View Full Version : motion pictures proudly presents
SEX on FILM, svakako pogledati, odlièan uredadk Sin citya
lobotomija
07-08-2005, 16:33
gledala happy campers , pobljuvo se na svaku scenu amera u klinèu , zgadio mi se Şivot , premda su odreðene scene bile smijeťne .sve u svemu èudan film , posudite pa recite ťto vi mislite jeer ja sam stvarno zbunjen. tek sam na kraju skuŞila da je brad renfro klinjo iz klijenta , Şivot je sranje!!!
3: 2 joĹĄ je neizvjesno...
Woodstock
08-08-2005, 01:09
Ja bi u kino, samo što nema nièeg dobrog trenutno na repertoaru...
Jel se najavljuju kakvi dobri filmovi?
Ja bi u kino, samo što nema nièeg dobrog trenutno na repertoaru...
Jel se najavljuju kakvi dobri filmovi?
MArko Polo - glumit æe ga Mat damon
Rocky V:
Prije svega... jeeeeej X 3 za HRT!!! Urednika tv-programa za predsjednika!!!Neki licemjeri bi rekli da HRT u ljetnim mjesecima vrti samo reprizni program i to iznimno loše kvalitete, ali (naglašavam ali) ti zlobnici sigurno nisu gledali jedan od filmova iz sage Rocky i prijatelji, dirljive prièe o boksaèu koji je primio par udaraca više od onoga što je granica tolerancije za njegove sive stanice... Slojevita prièa, razraðeni likovi i duboka pouka koja stoji iza svake izgovorene reèenice mogu biti samo nit vodilja sliènim hrvatskim projektima...
(*odlazi se upucati u susjednu sobu...*)
face to face
08-08-2005, 22:31
i ovi rockyi su reprize... jeeeeee
lobotomija
09-08-2005, 11:53
jel tko gleda onaj teski sit od bara, slucajno vidjeh scenu u kojoj uobicajeno pijana flundra jeftina kakva je udara o velicini i debljini afroamerickih spolovila.:roll: :roll: :roll:
palo mi je na pamet da je bas steta sto nema nikog obdarenog da joj zacepi usta kada je vec toliko glupa i zeljna.
koja glupaca , curama poput nje trebalo bi zakonom zabraniti alkoholiziranje i razmnozavanje.
ultraviolet
09-08-2005, 20:40
Rocky V:
Prije svega... jeeeeej X 3 za HRT!!! Urednika tv-programa za predsjednika!!!Neki licemjeri bi rekli da HRT u ljetnim mjesecima vrti samo reprizni program i to iznimno loše kvalitete, ali (naglašavam ali) ti zlobnici sigurno nisu gledali jedan od filmova iz sage Rocky i prijatelji, dirljive prièe o boksaèu koji je primio par udaraca više od onoga što je granica tolerancije za njegove sive stanice... Slojevita prièa, razraðeni likovi i duboka pouka koja stoji iza svake izgovorene reèenice mogu biti samo nit vodilja sliènim hrvatskim projektima...
(*odlazi se upucati u susjednu sobu...*)
LOL!!! :mrgreen:
meni je najjaèe ono kad brutalno trenira po svugdje i udara u sve i svašta i popne se na ono brdo a u pozadini eye of a tiger!!! legendarno! :thm:
jel tko gleda onaj teski sit od bara, slucajno vidjeh scenu u kojoj uobicajeno pijana flundra jeftina kakva je udara o velicini i debljini afroamerickih spolovila.
palo mi je na pamet da je bas steta sto nema nikog obdarenog da joj zacepi usta kada je vec toliko glupa i zeljna.
koja glupaca , curama poput nje trebalo bi zakonom zabraniti alkoholiziranje i razmnozavanje.
još veæi LOL!!! :mrgreen: :mrgreen:
da, moram pothitno pogledat tajh bar. navodno ima jedna superpametna samoborka sumljivog morala. moj grad je rasadište talenata i televizijskih zvijezda. najprije zdravko, pa šeha sad i ta dotièna! di nam je kraj?????
malo na topic. pogledala neki dan ponovo, nakon 100 godina "šunka, šunka". koji prenajbolji, najzabavniji i najbizarniji film. ameri se mogu sakrit - nikad, ama baš nikad neæe znat radit takve filmove. ðaba im i pare, i glumci i sve, al nema do munjenih španjolaca. 8)
i još juèer gledala "lemony snicket". guba film, u biti za djecu je, ali i za sve one koji se tako osjeæaju. :lol: scenografija je mrak, totalno bartonovska, špica filma tkð. :thm: :thm: :thm: i naravno, jim carrey koji je jednostavno fenomenalan!!!!!! bez njega film ne bi bio ni upola tolko zabavan i smješan. i beba, afkors! bite me!!!! :mrgreen:
Èemu lièi taj bar, bi li ko oda vas imao šanse da bude zaposlen tamo, itd.
lobotomija
10-08-2005, 13:04
PLIZ kao da nitko nema pametnijeg posla nego robovati odraslom maturalcu u bircu!!! gdje ti plate da se obnazis i dobijes bonus ak nekog pojebes , ako pojebes osobu istog spola dobijes 9999999999999999999999 odmah.
jel ti zvuci dovoljno zanimljivo?
ajd idemo ja i ti sutra , nek nas naknadno prime, ha , hoces?
izgubit ces mjesec dana , but let's face it, ionak ne bi ucil!
PLIZ kao da nitko nema pametnijeg posla nego robovati odraslom maturalcu u bircu!!! gdje ti plate da se obnazis i dobijes bonus ak nekog pojebes , ako pojebes osobu istog spola dobijes 9999999999999999999999 odmah.
jel ti zvuci dovoljno zanimljivo?
ajd idemo ja i ti sutra , nek nas naknadno prime, ha , hoces?
izgubit ces mjesec dana , but let's face it, ionak ne bi ucil!
Može tek 13 sam u zg, ak se je odnosilo na mene
face to face
11-08-2005, 17:22
gledao sinoÌ coyote ugly... ok, tipièno holivudski servirano al ovaj put sam to nekako i probavio... èak mi se malo svidjela ta neka poanta èistosti duha, nevinosti duťe ali krajnje razuzdanosti tijela :wink:
Posudio sam si tri crtiÌa na DVD-u: Izbavitelje, U potrazi za Nemom i Shark Tale. Sva tri su mi bili odlièni, svakako pogledajte ako niste.
Robierre de Cochon
11-08-2005, 20:48
gledao sinoĂŚ coyote ugly
I ja. Koji trash - mrzim te ljubavne filmove. Ali opet, stvarno sam bio prisiljen gledati jer mi se nije dalo ucit. :mrgreen: :roll:
lobotomija
13-08-2005, 12:32
koje sranje i sudionici rave partya ce zavrsiti fax priej mene-ovisnika o tv.
tv-program traje cijeli dan i imam preko 100 kanala n akoje mogu prebacivati , upropasten sam zauvijek.
Stvarno, lobotomijo, opet offtopichariť. Da te podsjetim- ovo je topic o filmovima, pa piťi svoje dojmove o njima kad si veÌ neki dan prièao/ la kako si ih toliko pogledao/ la. Za komentiranje programa na tv- u postoji ovaj topic:
http://www.pravokutnik.net/forum/viewto ... &start=135 (http://www.pravokutnik.net/forum/viewtopic.php?t=112&start=135)
:mrgreen:
Gledala juèer Mr.&Mrs. Smith :luv: tako su mi slatki...film je okej, niš pooosebno dobar, ali najvise su me zabavile njihove scene šoranja-bolesno! :bonk:
Dajte neku za scenarij nabacite.
Recimo dvije povijesne.
Bitka kod Sigeta i bitka kod Gvozda.
U Braveheart stilu.
Ili povijesni serijal o nekom pustolovu u okolici Gline za vrijeme Vojne Krajine.
Neki krimic tipa Sherlocka Holmesa u Zagrebu,Dubrovniku,Splitu,Zadru,Rijeci u srednjem vjeku.
Glavni likovi su braca doktor i svecenik.
face to face
24-08-2005, 23:46
Dajte neku za scenarij nabacite.
Recimo dvije povijesne.
Bitka kod Sigeta i bitka kod Gvozda.
U Braveheart stilu.
Ili povijesni serijal o nekom pustolovu u okolici Gline za vrijeme Vojne Krajine.
Neki krimic tipa Sherlocka Holmesa u Zagrebu,Dubrovniku,Splitu,Zadru,Rijeci u srednjem vjeku.
Glavni likovi su braca doktor i svecenik.
sprijatelji se s èepulom :thm:
gledala million dollar baby....moja sestra nasred filma kad je skuzila da nije onaj s hepi endom se digla i rekla :"ma "...i protesno otisla....... :mrgreen:
e ak neko ima batmana od meni poznatih forumasa javite na pm...pocela sam ga gledat i super je al snimka je losa i nasred filam je stal i vise nece pokrenut cd
batman je komaaaaaaa :mrgreen:
bob rock
06-09-2005, 21:38
u išèekivanju:
saw II
doom
night watch
charlie and the chocolate factory
howl's moving castle
meni je batman fora.
a mr&ms smith je ful zabavno. fora prica plus jos njih dvoje u kombinaciji... ne moze biti lose.
i ja cekam tvornicu cokolade
ultraviolet
06-09-2005, 22:12
meni betmen loš.
i ja èekam tvornicu èokse.
a dobar je lemony snicket.
i mislim da sam ovo veæ sve napisala par strana prije.
hebi ga.
Jebite se Åveliki kuraciÅ¡miÅ¡ bata je zakon, to mogu cijenti samo istinski ljubtelji tog serijala
Jebite se Ĺveliki kuraciĹĄmiĹĄ bata je zakon, to mogu cijenti samo istinski ljubtelji tog serijala
Tako je,samo oni koji su znali cijeniti skembu Adama Westa,njegove uske gacice koje su naglasavale njegovu "obdarenost" u prvom serijalu.
I samo oni kojima nije bilo stalo do znacenja onomatopeje "fooooooo".
Jer ako se sjecate uvodne spice,osim zvukova "bam" "tup" "bang",bio je i zvuk "foooo"......wtf?!
Tako je.
A novi film mi je dobar.Ne bi bio da nema Balea.
No necu sad ponavljati postr,koji se nalazi koju stranicu prije.
Inace,jel ima koji dobar film u kinima?
lobotomija
08-09-2005, 21:02
Tako je.
A novi film mi je dobar.Ne bi bio da nema Balea.
No necu sad ponavljati postr,koji se nalazi koju stranicu prije.
Inace,jel ima koji dobar film u kinima?
skeleton key , bio bi dobar samo zato sto nema happy end ali dobar je iz mnogo razloga.
obvezno gledati.
da su spicobradi i spicoguzi brad pitt i alien angelina crkli na kraju filma i njihov film bi bio dobar , ovako je prolazan.
jackett je bio neobican-dakle jako dobar ali na kraju sam zeljno iscekivao kamion koji ce ih pokupiti u zadnjoj sceni jer film nema smisla i za kurac je ako prezive( mislio sam tada u sebi) a ono otrcana drolja i uskrsli veteran prezive i mutavo se smjeskaju jedan drugome-gdje je pravda u ovom svijetu?! :cry: :pukeright: :pukeright: :pukeright:
a christian bale je svinja u batmanu ali slava bogu Viseca usta i oci Katie a.( lso) k. (nown) a.(s) JOEY dobila je 5 recenica i jednak broj scena pa nije mogla znacajno upropastiti film.I koji kurac liam glumi starceke dok je morgan freeman ziv?!
batman je samo z aone koji su gledali prosle filmove i zeljeli vidjeti kako je sve poclo u 1 filmu a ne u dijelovima proteklih.
kad smo kod otrcanih jeftinih drolja Rory iz gilmore girlsa za ulogu u sin city-u prestala je biti debeljuskasta s punim( fuj) rumenim obrazima i zgubila s kg sve zenske obline i zasluzila oscara za tu ulogu.
oscara cujete , nitko nije utjelovio jeftiniju i otrcaniju drolju u cijeloj povijesti filma .
I ne , nitko s prava , pravokutnika , niti bilo gdje drugdje ne moze konkurirati kraljici .
skidam kapu!
kad smo kod otrcanih jeftinih drolja Rory iz gilmore girlsa za ulogu u sin city-u prestala je biti debeljuskasta s punim( fuj) rumenim obrazima i zgubila s kg sve zenske obline i zasluzila oscara za tu ulogu.
oscara cujete , nitko nije utjelovio jeftiniju i otrcaniju drolju u cijeloj povijesti filma .
I ne , nitko s prava , pravokutnika , niti bilo gdje drugdje ne moze konkurirati kraljici .
skidam kapu!
Ne bi se htjeo hvaliti,ali moras mene vidjeti nakon odvikavanja od heroina u vikendici od frenda,u Galgovu.
Cure,jel netko smatra da su strije na ledima sexy?
A sto se tice da je Bale svinja,to i je bila analogija sa Westom.
Lobotomija,hvala na tipovima.....i savjetima za filmove. :smurfina:
ultraviolet
13-09-2005, 22:03
brzo, ko nije nikad gledo "privedite osumljièene" neka se odmah skida s neta i pali rtl televiziju. film je o-d-l-i-è-a-n!
KAISER SOZE! :slt:
lobotomija
13-09-2005, 22:06
brzo, ko nije nikad gledo "privedite osumljièene" neka se odmah skida s neta i pali rtl televiziju. film je o-d-l-i-è-a-n!
KAISER SOZE! :slt:
gledao ali KAISER SOZE :slt:
i tebi koka. :slt:
ultraviolet
13-09-2005, 22:09
gledao ali KAISER SOZE
i tebi koka.
:?: :smurfina:
Evo ja nisam gledo i dosad mi je film lud. Kaiser Soze... Al moro sam iĂŚ po staru nekud pa sam propustio 10 min filma, od kad Byrne udari spaceya u trbuh do kad onaj lik baci pljugu onom liku u facu. Ĺveliki kuracto se dogodi? neda mi se èekat reprizu pa pitam. :mrgreen:
E, film je zakon, ovakav kraj nisam oèekivao. MoŞda zbog umora... :mrgreen: He he, moť mislit... Kaiser Soze je moj junak. :lol:
lobotomija
13-09-2005, 23:29
gledao ali KAISER SOZE
i tebi koka.
pomislih da bi uz salutiranje umjesto sieg heil islodobro kaiser sozer, kuzis?
ultraviolet
13-09-2005, 23:54
gledao ali KAISER SOZE
i tebi koka.
pomislih da bi uz salutiranje umjesto sieg heil islodobro kaiser sozer, kuzis?
...pa baš i ne...malo sam ono...spora. :scr:
ma screw kaiser soze, jel gledo ko femme fatale? ja gledala juèer i moram priznat da nisam opæe skužila film. jest da sam malo æorila...ili je zbilja film sjeban il ja u zadnje vrijeme... malo teže shvaæam :mrgreen: . sad me to kopka i najraðe bi još jednom pogledala film. iako mi se baš neda...oèekivala sam više od de palme. ajd neka dobra duša, nek mi na jednostavan naèin objasni tu foru s 2 rebecce, snom, javom....(možda sam èak i skužila???). :slt:
Solidan je Femme fatale. Kak nisi skuĹžila, Ĺženska je zaĂŚorila u kadi i sanjala je ĹĄto bi se dogodilo da uzme avionsku kartu.
ultraviolet
14-09-2005, 00:10
Solidan je Femme fatale. Kak nisi skužila, ženska je zaæorila u kadi i sanjala je što bi se dogodilo da uzme avionsku kartu.
ma skužila sam to.....al sve ono na poèetku, pa druga rebecca s dugom kosom šta se oæe ubit...zašto? ma zaboravi, bolje da pogledam još jednom film pažljivo - valjda æu sve polovit.
Koja druga Rebecca, ona kojoj u snu ova iz kade uzme kartu? Nije to rebecca, to je neka Şena kolko sam skuŞio. Moro bi i ja pogledat film opet, ne sjeÌam se nièeg. Osim onog dijela s Banderasom u kafiÌu... :mrgreen:
ultraviolet
14-09-2005, 00:17
Koja druga Rebecca, ona kojoj u snu ova iz kade uzme kartu? Nije to rebecca, to je neka žena kolko sam skužio. Moro bi i ja pogledat film opet, ne sjeæam se nièeg. Osim onog dijela s Banderasom u kafiæu... :mrgreen:
kojeg djela s banderasom u kafiæu? to sam isto prespavala... :mrgreen:
da, banderas mi je užasno bezveze u filmu.
kak ono nije rebecca?
kuuuuuuul, sad sam zbunila i tebe, sebe još više. :thm:
najbolje je da zakljuèimo da je femme fatal u biti lynchovski film koji svako shvaæa na svoj naèin i pun je skrivenih poruka. :mrgreen:
al je ipak glup.
Koja druga Rebecca, ona kojoj u snu ova iz kade uzme kartu? Nije to rebecca, to je neka Şena kolko sam skuŞio. Moro bi i ja pogledat film opet, ne sjeÌam se nièeg. Osim onog dijela s Banderasom u kafiÌu... :mrgreen:
kojeg djela s banderasom u kafiĂŚu? to sam isto prespavala... :mrgreen:.
Kak neznaĹĄ koji dio s banderasom u kafiĂŚu?! Pa to je najbolja scena u filmu. :mrgreen:
ultraviolet
14-09-2005, 00:47
jel to u onom bircu di žena radi striptiz? (i izgleda fenomenalno!!!)
koja scena?
jel to u onom bircu di Ĺžena radi striptiz? (i izgleda fenomenalno!!!)
koja scena?
E bať ta, i onda obave poneťto. 8) Izgleda fenomenalno, blago reèeno... :mrgreen:
ultraviolet
14-09-2005, 00:53
jel to u onom bircu di žena radi striptiz? (i izgleda fenomenalno!!!)
koja scena?
E baš ta, i onda obave ponešto. 8) Izgleda fenomenalno, blago reèeno... :mrgreen:
da, žena je fakat prekrasna. i mi smo opako zaèatali topik. :mrgreen:
jel to u onom bircu di Ĺžena radi striptiz? (i izgleda fenomenalno!!!)
koja scena?
E bať ta, i onda obave poneťto. 8) Izgleda fenomenalno, blago reèeno... :mrgreen:
da, Şena je fakat prekrasna. i mi smo opako zaèatali topik. :mrgreen:
BjeĹžmo dok nas nisu ĂŚopili. :ble:
hm...femme fatale sam gledala prije 3 godine tak da se ne sjecam vise :mrgreen:
al sam gledala mi nismo andjeli, drugi deo- s-r-a-nj-e! totalno sam se razocarala! u par navrata sam htjela iskljucit dvd ili pak prebacit na dnevnik. zasto ljudi snimaju nastavke? zasto????
e, mr. & mrs. smith je mnogo simpa film :D ne, fakat, bas pogledat za razonodu i pitat par puta: dragi, ocemo i mi tako u braku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Solidan je Femme fatale. Kak nisi skužila, ženska je zaæorila u kadi i sanjala je što bi se dogodilo da uzme avionsku kartu.
Ko taj film nije shvatio nikad nije ševio!
e, mr. & mrs. smith je mnogo simpa film :D ne, fakat, bas pogledat za razonodu i pitat par puta: dragi, ocemo i mi tako u braku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja sam totalno razoèaran tim filmom. Otok mi je puno bolji.
Ako smijem pitati,a kakav je "Otok"?
Mislim na najglavnije stvari:prica,glumci,rezija?
lobotomija
14-09-2005, 12:51
Ako smijem pitati,a kakav je "Otok"?
Mislim na najglavnije stvari:prica,glumci,rezija?
pridruzujem sebogu u pitanju i dodajem : jesu li akcijske scene koje kako cujem zauzimaju pola filma upropastile film.
otok mi se cini kao neprobavljiva mjesavina kica , ekspplozija , jurnjave autima , sladunjavog para i kloniranja.
jesam li u pravu?
Akcije ima dosta al nije kroz cijeli film, efekti su super napravljeni, glumci su mi super(pogotovo Scarlett, ah...) i èak ima i neka prièica. Rjeťenje je da pogledate, ak vas muèi kronièan manjak para, valjda znate nekog tko presnimava filmove na divx.
Meni je film ok, i viĹĄe nego gledljiv. Al znate da se ukusi razlikuju pa nebi htio nameta svoje miĹĄljenje. Akcije ima puno al smatram da nije upropastila film. Ăak se naðe i pokoja smijeĹĄna scena. Uglavnom, malo ozbiljniji od mr&mrs smith.
gledala sam neki dan mr.i mrs.smith
film mi je ok, niĹĄta posebno, ali dobro
sad bih skoro trebala iĂŚi gledat otok, i kakav bio da bio, bit ĂŚe mi super, svi filmovi s ewanom mcgregorom su mi super! :thm:
Eh, stvarno ste zabrijali na taj Otok. A meni se taj film uopÌe ne èini zanimljiv.
Eh, stvarno ste zabrijali na taj Otok. A meni se taj film uopÌe ne èini zanimljiv.
Bolji je od mr&mrs smith, tam se forsaju sa zgodnim glumcima, ovdje ipak ima neka tematika.
tam se forsaju sa zgodnim glumcima
pa ne bi da su scarlet i ewan ruĹžni!? meni osobno je ewan mcgregor lijepĹĄi od brada pitta i bolji je glumac definitivno!!!
tam se forsaju sa zgodnim glumcima
pa ne bi da su scarlet i ewan ruĹžni!? meni osobno je ewan mcgregor lijepĹĄi od brada pitta i bolji je glumac definitivno!!!
Ma kuĹžiĹĄ kaj hoĂŚu reĂŚi, Brad i Angelina se smatraju valjda najzgodnijjim glumcima. Meni je Angelina jako lijepa al mi je malo kliĹĄej, a Scarlett mi je u zadnje vrijeme postala predobra.
Juèer sam gledala The Saw. Originalna zamisao. Nekoliko puta sam se zbilja isprepadala. Najgore mi je bilo kad si je lik otpilio stopalo, èak i gore nego kad je Şena prebirala po crijevima i Şelucu u potrazi za kljuèem. Ali èovjek se zapita:
1.Ĺveliki kuracto u tvornici igraèaka radi dvostrano ogledalo?
2.ZaĹĄto su u filmovima detektivi uvijek tako hrabri i glupi da idu sami u lov na ubojicu?
3.Kako èovjek koji leŞi u bolnièkoj postelji izaðe i natjera sve te ljude da se poubijaju?
I cijelo vrijeme èekam sretan kraj. Ali ga nema.
bob rock
18-09-2005, 20:42
Juèer sam gledala The Saw. Originalna zamisao. Nekoliko puta sam se zbilja isprepadala. Najgore mi je bilo kad si je lik otpilio stopalo, èak i gore nego kad je žena prebirala po crijevima i želucu u potrazi za kljuèem. Ali èovjek se zapita:
1.Åveliki kuracto u tvornici igraèaka radi dvostruko ogledalo?
to je zahod u tvornici igraèaka, propaloj tvornici... sreæom, nitko nije mogao mijenjati ta zrcala u wcu tvornice igraèaka i postaviti kamere iza...
2.Zašto su u filmovima detektivi uvijek tako hrabri i glupi da idu sami u lov na ubojicu?zato jer u protivnom nikada ubojica ne bi stigao ubiti još koji put
3.Kako èovjek koji leži u bolnièkoj postelji izaðe i natjera sve te ljude da se poubijaju?
I cijelo vrijeme èekam sretan kraj. Ali ga nema. pa to što ima bolest koju ima ne znaèi da su mu morali amputirati noge i zavezati ga lancima...
inaèe, film je genijalan i moram opet popljuvati moderatoricu :mrgreen: :mrgreen: zato što je upravo otkrila suviše bitne detalje ljudima koji su namjeravali gledati film...
zato apeliram: banajte moderatoricu iz razloga:
1) otkrivanje vojnih tajni
2) loše formuliranih pitanja
3) nedolaska na tjedne drinkove
pa to ťto ima bolest koju ima ne znaèi da su mu morali amputirati noge i zavezati ga lancima...
Mislila sam na to da on tamo skoro pa umire u bolnici, bar je tak izgledao. A onda se toboŞe vuèe po nekim tvornicama lutaka i bjeŞi. I joť sav onakav spor i trom pobjegne detektivima. Pih!
Gledala juèer Mr.& Mrs. Smith. Na trenutke se èak dosaðivala. Ali, ipak solidno. Nisam ni oèekivala viťe.
lobotomija
20-09-2005, 03:30
e sad dvoumim se oko najgoreg fillma kojeg sam ikad pogledao
drakula 3000 ali onda se sjetih :
lobotomija vam ponosno predstavlja
stvaralacki opus
dolpha lundgrena , neshvacenog glumackog genija.
nabrojati cu samo 5 od 30 njegovih velebnih ostvarenja koja traze strahovit umni napor radi kompleksnosti radnje i ne preporucam ovo bilo kome s zdravstvenim problemima jer dolph se toliko zanese u svojoj interprentaciji likova da su emocionalni krahovi gledatelja neizbejzni.
prije no sto pocnemo nase putovanje u um velikog borca dolpha moram vas obavijestiti da je dolph dao velik doprinos u james bond filmu a view to kill 1985. kao VENZ premda uzmite u obzir ove zanimljive cinjenice:
Dolph only has a very brief role in this flick, so watch closely...
Dolph worked as an assistant stunt coordinator on this movie.
a rocky IV ne bi uopce bio hvaljen film da nije bilo dolpha.
dolph brings so much feelings into his performance of Ivan Drago ili kako ga ja od dragosti zovem Dvoimeni bez prezimena.
nitko osim njega ne moze prikazati unutarnju borbu s steroidima ni delikatnu , senzualnu povezanost s njegovom ljupkom zenom.
PRVI OD PET DIJELOVA SAGE O DOLPHU
o.k krenimo: davne 1986. godine izlazi u prodaju
MAXIMUM POTENTIAL-fitness video
koji ukljucuje stres menadĹžment âvjezbe za um , jogu , borilacke vjestine , sjeno boks i skulpturiranje tijela.
slike
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/dolph-pos30.jpg
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/mp01.jpg
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/Mp01-1.jpg
lobotomija
20-09-2005, 03:51
DRUGI OD PET DIJELOVA SAGE O DOLPHU SE NASTAVLJA:
prelazimo na THE PUNISHER
Frank Castle (DOLPH LUNDGREN)je THE PUNISHER.
Ex-cop turned vigilante, Castle has spent five years wreaking bloody revenge on the city's Mafia's kingpins for the murder of his family.
yep kao da ne moze ponovo se ozeniti i imati djecu , pa nije impotentan, zasto ne naprave film o impotentnom superjunaku , zasto se o impotenciji radi Samo u DRAMAMA?!
Hard-hitting and explosive, THE PUNISHER is the powerful story of one man's relentless quest for justice and ultimate retribution. If you're guilty, you're dead...
U ovome filmu dolph pokazuje kako opak moze biti vozeci se na harley-u , kako opak moze biti kad se ofarba u crno.
I da naravno ovo je darkersko izdanje dolpha i zato ovaj film preporucujem ljubitelju darkera-kidu.
slike
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/punisherus_movie_poster.jpg
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/9-3cinenews6893.jpg
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/CAP067.jpg
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/47punisher_1989.jpg
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/dolph-m168.jpg
lobotomija
20-09-2005, 04:10
TRECI OD PET DIJELOVA SAGE O DOLPHU:
JOSHUA TREE iz 1993. mi je bio najlosiji i sramota za glumca s dolphovim potencijalom ali kad vidjeh joshua tree a.k.a. "Army of One" zavoljeh ga s jednakim zarom kao i ostale uratke.
isprva sam bio u soku da dolph uopce stane u ferari ali valjda su ga nekako ugurali.
Evo citata:
(Rita Marrick) What did you do? What was your crime?
(Wellman anthony Santee) Turned away from Jesus... What - are you from People magazine?
(Santee) You can open the safe with your balls... or without them.
Jimmy Shoeshine: First choice.
Wellman Santee (Dolph Lundgren) nekad je vozio utrke a sada prevozi kamionima ukradena skupa sportska auta.
U jednom od okrsaja s policijom strada mu partner i policajac cije mu ubojstvo natovare, naravno.
Na putu do najstroze cuvanog zatvora dolph se ode popisati i naravno tu dolazi uzbudljiva potjera dok on bjezi preko bodljikave visoke ograde s spremljenim muskim dobrima u hlacama âneozlijedenima.
Ukrade auto s vlasnikom unutra naravno jer mora s nekim razgovarati dok bjezi od policije kao svaki posteni kradljivac auta a osoba u autu je zamjenik serifa rita marrick koju igra kristian alfonso.
prije krade gledamo dirljivu scenu u kojoj se doticna posvada i prekine s deckom( kako dirljivo )i onda on i rita koja se ne rita bjeze u brzom autu u pustinju i do L.A jer dolph kao he-man..ups drugi film kao santee mora ocistiti svoje dobro ime postenog kradljivca automobila.
slike:
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/JOSHUATREEAudessusdelaloiFRcinema1.jpg
a zna se koristiti i telefonom
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/CAP207.jpg
mozda ako zazmirim sve ce nestati i policija i zamjenica serifa
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/CAP316.jpg
i vracanje covjekovoj pravoj prirodi -grand finale
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/CAP579.jpg
recenzija posvecena bogu jer scenarij ima jednako smisla kao i bilo koja njegova prica.
lobotomija
20-09-2005, 04:56
to be continued.
lobotomija
20-09-2005, 22:15
CETVRTI OD PET DJELOVA SAGE O DOLPHU:
I 4 super specijalni naslov je SILENT TRIGGER
a.k.a "The Algonquin Goodbye" iz 1996.
Pokusah prevesti algonquin a evo rezultata: algonquin( al'gĂngkin) as an adjective -Of or relating to an Algonquian tribe or its people or language.
U tihom okidacu akcijski superjunak dolph igra waxmana( shooter) top politickog ubojicu koji s seksi zenskog spola counterpart( stvar koja nadopunjuje drugu) Clegg( spotmen)koju igra gina bellman mora ubiti neku babu u koja se cijeli film voza u nekoj crnoj limunzini.
Na pocetku filma dolph i gina , rekoh gina ane ðina , obratite paznju!
Dakle dolph i gina u rusevnom tornju i on zapomaze negative red target jer ne zeli pucati kroz osakacenu bebu koju baba iz limunzine drzi na prsima:bah , sram te bilo dolph , koja si ti pizda umjesto da bude s sretno ustedis na mecima ( jedan metak ode na bebeu i babu) ti cvilis ko tetka.
lobotomija
20-09-2005, 22:19
But when emotions begin to cloud his thoughts, it sets off an explosive series of events leading to the ultimate climax of kill or be killed!
lobotomija
20-09-2005, 22:24
to be continued...
lobotomija
20-09-2005, 22:27
scena u kojoj su dolph i ðina goli i nauljeni popout piliĂi u klincu kao pravi supersnajperisti nezaboravna je.izaziva snaznu zelju da kupite snajper i propucate se.
Kao i scena kad dolph propuca hidrant da se clegg okupa i dipa dronjcima od odjece (gdje ju poderala?)
I obznani da je ziv.kao da je nekog briga za to.
lobotomija
20-09-2005, 22:29
slike:
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/stuk011.jpg
lobotomija
20-09-2005, 22:30
gina i dolph cekaju metu
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/3.jpg
lobotomija
20-09-2005, 22:30
nakon dolphovog neubijanja bebe bjeze iz tornja
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/CAP028.jpg
lobotomija
20-09-2005, 22:31
prije svlacenja, nazalost nema slike nauljenih pilica.
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/CAP027.jpg
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/CAP010.jpg
lobotomija
20-09-2005, 22:31
dolph puca u hidrant da se gina odnosno clegg osvjezi , nova reklama za sprite?!
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/CAP041.jpg
lobotomija
20-09-2005, 22:32
dolph obznanuje da je ziv .
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/CAP044.jpg
ovaj film posvecujem mou i ostalim ljubiteljima djece.
lobotomija
20-09-2005, 22:33
PETI OD PET DJELOVA SAGE O DOLPHU- KLIMAKS dolazi s
BRIDGE OF THE DRAGONS 1999.snimljen u sofiji
Bugarskoj gdje je dolph warchyld.
Warchyld (Dolph Lundgren) is the perfect soldier. Adopted by Warlord Ruechang, he is a trained killer. What he must become is the perfect warrior.
I on naravno mora slusati najblize sto je imao ocu zapovjednika ruechanga( hiroyuki tagawa) i ide traziti princezukoja se zove HALO a pobjegla je ejr ne voli ruechanga i nece se ozeniti s njim.
( zasto misli da je ljubav vazna ? zasto? HALO?
Zar nikad nije cul a what's love got to do with it od tine turner?).
Now the perfect killing machine must find the humanity within that will guide him towards rebellion and justice.
his quest for honor will make him a true warrior.
Pitate se kako , pa prvo , ruechang opali princezi Halo(glumi Valerie Chow (aka. Rachel Shane)) samarcinu pred cijelom vojskom a ona od sramote i jacine pljuske padne na koljena pored ruechanga a onada se warchyld( trebate cuti kako se u filmu to ime izgovara)
namrsti i udari ruechanga , napadne vojsku i pobjegne s princezom halo.
zasto se pobunio warchyld , zato sto je ruechang udario zenu!!!BUUUUUU, bezveze ajd da ju je dobro namlatio ali ju je ko pizdek osamario i ona jos zelegla na pod od toga.
jebes princezu koja ne moze primiti nijedan udarac pa nije to barbi crtic za ime bozje!
slike:
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/official-99.jpg
dolph u dobrom dijelu filmova je americki nesto pa barem gradanin ako ne vojnik i policajac.pa evo dolph u uniformi.
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/PK004.jpg
warchyld na terencu u zaru borbe
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/CAP078.jpg
jedinstven prikaz dolpha na konju
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/CAP120.jpg
ruenchang muci warchyld-a
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/7.jpg
HALO muci warchyld-a
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/CAP119.jpg
slika vjencanja s HALO-nemocnom princezom kaoja ne moze podnijeti ni pljusku
http://i18.photobucket.com/albums/b126/lobotomija/CAP126.jpg
ova recenzija je za leonisu radi zadnje fotke i cinjemice daje ovo jedini film u kojem vidimo dolpha u u niformi s osobom u vjencanici.
lobotomija
20-09-2005, 22:51
i saga o dolphu je zavrsena , sad mozete prigovarati sto sam zauzeo toliko prostora, gnjavim s nebitnim , kako vas sve to zivcira, kako ste vi uistinu dolphovi istinski fanovi itd.itd.
ispricavam se na rascjepkanosti 4 djela ali zbog slike s omota dvd-a ogromnih proporcija nisam mogao postati drukcije nego sto jesam.
ajd iskomentirajte nesto tako da mi ne bude trud uzalud.
prethodna stranica cijela.
zaboravio si pridodati njegovo clanstvo u MENSI i zavrseni MIT.
Ja sam osobno veci fan Christofera Lamberta
ultraviolet
21-09-2005, 00:05
i saga o dolphu je zavrsena , sad mozete prigovarati sto sam zauzeo toliko prostora, gnjavim s nebitnim , kako vas sve to zivcira, kako ste vi uistinu dolphovi istinski fanovi itd.itd.
ispricavam se na rascjepkanosti 4 djela ali zbog slike s omota dvd-a ogromnih proporcija nisam mogao postati drukcije nego sto jesam.
lobotomija, svaka èast! stvarno si si dala truda! moram priznat da se dolph ne nalazi na top listi mojih najdražih glumaca (još!), al sada æu definitivno bacit oko kad na rtl - u (novoj tv) u kasni noæni sat bude jedno od navedenih remek djela. jedino kaj se sjeèam da sam gledala s njim je "univerzalni vojnik", film mi je mrak! sad se stvarno ne zajebavam. koja kombinacija - van damme i dolph! :luv:
u svakom sluèaju, loby, RECPECT!
treba više ovakvih entuzijasta i trash - lovera na forumu!!! :thm:
to je ful zabavno, i kako èujem, užasno kul u poslijednje vrijeme.
kad sam veæ na topicu, gledala juèer "deconstructing harry", po valjda 5. put, i opet se valjala od smijeha. woody allen je faca! veæ dugo nije nikakav njegov film izašo (zadnje gledala nekakav "škorpionov znak" ( :? )), jel zna neko za nešto novo možda?. inaèe, velika obožavateljica lika i djela! :luv:
lobotomija
21-09-2005, 00:29
e sad dvoumim se oko najgoreg fillma kojeg sam ikad pogledao
drakula 3000 ali onda se sjetih :
lobotomija vam ponosno predstavlja
stvaralacki opus
dolpha lundgrena , neshvacenog glumackog genija.
nabrojati cu samo 5 od 30 njegovih velebnih ostvarenja koja traze strahovit umni napor radi kompleksnosti radnje i ne preporucam ovo bilo kome s zdravstvenim problemima jer dolph se toliko zanese u svojoj interprentaciji likova da su emocionalni krahovi gledatelja neizbejzni.
prije no sto pocnemo nase putovanje u um velikog borca dolpha moram j
dolph je legenda ali ne u pozitivnom smislu i da ste procitali tekst uz slike shvatili biste zasto sam postao toliko toga o tome.
i ultraviolet , muski rod molim.
thanks , baaaas si zlato. :o
ultraviolet
21-09-2005, 01:19
lobotome ludice ( :gee: ), što da ti kažem?! ko æe popamtit sve te tvoje faze ispitivanja vlasite spolnosti, identiteta i sadržaja gaæa - danas žensko, sutra muško, prekosutra oboje (u istoj reèenici :shock: ), šo æe biti za vikend????? :shock: :shock: :shock:
a ja se zbilja trudim, bog mi je svjedok, trudim se!!!!!
fora s dolphom je legendarna. skidam kapu još jednom. moram priznat da mi je smrdilo na šalu i zezanciju, al pošto vidjeh da je i bOG nasjeo (a on ne nasjeda na fore jer je razuman), reko, ne može bit fora. a kad ono....ma doðe mi da se maznem èekiæem po glavi. :bonk:
e neæe više uv vruæa kašu jesti il štagod. odnosno vruæa se vode napiti.ne ne ne... :clr: :spider: :monkey:
Jel itko gledo onaj bolesni film na RTL-u juèer? Sad je repriza, zove se GrabeŞljivci ili tak neť. Ma bolest, radi se o jedenju ljudi. Svit ðizas!!!
lobotomija
21-09-2005, 01:30
al poĹĄto vidjeh da je i bOG nasjeo:
8)
nasjeo :lol:
zar je stvarno mislio :lol:
a jos kaze meni se vise svida :lol:
joj umrijeti cu od smijeha to je on -bolest.:lol:
a on ne nasjeda na fore jer je razuman
:
e vidis kao sto je upitan moj spol na forumu
( u SZ-u je neupitno sto sam al rekoh vec da sam dvospolac koji pise u muskom rodu.)
tako i njegov razum i uopce postojanje razuma.
sve upucuje na to, posebice njegov rep. :tng:
lobotomija
21-09-2005, 01:32
Jel itko gledo onaj bolesni film na RTL-u juèer? Sad je repriza, zove se GrabeŞljivci ili tak neť. Ma bolest, radi se o jedenju ljudi. Svit ðizas!!!
pogledah to davno i pobojah se za sebe.
Najluðe mi je kad kaŞe lik: "Ah da, gulať a la bojnik Knox." Smijeh. :lol:
lobotomija
21-09-2005, 01:40
Najluðe mi je kad kaŞe lik: "Ah da, gulať a la bojnik Knox." Smijeh. :lol:
a taj glumac je glumio onog hromog jakova kralja i razne hrome, ruzne , degenericne llikove pa nije cudo da je dobio ulogu u grabezljivcima.
najkul izjava kad je jakov-kralj skotske ( i eng kasnije) kaze svojoj nizozemskoj zeni: i shall come in your bed tonight.
a ona njemu: i am no longer repulsed by that idea.
taj njezin odgovor je superb
*naklon*
ja ga gledao joĹĄ prije godinu i neĹĄto...onda mi se zgadio film tako da ga nisam uopce imao namjeru danas gledat...
a film je inaèe prebolestan za gledat...ne znam kako su opce mogli snimit neťto takvog...
P.S. al zato ja gledam James Bond...opet...i dobri su mi kao i prvi put...
Gledala sam malo. Bolesno!
Ja volim bolesne filmove.:D
Gledala sam malo. Bolesno!
*slazem se!*
pogledala krug dva. zasto, o, zasto??
Tu me se nesto spominje:
. moram priznat da mi je smrdilo na ťalu i zezanciju, al poťto vidjeh da je i bOG nasjeo (a on ne nasjeda na fore jer je razuman), reko, ne moŞe bit fora. a kad ono....ma doðe mi da se maznem èekiÌem po glavi. :bonk:
al poĹĄto vidjeh da je i bOG nasjeo:
8)
:
( u SZ-u je neupitno sto sam al rekoh vec da sam dvospolac koji pise u muskom rodu.)
I to zbog ovoga:
Ja sam osobno veci fan Christofera Lamberta
hihihihihi
lobotomija
21-09-2005, 19:09
hermafroditu!!!!
nisi nas mogao pustiti da se zabavljamo n atvoj racun nego odmah ti u qvocanje i spam-slam.
ispricaj se, smjesta. :evil:
a nisi cak ni komentirao ironicnost sage o dolphu ali s ruge strane cemu , kad tebe nista ne moze nadmasiti.
:shock:
bog-rog
:tng:
ultraviolet
21-09-2005, 20:21
al pošto vidjeh da je i bOG nasjeo:
8)
:
šalu na stranu, lobotome, zbilja si me razoèarao, ja neko vrijeme èak mislila da si ti jedan lucidan i inteligentan mladiæ, al sad si me definitivno uvjerio u suprotno. you are slow...... :drk:
al si slatkica. :bonk: :luv:
ontopic, jerbo je sve ovo offtopic...
juèer gledala još jednog woody allena - mighty afrodite. mira sorvino fenomenalna, umirala sam od smijeha, ponovo! èini mi se da je to neki ciklus filmova woody allena - valjda je i danas, al sam prelijena pogledat na teletekstu.
a možda budu dobri i puste neki s dolphom danas..... :wink:
juèer gledala joť jednog woody allena - mighty afrodite. mira sorvino fenomenalna, umirala sam od smijeha, ponovo! èini mi se da je to neki ciklus filmova woody allena - valjda je i danas, al sam prelijena pogledat na teletekstu.
a moĹžda budu dobri i puste neki s dolphom danas.....
pa dugo si ti budna!!!! ja sve ocu gledat, pa zahrcem!! :evil:
nekak mi nije neki izbor u kinima...ima ko kakvu preporuku?
btw- dosta chatanja!!!!!!!!! 8)
ultraviolet
21-09-2005, 23:53
aha, bioritam mi opet ošo kvragu. provjerila sam, danas je superstar s di caprijom. u isto vrijeme je i jedna super serija - u uredu. jel gledo ko kad? ja se juèer drapala od smijeha (simultano, na mighty afrodite i to).
u kino nisam bila veæ dugo, od sin cityja. zadnje kaj sam htjela pogledat je bila zemlja živih mrtvaca, al taman sam fulala jer sam bila na moru...èekam na dvd - u...
nekak se i meni èini da se u kinu i nema kaj za pogledat.
Zemlja Şivih mrtvaca je ťit, Otok je zakon. Odi raðe to gledat. A Sin city je prièa za sebe, predobar je.
ultraviolet
22-09-2005, 00:03
Zemlja živih mrtvaca je šit, Otok je zakon. Odi raðe to gledat. A Sin city je prièa za sebe, predobar je.
ma meni su ti treš hororci fetiš, još od djetinstva. :lol:
moram priznat da za otok nisam èula. šta je to?
a da, sin city je mrakkkkk. navodno se snima nastavak. :?
Ja oboŞavam filmove sa zombijima al ovo je bez veze. RE 1 i 2 su stoput bolji. Otok ti je ono sa Ewanom Mcgregorom i Scarlett Johansson. Al sad sam gledo i izgleda da viťe ne igra u cinestaru. Neznam gdje drugdje ima. Prièekaj da doðe u videoteke pa posudi.
a nisi cak ni komentirao ironicnost sage o dolphu
Oprosti iskreno,treba znati to napraviti,za sladokusce zaista.Genijalan trud,mladenacki entuzijazam(ja nisam nista stariji)
ali s ruge strane cemu , kad tebe nista ne moze nadmasiti.
Bespotrebno.Svatko je svoj majstor.Ni ironicnost tu nista ne mjenja.
ťalu na stranu, lobotome, zbilja si me razoèarao, ja neko vrijeme èak mislila da si ti jedan lucidan i inteligentan mladiÌ, al sad si me definitivno uvjerio u suprotno. you are slow...... :drk:
al si slatkica. :bonk: :luv:
mean machine!
Upravom gledam film o Nixonu,zove se "Dick".
Te prljave komunjare samo bi ga popljuvale :al:
gledala sam to jucer... but i love dick! muahahahahahahahahahahaa..vrhunski....
Dakle, svaka èast na trudu. :thm: Mada, kad pomislim na Jean- Claude van Damme-a, Stevena Seagala i Kevina Slaninu, Dolph izgleda kao mila majka. nemam inspiracije za pljuvanje. tek toliko da znať da sam proèitala.
Mada, kad pomislim na Jean- Claude van Damme-a, Stevena Seagala i Kevina Slaninu, Dolph izgleda kao mila majka. nemam inspiracije za pljuvanje. tek toliko da znať da sam proèitala.
Hej,salu na stranu.
Dokle ovi ostali su karikature i glumacke nule nagradene ordenom "Upitna intonacija-personifikacija Vinko Stefanec",Kevin Bacon je vrhunski glumac koji to dokazuje iz filma u film.
Cak i ako se nekome subjektivno ne svida,nemoze ga se nikada stavljati u istu recenicu sa ovim ostalim Jelenama Veljacama.
lobotomija
22-09-2005, 15:29
Mada, kad pomislim na Jean- Claude van Damme-a, Stevena Seagala i Kevina Slaninu, Dolph izgleda kao mila majka. nemam inspiracije za pljuvanje. tek toliko da znať da sam proèitala.
Hej,salu na stranu.
Dokle ovi ostali su karikature i glumacke nule nagradene ordenom "Upitna intonacija-personifikacija Vinko Stefanec",Kevin Bacon je vrhunski glumac koji to dokazuje iz filma u film.
Cak i ako se nekome subjektivno ne svida,nemoze ga se nikada stavljati u istu recenicu sa ovim ostalim Jelenama Veljacama.
iscekujte sagu o segalu uskoro , zar zaista mislite da bih ga izostavio , on i ice-t,ali dolph je meni osobno najdrazi-maximum potential mi je najdrazi!
da ocekujemo saguu o slanini ili imas previse obveza na forumu?
:spider: :luv:
[Kevin Bacon je vrhunski glumac koji to dokazuje iz filma u film.
Da, boĹže, imaĹĄ pravo. On je zasebna kategorija. :mrgreen:
ultraviolet
22-09-2005, 20:26
šta fali kevin baconu?
meni on baš kul, u osnovnoj sam imala èak crush na njega ( u footlosu naravno! :luv: )
i ima skroz dobrih filmova - podrhtavanje (ono s divovskim crvima), malo dobrih ljudi, mistièna rijeka (predobar film!), tanka linija smrti...
imo je treša u osamdesetima, ko i svi (footlose nije treš, molim lijepo! :mrgreen: ), al nije definitivno za kategoriju s dolphom, saegalom i njima sliènima.
ne osporavam da svatko ima pravo na svoje mišljenje, al....
slazem se s tobom! nije da je o'tool, ali nije ni saegal!!!!!
btw- o saegalu je bio cijeli topic..dapace, poveci!!
lobotomija
22-09-2005, 21:35
slazem se s tobom! nije da je o'tool, ali nije ni saegal!!!!!
btw- o saegalu je bio cijeli topic..dapace, poveci!!
gdje , nemoj reci da je pobrisano...
da ocekujemo saguu o slanini ili imas previse obveza na forumu?
Hahahahah.......bjezis,zasto?
Ne odgovaras.....pa gregorijanske korale nam sviraju?
gdje , nemoj reci da je pobrisano..
U prepotopno vrijeme.
Kad je mjesec jos bio zvjezda a svijetom je vladao Kaos.Nakon njega Uran,pa Kron,pa Zeus tek.
A roden si u doba Tesara.Sa veliko "T" moliti cu.
Pa nije valjda "seagal" :egpt:
Pa nije valjda "seagal"
jap, je! evo veli i imdb da je! :D
gledao neki dan Sin City...moram reci da je film poprilicno dobar iako ima stvari kao npr. èovjeka par puta pregazi auto a njemu niťta, samo ima par modrica i sl...a tek glumice...pogotovo Jessica Bell...uf...
10.10.2005 u 21h, kino Tukanac (Tukanac 1, Zagreb) i 15.10.2005 u 19h, kino Tukanac (Tukanac 1, Zagreb)
Ciklus filmova F. W. Murnaua: Nosferatu (Nosferatu, eine Symphonie des Grauens)
Reija: F. W. Murnau, igrani, c/b, 1922, 63 min
Uloge: Max Schreck, Alexander Granach, Gustav von Wangenheim
klasik! klasik!
gledao jutros Pet lakih komada sa Jack Nicholson..
i Jane Fondom brijem
èudan film al jako dobar.. baš onak gledljiv
i šokantan kraj. tip ostavlja ženu na pumpi samu i odlazi s kamionom
jer ko gledo?? volio bi s nekim prokomentirat
Sephiroth
08-10-2005, 17:13
Final Fantasy Advent Children-najbolji animirani film svih vremena!
gledala neki dan nocni let,ok je film, a ga se ne ispalti ici gledat u kino, bar meni nije nista posebno
lobotomija
08-10-2005, 20:53
red eye ili nocni let je jedan od najvecih sitova ikada.
radije bih odgledao svih 7 nastavaka strave u ulici brijestova zaredom nego tih 85 min. sita.
prvo me zadivio uvod, reziser je dobro skakao na pocetnim secenam, dio u avionu je bio probavljiv, ali dio nakon aviona protivi se svim zakonima logike, fizike, kemije , biologije, tjelesnog odgoja, glazbene i ilkovne umjetnosti i opcenito zdravom razumu.
taj dio nakon aviona moze se opisati naslovom jednog filma-sam u kuci 1
premda je i klinjo iz tog filma bio uvjerljiviji od nje.
kada u filmu vidim curu u bijeloj kosulji, minici i spicokama zelim da umre pod bilo koju cijenu jer ocito je preglupa da bi prezivjela.
takva glupaca ne moze u 10 min ubiti 50-godisnjeg ubojicu i 20-godisnjeg ubojicu nadmoci niti nadmudrivanjem buduci da je ocito da je lik te cure glup ko stup, noc, cuskija, zvucnik , ima inteligenciju kisne gliste, trakavice.
samo trazim jedan film u kojem zlikavac ubije te glupe likove.
ne zelim da itko prezivi!!!
uuuuuuuu! veceras je u 00:40 na 1. HRTu MULHOLLAND DRIVE genijalca D. Lyncha!!!!
samo trazim jedan film u kojem zlikavac ubije te glupe likove.
ne zelim da itko prezivi!!![/color]
Saw iliti Slagalica strave je najbliŞe èega se mogu sjetit.
lobotomija
12-10-2005, 09:20
ma prezivio je onaj bez noge, pa o cemu bi se radio 2 dio da us ga ubili...
bob rock
12-10-2005, 09:24
o sasvim drugim likovima...
imaš na appleovom siteu trailer za drugi dio.
o sasvim drugim likovima...
BaĹĄ tako. Nebi bio prvi kojem nastavak nema veze s originalom. Trenutno mi, doduĹĄe, nijedan ne pada na pamet al dobro.
ultraviolet
12-10-2005, 13:29
uuuuuuuu! veceras je u 00:40 na 1. HRTu MULHOLLAND DRIVE genijalca D. Lyncha!!!!
jel ima taj mulholand neki smisleni završetak (kao i svi lynchovi filmovi :mrgreen: )?
ja opet zaspala, veæ drugi put na istom dijelu. onda kad one dvije naðu onu mrtvu ženu u stanu, možda malo poslije...
inaèe, lynch je car! blue velvet - klasik, jedan od rijetkih filmova kojeg se sjeæam da sam ga gledala ko klinka (stari je filmofil, uvijek me svašta tjero gledat :mrgreen: ), i uvijek kad ga se sjetim prožima me neki osjeæaj nelagode, al neke uzbudljive nelagode (niš perverzno! :mrgreen: ), neznam, nemrem to opisat. i uvijek kad ga gledam (blue velvet), filing je isti - možda zbog muzike, atmosfere, spooky dennisa hoppera....neznam.
twin peaks sam gutala...
lost highway je isto mrak!
dina pješèani planet mi nije baš nešto, al moram spomenut jer je to najdraži film moje najbolje frendice, pa.. :mrgreen:
uuu, meni je dina legenda!! jos i glumi Kyle MacLachlan a on mi je tada bio :luv:
sinoc sam zaspala na samom pocetku. i znam da svaki put kad pogledam film, nadjem novi smisao :lol:
ima neka sema s onom predstavom, kutijom i kljucem. bas mi je zao sto sam zaspala jer sam ga davno gledala i htjela sam se podsjetit.
malimrav85
12-10-2005, 21:14
Gledao sam neki dan Hotel Ruandu. Koji divljaci!!! Ona scena di se voze u kombiju i po neèemu gaze pa izaðu van i skuŞe da su to ljudi... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Gledao sam neki dan Hotel Ruandu. Koji divljaci!!! Ona scena di se voze u kombiju i po neèemu gaze pa izaðu van i skuže da su to ljudi... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
a jel ti je bil dobar il sta???
lobotomija
13-10-2005, 10:29
gledala sam dokumentrac o tome.
pokazali su 15-min snimku satrulih trupala unutar crkeve gdje su ih namamili, poubijali s stapovima koji su na vrhu imali cavao i onda ostavili da umru.
nekolicina ih se spasila pa su pricali o svojem iskustvu.
bilo je uzasno za gledati, uzasnije od hotela ruande.
to je bilo 93.
a svijet je samo gledao
*frustracije naviru*
btw.ja sam dune fan filmova, mini serija , knjiga.. :D
ali mullshit mi je bio zamoran.
mislim film je super ali mi je lynch glup.
izjavio je za tv da ni sam ne zna o cemu se film radio jer je krenuo s enkom niti a onda ju zaboravio.
koji kreten i sad bi svi mi trebali razbijati glavu oko toga sto se zaista dogodilo i iznositi svoje teorije.
ebil!!
bob rock
13-10-2005, 10:54
o èemu se radi film hotel ruanda?
lobotomija
13-10-2005, 11:06
http://en.wikipedia.org/wiki/Rwandan_Genocide
http://www.globalsecurity.org/military/world/war/rwanda.htm
http://www.isop.ucla.edu/africa/article.asp?parentid=11069
a za hotel
http://demagogue.blogspot.com/2005/01/hotel-rwanda.html
a radnja u filmu
http://www.hotelrwanda.com/intro.html
nadam se da ti je dovoljno inf.
Jucer bio na premijeri novog Radicevog filma:
"Sto je Iva snimila 21. listopada 2003"
Film je stvarno dobar.
Ja jesam kritican u vezi nekih stvari,pogotovo kad je rijec o hrvatskim filmovima,pogotovo novima.
Ali ovaj film me stvarno nasmijao,glumci su genijalni,predvodeni Ivom Gregurevicem.
Gluma napokon nije glumatanje,a humor je stvarno iskreni,bez ikakvih prenemaganja,te me podsjeca na trenutke na "U uredu" zbog ismijavanja stereotipa.
Pogledajte film....gledajte Hrvatsko.
malimrav85
13-10-2005, 16:32
o èemu se radi film hotel ruanda?
U grubo: Belgijanci su bili kolonozatori koji su vladali zajedno sa tamoťnjim crncima svjetlije koŞe. Oni su zajedno provodili teror nad crncima tamnije koŞe. Kad su Belgijanci odlazili ostavili su vlast tamnijim crncima koji su onda krenuli u osvet za sva sranja koja su im se dogaðala... Graðanski rat u Ruandi.
Film nije remek djelo ali je ok i preporuèam da se pogleda.
lobotomija
17-10-2005, 02:06
gledao 4 brata, solidan film.
dinamican , nema sekunde a da se nesto ne dogodi.
a usto me fasscinirala povezanost koju su 4 glumca uspjela odglumiti.
ne oni pojedinacno izgledom i glumom( premda je mark napravio dobar posao) nego njih 4 zajedno su me stvarno uvjerili u svoj odnos.
ali scena na ledu je stvarno bila visak.
trebalo se rijesiti na drugi nacin.
i sto se dogodilo s scenom na groblju na prikazu, izrezana iz filma?!
Junfer u 40. godini...moja preporuka...smijat ĂŚete se dobar dio filma...ovako dobru komediju nisam veĂŚ neko vrijeme gledao...a da vas privuĂŚem na film, tj. muĹĄke...ima jedna vrrrrrrrrrlo sexy scena...uf...
P.S. prepoznao sam se u tom filmu... :)
Gledao jucer "Sto je muskarac bez brkova" od Hribara.
Koja filmcuga.
Neznam da li sam ikad bolji hrvatski film gledao.
Glumci genijalni.Kamera genijalna.Fotografija genijalna.Rezija genijalna.Scenarij je po knjizi od Ante Tomica....a to sve govori.
jel ko gledao the Aviator
imam ga na cd-u
jel vrijedi pogledat
nekak mi je bezveze-di caprio da glumi howardas hughesa....
lobotomija
21-10-2005, 17:50
nemoj to gledati, cista dosada...
ali scena kada s uzetom u privatnoj dvorani je fora...
a ako mrzis glavnog glumca scena u kojoj se avion rusi zajedno s njim svidjeti ce ti se...
nisam karte dobila....grrrr....
no, gledala sam "Made in Serbia". i, prije svega, film je urnebesan, vristala sam od smijeha. dalje, jako lose je snimljen, no pored tih likova u filmu, stvarno ni ne treba biti bolje snimljen. takve ludjake mozes samo naci u zabitom selu u srbiji!
danas idem na illumination....
malimrav85
21-10-2005, 20:53
I ja sam htio iĂŚi to gledat ali mi nije termin pasao pa sam iĹĄao gledati "Ĺveliki kuracto je Iva snimila...". Ok je filim, ili da kaĹžem filimiĂŚ. Cura, Iva, snima jedan dan u svojem Ĺživotu. Dobila je kameru za 15. roðendan i snima cijeli dan ĹĄto se dogaða za njen roðendan. Roditelji joj organiziraju "tulum", zapravi veèeru za nekog polovnog partnera iz Njemaèke pa se svaðaju,doðe kurva... Isplati se pogldat.
Bio sam u kinu Europa. Karta koťta 27 kuna. Mislim da je to previťe s obzirom da je u Cinstrau 29 kuna. Nije upitno da stara kina imaju ťarm ali se ne mogu nositi sa kvalitetom novih kina i miťljenja sam da bi trebali sniziti cijenu karat da privuku ljude. 20kn bilo primjereno. Bilo nas je 14 u kinu, ukljuèujuèi mene i dragu mi. Super! :thm:
jel ko gledao the Aviator
imam ga na cd-u
jel vrijedi pogledat
nekak mi je bezveze-di caprio da glumi howardas hughesa....
meni osobno film je cisto sranje...
Vuk SaMOtNjaK
24-10-2005, 00:01
gledao sam juèer u Broadwayu '' Åveliki kuracto je Iva snimila 23.10.2003. godine ''
ušavši u dvorani, u meni je vladao blagi skepticizam jer se ipak radilo o hrvatskom filmu, a svi znamo da je naša produkcija relativno slaba...
no, ja sam filmom skoro pa oduševljen ! film je jako zanimljiv, od poèetka do kraja,,, nema tu preseravanja ko u amerièkim filmovima, veæ u njemu se opisuje jedan dan jedne skoro pa prosjeène familije...
sniman je na neobièan naèin, naime, sniman je amaterskom kamerom koju je cura u filmu ( ta famozna Iva ) dobila za roðendan i kojom onda snima sve kaj se zbiva u kuæi...
mogu reæ da je film pravo osvježenje, zanimljiv, s puno smiješnih scena...
još jedan poz stvar je ta što film prikazuje stvarni svijet, stvarni život, onako kak se zapravo i živi
super
ja sam juèer gledala onog brižnog vrtlara - filmiæ za antiglobalistièke curice- jako dobro
je gledao tko doom???
u èetvrtak dolazi u cinestar...dal se isplati dati 30 kuna za kartu + kokice i ostalo???
...da se i ovo vrati na prvu str
pogledala 'bal-can-can'. talijansko-makedonsko-britanska produkcija u filmu u kojem svi prcaju sve i generalno se sprdaju na stereotipnu viziju balkana koju ima zapadni svijet.
kaze imdb:
'Laughter, Tears, Fear, Passion... And a Granny Wrapped In a Carpet!
Genre: Adventure / Comedy / Crime / Drama / War
Language: Albanian / Bulgarian / Serbo - Croatian / Russian / Italian / Macedonian'
ma, gledajte ga.
društvo mrtvih pjesnika
jednom rijeèju
kult....
Volis i Zgromit
ovaj.
Wallace & Gromit
slatko. simpatièno. plastelinasto i kreativno. s puno aluzija na "odrasle stvari". a za djecu. i odrasle. i one izmeðu. volim animacije. pogotovo ovakve. volim volisa. ali gromit je ukrao moje srce. dobro, ono ťto je od njega ostalo uslijed kraða prije nego sam uťla u kinodvoranu.
a oni pingvini prije filma... e, majkumu... da se nisam pol crtiĂŚa pitala je l' sam to u pravoj dvorani, joĹĄ bi viĹĄe u njima uĹživala, al i ovak su bili SUUUPAĂ!
Konacno pogledala 'Bozji grad' - fenomenalan film, fenomenalan soundtrack, odlicna gluma i jedna od potresnijih scena koju sam vidjela na filmu (ona kad mali bira kojeg ce od dva klinca ubiti, a jedan klinac histericno place).
ultraviolet
07-11-2005, 23:45
Konacno pogledala 'Bozji grad' - fenomenalan film, fenomenalan soundtrack, odlicna gluma i jedna od potresnijih scena koju sam vidjela na filmu (ona kad mali bira kojeg ce od dva klinca ubiti, a jedan klinac histericno place).
odlièan božji grad, odlièan! :thm:
ja ga ponovo neki dan gledala na telki.
najgore je to kaj je snimljen po istinitom dogaðaju i kaj stvarno postoje bande desetogodišnjaka koji se okolo šeæu s ganovima i ubijaju...
Vuk SaMOtNjaK
07-11-2005, 23:46
je, Božji grad je legenda, šokantno definitivo, al nije dosadno kaj je najvažnije ! ,,, makar su malo pretjerali s tom pucnjavom, ispalo je da je u Riju gore neg u Iraku
I je.
Godisnje u Brazilu od pucnjave umre vise ljudi nego u Iraku.
Broj je nevjerovatno velik......samo nemogu naci prokleti clanak,tako da neznam........sarma.
lobotomija
08-11-2005, 13:11
taj film je èisto sranje, viťe stvarnosti pokazuje requeim za snove.
e taj film je uhvatio stvarni Ĺživot.
boĹžji grad nije.
kako itko s dobrim ukusom za filmove moĹže tvrditi da taj film ...
ma zaboravite, oèito niste pogledali dovoljno filmova u Şivotu,
ili jednostavno se furate na uzije i ubij ga/nju
pa onda ako vas veĂŚ fascinira ubijanje odite gledati hotel ruandu.
ne zanima vas?!
pa onda stvarno ne znam kako moĹžete tvrditi ĹĄto tvrdite...
ultraviolet
08-11-2005, 15:01
ðizs krajst lobotomija, daj se suzdrži od ovakvih blentavih komentara.
ak mene špiciraju uziji i maloljetnièke bande, nisam ništa manje vrijedniji èovjek od tebe... :cry: :cry:
requiem za snove je isto dobar film. dapaèe, najdraži film svih spaljenih narkiæa iz mog susjedstva.
hotel ruandu æu gledat...ma nije bitno zapravo...
moj ukus za filmove ionak sucks.
Lako 8)
EDIT: Ajd da malo prosirim odgovor.
Da, ja se strasno furam na uzije. Ne znam kak se to fura na uzije, ali zvuci dobro, pa sto da ne. Isto kao sto se furam i na mafiju, ludnice, Vijetnamski rat, zatvore itd.
Bas je super ovaj razgovor, nisam ga vodila od 6. osnovne. Jebote lobotomijo, nemoj se podcjenjivati ovakvim povrsnim komentarima.
lobotomija
08-11-2005, 17:04
nemoj se podcjenjivati ovakvim povrsnim komentarima.
u redu.
ali taj film me umalo nije dotukao, istina nije neki treĂŚerazredni ĹĄit
i ima neĹĄto u njemu ali nisam mogao podnijeti toliko hvaljenja.
jer nije ipak toliko dobar, stvarno nije.
film u kojemu se bande ubijaju-pa, za razliku od ostalih
sliène tematike je odlièan.
ali svejedno ga ne treba previĹĄe uzdizati.
malimrav85
08-11-2005, 22:58
I je.
Godisnje u Brazilu od pucnjave umre vise ljudi nego u Iraku.
Broj je nevjerovatno velik...
Pa samo je dovoljno pogledat dodatak na dvd-u o policiji u Brazilu...
A kakvo je tek sranje bilo u Kolumbiji kad je Escobar plaĂŚao ekipi za svakog ubijenog policajca...
Uglavnom gadno je tamo a film je super... Meni je najgore kad onom tipu siluju curu/sestru...(fuck,jel to uopĂŚe u tom filimu???)
ali taj film me umalo nije dotukao, istina nije neki treĂŚerazredni ĹĄit
i ima neĹĄto u njemu ali nisam mogao podnijeti toliko hvaljenja.
jer nije ipak toliko dobar, stvarno nije.
film u kojemu se bande ubijaju-pa, za razliku od ostalih
sliène tematike je odlièan.
ali svejedno ga ne treba previĹĄe uzdizati.
Ma sve 5, hvalabogu da ljudi imaju razlicite ukuse. Meni je samo ona furka o uzijima upala u oko :wink:
Gledala upravo Million $ baby-u grèu sam ga pratila! Dobar je al ja volim happy end
Gledala upravo Million $ baby-u grèu sam ga pratila! Dobar je al ja volim happy end
ja ga gledao prije 2 dana...moram reĂŚ da i meni glupo zavrĹĄava...u principu i ja volim hepi end, a u ovom filmu bi dobro doĹĄao...
P.S. ja dok ga nisam pogledao mislio sam da se radi o istinitom dogaðaju...
mala buba
10-11-2005, 02:05
ma kakav happy end, to bi sve upropastilo....
million dollar baby meni bas super funkcionira s ovim krajem. sa sretnim krajem bi to bila samo jos jedna bajka o americkom snu. s ovim krajem pokazuje (izmedju ostalog) da je kako vaznije od gdje...odnosno da je put do cilja cilj sam za sebe, vazniji cilj od onog originalnog, namjeravanog...kraj je dodalo emocionalni naboj, dozu realnosti...i pokazao kako i kad stvari ne stimaju, moze se ostati borac do kraja.
zivio ovakav kraj million dollar baby! :mrgreen:
lobotomija
10-11-2005, 08:12
Ĺživio!!!
kakav happy end, to je za glupe filmove za glupe ljude.
pametnima trebaju filmovi koji imaju smisla, smrt ima smisla.
gledao xxx( mrzim tog tipa, ali pola filma se ne prièa engleski pa
:thm: i uvijek se moĹžeĹĄ odvaliti na takvim filmovima od smijeha)
vodiè za autostopere-reÌi Ìu samo neobièan film jer cijelo vrijeme sam razmiťljala kako bi bilo super proèitati knjigu.
jer glumci ni specijalni efekti uopĂŚe nisu unaprijedili radnju.
ako se film i moĹže nazvati dobrim onda je to zato ĹĄto je scenrij ta knjiga!!
i Şivot pod vodoms billom murray-om.i ovaj film jest neobièan, donekle smijeťan ali nije glupa komedija.
sve u svemu vrijedno gedanja.
bully-razoèaran sam tim filmom, oèekivao sam neťto viťe.previťe sexa i golotinje a premalo su se koncentrirali na odnose izmeðu likova.kada ti se cijeli film bazira na stvarnom dogaðaju da je njih 5-6 zatuklo jdnog koji ih je Şivcirao i zavrťili u zatvoru.
onda se koncentriraĹĄ na to ĹĄto je jnih dovelo do toga jer nisu to napravili zbog zabave.
a glupi redatelji scenarist ubijenom tipu samo ťto nisu nabili jebenu aurelou na glavu!!!( moŞda su mu to roðaci...)
Vuk SaMOtNjaK
11-11-2005, 03:02
baÅ¡ je veselo onda u Brazilu, svaki dan je ruski ( a ponekad i afrički ) rulet :D ...
al opet mi nemreÅ¡ reć da se ubijaju tak slobodno na ulicama... murja je korumpirana, ljudi se boji, a cijeli grad drži na okupu jedan suludi vođa bande ?! ispada da se i ne isplati čistit grad od kriminala, neg bacit nuklearku
( naravno, preselit se na vrijeme prije toga )
mala buba
11-11-2005, 11:49
vodiè za autostopere-reÌi Ìu samo neobièan film jer cijelo vrijeme sam razmiťljala kako bi bilo super proèitati knjigu.
jer glumci ni specijalni efekti uopĂŚe nisu unaprijedili radnju.
ako se film i moĹže nazvati dobrim onda je to zato ĹĄto je scenrij ta knjiga!!
cek, gledao si film a nisi citao knjigu?? loooby....trk u knjiznicu. you're in for a treat. *mala buba zeli da moze opet isprva procitati tu knjigu*
al opet mi nemreĹĄ reĂŚ da se ubijaju tak slobodno na ulicama...
Da, doslovno se ubijaju tak slobodno na ulicama. Izgleda pretjerano, ali nije, glumci su naturscici od kojih vecina tak zivi svoje zivote.
To su predgradja naravno, i to neces vidjeti u nijednoj emisiji o Riu. Tamo su doslovno dva svijeta - jedan s razglednice i drugi u faveli.
Vuk SaMOtNjaK
11-11-2005, 16:47
haha, mislim da će onda Rančić ostavit gaće na Å¡tapu tam u Riju :D
naime, kolega je tam na nekom simpoziju ( s plesačicama )
Vuce, Ranciceve gace :D nisu u opasnosti jer je favela predgradje. Tamo se ne ide kad se ide u Rio.
Jel ima kaj zanimljivo kod nas u kinima, sve mi se čini nekak bezveze...
Ima li tko kakva friška iskustva?
malimrav85
15-11-2005, 23:51
Gledao sam ja "fatalnu nesreÌu", ok je film, gledljiv. o rasizmu sa ok glumaèkom ekipom i par fora scena... nisam raspoloŞen za pisat detalje :-#
samo ukratko- red letenja- ok, nista posebno
gospodar rata- odlican! svakako pogledati.
dakle unatrag tjedana dana gledao...
gospodar rata - odlican,pomalo vuce na dokumentaristicko autobiograsfski stih...jako dobar zavrsetak (neocekivan),nije jos samo jedan od onih hollywoodskih skart blockbustera na koje smo se i previse navikli,film sa smislom i zanimljivom poukom na kraju
povijest nasilja - gledajuci film dobijes dojam da je film totalno sranje,dijalog je granici sa bijedom,a i prica je upitnog karaktera,sve popraceno kratkim izljevima nasilja koji ce sokirati i one navikle na takvo sto ;)...sve do samog kraja koji me u biti fascinirao (takoder ostavljajuci odredenu poruku) i podigao dojam filma 2x, u biti artistickog stiha, realnog prizvuka, s odlicnom glumom,kad se sve uzme u obzir
exorcizam emily rose - oni koju su gledali starog exorcista,moglo bi se reci da ce doci na svoje,mene je sam film zbog svoje atmosferiscnosti ostavio bez daha (kao i stari exorcist iz '70) + svemu doprinosi pozadina iz stvarnog zivota (sad kolko je,kolko nije, pogledajte film pa sami zakljucite), u svakom slucaju, "tip" za one koji ce ga gledat, strepit cete od slucajeva kada se probudite usred noci eto samo tako (sto nije neuobicajeno) i kad pogledate na sat vidite da sam sto nije 3am ;), ja bar jesam tu vecer nakon filma...U Svakom slucaju atmosferican horor po mom ukusu,(kakvi bi i trebali biti,a ne ona jurkanja u kojem ti na kraju postane zao serijskog ubojice,psihopata...negativca,posto ga glavni likovi toliko zbamburikaju kad ih lovi po kuci,tratinama,livadama,dvorana,...blah) tko voli nek izvoli...
Ukratko: SVA TRI FILMA - PREPORUKA
svaki na svoj nacin je dobar,mene su svi ugodno iznenadili
*SUPERMAN*
30-11-2005, 12:05
Moram priznat da sam se ja totalno razocarao u tom filmu,vise sam ocekivao s obzirom na oskara,kritike itd...
Zadnji dobar fim u kinu koji sam pogledao je bio prije ljeta i to SIN CITY...
Fil za preporucit svima: ''Ĺ˝ivot je more''. Ĺveliki kuracpanjolski film,dobitnik oskara za najbolji strani...Medu ovim americkim filmovima pravo osvjezenje...
lobotomija
30-11-2005, 12:19
taj film je mogao biti bolji, malo je previĹĄe pasivan ali ne dirajte u kraj.
kakav happy end.
Ĺživot nema happy end.
film je dobio oscara zato ĹĄto je ona htjela smrt i na kraju umrla.
ako ĹželiĹĄ happy endove gledaj rocky-a
ili hedan od bezbrojnih kad je amerika..ups svijet u opasnosti
pa ga amerikanci...ups ljudi bez obzira na naciju idu spasiti
, a amerikanci naravno..ups grupa ljudi izabrana nasumce
spasi ameriku...ups svijet...
juce sam gledala Revolver
hm...malo me previse asocira na fight club.
stil Guy Ritchiea je definitivno prepoznatljiv, ali mi se cini da je previse toga nabacano i ta "konfuznost" je lagano "prekicasta". mislim da ce ljudi ili ostat "hladni" nakon tog filma i reci: moram ga ponovo pogledat i skuzit a) film je remekdjelo ili b) sranje ili ce to zakljucit odmah nakon zavrsetka. ja ga moram ponovo pogledat :smt003
zanimljivo je da Jason Statham glumi i u Snatch i u Lock, Stock and 2 Smoking Barrels.
(i da, opet sam u prvoj polovici filma skuzila ko su ona dvojica! IZNENADITE ME VEC JEDNOM!!!!)
*SUPERMAN*
12-12-2005, 18:22
juce sam gledala Revolver
hm...malo me previse asocira na fight club.
stil Guy Ritchiea je definitivno prepoznatljiv, ali mi se cini da je previse toga nabacano i ta "konfuznost" je lagano "prekicasta". mislim da ce ljudi ili ostat "hladni" nakon tog filma i reci: moram ga ponovo pogledat i skuzit a) film je remekdjelo ili b) sranje ili ce to zakljucit odmah nakon zavrsetka. ja ga moram ponovo pogledat :smt003
zanimljivo je da Jason Statham glumi i u Snatch i u Lock, Stock and 2 Smoking Barrels.
(i da, opet sam u prvoj polovici filma skuzila ko su ona dvojica! IZNENADITE ME VEC JEDNOM!!!!)
Ne mogu vjerovat,bas sam isao pitat da li je netko od forumasa pogledao taj REVOLVER. Daj mi reci u usporedbi sa Snatchom i Lock,Stock and 2 Smoking Barrels kakav je??? Posto su mi ta dva filma jebena...
gledala jucer Arsena Lupina, ful simpa film, volim takve filmici,malo zvrzlame,slatko obuceni, skroz mi je dobar
Lara Car
13-12-2005, 01:05
Poèeli gledati "Nestajanje" ISUSEEEEEEE pa frajer izgleda ko da je iz Manjaèe izaťao,katafakinstrofa (hommage L. :smt006 ) Morala sam prestati,muka mi je bilo :smt009 ne bi preporuèila ljudima bez jebenog trbuha.
lobotomija
13-12-2005, 10:14
Poèeli gledati "Nestajanje" ISUSEEEEEEE pa frajer izgleda ko da je iz Manjaèe izaťao,katafakinstrofa (hommage L. :smt006 ) Morala sam prestati,muka mi je bilo :smt009 ne bi preporuèila ljudima bez jebenog trbuha.
ma o èemu prièať film bi bio super da nij ezavrťio tako glupo, kraj je sjebao stvar.
a zaĹĄto je "frajer" gadljiv, tip k eili smijeĹĄam ili o.k.
meni se njgov look u tom filmu sviða.
meni se svaka krajnost sviða...
Lara Car
15-12-2005, 00:33
Upravo se vratih iz kina.Gledala King Konga.Nekoliko èinjenica:
1.film traje 3 sata i 20 minuta
2.u sred filma su ubacili pauzu od 15 minuta :smt017
3.film je ODLIĂAN,niti u jednom trenu dosadan,naporan,ima i za nasmijat se i za skoèit deèku/frendu/neznancu u krilu od iznenaðena/straha
4.scenografija WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW ma,nije ni èudo,s obzirom na reŞisera.
5.Naomi W.je ISTA N.Kidman
6.film nisam odgledala do kraja,ustali smo iz kina kad su ga zarobili ljigavi Ameri :smt013 :smt013 :smt009 :smt009 ,nismo htjeli svjedoèiti muèenju i ubijanju tog draŞesnog stvorenja (uvuèe ti se u koŞu,htio-ne htio,a cijeli film smo si ponavljali "nemoj se vezati za njega,znať da Ìe ga ubiti na kraju" dŞaba :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
U svakom sluèaju-za preporuèiti :smt003
6.film nisam odgledala do kraja,ustali smo iz kina kad su ga zarobili ljigavi Ameri :smt013 :smt013 :smt009 :smt009 ,nismo htjeli svjedoèiti muèenju i ubijanju tog draŞesnog stvorenja (uvuèe ti se u koŞu,htio-ne htio,a cijeli film smo si ponavljali "nemoj se vezati za njega,znať da Ìe ga ubiti na kraju" dŞaba :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
Nevolite li jednostavno ljude koji otkriju kraj filma? Ja na primjer nisam imao pojma taj detalj iako je prièa o king kongu otprije poznata. Svaka èast. Isto sam doŞivio na jednom drugom forumu. Jedna forumaťica kaŞe da je proèitala novog harrya pottera i da je super al neÌe odavat detalje. Onda se naðe neka pametna i kaŞe: "Da, bať je super, samo mi je Şao ťto onaj tip umre..." Ma reko, fakof curo... :smt013
bit ce da si onda jedina osoba na svijetu koja ne zna kako zavrsava king kong!!!!!
pa jedna od najpoznatijih scena filmografije je on na vrhu empajr stejt bildinga i avion koji ide oko njega i puca! a to je original verzija. nakon te crno-bijele snimljeno je jos nekoliko.
sorry ðiber, ali to da on umire je notorna cinjenica!! :smt002
Lara Car
15-12-2005, 09:39
Nevolite li jednostavno ljude koji otkriju kraj filma? Ja na primjer nisam imao pojma taj detalj iako je prièa o king kongu otprije poznata.
Oprosti,iskreno,al mi ni na kraj pameti nije bilo da netko ne znam da ga na kraju ubiju..mislim ipak je ovo remake originala koji je puuunooo puta bio na TV.Al ipak ti se isprièavam jer i ja ne volim kad mi netko kaŞe radnju filma :smt006 Ipak,preporuèam ti da ga pogledať..
Kad bolje razmislim-joĹĄ jedna stvar-ZAĹveliki kuracTO ĂITAĹveliki kurac OVAKVE TOPICE kad ,ako imaĹĄ imalo soli u glavi,znaĹĄ da se u njima piĹĄe o filmu i zasigurno i otkrije radnja.Zato FO :smt014
bit ce da si onda jedina osoba na svijetu koja ne zna kako zavrsava king kong!!!!!
Bit ĂŚe da jesam. A ĹĄtaĹĄ, nisam gledo to kad sam bio mali.
@ Lara Car - ovaj topic sigurno ne sluĹži za otkrivanje krajeva filmova. Tak da :smt019
malimrav85
15-12-2005, 16:32
Ăiberu ko malom nisu dali da gleda tv nego je on èitao. aha. tako da :smt018 sa odavanjem kraja!
da, ali koliko filmova pocinje tom scenom...cak je uvrstena mislim u WB spicu (ili neku drugu produkcijsku kucu...) ne mogu vjerovat! ali taj iz 1933 je remekdjelo i ta scena....ðiberu, kako?
*leonisa ne moze doci sebi od soka. mislila je da se to dogadja drugdje. u africi ili aziji ali NE u naprednoj hrvatskoj*
Pa vidio sam scenu kad on stoji na vrhu zgrade al nisam znao da ga ubiju.
Lara Car
15-12-2005, 17:40
Al moĹžda ga i ne ubiju u ovoj novoj verziji :smt003
MoŞda ovaj put prièa ima happy end..Nisam vidjela kraj,samo sam ga pretpostavila :smt003
mala buba
15-12-2005, 18:34
da, i onda ga otpeljaju nazad na otok koji postane popularna meka turizma puna bespravne gradnje i rojsa koji navazha shljunak :smt003
(slobodno me ignorirajte, ja samo pijem dvije salice kave odjednom :smt003 )
ali makar ja znala kraj, ipak to zelim pogledati u kinu. otkad sam prvi put vidjela king konga, to sam htjela pogledati u kinu :smt001
lobotomija
15-12-2005, 23:45
èitajte moje recenzije one ne otkrivaju niťta samo ismijavaju , hvale i potapaju....
djiber naði ovdje negdje moju sagu o dolphu, ti nisi imao prilike videjti-izvrsni filmovi , bolji od bilo koje komedije
ti nisi imao prilike videjti-izvrsni filmovi , bolji od bilo koje komedije
Bome jesam... Meni je dobar onaj kad je on kao onaj neki vitez ili votevr. Ostalo mi je bez veze...
lobotomija
16-12-2005, 00:28
ti nisi imao prilike videjti-izvrsni filmovi , bolji od bilo koje komedije
Bome jesam... Meni je dobar onaj kad je on kao onaj neki vitez ili votevr. Ostalo mi je bez veze...
ma sreÌo ðbrasta , postove moje potraŞi mislim na 11, 12 str pa Ìeť vidjeti o èemu prièam
Lara Car
16-12-2005, 15:22
DvD-Rat svjetova
ReĹžiser-Spielberg
Uloge-T.Cruise,T.Robbins,D.Fanning
:smt017 ZaèuðujuÌe djelo Spielberga.Sve poèelo tako brzo,al kraj mi nikako nije lego,ma daj,neuvjerljivo.Malo me bilo i strah....Klinac mi ide na qrc :smt013
gledala sam king konga sinoĂŚ! baĹĄ mi je super!
samo mi ga bude jadnog Ĺžao na kraju, kad ranjen padne s empire state buildinga :smt010 :smt010
ajme, ðiberu, nemoj citat marijin post!! vec smo ti rekli da umire, no marija je rekla i kako!! :smt001
Lara Car
16-12-2005, 17:50
gledala sam king konga sinoĂŚ! baĹĄ mi je super!
samo mi ga bude jadnog Ĺžao na kraju, kad ranjen padne s empire state buildinga :smt010 :smt010
zato sam ja izaĹĄla iz kina kad su ga uhvatili :smt022 :smt022 :smt022 :smt022
*SUPERMAN*
18-12-2005, 13:41
Evo i ja pogledao Kinga sinoc. Moram reci da sam gledao puno boljih ali i puno losijih filmova,sve u svemu ok... Ali slazemse da vas ne moĹže ostavit ravnodusnim taj majmun velicine slepera.stvarno bude tuzno na kraju...
Lucius Veratius
18-12-2005, 20:50
Nadam se da King Kong oznaèava kraj ove trule sezone u kinima koja traje veĂŚ mjesecima. Najbolji film u zadnje vrijeme mi je bio "Ĺveliki kuracto je Iva snimila...". Ironija sudbine je da je hrvatski film spasio sezonu. Tko je to mogao oèekivati?
Robierre de Cochon
18-12-2005, 23:53
kad smo kod hrvatskog filma, gledao sam veceras ovaj novi matanicev i u par trenutaka pomislio: uu, ovo je jeben film. ali onda pocne isforsirana dramaturgija, a prst mi bjezi prema daljinskom. dobar film u svakom slucaju.
Slavonka
19-12-2005, 08:24
Je li netko gledao film Nepovratno?
Mene se jako dojmio, ali strah me nekome ga preporuciti, jer ne znam kakav zeludac ljudi imaju, pa me zanima komentar ako ga je netko nekada pogledao.
Ok mi je ovaj novi Matanicev. Jedino sto me dosta smeta je kad nam objasnjava stvari, npr. kad na pocetku pokazuje kak on i ekipa vode isprazne zivote to radi i slikom i jos kaze da vode isprazne zivote, pa k'o da nas vodi za ruku.
Podsjeca me na American Beauty malo :smt017 Mozda zbog pocetka i kraja.
Mikic je odlican, Zrinka Cvitesic je dobra, Navojec Bojan je dobar.
Lara Car
19-12-2005, 11:33
Gledala na DVD "After the sunset" sa P.Brosnan,S.Hayek,dobar opuťtajuÌi film,takvih bať filmova fali.Oni su pljaèkaťi dijamanata,a agent FBI ih pokuťava uhvatiti.Ima smijeťnih sekvenci :smt003 Niťta naporno,bať za jednu mirnu veèer pred TV :smt002
malimrav85
19-12-2005, 12:31
Ok mi je ovaj novi Matanicev.
Da i meni je bio ok. Pogotovo mi je luda zadnja scena di mu pes liĹže mozak. :smt018
a jel neko gledao na Zagreb film fetst: Ĺveliki kuracto je muĹĄkarac bez brkova?
Meni se èini ok...
*SUPERMAN*
19-12-2005, 14:34
Ok mi je ovaj novi Matanicev.
Da i meni je bio ok. Pogotovo mi je luda zadnja scena di mu pes liĹže mozak. :smt018
a jel neko gledao na Zagreb film fetst: Ĺveliki kuracto je muĹĄkarac bez brkova?
Meni se èini ok...
MuĹĄkarac bez brkova je ko kava bez ĹĄeĂŚera... :smt003
Robierre de Cochon
19-12-2005, 18:03
Meni se èini ok...
Ja èekam ''Karaulu''. Oba dvije genijalne TomiÌeve knjige...samo se nadam da ih neÌe upropastiti u filmu.
lobotomija
21-12-2005, 13:58
Je li netko gledao film Nepovratno?
Mene se jako dojmio, ali strah me nekome ga preporuciti, jer ne znam kakav zeludac ljudi imaju, pa me zanima komentar ako ga je netko nekada pogledao.
reci malo viĹĄe o tom filmu...
king kong jadno predugaèka scena umiranja , poèeo sam zijevati,umjesto da budem tzuŞan olaknulo mi je kada je napokon kreppao, snimljeno z aglupe amerte , mne moram 30 min gledati umiranje ....
Slavonka
21-12-2005, 16:29
Malo vise?
Glumi Monica belucci (valjda se tako pise) i njen muz
Fil krece od kraja pa postepeno pokazuje dio po dio filma prema pocetku
Tek na kraju shvatis kako film ustvari pocinje, a na pocetku vidis kako ce zavrsiti
Jako je potresan, mracan i najupecatljivija je scena okrutnog silovanja
Ali ima nesto u tom filmu, nesto sto me nagoni da ga pogledam ponovno, a nitko ocito nije dovoljno nastran da to ucini sa mnom
Uglavnom potrazi u videoteci irreverzible i mislim da neces ostati razocaran, mozda grijesim, ali koliko sam tebe loby uspijela "pohvatati" kroz postove nekako bi mogao biti film za tebe, ako grijesim, sorry.
lobotomija
21-12-2005, 19:13
Malo vise?
Tek na kraju shvatis kako film ustvari pocinje, a na pocetku vidis kako ce zavrsiti
Ali ima nesto u tom filmu, nesto sto me nagoni da ga pogledam ponovno, a nitko ocito nije dovoljno nastran da to ucini sa mnom
Uglavnom potrazi u videoteci irreverzible i mislim da neces ostati razocaran, mozda grijesim, ali koliko sam tebe loby uspijela "pohvatati" kroz postove nekako bi mogao biti film za tebe, ako grijesim, sorry.
gledao, fora scena s silovanjem, belluci u pothodniku, ne?
i bobesad znam , gledao sam generaciju x on ima mlaðeg brata , ne?
ultraviolet
21-12-2005, 19:22
Malo vise?
irreversible. dobar, jako dobar.
iako po meni najokrutnija scena nije èak ni to silovanje, nego razbijanje tipu glave s aparatom za gašenje požara na poèetku filma. u kombinaciji s onim bolesnim svjetlima i još bolesnijom muzikom, u onom gay baru...koma...
opæenito je kombinacija muzike, atmosfere i psihièkog stanja likova kombinirana fantastièno (npr. na poèetku totalni kaos, živèana kamera, nejasni kadrovi, zaglušujuæa muzika...pa prema sredini sve mirnije i mirnije, više svijetla, jasniji kadrovi, i na samom kraju, kad belluci leži na dekici u onom parku i èita knjigu (?), sve je nekako mirno, divno, gotovo savršeno. i zapravo nakon apsolutno prebrutalnog i nasilnog filma zbog tog kraja ne ostaje gorak okus u ustima)
sve u svemu, odlièan film.
vincent cassel me nikad nije razoèarao. :smt002
Slavonka
21-12-2005, 22:14
Daklem dijelite moje misljenje da je film odlican, i ipak nisam nastrana.
Inace obozavam psiholoske trilere i drame.
Ovaj fil mi je jako upecatljiv bio i svako malo ga se sjetim. Nemam inace potrebu gledati dva puta isti film, ali ovaj bih bas pogledala, ne znam zasto.
i ja volim psiholoĹĄke trilere i drame
ne brini, sve je ok s tobom :smt002 :smt001
Tighelia
26-12-2005, 19:35
Gledala sam juèer 'Grincha' na HRT-u i oduťevio me. Film nosi divnu poruku, kostimografija i scenografija su vrhunski i prekrasni (ah, kako bih ja rado Şivjela u onakvom gradu :smt007 ), lik Grinèa je fenomenalno razraðen i prikazan - skroz uvjerljivo i fora, uz dozu humora i dirljivosti bať na pravi, neotrcan naèin. Sve u svemu, odlièno! :smt023
I ona mala curica, Cindy Lou mi je skroz slatka i super je odglumila svoje!
Potpisujem Tighi!Al meni je bolji crtiĂŚ.
No bolje da je bil film neg niĹĄ ko u zadnjih par godina.
Frizure su im :smt048 ,a i Grinèeva brenka... :smt003
oni koji nisu, nek pogledaju the hours i hotel ruandu...odlicni su...
Tighelia
26-12-2005, 19:53
oni koji nisu, nek pogledaju the hours
Ufff... A ja zaspala na pola tog filma. :p A na 'Ja ĂŚu budan sanjati' sam izaĹĄla iz kina na polovici!
Ufff... A ja zaspala na pola tog filma. :p A na 'Ja æu budan sanjati' sam izašla iz kina na polovici!
definitivno razlicit ukus jer "i ja cu budan sanjati" je meni jedan od najljepsih filmova..the hours je skroz drukciji al prekrasan,stvarno me odusevil...to ce se sigurno jos jednom pogledat...
Ok mi je ovaj novi Matanicev. Jedino sto me dosta smeta je kad nam objasnjava stvari, npr. kad na pocetku pokazuje kak on i ekipa vode isprazne zivote to radi i slikom i jos kaze da vode isprazne zivote, pa k'o da nas vodi za ruku.
Podsjeca me na American Beauty malo :smt017 Mozda zbog pocetka i kraja.
Mikic je odlican, Zrinka Cvitesic je dobra, Navojec Bojan je dobar.
gledah ga na bozicno jutro...jos uvijek pijan i napusen.
valjda mi zato jebeno sjeo.
i da,podsjeca na american beauty..totalno.
zato ga,paralelno s tim,proglasavam meni no1 hr filmom.
ona konobarica je mmm.. :smt050
šola-braveheart
27-12-2005, 09:56
gladijator-jucer je bio na telki,ali ipak braveheart je jedan i jedini
lobotomija
27-12-2005, 20:30
gusari istoènih mora iliti singing behind the scenes...
film koji te iznenadi! :smt003
ultraviolet
27-12-2005, 21:17
Ufff... A ja zaspala na pola tog filma. :p A na 'Ja æu budan sanjati' sam izašla iz kina na polovici!
joj, i meni je hours dobarrrrr!!!
a gladijator je ultimativni hit na pravnom fakultetu!
prema anketi koju je provela prof. omejec na 1. predavanju preko 50% studenata (studentica) se izjasnilo da im je to najdraži film.
a ako se ne varam, najknjiga je bila, pogaðate, alkemièar. :smt003
meni je gladijator malo boooring. :smt015 al rispekt za trud, kostime, muziku i sve to...
A na 'Ja ĂŚu budan sanjati' sam izaĹĄla iz kina na polovici!
:smt012
Ma kaj ti znaĹĄ kaj je dobar film... :smt016
Ja ĂŚu budan sanjati je jednostavno...
Predivan... :smt050
a gladijator je ultimativni hit na pravnom fakultetu!
prema anketi koju je provela prof. omejec na 1. predavanju preko 50% studenata (studentica) se izjasnilo da im je to najdraĹži film.
A prema anketi prosle godine najdrazi film je 'Braveheart'.
Knjige su pravnike zaobisle, pa je najdraza knjiga jos uvijek bila 'Alkemicar' :smt003
rapidissimo
28-12-2005, 09:13
A ne, ne...Jos uvijek je "Vlak u snijegu" nedodirljiv! Nikada Crowe nece biti blizu Slavku Stimcu:-))!
Robierre de Cochon
28-12-2005, 10:25
Knjige su pravnike zaobisle, pa je najdraza knjiga jos uvijek bila 'Alkemicar' :smt003
Damn...pa to ''èitaju'' nogometaťi i misice. Mislim da ce iduce godine na prvom mjestu biti ''Da Vincijev kod''. :smt001
Obozavam vidjet ovakve izjave :smt003
Frrreeeeeedoooooom! :smt010
Mislim da ce iduce godine na prvom mjestu biti ''Da Vincijev kod''. :smt001
Mozda ipak za dvije - debela je knjiga :smt003
rapidissimo
29-12-2005, 10:19
Kako je "Coach Carter" dobar film!!!A i ima sporta u njemu:-)!Svakako pogledati!
Lucius Veratius
30-12-2005, 00:58
Kaj je netko i proĹĄle godine radio tu anketu?
lobotomija
30-12-2005, 01:06
dogville je jako jako dobar film.
a must see film.
war of the worlds je teĹĄki Ĺveliki kuracit!
kraljevsko nebesko -osrednji film.
kill bill 2 j eteťko sranje osim diejla s onim japanskim uèiteljem.
danny the dog me natjerao na plaè-tako super ideja tako loťe napavljena.
morgan freman i ostali glumci pa èak i jet li dali su sve od sebe, sv ej otprilike bilo super, ali scenarij....
ajme majko scenarij!
pa ja bih èekao 5 godina dok mi netko ne napiť epristojan dijalog za likove
stvarno mi je dosta filmova koji su nekim djelovima remek-djela a u veĂŚini
upropaťteni na naèin da nedostatci fizièki bole.
e da, jet li-ova kosa izgleda kao da mu je skalp izgorio pa na oĹžiljcima izrasla nova...
:smt009
*SUPERMAN*
30-12-2005, 01:12
kill bill 2 j eteťko sranje osim diejla s onim japanskim uèiteljem.
Pa oko ovog se ne bih bas slozio... =;
Ja smatram da spoj Kill bill 1+ Kill Bill 2(mislim to je zapravo jedan film koji je zbog duljine razdvojen) izvrstan!!! Stvarno jako dobar,a prigovori poput onog da ima previse krvi i klanja su gluposti! Film je pravo umjetnicko djelo,poput Sin City-a,moras shvatit film,a ne gledat ga ko da je neka sugava akcija...
lobotomija
30-12-2005, 01:26
moj prigovor se uopÌ ene odnosi na kolièinu krvi , koja je po mojem skromnom miťljenju nedostatna(premalo je krvi u tom filmu)
smatram da je tarantino precjenjena budala, a uma ocvali cvijet , nejzine trudnoÌe i majèinstvo su uzele svoj danak i ona je potroťena roba opustoťena kao i tarantinov um.
taj film je trebao ostai zakopan u tarantinovoj glavi
a ovako njegov smrad je teĹĄko izbjeĂŚi.
gledao sam sin city-teťki ťit izvan svog Şanra , u njemu vrlo dobar, ali anŞalost kill bill ne pobjeðuje ni u jednom Şanru, moŞda u nekom
za koji j ane znam.
ili bi se moĹžda trebao izmisliti Ĺžanr za taj film.
Kaj je netko i proĹĄle godine radio tu anketu?
Prof. Omejec (cetvrta godina) svake godine na prvom predavanju radi anketu s raznim pitanjima koja se ticu faksa i koja nemaju veze s njim, izmedju ostalih je i to pitanje.
ultraviolet
30-12-2005, 13:56
dogville je jako jako dobar film.
a must see film.
mmmm dogville - odlièan!
jedan je lars von trier - sick madrfakr
lomeæi valove je najteži film ikad...
Lucius Veratius
31-12-2005, 17:48
[quote="lobotomija"]
smatram da je tarantino precjenjena budala, a uma ocvali cvijet
njegov smrad je teĹĄko izbjeĂŚi.
Srami se!
dogville da nema moje najdraže i najljepše nicole bio grozan...ovako je super!
ma i prièa nije loša, samo kaj se nikaj ne vidi...a ja volim lijepu scenografiju jakooooo
najbolji su star wars, lord of the rings, intervju s vampirom, dracula, sleepy hollow...uglavno sve s fantasy ili sf tematikom...
veselim se narniji...trebalo bi biti fenomenalno....idem sutra gledati! jeee
lobotomija
31-12-2005, 20:26
dogville da nema moje najdraĹže i najljepĹĄe nicole bio grozan...ovako je super!
ma i prièa nije loťa, samo kaj se nikaj ne vidi...a ja volim lijepu scenografiju jakooooo
najbolji su star wars, lord of the rings, intervju s vampirom, dracula, sleepy hollow...uglavno sve s fantasy ili sf tematikom...
veselim se narniji...trebalo bi biti fenomenalno....idem sutra gledati! jeee
gle scenografija ne bi trebala biti najbolja stvar u filmu, kada je film super radi grada u kojem se smoiam ili takvih stvari onda to znaèi da glumci nisu napravili dobra posao i da je scenarist propao sluèaj, o.k?
ljepota dogvilla je bať u dijalozima i u temi filma-èovjeku-Şivotinji i njegovom
poŞivinèenju...
kako se èovjek poŞivnièi...
a ťto se tièe t-mana i umije i sramim se ťto sam to gledao uopÌe.
ali iapk jesam, jer ja gledam i filmove koji mi moĹžda i ne odgovaraju jer nikad ne znaĹĄ ĹĄto ĂŚe kliknuti.
a osim scena s bjelobradim japancem nije kliknulo niĹĄta.
narniu idem gledati jer to sam gledao i èitao kao klinac.
mnogo lijepih uspomena.
nadam se daĂŚe hrt reprizirati bbc-evu seriju koju sam nekada gledao z avrijeme raspusta.
ultraviolet
02-01-2006, 23:14
iz ciklusa "uv preporuèuje (niko ne gleda :smt003 )"
2. program
hrvatske televizije
23.25
bigas luna
šunka šunka
odlièno!!!!
Robierre de Cochon
02-01-2006, 23:52
ĹĄunka ĹĄunka
odlièno!!!!
haha..luv it :smt003
bob rock
03-01-2006, 00:14
narnijske kronike pogledah...
nije loše, neki detalji su pregnjecavi, al sve u svemu film mi se èini ok.
ako volite prièu, ili samo ako volite bajke slobodno pogledajte film, vjerujem da se neæete razoèarati.
Danas, HTV2, 20.45 - 'Brazil' Terry Gilliama (tko ne zna - jedan od Monty Phytonovaca) :smt050
Vuk SaMOtNjaK
03-01-2006, 16:16
evo, gledao sam i ja Chronicles of Narnia, sad u petak
platio sam 29 kn, u CineStaru, a dal se isplatilo...
za poèetak mogu reæ da je interes bio jako velik, frend i ja smo jedva dobili kartu, i to 20 min poèetka predstave ! što i nije èudno s obzirom da je film stigao dan prije... no dobro
poèetak je bio dosta dobar, opisuje kako se zapravo èetvero djece našlo u toj ogromnoj kuæi u kojoj sen nalazi taj famozni ormar... od tog trenutka, kod mene slijedi blago razoèaranje...
ako je itko od vas gledao baš seriju, u BBC-evoj produkciji, onda je sigurno skužio da film u potpunosti prati radnju serije... dakle, upoznavanje s faunom na poèetku, susret klinca s vješticom - SVE... scene borbe, opæenito animacija i grafika su super, po uzoru na LOTR...
film je dobar, ne mogu reæ da je loš
ali jednostavno, veæ viðeno
ako niste gledali seriju, svakako odite pogledat
ako niste gledali seriju, svakako odite pogledat
ja sam gledala serij, ali se ne sijeÌam toliko toga, ipak je to bilo prilièno davno...
i uz moje pamĂŚenje teĹĄko se sve zapamtit :smt002
Vuk SaMOtNjaK
03-01-2006, 16:48
ak se ne sjeæaš, film æe ti bit ok
obrati pozornost na Lucy koja se cijelo vrijeme smije :smt003
nakon nekog vremena, postane žalosno :smt002
a i skužit æeš fauna, Mr Tamnusa, lik je presmiješan :smt020
uživaj
bob rock
03-01-2006, 18:47
ako je itko od vas gledao baš seriju, u BBC-evoj produkciji, onda je sigurno skužio da film u potpunosti prati radnju serije...
moguæe... s obzirom da serija prati knjigu, a film takoðer... :smt005 :smt005
trebala bi u kino slijedeĂŚi tjedan...
pojma nemam ĹĄto bi gledala...
narniu ne bi ( nije prilika baĹĄ...)
ĹĄto sad zanimljivo igra?
moĹžda ''ĹĄto je muĹĄkarac bez brkova''?
pogledala jucer harry pottera,super je filmic, ja bi zivjela u takvom svijetu di mogu mahat carobnim stapicem i ostvarivat svoje zelje :smt003
pogledala jucer harry pottera,super je filmic, ja bi zivjela u takvom svijetu di mogu mahat carobnim stapicem i ostvarivat svoje zelje :smt003
Ak misliť na ovaj posljednji, meni je film najgori od sva tri. Totalno me razoèarao.
ultraviolet
03-01-2006, 23:03
Danas, HTV2, 20.45 - 'Brazil' Terry Gilliama (tko ne zna - jedan od Monty Phytonovaca) :smt050
nisam ga nažalost stigla danas pogledat, al gledala prije par godina - excellent!!!!
jel se isplati pogledat egzorcizam emily rose?
bob rock
03-01-2006, 23:56
ako ti se svidio egzorcist... da
meni je film dobar... nije horor u klasiènom smislu
Vuk SaMOtNjaK
04-01-2006, 04:04
[quote="Vuk SaMOtNjaK":1uj64h4g]
ako je itko od vas gledao baš seriju, u BBC-evoj produkciji, onda je sigurno skužio da film u potpunosti prati radnju serije...
moguæe... s obzirom da serija prati knjigu, a film takoðer... :smt005 :smt005[/quote:1uj64h4g]
da se nisi guzio sa svojim deèkom u ljubavnom sjedalu, možda bi primijetio da film u potpunosti prati seriju U SMISLU scena i redoslijeda dogaðaja, s potpuno istom fabulom i likovima... èak su i glumci izabrani za film slièno onima iz serije, pogotovo Lucy
ali naravno, ti to bob rock, znaš
Gledala 'Eternal sunshine...' - predivan film :smt050
Odlican Jim (suzdrzan), odlicna Kate (na granici da bude iritantna, ali zato je odlicna jer ovaj tip lika je i prelako preglumljivati, a ona je to (po meni) izbjegla), genijalna zadnja scena kad se gledaju i slusaju sebe 'iz buducnosti' kak pricaju sranja o drugome, a jos se ne poznaju i ipak ostaju zajedno da vide kaj ce biti. Ta scena je napravila vise za prikazivanje ljubavi od svih i-love-you/i-love-you-too srcedrapateljnih scena gdje se nizu pateticne izjave o ljubavi vecoj od zivota.
Predivan film :smt050 , ali tko ne voli Kaufmana neka ga slobodno preskoci.
lobotomija
15-01-2006, 11:36
Gledala 'Eternal sunshine...' - predivan film :smt050
Odlican Jim (suzdrzan), odlicna Kate (na granici da bude iritantna, ali zato je odlicna jer ovaj tip lika je i prelako preglumljivati, a ona je to (po meni) izbjegla), genijalna zadnja scena kad se gledaju i slusaju sebe 'iz buducnosti' kak pricaju sranja o drugome, a jos se ne poznaju i ipak ostaju zajedno da vide kaj ce biti. Ta scena je napravila vise za prikazivanje ljubavi od svih i-love-you/i-love-you-too srcedrapateljnih scena gdje se nizu pateticne izjave o ljubavi vecoj od zivota.
Predivan film :smt050 , ali tko ne voli Kaufmana neka ga slobodno preskoci.
yeah dobro napravljen film i kate dobro izgleda.
preporuka:
'the jacket' iliti 'pomracenje'. adrien brody, keira knightely.
ako vam se svidio 'the machinist' onda ce sigurno i ovo!
kad dolazi na dvd onaj film u kojem depp glumi pjesnika (grofa rochestera) koji se opija ili tako nesto... zove se 'the libertine' na eng?
Sad je bio legenda o vitezu,isto dobar film.
ultraviolet
15-01-2006, 17:04
Gledala 'Eternal sunshine...' - predivan film
odlièan je!
puno zanimljiviji i jasniji no što sam oèekivala (èula od ekipe da je težak za shvatit :smt003 )
kaufman je super, totalni osobenjak....
jim carrey mi je odlièan u "ozbiljnim" ulogama (man on the moon,truman show....).
kate winslet, standardno dobra.
bob rock
15-01-2006, 22:47
svi koji ste voljeli nightmare before christmas, neæete se razoèarati filmom corpse bride.
topla prièa prošarana nadasve bizarnim likovima i fantastiènom atmosferom, nažalost traje kratko (77 minuta s odjavnom špicom), ali se ta kratkoæa i ne osjeti.
glazba je nenadmašna...
vizualni dojam takoðer...
fantastièno profilirani sporedni likovi...
naracija je jedan veliki plus...