View Full Version : dr.sc. Luka Burazin (prosjek 4,31)
Pravokutnići
30-11-1999, 02:00
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni! :thumbup:
A super mi je kad skoro zaspi....
I non stop samo prelijece pogledom preko predavaone.
pa kad je rookie :) prije tih tjedan, dva je kod nas na predavanju imao 'vatreno krstenje' :) al simpatican i drag covjek, vidi se da ce biti korektan barem ovako od oka kad se procjenjuje - veoma human i cini mi se skroman. kao nekakva kontradikcija asistentu savicu koji je veoma teatralan i posvuda, a lukica je zatajan i smiren, podsjeca na prof. simonovica u nekoj mladjoj verziji :)
titan224
15-12-2006, 20:04
Odlièno objaťnjava gradivo,samo ťteta kaj ne ubaci i neke ťale,ali sve jedno èista petica
titan224
15-12-2006, 20:05
Koncentracija najboljih profesora i njihovih asistenata je definitivno na Katedri: OpĂŚa teorija prava i drĹžave
bravo za njega. sve, ali bať sve najbolje. i stav, i struènost i ponaťanje. odlièan
*SUPERMAN*
17-12-2006, 15:03
Pomalo sutljiv ali vrlo korektan,mislim da ce biti jako dobar profesor,djeluje smireno sto je veliki plus...
Ljepotica
17-12-2006, 15:16
Koncentracija najboljih profesora i njihovih asistenata je definitivno na Katedri: OpĂŚa teorija prava i drĹžave
Vidi se da si brucos/prva godina!
Katedra koja je apsolutno u najvecoj banani na ovom faksu...
Jedan profesor ne predaje opcu teoriju nego filozofiju prava,sto je i vise nego korisno ali teorija je nesto drugo... Tom profeosru treba dati posebnu katedru na 4/5 godini koja ce se zvati filozofija prava...
Jedan profesor koji je sada postao prorektor nema veze s vezom o opcoj teoriji ali je pametan lik pa je na razno razne nacine zadobio srca i naklonost studenata... ALI ljudi moji on nema veze s ovim predmetom,obicni politicar i karijerist...
Dva asistenta koji bi mogli jedno dana postati normalni profesoria ali nemaju normalnog mentora koji bi ih trebao nauciti neke stvari... Inace jedan od njih dvojice prodaje maglu ali je je super u odnosu student-profesor pa ga svi studenti vole ali znaje mu je upitno...
Burazin je od mene dobio 4 jer mislim da ima potecijala i kvalitete koje bi ga mogle,jednoga dana uciniti dobrim profesorom...
Billie_Jean_69
18-12-2006, 20:08
Ljepotice,kad veÌ pokuťavať zvuèiti tako upuÌeno u njihove profesionalne sposobnosti èudi me da neznať da taj dotoèni profesor VEà IMA predmet na 4. godini pod imenom"Filozofija prava"....
malo se raspitaj pa pametuj...
Ljepotica
18-12-2006, 21:04
Billie, znam za taj predmet,dapace planiram ici na to ali to ti je izborni predmet...
1. MilièiÌ ne predaje filozofiju prava (formalno piťe kao izborni, ali tu nema predavanja nego sve u sklopu tih "druŞenja")
2. To je jedna od potencijalnih tema (koje nitko ne odabire) na njegovim "druŞenjima", èetvrtkom.
3. Filozofija prava bi trebala biti obvezan predmet na fakultetu (u Beèu je tako) i to na èetvrtoj godini, jer ne samo da nas uèi oťtrom pravnièkom rezoniranju, nego nas i odgaja.
4. Ako ikada bude oformljen obvezni (ili ozbiljniji izborni) predmet filozofija prava pri katedri OTPD onda je moj favorit za predavaèa svakako Burazin, jer je dosta naobraŞen na tom podruèju.
malo se raspitaj pa onda pametuj... ;) ;)
Don_Juan_DeMarco
18-12-2006, 23:03
Pomalo sutljiv ali vrlo korektan,mislim da ce biti jako dobar profesor,djeluje smireno sto je veliki plus...
