce moze imati netko tko bi "klao Hrvate" ili slicno...No stavimo to na stranu jer su npr. i Stonesi sotonisti a ja ih ipak slusam.
Ne sudim ljude prema onome sto slusaju jer bi to bilo vrlo primitivno ali za neke stvari nemam tolerancije... A to je kad se rasirenih ruku docekuju dojucerasnji mrzitelji nas samih.. Oziljci na mojoj dusi su preduboki da bih mogla samo tako objerucke prihvatit Balasevica, Bajagu i ostale jer osim toga to nije samo pitanje oziljaka nego i ponosa, ne primitivizma vec ponosa!
Ne sudim ti, kao ni ikome drugome ako slusas Balasevica ili nekog slicnog jer i ja sama kazem da je npr. Zanina pjesma Dodirni mi kolena oskvrnjena Severininom obradom i da neopisivo bolje zvuci u Zaninoj verziji i to me ne cini procetnikusom ili necim slicnim...

A sto se tice moje romanticne duse mogla bih ti reci isto sto i ti meni ali necu jer tako ne mislim, ne sudim ljude prema njihovom glazbenom odabiru vec prema onome sto jesu... Ako je covjek covjek moze biti i Srbin i Nigerijac i Hrvat i musliman i pravoslavac i katolik i komunist i sta god hoce meni moze biti najbolji prijatelj, srodna dusa... Ali ako je covjek, a to podrazumjeva da nije ogranicen i da je samokritican, ukratko da nije primitivan..
Mislim da me shvacas, barem tebi to ne bi trebao biti problem...
Ali ako samo tako mozes nekog osudit onda ocito nismo tako slicni koliko sam mislila...

Politika bitnija od romantike?! O dragi moj Kid, kad bi samo znao neke stvari...I kad bi barem ljudi bili oslobodjeni tih okova primitivnosti, osude i gorcine prema drugima..Eh da i kad bi barem imali ono sto je rijetko...razumjevanje...iskreno razumjevanje...

Tighelia
29-04-2005, 00:48
Mrzim, ali apsolutno MRZIM kad netko trkelja o necemu sto ne kuzi.
Mrzim ljudsku ogranicenost i zadrtost.
Rastuzuje me to koliko i ljuti. :?

midnight
29-04-2005, 00:51
ne volem bolest koja me opsjela
temperaturu, grlobolju i popratne pojave
bit ovako daleko od kuće :(
što ne mogu spojit dva mjesta koja najviše volem
Å¡to ovakva sretna razdoblja mog života neće zauvijek trajat

chico
29-04-2005, 00:56
catunjo

Volim kad se netko dici elokvencijom, a ne zna sto zeli iskazati.
Nista osobno Woodstock ...

Woodstock
29-04-2005, 01:06
catunjo

Volim kad se netko dici elokvencijom, a ne zna sto zeli iskazati.
Nista osobno Woodstock ...

Kao sto rekoh, rijetki su oni koji mogu razumjeti...
I kad me vec quotas kako da to ne shvatim osobno?!

chico
29-04-2005, 01:13

U smislu da se to ne odnosi na tebe nego na tvoj post.
Odnosno, da ti post ne vrijedi, a to jel ti vrijedis ili ne vrijedis nema veze s komentarom.

Evo, ono sto si napisala u topicu o odnosu spolova meni zvuci kontradiktorno, kao i post na ovom topicu. Ali time ne mislim da zivis kontradiktorno, nego samo to da se izrazavas kontradiktorno. I naglasavam, da je to moj subjektivni stav. Mozda nekome zvucis neproturjecno.

29-04-2005, 01:14
joj vedrana rudan...frustrirana neotesena vulgarna kvazifeministkinja,baba tak gadno psuje,uzas.gledala sam je u nekoj emisiji na telki i zivot mi se zgadio.i citala sam par njenih kolumni u globusu-mrzi cijeli svijet,mora da ju je neko gadno naljutio.zavrjeðuje ni vise ni manje nego albino zeca- :alb: i jos jednog :alb:

LOOL
Bas to! evo... potpisujem! :lol:
I podsjecam da mrzim Vedranu Rudan...

Od ostalih stvari koje mrzim..
Pa, ne volim, ali izrazito ne volim, ne podnosim, ne trpim... tipove koji u tramvaju razgovaraju na sljedeci nacin:

A: ''E, i kaj su oni tebe...ovaj kak se zove... poceli tuc prije neg je Rale doso?''
B: ''Ma ne... Ja sam s Raletom prico, i reko sam mu... da...ovaj... trebamo ekipu okupit... i ono... da ce bit ovaj... fight... i onda je doso ovaj tip i Rale ono... kaj... bam- ga opali sakom u glavu... pa su ovi onda mene...''
A: ''Tak su mene sestorica napala...e... ovaj... ono... kak se zove... s nozem... dosli i napali me... pa je onda onaj... kak se zove... Bedzo doso i reko... kak se zove... decki... nemojte se svadjat... ono... da ne bude frke...''
B: ''Da, kuzis ono... on je najjaci... ono... bas je nabildan i sve.. kuzis...''
C: ''A onaj kaj je bio s njim... onaj ogromni tip... nekak je imo neku baby-face, prvi put sam ga vidio... e... koje ruke imo tip... onak je celav, ali nije skins, samo je celavac... onaj Buco je skins... onak... fakat... a ovaj je samo celavac... bar sam tak cuo... i navodno je on najjaci...''
A: ''Ma koji? jel imo on onu siltericu plavu?''
C: ''Nije.''
A: ''A jel imo ono... kak se zove... onu ''Dinamo'' majicu?''
C: ''Nije.''
A: ''A jel on onak niski?''
C: ''Nije. On je imo onu Jagermeister majicu...''
A: ''Aha... ne znam tog tipa... a ko je tebe ono ceko?''
B: ''A stari i stara... bili su na onome... kak se zove... ono... sestra je polozila faks...''

Woodstock
29-04-2005, 01:17

Odnosno, da ti post ne vrijedi, a to jel ti vrijedis ili ne vrijedis nema veze s komentarom.

Evo, ono sto si napisala u topicu o odnosu spolova meni zvuci kontradiktorno, kao i post na ovom topicu. Ali time ne mislim da zivis kontradiktorno, nego samo to da se izrazavas kontradiktorno. I naglasavam, da je to moj subjektivni stav. Mozda nekome zvucis neproturjecno.

A sta da ti kazem?! Meni to nije nimalo kontradiktorno, nimalo! Ocito imamo sasvim drugaciji nacin razmisljanja...

29-04-2005, 02:16

A sta da ti kazem?! Meni to nije nimalo kontradiktorno, nimalo! Ocito imamo sasvim drugaciji nacin razmisljanja...

Draga Woodstock...
Molim te prebroji ''No'' i ''Ali'' u svom postu i reci da nije pun kontradikcija...

primjeri:
prihvacas ljude bez obzira sto slusaju, ALI nemas tolerancije za NEKE stvari... (sto vrijedi za sve, vrijedi i za neke!!!)
ne prihvacas Balasevica i Bajagu, NO Zana je prihvatljiva...
politika ti nije bitnija od romantike, NO odbijas (smatram, a i mnogi ce se sa mnom sloziti, unatoc degustibus non est disputandum..) poslusati izrazito romanticne stihove i pjesme samo zato sto te ponos, te oziljci (drugim rijecima- politika) nalazu da je slusanje ''cirilice'' pogresno...

I... ovo...

Politika bitnija od romantike?! O dragi moj Kid, kad bi samo znao neke stvari...I kad bi barem ljudi bili oslobodjeni tih okova primitivnosti, osude i gorcine prema drugima..Eh da i kad bi barem imali ono sto je rijetko...razumjevanje...iskreno razumjevanje...
je potpuno kontradiktorno ovome:

Nadalje...
Premisa1:
E pa kad se krene u dublju raspravu o politici vecina zaglavi u primitivnim vodama..

Premisa2
Ponekad se zbog odredjenih emocija i meni zna dogoditi ta kardinalna greska

Premisa3:
treba slijediti srce a ne razum

Premisa4:
ponekad ipak razum odreagira prije nego se srce uopce ukljuci...

Konkluzija:
Razum odreagira prije nego se srce ukljuci, pa zaglavis u raspravi o politici?

S tim da su ti 4 i 2 premisa kontradiktorne... i ako bismo ih obje uzeli u
obzir slijedila bi (ako zanemarimo cistu logicku pogresku) konkluzija:

Razum prije odreagira nego se srce ukljuci i zbog odredjenih emocija zaglavis u raspravi o politici...

Trebam li ovo uopce komentirati?

A sad da razrjesim nekoliko tvojih zabluda...

prvo- Balasevic i Bajaga nikad se nisu izjasnili kao cetnici, dapace, bili su protiv rata, a Balasevic je cak i vlastiti zivot dovodio u opasnost odbijajuci ici pucati, kako je rekao- ''na svoje'' i pjevajuci '92 usred Beograda ''Sloboda-ne'' i kasnije ''Ziveti slobodno'' i ''Gedo gluperdo''..

drugo- nisi jedina s ponosom i ''oziljcima'' (dedu i ujaka su mi mlatili '89 zbog ''Ustani bane'', a stari i stric su logorasi s Manjace...) stoga, ne pricaj mi o tome... jer smatram da rezim koji zabranjuje odredjene pjesme i tvoj stav o neprihvacanju pjesama (naglasavam- PJESAMA i to onih koje mahom nemaju nikakve veze s politikom i dapace u skladu su s tvojim ''romanticarskim duhom'') jer su ''cirilica'' polaze od iste zadrte i primitivne ideologije... drugim rijecima... smatram da razmisljas isto kao i UDBAini duznosnici i milicioneri '89, barem u tom pogledu...

trece- Pokusat cu shvatiti, ali vjerojatno cu u vecini slucajeva ipak osuditi onoga ko mi kaze da muzika poznaje je granice... smatram da je to neinteligentna tvrdnja... jer vjerujem da muzika, a i cijela umjetnost, ali i vjera i sve ostalo sto spada u sferu humanistickog ne bi smjelo poznavati granice... isto tako osudjujem i svakoga ko mi kaze da zanemarim proteklih 100tinjak godina povijesti i izbrisem politicke granice izmedju nas i istocnih nam susjeda... nadam se da razumijes... ;)

Na kraju se samo zelim ispricati sto sam u napadaju ludila napisao ovaj stih u naslov topica u njegovom izvornom obliku... nikad nisam mislio da ce stihovi ikada nekoga zasmetati... a to sam najmanje ocekivao od Woodstock koja tvrdi za sebe da je ''romanticna dusa'', a i ja sam je takvom dozivljavao... stoga sam i burno reagirao... nazalost... Woodstock, i dalje mislim da ti je politika ipak iznad romantike... tvoj post me nije razuvjerio...

bob rock
29-04-2005, 02:21
[
Premisa3:

Premisa4:

cudna konstatacija
vjerovatno mi je nesto promaklo, ako nije - molim objasni

pichachu
29-04-2005, 02:24
[
1. Na kraju se samo zelim ispricati sto sam u napadaju ludila napisao ovaj stih u naslov topica u njegovom izvornom obliku... nikad nisam mislio da ce stihovi ikada nekoga zasmetati...

2......Woodstock, i dalje mislim da ti je politika ipak iznad romantike... tvoj post me nije razuvjerio...

1. pa onda ti mozda ne preostaje nista drugo nego da ga promijenis i time sprijecis daljnje prepirke....cisto konstruktivno

2. hm..politika..ne bi bas islo...mozda prije mrznja i bijes..a za to je opravdano da katkad stoji ispred romantike...

dajem bod kolegici Woodstock

29-04-2005, 02:32
[quote="The Kid":2jlc7j7w][
Premisa3:

Premisa4:

cudna konstatacija
vjerovatno mi je nesto promaklo, ako nije - molim objasni[/quote:2jlc7j7w]

Ne, nije ti nista promaklo... osim da to nije moj zakljucak... vec zakljucak kolegice Woodstock... ja sam ga samo tako naveo... poanta je da pokazem kontradiktornost kojom odise...

1. pa onda ti mozda ne preostaje nista drugo nego da ga promijenis i time sprijecis daljnje prepirke....cisto konstruktivno

2. hm..politika..ne bi bas islo...mozda prije mrznja i bijes..a za to je opravdano da katkad stoji ispred romantike...

1. Mozda bi i promijenio.... ali mrzim sto nisam moderator i sto nemam te moci...

2. ne, islo bi... mrznja i bijes, da... ali mrznja i bijes proizasli iz cega? samo i iskljucivo iz politike... podsjecam... rat je gotov...

citiram (Balasevica, naravno...): ''Slucaj tih gradjana je zamrsen,
niko im joĹĄ ne sme reci da stede snagu,
i da je rat nedavno zavrsen i da su Rusi vec na Reichstag-u.
Nesreca jedna, jadna i bedna osamdeset sedma!''

pichachu
29-04-2005, 02:36

1. Mozda bi i promijenio.... ali mrzim sto nisam moderator i sto nemam te moci...

2. ne, islo bi... mrznja i bijes, da... ali mrznja i bijes proizasli iz cega? samo i iskljucivo iz politike... podsjecam... rat je gotov...

pa ak si ti otvorio taj topic, kaj ga nemres promijenit, bez obzira na moderatore?
pa znamo, rat je gotov, ali mrznja i bijes proizasli iz uspomena..uspomene proizasle iz rata...rat proizasao iz pohlepe, mrznje , bijesa..i sve se opet vrti na isto.....

bob rock
29-04-2005, 02:44

na rat poticu samo seljacine koje rat nisu osjetile, diletanti koji su ispalili dva metka u zrak i psihopati koji su ga prosli s uzitkom.
pozivanje na bilo kakvu mrznju (oni su nama... - pa i jesu, ali zar ces zbog toga mrziti ih sve do jednog i/ili pozivati na istrebljivanje jednog dijela) nema uporista u bilo cemu sto smatras najvrijednijim (moral, razum...)
smatram da je za nas na tom podrucju (od SVIH ostalih) najvise napravio pokojni papa time sto je rekao da moramo oprostiti neprijateljima - tisuce ljudi su odusevljeno prihvatili njegovu poruku, ali je nisu dozivjeli - cim je papa otisao, dobar dio njih se vratio na "staro". uostalom, tesko mozes voljeti nekoga o kome si cuo samo najgore - treba ga upoznati i vidjeti da "ne grize", dapace, da se moze raditi o savrseno normalnim osobama
rat je gotov, nema smisla se potpuno izolirati od jucerasnjeg neprijatelja, ne borimo se protiv milijuna pojedinaca, jednog kolektiva (koji to nije), nego protiv onog sivog u sebi

29-04-2005, 02:52
[quote="The Kid":1yrfxzgy]

na rat poticu samo seljacine koje rat nisu osjetile, diletanti koji su ispalili dva metka u zrak i psihopati koji su ga prosli s uzitkom.
pozivanje na bilo kakvu mrznju (oni su nama... - pa i jesu, ali zar ces zbog toga mrziti ih sve do jednog i/ili pozivati na istrebljivanje jednog dijela) nema uporista u bilo cemu sto smatras najvrijednijim (moral, razum...)
smatram da je za nas na tom podrucju (od SVIH ostalih) najvise napravio pokojni papa time sto je rekao da moramo oprostiti neprijateljima - tisuce ljudi su odusevljeno prihvatili njegovu poruku, ali je nisu dozivjeli - cim je papa otisao, dobar dio njih se vratio na "staro". uostalom, tesko mozes voljeti nekoga o kome si cuo samo najgore - treba ga upoznati i vidjeti da "ne grize", dapace, da se moze raditi o savrseno normalnim osobama
rat je gotov, nema smisla se potpuno izolirati od jucerasnjeg neprijatelja, ne borimo se protiv milijuna pojedinaca, jednog kolektiva (koji to nije), nego protiv onog sivog u sebi[/quote:1yrfxzgy]

Tako je... svaka ti je na mjestu! :thm: (cijeni ovog smajlica jer ga inace mrzim... al eto... zasluzio si i tog gada...)

Iako smatram da nije ovo toliki offtopic sve zajedno, jer ipak, raspravljamo o mrznji,mislim da bi bilo prikladnije da se raspravu premjestimo na recimo ''offtopicni topic'' ili tako nesto da nadlezni organi ne bi ustvrdili da smo zahirili, pa pozurili s prijetnjama i ostalim nezeljenim nuspojavama... ;)

bob rock
29-04-2005, 02:58
i agree

Woodstock
29-04-2005, 13:19
Nesto sto mrzim i sto me moze izbacit iz takta je kad netko izanalizira i izvadi iz konteksa tudje rijeci.. To mrzim!!!!! Mrziiiiiim!!!
Kad nesto izvadis iz konteksta i poslozis nekako onda smisao tih izjava, recenica ili cega vec ce biti sasvim drugaciji od smisla kakav postoji u maticnom tekstu...

Normalno...

E pa dragi Kide ako nisi uocio, kod Balasevica & company me je smetalo sto su se deklarirali kao cede, e pa ako sam u krivu onda se ispricavam!!! Eto!
Ne vadi mi misli iz konteksta! I procitaj taj post jos jednom pa ce ti biti jasniji cijeli njegov smisao koji se vrti oko (eto sad navodne) izjave Balasevica..

I da budemo jasni, njegovi stihovi su mi lijepi..Nikad nisam rekla da mu pjesme ne valjaju, dapace jako su lijepe... Ali zbog tih (opet navodim navodnih po novome) procetnickih izjava te izjave i stihovi su mi nespojivi i to ga u mojim ocima ne cini covjekom!!! Onim covjekom o kojem sam pisala u spornome postu!!! A to bi bio covjek koji bi se mogao ispricati za svoje (opet navodim navodne) grijehe i to javno! Kid, shvacas me!
Ma mrzim ove fucking postove kad nema intonacije a smileya nema dovoljno koji bi mogli izraziti moju intonaciju i jos je prisutna percepcija pa tri covjeka shvate svaki na svoj nacin neki post... Zasto? Jer nema intonacije!

mala buba
29-04-2005, 13:23
E pa dragi Kide ako nisi uocio, kod Balasevica & company me je smetalo sto su se deklarirali kao cede, e pa ako sam u krivu onda se ispricavam!!!
balasevic se nikad nije deklarirao kao cetnik.
no ajmo smirit sada strasti i vratit se onome sto mrzimo ;).
ja npr mrzim kavu bez kofeina.

Woodstock
29-04-2005, 13:42
E pa dragi Kide ako nisi uocio, kod Balasevica & company me je smetalo sto su se deklarirali kao cede, e pa ako sam u krivu onda se ispricavam!!!
balasevic se nikad nije deklarirao kao cetnik.
no ajmo smirit sada strasti i vratit se onome sto mrzimo ;).
ja npr mrzim kavu bez kofeina.

Slazem se! :wink:
I ja mrzim kavu bez kofeina, pa mislim koji je smisao kave bez kofeina! Pijem je bas zato sto ima kofein!! Coca cola mi je preagresivna za tibicu...

Sparkz
29-04-2005, 13:47
Nesto sto mrzim i sto me moze izbacit iz takta je kad netko izanalizira i izvadi iz konteksa tudje rijeci.. To mrzim!!!!! Mrziiiiiim!!!
Kad nesto izvadis iz konteksta i poslozis nekako onda smisao tih izjava, recenica ili cega vec ce biti sasvim drugaciji od smisla kakav postoji u maticnom tekstu...

Normalno...

E pa dragi Kide ako nisi uocio, kod Balasevica & company me je smetalo sto su se deklarirali kao cede, e pa ako sam u krivu onda se ispricavam!!! Eto!
Ne vadi mi misli iz konteksta! I procitaj taj post jos jednom pa ce ti biti jasniji cijeli njegov smisao koji se vrti oko (eto sad navodne) izjave Balasevica..

I da budemo jasni, njegovi stihovi su mi lijepi..Nikad nisam rekla da mu pjesme ne valjaju, dapace jako su lijepe... Ali zbog tih (opet navodim navodnih po novome) procetnickih izjava te izjave i stihovi su mi nespojivi i to ga u mojim ocima ne cini covjekom!!! Onim covjekom o kojem sam pisala u spornome postu!!! A to bi bio covjek koji bi se mogao ispricati za svoje (opet navodim navodne) grijehe i to javno! Kid, shvacas me!
Ma mrzim ove fucking postove kad nema intonacije a smileya nema dovoljno koji bi mogli izraziti moju intonaciju i jos je prisutna percepcija pa tri covjeka shvate svaki na svoj nacin neki post... Zasto? Jer nema intonacije!

meni je sve jasno. ti ocito nisi najbolje upucena u ovosvjetovna zbivanja. cak stovise misli su ti kontradiktorne i zbrkane. predlazem posjet psihijatru.

Woodstock
29-04-2005, 13:50
Ooo Sparky ajde sagori vise! :twisted: :tng: :wink:

Inace, brijem da cu otvorit topic PMS...

chico
29-04-2005, 13:55
meni je sve jasno. ti ocito nisi najbolje upucena u ovosvjetovna zbivanja. cak stovise misli su ti kontradiktorne i zbrkane. predlazem posjet psihijatru.

Ok, ljudi! Mislim da je Woodstock dobila puno vise nego je zasluzila. Sad se osjecam jadno jer sam bio jedan od zacetnika linca.
Woodstock, ne daj se!

Ti si meni jako simpaticna, nesto kao Don Quijote ovog foruma, mada se s malo kojim tvojim postom slazem. Nije se slagao niti Sancho Pansa sa svojim poslodavcem, pa su svejedno jezdili skupa (obitavali skupa na istom forumu) :thm:

Mrzim kad se ne mogu kontrolirati i reagiram na svaku sitnicu!
Mrzim sto nema male m na forumu. Nadam se da je nije otjerao REP!

NISAM SAVRSEN, A SAVRSENSTVO TRAZIM U DRUGIMA!
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Dolje Chico, dolje revolucija!!!

Starfish
29-04-2005, 13:58
Ooo Sparky ajde sagori vise! :twisted:

Nece grom u koprive... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
(ako ti to nesto znaci...ova cijela "cirilica" prica...shvacam sto zelis reci,
ali kazem ti..ne vrijedi se oko toga sad prepucavat..jer koliko god neki ljudi misle da su apoliticni i korektni...nisu rascistili neke stvari sami sa sobom
i na jednoj i na drugoj "strani"...pa bolje ne dirat u to...ali u principu - slazem se s tobom...(oko ekavice u naslovu npr.))

Mrzim letece paukove! da, leteci paukovi postoje! Da, znam da niste culi za njih, ali postoje.
Generirali su se na stropu moje sobe i imaju aerodrom i kontrolni toranj i sve...
:roll:

mala buba
29-04-2005, 14:02
Ooo Sparky ajde sagori vise! :twisted: :tng: :wink:

ma naj se ti brinuti. svatko svojeg konja hvali, pa mora onda i on (svojeg) psihica.
znam ja kako to ide, znam, znam! ispiranje mozga! reklamiranje! kapitalizam! globalizacija! aaaaaaa!
sad imam napadaj paranoje pa mrzim sve. sve vas ja sumnjicavo gledam. sve. sve!! *suzhene oci look*

e ali cola rula. osim kada splasne. onda nema cpr. ja bi htjela neki stroj koji ubacuje co2 u pica. to bi bio sluzbeni carski stroj za reanimiranje cole. i mrzim sto ga nemam. baaaaaa, idem cmoljiti u kut, baaaaaaa!

mala buba
29-04-2005, 14:06
Mrzim letece paukove! da, leteci paukovi postoje! Da, znam da niste culi za njih, ali postoje.
Generirali su se na stropu moje sobe i imaju aerodrom i kontrolni toranj i sve...
:roll:
ja ti vjerujem (meep!). danas je jedan mali zeleni napao alberta.
pauk, mislim. ne alien. ali je bio mali i zeleni. pa sam ga ubila. paua, mislim. ne alberta. me :wubs: albert.
bez brige sf, i ja ih mrzim. but they cannot resist the power od shlapa! (samo ne piggy shljapica, jer se to tesko pere, neka tvrdaa shljapa ala klompa je bolja. ili rimsko pravo. to bas ima fine tvrde korice. mnogi su strshljenovi poginuli od duge ruke rimskog prava proslog ljeta u mojoj sobi)
i mrzim strshljenove. they suck.

malimrav85
29-04-2005, 15:05
Cega tu sve ima...
Leteci paukovi.Aha. I svijetle u mraku?
Cetnik je npr. Mihajlovic. Balasevic nije. Ni ne slusam Balasevica, cak ne znam ni jednu njegovu pjesmu (ne, ne zelim da mi neko posudi cd da se uvjerim kak je super) ali je tip ok skroz.
Mrzim kaj mi je u autu nekih 50stupnjeva a ja idem do nsb-a sad.

Sparkz
29-04-2005, 16:43
Woodstock hat folgendes geschrieben:

Ooo Sparky ajde sagori vise!

cekaj jos sam mlad. no, doci ce i to vrijeme. nisam mislio biti bezobrazan; dapace namjera mi je bila konstruktivna.

Woodstock hat folgendes geschrieben:

njegovi stihovi su mi lijepi ... Ali zbog tih (opet navodim navodnih po novome) procetnickih izjava te izjave i stihovi su mi nespojivi i to ga u mojim ocima ne cini covjekom!!
uz svo duzno postovanje, ali ova izjava je kontradiktorna. izraz je unutarnje konfuznosti misaonog toka. kao zabrinuti forumas izrazio sam bojazan za tvoje zdravlje. i savrseno nista vise.

Starfish
29-04-2005, 19:05
Mrzim sto nema topica "sto ste htjeli rec, pa se niste usudili..." pa nemam di iskalit bijes.
Posluzit ce i ovo.
Daklem mrzim sto moji straci zive u uvjerenju da posto je sutra svadba i sto oni sad moraju u Zagreb vozit brsljan, plakat i sve sto rade normalni ljudi; njihovo jedino i najmilije dijete ne mora nista jesti.
Mrzim jer nema nista za jesti. Osim Argeta kokosje pastete, marga i K+ pekmeza i persina u boci. I mlijeka. Al je to neeeeecu.....
ja ocu nesto kuhanoooooooo....I nesto sto mi maaaaammmmmma napravi.
A oni odose. Mrzim to.
Mrzim sto je kasno da sad budem buntovna sa svojih 18 i 10 mjeseci.
Ma bas bi mogla.
NECU JOJ SNIMIT VILLU MARIU! I BAS NECU!!!! MUAHAHAHA(c)!
reci cu da sam zaboravila. A bas je sad gledam...Prilika prica s policajcem...MUAHAHAHAHAHA (c).
Mrzim sto se ne mogu sjetit sto bih jos buntovno mogla napravit...
...
...
Znam! Necu procitat Magistrate u I. razdoblju!!!
BAS NECU!!!!!! MUAHAHAHAHAHA (c)!!!

MRRRRRRZIM VAS!!!!!!!!!

Mrzim sto mi je pala na pamet ideja stavit jedan Woodstockin post u sig.
...
no...dobro...
ne mrzim to...ali morala sam spomenut... :twisted:

Woodstock
29-04-2005, 19:47
Mrzim sto nema topica "sto ste htjeli rec, pa se niste usudili..." pa nemam di iskalit bijes.
Posluzit ce i ovo.
Daklem mrzim sto moji straci zive u uvjerenju da posto je sutra svadba i sto oni sad moraju u Zagreb vozit brsljan, plakat i sve sto rade normalni ljudi; njihovo jedino i najmilije dijete ne mora nista jesti.
Mrzim jer nema nista za jesti. Osim Argeta kokosje pastete, marga i K+ pekmeza i persina u boci. I mlijeka. Al je to neeeeecu.....
ja ocu nesto kuhanoooooooo....I nesto sto mi maaaaammmmmma napravi.
A oni odose. Mrzim to.
Mrzim sto je kasno da sad budem buntovna sa svojih 18 i 10 mjeseci.
Ma bas bi mogla.
NECU JOJ SNIMIT VILLU MARIU! I BAS NECU!!!! MUAHAHAHA(c)!
reci cu da sam zaboravila. A bas je sad gledam...Prilika prica s policajcem...MUAHAHAHAHAHA (c).
Mrzim sto se ne mogu sjetit sto bih jos buntovno mogla napravit...
...
...
Znam! Necu procitat Magistrate u I. razdoblju!!!
BAS NECU!!!!!! MUAHAHAHAHAHA (c)!!!

MRRRRRRZIM VAS!!!!!!!!!

Mrzim sto mi je pala na pamet ideja stavit jedan Woodstockin post u sig.
...
no...dobro...
ne mrzim to...ali morala sam spomenut... :twisted:

A koji bi ti to post stavila? :mrgreen: Haaaa? :mrgreen:

Robierre de Cochon
29-04-2005, 19:52
Ajme zeno kolko gluposti napisa u samo par stranica, a da ni ne znas nista o temi na koju se referiras. Halo!? Zbog svoje ogranicenosti vjerojatno ce ti trebati dosta vremena da saznas o cemu Djole pjeva. Ne moras ga slusati, ali (cisto opce kulture radi) je dobro znati da je covjek bio jedan od vecih protivnika Slobinog fasistickog rezima.

I dajte se vratite na temu - ove rasprave su prilicno dosadne.

leonisa
29-04-2005, 20:06
danas sam prvi put otvorila ovaj topic (da, odlucila sam ne pisat na volim i mrzim)
ocigledno sam apstinirala bez razloga jer ovo izgleda nije topic mrzim...ne barem zadnjih 5 strana, a mozda i svih 6.
da sam ga prije uocila, lockala bi ga!

zar se fakat nemre drzat teme topica?? mislim 6 strana, ljudi, koji vam je q?
topic se moze razdvojit. ostavit ovdije par cistih "mrzim" postova, a ostale preselit u novi topic imena i-dont-care!!

jos jedan oftopican post i to cu napravit!

Woodstock
29-04-2005, 22:57
Ajme zeno kolko gluposti napisa u samo par stranica, a da ni ne znas nista o temi na koju se referiras. Halo!? Zbog svoje ogranicenosti vjerojatno ce ti trebati dosta vremena da saznas o cemu Djole pjeva. Ne moras ga slusati, ali (cisto opce kulture radi) je dobro znati da je covjek bio jedan od vecih protivnika Slobinog fasistickog rezima.

I dajte se vratite na temu - ove rasprave su prilicno dosadne.

Ne volim sto nemam cokolade trenutno...
Ne volim sto me se naziva ogranicenom a ispricala sam se i argumentirala svoje, cini se, krivo utemeljene stavove...
Ne volim ljude koji druge ocjenjuju na osnovu virtualne neintonirane komunikacije...
Ne volim mitesere...
Ne volim kad pukne zica na gitari...
Ne volim sto me ZKP ovako ceznutljivo gleda a ja njega ne...
Ne volim namrgodjene ljude...
Ne volim ljude koje vole vadit iz konteksta samo ono sto se njima svidja...
Ne volim ljude koji ne znaju reci oprosti - tu tako rijetku rijec
Ne volim ljude koji nisu sposobni priznat da su pogrijesili...
Ne volim ljude koji govore "pamti pa vrati"...
Ne volim mlakonje...
Ne volim kad cura ima veca muda od decka u krivoj situaciji...
Ne volim skrte i proracunate ljude...
Ne volim prokletstvo...
Ne volim neizvjesnost...
Ne volim svadje...
Ne volim klaunove - bojim ih se...
Ne volim stonoge...
Ne volim aroganciju...

TheBill
29-04-2005, 23:11
ne volim ĹĄto sam si sjebo zglob...zato sam doma sam u krevetu i dosadno mi je...mrzim to...a svi ovi ljudi vani... :cry:

ThunderBoy
30-04-2005, 18:34
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)

Robierre de Cochon
30-04-2005, 19:21
Mrzim kad ne jedem dva dana pa se nazderem ko zvjer! :mrgreen:
Sad mi se malo riga. :rig:

mala m
30-04-2005, 20:00
Mrzim sto nema male m na forumu.

ja da ti falim, mos mislit

mrzim sto mi je uzasno slabo vec par dana, glava me stalno boli, ukocena sam sva, muka mi je od svega

mrzim sto je jedna super serija zvarsila i ostala su samo sranaja na tvu

Mo
01-05-2005, 19:18
)mrzim kad se nekaj slavi pa sumanuto jedem, nemilice trpam u sebe tek tako da bi jeo nekaj ili ne bi bio nepristojan ( :mrgreen: ) pa mi je poslije slabo... :|

Mo
01-05-2005, 19:39
hihi tek sam sad skuzio ovu opsirnu raspravu .... jerbo nejdem cesto na ovaj topic..
e boze.. ne slusam djoleta ( znam sam par finih pjesama ) niti ista znam o njegovim postupcima u vrijeme rata ( nesto sam nacuo da mu je smetalo kaj goran nosi traku sa grbom na celu u vrijeme dok se granatirao Split al to sam sam nacuo, ne znam nikaj o tome, to su sve resprave idi mi, dodji mi, os nes, znam, ne znam, pizdarije.. ).. jedino kaj znam je da je bajaga drzao koncert u Kninu 93.' no basta o tim pizdarijama bar na ovom topicu..
BASTA :lol: ! jerbo ce leonisa intervenirati... ne zelim se igrati s osjecajima moderatora.. hihi :mrgreen:
Mrzim uzasne predizborne plakate, osobito onaj crveni Bandicev, pa Tomac i Tudjman skupa ( kaj taj Tomac glumi ) i HNS-ov izaberimo grad.. Dosta nespretni moto. Kao ak ne izaberemo njih izabrat cemo selo.. hehe.. da.. hehe..
da ne govorim o debilu miksicu koji ima isti, POTPUNO ISTI plakat kao i za predsjednicke.. Pa kaj mu je, je li glup ili sto..
ostale nijesam niti vidio..

mala m
01-05-2005, 19:49
mrzim sto ne idem u teretanu, sva sam polomljena i to me tak zalosti,a taman sam se ufurala u vjezbanje :?

01-05-2005, 20:38
Mrzim uzasne predizborne plakate, osobito onaj crveni Bandicev, pa Tomac i Tudjman skupa ( kaj taj Tomac glumi ) i HNS-ov izaberimo grad.. Dosta nespretni moto. Kao ak ne izaberemo njih izabrat cemo selo.. hehe.. da.. hehe..
da ne govorim o debilu miksicu koji ima isti, POTPUNO ISTI plakat kao i za predsjednicke.. Pa kaj mu je, je li glup ili sto..
ostale nijesam niti vidio..

Hahaha... jep... i ja ih mrzim, prezirem i pljujem na njih... i spit in their face...
Miksic je samo promijenio na plakatima background (ako i to) i sve ostavio isto... pa mislim stvarno... sta misli da se ljudi ne sjecaju vise?!
A ''Izaberimo grad'' ne kuzim niti cu ikad skuzit... bas me zanima kakvi su im plakati u seoskim opcinama i kotarima...
Uglavnom, da ne duljim i ne idem u offtopic... mrzim ih sve...

And now for this completely different thing...

Ne volim se vucarat po bolnicama..
Ne volim rupe na cesti...
Ne volim ljude koji voze 20km/h na mjestu gdje se moze voziti 80km/h
Ne volim kad ne napravim nikakav suvisao dogovor na jedan od rijetkih mi slobodnih dana...
Ne volim kad me netko prekida dok piskaram na forumu... to zapravo mrzim... hm... onda opet... ovisi uvelike o tome ko me prekida...

acid
01-05-2005, 20:40
Ne volim bahate prodavacice. Je li ih itko ucio da je kupac uvijek u pravu?!!!!!!!!!!!!!!!!

Sparkz
02-05-2005, 18:42
ne volim sto kidu prijeti poraz od fata.

Woodstock
02-05-2005, 18:46
Ne volim sto sam se prehladila u Pozegi!
Bila sam tako ponosna na svoj imunitet jer ove zime nisam imala upalu sinusa ali eto poveselila sam se prerano...
Ne volim svoj trenutno marijanbanovski glas, ne volim sto mi nos ima furku na slapove Niagare s tim da je jedan "slap" neprotocan i ne volim sto ne mogu gutati bas najbolje.. :cry:
K vragu! Sutra cu iz cistog inata maznuti ogroman sladoled!

Sparkz
02-05-2005, 18:52
Ne volim sto sam se prehladila u Pozegi!
Bila sam tako ponosna na svoj imunitet jer ove zime nisam imala upalu sinusa ali eto poveselila sam se prerano...
Ne volim svoj trenutno marijanbanovski glas, ne volim sto mi nos ima furku na slapove Niagare s tim da je jedan "slap" neprotocan i ne volim sto ne mogu gutati bas najbolje.. :cry:
K vragu! Sutra cu iz cistog inata maznuti ogroman sladoled!

smart girl.

mala m
02-05-2005, 21:55
mrzim sto me zub boli...djubre jedno ne znam kaj mu je, perem ih stalno i pazim ne moze me sad pocet zaje...
mrzim sve rupe u mojoj ulici, imam filing da cu jednog dana propast kad prodem s autom

Tighelia
03-05-2005, 04:09
Mrzim idiota koji je ostavio zvakacu na klupi i onda se ona lijepo zalijepila na moje hlace! :evil: :exc:
Mrzim sto vrijeme brzo prolazi i sto su neke stvari nekad neizvedive ma koliko mi to htjeli!
Mrzim sto je krofna koju trenutno jedem full tvrda! :tng:

03-05-2005, 17:00
Mrzim postojanje vremena, rokova, seminarskih radova...
Mrzim pritisak drustva na moj jadni mali pubescentski zivot...
Mrzim suvisne gluposti... pesak... prezren i sitan...

fat drummer
06-05-2005, 11:38
ne volim nikoga (ok ia izuzetak al jedan tj jedna)
ne volim:
slovence
magyare
brtini spirs
juda lova
vlahusica
hrvatske auto ceste
forumase i forum
pametnije od sebe
gluplje od sebe
njemce
klingonce
obozavatelje zvjezdanih staza
pohano meso
alkohol
tipkovnice
crvendace
dawsons creek
bmw
djibrila cissea
e=mc2
zkp
morzeve
prozor
billa gatesa
zutu fasadu
sljeme
desnicu ljevicu i centar
djecu
starce
sunce
nebeski objekt m 458
duge postove
avatre
linkove
internet
papu
papu novu gvineju
kolace s jabukom
tektonske ploce
knjigu iz pravne info
ludnice
birceve
sale o bosancima
mailove
duhovite poskocice
sokantne filmove
demokraciju i ljudska prava
modeme
mobitele
radijatore
klokane
kratke postove
americkog predjsednika
spanjolskog kralja
jumbo plakate
4-4-2
butinu
cosica
mp3
bbcode
emoticone
organiziranu religiju
microsoft
apple
ananase
zeleni caj
font arial black
akademsku cetvrt

Starfish
06-05-2005, 11:42
...butinu...

Pa koji ti je...?????
Butina rulz.
dzisus...

Mrzim kad fat pukne.

Sparkz
06-05-2005, 22:11
ne volim ove emoticone:
:P
:cry:
:evil:
:twisted:
:tng:
:x
:luv:
:bonk:
:zub:
:pst:
:shk:
:scr:
:rrr:
:sob:
:zub:
:qee:
:qee:
:rig:
:lft:
:svinja:
:clw:
:clr:
:cmp:
:gee:
:jok:
:kng:
:pal:
:pir:
:chr:
:chs:
:hej:
:cat:
:smr:
:bnc:
:ble:
:bsm:
:drk:
:alb:
:bom:
:al:

biki
07-05-2005, 19:09
ne volim kaj imam ispit za tjedan dana i ne učim koliko bih trebala
ne volim kad mi ljudi kažu nemoj se derat a ja samo glasno govorim
ne volim proljeće jer znam da uskoro dolazi ljeto. i ne volim kaj zbog glupog ljeta ne volim proljeće.

biki
07-05-2005, 20:40
i ne volim jebemmu kaj mi se avatar ne vidi :evil:

mala m
07-05-2005, 23:31
ne volim ljude koji se prave da su ti prijatelji, i onda te zaje...onako svjetski
ne volim sto nemam adsl
ne volim sto me glava boli vec danima
ne volim velke mejlove jer mi se predugo skidaju, pa sve steka

Mo
08-05-2005, 00:00
mrzim kad pijem tek tako da pijem
mrzim kad se napijem tek tak da se napijem
mrzim kaj se nisam napio ko covjek sto godina..

yoda
08-05-2005, 00:20
ne volem ke mo sere a ne zna kaj prica!!!!

ne volem ke doli dode od 20h i onda je 4h na forumu i zasere ga do BOLI!!!

doli
08-05-2005, 00:22
ne volem ke mo sere a ne zna kaj prica!!!!

ne volem ke doli dode od 20h i onda je 4h na forumu i zasere ga do BOLI!!!

yoda znas nebum vise dosla .. :cry:

yoda
08-05-2005, 00:27
doli je ostala bez neta,..jer se zna tko je gazda u svom stanu...ugasili smo i tu zilu kucavicu!!!!

DOLI...kolko god mi draga bila...a draga si mi...jer si varazdinka i vozis kombajne!!!! nemres se tak ponasati...

i da uvijek se osjecaj pozvanom kod yode...

yoda zvuci nesuvislo nalon 0.5l popijenog jegera...WOHOOOOO

doli
08-05-2005, 00:29
doli je ostala bez neta,..jer se zna tko je gazda u svom stanu...ugasili smo i tu zilu kucavicu!!!!

DOLI...kolko god mi draga bila...a draga si mi...jer si varazdinka i vozis kombajne!!!! nemres se tak ponasati...

i da uvijek se osjecaj pozvanom kod yode...

yoda zvuci nesuvislo nalon 0.5l popijenog jegera...WOHOOOOO

o jebote ti si u drugoj sobi i ignoriras goste..idem doma.........

08-05-2005, 00:43
Ne volim sto ovdje sad pisem...
Ne volim sto nema vise jegera... ali ima drugih stvari zato...
Zivio yoda i njegovo gostprimstvo!!!!

[YODA] ovo pise: ZIVIO KID....i zivio jeger...i ZIVIO KID!!!!!!

Mo
08-05-2005, 01:08
zivio yoda i prileznica mu

mrzim politiku
mrzim kad sam lose volje
mrzim jest ribu
mrzim zelenjavu
mrzim kad pijem a ne napijem se
mrzim politiku
mrzim lokalne izbore
mrzim milana bandica
mrzim Pusicku
ne volim kad mi ne ide ucenje
ne volim kad mi se muti u glavi
ne volim kad nisam hrabar
ne volim kaj mi se muti u glavi
ne volim kaj ne znam kaj ce donijeti buducnost
ne volim lose uspomene
ne volim kad se sjetim lijepih uspomena kojih vise nema
ne volim kaj tu baljezgam ko budala i nemrem stat.. :lol:

doli
08-05-2005, 01:15
mrzim kad mi kid i yoda zasline cigaretu

Tighelia
08-05-2005, 06:33
Ne volim sto je doli jela tunjevinu i sad cijeli stan smrdi po tome. http://www.forum.hr/images/smilies/rigo014.gif
Ne volim vidjeti kad mi dragi prijatelji malo pretjeraju u cugi i onda ih gledati kako im je slabo. :?
Ne volim sto pada kisa i osudjena sam ostati ovdje gdje jesam dok ne stane. A svi spavaju i prestrashno je!!! :|

M!!!
08-05-2005, 13:03
Mrzim svoj mali tvrdi disk jer je mali
Mrzim sebe jer vec cijeli dan slusam Ramstajn
Mrzim ovo sugavo vrijeme

Starfish
08-05-2005, 13:20
AAAAAAAAAA! Mrzim clankopisce na razlicitim kvazi portalim, vratima....

Internet je definitivno najveca medijska kanta za smece gdje svatko
dobiva prostor da baljezga svoje gluposti. Nepismene, ogranicene, dosadne, jedno-te-isto budale pune predrasuda...
Pa zar svaaaaaaki puta isto...
Pa koliko puta se isti vrag moze umotat u drugo pakovanje...
I cemu?????

Mrzim kad sam lose volje.

Odsad citam samo novine. Internet NIKAD, ali NIKAD nece dostici
jedan Jutarnji/Vecernji/Vjesnik...
SMRT PORTALIMA!

Robierre de Cochon
08-05-2005, 15:39
Odsad citam samo novine. Internet NIKAD, ali NIKAD nece dostici
jedan Jutarnji/Vecernji/Vjesnik...
Don't be so sure. :mrgreen:

Starfish
08-05-2005, 16:08
NIKAD! NIKAD! NIKAD!
Pa nema normalnog portala na cijelom internetu.
Ne mozes procitati sto se dogada okolo bez stupidnih komentara i sarenih slicica i "djevojke dana".
Meni treba nesto neutralno - graficki i sadrzajno.
U novinama preskocis one stranice s komentarima, i SUPER!
A ovo - na Internetu su svi cool, urbani, duhoviti, sareni, pljuju po Miroslavu Skori...
SOD OFF (c)!

Mrzim HTV!
Pa kakav je to genocid prikazivat "sazetak" 1. poluvremena derbija
talijanske lige!!!!!!!!!
KAKAV SAZETAK, GADOVI?????????
Sad ce kao 2. poluvrijeme...a upravo smo vidjeli "sazetak" prvog od 20sekundi.
Pa ne mogu prikazat POLA utakmice!

G-E-N-O-C-I-D!

ultraviolet
08-05-2005, 16:54
nije da mrzim, al su mi mnogo naporni system of a down - il je to samo moja percepcija il su im sve stvati iste/vrlo slicne.
i sad tu neki, popularni među mladima ( i vise ne tako mladima :mrgreen: ), kul hip-hoperi iz srbije koji pricaju samo o "bicarkama", drogi i glupostima i zivcira me to kaj moji prijatelji nikak da shvate, neg su ko mala djeca kad to slusaju - hihocu na proste rijeci :mrgreen:
mrzim vino iz ilockih podruma - zbilja je odvratno! :alb:

Starfish
08-05-2005, 16:58
kul hip-hoperi iz srbije koji pricaju samo o "bicarkama", drogi i glupostima i zivcira me to kaj moji prijatelji nikak da shvate, neg su ko mala djeca kad to slusaju - hihocu na proste rijeci :mrgreen:

six pack?

Mrzim iritantne i dosadne pakistance na yahoo chatu!
NE VOLIM TE, NIT SAM TE IKAD VOLIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mrzim yahoo messanger!
Mrzim sto sam ga instalirala!
Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrzim!
:x :x

ultraviolet
08-05-2005, 17:10
kul hip-hoperi iz srbije koji pricaju samo o "bicarkama", drogi i glupostima i zivcira me to kaj moji prijatelji nikak da shvate, neg su ko mala djeca kad to slusaju - hihocu na proste rijeci :mrgreen:

six pack?

neznam, mozda???
znam da imaju neke bad copies, ajs-negrutin, pa one cure kaj su bile neki dan u mocvari sa lollobrigidom...daaamn, mozak me danas slabo sluzi!

yoda
08-05-2005, 17:38
ne volem se budit ujutro...
ne volem kad me majka nade u 9h na ulaznim vratima od stana u boxericama...
ne volem kad odem spavat i onda se dignem par sati kasnije i cudim se sto je moja majcica tako ljuta...
ne volem stock i vino
ne volem ultimatume
ne volem trosatna full ciscenja
ne volem se blamirat, a ide mi u zadnje vrijeme ko profesionalcu
ne volem sto nemam vode
ne volem sto sam sav zgreban po ledima od nocasnjeg lamentiranja po sikarama mog dvorista
ne volem sto mi se spavaaa
ne volem sto nis ne mogu ucit danas
ne volem sto firange moram skidat i s njima na pranje...a onda ih opet navlacit i postavljat
ne volem sto mi je majcica slozila rucak i sto sam prejeo na jucerasnju kemiju, to nije dobro

08-05-2005, 19:50
Ne volim sto je umro... zauvijek...
Ne volim se osjecati ovako odsjeceno od svijeta...
Ne volim priustiti scene svojim drugarima...
Ne volim kad mi netko mora prati hlace i ostale odjevne predmete dok ja tejkam drunken slumber s gazdom...

biki
08-05-2005, 20:58
ne volim snobove
a od svih snobova najnevolim forumaške snobove
ono tipa "ja sam prvi bio tu i ovo je moj forum i kaj ti balavac imaÅ¡ uopće tipkat u mom uzviÅ¡enom prisustvu" :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

mala m
08-05-2005, 21:46
ne volim kad mi se pametuje
ne volim sto mi je jako hladno
ne volim bas pretjerano pse,a ni macke
ne volim golubove koji samo seru i raznose bolescobe
ne volim sto nemam svoj auto i svoj stan (trebat ce mi jos dugo da si ih priustim )
ne volim sto mi frendica misli da je super....a svaki put nesto zasere
ne volim sto nemam para na mobitelu
ne volim kad mi je muka od mladog luka

Robierre de Cochon
08-05-2005, 22:39
Mrzim one koze sestre Nanut i njihove pizdarije tipa 'Did you bin to Kroejsa?'. Jebala te Kroejsa i vukojebina u kojoj zivis - digne mi se kosa na glavi kad ih vidim. Mos mislit kako se nekom u New Yorku hebe za Hrvatsku.

Btw. neki dan je jedna od njih sjedila do mene u piceriji i nije se gasila dva sata. Najradije bi je bio poslo u 3pm. :roll:

Mo
09-05-2005, 00:07
mrzim svoju lijenost

Tighelia
09-05-2005, 01:20
Mrzim one koze sestre Nanut i njihove pizdarije tipa 'Did you bin to Kroejsa?'. Jebala te Kroejsa i vukojebina u kojoj zivis - digne mi se kosa na glavi kad ih vidim. Mos mislit kako se nekom u New Yorku hebe za Hrvatsku.
O, kako ovo potpisujem!!! Jako me uzrujavaju budalastine tog tipa! :evil: :exc:
Iskomplexirana malogradjanstina. :roll:

Btw. neki dan je jedna od njih sjedila do mene u piceriji i nije se gasila dva sata. Najradije bi je bio poslo u 3pm.
Da, da, a u stvari ti je bilo zanimljivo prisluskivat! :mrgreen: :thm:

bob rock
09-05-2005, 02:05
mrzim psihijatre... prave psihicke poremecaje nisu u stanju zalijeciti (osim drogama), a psiholozi su nas razmazili kljucajuci nas u glavu sranjima kako mi zapravo patimo... mrzim ih zato sto nam povladjuju... mrzim njihovo samouvjereno nastojanje da se ukloni sva bol svijeta - pa jebemu, ako ne zabrazdis u necemu i nisi se sam u stanju odhrvati maloj pizdariji, onda...ne znam kaj da kazem...
najvise me zivciraju psihojebenedroce kada govore o "krhkoj" djeci - djeca su jebena cudovista. priznajte si ljudi, koliko vam je trebalo da prestanete maltretirati "slabije" od sebe, makar su vas maltretirali veci bilo fizicki bilo psihicki? djeca uzivaju u moci i s nekima se ne moze lijepim rijecima (sa mnom se nije moglo, vjerujte mi). pretpostavimo da ste naisli na dvojicu mamlaza kako podjebavaju treceg, ako biste reagirali, mislite li da bi vase ili bilo cije rijeci uvjerile male demone da cine nesto lose? ako biste im dali iza uha, odmah biste sebi navukli socijale jebene sluzbe, policije, a malim smradovima psiholjigavekmetove koji bi ih uvjerili da nisu oni nista lose ucinili, dapace, oni su zrtve. a roditelji? ah njihova djeca, zlocesta? nikako...
jebeni psiholozi, jebeni psihijatri.

lubilu
09-05-2005, 09:50
al stvarno mrzim kad na tek oprane zube idem piti sok od borovnice...cccc
ne treba mi taj ruzan okus u zivotu...sto mi bi da to opet ucinim.... :?

mala m
09-05-2005, 21:22
[color=red]Mrzim one koze sestre Nanut i njihove pizdarije tipa 'Did you bin to Kroejsa?'. Jebala te Kroejsa i vukojebina u kojoj zivis - digne mi se kosa na glavi kad ih vidim. Mos mislit kako se nekom u New Yorku hebe za Hrvatsku

joj da i ja ih mrzim,sere mi se od njih

onu plavu sam vidla jednom vani,koja tlakatorica je,uzas

mrzim uvin caj,i mrzim kaj ga moram piti na litre,gadi mi se,pretvaram se u njega....mrzim ga :x

ultraviolet
09-05-2005, 21:55
mrzim bit redovni student na ovoj 4. glupoj godini.
vise sam na faxu neg sve ove godine skupa. svaki dan, od ponedjeljka do petka.
i te glupe vjezbe - covjek si misli, ajde fala bogu, napokon nekaj korisno, kad ono dosada ziva.
mrzim kaj moram napisat seminarski rad iz upravnog. ionak cu sve prepisat, vjerojatno niko to nece ni pogledat, a potrosit cu hrpu vremena.
damn, cak je doslo do toga da jedva cekam da sve zavrsi, da skupim poslijednje potpise u svom zivotu i napokon pocnem ucit u miru. aleluja.

ultraviolet
09-05-2005, 22:01
[color=red]Mrzim one koze sestre Nanut i njihove pizdarije tipa 'Did you bin to Kroejsa?'. Jebala te Kroejsa i vukojebina u kojoj zivis - digne mi se kosa na glavi kad ih vidim. Mos mislit kako se nekom u New Yorku hebe za Hrvatsku.

joj sestre retard su mi iritantne do bola. osobito ona deblja koja dahce kad prica ko nives celzijus i uvijek gura u prvi plan one svoje ogromne sise.
mene cak ponekad uhvati neki cudni sram kad ih gledam kak napadaju glumce i postavljaju bezobrazno glupa pitanja.
a najvise me sram kaj sam iz hrvatske kad onaj nosferatu ante batinovic pita nick cava:"when and how did you begin to play?" sa onim svojim ruskim engleskim :shock: :shock: daj senilac stari u penziju!

