PDA

View Full Version : Prof. dr. sc. Biljana Kostadinov (prosjek 3,56)

Pravokutnići
11-12-2006, 23:57
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! :smt080

Mystigue
14-12-2006, 16:03
Profesorici svaka èast! Neznam kakva je kod ocjenjivanja, ali definitivno ima, uz Asist. GardaťeviÌa, najzanimljivija predavanja na katedri!

Miss Sarajevo
14-12-2006, 20:53
ima zanimljiva predavanja, ali na ispitu je grozna :evil:

ivy- smile
22-01-2007, 10:18
ja sam kod nje imalala samo lijepa iskustva
polozila od prve
nikakvih problema
zas ljudima nije draga nemam pojma ali predavanja su joj zakon
zenska je u trendu i zna kaj hoce :-D

Alexis
28-01-2007, 17:46
preŞivèana (ili joj je takav dan bio kad sam doťla na njeno prvo i zadnje predavanje)

catfish
01-02-2007, 21:46
ima zanimljiva predavanja, ali na ispitu je grozna :evil:

slaŞem se. kad je ispit, dok svi normalno prolaze po okolnim kabinetima, njen izgleda ko muèiliťte!

Wolf
09-02-2007, 22:04
Ma meni je ona super... Spaljena i pomalo sklona drami, definitivno ima personality. Go Biljo! :-D Jedino što bi mogla uzeti u obzir da se znanje može ocijeniti i sa 4 ili 5, a ne samo sa 2 ili 3.

dankinja
02-05-2007, 16:45
Jedini profesor na faksu (s kojim sam se dosad susrela) za kojeg stvarno mogu reÌ da mi je ostala u stvarno, ali stvarno uŞasnom sjeÌanju... Prvi put odmah ruťenje, drugi put cjepidlaèenje 15-ak min, pa pad i treÌi put prolaz kod smerdela... pa sad..

tepes
12-06-2007, 01:12
da li netko zna kakva je na diplomskom?

Josip Broz Tito
16-11-2007, 19:20
Ova Şena je anðeo,svi su dobili ocjenu jednaku ili veÌu od one na pismenom.BuduÌe generacije,ne bojte se,profesoricu Kostadinov ne vole samo oni ťto stalno kukaju i provlaèe se,a ljuti su ťto im ona neÌe pokloniti (nezasluŞene) dvice.

fleetwood mac
18-11-2007, 23:08
da.od kada su uveli pismeni iz ustavnog Şena je postala ok.daj pitaj malo ljude koji su polagali dok nije bilo pismenog iz ustavnog?svi su normalno prolazili kod drugih dok kod Kostadinov ne.Ok,kuŞim,ak neznať ruťi te,al malo mi je èudno da jednu grupu od 14 ljudi sve sruťi.ne vjerujem bať da niko nije niť znao.hoÌu reÌ,da je prije bezveze ruťila dok bi za isti odgovor kod JeluťiÌa proťo.no,valjda je pismeni promjenio neke stvari pa ne ruťi tolko jer je pismeni dokaz da si znao neťto.ne kaŞem da Şenska nije ok,stroge kriterije je imala,al sad je joť blaŞa

O-Ren Ishii
07-02-2008, 19:15
Evo Bilji 5ica da joj dignem prosjek! Ne znam kakva je inače, al prema ljudima koji kod nje kolokviraju je sjajna! Prvi put da me netko od profesora na faxu na usmenom pitao moje mišljenje o nekoj temi i upustio se u raspravu kao da se radi o njoj ravnopravnom sugovorniku! Strašno pozitivno iskustvo! Ali ponavljam, takva je bila prema nama koji smo kod nje kolokvirali i koji smo joj išli na prevanje. Kako je i sama rekla, "cijeni kontinuirani rad"!

Maat
07-02-2008, 22:28
Prvi put da me netko od profesora na faxu na usmenom pitao moje mišljenje o nekoj temi i upustio se u raspravu kao da se radi o njoj ravnopravnom sugovorniku!

nije ona jedina koja to radi, believe me. :)
ne bih koristila izraz "kao s ravnopravnim sugovornikom" kad to u odnosu na profesora evidentno nisi. ali znaju profesori pitati misljenje o nekoj temi, s namjerom da potakne da vise razmisljas u kritickom smjeru i da vidi dal razumijes.

meni se cini, ako cu biti skroz iskrena - prof. je imala nizak prosjek zbog toga sto se zamjerila previsokim kriterijima i tikovima na ispitima. a sada ju ljudi hvale zbog toga sto neke koji su kolokvirali nije ni pitala usmeno, a nekima dizala i po 2 ocjene. tak da, iako cestitam svima koji su dobili vise ocjene i sve je to lijepo, to je meni podjednaki tik i nije nesto pohvalno kao postupak profesora.
profesor kojeg cu ja pohvalit je onaj koji je objektivan i korektan i ima jednak pristup svima, jedino moze promijenit pristup s obzirom na razinu pokazanog znanja i sudjelovanja. i to je to.

one_perfect_girl
10-02-2008, 13:08
Prvi put da me netko od profesora na faxu na usmenom pitao moje mišljenje o nekoj temi i upustio se u raspravu kao da se radi o njoj ravnopravnom sugovorniku!

nije ona jedina koja to radi, believe me. :)
ne bih koristila izraz "kao s ravnopravnim sugovornikom" kad to u odnosu na profesora evidentno nisi. ali znaju profesori pitati misljenje o nekoj temi, s namjerom da potakne da vise razmisljas u kritickom smjeru i da vidi dal razumijes.

meni se cini, ako cu biti skroz iskrena - prof. je imala nizak prosjek zbog toga sto se zamjerila previsokim kriterijima i tikovima na ispitima. a sada ju ljudi hvale zbog toga sto neke koji su kolokvirali nije ni pitala usmeno, a nekima dizala i po 2 ocjene. tak da, iako cestitam svima koji su dobili vise ocjene i sve je to lijepo, to je meni podjednaki tik i nije nesto pohvalno kao postupak profesora.
profesor kojeg cu ja pohvalit je onaj koji je objektivan i korektan i ima jednak pristup svima, jedino moze promijenit pristup s obzirom na razinu pokazanog znanja i sudjelovanja. i to je to.

potpisujem

papa
10-02-2008, 14:49
mene je jedna od boljih profesora, na seminaru je bila super, na konzultacijama, stvarno se trudi... sve 5

O-Ren Ishii
10-02-2008, 21:52
Mislim da je okej da žena cijeni trud i kontinuirani rad... Što je tu negativno?! Ako je netko izlazio na kolokvije i usto išao na predavanja, onda je fer da ga se nekako i nagradi! O tome kakva je na ispitu ne mogu suditi, ali uostalom, što znači objektivno ocjenjivanje uopće... Poanta ocjenjivanja profesora i komentara i je u tome da buduće generacije prepoznaju i dobre i loše strane nekog profesora... Ja sam joj dala visoku ocjenu zbog pristupa kolokvistima slušačima, Papa zbog dobrog seminara, a o tome kakva je na običnom ispitu neka netko drugi sudi! Objektivno ocjenit profesora je tako i tako nemoguće, masa je kriterija u igri, prema tome mislim da je o tome besmisleno diskutirati!

stari pokvarenjak
22-06-2008, 00:47
korektna, ugodan sugovornik

one_perfect_girl
09-09-2008, 11:03
iako sam imala dosta svojevrsnih konflikata sa njom u zimskom semestru i visila joj po konzultacijama svaki tjedan, ipak sam je sad na roku trazila za usmeni...i NISAM pozalila... :-D
i dajem joj 5icu jer nakon sto mi je upisala ocjenu i ispricala se sto mi nije mogla dat vise, pocela je neku pricu sa mnom o tome kak mi ide na faksu, koliko mi je ispita jos ostalo - i onda, ja ostanem paf :shock: zazelila mi je srecu u daljnjem studiranju, da polozim te ispite koje imam i da upisem trecu godinu, te da se drzim i ne predajem :shock:
ma tako nesto nisam susrela jos na faksu, i ne znam dali joj je jucer bio samo dobar dan, ali neki nasi dragi profesori bi se stvarno mogli ugledati na nju... SVAKA CAST!!!!! =D>

inace, predavanja su joj takodjer jaaako korisna i zanimljiva, i jako cijeni i trudi se oko ljudi koji su joj redovno na predavanjima i aktivno sudjeluju, te poloze kolokvije... :)

RI
18-09-2008, 16:09
Čuo sam svakakve priče o njoj, ali ili su to bile gluposti ili se žena jaaaaaaako popravila u zadnje vrijeme. uglavnom, na mene je ostavila dojam jako simpatične i susretljive profesorice. A na usmenom je bila baš simpatična i vrlo korektna. jako cijeni dolaske na predavanja, a posebno je blaga prema seminaristima i onima koji kod nje kolokviraju. Čista petica od mene.

maza
22-09-2008, 21:40
Ona je bila korektna na ispitu.......pod tim mislim uljudna. Ali kada je došlo vrijeme za ocjenjivanje, žena mi dala 3. Koji jad! Znala sve, dobila 3! I to je ono što mi smeta...što bi ja na ispitu trebala žonglirati i raditi skečeve da joj bude zabavno! Ocjene postoje u rangu od 1 do 5! Još mi je žena rekla da imam odličan pismeni i znala sam joj odgovoriti na svako pitanje i to odmah , samouvjereno i stvarno me pitala neke nebuloze. Zaista mislim da je netko slušao ispit bilo bi mu gušt slušat! To je ovaj usrani faks...nijedan profesor ne misli da ima ikakvih obveza prema studentima! :smt011

miffy
05-02-2009, 15:11
kostadinova je dobila čistu peticu od mene!!! :)
kad sam dobila seminar kod nje - prepala sam se zbog priča koje ljudi pišu na fourmu da je najgora na katedri ustavnog prava, ali to nikako nije istina, njeni seminaristi iz kolokvija imaju najboilje ocjene, svima je danas davala 5 i 4 ocjene i jedino malo previše pili po onom parlamentarizmu, ali ajde :D
u svakom slučaju - ležeran seminar kod bilje :smt006

Partybreaker
07-02-2009, 14:16
Neopravdano ima dosta loš glas. :oops: :oops:

Korektna, ima dosta dobra predavanja, na ispitu sasvim normalna

Tako da i ovom forumu ne treba previše vjerovati jer ljudi pišu sve i svašta!!!!

tina_tincy
07-02-2009, 19:27
evo ja sam bila seminarist kod ove žene i mogu fakat reći samo najnajbolje o njoj....
žena je stvarno u redu....neznam kakva je prema neseminaristima,ali ja sam joj kolokvirala sa 2 i 3 i na kraju mi je ocjena bila 4!!eto žena je stvarno stvarno u redu.....najbolje je imat kod nje prezentaciju na seminaru kojom se rješavaš seminarske radnje i to o nekoj temi koje nema u knjizi.....to će te vjerojatno pitati i na usmenom i ako rad nije bio na temu iz knjige-to ti je naravno i pitanje za višu ocjenu!!!! žena je zaaakon! eto bez ikakve muke položen ispit.... :smt004 8)

wtf88
26-02-2009, 00:06
meni nikako nije jasno zasto ima ovako losu ocjenu :-/
najugodniji usmeni ikad...ne trazi puno, pogotovo ako je dobar pismeni
na predavanjima isto ok

michael clayton
21-04-2009, 17:21
Korektna i ugodna, prije ispitivanja pita kako ti ide na faksu itd.

Na ovom roku uglavnom pitala je jedno, dva pitanja maksimalno one koji su dobro napisali pismeni i to ono što je lošije napisano u pismenom.
Podjelila je stvarno dobre ocjene prvih 5-6 ljudi.
Dakle, blaga je, koliko god neki pričali suprotno.

Međutim, čini mi se da ima veliki tik na parlamentarizam koji rezultira, barem u mom slučaju jest, "rešetanjem" brzih podpitanja jednom kad vas zakači na tu temu.
Po mom mišljenju, trebala bi pustiti studenta da smisleno sam oblikuje odgovor na pitanje baš iz parlamentarizma jer je to najkompleksniji dio gradiva a njenim potpitanjima studenta navodi na kratke, nedorečene odgovore kojima je ona rijetko kad u potpunosti zadovoljna.

Sve u svemu -4, ali pošto je danas bio prolaz, neka bude 4. :D

mali_vrag
23-08-2009, 17:46
negdje je suni napisala da joj treba svecu zapalit koliko je dobra.e pa slazem se :mhm:

Breeder
12-11-2009, 17:14
sa ocjenom nisam zadovoljan, ali to sam si sam kriv...zena je fakat super i zaista me pitala kako mi ide na faksu :rotfl: pa smo imali kratki razgovor o tome zasto ne bih ucio paralelno ispite :rotfl:

do sada jedini prof kojemu sam dao 5 :lol: (e, mislim da mozda jesam jos nekome...jebiga sada... :rotfl:)

lonček
11-01-2010, 13:06
da li kostadinov ima klasičan usmeni za seminariste koji uspješno kolokviraju (-5,4)??ili ipak imamo neke beneficije???

jedan manje
06-02-2010, 15:52
Evo da ja nešto napišem o prof. Konstadinov pošto vidim da nitko drugi ne želi ništa napisat o njoj... Bilja je CARICA!!!!!! preugodan je profesor i sugovornik u svim situacijama bilo na predavanju, seminaru ili na ulici... Bio njen seminarist i žena je stvarno prezakon. Zna stvoriti ležernu, ali opet radnu atmosferu. Na usmenom je Bilja zakon. Ponudi ocjenu iz pismenog ili kolokvija, a ako netko želi odgovarat za više može. Pita stvarno jednostavna i osnovna pitanja. Više pažnje posvećuje poglavlju PARLAMENTARIZAM!!!!! (to si dobro naučite) i nema straha... Na usmenom fakak osjećaj ko da smo dolje u Kavkazu, a ne na usmenom samo što fali kavica.. Voli se na usmenom upuštati u razgovore sa studentima o studiranju i sl.. Evo sa mnom je razgovarala o vremenu... Usmeni taje max 2 min, ostalo su razgovori ugodni.. :D Po meni vrlo objektivna profesorica.. Od mene nepristrano i vrlo objektivno dobiva jednu veliku 5!!!! Profesorice samo naprijed i sretno Vam u budućnosti!!!!

piranja
10-02-2010, 21:59
potpisujem sve što je jedan manje napisao :D

shosanna
22-02-2010, 18:39
iznimno draga i simpaticna profesorica,cista petica :smartass:

georgee
22-02-2010, 20:56
:blink: pa shosanna, mi smo se danas vidjeli, a nismo se upoznali.
anyhow.
kostadinov.
još uvijek slažem dojmove.
kad 18 iznimno uspješnih studenata odabere jednog profesora, to je popriličan pokazatelj kvalitete profesora kao osobe.
pismeni joj je bitan, ali usmeni je formalnost. ugodan razgovor. pitala nas je mišljenje, a ne gradivo.
ma neću više pričat.
svi bi se trebali ugledat. divna žena.
ovo je možda najčišća petica koju sam ikad dao.
biljana, mi te slavimo! samo tako nastavi!

shadowplay9
16-04-2010, 19:41
zena je andeo u humanoidnom obliku.

aleksandar
07-02-2011, 18:31
ovako da i ja nešto napišem....žena je super....stvarno profesorica kakvu se samo poželjeti može..... seminari su bili super...opušteni a današnje ispitivanje također....moje najbolje odgovaranje u ovu godinu i pol.... još kada mi je rekla da se ne moram brinuti što mi je ostao jedan predmet i da će se sve to riješiti.... :D ma presuper.....svatko tko može birati neka ju odabere i neće pogriješiti...veliki pozdrav profesorici....

Cape Town
07-02-2011, 18:58
najugodniji usmeni dosad, profesorica je izvrsna,smirena, opuštena i simpatična. razvija komunikaciju sa studentom, a ne kao što mnogi kažu samo naslov, a potom te samo slušaju dok pričaš 5 minuta i šute,govorio/la ti dobro ili loše. profesorica svede stres i tremu na najmanju moguću mjeru i stvarno je super. Pismeni ne ocjenjuje strogo,a moguće je uz malo sreće i za 2 ocjene podići.

zg2011
03-06-2011, 15:04
Profesorica za primjer.

brinettica
13-11-2011, 16:27
ako imate prosjek za biranje profesora,bez ikakvog razmišljanja odite na usm kod prof.Kostadinov...:thumbup: izuzetno simpatična,draga profesorica,ugodan ispitivač,zapravo ja nisam ni imala osjećaj da sam na ispitu...:rotfl: pismeni je temelj,što i nije čudno jer onih 10 esejskih pitanja obuhvati većinu gradiva,na usmenom ne cjepidlači,postavi vam 2-3 pitanja,gotovi ste za 10 minuta...pita osnovne stvari,eventualno da povežete sa stvarnom situacijom ili stanjem u hrvatskoj što je zapravo bolje osim samih suhoparnih činjenica...jedan od boljih usmenih (meni je bio po opuštenosti jednak onome kod prof.javornik čubrić) :rotfl: ...jedino mi je žao što nisam išla na predavanja pa ne mogu reć ništa o prof.kao predavaču...sve u svemu čista petica :mhm: