PDA

View Full Version : Molbe, izdavanje potvrda, inf. dvorana, referade i tajnice, kartoteka, pisarnicaPages : [1] 2

Pravokutnići
17-08-2010, 11:19
MOLBE
Postupak za bilo koju molbu, tj. bez obzira na to što tražite:
1. Kupite obrazac MOLBA u knjižari ili isti isprintate (korisni link broj 2).
2. Ispunite molbu (podaci, što tražite i zašto).
3. Urudžbirate molbu u pisarnici.
4. Dostavite ju u referadu.
Eventualno uz molbu priložite dokumentaciju kojom se molba opravdava.

Korisni linkovi:
1. UPUTE I POSTUPCI IZDAVANJA SLUŽBENIH ISPRAVA NA PRAVNOM STUDIJU (http://www.pravo.unizg.hr/_news/12750/Upute%20i%20postupci%20izdavanja%20sluzbenih%20isp rava%20na%20Pravnom%20studiju%202.docx)
2. OBRAZAC ZA MOLBU (http://www.pravo.unizg.hr/_download/repository/obrazac_-_MOLBA.pdf)
3. OBRAZAC ZA PRIJAVU DIPLOMSKOG RADA ZA BOLONJSKI PROGRAM (http://www.pravo.unizg.hr/_download/repository/obrazac_-_PRIJAVA_DIPLOMSKOG_RADA_-_BOLONJSKI_PRORGRAM.pdf)
4. OBRAZAC ZA PRIJAVU DIPLOMSKOG RADA ZA PREDBOLONJSKI PROGRAM (http://www.pravo.unizg.hr/_download/repository/obrazac_-_PRIJAVA_DIPLOMSKOG__RADA_-_PREDBOLONJSKI_PROGRAM.pdf)
5. OBRAZAC ZA PRIJEPIS OCJENA ZA PREDBOLONJSKI PROGRAM (http://www.pravo.unizg.hr/_download/repository/obrazac_-_PRIJEPIS_OCJENA_PREDBOLONJSKI_PROGRAM.pdf)
6. OBRAZAC ZA ISPISNICU ZA PREDBOLONJSKI PROGRAM (http://www.pravo.unizg.hr/_download/repository/obrazac_-_ISPISNICA_PREDBOLONJSKI_PROGRAM.pdf)

IZDAVANJE POTVRDA
Bolonjski program:
Obične potvrde (zdravstveno, dom, prosjek itd.) i prijepis ocjena mogu se isprintati u informatičkoj dvorani. Procedura je jednostavna: dođete tamo s indeksom, sjednete za kompjutor, ulogirate se u svoj studomat i sa strane ispod kontinuiranog praćenja pojaviti će se opcija za printanje potvrdi (te opcije inače nema kad se ulogiravate s nekog drugog računala). Postoje potvrde bez prosjeka i s njime, ovisno što vam treba. Nakon toga stisnete "ispis" i potvrda će se isprintati kod dežurne studentice kojoj pokažete indeks ili iksicu i ona vam preda potvrdu. To je to. Možete ići jer nije potreban nikakav dodatan žig u referadi.
Molbe ili posebne potvrde za pojedine natječaje ovjeravate u referadi.

Predbolonjski program:
Za potvrde o statusu studenta obratite se u referadu.
Za prijepis ocjena obrazac PRIJEPIS OCJENA PREDBOLONJSKI PROGRAM (korisni link broj 5) isprintajte obostrano sa stranice Fakulteta u dva primjerka. Popunite osobnim podacima studenta i ocjene upišite slovima i brojkom (prema indeksu). Sa indeksom dostavite u referadu.

INFORMATIČKA DVORANA
Radno vrijeme: ponedjeljak od 09:00 do 14:00, utorak - petak od 09:00 do 16:00.
Iznimno, moguće je da dvorana određeni dan ne radi ili ne radi prema rasporedu zbog održavanja predavanja, vježbi, seminara i sl.
Studentima su na raspolaganju 24 računala, sa pristupom Internetu.
U dvorani studenti mogu besplatno printati svoje seminarske i diplomske radove (no jedan kolega nas je upozorio da iako imamo pravo besplatno printati radove, kad je to on trebao u informatičkoj dvorani nije bilo printera osim onog za potvrde).
Za sva pitanja koja imate slobodno se obratite dežurnom studentu.
Lozinka za kompjutore u informatičkoj dvorani je: student.
TMT14, prvi kat lijevo, na kraju hodnika kroz staklena vrata desno.

REFERADE
Referenti za opće i studentske poslove:
Radno vrijeme: 10:00 - 12:00.
Radno vrijeme referade za izvanredne studente je utorkom od 15:30 do 16:30.
Sofija Cvitanović (soba 50/II) (http://www.pravo.unizg.hr/sofija.cvitanovic) - upisi I i II godina, uvjerenja o statusu studenata, zaprimanje molbi.
Danijel Relković (soba 51/II) (http://www.pravo.unizg.hr/danijel.relkovic) - upisi III i IV godina, apsolventi, postdiplomanti, nastavak studija, prijava diplomiranih, promocije i priznavanje ispita sa drugih fakulteta.
E-mail: drelkovic @ pravo.hr (bez razmaka oko @)
Telefonski brojevi referada (http://www.pravo.hr/fakultet/kontakt)

Referade katedri:
Radno vrijeme: 10:00 - 12:00.
Telefonski brojevi katedri (http://www.pravo.hr/fakultet/kontakt)
Popis katedri - adresa i ime tajnice (http://www.pravo.hr/fakultet/administracija)

KARTOTEKA
Radno vrijeme: 10:00 - 12:30.
Indexi se podižu od 10:00 do 12:00.
Soba 40/II.
Telefon: 01 4564 319

PISARNICA
Radno vrijeme: pon - pet od 09:00 do 13:00, utorak od 09:00 do 13:00 i od 14:00 do 15:00.
Iksice se podižu od 10:00 do 12:00.
TMT14 prizemlje, desno od ulaza, staklena vrata (gdje se podižu Xice).
Telefon: 01 4564 300

KNJIŽARA
Radno vrijeme: 08:00 - 14:30.
TMT3, u podrumskim prostorijama, ulaz iz dvorišta.
Telefon: 01 4597 568

Holly Golightly
22-05-2012, 15:50
Treba mi bilo kakva potvrda o studiranju, studiram izvanredno i nisam u Zagrebu, a to bi mi trebalo do petka. Postoji li neki način kako da dođem do potvrde (pošta, fax, mail, sova, vrana, ...) i kome da se obratim za to?
Ako netko zna, hvala!!

CroatianAngel
22-05-2012, 17:11
Neće ti obična potvrda doći mailom, faxom ili poštom. Znaš na kojem si faksu. Malo morgen.
Morati ćeš otići u informatičku dvoranu na faksu i isprintati potvrdu, jer te opcije za potvrde na studomatu inače nema kad se ulogiravaš s nekog drugog računala. Možda, eventualno, može to netko učiniti za tebe, ali trebao bi i tvoj login info za studomat (valjda znaš da nije pametno dati ovaj info bilo kome) i iksicu/index da pokaže dežurnom studentu.

EUFONIJA
29-05-2012, 21:29
Pozdrav! Jel mi može netko odgovorit dal informatička dvorana radi za vrije ispitnih rokova i koje je radno vrijeme? (nadam se da sam na dobrom mjestu)

CroatianAngel
29-05-2012, 21:33
Pozdrav! Jel mi može netko odgovorit dal informatička dvorana radi za vrije ispitnih rokova i koje je radno vrijeme? (nadam se da sam na dobrom mjestu)

Radi.
Radno vrijeme ti je u prvom postu (na dobrom si mjestu). :)

La_Ivana
04-06-2012, 14:43
Pozdrav!

Imam jedno pitanje. Naime jučer sam odjavila rok iz rimskog prava za 6.6., i danas idem na studomat i vidim da mi piše vrijeme ispita za 6.6.2012., jel moguće da nije još ažurirano jer sam zadnji dan odjavila ili je neka greška jer mi sad normalno pokazuje pod ispiti u tijeku kao da je rok prijavljen?

CroatianAngel
04-06-2012, 15:15
Pozdrav!

Imam jedno pitanje. Naime jučer sam odjavila rok iz rimskog prava za 6.6., i danas idem na studomat i vidim da mi piše vrijeme ispita za 6.6.2012., jel moguće da nije još ažurirano jer sam zadnji dan odjavila ili je neka greška jer mi sad normalno pokazuje pod ispiti u tijeku kao da je rok prijavljen?

Prijava/odjava ispita se odmah ažurira.
Upis ocjene/pada pismenog zna zaostati.

Koliko si sigurna da si odjavila?
Ako jesi, i imaš uključenu opciju slanja obavijesti na e-mail (više o tome možeš pročitati na temi studomat), imaš e-mail da si odjavila ispit i pogreška je u radu studomata pa ti tu prijavu na studomatu mogu poništiti u kartoteci. :)

Ako je došlo do greške u radu studomata i nije ti odjavio ispit, a nemaš e-mail o odjavi, ne znam mogu li ti poništiti prijavu ispita. Nazovi kartoteku.

Lorraine
05-06-2012, 23:15
Isti slučaj i kod mene, samo iz obiteljskog prava! Zadnji dan odjavila i još uvijek mi se prikazuje kao da je ispit u tijeku. Ostavila sam jučer molbu u referadi, mogu se samo nadat da će odobrit. :/

aeon
08-06-2012, 22:55
moze li mi netko reci da li knjizara pravnog fakulteta radi subotom ujutro?

BlueMountain
10-06-2012, 16:16
Je li itko od vas zna kako se dobije potvrda o redovnom upisu godine?? Uopće ni ne znam što je to, samo znam da mi treba. Možeš biti za to i izvanredni student i ne moraš polagati ispite redovno??

