View Full Version : procedura kod zaposlenja u drž ili javnu službu
bzv...
prođe pismeni dio testiranja, nas 5 čekamo razgovor... i onda nam vele da čekamo rješenje...
mislim zakaj nemreju ko privatnici reć "dobili ste posao2 i gotovo.. ovak sad čekaj i čekaj
sam da napomenem da je natječaj poništen i opet raspisan...joj što volim ovu zemlju
Robierre de Cochon
21-06-2010, 23:18
A di to?
navodno za ministarstva te procedure traju 6 mjeseci :/
al ja se svejedno nadobudno prijavljujem :D
grozni su ali grozni to su sve namještaljke u pm. oni su uzeli nekog mimo i poništili tak se to radi.
frendica je čekala za posel u min. financija duže od pol godine( začudo dobila prek javnog natječaja-tražili su brdo ljudi) ...došel joj je kasnije neki lik na naukovanje dipl iur od 30godina kome se niš nije dalo:D gibanje s posla u 12h i te fore ( valjda dobio job na narihtanom 3xponištenom natječaju?)
sounds familiar? O:p
zg županija... sad su opet raspisani natječaji...
tehnički oni ne mogu poništiti natječaj pa nekog zaposlit.. mora postojat natječaj...
i taj sa vezom se mora javiti i predat papire...
zg županija... sad su opet raspisani natječaji...
tehnički oni ne mogu poništiti natječaj pa nekog zaposlit.. mora postojat natječaj...
i taj sa vezom se mora javiti i predat papire...
pa znam svakako za jedan slucaj kad je xy predao papire i dobio job a natjecaj je naknadno poništen. doduše ne radi se o pravniku, ali radi se o javnoj službi.
no to opet niš ne znači jer se zaista posao može dobit i bez veze jedino kaj dugo traje sam postupak.
ja vam svima drzim fige:)
Robierre de Cochon
22-06-2010, 15:27
hrvatistan <3
pa znam svakako za jedan slucaj kad je xy predao papire i dobio job a natjecaj je naknadno poništen. doduše ne radi se o pravniku, ali radi se o javnoj službi.
no to opet niš ne znači jer se zaista posao može dobit i bez veze jedino kaj dugo traje sam postupak.
ja vam svima drzim fige:)
pa velim tehnički.. sad kak to u praksi funkcionira...