PDA

View Full Version : Dr. sc. Đorđe Gardašević (prosjek 3,76)

Pravokutnići
14-12-2006, 17:21
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni!

Tkach
15-12-2006, 20:39
Èovjek sa plastiènom ťalicom kave... Neťto kao SaviÌ na prvoj godini (spika "ja sam mladi cool asistent, yeah baby"), ali vitkiji. I neťto manje naporan.

Don_Juan_DeMarco
18-12-2006, 23:23
legenda...

DIO
22-12-2006, 17:03
danas sam shvatila tko je on hehe
sviða mi se ;)

Alexis
28-01-2007, 17:20
bila seminarist na teoriji, ispitivao me ustavno i za njega imam same rijeèi pohvale....da nam je bar viťe takvih na faxu....ili da ðorðe predaje sve predmete....ma oboŞavam ga.... :smt060

catfish
01-02-2007, 21:48
Preprièavao nam je jednom svoju prvu godinu, kako ju je oèistio i koje ocjene dobio....
SudeĂŚi po ovim ocjenama koje sad dobiva - ĹĄtreber bio i ostao! :-D :-D :-D :-D
Simpa lik

fidy
11-02-2007, 01:46
super super!

volim mlade profesore( dobro asistente) jer se s njima lakse komunicira..

pozdravi i uvijek kad ga sretnem u gradu, to je dodatni plus :-D :-D :-D :-D

Anðelko GuziÌ
15-02-2007, 02:45
Fora je lik. Malo mi je komièan nekad jer ima neki taj stav, kao ja sad moram biti ozbiljan i to a kladim se da je teťki zafrkant

poskočica
17-02-2007, 23:24
ziva legenda...bila sam na seminaru iz ustavnog kod njega i samo rijeci pohvale...zanimljiv,zajebant i kuzi studentsku spiku i maximalno nam je izlazio u susret sto se tice kolokvija i ocjena.car,nema sta..
=D> \:D/ :smt026

Punalua djevojka
20-02-2007, 20:10
Super je Ðole...simpa, pristupaèan, spreman pomoÌi...
Ne mogu niťta reÌi o njegovim predavanjima, ali mu je seminar bio ok...Istina, sad kad razmislim o proteklom semestru, ne mogu vam toèno reÌi ťto smo mi zapravo radili na tom semestru...ali je bilo ok, opuťteno i dolazila sam sa zadovoljstvom. :-)
Sve u svemu, petica!

DIO
17-04-2007, 16:41
Nazalost, nisam prisustvovala predavanjima, ali sto se tice D.G. kao ispitivaca i opcenito clana katedre: king-size petica.

Na ispitu je vrlo ugodan i tolerantan, razumije sto znaci faktor trema u studentovom zivotu, pomaze potpitanjima, razbija nervozu tipicno milicicevskim forama tipa gledanje sa strane ili pretvaranje da cita nesto na stolu dok odgovaras, neverbalna komunikacija na razini... i najvaznije, sto je velika rijetkost na nasem faksu (drugi izrazit primjer bi bio Vanja Savic), = ljudskost i toplina.
Nema arogancije, nema kolutanja ocima, nema nabijanja na nos tko sjedi s koje strane indeksa... Sjajan covjek.
Bez konkurencije moj najdrazi ispitivac do sad.

Da moram pisati top-listu profesora i asistenata naseg fakulteta, ne bi bilo puno dvojbe koje mjesto zauzima on.

Don_Juan_DeMarco
22-04-2007, 13:21
Nazalost, nisam prisustvovala predavanjima, ali sto se tice D.G. kao ispitivaca i opcenito clana katedre: king-size petica.

