PDA

View Full Version : Prof. dr. sc. Josip Kregar (prosjek 2,72)

Pravokutnići
30-11-1999, 02:00
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! :smt080

sickboy
14-12-2006, 10:03
Eh, da prof Kregar i nas voljeni dekan........eh, da.......

Daklem, na predavanjima zna izabrati aktualne teme i teme koje su uz to i zanimljive. Dakle na predavanjima je skroz okej....

Ali......covjek je iz sociologije napravio faking nuklearnu kemiju....razumijem da svaki profesor shvaca svoj predmet najozbiljnije i bilo bi zao da nije tako. Ali za ime Kristovo, da ja moram znati na ispitu nekakve citate i sva djela koja su u knizi navedena (uz to, uzgred receno, u knjizi ih stavi na njemackom pa u ispitu se sprdne kako bi ipak mogla biti na hrvatskom i obratno) ???!!!
Zanima me zna li njegova katedra sve te autore i citate.......

Lose.........
Prijasnja knjiga je kata- faking- strofa bila......ova je puno bolja, sto studentima nimalo ne olaksava jer je sad ispit postao puko nabrajanje nekakvih autora, djela i citata........bezveze...........

veteran
14-12-2006, 18:50
Ruski rulet...nikad ne znas s njim...predavanja i seminar odlicni a ispit...uf

Miss Sarajevo
14-12-2006, 20:49

slaĹžem se

Nani
15-12-2006, 00:29
jako me zbunjuje ovaj profesor. nepredvidiv je, jednu sekundu je sretan i prica o hrani i seksu, zatim se namrsti i ljuti... bas cudna narav. mislim da bi bio puno kvalitetniji predavac da se malo vise opusti i ne shvati socku tako ozbiljno, imam dojam da je malcice i ljut sto je sociologija inace smatrana manje vaznom od pravnih predmeta na ovom faksu, pa nas voli muciti ispitima i lijeciti neka nezadovoljstva. a to mi je posebno zao jer je to jedan od najzanimljivijih predmeta koje cemo uciti i koji ne bi trebali biti suhoparno strebanje, mozda kad bi se promijenilo postovanje prema toj katedri mozda bi i profesor bio lezerniji... u redu je, ali nije bas po mom ukusu. no hard feelings

Đ!
15-12-2006, 00:39
Kregar je vrhunski profesor, a to ĹĄto ga se prepadnete kad se naljuti, kaj vam ja mogu. :-D Meni je on super, mada iam 2 kod njega.

Nani
15-12-2006, 01:03
meni se naprosto ne svidja njegov stil predavanja i pedagogije. vjerujem da je odlican sociolog i sve, ali ne vidim bas neki dobar kontakt sa studentima niti nesto posebno zbog cega bih bila odusevljena, ovako je okej, al nisam luda za njim.

Đ!
15-12-2006, 01:06
nesto posebno zbog cega bih bila odusevljena

Meni je on ok, i ne bojim se kad poène vikat(a viko je na mene viťe puta). Kad toga i nebi bilo, dovoljna mi je kvaliteta njegovih predavanja. NA stranu ťto je predmet glup i uglavnom nepotreban. Naravno, ovo je moje miťljenje i ne mora se nitko sloŞit.

titan224
15-12-2006, 19:51
AHHH, the K man. Kregara ja znam joĹĄ od davno. SjeĂŚam se ko klinjo kad je iĹĄo samnom i starcima(mojim) na izlet na MreĹžnicu, i onda sam jednom prigodom upao u MreĹžnicu,al me Kregar uspio izbavit iz rijeke,na tome mu se joĹĄ nisam zahvalio,pa je eto ovo prava prilika. Ĺveliki kuracto se tièe njega kao predavaèa OK je,ali je promjenjiv u ponaĹĄanju(malo veseo malo ljut). Èujem da je i zeznut na ispitu,al i tu su podjeljena miĹĄljenja, li la. Nadam se da kad ja budem odgovarao na ispitu da bu bio dobro raspoloĹžen

Andrea
16-12-2006, 11:04
ma nekak je prevrtljiv, a to ne volim...
volim kad sa profesorima znať na èemu si tj. kad znať da te neÌe ruťit zato jer ide na more ovaj vikend ili zato jer mu je loť dan ili ima joť neťto za obaviti...
inaèe kao predavaè ok

papa
16-12-2006, 13:32
prof. Kregar --- ocjena 3

dupin
19-12-2006, 10:52
simpatièno smjeťan

malimrav85
19-12-2006, 23:53
Ja bi maknuo svoju trojku i dao 10 jedinica.

salty
20-12-2006, 13:59
Ja bi maknuo svoju trojku i dao 10 jedinica.

me 2!

kako neko zadnji tjedan moĹže mijenjati stil kolokvija? pa ovako ne rade ni u ...

Maat
20-12-2006, 20:15
tri

Donna R.
20-12-2006, 22:15
simpatièan, ali bolje mu je ne biti u blizini kad doŞivi neku od onih èudnih promjena raspoloŞenja...jedan tren sve super, drugi ťizi i tjera ljude van...za ispit - ne znam. s obzirom na sve ťto sam èula prije, radije bih polagala kod ravliÌa...we ll see...

sifilis
20-12-2006, 22:23
dam mu trojku. donekle ga izvlace ta predavanje, inace :?

Natan
26-12-2006, 13:29
dva

Chaotica
26-12-2006, 18:07
ma 1, sta su napravili iz katedre sociologije je prestrasno.
ne mogu reci da je kregar u potpunosti kriv za to, ali fino nam je odgovorio zadnjim kolokvijem i to 2 dana prije, definitivno izlazi u susret studentima i te kako! mislim da ocekuje strasno puno od studenata i zeli podici ugled katedre sociologije, ali to se ovako ne radi. jedan je od onih kojima su ocjene kriterij procjene covjeka i imam previse dojam 'budite kao ja' profesora kod njega. to dvoje mi je dovoljno za minimalnu ocjenu, sigurna sam da bi i on mene tako procjenio pa bez da trepne ocjenio na ispitu....zasto onda biti blag....1111111111 :badgrin:

Face The Jury
15-01-2007, 18:42
ma dajte..... KREG je famozan, je da ga muèe promjene raspoloŞenja itd. , ali hej èovik ima posla priko glave + obitelj , nije ni njemu lako, a dovoljno mi je da mu dam èistu 5 kad se sitim njegovog napada na Primorca, pa oduťevio me je kako se boria za prava studenata ali isto tako i svojih kolega, taj èovik bi ja mislin napravia sve da stvori najbolje uvjete studiranja. Nebi niťta minjala na njemu svatko ima svoje mane i vrline !! ;)

TILA
22-01-2007, 13:26
Nisam bila kod njega na ispitu,ali mi ima zanimljiva predavanja za rezliku od ostalih-to je dobro kod njega.
Minus strana je ta da te jedan trenutak gladi perom po guzi a onda te zguzi :lol: :roll:

Betty Boop
22-01-2007, 16:13
Kregi je legenda, on je bio jedini predavaè na prvoj godini na èija bih predavanja i poslije poloŞenog ispita voljela koji put navratiti. Izvrstan predavaè, elokventan, sa zavidnim znanjem opÌe kulture... a ako i ima promjene raspoloŞenja, boŞe moj, bolje i tako nego da je neka suhoparna monotona spodoba. ;-) go Kregs

*SUPERMAN*
23-01-2007, 23:45
Izvrstan predavac... Ali mene njega bilo strah,jako je dominantan...

tequila
30-01-2007, 12:39
odijelo ne cini covjeka.

fidel_castro
03-02-2007, 00:14
Bio sam dvapt na njegovim predavanjima i shvatio da to nije za mene. On je poprilièno èudan, a kako bi Vjeko rekao - smisao kolokvija nije da odjednom piťemo cijelo gradivo ťto je dragi nam JoŞa napravio. Ipak, veliki je kritièar ove vlade pa je time zasluŞio prolaznu ocijenu, ali ne viťe od 2! :badgrin:

lawyer girl
07-02-2007, 14:55

slaĹžem se

i ja se slaŞem, istina.... iako "pravnik" u pravom smislu te rijeèi, uvijek ispadne da je njegovo miťljenje pravo ... :)

Nivette
13-02-2007, 15:13
Trojka. Osobno bih mu dala i viĹĄe (izlazila sam kod njega 2 puta na ispit, prvi put pala jer sam zablokirala, a drugi put baĹĄ i nisam znala najbolje, no sjetio me se od proĹĄli put i dao 3 - ja bi si moĹžda dala 2). Oba puta je bio fin i pristojan prema nama, ali zbog toga ĹĄto su napravili od tog ispita i zbog iskustvadrugih kolega, samo trojka!!!

scalp
16-02-2007, 01:56
Ipak, veliki je kritièar ove vlade pa je time zasluŞio prolaznu ocijenu, ali ne viťe od 2! :badgrin:
tako je, imamo pravog dekana

fidy
16-02-2007, 12:12
ne volim ga baĹĄ, nemam neki poseban razlog...

znate ono kad vam netko na prvu "ne sjedne"?

ocjena 2... :!:

Punalua djevojka
20-02-2007, 20:03
Meni je Kregar ok...predavanja su mu super, a seminar joť bolji! Prema nama seminaristima je bio jako dobar, na ispitu nismo imali nikakvih problema, ali sam èula svakakve prièe od neseminarista, stvarno svakave. Naravno da se ne moŞe svemu vjerovati, ali svjedoèila sam nekim situacijama zbog kojih mi se miťljenje o njemu srozalo...ali ne puno :) Tako da je moja ocjena 4...
A ja od njega na ispitu dobila 3! :roll:
:-D

Condor
24-02-2007, 21:02
Ko profesor najbolji retorik, fer je na usmenom i zato èvrsta 4..
Zamjerka(ak je to uopĂŚe zamjerka): non stop se ĹĄmuca po novinama i javnosti i kritizira Vladu i HDZ.
Nisam ja neki desnièar i hdz-ovac ali evidentno je da spada u lijevo-crvenu frakciju koju nikad ne kritizira, a kolko mi je poznato i politièki neuspjeťan u nedavnoj proťlosti.
MoĹžda se varam al to je moje miĹĄljenje ;-)

scalp
25-02-2007, 10:40
pa èovjek je jedan od odeÌih struènjaka na svom podruèju u RH i uŞiva izniman kredibilitet kod novinara jer uvijek ima ťto reÌi.
ĹĄto se tièe kritiziranja urarske manufakture na vlasti zbog toga ga joĹĄ viĹĄe cijenim ne zato ĹĄto sam antihadezeovac (iako jesam) nego zato jer ono ĹĄto on kaĹže uvijek ima neku podlogu, sluĹĄajte ga malo. uostalom vidite Kurtyja i Ĺveliki kuracimonoviĂŚa, nisu baĹĄ oduĹĄevljeni ni oni s njima.
Ĺveliki kuracime je bil zamjenik Piculi za vrijeme koalicijske vlade, al nije bil u SDP-u niti u bilo kojoj stranci. a kad je hadeze doĹĄao na vlast :smt097
s druge strane pogledajte izjave maèeka i kirina i drugih patuljaka i vijet Ìete o èem govorim

scalp
25-02-2007, 10:43
nije bať da je bio neuspjeťan, Kergy je bio prinudni upravitelj zagreba oko 2000. i navodno su zagrepèani bili jako zadovoljni s njim i bio je kandidat za majora, al evo bandi..Ì ga je pobijedio. mislim da nije esdepeovac al ima ťtoťta za reÌi

Tkach
25-02-2007, 11:17
Nije ga BandiĂŚ pobijedio jer se Kregar nije ni natjecao, a da je bio baĹĄ tako popularan mogao je osnovati nezavisnu listu.

Sve to moŞete i komentirati (podsjeÌamo da se suzdrŞite od traèeva, uvredljivih epiteta i komentara jer Ìemo takve brisati èim ih uoèimo).

-edit-

26-02-2007, 12:27
Ma lik je na predavanjima odlican... Kad on poène.... Jel znate vi ko je Vilfvedo Paveto..??? Ili je znate vi tko su cvnogovski kumovi??? Ma bivi ste na onim matuvalcima... KOVEGA VAN!!!!!

A ispiti mu lice na javno lincovanje..dok je mene ispitivao nazvao si doma zenicu (ili u tom stilu....) pa malo privao s Ravlicem i onda poceo gutat tablete nekakve...tolko o tome kolko me slusao.... :evil: :evil: :evil:

primitivac
28-02-2007, 10:44
pa èovjek je jedan od odeÌih struènjaka na svom podruèju u RH i uŞiva izniman kredibilitet kod novinara jer uvijek ima ťto reÌi.
ĹĄto se tièe kritiziranja urarske manufakture na vlasti zbog toga ga joĹĄ viĹĄe cijenim ne zato ĹĄto sam antihadezeovac (iako jesam) nego zato jer ono ĹĄto on kaĹže uvijek ima neku podlogu, sluĹĄajte ga malo. uostalom vidite Kurtyja i Ĺveliki kuracimonoviĂŚa, nisu baĹĄ oduĹĄevljeni ni oni s njima.
Ĺveliki kuracime je bil zamjenik Piculi za vrijeme koalicijske vlade, al nije bil u SDP-u niti u bilo kojoj stranci. a kad je hadeze doĹĄao na vlast :smt097

Ĺveliki kuracime ne bi predaval da obavlja neku drugu fonkciju. Samo da nadodam Ĺveliki kuracimonoviĂŚ je bio i zamjenik Mate GraniĂŚa, veleposlanik RH pri UN-u, i praktièki treĂŚi èovjek UN-a ( imenovao ga Njofra, a predsjedao je i vijeĂŚem koje je po vaĹžnosti odmah ispod VijeĂŚa sigurnosti ( neko gospodarsko, ekonomsko... ).

s druge strane pogledajte izjave maèeka i kirina i drugih patuljaka i vijet Ìete o èem govorim

Kregaru pohvala za drobra predavanja.

malimrav85
07-03-2007, 11:13
Vjerovatno najzanimljivije predavanje na provj godini. Osim naglih promjena raspoloĹženja, sve je ok!

Lulu Piperita
08-04-2007, 23:51
ne znam zasto je prof.kregar postao ovako nepopularan i zasto se toliko zestoko kritiziraju svi njegovi potezi, valjda ne bi bilo dovoljno dobro niti da sam stipendira najbolje studente... :roll: po meni, kod njega se vidi da cijeni kada dodes na predavanja, kada nesto prokomentiras ili se na bilo koji drugi nacin zalazes za faks. mislim da kod njega vrijedi pravilo da trazi puno, ali da puno i dobijes. druga stvar je sto na nasem faksu vlada opca nezainteresiranost za sve, osim provlacenja kroz pravni faks.
mislim da mu stvarno oko predavanja nitko ne moze prigovoriti, vrhunski je profesionalac i zna mnogo stvari izvan prava i sociologije. nije monoton, predavanja imaju pocetak i kraj, glavni point i izdvojenu zanimljivost. O:)
ali, da, mnogi mu jos uvijek zamjeraju kolokvije... medu njima sam.
s naseg stajalista, profesore, nije bilo u redu dodati u 2. kolokvij esejska pitanja (a ionako ukljucije cijelu knjigu) i prosiriti tu obavjest 3 dana prije, nadam se da je to bio pokus koji vam je necemu sluzio, inace ne vidim razlog za to osim demonstracije vlastite nadmoci... no, tu je zanimljiv fenomen da se to niti djelomicno ne pripisuje prof.ravlicu ili asist.grubisic... :-k kada pogledam s odmakom, on je taj (preciznije katedra sociologije) koji je bar dao kolokvije i tako nam rijesio prilican problem, npr. ostali (osim otpd) daju kolokvije samo seminaristima, vranjican ni njima [-X te pritom nailazimo na razl. uvjete (kao prosjek 3.5 na rimskom, pismeni i seminarski dio s podvojenom literaturom na nacionalnoj) i promjene za koje nismo znali u prvotnoj verziji kad smo birali seminare (kurtovic daje samo 2 ili 3, iako je svake god.do sad i 4, rimljani mijenjaju sistem prosjeka u sistem skupljanja bodova, gradivo po kolokvijima nije isto za sve grupe, nekima vise, nekima manje za uciti...). :smt011
ja sam takoder bila prilicno ogorcena na prof. kregara, ali mi je jednom prilikom pokazao svoju velicinu jer je primio ostru kritiku kao sredstvo za napredak, a ne kao razlog za osvetu. no, ne samo to. ja znam da na faksu svakodnevno vidimo razne tribine, proslave, radionice za koje se on i uprava faksa bore i vidim da razmisljaju o unapredenju i rjesenjima postojecih problema na faksu. vidjela sam kako to govore na televiziji, na konferencijama i da pitaju studente za njihovo misljenje.
mislim da covjek radi izvanredan posao, a to sto je on cvrsta ruka, a mi mamine maze je druga stvar. imamo razlog da budemo sretni sto smo pod takvim strucnim vodstvom. koliki utjecaj i sposobnosti ima, cak je na preniskoj poziciji u rh.