Sparkz
10-05-2005, 19:33
mrzim psihijatre... prave psihicke poremecaje nisu u stanju zalijeciti (osim drogama), a psiholozi su nas razmazili kljucajuci nas u glavu sranjima kako mi zapravo patimo... mrzim ih zato sto nam povladjuju... mrzim njihovo samouvjereno nastojanje da se ukloni sva bol svijeta - pa jebemu, ako ne zabrazdis u necemu i nisi se sam u stanju odhrvati maloj pizdariji, onda...ne znam kaj da kazem...
najvise me zivciraju psihojebenedroce kada govore o "krhkoj" djeci - djeca su jebena cudovista. priznajte si ljudi, koliko vam je trebalo da prestanete maltretirati "slabije" od sebe, makar su vas maltretirali veci bilo fizicki bilo psihicki? djeca uzivaju u moci i s nekima se ne moze lijepim rijecima (sa mnom se nije moglo, vjerujte mi). pretpostavimo da ste naisli na dvojicu mamlaza kako podjebavaju treceg, ako biste reagirali, mislite li da bi vase ili bilo cije rijeci uvjerile male demone da cine nesto lose? ako biste im dali iza uha, odmah biste sebi navukli socijale jebene sluzbe, policije, a malim smradovima psiholjigavekmetove koji bi ih uvjerili da nisu oni nista lose ucinili, dapace, oni su zrtve. a roditelji? ah njihova djeca, zlocesta? nikako...
jebeni psiholozi, jebeni psihijatri.

i prije tebe zivjeli su ljudi koji su tvrdili da psihijatrija nema veze s pamecu. govorili su o potrebi da ljudi budu snazni, a nikako humani. govorili su da su drugi ljudi cudovista i da im ne treba pomoci, vec da ih treba kaznjavati. mislim da bi svijet bio mnogo ljepse mjesto da su neki jednostavno otisli psihijatru.

keti
10-05-2005, 19:37
mrzim kaj mi je cijeli dan muka u zelucu
mrzim predispitni dan i noc
mrzim ispitni dan

mala m
10-05-2005, 22:34
mrzim kaj sam corava,nis ne vidim bez leca ili naocala....donedavno mi uopce nisu trebale,i onda sam si ja pozelila naocale i ostvari mi se zelja...ma stvarno super :?

mrzim kaj mi je premalo vremena ostalo za naucit ispit

mrzim caj.....fuuuuuuj

keti
11-05-2005, 17:06
mrzim cekat rezultate

merić
11-05-2005, 18:36
e da, mrzim i ja bilo kakvu neizvjesnost! npr, mrzim kako se sad osjecam! zivcana sam, jer mi je ispit prekosutra, moram ucit, a ne mogu, ne mogu se prisiliti na to!!
najradije bi si posla nesto kupit, soping najbolje rjesava ovakve probleme, ali nema pak vremena za to!!! mislim, nastojim se suzdrzati do petka popodne, tj.do posije ispita!!!!
i, da, mrzim voznju autobusom i to kad sam nenaspavana! a i to me ocekuje ovaj vikend! u petak navecer idem doma, a u ponedjeljak ujutro sam vec tu!!!!
u tri dana cu najvjerovatnije spavati manje od 8 sati!!!!!!!!!! :cry: :evil:
i cijelo vrijeme biti zivcana zbog iscekivanja rezultata............

mala m
11-05-2005, 22:33
mrzim kaj sam se danas sat i pol vozila do doma zbog fakin` guzve
mrzim ljude koji ne znaju vozit, mrzim kad penzici voze,izluduju me
mrzim kaj zbog njih me glava boli
mrzim kaj odvoze veliki otpad pa su se sad cigici nasrali u ulici i skidaju sarafe sa svega moguceg

acid
12-05-2005, 14:16
Mrzim kad se zaflekam, a jos vise mrzim kad se zaflekam po pidzami.

lobotomija
12-05-2005, 15:15
stanje preziranja moj je nacin postojanja.Prezirem,dakle postojim.
predmet preziranja e uglavnom ljudska zivot8nja bez obzira na spol a posebice se gnusam od trudn8h kobila i novopeceih mama,"sexy" mama. :rig: :rig: :rig: :rig: :rig: :rig: :rig: :rig:

ThunderBoy
12-05-2005, 17:15
http://i7.photobucket.com/albums/y269/W ... /pirat.gif (http://i7.photobucket.com/albums/y269/WELA/AVATAR/pirat.gif)

Baby Girl
12-05-2005, 18:03
mrzim mutave pjesake! da, vidila sam te i zaobilazim te, budalo! sta beljis u mene ko tele u sarena vrata???? uf!
mrzim kad se ljudi prenemazu na sve moguce nacine!
mrzim kad netko ide osudivat drugu osobu zbog neceg a radi isto to! :evil: :roll:
mrzim kad ljudi sude druge na temelju prvog dojma! mrzim prvi dojam, koji je 90% kriv! :mrgreen:

keti
13-05-2005, 10:40
mrzim glupe reklame
broj 1 uvjerljivo drzi reklama za pan i oni blesavi vatrogasci

merić
13-05-2005, 11:16
ma ne. meni je definitivno najglupnja ona ''mama, ozenit cu uciteljicu'' :twisted: :bonk:

acid
13-05-2005, 12:08
Ne volim Snjezanu Mehun.
Mrzim ljetne rokove, uvijek je vruce, a kad izadjes van, jos je gore.Muka mi je samo kad se sjetim tih guzvi i te vrucine.

13-05-2005, 20:09
predmet preziranja e uglavnom ljudska zivot8nja bez obzira na spol a posebice se gnusam od trudn8h kobila i novopeceih mama,"sexy" mama. :rig: :rig: :rig: :rig: :rig: :rig: :rig: :rig:

Meni je zao, iskreno mi je zao....
Daj nam ispricaj svoju zivotnu pricu, molim te... evo tu smo... znaj- nisi sam/a, ima i drugih nego ti... reci nam- mama rodila bracu? seku? to te pogodilo, jelda... podijeli s nama svoju bol... voljni smo te slusati....

Ontopic:
Mrzim psihicke bolesnike
Mrzim traume iz djetinjstva
Mrzim glavobolju

Konji ponovo jure... nisu zahirili... a ja ponovo- mrzim...

keti
14-05-2005, 12:37
ma ne. meni je definitivno najglupnja ona ''mama, ozenit cu uciteljicu'' :twisted: :bonk:

o,da.samo tu reklamu nisam vec dugo vidla,pa ju srecom zaboravljam

dakle, mrzim bit na krivom mjestu
mrzim kad mi prekasno dode u pamet fantasticna recenica-kaj ja tu radim?hocu ic doma!

Mo
14-05-2005, 12:46
mrzim ove dvije iz po ure torture koje natezu li natezu dok govore i prave se vazne a obice su seljace ( dobro izgledaju istina al opet )..
asti ovo ono, splicanke su najlipse zene na svitu, asti balun, 'ajduk 1911., asti mliko ovo onoooo, e ka, kaaa, riva, matejuska, ala brale....
ma dajte odjebite
volim taj splitski govor al kad ga ove govore zgadi mi se...

M!!!
14-05-2005, 17:12
Mrzim kad mi se u busu pririga.
Mrzim svoj slabi mjehur.
Mrzim kad mi neko uporno cijelu veèer stavlja alkohol u piÌe.

Woodstock
14-05-2005, 19:12
Mrzim ovu glupu muhu koja mi je uletjela u sobu i sada zuji negdje! Nist, moram copit neku prikladnu knjigu (ZKP je pozeljne tezine :mrgreen: ) i krenut u ratne pohode!

Zuj, zuj, zuj, dodji muhice mala imam nesto lijepo crveno od 1200 strana za tebe, dodji zuj, zuj! :twisted:

merić
14-05-2005, 21:55
mrzim sto svaki put prije nekog vaznijeg dogaðaja mama ima puno posla!!! moji naime imaju cvjeÌarnicu, a bať ne moŞeť odredti tko Ìe se kad udavati, Şeniti, a kamoli tko Ìe kad umirati!!! tako je sad Şivèana, dere se na sve okolo, naravno, najviťe na mene jer sam najstarija! a i jedina sam neťto radila! mislim, doðem doma na koja 2 dana, nepuna dva dana, i odmah me zaposle! morala sam naime iÌi aranŞirati neku crkvu!!!!
:twisted: :evil:
sad je, èini mi se, jasnije zaťto sam upisala pravo :mrgreen:

grozno!!! urnebes je u kuÌi, umjesto odmora, umorim se 10 puta viťe!!! vjerujte, sad bih raðe uèila!!!!

a, tek sutra, bratova krizma, i svi ti gosti!
jako, jakoooo puno njih..................
a 70% ih je jakoooooooooo naporno.........

uvijek gnjave s istim stvarima!!!
osobito im je zanimljiva trijada: moral-èistoÌa-nevinost!

drĹžite fige da preĹživim sutra :mrgreen:

mala buba
15-05-2005, 15:28
plitkost
ispraznost
nepotrebno glupiranje i imbecilne fore dok pokusavas ozbiljno razgovarati
bezobrazna pitanja na koja netko inzistira na odgovoru, a sve samo da te ismije, bez obzira sto ti odgovorio.

mala m
15-05-2005, 15:37
mrzim sto sam sinoc puno previse popila...pa mi je danas muka cijeli dan
mrzim sto sam pojela mladi luk i od toga mi je muka
mrzim sto sam beskorisna vec danima

doli
15-05-2005, 19:03
plitkost
ispraznost
nepotrebno glupiranje i imbecilne fore dok pokusavas ozbiljno razgovarati
bezobrazna pitanja na koja netko inzistira na odgovoru, a sve samo da te ismije, bez obzira sto ti odgovorio.

isuse..potpisujem sve to pogotovo oznacen dio

15-05-2005, 19:17
Mrsko mi je, nije mi ugodno, ne trpim bať, paèe, ne volim odnosno mrzim kad me dignu iz kreveta i manijakalno traŞe cenzuru mog posta... :twisted:

doli
15-05-2005, 19:18
Mrsko mi je, nije mi ugodno, ne trpim baš, paèe, ne volim odnosno mrzim kad me dignu iz kreveta i manijakalno traže cenzuru mog posta... :twisted:

pa ko je tak bezobrazan..ta gamad nekulturna...

btw.kad bi jos izbrisal sve... :roll:

merić
15-05-2005, 19:44
mrzim ťto sam opet jela razne gluposti, tj.kolaè pa prťut, pa janjetinu, pa opet neki kolaè, pa joť nekoliko njih.... kao i svaki put u sliènim situacijama, tj. na sliènim obiteljskim slavljima!!!
to obièno ide ovako; prvo, probude me totalno nesipavanu koji pola sata prije mise, na koju uopÌe nisam ni namjeravala iÌi pa nisam ni razmiťljala o tome ťto bih mogla obuÌi, ipak, bratova krizma je vaŞan dogaðaj! onda ja obuèem prvu kombinaciju, traperice i joť neťto, pa tata kaŞe da se traperice ne mogu uvijek nosit, da se obuèem sveèenije.
onda, obuèem neke malo sveèenije hllaèe, pa joť jedne, i sljiedeÌe i shvatim da su mi sve poprilièno velike! i onda mi tata kaŞe da sam premrťava, lala, i slièno!!!!!!!!!!!
i napokon sam naťla neke hlaèe iz osmog osnovne koje mi bať nisu prevelike!
ali, eto,bar neĹĄto, smrĹĄavila sam! :)
naravno, misa ja trajala jako dugo,mali brat bio jako dosadan, a ja jako gladna, kao i veĂŚina, vjerujem

uglavnom, sad sam mrtva umorna, a ne mogu spavati veèeras jer se vraÌam u Zagreb.
i, naravno, boli me Ĺželudac, i to ĂŚe bit tako bar joĹĄ dva dana!!! :evil: :? :cry:

Starfish
15-05-2005, 22:56
MRZIM FAKS! MRZIM RIMSKO! MRZIM SEBE!

Upravo pricah preko telefona sa trudnom sestricnom. U glasu joj se cuje koliko je sretna i uzbuðena. Prica mi kako jede kikirikije upravo, jel joj se bas jedu. I kako je dobila par kila, pa vise ne izgleda ko vjesalica. Vjencanje je za par tjedana. Zamolila me da dan prije budem kod nje i stavljam kolace iz velikh u male kutije, da okitimo kucu balonima, zavezemo one trakice na ruzmarin...Nesto cemu bi se ja u normalnoj situaciji jako veselila. Jer je stvarno volim. A sad. Hladno proracunavam u glavi: To ce mi uzet DVA DANA rimskog. 40stranica. Necu stic. Nis necu stic. Nis. MRZIM TO! Mrzim sto zivot brojim u stranicama i sto je sve ne vezano uz faks (ko npr. ona "godisnjica mature" ili onaj koncert 3.) samo vrijeme koje sam mogla provest buljeci u neki broj stranica. MA SOD OFFF! Ocu zivjeti...
I ocu dat godine...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
:( :cry: :( :cry: :( :cry: :( :cry:
MRZIM GLUPI KALENDAR I GLUPE DANE!
MRZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZIM!

15-05-2005, 23:33
MRZIM FAKS! MRZIM RIMSKO! MRZIM SEBE!

-cut-. MA SOD OFFF! Ocu zivjeti...
I ocu dat godine...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
:( :cry: :( :cry: :( :cry: :( :cry:
MRZIM GLUPI KALENDAR I GLUPE DANE!
MRZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZIM!

Jep! Jep!
Mrzim, mrzim i mrzim to ĹĄto nemam viĹĄe vremena...
Mrzim vrijeme opĂŚenito...

lorna
15-05-2005, 23:57
mrzim kad shvatim da imam jos 4 dana do ispita, a znanje mi je i dalje na nuli.. http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/traurig/a005.gif

acid
16-05-2005, 12:12
Mrzim pogresno procijeniti ljude, npr. Kad za nekog pomislim da je simpatièan, a ispadne uŞasan.
Mrzim se osramotiti.
Mrzim izvaljati gluposti koje poslije poĹžalim.
Mrzim brzo jesti.
Mrzim neke svoje susjede.
Mrzim kad su neki ljudi toliko debeli da jedva staneĹĄ s njima u lift.
Mrzim dosadne prièe.
Mrzim jedno te iste prièe.
Mrzim nedobitak na lotu.
Mrzim ĹĄto nemam 1 000 000 kuna. Ne traĹžim eure, samo kune.
Da skratimo, mislim da danas mrzim i sebe i cijeli svijet.

lobotomija
16-05-2005, 17:02

Meni je zao, iskreno mi je zao....
Daj nam ispricaj svoju zivotnu pricu, molim te... evo tu smo... znaj- nisi sam/a, ima i drugih nego ti... reci nam- mama rodila bracu? seku? to te pogodilo, jelda... podijeli s nama svoju bol... voljni smo te slusati....

mrzim tvoje guranje nosa gdje ne spada , moja stara je abortirala prije 2 godine , sto je trebala uciniti i sa mnome da se mene pitalo....
uostalom ne gledaju sve zene na sovj zivot na nacin koji ti - ne misle sve da im je svrha rasirit noge i brinuti se o muskarcu i roditi mu dijete , a uostalom ima dosta glupaca koje to rade iz vlastitih prohtjeva , nisu muskarci krivi ni za sto , i cura mi je abortirala i koji dio zivotne price ti se vise svida .
a sto s tobom i ti si neuspjeli pobacaj ili?!
uostalom gnusne su mi cure koje rode i misle da se nista nije promijenilo , da su jos uvijek " na trzistu" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

16-05-2005, 21:18
-cut-
mrzim tvoje guranje nosa gdje ne spada , moja stara je abortirala prije 2 godine , sto je trebala uciniti i sa mnome da se mene pitalo....
uostalom ne gledaju sve zene na sovj zivot na nacin koji ti - ne misle sve da im je svrha rasirit noge i brinuti se o muskarcu i roditi mu dijete , a uostalom ima dosta glupaca koje to rade iz vlastitih prohtjeva , nisu muskarci krivi ni za sto , i cura mi je abortirala i koji dio zivotne price ti se vise svida .
a sto s tobom i ti si neuspjeli pobacaj ili?!
uostalom gnusne su mi cure koje rode i misle da se nista nije promijenilo , da su jos uvijek " na trzistu" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Èuj, vjerovala ili ne, meni je zbilja stalo... ne volim kad se netko kao ti tako prenemaĹže... prestani s tim muĹĄko/Ĺžensko forama jer znamo da si Ĺženska... joĹĄ samo da i sama to shvatiĹĄ, pa da moĹžemo ko normalni studenti prava poprièat... i da... lijepo je ĹĄto imaĹĄ curu, ali ako je abortirala, moĹžda te vara... jer znaĹĄ, ti NE MOĹ˝EĹveliki kurac napraviti drugoj curi dijete jer si i sama CURA!!!

Ĺveliki kuracto se mog nastanka tièe... bilo je veĂŚ teorija o tome... a najbliĹža je bila milka koja je konstatirala cit: ''sigurno si nastao tako da ti se stari na govno izdrko...'' a zapravo je bilo tako da govno poslije nije uspjelo abortirat... tako da si i ti donekle u pravu...

ultraviolet
16-05-2005, 22:36
najbliža je bila milka koja je konstatirala cit: ''sigurno si nastao tako da ti se stari na govno izdrko...''
ðizs! :shock: :shock: :shock:
mora da si je zbilja naljutio! :mrgreen:

17-05-2005, 00:35
najbliĹža je bila milka koja je konstatirala cit: ''sigurno si nastao tako da ti se stari na govno izdrko...''

Hehe... pa tako... spjev'o sam joj jednu pjesmicu... ide nekako ovako... pa sad ti procijeni...

Milka
By The Kid

Èuli ste za ovaj forum, skuplja se tu èudan kvorum, al je moderator pravi as...
Sedeo sam sam za stolom, èitao sam topic ''volim'', kada zaèuh neki glas: ''Kaj delať, kretenu? doli je, zvala sam te neťto ranije. Daj se ulogiraj sad, jer ja nemam kad. Bar koji post. ''

Na te reèi izvanredne, otvarah topice bedne, èekala je samo to..
Reèe: ''Daj proèitaj kaj to Židov piťe, jel Tighi joť miriťe, kak je Zagi beŞal gol. Ja te ne bi maltretirala, al bi nekaj sad diktirala, otvori topic 'Nogomet', kaj prièa poťten svet, daj ajde, no.''

Pa reèe: ''Milka, stvarno si pomalo luda ti! 'ko te sada kvota i 'ko te u mraku progoni? (da te kolje..) Milka, moŞda bi i lepo prièali, samo da si ti naťla pravi put do onog sedativa.''

Rekoh ťta sam joj napis'o, nikada to ne bi' zbris'o, jer sam ipak normalan. Reèe: ''Tvoj post totalni je zakon, zasluŞil si moj naklon, daj sad odi 'z toga van. Mi veÌ mjesecima postamo, al slabo milku kvotamo. Ajmo probat sada bar, bila bu to prava stvar, veliki hit!''

Pa reèe: ''Milka, stvarno si pomalo luda ti! 'ko te sada kvota...''

Prièali smo posle dugo, o politici, ťta bi drugo, potroťili smo oho-ho. Ja otada slabo radim, eto, bať se malo vadim, a razlog je bať neki drugi. No, milkina interpretacija javlja se ko halucinacija, proganja me, Srbin, vraÌa se, uvek, k'o bumerang. Taj smeťni divni refren:

''Milka, stvarno si pomalo luda ti! 'ko te sada kvota...''

Ontopic:
Mrzim obaveze... da, jako ih mrzim
Mrzim ogranièenja- druťtvena, ekonomska, prostorno-vremenska... mrzim ih... mrzim... mrrrrrrzzzzzzziiiiiiiimmmm.....
Mrzim taj glupi pesak...

http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_2_204v.gif

biki
17-05-2005, 13:49
mrzim kaj nakon kad proðem ispit imam vrlo malo elana za uèenje jer sam u onoj super fazi "jedan manje" ali ta faza proðe za tri dana
mrzim kaj je sutra ispit a ja na netu vama to objašnjavam
mrzim kad sam šugave volje
mrzim kaj imam hrpu posla a meni se ništa ne da
mrzim kaj sam depresivna pa razmišljam o tome da li jebolje da napustim fax i radim ko èistaèica
mrzim kaj nisam tolerantna
mrzim kaj ljude unaprijed osuðujem
mrzim kad sam živèana
mrzim kad sam lijena
mrzim kad se derem na drage mi ljude a oni nisu ništa krivi
mrzim kad se prežderavam
mrzim kad gledam opru s pmsom pa sam na rubu suza
mrzim kaj ne živim sama daleko od svih koje poznam pa da si mogu urediti život kako hoæu
mrzim kaj nemam novaca
i mrzim kaj moram završit ovaj post jer ne bi bilo zgodno da je na cijeloj stranici a imam toliko još toga što mrzim...
i da sam štrumf bila mi mrgud

lobotomija
17-05-2005, 18:03
NE MOĹ˝EĹveliki kurac napraviti drugoj curi dijete jer si i sama CURA!!!

ma nemoj, hoces se kladit na to il sto? :tng:

Ĺveliki kuracto se mog nastanka tièe... bilo je veĂŚ teorija o tome... a najbliĹža je bila milka koja je konstatirala cit: ''sigurno si nastao tako da ti se stari na govno izdrko...'' a zapravo je bilo tako da govno poslije nije uspjelo abortirat... tako da si i ti donekle u pravu...

istina ne gledaju svi ljudi na svoj postanak jednako , neki ne smatraju da je zivot dar itd., itd.isto kao sto ne gledaju svi ljudi jednako na svoje tijelo ili na svoj identitet na netu.
drago mi je sto se medusobno poznajete i dijelite misli i sastajete se u " stvarnom " zivotu ali to nije slucaj sa mnom .
prema tome neovisno o mojem spolnom zivotu i sjemenovodima/jajovodima , ovo je net i ja sam ono sto napisem da jesam
buduci da me ne poznajes ne mozes tvrditi suprotno.cura /decko nije bitno jer u "stvarnom" zivotu gnusam se oboga -sto ne znaci da nisam probao ili da ti udovoljim pa napisem probala kad toliko goris da ti kazem da si u pravu, a nisi.
:wink:

doli
17-05-2005, 22:51
[quote="The Kid":1lgy9xct]

najbliža je bila milka koja je konstatirala cit: ''sigurno si nastao tako da ti se stari na govno izdrko...''

Hehe... pa tako... spjev'o sam joj jednu pjesmicu... ide nekako ovako... pa sad ti procijeni...

Milka
By The Kid

[i]Èuli ste za ovaj forum, skuplja se tu èudan kvorum, al je moderator pravi as...
Sedeo sam sam za stolom, èitao sam topic ''volim'', kada zaèuh neki glas: ''Kaj delaš, kretenu? doli je, zvala sam te nešto ranije. Daj se ulogiraj sad, jer ja nemam kad. Bar koji post. ''

Na te reèi izvanredne, otvarah topice bedne, èekala je samo to..
Reèe: ''Daj proèitaj kaj to Židov piše, jel Tighi još miriše, kak je Zagi bežal gol. Ja te ne bi maltretirala, al bi nekaj sad diktirala, otvori topic 'Nogomet', kaj prièa pošten svet, daj ajde, no.''

Pa reèe: ''Milka, stvarno si pomalo luda ti! 'ko te sada kvota i 'ko te u mraku progoni? (da te kolje..) Milka, možda bi i lepo prièali, samo da si ti našla pravi put do onog sedativa.''

Rekoh šta sam joj napis'o, nikada to ne bi' zbris'o, jer sam ipak normalan. Reèe: ''Tvoj post totalni je zakon, zaslužil si moj naklon, daj sad odi 'z toga van. Mi veæ mjesecima postamo, al slabo milku kvotamo. Ajmo probat sada bar, bila bu to prava stvar, veliki hit!''

Pa reèe: ''Milka, stvarno si pomalo luda ti! 'ko te sada kvota...''

Prièali smo posle dugo, o politici, šta bi drugo, potrošili smo oho-ho. Ja otada slabo radim, eto, baš se malo vadim, a razlog je baš neki drugi. No, milkina interpretacija javlja se ko halucinacija, proganja me, Srbin, vraæa se, uvek, k'o bumerang. Taj smešni divni refren:

[/quote:1lgy9xct]

ah bila su to vremena kad je bio jedan doki..no medutim robi ga je ubio a jadnika nismo uspjeli oziviti...

fat drummer
20-05-2005, 23:53
mrzim.... (za tebe kenya)

21-05-2005, 02:05
mrzim.... (za tebe kenya)

mrzim.... *baca ruĹžu na topic*

leonisa
21-05-2005, 02:15
razmisljam sta bi kenya napisao na sve to.
i ostaje na tome. jer to moze samo on...

http://i2.photobucket.com/albums/y23/leonisa/kenya-RIP2.jpg

Tighelia
21-05-2005, 02:20
razmisljam sta bi kenya napisao na sve to.
i ostaje na tome. jer to moze samo on...

http://i2.photobucket.com/albums/y23/leonisa/kenya-RIP2.jpg

Ne znam, ali znam da su mu ovi malci bili omiljeni -> :oops: :oops: :oops: .

mala buba
21-05-2005, 14:26
eh kenya. fali on i meni, ali ljudi vi polako pocinjete osnivati kult ovdje. no ako je croatia mogla vratiti ime dinamo... *zamisljen pogled u daljinu*

nego, da se vratim na topic.
mrzim.
oooo kako mrzim.
mrzim zlobu. svuda je. prosirila se kao kuga, postaje prava infekcija, i virus se prenosi zrakom ocito. nevjerojatno koliko se toga nakupilo u ljudima. ptuj ptuj ptuj, samo pljuj, jer dok pljujes po drugome mislis da nitko ne gleda u tebe. e pa nije tako. za svaki prst kojeg uperis u nekoga, ostala 4 su uperena u tebe.
(osim ako radis u pilani)
otkud ljudima obraz za tako nesto? sto ih je uopce briga?
prestanite soliti pamet svakome koga sretnete. jednostavno prestanite. nemate dobre namjere. ne pokusavate dati kvalitetan savjet. ne pokusavate razumjeti drugo ljudsko bice, utjesiti nekoga, niti izraziti svoje misljenje. jasno je da ne krecete od toga. samo hocete spustiti nekome da se vi osjecate bolje.
prestanite s tim, prestanite. mrzim to u vama.
mrzim.
nemate pravo raditi takve stvari.

doli
23-05-2005, 21:43
mrzim kad neko kaze da u vrijeme socijalizma je bilo bolje jer su ljudi bili slobodni...
e ovo je definitivno najgluplji komentar kojeg sam cula u zadnje vrijeme....

Robierre de Cochon
23-05-2005, 21:51
Mrzim sto moram veceras prevesti dvije stranice teksta - bas mi se ne da. :roll:

Woodstock
23-05-2005, 21:53
Mrzim što sam ponekad okrutna

Robierre de Cochon
23-05-2005, 22:25
Zaboravih napisat da mrzim glupa pitanja poput:
-koji su ljudi najvise utjecali na vas
-koje drmaticare cijenite
koje osobine trazite kod prijatelja

Ma fuck off. :roll:

Tighelia
24-05-2005, 04:39
Mrzim dobiti mail sa subjectom ''ßdo0ßi4grjj40j09gjijgpüdé''! :x :evil: :exc:
Mrzim ĹĄto sam maloprije odspavala jednu rundu i sad ne mogu opet. A ujutro KrleĹža u 11h... Aaa... :?
Mrzim ljude koji upadljivo odmjeravaju svih/sve oko sebe! Get a life! :evil:
Mrzim starce koji bauljaju po kvartu oko 22h naveèer pijani i mumljaju neťto nerazgovjetno. Stvaraju nelagodu. :shock:
Mrzim ĹĄto netko nije napisao dobro ispit i ĹĄto je u bedu zbog toga. :?
Mrzim pohanog osliĂŚa. :rigo13: na kvadrat
Mrzim salatu od krastavaca. I kupusa takoðer. :rig:

fat drummer
24-05-2005, 09:49
odlucio sam da mrzim priti mach sve
pospan sam, nisam vidio curu, pospan sam, na forumu hrpa postova koje mi se ne da citat
neki tipovi ispred mene na kompu raspravljaju o hrvanju i gledaju slike tipova u sugestivnim pozama u tijesnim trikoima
mrzim hrvace... tolko su frikin gay, a tvrde da nisu
ko i ustase
bas su bili gay... ti ustase....

mala m
24-05-2005, 16:31
mrzim sto me tlace (moji roditelji) da ucim cijeli dan, stvarno vise ne mogu, mrzim sto od mene ocekuju previse, sto sam uvijek na raspolaganju,pa mi se zbog tog i prigovara....preumorna sam od tog svaðanja i prepucavanja, nisam ono sto bi vi htjeli da jesam nit cu ikad biti

keti
24-05-2005, 21:51
mrzim kaj me leda bole

Mo
25-05-2005, 14:16
mrzim kaj mi raste jebena crvena brada

mislim wtf

acid
25-05-2005, 17:32
Mrzim domara koji u 7 ujutro pod mojim prozorom kosi travu :evil:

karlovacko
25-05-2005, 18:05
mrzim kad mi svadljivo raspoložena docimerica objavi da je moj red za ribanje kupaone
mrzim što starci misle da sve treba raditi onako kako su to oni radili
mrzim monotono sve
mrzim iæi ispod svog nivoa
mrzim bankarske provizije, osobiti u PBZu!

Tighelia
25-05-2005, 18:08
Mrzim ťto sam sad izgubila SAT i pol vremena na faxu èekajuÌi sluťanje ispita, da bi se na kraju gospodin profesor sjetio da je zaboravio zdravstvenu kod doktorice i da mora iÌi po nju. Aaa!!! :bonk:

Robierre de Cochon
25-05-2005, 19:43
Mrzim sto sam neispavan vec dva dana.
A najgore je sto ne mogu zaspat kad sam preumoran. :roll:

ultraviolet
25-05-2005, 21:55
mrzim sta je vani super vrijeme, sto ce ovih sljedecih par dana svi nekam ic, a ja cu trulit doma s upravnim... :twisted:

bob rock
26-05-2005, 00:09
danas sam bijesan i mogao bih svima mater psovat, mada mi nisu niš loše mislili.... mrzim, o kako mrzim........
kako sam bijesan.........
mrzim sve.....

26-05-2005, 00:40
Mrzim ťto se osjeÌam poprilièno tupo u posljednje vrijeme... kao da mi je nestala dobra stara oťtroumnost koja me nekada krasila... /glupost 1./
Izuzetno volim vidjeti kad netko otvori inteligentni topic kao ťto to redovito Roky èini /glupost 2., ujedno i oťtra poruga :tng: /
Volim kad netko pametuje puno... kao ťto to Amathos redovito èini... /glupost 3., vidi opasku pod glupost 2./
Mrzim brojati gluposti u svojim postovima /glupost 4/ (brojanje gluposti nakon takve izjave je /glupost 5/, a i ta glupost je glupost... tako da upadamo u infinitive loop gluposti... to je neťto slièno nekim postovima na ovom forumu)

Mrzim ĹĄto nemam viĹĄe vremena za sve u Ĺživotu...
Mrzim ĹĄto mi je uvijek neĹĄto nad glavom...
Mrzim ĹĄto mi je Ĺživot uvijek tako (pravno) nesiguran... hoĂŚu svoju prvu i drugu pravnu sigurnost, damn it!!! To je prijepornost viĹĄestruka!

Vjeverice. :alb:

bOG
26-05-2005, 12:03
Mrzim kurac-palac.....i laku konjicu.

biki
26-05-2005, 13:02
mrzim sebe kad sam tak jebeno lijena da se ne mogu prisilit da radim ono kaj bi trebala
mrzim kaj sam si uopæe dopustila da za èetiri dana moram napraviti posao za èetiri tjedna
mrzim kad neki IDIOT zvan ivo pukaniæ govori o tome kako su žene HENDIKEPIRANE jer moraju rodit :evil: :evil: :evil: šovinistièka svinjo daj se radije nauèi bit novinar a ne sjedit na kretenskom stolcu u debilnoj emisiji glupe televizije :evil: ili krepaj. i uljepšaj svijet.
mrzim kaj je ova tri dana neka debilana na drugom programu i nema zvjezdanih staza a sutra poèinje neka druga serija i NEMA JEBENE ZADNJE EPIZODE (unaprijed se isprièavam ako sam ju propustila)

biki
26-05-2005, 13:04
e da. i još mrzim ovu glupu pelud i šugavo proljeæe jer ne mogu disat, grlo me boli, kišem i oèi mi suze pa ništa ne vidim
jebemualergiju :evil:

doli
26-05-2005, 16:53
mrzim kad mi sljiva grize zice od kompjutora...zice..ne cice...!!!!!!! :roll:

bOG
26-05-2005, 17:00
mrzim kad mi sljiva grize zice od kompjutora...zice..

Mozda je uzrok zracenje od mobitela,kompa,televizije.
Ili je jednostavno posve prirodan tumor na mozgu.
Mozda je niski IQ,lose obrazovanje,strani jezik,losa socijalna inteligencija,hemeroidi,odbojnost prema jetricama ili Jovanka Broz.

ALI JA NEMAM ,Ĺveliki kuracTOPLCIGER MILOKLIZA POJMA Ĺveliki kuracTO SI HTJELA RECI!

doli
26-05-2005, 17:08

Mozda je niski IQ,lose obrazovanje,strani jezik,losa socijalna inteligencija,hemeroidi,odbojnost prema jetricama ili Jovanka Broz.

ALI JA NEMAM ,Åveliki kuracTOPLCIGER MILOKLIZA POJMA Åveliki kuracTO SI HTJELA RECI!

sljiva-moj novi macak(mali,zaigrani i grize zice iza stola)....vrlo jednostavno i sad manje zanimljivo... :evil:

bOG
26-05-2005, 17:21
sljiva-moj novi macak(mali,zaigrani i grize zice iza stola)

:cat:
Maca,mala maca,mala mica-maca!!!!! :luv:

Emer
26-05-2005, 17:30

ALI JA NEMAM ,Ĺveliki kuracTOPLCIGER MILOKLIZA POJMA Ĺveliki kuracTO SI HTJELA RECI!
look who's talkin'... :bonk:

Robierre de Cochon
26-05-2005, 17:38
Maca,mala maca,mala mica-maca!!!!!
Mucica :cat:

mala m
26-05-2005, 22:33
mrzim sto ne spavam vec nocima
mrzim nocne more....ova sinoc me dotukla

doli
26-05-2005, 22:46
kaj serete po mojoj macki???? to je bil moj najdrazi macak, tarin tata i samo malo smanjite ovog macka i budete dobili sljivu
ne shvacam zakaj serete po mojoj macki, bas je super, samo ste ljubomorni, jel da?!!!??? kaj ste ljubomorni. mislim, shvacam vas i ja bi bila ljubomorna na ovakvu macku

http://img20.echo.cx/img20/8206/macak5ct.jpg

bOG
27-05-2005, 02:33
kaj serete po mojoj macki???? ]

?????? :shock:

Sad sam upravo lovio svojeg macka,od 10kg,koji je trcao po kuci,a ja sam ga pijan lovio,jer prokleta macketina nezna da tako kasno mora biti mir.
Ja obozavam macke i taj mucic je sigurno preslatak.
Borna:Volim macke.....toliko o iskrenosti :wink:

acid
27-05-2005, 23:31
Doli, krasan maèak!
Ne volim se dosaðivati.

Mo
28-05-2005, 04:55
mrzim kad je 5 ujutro a ne da mi se iæ spavat

mrzim kaj sam bio do tolko kasno vani a bezveze

mrzim kaj nemrem doèekat odlazak u motovun

M!!!
28-05-2005, 11:34
Mrzim noÌni Şivot u VaraŞdinu i kaj nema nikog vani,a oni koji su vani su veÌinom u kurèubiÌu.
Mrzim kaj nema viĹĄe maloljetnica s cvikerima. :oops:

Woodstock
28-05-2005, 11:54
Mrzim ukalupljenost i kad svi izgledaju kao da si otpustio kordon vojske iz vojarne! Pa mislim stvarno, zar su svima ljudi tipa Neven Ciganoviæ isprali mozak?! Mrzim kad se pojavi takav feder, onako prekriži noge i poène s komentarima kako bi se koja cura trebala oblaèiti... Takvi ljudi se obožavaju iživljavati na mladim curama i sve ih ustvari unakaziti sa nekim svojim modnim "savjetima"... Krele!

malimrav85
28-05-2005, 15:26
Mrzim idiote s Eurosport-a i pogotovo s HRT-a kaj ne prenose neki normalan meè. Na ES-u prenose Medina-u Garrigues protiv Henin-Hardenne a u isto vrijeme igraju Safin-Ferrero! Mogu jedino èitati na sluŞbenoj stranici da Safin vodi 1-0 u setovima (7-6), da servira preko 200 kmh. ÈITATI!
ZaĹĄto, o zaĹĄto?

malimrav85
28-05-2005, 15:45
Isprièavam se. ES se nadmaťio. Nema tenisa viťe, a ne! Sad je biciklizam. UŞivo. Giro. Kako napeto.Da ostaneť bez daha.Ali samo ako sudjelujeť u utrci. Biciklizam! A i naťi ne prenose niťta od tenisa. Takoðer, velka korist od ove idiotske kabelske! Oho, ipak ne, pa tu je golf na CNbc-u. :rig: :rig: :rig: :rig: :rig: :rig: :rig: :rig:

Baby Girl
28-05-2005, 17:34
....nezahvalnost.....
....preseravanje tipa "sad sam ja faca, i idem joj spustit pred svima jer sam faca! naravno bit cu precool da poslusam njen odgovor jer sam ja faca i zato cu pogledavat sve ljude oko sebe i pravit se blesav, i tak joj dic zivce! zasto?? pa jer sam faca! joj kak sam ja super! jesam li spomenuo da sam faca??!!".............ne, ljubavi, u biti si usamljeni jadnik........poor little thing......a jadan, tek ces kasnije skuzit neke stvari!
eto to mrzim! :evil: :roll:

ThunderBoy
28-05-2005, 18:47

Tighelia
29-05-2005, 01:03
Mrzim kad mi se pojede moj Kinder Pingui koji sam si èuvala za desert! :evil: :evil: :evil: :exc:

mala m
29-05-2005, 14:24
mrzim svoju prokleto zlobnu rodbinu,pokvareni gadovi, vratit ce im se sva ta zloba.....gamad jedna jebena

Robierre de Cochon
29-05-2005, 16:50
Mrzim kad mi se pojede moj Kinder Pingui koji sam si èuvala za desert!
Mrzim kad mi pojede sendvic, prepecenac, jagode, popije janu i isprazni frizider. Pa onda nikom nista. :roll:

malimrav85
29-05-2005, 16:57
Jesam veÌ spomenuo kaj mrzim kaj nema tenisa nigdje? Nisam? Evo: MRZIM KAJ NE MOGU GLEDAT TENIS NIGDJE! A Mary ima meè loptu!
Mrzim kad nektko od rodbine bane u kuĂŚa pa mi mama samo kaĹže: Spavat ĂŚe u tvom krevetu a ti spavaj u dnevnoj sobi. SuperiĹĄka!

keti
31-05-2005, 22:22
mrzim kaj mi je danas tlak uzasno nizak i lagano mi se vrti i crni pred ocima
mrzim kaj mi je slaba koncentracija danas,pa sam premalo ucila

acid
01-06-2005, 14:40
Mrzim kad se probudim prije budilice.