Pomalo sutljiv...isitina...ali samo zato sto covjek prica kad treba...mislim isto da ce bit dobar profesor...jako korektan...sve najbolje....
tumpekcet
20-12-2006, 02:11
Ma Burazin je malo presluzben. Previse se postario na svoje godine. Predavanja mora malo "ozivjeti" a odijelo mu ne stoji. Trebao bi se zamijeniti u stilu malo sa Savicem.
Covjek je inace pravi.
Chaotica
26-12-2006, 16:42
ma burazin je prava beba, najslaði i najcool tip na faksu, samo probajte pricati s njim, cak je poprilicno i smijesan....slatkica mwa mwa
petica bez dileme 8) 8) 8)
Ante Gotovina
01-01-2007, 15:42
Vrlo smiren, a joť viťe ťutljiv i bezosjeÌajan tip. Ne pamtim ga bať po dobrom jer je na kolokviju uzimao testove ko lud, bez ikakvog objaťnjenja, èim bi se netko poèeťao po glavi.
luka je najveĂŚa legenda na faksu.
iste pohvale ko i saviÌu, iako imaju drugaèije metode predavanja
Vrlo smiren, a joť viťe ťutljiv i bezosjeÌajan tip. Ne pamtim ga bať po dobrom jer je na kolokviju uzimao testove ko lud, bez ikakvog objaťnjenja, èim bi se netko poèeťao po glavi.
SlaĹžem se s Antom - miran, ĹĄutljiv i ono ĹĄto me lagano jeĹži - bezosjeĂŚajan sa dozom nepredvidljivosti . Uz to i preformalan za moj ukus. Ali opet, ja sam ga isto samo vidio na kolokviiju iz rimskog gdje je na najmanji ĹĄum uzimao testove i tjerao ljude iz dvorane pa je razumljivo da mi baĹĄ i nije ostao u najboljem sjeĂŚanju.
Hm, èudim se da je na sve vas ostavio tako dobar dojam. I meni se u poèetku, naglaĹĄavam: U POĂETKU, èinio divan, ali vjerujte mi, ispod te maske dobrice, krije se jedna jako bezobrazna i bezosjeĂŚajna osoba. Izvori nisu bitni, ali èovjek je (iz prve ruke znam) za studente rekao: TKO IH JE*E! Kontekst neĂŚu navoditi, ali grozno od njega. Takav profesor ne zasluèuje moje divljenje niti poĹĄtovanje. Dapaèe!
Malo sastavlja preteĹĄka pitanja na zaokruĹživanje, to treba popravit.
Ovo ĹĄta je reko za studente da ko ih je... malo je nekorektno,al pa kolko mi kaĹžemo puta za nekog prof ko j...(presto sam brojat nakon 100-og puta :badgrin: )
Jedno mje kad student kaŞe za profesora ko ga j*be, ali druga je stvar kada to kaŞe profesor. Mislim da je to oèiti pokazatelj koliko mu je stalo do studenata...njemu je bitno obaviti dobro ono ťto je u njegovom interesu, a studente tko ťljivi. Zbog èega bi im pomagali, da ne padnu godinu? Ako i padnu, iduÌu Ìe plaÌati - opet bolje za nas!
Löwin Lily
25-02-2007, 19:12
Ma joj, daj ajde.. pa ĹĄto bi on to trebao raditi da tebi udovolji?
Pa nismo u ĹĄkoli!
Sasvim je u redu, korektan, pristupaèan..
Istina..
Koliko god bili ponekad asistenti i profesori nepoťteni prema nama studentima, znamo i mi njih poťteno oprat, pa me ne èudi njegova reakcija..
Meni je pomogao na pismenom, tako da nemam prituĹžbi ;)
Lulu Piperita
11-03-2007, 18:05
Izvori nisu bitni, ali èovjek je (iz prve ruke znam) za studente rekao: TKO IH JE*E! Kontekst neÌu navoditi, ali grozno od njega.
mislim da on tako nesto ne moze ni izgovoriti...
stvarno, ako je netko draga i susretljiva osoba koja ce pomoci svakom studentu to je lukica.
izuzetno pristojan, pametan, razuman i duhovit asistent... to ja znam iz prve ruke... :-D :-D :-D
elizabeta
30-03-2007, 17:02
simpa je skroz...
btw, vidjela sam ga jucer u tkalci u zagrljaju neke plavuse... go luka!!! 8) 8)
Concordia
31-03-2007, 02:03
Jedna jako draga osoba. Definitivno netko kome se moŞete obratiti za bilo kakav pravni ili tehnièki savjet. Izuzetni je struèan, naèitan, uvijek voljan pomoÌi i pristojan. Takve asistente stvarno treba cijeniti :-)
Browneyes
13-04-2007, 01:18
Ma Lukica je super. Doťao je nama na prvi predrok poslije ispravka kolokvija i ohrabrivao nas. A i predavanja mu nisu loťa, ako pratiť i biljeŞiť, dovoljno je da doma jadnom proèitať i znať gradivo. Svaka èast na organiziranosti, ťto je na ovom faksu rijetkost. :smt058
Miťo Kovaè
02-06-2007, 01:43
ĹĄta burazin svira neĹĄto??
btw to ti dolje u signatureu nije malmsteenov arrpeggio from hell nego obièan prijelaz sa G dura na D dur i nazad :lol: :-D
hehehe ma znam da nije arpeggio from hell (btw, svaka pohvala da uopce znas za yngwiea haha ;) ) ,... samo sam pisala vlastito raspolozenje (zato: "mood" je li,...), a gitara jer mi se svidja ovih dana. iako mi F ne da mira. grrr.
da,da...luka je jos jedan iz nasih voda!
(hm zapravo ne znam smijem li odavati ove informacije,... al ajd, ako povecava rejting,... nek se narod veseli :D )
muzicari svijeta, ujedinimo se! soon we'll be taking over :badgrin:
"teorija prava u e-molu" :D
"sinkopa supociniteljstva" :D
Miťo Kovaè
02-06-2007, 02:00
hehe,hvala na pohvali :D ....znam ja o toj glazbi i previťe,toliko da bi bilo dobro da malo manje znam o tome a viťe da se orijentiram na pravo :lol: ,a isto znam da u èet idem gledat petruccia i ekipu :D :D ...hehe ma samo vjeŞba i krenit Ìe ti taj Fdur,ali malo teŞe ako si cura :?....burazin legenda,morat Ìu ga ulovit na ispravku kolokvija i pitat zna li Black Star ili far beyond the sun svirat :lol: :lol:
malimrav85
02-06-2007, 02:02
ili dal zna onu
OFFTOPIC
ta je krvava
ili dal zna onu
OFFTOPIC
ta je krvava
meni zao ako se ovo tice (osim MiĹĄe) i mene,..
samo sam htjela pohvaliti Lukinu svestranost.
Lijepo je kad nisu svi pravnici samo i jedino pravnici, ne mislis li?
A sad jedan stricto sensu ontopic: 5. al naglasavam da Luka jos uvijek ima preskucene ovlasti da bi mogla ocijeniti kakav je kao profesor. ovo je stoga ocjena pristupacnosti, odgovora na jedno davno postavljeno pitanje iz gradiva i opceg dojma.
kakav je ispitivac i predavac ce pokazati vrijeme, al ja imam najbolje moguce prognoze :D
ma, cijeli taj odsjek katedre je sjajan.
pleased mali mrave? :D ;)
Miťo Kovaè
02-06-2007, 21:34
ili dal zna onu
OFFTOPIC
ta je krvava
po èemu je ovo offtopic,i dalje se prièa o kolegi Burazinu a ne o nekom treÌem...
meni subjektivno je lik fenomenalan, vrlo dobar tehnicar sto se predavanja tice, uvijek spreman pomoci i smiriti te kad je najpotrebnije.... :-D
Browneyes
20-09-2007, 22:30
vrlo dobar tehnicar sto se predavanja tice
Joj kako kupimo moje izraze :smt082
Al Burazin je mnogo kul ;)
a da prestanes citat sve kaj ja napisem??
ma dobar je on.... malo je zbunjen i drži se ukočeno ali je super,na konzultacijama se sve trudi objasniti... meni osobno 100000 puta draži od Savića
najbolji predavač na teoriji po mom mišljenju uz savića, no u nekim stvarima čak i bolji od njega, a vidjet ćemo kakav će bit na ispitima
Moram dati sve pohvale asist. Burazinu! Na usmenom je ispitu bio veoma pošten i korektan, kakav profesor i treba biti a što se tiče predavanja i tamo je odličan jer se vidi da savršeno poznaje svoj predmet i gradivo. Uvijek se trudi pomoći studentima u što sam se i sam uvjerio na konzultacijama. Bit će odličan profesor!!!
Zato ocjena 5! 8)
retro girl
19-02-2009, 03:56
Stvarno drag, rado objasnjava ako nekome nesto nije jasno. ;) Dajem mu 5
nemam pojma
16-06-2009, 15:32
Sjedi 5!!!! Odlican!!!!!
car. najbolje mi je kad se onak frajer smije u sebi a vidis da pokusava ostat ozbiljan, npr na kolokviju kad savic poludi i nesto se dere a onda ovaj ide nesto rec... hahaha car, ocjena 5, da je bar svaki prof. takav...
Čista petica. Doduše, ja ga znam samo sa usmenog i to je bio daleko najugodniji usmeni dosad (a stvarno sam sretnica koja ima samo dobra iskustva zasad :mrgreen:). Opuštena atmosfera, pomogne ti. Stvarno presimpatičan. I nije zahtjevan. Ma sve naj. :smartass:
odličan na usmenom, jako ugodan ispitivač, ali četvorka zbog nekih dosadnih predavanja....
Mala Plavusa
09-10-2009, 19:33
oduševljena sam dotičnim asistentom!!! najbolji usmeni u životu!!! čista petica...:thumbup:
don_corleone
19-10-2009, 23:21
Asistent je voljan pomoći UVIJEK!!!! Predavanja odlična. Izgleda da se budućim brucošima smiješi novi Šimonović ::E:
Zanimljivo ime
28-01-2010, 14:59
Ovakav profesor bi trebao biti uzor svim drugim profesorima na fakutetu!
Ocjena: +5
Kao ispitivac je odlican. Spreman je dati visu ocijenu bez problema ak se pokaze znanje. Ne pita nebuloze i ako se zapne i malo suti ne uzima za zlo. Pricam o predroku, ne znam kako je na redovnome.
Lik mi se čini sasvim ok. Predavanja su malo dosadna ali zato je susuretljiv i pomogne ak imaš problem. I brzo odgovara na mailove što je također plus! :mhm:
demarkis
01-03-2010, 16:58
korektan, objektivan, spreman pomoći, ugodan na usmenom.. solidna 4, koliko je i on meni htio dati, samo zbog inzistiranja na filozofskom dijelu. Inače bi bilo 5. :mhm::smartass:
Cape Town
01-03-2010, 17:36
jako dobar i korektan ispitivač, spreman pomoći, smiren, usmeni skroz super i neočekivano dobro iskustvo!:)
nisam bila na predavanjima ali na kolokvijima/ispitu mi se uvijek cinio presimpatican. danas sam imala usmeni kod njega i stvarno je super (povisio mi je ocjenu ::E: ), pomaze, smjeska se onak slatko i stvarno su mu korektna pitanja. divan je, ima peticu od mene! :)
odlican asistent, mozda je nekako nepravedno malo u sjeni Savica, odlican ispitivac, postavlja potpitanja ak zapnes iz cega se moze razvit ugodan razgovor o temi, najs...ne morate ga se bojat...da, dosta detaljno pita al zato nije skrt na ocjenama ili prolazu. 5!
the ugly truth
01-03-2010, 23:31
ok covjek, al mi osobno nesto ne stima kod njega ... korektan je i nece rusit sam tak,nije zao, al mi se cini da malo podcjenjuje sve slabije, od onih koji su ne znam koji put na ispitu do onih koji su prosli recimo s -2. No, simpatican je i posten i to je bitno. 3+ ili -4,haha, tak negdje
burazinu cista petica! :)
super je, posten i ne rusi bez razloga, smiren, nista ga ne izbacuje iz takta, nije teatralan poput savica i zapravo mu je potpuna suprotnost, ali bas mi je drag od samog pocetka faksa. mislim da nikoga nece zakinuti na usmenom, cak ce i povisiti ocjenu ako ikako moze. a za dvojku se nateze i pola sata ako treba, samo da student prođe.
meni je dao 4 nakon sto me ispitivao doslovno 5 i pol minuta i time ucinio moj prvi usmeni ikad odlicnim iskustvom. :)
*tearsinheaven
28-01-2011, 12:25
Petica! :soppy:
Oduševio me na usmenom, pitao 2 minute, i na kraju još povisio ocjenu :smartass:
Svima je izlazio u susret, čak i kad je netko zapeo, većini nije spuštao ocjenu nego pokušao pomoći, postavljao potpitanja i sl.
Atmosfera na usmenom bila je nekako smirujuća, odgovaralo nas je po troje (mogli smo birati s kime ćemo ući), čak se malo i šalio i smješkao da bi smanjio tremu i sl. :smile:
Doduše, svakoga pita barem jedno filozofsko pitanje za višu ocjenu, tako da to treba dobro proučit :thumbup:
Često se fokusira na onaj kolokvij koji ste najlošije napisali, i traži dosta povezivanja gradiva.
Na kolokvijima se također uvijek pokušavao našaliti kako bi nam ubio tremu, makar je meni on sam po sebi već smiješan i simpa tako da nikada nisam osjećala neku tremu pred njim :lol:
Čini mi se da je osoba koja stvarno uživa u ovom poslu, i definitno se slažem da je nepravedno u Savićevoj sjeni.
Totalno me iznenadio i usmeni mu je preopušten i pomoći će i uglavnom super je: )))
Zanimljivo ime
31-01-2011, 01:13
Htjedoh mu dati peticu, ali vidim da sam to učinio već prošle godine. On je meni definitvno najbolji od svih s prve godine!
Fin čovjek, ugodno odgovaranje, petica
Dajem mu peticu uz napomenu da sam bio na samo jednom njegovom predavanju tako da je dojam njega kao predavača nepotpun. S druge strane, danas je na predroku zaista bio u redu, prve dvije grupe su 100% prošle ili potvrdivši ocjenu s kolokvija ili je čak i povisujući ako je usmeni bio zadovoljavajuć. Pod "zadovoljavajuć" mislim na to da ste sve odgovorili točno i da ste sposobni povezati dvije rečenice iz udžbenika i dati im konkretan kontekst, tj. povezivati gradivo (npr. pitao me koji bio organ bio zadužen za dodijeljivanje državljanstva na temelju naturalizacije u RH). Ne pita preteško, cijeni reprodukciju nekih osnovnih definicija, ali neće odbaciti ni vlastoručne jezične konstrukcije (znam iz vlastitog iskustva jer sam bio dosta muljao na 2 pitanja). Strpljiv, smiren i ugodan.
Luka Burazin je velik profesor i još veći čovjek. Stvarno, profesor je korektan, POŠTEN, pristupačan, normalan, razumije da su studenti pod stresom za vrijeme usmenog... ma odličan je... traži da znaš, ali traži da znaš normalne stvari i dala sam mu jednu veliku peticu! sve pohvale! drago mi je da sam ga imale prilike upoznati i imati ko prvog ispitivača na PFZG :) savić i krešić mu nisu do koljena :)
čuo sam super stvari o njemu, sve istina, car! definitivno najbolji usmeni, potpomaže, potpitanja, daje natuknice o odgovoru, da početak odg, šali se, ne cjepidlači, kolegica zadržala 3 s pismenog, iz lika sve izvlačio, doslovno, nie 1 rečenicu sročio sam, ostavio mu 3, meni 2 sa pismenog na 3 povisio... :)