CroatianAngel
10-06-2012, 16:26
Je li itko od vas zna kako se dobije potvrda o redovnom upisu godine?? Uopće ni ne znam što je to, samo znam da mi treba. Možeš biti za to i izvanredni student i ne moraš polagati ispite redovno??

Zar pitanja postavljate u prvoj temi koju vidite jer vam je teško pročitati NASLOVE topika koji se sastoje od nekoliko riječi?! :baf:
Premjestila sam ti pitanje na ODGOVARAJUĆU temu!


Trebaš običnu potvrdu da si upisan u ovu akademsku godinu, koliko sam te shvatila. Možeš ju isprintati u informatičkoj dvorani. :)

H2O
30-06-2012, 18:57
Slomila sam ruku,a ne mogu više odjaviti pismeni postoji li mogućnost da se pismeni odgovara usmeno ili mogu tražiti da mi se rok poništi, koji su uopće razlozi da se poništi prijava za ispit i uspije li uopće, što moram priložiti....da uopće poduzimam bilo što ili da jednostavno odustanem i čekam 9 mjesec

CroatianAngel
30-06-2012, 19:32
Ne znam mogu li te usmeno ispitati pismeni, ali evo ti info o poništenju prijave:
Studenti koji su prijavili izlazak na ispit, a ispit iz opravdanih razloga nisu odjavili, imaju pravo podnijeti zamolbu za poništenje prijave ispita u roku do sedam dana od isteka roka za odjavu ispita.
Uz zamolbu je potrebno priložiti dokumentaciju kojom se potkrepljuju navodi iz zamolbe.
U osobito opravdanim slučajevima (hospitalizacija i sl.) molba se može podnijeti i nakon isteka navedenog roka.
Kao dokumentaciju priloži nalaz(e) od doktora.

Rok se može poništiti u opravdanim slučajevima (hospitalizacija, smrt u obitelji i slično). Nemoj da ti se bezveze nabije jedan izlazak ako ispitu pristupiti ne možeš, pogotovo ako se radi o ionako teško položivom predmetu jer komisija brzo dođe. :wink:

Kontaktiraj dotičnu katedru, objasni im svoju situaciju i pitaj smiju i mogu li te usmeno ispitati. Za ovo zaista ne znam mogu li i izlaze li u susret studentima. Javi nam može li se to. :)

BaF
30-06-2012, 21:11
Moze, lomili su ljudi i prije ruke.

ena.emich
05-07-2012, 13:07
Do kad radi administracija na faksu (referada, inf dvorana, tajnice katedri), tj. do kojeg datuma?

Danii
05-07-2012, 22:37
Evo ovako meni treba za priznavanje ispita na drugom fakultetu ovjerena preslika indeksa,prijepis ocjena i nastavni plan i program po kojem su kolegiji položeni. Kako ja to mogu dobiti s tim da sam se ispisala s PFZG prije godinu dana?

Hvala.

the blizzard
10-07-2012, 15:30
Do kad rade referade na faksu? trebam nešto ovjeriti,a dns sam zaboravio nazvati. Ako netko ima ikakve podatke,neka napiše. Ako ne-nazvat ću ja sutra.

Pinhas
30-07-2012, 23:01
Radi li referada na faksu preko ljeta? Trebam potvrdu za dopunsko :/

CroatianAngel
30-07-2012, 23:10
Citirati ću kolegicu:


da, ali referada više ne radi.. zadnji dan bio je utorak, onda su imali upise.. tako je meni u mailu napisao

Pinhas
30-07-2012, 23:18
Uzas, kolektivni godisnji.. Sad moram zenu u HZZOu uvjerit indeksom da sam redovan student.. Sretno mi bilo!

Pinhas
06-08-2012, 09:52
Dopunsko se može obnoviti i bez potvrde s faksa.

Potrebno je: 1. Objektivna nemogućnost izdavanja potvrde, 2. Indeks, 3. Službenik koji je u stanju razumjeti smisao potvrde koja se trazi i široko tumačiti pojam potvrde/isprave, 4. Dobra volja službenika, 5. Izvandredna potreba za policom dopunskog, npr. idete u bolnicu ili sl. (na to će vam vjerojatno reći da baš njih briga za to što idete u bolnicu, ali u nekim slučajevima bar može doći kao olakotna okolnost), 6. Upornost

georgee
06-08-2012, 10:13
meni više niš nije jasno za to dopunsko zdravstveno
nisam znao da se više automatski ne produžuje i sad, dignem ja tu potvrdu, natjeram staru da mi to obavi jer je morala i sebi usput i službenica joj veli da mi je već automatski produženo. i doista, bi tako.

ko tu koga jebe?

Pinhas
06-08-2012, 10:18
Meni je rekla zena da mi je u drugom mjesecu isteklo i da opet za godinu dana moram samo produzit.. Pogledaj si na netu do kad ti vrijedi, da nije neka zabuna.. Kolko sam ja shvatio samo policu obveznog ne treba obnavljat

pakosna
06-08-2012, 12:06
ja 2 i pol godine nisam apsolutno ništa produžavala i imala sam dopunsko i sad najednom nemam. ni meni više nije ništa jasno. sva sreća bez problema su mi u hzzo- produžili iako nisam imala potvrdu s faksa, samo indeks.

georgee
06-08-2012, 12:31
Meni je rekla zena da mi je u drugom mjesecu isteklo i da opet za godinu dana moram samo produzit.. Pogledaj si na netu do kad ti vrijedi, da nije neka zabuna.. Kolko sam ja shvatio samo policu obveznog ne treba obnavljat
pogledo sam, stvarno je isteklo
onda je stara otišla i kad je ona bila, dakle jedno mjesec dana poslije (isto isteklo u veljači), na internetu mi je već bilo automatski produženo, još joj je i isprintala to s neta kao dokaz jer nije imala kaj produživati

svi ostali frendovi su mi rekli da njima nije automatski, zapravo nikome se nije automatski
e sad, možda svi nisu bili lijeni ko ja pa su možda odmah obnavljali.. dunno

Malecka
06-08-2012, 13:06
Meni je prošle godine isteklo recimo polovicom srpnja (prigodno, taman kad se referada zatvorial). Nije se automatski obnovilo nego sam digla potvrdu u rujnu i odnijela je. Sad mi istječe 30.9. Bejsikli su oni kreteni jer im ja dižem potvrdu za ak. godinu na isteku.

bellatrix112
08-08-2012, 15:14
koji je proces potreban kako bi se zatražilo izuzeće od određenog profesora? je li potrebno pisati molbe i sl. i kome ih uputiti?

kaktus
09-08-2012, 08:44
Jel zna netko do kad je kolektivni godišnji na faksu? Hvala

leut
09-08-2012, 08:48
27.8.

Dea_L490
03-09-2012, 06:58
Zaboravila sam odjaviti ispit, da li imam ikakve šanse da mi odobre molbu i ponište rok?

the blizzard
03-09-2012, 07:06
Zaboravila sam odjaviti ispit, da li imam ikakve šanse da mi odobre molbu i ponište rok?
pa trebala bi imati nekakav bolji razlog od zaboravljanja odjave...

Dea_L490
03-09-2012, 07:07
pa imam razlog imam temperaturu već tjedan dana, ali ne znam dal je to dovoljno dobro, jer imam osjećaj da to svi napišu ?!

CroatianAngel
03-09-2012, 11:58
Ako imaš neku liječničku dokumentaciju koja to dokazuje svakako pokušaj. Ne znam bi li uvažili ili ne ali ne košta te pokušati. Nije da će te financijski mnogo doći da pokušaš,a na faksu si ovih dana ionako. ;)

Riki
03-09-2012, 13:57
Pozdrav svima! Trebam jednu informaciju, odnosno pomoć. Tekuće akademske godine nisam upisao godinu. Da sad ne rastežem, želja mi je prebacit se na drugi pravni fakultet i zbog toga mi je potreban prijepis ocjena. Budući da mi studomat ne dozvoljava ulaz, jer nemam unesen upisni list ove akademske godine, intreresira me kakav je u ovom slučaju postupak za izdavanje prijepisa ocjena. Hvala!

Fidellis
16-09-2012, 18:34
Pozdrav svima.
Zanima me pošto se moram prebacit na izvanredne, kada dolazim s molbom prvo ju urudžbiram pa ju nosim u referadu jel tako? kolko dana treba da ju potvrde ili je odmah gotova? Nosim ju kod Sofije ili Relkovića ili je svejedno? kod koga je bolje otić? hvala vam :)

Malecka
16-09-2012, 18:40
Nosiš ju u onu referadu u koju pripadaš. Prva i druga godina - sofija; ostale godine - relković.

Fidellis
16-09-2012, 18:43
tnx. a kolko dana treba da ju potvrde ili je odmah gotova?