Siggy von Goue
01-06-2005, 14:44

Mrzim sto me budilica ne moze probuditi :P

M!!!
01-06-2005, 15:05
Mrzim uèiti prokleti engleski.Ne da mi se i to jako.HoÌu dva.Sve sam da ga se rijeťim. :evil:

lobotomija
01-06-2005, 15:11
Mrzim ĹĄto sam ponekad okrutna
steta okrutnost je vrlina koja mnogima nedostaje kao i stil pri vrijedanju ...

mrzim sto je glupi otocanin mi smanjio ocjenu ,
mrzim sto mi se rokovi preklapaju ,
mrzim kad ljudi misle da su bolji jedni od drugih a zapravo su svi ista govna!!!!!
mrzim to sto sam zamrzio ovaj fax i sad mi se zgadio zivot i ne mogu uciti jer ne zelim uciti za fax na kojem su licemjerje i sreca jednosmjerna ulica do uspjeha .
mrzim to sto zivim , sto postojim u ovom sugavom svijetu s ljudima koji ne zasluzuju da disu isti zrak kao ja!!
* to se odnosi na odredene meni poznate osobe, ne na ljude opcenito*

bob rock
01-06-2005, 15:18

Mrzim sto me budilica ne moze probuditi :P
MRZIM Åveliki kuracTO MI SE DOGODI DA IZIGNORIRAM BUDILICU

Ursula
01-06-2005, 17:06
mrzim kad me ljudi ocjenjuju ko da sam na stocnom sajmu,
mrzim kad kupim jagode pa skuzim da su one na dnu vec zgnjilile,
mrzim kad ugazim u pseci drek,
mrzim kad mi radnici dovikuju kad prolazim,
mrzim kad mi netko kaze da necu moc naci posao nakon prava,
mrzim kad pada kisa pa ne mogu ici na jahanje,
mrzim napaljene pedofile u tramvaju.....

mala buba
01-06-2005, 21:59
da vidimo sad.
pritisak. da, pritisak. ptuj ptuj ptuj ptuj.
tremu. e da, i tremu. ptuj ptuj ptuj ptuj ptuj.
zanovijetanje. ptuj^2
ferovsko izrazavanje emocija. ptuj^kompliciranu ferovsku formulu

hmmm...ma ima jos....ma sigurno jos nesto mrzim...sad cu se ja sjetiti. a da!

ljude koji ne znaju sto je word.ljude koji word izgovaraju vord.
windowse na hrvatskom.
ljude koji me zaraze zijevanjem.zijevanje samo po sebi.
stucanje koje ne prestaje ni nakon pol sata, poplavljenog lica od zadrzavanja zraka i litre vode.ljude koji me 'lijece' od stucanja tako da me splase. samo se zbunim. i pocnem jos jace stucati. pa zvucim kao stekavac.
ljude koji misle da imam glas iz crtica.ljude koji glasno izrazavaju sto misle o mom glasu.ljude koje nikad nisam upoznala a glasno izrazavaju misljenje o mom glasu.
glupe susjede glasne susjede stare susjede djecu-susjede sredovjecne susjede susjede opcenito, makar ne spadali u jednu od kategorija gore.
pokvarene printere
siritelje panike, siritelje zlobe, siritelje ubijenosti u pojam, siritelje histerije
plitke budale koje maltretiraju svijet svojim iznimno glasnim napadnim i nametljivim izljevima vlastitih intelektualnih i emocionalnih 'sposobnosti'
muske roze majice, muske zute majice, zenske roze majice, zenske zute majice, zute tenisice, zute tenisice kombinirane sa crvenom trenirkom ili rozom minicom
bol u zelucu, cireve na zelucu, cireve na dvanaesniku, iritabilni kolon i predzivcanislom mentalno stanje

i ona leteca sranja sto izgledaju kao dva spojena insekta

mala m
01-06-2005, 23:41
mrzim nevena ciganovica, njegov izgled,defektnu frizuru,one napumpane usnice,cudne jagodice,prcast nos....iritanatan glas.....uzruja me cim ga vidim

ultraviolet
01-06-2005, 23:50
muske roze majice
fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!
epidemija se proširila i na naš faks - vidla ja, dvojicu èak. :rig:

lobotomija
02-06-2005, 16:04
muske roze majice
fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!
epidemija se proťirila i na nať faks - vidla ja, dvojicu èak. :rig:

stvarno bi ih sve trebalo poslati u vojsku negdje u neku zabit u dalmaciji gdje bi sapunom na slapovima ribali odjecu i bili seksualno zlostavljani od nadredenih, to bi ih naucilo pameti.
ni cure u ruzicastom ne mogu podnijeti a kamoli decke.
i sto je to s curama i rozom bojom, zele imati 5 godina ponovo , iskazati krhkost-mrs kuje .
21. je stoljece i spolovi su koliko cujem raAVNOPRAVNI!
ruzicasta je zabranjena posebice u pastelnoj i bjedunjavoj nijansi. :rig:

Mo
02-06-2005, 17:33
Mrzim svoju lijenost
mrzim kad si uzmem 'dan kad neæu uèit' a moram uèit jeboga, svaki dan
mrzim cajke

i mrzim nepravdu
i mrzim delije

ultraviolet
02-06-2005, 21:13
stvarno bi ih sve trebalo poslati u vojsku negdje u neku zabit u dalmaciji gdje bi sapunom na slapovima ribali odjecu i bili seksualno zlostavljani od nadredenih, to bi ih naucilo pameti.

ma legendoooooooooooooooooo! :zub:
toliko gnjeva u tako mladom deèki/curi/eunuhu
OLE! :hej:

acid
03-06-2005, 11:49
Mrzim te kravo glumatajuĂŚa celofanska! :twisted: Glupa si ko noĂŚ, a misliĹĄ da si zanimljiva! Fuck you!

leonisa
03-06-2005, 11:57
toliko gnjeva u tako mladom deèki/curi/eunuhu

BUAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAH!!! e, ovo mi je uljepsalo dan! sad malo manje mrzim lenny i njezine vlakice od postova!!!

M!!!
03-06-2005, 14:15
Mrzim sam sebe. :evil:

mala m
03-06-2005, 16:01
mrzim one usrane musice po nasipu,mali miljon ih ima, i mrzim kad mi se glupace zalete u oko

ultraviolet
03-06-2005, 21:10
mrzim one usrane musice po nasipu,mali miljon ih ima, i mrzim kad mi se glupace zalete u oko
potpisujem (danas se veæ 2. put solidariziram s jednim forumašem - :hej: ). ja išla trèat s frendicama neki dan i progutala ih jedno 3, 4 komada. al me to nije obeshrabrilo. bed je kad ti u oko ulete, a leæe nosiš - to mi se jednom dogodilo - zaljepila se kurvica na leæu. :zub:

malimrav85
03-06-2005, 22:24
Mrzim kaj ne mogu postat na "prljavi wc". NjuĹĄim Ĺžensku urotu jer Ĺžele topic samo za sebe... :scr:

ThunderBoy
04-06-2005, 01:34

mala m
04-06-2005, 20:39
bed je kad ti u oko ulete, a leæe nosiš - to mi se jednom dogodilo - zaljepila se kurvica na leæu. :zub:

e ja sam ih zaje....kurve jene sad se zabijaju u suncana stakla,poludim kad se zaljepi za lecu, mogla bi umrijet od muke

mrzim male klince kaj se deru u dvoristu i cijeli dan nabijaju loptu, fak of gamad mala,meni treba mir i tisina, dode mi da ih namlatim

lubilu
04-06-2005, 21:03
bed je kad ti u oko ulete, a leæe nosiš - to mi se jednom dogodilo - zaljepila se kurvica na leæu. :zub:

e ja sam ih zaje....kurve jene sad se zabijaju u suncana stakla,poludim kad se zaljepi za lecu, mogla bi umrijet od muke

uuu...tek sad sam vidla da se tu vec na veliko proklinju musice. da, da...to s lecama mi je jako poznato...no rekla sam vec svoje na leksikonu. necu ih dva put blatit, drugi put kad se zaleti ce mi u inat i lecu skinut, a onda sam ga na***....

doli
04-06-2005, 22:55
mrzim fata jer je sprckal igrice na mob i sad mi tule a ne znam kak da to maknem(mozda mi fat objasni onak kak je objasnil za avatar....to bi bilo bas lijepo....) :mrgreen:

fat drummer
05-06-2005, 01:04
mrzim fata jer je sprckal igrice na mob i sad mi tule a ne znam kak da to maknem(mozda mi fat objasni onak kak je objasnil za avatar....to bi bilo bas lijepo....) :mrgreen:

fat nije nista sprckal... fat je prekul za takvo nesto (evo govoris si u trecem licu ,a to mogu samo fakat kul osobe)

leonisa
05-06-2005, 02:07
mrzim sto radi ekipa na kurtovic- seminar!

ultraviolet
05-06-2005, 15:06
mrzim male klince kaj se deru u dvoristu i cijeli dan nabijaju loptu, fak of gamad mala,meni treba mir i tisina, dode mi da ih namlatim
forumaški lobi mrzitelja djece ima još jednog pridruženog èlana :mrgreen: :mrgreen:

mala m
05-06-2005, 19:40
ma volim ja djecicu, tak su mi slatke male bebe,onak fino mirise i smijesne su, samo ne smiju plakat i derat se bezveze,jer ja ne znam kaj oce od mene......uzrujavaju me ejdino ona djecurlija kaj ide u osnovnu i dere se po cijeli dan...te bi tukla bez razmisljanja, bestije jedne male

ot-mrzim kad moji dodu od bake sa hrpom stvari a ja sve moram teglit i raspremit :?

karlovacko
08-06-2005, 12:24
mrzim ocajnike svih vrsta
kako nemilosrdno od mene :?

Mo
08-06-2005, 12:52
Mrzim kad mi špigete ispadaju iz tenisica.

Siggy von Goue
08-06-2005, 13:52
mrzim kad u nsb-u nema mjesta

A ti si se znaci preselila u nsb :mrgreen:

leonisa
08-06-2005, 14:00
mrzim kad u nsb-u nema mjesta
za uciti ili brijati?????

mrzim ove crne oblake!!!
mrzim nadimke profesorima koji zavrsavaju na y (kurty, kregy...) pa nisu to plisani medvjedici!

(doli, obicno u opcijama kod igrica imas sound on/off)

Mo
08-06-2005, 15:13
mrzim èudne razgovore

bob rock
08-06-2005, 15:21
mrzim nadimke profesorima koji zavrsavaju na y (kurty, kregy...) pa nisu to plisani medvjedici!

ne??!!
heh, a ja mislio...

Siggy von Goue
08-06-2005, 15:53

Iz zenskih usta to zvuci slatko, iz muskih :rig:

Mo
08-06-2005, 20:23
-mrzim sebe kaj danas nisam niš uèio a uskoro imam ispit ( damn me )
-mrzim kaj u sub nemrem na tulum kod frenda jer idem na jedan sutra i imam za uèit
-mrzim kaj nemrem u pet van a trebao bi zbog jednog važnog razloga :mrgreen:
-mrzim svoju neodgovornost
-mrzim kaj stalno radim greške u svojoj akademskoj karijeri
-mrzim kaj nisam potpuno u ispitu
-mrzim igora štimca i to što se ponaša ko neki splitksi mandril
-idu mi na nerve ovi iz ajduka. prave se važni ko da su osvojili mars a ne hrv. ligu
-idu mi na nerve ovi glupi zadrani i njihova iracionalna mržnja prema Zagrebu

karlovacko
08-06-2005, 20:29
-mrzim sebe kaj danas nisam niš uèio a uskoro imam ispit ( damn me )
-mrzim kaj u sub nemrem na tulum kod frenda jer idem na jedan sutra i imam za uèit
-mrzim kaj nemrem u pet van a trebao bi zbog jednog važnog razloga :mrgreen:
-mrzim svoju neodgovornost
-mrzim kaj stalno radim greške u svojoj akademskoj karijeri
-mrzim kaj nisam potpuno u ispitu
-mrzim igora štimca i to što se ponaša ko neki splitksi mandril
-idu mi na nerve ovi iz ajduka. prave se važni ko da su osvojili mars a ne hrv. ligu
-idu mi na nerve ovi glupi zadrani i njihova iracionalna mržnja prema Zagrebu

što se tièe faxa ustupam ti dio svoje sreæe s izvlaèenjem pitanje...SAD!

mala m
08-06-2005, 21:59
mrzim sto je mi je cijeli dan hladno i sto sam se prehladila
mrzim sto ne mogu normalno spavat
mrzim one glupace od sestra koje te trebaju samo zapisat na pregled....tuka se danas dreala a ja je samo nesto lijepo pitala, doslo mi je da joj kazem "ma, mrs, odje....babo jedna nepoje....,ljeci svoje zivce na nekom drugom a ne na meni", al sam se fino smirila i otisla,nisam imala zivaca za svadu

leonisa
09-06-2005, 14:48
mrzim ĹĄto me leonisa podjebava
mrzim sto mi dajes materijala za to! i sada mali mrgreen!

Mo
09-06-2005, 18:03
mrzim što me leonisa podjebava
hm, mislim da je karakteristika besciljnog cinizma proizašlog iz frustracija priroðena

loše, loše lenny, može to i bolje...

cinizam je božji dar
Živio cinizam!
Živila revolucija!
Dolje pluralizam mišljenja!

Siggy von Goue
09-06-2005, 18:40
mrzim što me leonisa podjebava
hm, mislim da je karakteristika besciljnog cinizma proizašlog iz frustracija priroðena

Kako moze biti besciljan ako je proizasao iz frustracija. Ima ulogu ublazavanja tih istih frustracija, kao kad se organizam cisti, tj. prazni. Samo sto je ovo virtualno sranje :lol: