PDA

View Full Version : Dipl. iur. Ksenija Grubišić (prosjek 4,12)

Pravokutnići
30-11-1999, 02:00
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! :smt080

Billie_Jean_69
30-12-2006, 22:17
5, èisto zato ťto ju je lijepo vidjeti...
èim je lijepa-> znaèi da je manje isfrustrirana-> pa je normalnija = ima normalan odnos sa studentima i , ťto je joť bitnije, sa studenticama
(za razliku od nekih profesorica koje redovno uzmu na zub malo zgodnije&sreðenije studentice)...

A i ide joj u prilog ĹĄto nam uvijek daje da prepisujemo na kolokvijima... 8)

DIO
30-12-2006, 22:56
(za razliku od nekih profesorica koje redovno uzmu na zub malo zgodnije&sreðenije studentice)...

ovakv komentari,... hm... jao jao... nepotrebno :badgrin:

a o asistentici grubiĹĄiĂŚ sve najbolje, vrlo me ugodno iznenadila nekim svojim postupcima na zadnjem roku,... uglavnom, s obzirom na obzirnost prema studentima (ostalo nisam kompetentna procijeniti) PETICA...
(iako se pokusavam suzdrzati od komentiranja profesora sa katedre na kojoj sam demos,... nekak nije ok)

HITMAN
24-01-2007, 21:46
Dobra, pristupaèna :D :D ocjena:5

Scarlet Legata
16-02-2007, 17:06
gladno dijete iz Somalije

Andrea
18-02-2007, 13:24
stvarno si ocjenila njen pristup, znanje i kriterije... :roll:

Lulu Piperita
11-03-2007, 18:39
mozda bi bilo vrijeme da netko napise i nesto drugo osim toga kako ksenija izgleda...
big plus za prezentacije sa seminara koje je stavila na internet (i hvala dragim ljudima koji su ih napravili) jer su mi nedavno bile od velike koristi. nisam bila seminarist, ali prema ovome i prema silnoj literaturi koju je navodila mi se cini da je puno truda ulozila u seminar. :smt045
sto se tice predavanja, zao mi je sto joj kregar nije dao ni jedno samostalno (ispravite me ako grijesim). zena je zavrsila 2 faksa i imam razloga vjerovati da je iznimno sposobna.
kod nje sam odgovarala na ovom roku i bilo je to ugodno iskustvo. djeluje izrazito smirujuce, ceka da se ljudi saberu, ima principe po kojima pita i zna tocno sto od pitanja je za koju ocjenu. drzi se svojih nacela. =D>
pita puno, ali ne na nacin da samo zlobno zeli doci do pitanja koje student sigurno nece znati, vec prode kroz cijelu knjigu da vidi imamo li sve povezano u glavi i da li shvacamo sto je najbitnije, u detalje ide kod najvisih ocjena.
ocjenjuje vrlo realno i ne, ne dijeli strasno dobre ocjene sakom i kapom. pravedan ispitivac bez predrasuda.
jos samo zelim pohvaliti smjeli stil u kojem ona izgleda savrseno, iako mi je tesko zamisliti da bi pristajao ikome drugome. =D> :smt045
jako ugodno iznenadenje prvoga semestra, jednog dana ce vjerojatno biti izuzetna profesorica... :smt023 :smt023 :smt023
bravo ksenci, nemoj me razocarati :smt060 :smt060 :smt060

Kancelar
12-03-2007, 01:37
Fina, fina!

Condor
15-03-2007, 19:57
dobra je ksenèi pogotovo za one koji Şele srednjoťkolsko ispitivanje i koji se boje kregara! 4+

Loola
03-07-2007, 13:43
smirujuce djeluje na ispitu.....i to me iznenadilo.............konacno sam kod nje prosao sociologiju........i zato cista 5......................

O-Ren Ishii
15-07-2007, 17:03
DIVNA Ĺženska!!! =D> Nemrem vjerovat da sam nju zaboravila iskomentirati!!Rijedak sluèaj- zavrĹĄila 2 faxa, bila super student na oba, a uz to nije neki geek neg je zgodna, dotjerana i simpatièna Ĺžena!!Ĺ˝elim joj sve najnajbolje, baĹĄ je mrak!kAD ZAVRĹveliki kuracIM FAY HTJELA BI BIT KO kSENÈI! :D

O-Ren Ishii
15-07-2007, 17:04
A to ĹĄto mi je dala 5 bilo je potpuno opravdano! :-D :-D

Liverpoolka
26-09-2007, 13:40
ah ksenèi!!oboŞavam tu Şenu!bila sam kod nje na seminaru i jako mi je pomogla i s gradivom i seminarskim radom!o svemu se moglo prièati s njom...uvijek je rado sluťala!o svemu je uvijek raspravljala i pokazala kako je zavidno inteligentna!uvijek nas je poticala na vece ocijene i bolje rezultate!i sve nas je tretirala jednako!na ispitu je bila sroga, postavila mi je najmanje 12 pitanja, ali bilo mi je odlièno!Dobila sam 4...Ksenija je SUPER!

16-12-2007, 00:30
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

wendyT.
20-12-2007, 01:45
:D :D pretpostavljam da mislimo na isto predavanje
vidjeh zenu jednom, na predavnju. stvarno se cini odlicna, samo sto su pola predavanja pricali to dvoje studenata, tako nesto nebi trebala dopustati. pogotvo kad to dvoje studenata prica gluposti

suni
20-12-2007, 12:00
djevojke mislim da je besmisleno ocjenjivati prof. na temelju jednog predavanja.

uostalom u 1.postu topika piĹĄe ĹĄto se sve ocjenjuje.

moj review ce biti tek u 1. mjesecu :)

wendyT.
20-12-2007, 14:38
ja jos nisam dala ocjenu...samo sam komentirala prvi dojam....isto cekam da prodju prvi rokovi pa cemo viditi :D

sanjalica
27-12-2007, 21:09
Super. Bila sam kod nje na konzultacijama, jako je draga i pristupaèna, trudi se pomoÌi.Èista petica!

studos2godine
18-01-2008, 22:24
Ma ljudi moji ÈISTA PETICA!!!!!

30-01-2008, 17:50
Ne pita pretesko, ne zbuni covjeka. Cista PETICA!

Coco
30-01-2008, 19:15
Zgodna, uvijek dotjerana, profesionalka- ozbiljna, al se zna nasmijat, da ti vremena da razmisliš, vrlo objektivna, pročešlja po cijeloj knjizi tako da dosta toga pita, a opet te ne muči previše, sve u svemu primjer normalnog ispitivača koji ne ocijenjuje na temelju dobrog/lošeg raspoloženja, vrlo ugodna a ne da se treseš kad dođeš na ispit i prije svega pravedna pri ocijenjivanju i mislim da može poslužiti kao dobar primjer svima ostalima. To su dojmovi sa ispita, a što se tiče nastave ne znam puno, ali svakom bih je preporučila za usmeni, a čini se i vrlo pristupačna općenito. Sve pet!

crnokosa
01-02-2008, 19:27
Predobra zenska...al zaista. Objektivna maksimalno, ocijenjuje te kak znas. Ispit kod nje - predobro iskustvo. Zenska je pametna, zgodna i sposobna! Bravo ksency!!!

Id
07-02-2008, 17:32
:D :D pretpostavljam da mislimo na isto predavanje
vidjeh zenu jednom, na predavnju. stvarno se cini odlicna, samo sto su pola predavanja pricali to dvoje studenata, tako nesto nebi trebala dopustati. pogotvo kad to dvoje studenata prica gluposti

Ako ti nisi dovoljno intelektualno sposobna da nešto shvatiš ne znači da je to glupost. Inače o Kseniji sve najbolje, samo joj treba još prakse pa sam joj dao 4.

suni
09-02-2008, 19:00
seminarske teme dijeli bez da pazi da sve grupe imaju približno jednak broj studenata. pa se onda dešava da negdje 5-6 ljudi obrađuje jednu temu, a negdje jedna osoba sama obrađuje-a smatram da takva raspodjela nije fer.
rasprave na seminarima dobro vodi i uspjeva potaknuti studente na raspravu.

Što se tiče ispita prilikom ispitivanja mi se čini dosta nesigurno jer lista knjigu tražeći pitanja, razumijem da joj je ovo tek druga godina ispitivanja ali ipak bi se tog listanja mogla odreći. čini mi se da ne moze tijekom višesatnog ispitivanja održati objektivnost ispitivanja pa tako neke ispituje predugo i po 10tak pitanja a neke prekratko i samo 2-3 pitanja.

minus dajem i zbog neorganiziranosti na ovom roku. sam usmeni ispit se prolongirao na tjedan dana i tek su u trećem navratu svi bili ispitani. takodjer pismeni ispiti nisu bili ocijenjeni na vrijeme pa su ljudi 2 minute prije usmenog saznali da su prošli tj nisu prošli pismeni.

gostovanje žuži jelinek je isto tako bilo nepotrebno. mladi ljudi žele slušati o seksualnosti i sličnim ozbiljnim temama mišljenje psihologa i sociologa.

više objektivnosti i organiziranosti uz zadržavanje istog normalnog odnosa prema studentima i bit ce 5ica.

za sad dajem 3!

kokotiček
12-02-2008, 23:43
ma prava maca-papucarica.zena je legendarna do jajajajaja

Kifla
14-02-2008, 00:12
Dadoh joj 5 jer mi je dala 3 iako sam bio loš LOL.

saki
21-02-2008, 00:12
O ksenci sve najbolje,dala mi je 5 pa sam i ja njoj:=)

slatkiš ubojica
14-07-2008, 12:39
Svaka čast kseniji, usmeni je skroz ugodan, izvlači iz tebe ako ne znas, pomaže..

Svaka čast.

I lijepa je. :smt007 :oops:

14-07-2008, 15:23
Četvorka.

Na predavanjima je nisam viđao, prošao sam kod nje s 3, jako korektna na ispitu, fali joj ingenioznosti i duhovitosti za 5.

Barfly
15-07-2008, 15:45
Sjedi 5 - ne uzimam u obzir predavanja jer nisam isla... suradnja sa studentima, objektivan ispit, u mom slučaju visok stupanj organiziranosti, dostupnost... JOš pored toga specifična... :-)

lexa
23-09-2008, 19:17
Ksenči je zakon!!!

Hira
27-09-2008, 18:57
Zanimljiv odabir odjeće, ali budući da s tim dekoncentrira studente ocjena manje :badgrin:

suni
27-09-2008, 20:01
:lol: :lol:

Soo
27-09-2008, 20:53
Uf meni je Ksenči mrak obučena uvijek, ima tijelo na koje sve stoji :smt007 .
Predavanja zanimljiva (kao i ona sama :-D ), vrlo je susretljiva na konzultacijama, uvijek je spremna pomoći.
Dobra je , kao i cijela katedra.

Nani
07-10-2008, 02:26
ksenci je super! veoma pametna i sposobna mlada profa, ako ovako nastavi raditi i biti draga prema studosima ne gine joj mjesto dekanice jednog dana... uostalom, ocjene u ovoj anketi govore za sebe... vidim da ulazi u top 5 profesora s 1. godine - i to posve zasluzeno!

saki
18-10-2008, 00:45
zena je mrak! prvi usmeni na faksu i u najboljem sjecanju dosad! dobila sam pet i zena me poljubila i rekla da samo tako nastavim. kraljica,cista petica

Smartybarty
14-11-2008, 11:31
gostovanje žuži jelinek je isto tako bilo nepotrebno. mladi ljudi žele slušati o seksualnosti i sličnim ozbiljnim temama mišljenje psihologa i sociologa.

više objektivnosti i organiziranosti uz zadržavanje istog normalnog odnosa prema studentima i bit ce 5ica.

za sad dajem 3!

Nije ona dovela Žuži već su je pozvale cure koje su taj tjedan izlagale seminar o seksualnosti... sve u svemu, nije da mi se dopalo, al bilo je nešto novo. Sad kaj se tiče Ksenči iz osobnog iskustva kao njen seminarist mogu reći da je zbilja fer i da neće nikog zakinut. Seminari kod nje su interesantni i potiču vas na raspravu a uz to uvjek padne neka šala a i sve je nekak ležernije. I da, moram spomenut da mi je bilo cool onaj put kad smo išli s njom u Cinestar gledat Michaela Claytona :D

Kaj se ispitivanja tiče zbilja nemam nikakvih zamjerki. Možda jedino oko toga kaj mojoj grupi nije stavila rezultate psiemnih na net na vrijeme, al bože moj, ništa čudno na ovom faksu. Ko ispitivač mi je sasvim ok, postavi jedno 3-4 pitanja i dosta podpitanja. Ruši tek ako neznate guknut ništa o 2 pitanja (tu ulazi i blebetanje besmislica :p ). Meni je ovo bio prvi ispit koji sam rješio, dobio sam 3 i rješio se te neke psihičke blokade. ;)

Sve u svemu od mene čista petica. :smt001

papricica
16-12-2008, 20:08
Lijepa?! ko slika, nema sta...a na slici bojno polje
a george iz dzungle uzorci je prica za sebe... :lol:

pecy
15-01-2009, 21:05
zena je fenomenalna,seminari zanimljivi,to je moj prvi dojam,al mislim da ce tako i ostat... :smt023

piranja
28-01-2009, 23:24
ima najbolji potpis.. :smt005

pecy
03-02-2009, 00:23
danas bila na usmenom i bilo je odlično...više nego dobro..ksenija je pristupačna,ljubazna,umirujuća žena,atmosfera bila ugodna,vani sam umirala od straha,al kad sam ušla sve je nestalo...zaista postavlja normalna pitanja na koja svatko(tko je barem malo učio) može odgovorit...čista petica i preporučam je svima jer je zaista CARICA!!!toliko od mene... :smt006 55555

legal_neverland
03-02-2009, 00:41
petica

pristupacna i draga osoba, uvijek spremna objasniti ili pomoci, voli javljanje i sudjelovanje u raspravi.. bila sam na nekoliko predavanja i bilo je cisto ok, nema teatralnosti kao savic, nije posjetila sve drzave na svijetu :-D ma, nije ona dosadna na predavanjima, dosadno je gradivo.

danas sam, dok sam cekala usmeni iz teorije, cula da ju decki zovu kleopatra :-D

Lemony
05-02-2009, 18:04
super, super :smt006
bila ja jučer na usmenom... bila je ugodna, smijala se.Ako se ne možeš sjetiti ,da ti vremena da razmisliš i kad se sjetiš samo kažeš sjetio/la sam se i kažeš joj odgovor... Stvarno sve pohvale...

georgee
20-02-2009, 14:06
mene ta žena plaši na hodniku kad ju vidim :lol:
al sve u svemu super,kak bi rekli u večeri za 5: moram ostavit malo mjesta i za druge kandidate,dakle 4

Amare1
22-02-2009, 13:05
sve najbolje o kseniji.
mada nisam bio na nijednom predavanju, dobro dode da se hvalim kakva mi je profa iz sociologije bila :-D :shock:

Johnny be good
06-10-2009, 15:48
cista petica, samo tako prof. nastavite!

caklec
06-10-2009, 23:35
Ma super je Ksenči .Simpatična,ljubazna,pristupačna sve naj.A na ispitu traži stvarno osnovne stvari.

hehe2528
16-11-2009, 20:27
zenska na mjestu, ovak na prvu djeluje umisljeno al kad pocne pricat totalno te iznenadi normalnoscu i pristupacnoscu...definitivno osvjezenje i pozitivna strana ovog katastrofalnog fakulteta...

sanjic0805
16-12-2009, 11:09
Za mene čista petica! Najbolja profa ikada...istina, tek sam prva godina, al za sada-waaaauuuuu.... Jos ju imam i na seminaru tak da nije moglo ispasti bolje... Svidja mi se njen nacin komunikacije s nama, i njena razmisljanja i misljenja o svemu su mi super...Ma joj...trebala bi imat prosjek 5,00...al ocito vecina gleda neke druge stvari koje se nebi trebale gledati...

Barroom Hero
18-12-2009, 02:09
Najvažnije je da inzistirate na terenskoj nastavi u irskom pubu u svrhu znanstvenog sociološkog istraživanja, to je bilo zakon :mrgreen:

bosko bob
26-01-2010, 22:34
jel ksenči prošle godine imala kratku kosu?
frend mi je danas pokazao, zena je prezprezgodna. nazalost nisam bio njen seminarist:mad2:!
došo sam joj dat 5 jer me ostavila bez teksta danas:mrgreen:

annabel
27-01-2010, 17:24
jel ksenči prošle godine imala kratku kosu?
frend mi je danas pokazao, zena je prezprezgodna. nazalost nisam bio njen seminarist:mad2:!
došo sam joj dat 5 jer me ostavila bez teksta danas:mrgreen:

neeeee, imala je isto dugu

Barroom Hero
04-02-2010, 14:14
Prije 2 godine or so je imala kratku kosu do ramena.

Zanimljivo ime
16-02-2010, 19:15
čista petica!!

Chocolate_M
17-02-2010, 01:13
Ksenija je kraljica! :thumbup:

Tipene
24-02-2010, 21:30
budući da nisam baš bio na predavanjima (:blush:), procjena samo po usmenom
ugodna, nudi keksiće, pitanja korektna - pričaš što znaš, a potpitanja te navode ako ti treba.. :thumbup:

Lolleeeee
02-03-2010, 00:17
Ocjena 5 za brze odgovore na mailove, izvrsna predavanja koja uključuju debate, razgovore i pitanja...Na usmenom je super, stalno se smješka i vesela je, a što je najvažnije i objektivna, mora ju se znati impresionirati znanjem...Nije loše raspoložena te o njoj sve najbolje...:thumbup:

lawww003
19-02-2011, 17:40
Bila njen seminarist, fenomenalna je, pristpačna, draga, sve objasni na zanimljiv način, jedna od rijetkih koja mi je ostala u jako ugodnom sjećanju :) petica od mene iako je ona meni dala 4:D

linkyyy
20-02-2011, 11:45
Dao sam joj više nego što je ona dala meni :D Ona je i više nego korektna profesorica/asistentica. Male zamjerke idu na objektivnost i kriterije, koji su po mom mišljenju previše fleksibilni. Što se tiče predavanja na seminaru, također jedno dobro iskustvo. Plus joj ide i za trud oko dešifriranja mog rukopisa :D

Idiot Wind
21-02-2011, 19:17
Ksenija, ona je meni za 5 i opet! :D
Uživala sam ju gledati na predavanjima, cijeli njezin outfit je uvijek mrak, ona je mraak. Trudi se napraviti gradivo zanimljivije. Najviše me se dojmilo kad smo vezano za temu dotaknuli Simonu i Antu, te tada aktualni Twilight, a ona nije imala poooojma tko su svi oni. Vjerujem da nema pojma što je facebook i, zato ju volim još višeeeeee.
Ljubim noge, također, onima koji ne znaju tko je Justin Bieber, meni je žao što ja znam.
Jedino na čemu joj zamjeram jest njezin ured. Mislila sam, pošto je žensko, da će ga srediti kako zna samu sebe, kad ono. . . .baš bezveze, monoton, hladan. . .nudim se da ga ja dekoriram. :)

FFFilip
11-04-2011, 14:14
Da mi ona sve predaje iso bi na predavanja svaki dan ^^

5rich
16-06-2011, 19:47
prošla sam sve ispitivače iz sociologije (al zbilja) i mislim da ona jedina zaslužuje peticu (ne zato što sam položila kod nje)
I Sekulić je ok,dok mu ne postane dosadno ispitivati, ali se ponekad ocjena kod njega temelji na simpatičnosti.
Moram priznat da me Ksenči ugodno iznenadila... atmosfera na ispitu opuštajuća, ispit je počeo prije nego što je trebao, i nas 5 je unutra bilo sveukupno 35 minuta,
pitanja nisu bila teška, moglo se pričati, kad vidi da znaš, prekida te, ocjenjuje objektivno, prema pokazanom znanju..
Daje svima priliku da dođu k sebi,saberu se..
Meni je osobno bilo super što ne pravi grimase kad odgovaraš,nego te sluša (ili barem tak izgleda :D)
Sve u svemu, 5ica za super predavača i ispitivača,samo tako dalje :)

hehe2528
24-10-2011, 21:11
iznenađujuće zakon osoba :D apsolutno fenomenalan predavač...o seminaru da ni ne pričam! ideja da nas sve vodi na košarkašku utakmicu i u kino ili na piće...fenomenalno....dugo me već niko nije iznenadio kao ona....čista desetka!

Kreativa
27-10-2011, 18:05
Brucos sam i nisam jos stigla do kolokvija, ispita i svega ostaloga sta me ceka :), ali zasad mi se Ksenija stvarno svidja. 5

georgee
28-10-2011, 10:36
bolje bi ti bilo da pričekaš s ocjenjivanjem dok ne izađeš na ispit ili dok ne vidiš druge :wink:
možda ćeš si udarat glavu za par mjeseci :D

caesarus 14
27-01-2012, 01:13
seminarist kod ksenije i prek 130 bodova na kolokvijima..mogu ocekivat malo ljepši tretman mozda i vec ocjenu (3,4,5) s obzirom da mislim jos dobro ponovit a i valjda znam dosta kad sam skupio tolko bodova :)

galatea
27-01-2012, 01:20
ako imaš preko 130 i uz dobar usmeni 4 ili 5 ti je zagarantirano
ksenija stvarno ne zakida za ocjene, posebno s ovoliko bodova na kolokvijima

luka777
07-02-2012, 12:46
ja sam slušao kod nje predavanja i zbilja je ok, čak nam je dala i hrpetinu pitanja koja će bit na kolokvijima i objasnila kak ona ispituje na usmenom. dala si je zbilja truda, zahvaljujući njezinim pitanjima sam prošal kolokvije. samo da prođem još usmeni.... inače sve 5 za senči :D

caesarus 14
07-02-2012, 13:21
i kak ispituje na usmenom? :D

brinettica
07-02-2012, 13:54
i kak ispituje na usmenom? :D

imaš 3 stranice o kseniji pa pročitaj http://www.pravokutnik.net/forum/attachment.php?attachmentid=1811&d=1318946527