Insecure
16-09-2012, 19:24
Ja sam svoju predala skupa sa papirima za upis i indexom, nisam dobila nikakvu potvrdu natrag i nista, predala molbu za prelazak u izvanredne i ostatak papira, dosla za par dana kad su rekli da dodjem po index i to je to.
Pretpostavljam da ces i ti tako, nema ti bas smisla nosit molbu pa tek kasnije index i ostalo... Dakle za par dana, kad ti je gotov index.

rozika.
17-09-2012, 11:46
koji broj trebam nazvati ako mi nije evidentiran prolaz seminara iz GP2? zovem u tajništvo katedre, habijan, ali se nitko ne javlja :O

blablaa
19-09-2012, 18:28
treba li mi molba ukoliko ne želim više odgovarati kod profesora koji me prošli put rušio ili kako to funkcionira? hvala unaprijed :)

Malecka
19-09-2012, 19:21
koji broj trebam nazvati ako mi nije evidentiran prolaz seminara iz GP2? zovem u tajništvo katedre, habijan, ali se nitko ne javlja :O
Tajnicu katedre, podredno kartoteku.


treba li mi molba ukoliko ne želim više odgovarati kod profesora koji me prošli put rušio ili kako to funkcionira? hvala unaprijed :)
Kod pismenog ispita napišeš na ispit, kod usmenih ispita javiš se tajnici katedre prije kraja odjava.

blablaa
20-09-2012, 16:26
napišem kod koga želim odgovarati ili osobu kod koje ne želim odgovarati navedem ? :D

Malecka
20-09-2012, 16:40
Nemaš pravo biranja profesora, nego pravo isključenja onoga koji te rušio na usmenom prošli put.

nelly
21-09-2012, 10:15
ej ljudi...ako bi mi mogo neko rec vezano za popunjavanje molbe za nastavak indeksa,sta da napisem pod razlog-popunjen indeksa..glupo pitanje al sta cu

Snow White
21-09-2012, 10:40
da, napises da ti je sadasnji indeks popunjen. tako sam ja napisala kad sam ispunjavala tu molbu:)

ela1989
21-09-2012, 12:56
Pitanje, pošto se sad sve molbe nosu u referadu, dal mogu pri upisu donjeti molbu za testiranje semstra ili moram prvo nositi molbu i onda se upisivati?

vatra
21-09-2012, 13:09
Pitanje, pošto se sad sve molbe nosu u referadu, dal mogu pri upisu donjeti molbu za testiranje semstra ili moram prvo nositi molbu i onda se upisivati?

Pa piše ti da molbe za testiranje semestra bez potpisa nastavnika, uz uplatnicu od 150 kn predaju se nakon upisa na studmatu a pri predaji indeksa u referadu.

vatra
21-09-2012, 13:11
Imam pitanje vezano uz produženje indeksa, dal molba najprije ide u referadu ili ju je potrebno najprije odnjeti u pisarnicu pa onda u referadu?

Alita
21-09-2012, 13:15
U referadu, po novome.

honey
21-09-2012, 14:20
Budući da se upisujem na drugi faks, trebam poništiti svoju x-icu da mogu dobiti novu, jel mi treba neka molba za to ili mi to automatski srede kod ispisa?

lithium
23-09-2012, 14:32
Pozdrav, za produživanje zet kartice moram isprintati onaj papir na faxu ali ništa u referadi jelda? e a mogu li ja to obaviti prije upisa, značu uplatit si godišnju kartu ili tek kad budem upisana? molim Vas za odgovor, pišem ovdje jer se pitanje otprilike odnosi na izdavanje potvrda

Malecka
23-09-2012, 14:55
Na šalterima zeta uzmeš njihov obrazac, ispuniš ga bez slike i odneseš u referadu da ti ovjere. Vjerujem da imamo topik o pokazu di ovo piše.

lithium
23-09-2012, 16:07
aha hvala puno, ali je li svejedno obavim li to prije upisa ili mora biti kad se upišem?pitam jer bih trebala ovaj tjedan.. oprostite još jednom nisam mogla naći topic!

CroatianAngel
23-09-2012, 17:29
aha hvala puno, ali je li svejedno obavim li to prije upisa ili mora biti kad se upišem?pitam jer bih trebala ovaj tjedan.. oprostite još jednom nisam mogla naći topic!

Ako to obaviš prije upisa još uvijek nisi upisana u akademsku godinu 2012/2013 i studentska prava ti za nju nisu produžena. Ako obaviš nakon upisa, upisana si u akademsku godinu 2012/2013 te imaš i studentska prava za istu.

Btw, topik koji se zove Index, X-ica i ZET pretplatna kartica ("pokaz") malo niže ovdje na papirologiji je teško naći? Da samo čitate nazive topika, našli biste odgovarajuće teme. :wink:

caesarus 14
23-09-2012, 17:53
dobio sam od zavoda za mirovinsko osiguranje potvrdu o redovnom studiranju koju im moram nazad vratit ovjerenu do kraja ovog(9) mjeseca ..a posto upis namjeravam ostvarit tek nakon dekanskog dal ce im to predstavljat neki problem ? ..ako netko ima iskustva s tim ..hvala

Fidellis
24-09-2012, 00:16
Budući da se upisujem na drugi faks, trebam poništiti svoju x-icu da mogu dobiti novu, jel mi treba neka molba za to ili mi to automatski srede kod ispisa?

također ista situacija i kod mene... ja ću sutra kod gospođe Sofije reći da su mi tako rekli na novom faksu. Jer kužiš, u pravilu možemo imati samo jednu iksicu... E poslao sam ti privatnu poruku vezano za to! :)

honey
24-09-2012, 03:28
također ista situacija i kod mene... ja ću sutra kod gospođe Sofije reći da su mi tako rekli na novom faksu. Jer kužiš, u pravilu možemo imati samo jednu iksicu... E poslao sam ti privatnu poruku vezano za to! :)


I ja isto, iako mislim da je moja već poništena jer mi ne da ni da odem u studomat ni u onaj centar za x-ice.

(i za svaki slučaj, ako ne vidiš, poslala sam ti odg :) )

Darkbuster
24-09-2012, 10:19
Kada se indeks smatra popunjen? Ostalo mi je naime jos 2 stranice (ne lista nego bas stranice). Je li to dovoljno za ovaj semestar pa da onda produzujem tek na zimu ili?

Rita
24-09-2012, 10:55
Popunjen je kad nema više mjesta za žigove ili za upis semestra...pošto će ti za ovaj semestar zalijepiti koje si predmete upisao, ako nemaš mjesta za žigove, trebat će ti novi. Žigove ti inače mogu lupiti i na stranicama prije upisa semestra, ako imaš mjesta na prethodnim stranicama.

Malecka
24-09-2012, 11:01
Kad hoćeš. Ja imam također trenutno samo 2 stranice, tu nek nalijepe naljepnicu (to im je dovoljno).

katarina123
24-09-2012, 11:03
ako sam izvanredni student je li moguće poslati molbu da platim fax u dvije rate ?

CroatianAngel
24-09-2012, 11:35
ako sam izvanredni student je li moguće poslati molbu da platim fax u dvije rate ?

Točno je određeno kad se školarina plaća, nema podjele na više rata od određenog.

Zimski semestar se plaća kod upisa u zimski i ljetni kod upisa u ljetni. The end.

TG
28-09-2012, 11:01
pozdrav:)

trebam produženje indeksa+ upis 5. E sad,
1.S obzirom da prvo trebam obavit cijeli taj postupak pa onda upisati se, koliko traje postupak dok oni odobre novi indeks i cijela ta procedura s tim da se moram poslije toga još upisati u 5.?

2.Koji broj na poziv trebam upisati kod produženja indeksa s obzirom na onih 250 kn koje plaćam za to? Isti koji je i kod upisa i plaćanja školarine, samo je svrha drukčija ?

Rita
28-09-2012, 11:18
Odi kod Relkovića, on će ti dati papirić sa svim potrebnim podacima, tamo piše i broj za uplatu (mislim da je isti, no nisam skroz sigurna). Procedrura traje 2 dana.

Insecure
28-09-2012, 12:40
pozdrav:)

trebam produženje indeksa+ upis 5. E sad,
1.S obzirom da prvo trebam obavit cijeli taj postupak pa onda upisati se, koliko traje postupak dok oni odobre novi indeks i cijela ta procedura s tim da se moram poslije toga još upisati u 5.?

2.Koji broj na poziv trebam upisati kod produženja indeksa s obzirom na onih 250 kn koje plaćam za to? Isti koji je i kod upisa i plaćanja školarine, samo je svrha drukčija ?

Sta se to ne moze skupa sve predat, uplatnica za index, uplatnica za skolarinu, novi index i odmah da te upisu? Ionako ce sve stavljat u novi index.

Coccolino
28-09-2012, 13:14
ja sam lani radila novi indeks i sve zajedno sam predala kad sam se upisivala.
možda se ove godine nešto promijenilo

Malecka
28-09-2012, 19:57
Sve se predaje skupa.

TG
28-09-2012, 20:33
ok,dobila sam neke krive informacije onda :)hvala

house_music_23
29-09-2012, 16:26
Eto i mene u iznimno nezgodnoj situaciji.

Na dekanskom bi trebao polagati naciju 8. put,i prijavio sam je ,no sinoć me uhvatila temperatura od skoro 40 i nikako ne bih želio u takvom stanju polagati ispit koji mi toliko znači.Što da učinim? Unaprijed hvala na savjetima.

Alita
29-09-2012, 16:35
ne možeš odjaviti jel.
(6) Ako student nije pristupio polaganju ispita, a nije odjavio ispit sukladno stavku 4. i 5. ovog članka prijavljeni mu se ispit uračunava u ukupan broj mogućih izlazaka na ispit iz istog nastavnog predmeta, sukladno članku 28. ovog Pravilnika, osim u osobito opravdanim slučajevima, o čemu odlučuje dekan na temelju odgovarajuće priložene dokumentacije.

nabavi medicinsku dokumentaciju, potvrdu od doktora da nisi bio u stanju ici na ispit i ovo gore ucini.

house_music_23
29-09-2012, 16:57
Znam da ne mogu odjaviti,prošlo je vrijeme odjave,tj.za dekanski piše da se ispiti ni ne mogu odjaviti.To je ono što me brine.Ukoliko nabavim liječničku dokumentaciju i donesem je negdje dan ili dva nakon ispita misliš da bi trebalo sve biti u redu?

2003
29-09-2012, 16:57
[QUOTE=house_music_23;665828]Eto i mene u iznimno nezgodnoj situaciji.

Na dekanskom bi trebao polagati naciju 8. put,i prijavio sam je ,no sinoć me uhvatila temperatura od skoro 40 i nikako ne bih želio u takvom stanju polagati ispit koji mi toliko znači.Što da učinim? Unaprijed hvala na savjetima.[/QUO

nemoj se nadati ponistenju,jer ga 100% neces dobiti!!! provjerena informacija(jedino smrtni slucajevi i hospitalizacije),ne zelim te plasiti,ali moras izaci! govorim iz iskustva jer sam imala istu situaciju,a ako si se spremio za ispit, a vjerojatno jesi ne moras se bojati ni temperature ni smaka svijeta jer ces u svakom trenutku pjevati gradivo i nece te smetati nikakvi vanjski faktori

cute but psycho
29-09-2012, 18:51
Znam da je negdje pisalo ali nikako ne mogu naći... gdje da podignem novi AAI identitet?

kabala
29-09-2012, 19:19
Znam da je negdje pisalo ali nikako ne mogu naći... gdje da podignem novi AAI identitet?

moras u referadu.mozes i prilikom upisa usput zatraziti,ali trebas uplatit na ziro racun fakulteta 20kn.

dmitar zvonimir
02-10-2012, 13:51
Pozdrav,
Zanima me da li je itko pisao molbu za izuzeće od zabrane polaganja ispita 3 mjeseca? Kakva je procedura, koje razloge uvažavaju? HVALAAA! :zekowink:

Malecka
02-10-2012, 15:56
Ne postoji takva molba. Zašto za tebe ne bi vrijedila zabrana od 3mj, za druge bi...

vita5
02-10-2012, 17:09
Upisala sam višu godinu, obavila upis u referadi, platila školarinu i shvatila da nisam trebala :mad2:
Relković mi je odgovorio da onda pišem molbu za povrat sredstava. Što bi trebala točno pisati?
Hvala :D

flowerpower
06-10-2012, 18:05
Pri prijelazu sa redovnog na izvenredni studij je potrebno prije upisa dostaviti molbu u referadu. jel postoje kakva pravila sto sve tocno treba napisati??

karyme
07-10-2012, 21:07
Upisala sam godinu preko studomata i posto sam izvaredovan student mora čekati 15.10 da predam index u referadu, dali do tada moram čekati kako bi mogla isprinatati novu molbu vezano za zdrastveno?

galatea
07-10-2012, 22:41
Pri prijelazu sa redovnog na izvenredni studij je potrebno prije upisa dostaviti molbu u referadu. jel postoje kakva pravila sto sve tocno treba napisati??

ne, napišeš nešto u stilu: molim prebacivanje sa statusa redovnog studenta na status izvanrednog studenta zbog ponovnog pada 1.godine
i to je to

ONJO
08-10-2012, 19:02
Moze li se prijavni list poput molbe nabaviti drugdje?? :D

ILA
09-10-2012, 23:05
Sta se to ne moze skupa sve predat, uplatnica za index, uplatnica za skolarinu, novi index i odmah da te upisu? Ionako ce sve stavljat u novi index.
A jel pozivni broj na uplatnicu (za index) isti ko i ovaj novi za upisninu i školarinu? (dakle s obzirom na godinu koju upisujemo)?

Bettypooh
09-10-2012, 23:41
pozdrav,je li mi moze netko napisati koji su razlozi potrebni da bi se moglo traziti mirovanje?

Bettypooh
09-10-2012, 23:45
ispricavam se,tek sad vidim da sam na krivo mjesto postavila pitanje

Insecure
10-10-2012, 12:00
A jel pozivni broj na uplatnicu (za index) isti ko i ovaj novi za upisninu i školarinu? (dakle s obzirom na godinu koju upisujemo)?

Po informacijama koje sam dobila, jest, isti je kao za upisnine i skolarine, samo je svrha drukcija jerbo ovdje ti je svrha produzenje indeksa.

Carli
13-10-2012, 09:38
Bok,

imam veliki problem, molim vas za pomoc...nisam se sinoc uspjela upisati na stuomatu (znam da nisam trebala cekati zadnji cas )...Firma u kojoj radim mi je vec uplatila skolarinu. Znam da sad trebam pisati molbu ali me strah da li ce mi odobriti naknadni upis preko studomata ili cu izgubiti pravo daljnjeg studiranja. Imate li kakva iskustva ili informacije o tome da li se te molbe odobravaju ?

1234
13-10-2012, 10:05
moja frendica se prošli semestar zaboravila upisati preko studomata i molbu je odnijela relkoviću taj dan kad smo se i mi ostali išli upisati i odmah su joj odobrili samo je morala uplatiti kojih 100-200 kn, (nisam ziher više koliko) za naknadni upis! tako da nemaš brige, neće te istjerat s fakulteta :thumbup:

Carli
13-10-2012, 10:51
Hvala ti na info, sad mi je lakse cekati ponedjeljak :) ... Panicarim od 6 ujutro :P

miss-luce
13-10-2012, 15:41
Malo blesavo pitanje ali zanima me da li je gosp. Relković ažuran po pitanju odgovaranja na mail i koliko? Tipa, ako mu ga danas pošaljem, mogu li očekivati odgovor prije ponedjeljka?

hanibani
13-10-2012, 15:47
Malo blesavo pitanje ali zanima me da li je gosp. Relković ažuran po pitanju odgovaranja na mail i koliko? Tipa, ako mu ga danas pošaljem, mogu li očekivati odgovor prije ponedjeljka?

odgovorit će ti čim vidi :)

Singularis
14-10-2012, 15:32
Pozdrav,
molbu za testiranje semestra po novome ne treba urudžbirati?

Django
15-10-2012, 16:07
Propustio sam rok za upis preko studomata do 12.10. (zato jer sam mislio da izvanredni studenti sve to obavljaju ovaj tjedan, glup sam, znam)


Pitanja:

1) znam da moram napisati molbu i uplatiti uplatnicu na 150kn, samo me zanima što sve moram napisati u molbi (nakandani upis?), na što glasi uplatnica (na naknadni upis?), koji je poziv na broj (jel isti onaj kao i za upis),te koji je modul

2) hoće li mi se nako npredaje molbe i uplatnice na 150kn otvoriti opcija upisa godine na studomatu ili sve rješavam na referadi?

3) da li ŠKOLARINU I UPISNINU uplaćujem prije nego što odem na referadu s tom molbom i uplatnicom na 150kn ili to plaćam naknadno, nakon što mi bude odobren taj upis? Kako sad uopće biram ispite i vježbe koje ću upisati?


Poslao sam Relkoviću mail prije podne, ali vjerojatno još nije vidio. Bio sam i na referadi kod njega maloprije ali mi je dao do znanja da mu nije uredovno vrijeme pa nisam uspio saznati koja je točno procedura, ići ću sutra u 10. My bad, znao sam da je prošlo 12 sati ali sam ipak htio pokušati, rekoh, možda mi se posreći :)

Django
15-10-2012, 17:59
Molba je par kuna,ali moram im dati i uplatnicu na 150kn.

Rose Sélavy
16-10-2012, 16:11
Pitanje, izvršila sam danas uplatu, a upisala sam krivi poziv na broj, što mi je za činiti? (((
Planirala sam sutra ić na upise, što mi je za činit?

Django
16-10-2012, 16:50
^Nisam siguran (i neka me netko ispravi ako griješim), ali mislim da ti to njima služi više-manje za lakše snalaženje. Mislim da te nemora bit strah da ćeš opet morat uplaćivat...

Django
16-10-2012, 16:58
Evo ovako, ZA SVE ONE KOJI SU PROPUSTILI ROK UPISA PREKO STUDOMATA, upis izgleda ovako:

- upisni list (jel se tak to zove? uglavnom, to je onnaj formular kojeg pokupite u sobi 54)
- indeks
- uplatnica za školarinu i upisninu
- uplatnica za naknadni upis akademske godine (150kn)
- molba za pravni fakultet (3kn u knjižri na TMT3) nju ispunite za 3 minute, ništa posebno
- to sve donesete Relkoviću (referada) koji će vas pitati koje predmete/seminare/vježbe upisujete i to mu izdiktirate, on ih zabilježi na upisnom listu i kaže vam kad da dođete po indeks i kad odabirete seminar/vježbe na str faksa

Django
17-10-2012, 11:45
Note- jučer sam predao sve one papire (vidi gornji post) i već danas su mi na stranici faksa otvorili mogućnost odabira vježbi (seminar iz tog semestra sam već položio).

Tak da, ako ste u istoj situaciji kao i ja, ulogirajte se na str faksa i provjerite jesu li i vama otvorili odabir vježbi/seminara.

pupsy
17-10-2012, 16:21
Zna netko dal mogu isprintat potvrde uz predočenje iksice? Rekli su mi u referadi da po index dođem za 2 tjedna i ne znam šta ću ako je potreban index...meni te potvrde hitno trebaju.

snow
17-10-2012, 16:27
možeš :) ja sam jučer bila i imala sam samo iksicu.

Bepinaa
17-10-2012, 20:03
trebala bih hitno,znaci sutra,odnijet jedan papir da mi se u referadi ovjeri odnosno stavi taj žig,pa me zanima hoće li to bit problem buduci da su jos ovaj tjedan upisi za izvanredne? :)

La_Ivana
17-10-2012, 22:27
Da li itko zna je li potrebno da se osobno dođe po AAI identitet s uplatnicom, ili to može netko umjesto nas, pošto nisam iz Zagreba?

Insecure
17-10-2012, 22:54
trebala bih hitno,znaci sutra,odnijet jedan papir da mi se u referadi ovjeri odnosno stavi taj žig,pa me zanima hoće li to bit problem buduci da su jos ovaj tjedan upisi za izvanredne? :)

Ma ne bi trebao bit problem, zamoli nekog pred vratima u redu da te pusti da ne cekas u redu za ovjeru jednog papira, udji unutra i rijesi to :)

pupsy
18-10-2012, 09:54
Danas sam isla printati potvrde,ali nisam uspjela i pise mi da nisu zadovoljeni svi uvjeti u akademskoj godini te da se javim u studentsku službu. Zna netko da li to ima veze zato što sam upisala parcijalu pa trebam prvo položiti preostale ispite, inače mi treba za zdravstveno i potvrda za stipendiju.

Bepinaa
19-10-2012, 16:47
Ma ne bi trebao bit problem, zamoli nekog pred vratima u redu da te pusti da ne cekas u redu za ovjeru jednog papira, udji unutra i rijesi to :)

evo uspjela,nije bilo problema i zena je stvarno ljubazna bila :thumbup:

holly_golightly
21-10-2012, 21:28
Zna netko dal mogu isprintat potvrde uz predočenje iksice? Rekli su mi u referadi da po index dođem za 2 tjedna i ne znam šta ću ako je potreban index...meni te potvrde hitno trebaju.

ja sam u istoj situaciji! hitno su mi potrebne potvrde. mene zanima samo da li se mogu isprintati potvrde ukoliko nije proveden upis do kraja, odnosno ako imamo još onu zvijezdicu na studomatu?

1234
21-10-2012, 21:59
ja sam probala, ne može se ako nije proveden upis do kraja :(

pupsy
22-10-2012, 07:02
ja sam u istoj situaciji! hitno su mi potrebne potvrde. mene zanima samo da li se mogu isprintati potvrde ukoliko nije proveden upis do kraja, odnosno ako imamo još onu zvijezdicu na studomatu?

I ja imam tu zvjezdicu... Koliko im uopće treba da obave te dodatne provjere? Meni će proći rokovi za predaju tih potvrda ako to ne isprintam ovaj tjedan.

holly_golightly
22-10-2012, 09:55
I ja imam tu zvjezdicu... Koliko im uopće treba da obave te dodatne provjere? Meni će proći rokovi za predaju tih potvrda ako to ne isprintam ovaj tjedan.

ja sam redovni i predala sam index 4.10. i stvarno mi nije jasno kako mi još nisu obavili te provjere.frendica koja je izvanredni vec ima proveden upis a ja nemam. idem danas u referadu pitati.

pupsy
22-10-2012, 16:33
ja sam redovni i predala sam index 4.10. i stvarno mi nije jasno kako mi još nisu obavili te provjere.frendica koja je izvanredni vec ima proveden upis a ja nemam. idem danas u referadu pitati.

Jel možeš napisati kaj su ti rekli u referadi? Ja idem sutra :)

tufna
24-10-2012, 08:51
upisala sam prošli tjedan 3.put 2. godinu kao izvanredni student i platila 2700 kn upisnine i školarine. s obzirom da studiram na još jednom fakultetu, odlučila sam ipak ne nastaviti paralelno studiranje na pravu. zanima me imam li pravo na povrat školarine ako se odem ispisati?

malimrav85
24-10-2012, 08:54
Ne.

caesarus 14
24-10-2012, 15:16
na potvrdi koju sam dns uzeo za javni prijevoz mi pise da sam redovno upisan u 1 godinu...a redovno sam dao 1 godinu (ostao mi OPPD) i tak mi pise i na studomatu kao 1.godina i ponovni upis.... a u indexu imam ljepo upisane sve predmete iz 3 semetra...ko je tu lud i jel treba poduzimat nesto il je to tak? hvala

2003
24-10-2012, 15:39
zanima me da li se molbe naplacuju ili ne?naime prosli tjedan sam pisala molbu i platila 150 kn dok moja frendica nije ili ovisi sta se trazi molbom?hvala

Malecka
24-10-2012, 16:10
Sama molba je besplatna ako ju isprintaš ili košta tipa 1 kn ako ju kupiš u knjižari.
Uplata putem uplatnice (znači ne plaćanje molbe) ovisi o tome što tražiš novi indeks, potpise, naknadni upis itd.

Dea_L490
24-10-2012, 21:57
Da li za zdravstveno osiguranje preko fakulteta je dovoljno samo u informatičkoj isprintati molbe ili moram još nešto napraviti? Tražila sam proceduru na web-u faxa, ali nisam ništa našla. Hvala.

Insecure
25-10-2012, 10:16
Da li za zdravstveno osiguranje preko fakulteta je dovoljno samo u informatičkoj isprintati molbe ili moram još nešto napraviti? Tražila sam proceduru na web-u faxa, ali nisam ništa našla. Hvala.

Trebas tiskanicu T-2 ispunit one podatke koje ispunjavas ti i koji se ticu tebe, a onda je skupa sa potvrdom o prebivalistu i potvrdom da si redovni student odnijet kod teta Stane i reci da molis da ti ispuni podatke na tiskanici u svrhu reguliranja zdravstvenog. Ona ce ti tu na toj istoj tiskanici ovjerit i ispunit sto jos ona treba, uzet potvrdu da si redovni, pa je najbolje da isprintas odmah takve dvije i onda sa tom ispunjenom tiskanicom, uvjerenjem o prebivalistu i drugom potvrdom da si redovni ides u HZZO.
Oni ce tamo ovjerit svoj dio na tiskanici i eto, tad si osigurana. Tiskanica se ispunjava u 3 primjerka, jedan vracas teta Stani na fax, jedan ce ti uzet u HZZO-u a jedan ce ostat tebi.
Zdravstvena iskaznica ce ti stic na fax, pa ce ti u HZZOu reci kad otprilike i podizes je isto kod Stane, ali nacelno se mozes koristit i sa tom tiskanicom dok ne bude gotova zdravstvena.
Nadam se da sam bila jasna :)

Dea_L490
25-10-2012, 11:18
Jesi, hvala ti puno :)

josoroso
29-10-2012, 22:16
Trebas tiskanicu T-2 ispunit one podatke koje ispunjavas ti i koji se ticu tebe, a onda je skupa sa potvrdom o prebivalistu i potvrdom da si redovni student odnijet kod teta Stane i reci da molis da ti ispuni podatke na tiskanici u svrhu reguliranja zdravstvenog. Ona ce ti tu na toj istoj tiskanici ovjerit i ispunit sto jos ona treba, uzet potvrdu da si redovni, pa je najbolje da isprintas odmah takve dvije i onda sa tom ispunjenom tiskanicom, uvjerenjem o prebivalistu i drugom potvrdom da si redovni ides u HZZO.
Oni ce tamo ovjerit svoj dio na tiskanici i eto, tad si osigurana. Tiskanica se ispunjava u 3 primjerka, jedan vracas teta Stani na fax, jedan ce ti uzet u HZZO-u a jedan ce ostat tebi.
Zdravstvena iskaznica ce ti stic na fax, pa ce ti u HZZOu reci kad otprilike i podizes je isto kod Stane, ali nacelno se mozes koristit i sa tom tiskanicom dok ne bude gotova zdravstvena.
Nadam se da sam bila jasna :)

jel se ovo odnosi na nas koji smo redovni, a navršili smo 26. ?i jel postoji neki rok za to? ja sam prije bila osigurana preko tate, a onda prošle g. je on završio na biro-u pa su me prebacili da sam osigurana preko faksa, ali morala sam donijeti samo onu potvrdu što se isprinta u informatičkoj.. e sad sam neki dan napunila 26. i sad me zanima jel trebam to sve sad raditi?i nadam se da rok od mjesec dana ( ako postoji ) teče od rođendana, ne od upisa jer inače ne stignem to napraviti u ova 2 dana, jer nisam u zg!
a što se tiče potvrde o prebivalištu, jel to još uvijek ima ona neka caka ako si redovni, pa ne moraš platiti one takse 40kn, jel mi za to isto treba potvrda s faksa? molim vas da mi netko brzo odg, sad me uhvatila panika da ću izgubiti zdravstveno :down:

sunce moje malo
30-10-2012, 13:10
jel znate za prijepis ocjena, gdje i kako se moze dobit?? vidim da su neki vec postavljali to pitanje, ali ne mogu nac odgovor :(

brinette
30-10-2012, 13:12
studomat, informatička dvorana.

sunce moje malo
30-10-2012, 13:24
studomat, informatička dvorana.

hvala!

phistos
31-10-2012, 12:17
Jel zna netko dal fax danas radi skraćeno?

tea
04-11-2012, 09:59
Kolege,
Vec sad dva puta bila podici indeks,medutim nije mi jos gotov,sad me zanima posta ovaj tjedan necu biti u mogucnosti otici do faksa,da li postoji ikakav problem ako indeks podignem tek iduci tjedan?

shootingstar
04-11-2012, 10:00
Kolege,
Vec sad dva puta bila podici indeks,medutim nije mi jos gotov,sad me zanima posta ovaj tjedan necu biti u mogucnosti otici do faksa,da li postoji ikakav problem ako indeks podignem tek iduci tjedan?

Nema nikakvih problema. Indeks ti je tamo i čekat će te dok ga ne pokupiš.

Danii
08-11-2012, 23:33
jel znate za prijepis ocjena, gdje i kako se moze dobit?? vidim da su neki vec postavljali to pitanje, ali ne mogu nac odgovor :(
Znam da je u pitanja inače informatička dvorana.
A što ako smo ispisani s fakulteta već dvije godine a treba nam prijepis ocjena.Gdje onda idemo?

Browneyes
08-11-2012, 23:37
Referada. Relković. Valjda se do sada oporavio od upisa.

mala1911
12-11-2012, 20:21
Nisam prijavila ispit preko Studomata, predala sam danas molbu u referadu, rekla je da bi moglo kao biti odlučeno već danas ili sutra...kako ja znam što je odlučeno? :) na studomatu mi se u ispitima u tijeku pojavi i taj ispit ili?

Zoya19
14-11-2012, 20:23
Kolege, zaboravila sam podići index na vrijeme, 6.11, u kartoteci. Planiram to učiniti ovaj petak.
Pretpostavljam da neće biti nikakvih posljedica?
I ovaj tjedan nema nikakvih predavanja radi rokova pa me zanima da li kartoteka uopće radi, u normalno uredovno vrijeme?
Thx.:)

Cuks
27-11-2012, 20:37
Pozdrav svima!

Propustio sam upise u godinu 2012/2013. Inače sam trebao upisati prvu godinu pa me zanima kakva su iskustva sa odobravanjem molbi i koliko bi u konačnici morao uplatiti te da li se u to uračunava i školarina od 300 kn?

Hvala. :)

Malecka
27-11-2012, 20:57
Prvi puta prvu godinu (brucoš) ili ponovni upis?

Cuks
28-11-2012, 10:16
Prvi puta prvu godinu (brucoš) ili ponovni upis?

Ponovni upis na prvu godinu.

little_snowflake
28-11-2012, 12:25
jel ima tko kakvih saznanja hoće li sutra inf. dvorana raditi normalno do 16 sati ili je za sutra predviđen kakav seminar tamo?? Hvala :)

positive
10-12-2012, 21:05
pardon ak vec pise al zanima me ak nekom dam indeks sve sifre i to jel mi moze isprintat potvrdu u informatickoj??!! pliz ak neko zna sigurno,hitno mi je.....hvala!

damjan
11-12-2012, 15:46
pardon ak vec pise al zanima me ak nekom dam indeks sve sifre i to jel mi moze isprintat potvrdu u informatickoj??!! pliz ak neko zna sigurno,hitno mi je.....hvala!

da, ne gledaju kolege tamo sliku u indexu, već samo ime.

upravabrate
02-01-2013, 21:11
jedno pitanje- zna li netko radi li sutra referada?

brinette
02-01-2013, 23:28
ako ti išta znači, prošle god za vrijeme "zimskih praznika" nije radila, pretpostavljam da je to neko pravilo, ipak za svaki slučaj, probaj nazvati.

upravabrate
02-01-2013, 23:53
ako ti išta znači, prošle god za vrijeme "zimskih praznika" nije radila, pretpostavljam da je to neko pravilo, ipak za svaki slučaj, probaj nazvati.

hvala!

vuffek
03-01-2013, 15:12
Danas je radila.

joja
05-01-2013, 15:28
zanima me kome se trebam javiti ako mi je na studomatu krivo upisana ocjena sa ispita? referada, inf. dvorana? hvala!

brinette
05-01-2013, 15:46
zanima me kome se trebam javiti ako mi je na studomatu krivo upisana ocjena sa ispita? referada, inf. dvorana? hvala!

tajnici katedre s čijeg ispita ti je krivo upisana ocjena.

joja
06-01-2013, 15:17
tajnici katedre s čijeg ispita ti je krivo upisana ocjena.


hvala puno! :)

99999999999
16-01-2013, 15:31
Treba mi za stipendiju prijepis ocijena...gdje i kako to uzeti

andrea12
21-01-2013, 19:03
Imam jedno pitanje! Trebala sam sada u drugom mjesecu riješiti predmete koji su mi ostali iz ljetnog semestra druge godine, ako ih ne položim morati ću ih nanovo platiti, međutim slomila sam nogu i nema šanse da uspijem otići na te ispite, sad me zanima dali mogu pisati molbu da to ne platim ponovno ili kako;)?

tricija
24-01-2013, 19:48
zaboravila sam prijaviti seminar i molbu sam predala Relkoviću. Rekao je da sutra nazovem katedru i provjerim je li mi odobreno. Zanima me je li inale odobre ili kako to ide? Je li itko ima iskustva? I da, za provjeru je li mi odobreno zovem tajnicu katedre ili asistenta seminara?

galatea
24-01-2013, 20:15
odobre ti to inace, zovi tajnicu katedre

cute but psycho
30-01-2013, 18:32
Danas sam trebala imati usmeni ali nisam mogla doći zbog bolesti (kronična bolest), znam da je rok sedam dana od zadnjeg dana roka odjave što bi znaćilo da do petka trebam predati zamolbu da mi ponište prijavu jer mi je iduća komisija a na nju mi se baš nejde.
Kome to nosim? Relkiju ili?

galatea
30-01-2013, 18:41
da

dandy cowboys
06-02-2013, 16:51
Molim vas.... zna li itko tko je to prodekan za nastavu?

sibenik
13-02-2013, 16:22
Predaje li se molba za potpis i uplatnica od 150kn pri upisu ljetnog semestra (nemam potpis iz zimskog) ili pri upisu slijedeće godine u slijedećem zimskom semestru?

superfly
13-02-2013, 16:35
pri upisu u novu akademsku godinu.

Malecka
13-02-2013, 16:36
Pri upisu godine u rujnu.

Acta,non verba
18-02-2013, 11:27
ako itko moze pomoci..igrom slucaja sam preplatila iznos za skolarinu, pa kako dobiti povrat novca-te razlike? da li sjeda na racun koji dadjem ili osobno na faxu ili kako? hvala

Inaka
24-02-2013, 17:14
nemam potpis iz kpp-a,isključivo se molba za potpis predaje u rujnu,nikako ranije? i to znaći da ne mogu pristupiti ispitu prije rujna tj.bez potpisa???tnx

superfly
24-02-2013, 17:21
potpis ti treba kako bi upisala iduću akademsku godinu tako da to rješavaš pri upisima u rujnu.
na ispit možeš izaći i bez potpisa. možeš ga probati i na usmenom namoliti :mrgreen:

nickap
24-02-2013, 21:02
moze li mi netko,moli vas rec postupak nastavka indeksa, kako to ide? molbe i uplatnica,kamo s molbom? u pisarnicu ili referadu? i jel bas moram imat novu sliku ili mogu uvalit sliku koja je i u starom indeksu (imam visak tih slika)

Grizzly
24-02-2013, 22:20
odgovor ćeš naći u ovom topicu:

Index, X-ica i ZET pretplatna kartica ("pokaz")
http://www.pravokutnik.net/forum/showthread.php/2119-Index-X-ica-i-ZET-pretplatna-kartica-%28-quot-pokaz-quot-%29

žabac vrabac
25-02-2013, 12:00
Molim pomoć! Hitno mi je! Izgubila sam indeks aaaaaaaaaaaa :( Kaj sad? Molim vas netko, plače mi se od muke.

Tyr
03-03-2013, 19:56
Propustio sam zadnji dan za upis na studomat i nisam upisao ljetni semestar preko studomata, što učiniti da ga upišem? Jel se to može kako riješiti? Kome se trebam obratiti?

nivea
05-03-2013, 11:18
Propustio sam zadnji dan za upis na studomat i nisam upisao ljetni semestar preko studomata, što učiniti da ga upišem? Jel se to može kako riješiti? Kome se trebam obratiti?

meni je relković rekao da moram napisat molbu, uplatit još 150 kn, i uplatit normalno školarinu. ali mi je brzinom svijetlosti poklopio pa ne znam nikakve detalje

nivea
05-03-2013, 12:17
treba li ovu molbu za naknadni upis semestra urudžbirati i ako treba, kako se to radi? :)

virtual_insanity
22-03-2013, 14:47
mogu li kao izvanredni student dobiti potvrdu za zdravstveno osiguranje?

Malecka
22-03-2013, 15:40
Kak to misliš?

virtual_insanity
22-03-2013, 15:45
krivo sam se izrazila..mogu li dobiti potvrdu da studiram iako sam izvanredni student?

kikka
25-03-2013, 15:36
koji je mail od relkovica?jel drelkovic@ pravo.hr?poslala sam na taj ali nema odgovora...nasla sam taj tu na forumu...

tena
25-03-2013, 16:39
mislim da je mail u redu,ali znam da danas relković nije bio na faksu pa ti vjerojatno zato još nije odgovorio..

Rita
25-03-2013, 17:29
Ispravan mail je: danijel.relkovic@pravo.hr

Malecka
25-03-2013, 17:37
I ovaj drugi je ispravan.

Stella55
26-03-2013, 21:55
Zna netko možda radi li faks ovaj četvrtak? Pitam radi predostrožnosti, ne bih se htjela neugodno iznenaditi, jer moram nešto obaviti.

ruby
26-03-2013, 22:05
Radi

chago1991
13-04-2013, 16:02
HITNO!
ima li sanse da mi uspiju prijaviti ispit ako ga nisam prijavio preko studomata a rok za prijavu je prosao?

Hibiskus
13-04-2013, 16:19
HITNO!
ima li sanse da mi uspiju prijaviti ispit ako ga nisam prijavio preko studomata a rok za prijavu je prosao?
ima ako napišeš molbu i imaš opravdan razlog

optimusprime loves law
27-05-2013, 22:20
Vjerojatno je glupo pitanje,ali svejedno da ne zeznem stvar...Ovaj obrazac molbe ispunjavamo ručno ili u wordu?prvi put to radim pa sam malo zbunjena..treba mi za ispunjenje seminarske obveze zbog ne dolazaka na predavanja..:unsure:

Browneyes
27-05-2013, 22:22
Rukom je sasvim u redu.

optimusprime loves law
27-05-2013, 22:27
Još samo jedno pitanje,jel mu moram ić potvrdit u pisarnicu ili gdje već ili ju samo tak ispunjenu odnesem na katedru?

Browneyes
27-05-2013, 22:34
Ček ček ček, ako se radi o seminarskoj obvezi, onda samo odeš voditelju seminara i s njim razgovaraš. Ne pišeš nikakve molbe katedri. Osim ako te voditelj seminara nije izričito tako uputio...što mi je u sferi nevjerojatnog.
Molbe se inače uručuju u referadi. Nisam sigurna kako trenutno funkcionira, ali prije nego si ih nosio u referadu si ih morao urudžbirati u pisarnici, ali toga nije bilo u zadnje vrijeme.

optimusprime loves law
27-05-2013, 22:47
Na dodjeli žigova i potpisa je asistentica nas nekih 10-tak poslala da pišemo molbe ovaj tjedan profesoru...na seminarima sam svim bila,a na predavanjima 18/29,a kao treba 20..i sad moram pisat molbu..a ništa,onda ću si isprintat i napisat i takvo odnijet tajnici pa ću vidjet šta će mi ona još reć...hvala ti puno :)

mia_wallace
28-05-2013, 10:30
Nisam sigurna kako trenutno funkcionira, ali prije nego si ih nosio u referadu si ih morao urudžbirati u pisarnici, ali toga nije bilo u zadnje vrijeme.

Nema više urudžbiranja.

x.o.x.o
29-05-2013, 18:24
ili provjeri kod tajnice da ti prijavi ako nije predala zapisnik

juventa
06-06-2013, 12:29
Jel netko mijenjao izborni? Trebala bih ga promijeniti (stari sam student) i Relković mi je rekao da dođem s molbom u referadu. Mene zanima da li treba proći neko vrijeme od podnošenja molbe da bih ga mogla prijaviti ili to mogu recimo isti dan?

martin
23-06-2013, 09:45
jel zna netko radi li sutra faks?

ruby
23-06-2013, 12:34
Sutra bi trebao raditi ako ne pise nista na stranici faksa.

superfly
23-06-2013, 12:45
ak se održavaju usmeni onda valjda radi :D

loptica
27-06-2013, 13:32
Zna netko kad pocinju sa radom tajnice,referade u 8mj? Usporedno s time pocinju li i konzultacije u 8mj ili tek u 9?

sok
27-06-2013, 13:43
mozda nije pravo mjesto, al jel zna netko zasto na stranici faksa ne mogu otvoriti niti jednu katedru????

viktorijaNO1
27-06-2013, 13:50
mozda nije pravo mjesto, al jel zna netko zasto na stranici faksa ne mogu otvoriti niti jednu katedru????

vjerojatno je do stranice, nemogu ni ja i popis katedri mi je crn, nije plav kao inače

arthur
27-06-2013, 14:17
vjerojatno je do stranice, nemogu ni ja i popis katedri mi je crn, nije plav kao inače
upišite u google naziv katedre(npr.pravni fakultet zagreb katedra za rimsko pravo) i tako možete otvoriti direktan link za stranicu katedre :)
mijenjaju nešto na stranici od faksa zbog eu (primijetio sam da su dodali neke katedre)...

Acookie
27-06-2013, 17:30
Mislite li da će uvažiti poništenje roka zbog medicinskih razloga ako imamo potvrdu liječnika ? :(

viktorijaNO1
27-06-2013, 17:53
Mislite li da će uvažiti poništenje roka zbog medicinskih razloga ako imamo potvrdu liječnika ? :(

Naravno

Acookie
27-06-2013, 17:55
hvala ti, bar zvuči utješno :D
Naravno

mjau
28-06-2013, 10:29
Gdje mogu dobiti cijeli prijepis ocjena koje imam do sada ?

99999999999
28-06-2013, 11:18
Informaticka dvorna...na studomatu udi u potvrde i isprintaj prijepis ocjena

mjau
28-06-2013, 13:08
Hvala ti


Na tom prijepisu ocjena tu su samo predmeti koje sam polozio ili su vidljivi i oni koje sam upisao , a nisam jos polozio?

miss
30-06-2013, 19:00
mislite da ce uvazit molbu za ponistenje roka ako je mama bolesna i to nekoliko dijagnoza i u svom tom stresu sam zaboravila odjavit rok a kamoli izaci na njega..imam dokumentaciju lijecnicku..hvala..

ruby
01-07-2013, 18:06
Jel itko zna kada su primanja studenata u dekanat. Ne mogu nać info na stranici faksa...

Malecka
01-07-2013, 18:15
http://www.pravo.unizg.hr/studenti?@=5yya

ruby
01-07-2013, 18:53
http://www.pravo.unizg.hr/studenti?@=5yya

očito sam nesposobna :D hvala :))

trust
02-07-2013, 16:13
zna mozda netko do kojeg datuma radi referada za 1. godinu? i koje je radno vrijeme referade sad u 7.mjesecu? :)

Nyx
09-07-2013, 14:45
Do kojeg datuma radi kartoteka?

eddie
17-07-2013, 17:46
ovako, pravo sam upisao kao izvanredni student prije par godina. prošle godine sam prestao studirati (nisam upisao zimski semestar), te sam ove godine upao na drugi fakultet (fkit). Sljedeći tjedan su upisi na novi faks i rečeno mi je da donesem potvrdu da sam pravo studirao izvanredno, tako da ne ispadne da sam već jednom bio student pa da mi uskrate besplatno studiranje. Ali ta potvrda se navodno vadi sa studomata u informatičkoj dvorani, a ja nemam pristup studomatu jer nisam upisao zadnji semestar. Što sad ?
Hvala :)

Malecka
17-07-2013, 18:56
Zatraži potvrdu u referadi.

Runner951
20-07-2013, 15:59
Evo ovako, zanima me zna li netko postoji li mogućnost da u ponedjeljak iz informatičke dobijem prepis ocjena i da mi uspiju zaprimiti molbu za prelazak na drugi faks? Pitam to iz razloga jer je 22.7 u pitanju, a ne znam radi li tad (išta) na faksu. Hvala unaprijed

luce.luca.
21-07-2013, 19:48
Do kada mogu podizati prijepis ocjena i položenih ispita, do kada radi referada?????

the blizzard
21-07-2013, 19:51
Do kada mogu podizati prijepis ocjena i položenih ispita, do kada radi referada?????
Mislim da referada više ne radi. Obično oko 15.7. idu na godišnji,a sad je već debelo preko tog datuma.

Malecka
21-07-2013, 22:02
Čini mi se da sutra i prekosutra još upisuju brucoše pa probajte gnjaviti, to vam je zadnja prilika do kraja kolovoza.

brinette
04-08-2013, 13:48
kad obično ponovo počne radit informatička dvorana nakon ljeta? cca 1.9.?

krokodil55
14-08-2013, 15:27
kad obično ponovo počne radit informatička dvorana nakon ljeta? cca 1.9.?

I mene ovo zanima, je li moguce tek 1.9.? Jer meni treba potvrda za dopunsko i prijepis ocjema, znaci li to da moram cekati?

tamara92
19-08-2013, 13:12
jeli faks otvoren u ovo vrijeme ili ne? ako ne kad se otvara da mogu po potvrdu ako netko zna?

miss lala
25-08-2013, 16:11
Sto da radim ako mi je upisana ocjena iz predmeta koji nisam polozila jer nisam izasla na usmeni ( ustavno pravo) i sad ga ne mogu prijavit za rok u 9. na koji sam planirala izaci?

Mala Plavusa
25-08-2013, 18:15
prvo nazovi tajnicu katedre i nju pitaj za daljnje upute...

Blue girl
27-08-2013, 09:16
Zna li netko je li počela s radom studentska referada. Konkretno mi treba referada za 3. i 4.god., kod Relkovića?
I još ako netko zna proceduru za promjenu izbornog predmeta? Navodno se piše neka molba, bar je prije tako bilo, ne znam je li još uvijek tako. Stuent sam po starom programu, izvanredni. Nisam iz Zg-a pa da ne idem bezveze do faksa a da on ne radi još.
Bila bih zahvalna na pomoći.

Supremus
27-08-2013, 11:57
Ja sam bio jučer. radi normalno

sladokusac
29-08-2013, 01:26
Može li mi netko reći treba li pisati molbu za polaganje ispita s više godine s nepoloženim jednim ispitom iz tekuće godine?

nobody0770
29-08-2013, 01:44
Može li mi netko reći treba li pisati molbu za polaganje ispita s više godine s nepoloženim jednim ispitom iz tekuće godine?

ako imaš upisane ispite više godine i stekao si uvjet,naravno da ne

ROSEODORA
07-09-2013, 13:29
jel zna netko jel radi tajništvo subotom?

pravokutnica
16-09-2013, 19:31
Samo da javim da su meni odobrili naknadnu prijavu ispita iz ustavnog. U četvrtak je bio zadnji dan za prijavu, u petak sam poslala molbu, napisala sam da je ovo zadnji rok ove akademske godine i da se ispitna literatura mijenja od slijedeće.
Dakle, imate šanse s molbama:mhm:

abby n.
17-09-2013, 21:04
pozdrav! jel zna tko koliko kosta index i koliko se plaća faksu? znam da su nesto smanjivali cifru... jel negdje pise na str. od faksa br. racuna na koji se uplacuje il treba po uplatnicu na faks?

bond007
18-09-2013, 11:52
pozdrav! jel zna tko koliko kosta index i koliko se plaća faksu? znam da su nesto smanjivali cifru... jel negdje pise na str. od faksa br. racuna na koji se uplacuje il treba po uplatnicu na faks?
50 kn se plaća faksu,a indeks valjda dođe 100 kn

abby n.
18-09-2013, 13:00
50 kn se plaća faksu,a indeks valjda dođe 100 kn

hvala puno!

Paige
18-09-2013, 21:51
Zna netko dokad treba predati molbu za nastavak indeksa? Vidim da su napisali datume za promjenu statusa studenta, za mirovanje godine, itd., ali ne vidim da igdje piše za nastavak indeksa. Hvala!

pravni
18-09-2013, 22:18
Zna netko dokad treba predati molbu za nastavak indeksa? Vidim da su napisali datume za promjenu statusa studenta, za mirovanje godine, itd., ali ne vidim da igdje piše za nastavak indeksa. Hvala!

Ja sam na prošlim upisima Relkoviću predala stari indeks, novi indeks, molbu i uplatnicu i stari indeks mi je odmah vratio, a ostatak uzeo sebi. Dakle, možeš to sve odjednom obaviti kad dođeš na upise...

mopsic
19-09-2013, 09:27
za upis mi trebaju potpisi iz NJ 3 I NJ4.no nisam ih dobila kao ni većina iz moje grupe jer je prof rekla da nam ne trebaju i da će se potpisati kada budemo polagali ispit. no nekoliko njih nije izašlo pa nije ni dobilo potpis. zanima me što dalje? da nazovem katedru? napišem molbu?

Mala Plavusa
19-09-2013, 13:48
za upis mi trebaju potpisi iz NJ 3 I NJ4.no nisam ih dobila kao ni većina iz moje grupe jer je prof rekla da nam ne trebaju i da će se potpisati kada budemo polagali ispit. no nekoliko njih nije izašlo pa nije ni dobilo potpis. zanima me što dalje? da nazovem katedru? napišem molbu?

a da odete kod čajko na konzultacije po potpis?

Mala Plavusa
19-09-2013, 13:50
zna li netko možda jel treba imati potpis iz predmeta koje PONOVNO upisujem? meni nije imalo smisla skupljati potpise ako ponovno ionako upisujem te predmete...

lejla:)
19-09-2013, 14:06
mislim da moraš imati potpise iz svega sto si prvi put upisala i jos nemas potpis, neovisno o tome sto to ponovno upisujes...vec sam vise puta ponovno upisivala predmet i uvijek sam imala potpis prije ponovnog upisa. ispricavam se ako nisam u pravu. http://www.pravokutnik.net/forum/showthread.php/149-Potpisi-i-testiranje-semestra

shootingstar
19-09-2013, 14:08
zna li netko možda jel treba imati potpis iz predmeta koje PONOVNO upisujem? meni nije imalo smisla skupljati potpise ako ponovno ionako upisujem te predmete...

Budući da piše da je 'za upis godine potrebno imati potpise nastavnika iz svih predmeta koje je student prvi puta upisao i odslušao', ja sam to sebi protumačila kao da obavezno treba imati te potpise da bi se mogla upisati godina - bez obzira upisujemo li te predmete ponovno ili ne (jer ionako kad ih drugi puta upisuješ ne trebaš ponovno skupljati potpise...). Ali možda bi bilo dobro pitati Relkovića za svaki slučaj, prije nego im uplatim 150 kn za testiranje semestra :angry:

pravnicap
19-09-2013, 14:09
U pravu si. MORAŠ imati potpis nakon što si prvi put odslušala predmet, a svaki sljedeći put ne moraš :)

Mala Plavusa
19-09-2013, 14:18
hvala na brzim odgovorima ;)
u stvari, i sama sam došla do takvog zaključka, ne znam čemu zavaravanje da bi na našem faksu bilo nešto po mojoj logici...

positive
22-09-2013, 13:13
pise na stranici faksa da se za testiranje semestra treba donjet uplatnica u referadu..znaci molbu u pisarnicu nosit ne?

shosanna
23-09-2013, 10:23
zna li netko što sve treba za novi indeks?

malecka89
23-09-2013, 13:50
Dali potvrdu da sam upisana kao redoviti student mogu izvaditi čim se upišem na studomatu ili tek kad oni u referadi provedu upis?

Malecka
23-09-2013, 19:09
zna li netko što sve treba za novi indeks?
Novi indeks sa ispunjenom prvom stranicom i slikom i uplatnica na 50 kn ako je riječ o nastavku indeksa. Možda i stari indeks, nisam sigurna.

Dali potvrdu da sam upisana kao redoviti student mogu izvaditi čim se upišem na studomatu ili tek kad oni u referadi provedu upis?
Kad provedu upis, ali možeš tražiti referenta da ti uvjeri potvrdu kad mu predaješ indeks ako ti je hitno.

shosanna
23-09-2013, 22:20
[QUOTE=Malecka;710845]Novi indeks sa ispunjenom prvom stranicom i slikom i uplatnica na 50 kn ako je riječ o nastavku indeksa. Možda i stari indeks, nisam sigurna.

a ako je redovno upisivano, ne treba ovih 50 kn? ili? jer to je relković rekao i frendici, a ovdje vidim da ne treba i tu naknadu plaćati..

II. Naknade u administrativnom postupku

Upisnina (s doprinosom za biblioteku i osiguranje studenta) 300,00 kuna
Naknada troškova za zamjenu izgubljenog, uništenog ili štećenog indeksa 250,00 kuna
Naknada troškova za izdavanje nastavka indeksa 50,00 kuna
Naknada troškova za odlučivanje o zahtjevu za testiranje odnosno upis godine po proteku propisanog roka 150,00 kuna
Naknada troškova za izdavanje dokumenata odnosno njihov prijepis za studente koji su završili studij, koji se ispisuju ili su se ispisali s fakulteta 150,00 kuna
Naknada troškova za izdavanje svjedodžbe o položenim ispitima sa popisom ocjena na engleskom jeziku 200,00 kuna
Prijavnica za ispite (za studente preddiplomskih stručnih studija) – u cijenu je uključena i naknada troškova za priređivanje i održavanje pisanog dijela ispita te djelomična naknada administrativne provedbe 1,00 kuna

(Studenti integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog pravnog studija koji imaju indeks s 24 stranice i uredno upisuju višu godinu, ili su jednom ponovno upisali istu godinu studija, prilikom izdavanja novog indeksa zbog nedostatka prostora za unos podataka o tijeku studija, ne plaćaju naknadu za postupak njegovog izdavanja iz točke III. podtočke 3. ove odluke)

Malecka
23-09-2013, 22:34
Ne treba.

eagles
24-09-2013, 16:49
treba li na uplatnicu od 150,00 za dobivanje potpisa isto upisati model ( MODEL: 00 (88 ILI 01) ) i poziv na broj primatelja ( 1120 ) isto kao i za školarinu ? ::E:

Filip
30-09-2013, 11:06
Nikako se ne mogu prijaviti na web mail niti na stranicu fakulteta koristeći svoj AAI identitet, stalno piše nepostojeći korisnik ili pogrešna lozinka, a u međuvremenu nisam ništa mijenjao. Nisam ga koristio jako dugo, je li moguće da je "istekao", pa trebam otići u referadu i platiti 20 kn za izdavanje novog?

georgee
30-09-2013, 11:12
koristiš možda novi browser? moraš dopustit browseru pristup toj stranici
ne znam vše kako, prolistaj topic

Filip
30-09-2013, 11:18
koristiš možda novi browser? moraš dopustit browseru pristup toj stranici
ne znam vše kako, prolistaj topic

Ne, mogu pristupiti stranici fakulteta i DOMUS-a, ali uvijek dobijem istu poruku, nepostojeći korisnik ili pogrešna lozinka, a znam sigurno da nije.
Vidim da nema opcije "zaboravio sam lozinku" kao što obično imaju e-mail klijenti. Jedino da pitam u referadi ili pošaljem mail.

georgee
30-09-2013, 12:13
mislim da je do browsera, sjećam se davnih dana kad sam to prvi put koristio da mi se javljala takva greška. prelistaj topic i vidi, bilo je nešto i u slikama

GE-90
01-10-2013, 10:14
ekipa ovako,

prelazim na izvanredne.. Trenutno ne mogu platiti 3100 kn semestar, Uvažava li fax recimo da platim sve zajedno pri upisu ljetnog semestra ? Jel netko bio u takvoj situaciji ? Relković ne odgovara na e-mail. Hvala

viktorija4
02-10-2013, 13:44
jel mozda netko zna koliko njima u referadi treba da provedu upis, jer treba mi potvrda za zdravstveno jer za tjedan dana idem na operaciju.?

brinette
02-10-2013, 14:12
jel mozda netko zna koliko njima u referadi treba da provedu upis, jer treba mi potvrda za zdravstveno jer za tjedan dana idem na operaciju.?
ja sam vadila potvrdu na studomatu 2 dana nakon upisa... ako će ti se odužit, uvijek možeš otić u referadu i tražit potvrdu neovisno o studomatu.

Pivcezaživce
03-10-2013, 10:05
meni isto hitno treba potvrda(za mirovinu), a u referadi mi ne žele potvrditi to, jer nemam index ili potvrdu o studiranju, a index sam na upisu dao, a potvrdu ne mogu izvaditi, jer mi upis nije izvršen do kraja tj. stoji mi * na studomatu, kaj da radim sad?

moose
05-10-2013, 12:52
jel radi referada(danijel) u ponedjeljak? :)

viktorijaNO1
05-10-2013, 13:07
jel radi referada(danijel) u ponedjeljak? :)
Svakako bi trebala, a i upisi su još. U utorak je blagdan, tad ne radi

moose
05-10-2013, 14:15
Svakako bi trebala, a i upisi su još. U utorak je blagdan, tad ne radi

hvala! :)

Ledolina
05-10-2013, 18:53
Pitanje, kupila sam novi indeks, molbu jer mi je stari indeks popunjen. Znate li kad dođem relkoviću na upise i predam sve potrebno za novi indeks, jer mi on odmah lupa na stari indeks žig na kojem će pisati nastavak indeksa i taj stari vratiti odmah, ili stari i novi moram kad obave upis pokupiti u kartoteci?

RainbowAngel08
08-10-2013, 12:53
Pozdrav! Ispisala sam se sa prava prije dvije godine i nemam više indeks, a trebala bih sada prijepis ocjena. Zanima me da li je moguće dobiti prijepis ocjena na temelju osobne iskaznice ili svjedodžbe o drž. maturi na kojoj je žig o upisu prava? :)

KRMAČA
09-10-2013, 09:19
Molim nekog da mi napiše(ili stavi link) kad se studenti primaju u dekanat. Ne mogu nikako to naći na stranici.

mxd
09-10-2013, 12:27
Ne znam di da postavim ovo pitanje, valjda sam na dobrom mjestu. Uglavnom, ja sam izgubila onaj elektronicki identitet, a u referadi kad sam bila na upisima su mi rekli da dodem po index tek 02.11. Mislim da ce prijave za seminar 2 god bit prije nego kaj cu ja moc pokupit index, pa me zanima dal ja taj aai identitet mogu dobit bez predocenja indexa ili kak to onda funkcionira? Izvanredni sam student ak to ima ikakve veze

IceCold
09-10-2013, 17:35
Ako dođe rješenje i po primitku se potpise ona "narančasta" povratnica, a rok je u danima, računa li se da je taj dan kad je poštar kao donio prvi dan ili kreće od sljedećeg.
Znam da rokovi na dane kreću od sljedećg dana, ali me ova povratnica malo zbunjuje.