Personal Guru
13-05-2007, 12:16
SlaŞem se s lulu...odlièan profesor

buba_erdeljan
21-09-2007, 15:23
Ne znam toèno koliki Ìe bit ovaj post, ak Ìe biti predug, unaprijed se isprièavam.
NaĹĄ najdraĹži Josip meni je ostao u najruĹžnijem sjeĂŚanju od svih profesora kod kojih sam izlaĹĄla na ispit.
Proťla sam pismeni s dobrim rezultatom i na usmenom mi je postavljao normalna pitanja (kad kaŞem normalna,mislim reÌi ne preteťka ni prelagana). Zapela sam na pitanju..mislim da je to bilo razvoj ekonomije po Marxu pa mi je Kregi pogledao u index da vidi dal sam poloŞila politièku.. Kad je vidio da osim politièke nisam poloŞila niti jedan ispit osim engleskog, poèeo me bombatdirat sa teťkim pitanjima (kad kaŞem teťkim,mislim na ona pitanja koje prof postavlja s namjerom da sruťi studenta), ali poťto sam knjigu preťla 485 puta, nije uspio u svojoj namjeri. Na kraju mi je dao taj prokleti Şig, upisao dvojku i pred svima me pitao kako to da sam tako jako loť student.. Meni je u tom trenu,osim ťto mi je bilo neugodno do bola,onaj Şig u potpunosti izgubio svoj prvobitni smisao,odnosno dokaz da sam poloŞila ispit. Ostatak dana sam bila u depresiji.
Takoðer moram napomenut da nať dekan jako voli svoje seminariste,ťto sam imala prilike vidjeti svojim oèima 2 puta (toliko sam puta i izaťla na ispit). Kraj mene i frenda je bila jedna Kregarova seminaristica koja je prvo pitanje mogla izabrati, a kad ga je izabrala, nije znala odgovoriti na njega. Drugo je znala treÌe nije. Na sva pitanja na koja ona nije znala odgovoriti, odgovarali smo frend i ja. Nakraju je ona dobila trojku, a nas dvoje pad. Zanimljivo. :smt070
Dakle, osim Josipove nekorektnosti prema studentima, subjektivnosti pri ocjenjivanju, gledanja kroz prste seminaristima,radovitog kaťnjenja na ispite i oèite dekanske misije da eliminira ťto viťe studenata (putem bolonje, ukidanja rokova....), imam joť neťto za reÌi..
Neki dan mi je prijatelj imao pismeni,èetvrti put je pisao,dakle bio je na komisiji. Kregar im je na pismenom pokupio indexe i rekao ko podne pismeni ne moŞe na usmeni. Èudno. KaŞem èudno zato ťto u dekanatu kaŞu da nitko ne moŞe studentu uskratiti usmeno odgovaranje ako èetvrti put izlazi na ispit zato ťto usmeno odgovaranje pred svim profesorima s katedre zapravo i jest poanta komisijskog ispita. I onda doðe nať dekan i kaŞe neťto kontradiktorno onome ťto njegova titula predstavlja.. A najgora od svega je to ťto nitko nema pravo glasa. Studenti koji su bili na komisiji i nisu proťli pismeni nisu imali priliku reÌi da Şele odgovarati jer je to njihovo pravo zato ťto im je Kregar podjelio indexe (sa zabranama izlaŞenja na ispit iduÌa 3 mjeseca) prije nego je ispitivanje poèelo..
Ruku na srce, ja nisam upisala ovaj faks zato da bi jedan dan promijenila pravni poredak u Hrvatskoj i uèinila ga pravednim, nego zato ťto znam da neÌu dugo traŞiti posao i moŞda Ìu u buduÌnosti imati dobru plaÌu..ali to ne znaèi da nemam kao osoba u sebi usaðenu neku moralnu crtu da znam ťto je pravedno a ťto nije. Smatram da nať dekan nije pravedan. I ja ne znam dali ovo profesori èitaju (ja znam da je bi na njihovom mjestu), ali nadam se da Ìe Kregi jedan dan izdvojiti dvije minute od svog prebukiranog dana i proèitati ove postove koje ťaljemo tu.. MoŞda postane bolji..
A moĹžda i gori.. :smt077

Marko45A
16-11-2007, 00:51
Kregar je zajeban lik! Kod njega nema puno onoga: hoÌeť/neÌeť! Profesor je prva klasa i sve pohvale! Samo je malo napadan, kada se uŞivi u predavanja i svojim hodom kad ti se pribliŞi i onoliki trupon se zaleti prema tebi i zapitate neko pitanje pripadne èovika!

devil
16-11-2007, 14:04
najzanimljivija predavanja koja sam slusala su njegova. kao ispitivaca ga neznam.

studos2godine
18-01-2008, 22:19
Bio na ispitu kod prof. Kregara, položio bez problema..dojmovi uglavnom OK, al jednom sa i sjeo u krivi dan...ako vam se to dogodi bježite glavom bez obzira

fiĹĄkal
23-01-2008, 03:44
...je jack, faca. Ja sam mu bio seminarist, pa sam skuŞio da u biti pogaða stvari u srŞ. Malo mu je knjiga ajbog, al jbg faks je faks...nema sajebansije

Soo
28-01-2008, 17:37
pohvale profesoru! 5! zanimljiva predavanja, seminar joĹĄ bolji! na usmenom je krajnje objektivan i ugodan! Bravo Kreg!!

ancyka
29-01-2008, 15:28
pa,hmmmm....evo odgovarala sam neki dan kod Kregara.Inace,bila sam mu seminaristica. Moram ga pohvaliti,na ispitu je bio stvarno korektan,pitao me 3 dosta općenita pitanja. Na seminaru je bilo zanimljivo i iskreno,svakom bi preporučila seminar kod njega.Činjenica je da je sa seminaristima na usmenom super,dobila sam 4 ali isto tako sam SIGURNA da bi svakome dao dobru ocjenu ako bi znali nešto pričati. Ne kužim zakaj ga svi pljuju...Istina je da mijenja raspoloženje ali isto tako je i istina da su mu predavanja zanimljiva..... Mislim da se dosta žale oni kojima se socka jednostavno ne da učiti,Ja,naravno govorim samo iz svog iskustva.Mislim da bi svima trebalo biti jasno da on traži da mu se dolazi na predavanja i da si aktivan. Ima ekipe koja se ne pojavi ni na jednom predavanju,dođe na usmeni i onda ne zna odgovor na osnovno pitanje pa ga ruši pa hmmmmm Kregi je kriv.... Samo pokažite malo zanimanja za taj predmet i sve je super!!!!!!

dragon
30-01-2008, 21:36
evo i ja mu bio seminarist.sve pohvale.na usmenom sam ga se malo usro,no bio je objektivan pa mi na temelju kolokvija dao peticu.sve pohvale kregaru...

Anika
09-02-2008, 13:25
Čemu tako nizak prosjek?! Sjećam ga se kao najzanimljivijeg prof. s prve godine! Predavanja su odlična,njegovi primjeri i razne pričice (ne)vezane uz gradivo! Jedan od rijetkih s čijeg predavanja nisam bježala odmah nakon potpisa. Ma šta jedan od, jedini! A ispit...mene je pustio da prođem, a nije baš da sam zaslužila...ma svaka mu čast! I vrijedi doći na tribinu kad je on gost!

Libro
16-04-2008, 18:41
faca 8)

na usmenom pita uglavnom svoje dijelove... položio kod njega... :smt006

vječiti-student
12-05-2008, 17:36
jako loš profesor, najgori na prvoj godini
kod njega sve ovisi o trenutnom raspoloženju što je nedopustivo
čista jedinica, šteta što nema nule
:smt097

Coccolino
12-05-2008, 21:01
slazem se skoro u potpunosti,osim da je najgori na prvoj godini :-D

Soo
14-05-2008, 12:36
Kakvi ste vi to studenti ako vam je Kregar najgori profesor na 1. godini ? :smt044

Partybreaker
14-05-2008, 13:05
jako loš profesor, najgori na prvoj godini
kod njega sve ovisi o trenutnom raspoloženju što je nedopustivo
čista jedinica, šteta što nema nule
:smt097

Istina da sve ovisi o njegovu raspoloženju. Čudan karakter. Ali inače je ok.

vječiti-student
14-05-2008, 18:57
Kakvi ste vi to studenti ako vam je Kregar najgori profesor na 1. godini ? :smt044
a tko je gori od njga

TIGER_89
28-05-2008, 21:17
prof Kregar je super profesor i mora se dobro znati knjiga a ako se zna neće srušiti pa koliko god bio živčan (znam puno primjera) i također je bitno da imaš nastup da ne stekne dojam da ga se bojiš..

27-08-2008, 09:46
Nek gori u paklu ko i svi lopovi u ovoj državi

Vorkalloner
03-09-2008, 04:15
Kao profesor odlican, kao dekan ne znam sto da kazem... minus beskonacno

pravo_i_pravda
24-09-2008, 09:43
Cista jedinica! Njegovo podcjenjivanje izvanrednih studenata se vidi iz Svemira! Jedini ispit na koji sam izlazila treci put,a do diplome me dijeli jos samo jedan ispit. Dva puta me rušio (ne,necu reci da sam pala jer me profesor bas rušio),a njegovu netrpeljivost i podcjenjivanje sam osjetila vec cim sam sjela na stolicu. Na roku za 2 tjedna kod profesora Polšeka dobila sam cetvorku,uz komentar "pa kolegice,sto je vas dovelo do treceg puta?!".

Cheesyp00f
19-10-2008, 22:41
Super predaje i puno se može naučit samo bi trebo malo manje pričat šovinističkih fora :)
Nadam se da je dobar na ispitima a i knjiga mu je dosta dobro napisana.

ZER0
21-10-2008, 23:26
Ko misli da je Kvegav dobar profesor fali mu daska u glavi...a da sam ga opalio onom stolicom kad sam imao priliku falilo bi mu i par zubi :x
My point...frajer je korumpirano kriminalno smeće koje se petlja u sve i svašta a vodi predmet koji kurca ne vrijedi...i voli blatiti izjave ljudi koji su pametniji od njega preko nekoliko puta (npr. prof. Šimonovića).
Joj kako mi je drago što sam otišao sa tog prokletog faksa :-D :-D

imported_poskocica
18-12-2008, 18:17
dobar je on samo je čisti zbunjitis!!!!! :lol:

don_corleone
29-12-2008, 10:10
Zasad se pokazao ko jako dobar predavač, ima stvarno zanimljiva predavanja....nadam se da će bit i dobar prema nama na ispitu :-D

georgee
20-02-2009, 13:59
odličan predavač,a za ispitivanje se nemrem žalit jer mi je išlo na ruku...no nekim mojim kolegama (još manje pošteno) nije i zato manja ocjena!

one_perfect_girl
03-06-2009, 12:25
dobar predavac, ali za mene je on samo to... i nema veze sto mi je to prvi polozeni ispit na faksu i to bas kod njega. apsolutno neobjektivan, lizanje zlicice za kavu dok student odgovara, bezobrazna dobacivanja i komentari, na momente prilicno zivcan i histerican bez nekog opravdanog razloga - da nije dobar predavac dobio bi 1, ovako navucena dvojkica :)

gizdavac
05-06-2009, 20:36
Dobar. Super predaje. Karakter i raspoloženja UŽAS:yuck:

bond007
22-06-2009, 00:41
bio je skroz pošten na ispitivanju, sasvim pristojan i dobar, nije uopće bio kako svi pričaju bezobrazan

hopa-cupa
14-07-2009, 12:35
Nisam bila kod njega na ispitu,ali mi ima zanimljiva predavanja za rezliku od ostalih-to je dobro kod njega.
Minus strana je ta da te jedan trenutak gladi perom po guzi a onda te zguzi :lol: :roll:
jebenica stara :-D

mali_vrag
18-08-2009, 16:46
hm..malo cudan covjek,moram priznati..:unsure:

annabel
15-09-2009, 13:43
ah..sad kad malo pogledam.nakon svih razocaranja ili ne razocaranja...sasvim korektan profesor..dapace..dobar je on!

Malegria
18-11-2009, 19:32
čovjek ne zna što mu piše u knjizi (štoviše, njegovom djelu knjige), skoro me koštalo prolaza... mjenjanje raspoloženja mu je uža specijalnost. dam mu 2, na kredit. eto.

p-kutnica
04-02-2010, 00:14
zanimljiva predavanja, seminar hvale vrijedan, neobičan ispit, sve u svemu četvorkica, ...:thumbup:

Bagly
09-02-2010, 10:43
zavisi kakve je volje taj dan i o tome mu uvelike ovisi ocijena.. ja sam imao srecu da je meni bio super volje i nesrecu da za taj put nisan naucio.. :mhm:

Madlen
19-02-2010, 19:26
Zanimljiv predavač, prema mojem iskustvu fer ispitivač.

4 zbog onih kolokvija s kronično malim raspoloženim vremenom.

the blizzard
22-02-2010, 22:44
Meni su neka njegova predavanja izuzetno zanimljiva ( tipa ideologija ) ali su neka predavanja na mene djelovala kao maramica s kloroformom.Onak-spavalo mi se iako sam odspavo više od 8 sati...Izuzev toga-u redu je,ali došlo je već polako vrijeme da pospremi onaj ured

demarkis
07-06-2010, 22:11
Evo da mu malo dignem prosjek.. jedna 4 koliko je i on meni dao.. Zanimljiv predavač, stručnjak za svoje područje i fer ispitivač.. Ako znaš, nema problema. Nisam naišao niti na jednu lošu stvar kod njega. Cijenim ga i ko osobu i ko profesora.

smart girl
08-06-2010, 00:02
Danas sam bila na usmenom i sve pohvale profesoru.
Bio je iznimno korektan, strpljiv, nije cjepidlačio i sve u svemu najbezbolniji usmeni dosad :mhm:
Ni traga o onome što ljudi o njemu inače pričaju na pkt-u :roll:
E sad ne znam da li je razlog to što mu je bio dobar dan jer je bio jako hepi :lol:
Jedna četvorka od mene :smartass:

renome
30-01-2012, 22:51
Ne znam jesu li svi ovdje bili žrtva urote, ili se Kregar toliko promijenio u zadnjih godinu dana, ali profesor je čisto u redu. Predavanja nisam previše pohodio, ova na kojima sam bio su bila zanimljiva, seminari su isto tako bili interesantni iako su se često sveli na njegove monologe (što najčešće i nije bilo tako loše jer ga je prilično zanimljivo za slušati i kvalitetno prezentira svoje stavove, ma koliko oni subjektivni bili). Na usmenom je isto tako bio ugodan, nije bilo pričanja na mobitel i neugodnih upadica, pitanja su bila pomno birana tako da nisu preopćenita (npr. sve o Weberu), ali ni preštura, svatko tko je iole ozbiljno shvatio ovaj predmet mogao je reći 2-3 rečenice o svemu i zaista nije previše zahtijevao. S obzirom da smo ja i kolege koji smo danas prošli kolokvirali, mogu reći da rezultati na kolokvijima igraju ulogu, ali ako odgovorite sve što od vas traži (što, ponavljam, nije previše) možete i podići ocjenu. Konkretno govoreći, kolegica koja je imala oko 130 bodova je podigla ocjenu na 5, a ja sam s druge strane sa 141 bodom i solidnim, ali ne savršenim usmenim (malčice sam muljao oko Morganovih stupnjeva evolucije obitelji, iako sam na koncu sve dobro posložio) zadržao za ovaj apstraktan predmet jako finu četvorku. Njegov jedini problem koji mi je zaista smetao i zbog kojega neće dobiti peticu jest činjenica da nikada ne dolazi na vrijeme, što je bilo izraženije na seminarima nego na predavanjima. 15 minuta nije toliko strašno, ali kasniti preko pola sata na seminar ili sat i pol' na usmeni je zaista klasični mindfuck.
Sve u svemu, četvorka od mene za profesora i samo bez straha!