Na ispitu je vrlo ugodan i tolerantan, razumije sto znaci faktor trema u studentovom zivotu, pomaze potpitanjima, razbija nervozu tipicno milicicevskim forama tipa gledanje sa strane ili pretvaranje da cita nesto na stolu dok odgovaras, neverbalna komunikacija na razini... i najvaznije, sto je velika rijetkost na nasem faksu (drugi izrazit primjer bi bio Vanja Savic), = ljudskost i toplina.
Nema arogancije, nema kolutanja ocima, nema nabijanja na nos tko sjedi s koje strane indeksa... Sjajan covjek.
Bez konkurencije moj najdrazi ispitivac do sad.

Da moram pisati top-listu profesora i asistenata naseg fakulteta, ne bi bilo puno dvojbe koje mjesto zauzima on.

Da pogodim...da si dobila 5 kod njega na usmenom....ono kad je pitao kako ste demosi od Kregara...hahaha

DIO
22-04-2007, 16:28
Da pogodim...da si dobila 5 kod njega na usmenom....ono kad je pitao kako ste demosi od Kregara...hahaha

Nije istina. Nije pitao "kako ste demosi od Kregara", veĂŚ je rekao "vidim da imamo demonstratorske snage" sto se odnosilo i na Katarinu, i na Kantocija i na mene.
Don Juane, mislim da nije u redu sto impliciras neobjektivnost asistenta Gardasevica.
Nije u redu jer je covjek stvarno na mjestu.
Pomaze studentima koliko god moze, omogucuje svima da dodju na konzultacije i da ih tamo malo "propita" i pripremi za ispit. Stvarno je pristupacan i spreman pomoci, i ne zasluzuje ovakva govorkanja.

O njemu bi mislila sve najbolje i da mi je dao manju ocjenu ako je to iz razloga sto pokazano znanje nije bilo najblistavije.

Don_Juan_DeMarco
22-04-2007, 20:37
Nije istina. Nije pitao "kako ste demosi od Kregara", veĂŚ je rekao "vidim da imamo demonstratorske snage" sto se odnosilo i na Katarinu, i na Kantocija i na mene.
Don Juane, mislim da nije u redu sto impliciras neobjektivnost asistenta Gardasevica.
Nije u redu jer je covjek stvarno na mjestu.
Pomaze studentima koliko god moze, omogucuje svima da dodju na konzultacije i da ih tamo malo "propita" i pripremi za ispit. Stvarno je pristupacan i spreman pomoci, i ne zasluzuje ovakva govorkanja.

O njemu bi mislila sve najbolje i da mi je dao manju ocjenu ako je to iz razloga sto pokazano znanje nije bilo najblistavije.

ok...

Don_Juan_DeMarco
30-04-2007, 19:31
ok...

*SUPERMAN*
07-07-2007, 12:46
Mozda i najugodniji usmeni do sada... Odmah je razbio svima tremu,ne pita gluposti,uglavnom petica za asist. GardaĹĄeviĂŚa.

Fortuna
20-09-2007, 19:33
Cista petica... Ne mogu naci niti jednu zamjerku na ocjenjivanje,ponasanje ili opci dojam... :smt038

Theodore Bagwell
09-10-2007, 16:33
Meni Ðorðe i nije neťto od prof koliko sam ga ja upoznao. SjeÌam se da me je ruťio na teoriji i to sam imao jedan od boljih pisanih u grupi... Imao sam ispit za dat godinu i sruťio me u veljaèi pa sam ga poloŞio brijem u sedmom jer sam bio toliko isfrustriran da me to skoro ubilo. Al ne ocjenjujem ja to ťto sam i pao nego to ťto sam doťao drugi put i on me se sjeti na hodniku i kaŞe o jeste nauèili sad i uðe nas èetvero,ja zadnji a on Ìe e samo Ìu kolegu pitat vidim da je doťao po dva!!! Molim?! Kak ti znať po koliko sam ja doťao i za koliko znam a nisi me pitao! Normalno nisam niťta rekao da ne bi bilo veÌ sam za minutu bio vani s dvojkom... Zato profesore treba ocjenjivati realno a ne kak si èuo i koliko ti je dao. Ja mu dajem iako je smijeťno ali to je ovdje sluèajno 2 jer prema meni je bio bezobrazan po tom pitanju,nije poťten kod ocjenjivanja jer sam to usporedio sluťajuÌi ga dok pita druge a i njegov stav nije bať neki,tipa ja sam cool,nego bi trebao biti ja sam asistent i moŞda Ìu biti profesor koji moŞe neťto nauèiti i od studenata! 2 je dobio jer je otvoren kod konzultacija... :-D

Condor
11-10-2007, 18:04
evo jedan intervju od asist.GradaĹĄeviĂŚa
http://youtube.com/watch?v=iCmVWdanvm8

devil
16-11-2007, 14:11
simpa.

Filip
05-12-2007, 14:03
NajveĂŚa legnda na drugoj godini!

face to face
13-12-2007, 00:33
Èovjek sa plastiènom ťalicom kave... Neťto kao SaviÌ na prvoj godini (spika "ja sam mladi cool asistent, yeah baby"), ali vitkiji. I neťto manje naporan.

najbolji opis

Riki
22-12-2007, 18:05
Sviðaju mi se njegova predavanja, temelje se na razgovoru sa studentima..

nobody0770
16-01-2008, 22:30
Koma...najveÌe razoèaranje druge godine...možda je ovo osobni dojam, na temelju vlastitog iskustva ( i ne, nije me rušio i sl.), al fakat koma.... :evil: :evil: :evil:

Condor
16-01-2008, 22:44
daj malo pojasni zakaj koma,pa nije ðoko tak loš

nobody0770
17-01-2008, 12:19
Ma duga prièa...

studos2godine
18-01-2008, 23:28
Ma Ðole rules...da je bar više ljudi na faxu poput njega..... 8) 8) 8)

Donna R.
26-01-2008, 17:18
Ma duga prièa...

ako je to zbog èuvanja ocjena, valjda ti je jasno da on kao asistent ima najmanje utjecaja na to. ne moŞeť reÌi da se ne trudi oko nas i da nas se svim silama ne trudi zainteresirati i navesti na participiranje u nastavi. a ja to jako cijenim.

djevojcica sa sibicama
31-01-2008, 18:43
zanimljiv seminar i predavanja, korektno ocjenjuje kolokvije, brzo odgovara na mejlove, na usmenom opušten i ugodan
daklem petica

i da ne zaboravim-odlična boja glasa :)

socijalka
01-07-2008, 20:24
Evo da i ja kažem nešto vrlo pozitivno i lijepo - prije par godina polagala sam Opću teoriju prava i države. Kako sam na usmeni dospijela do Gardaševića fino sam jedno 6 sati čekala u Gundulićevoj ( tada su se tamo održavali usmeni ne znam da li je i sada tako). Već sam počela brinuti da nisam možda pala na pismenom pa me zato ne proziva iako je prozvao moje ime u nekolicini onik koji su prošli. I tako odlučim ja ući i pitati zašto me nije prozvao da dodjem odgovarati pošto je već bio pri kraju abecede a ja sam na početku.

E sad tu počinje zavrzlama stoljeća - kada sam mu sve pojasnila on je ustanovio da mog testa nema. Negdje se zagubio. Ja u 100 muka, pa šta ću sad mislim si? Dao mi je sve pismene da još jednom pregledam ne bi li slučajno vidjela svoj test, no kada ni to nije upalilo čovjek je lijepo nazvao prof. Metelka da i njega pita no ovaj je nažalost već bio otišao kući jer je već bilo skoro 8 navečer.

I ja velim njemu i šta sada da ja radim? A on meni kolgice ja se ispričavam zbog ovoga, stvarno mi je žao, morati će te sutra doći na usmeni, drži ga prof. Metelko. Ljudi šta da vam kažem - ja nisam znala kud bi. I spalim - gledajte ja sam se sada tu psihički pripremala da ćete me vi pitati i ne mogu sutra kod Metelka. Na to mi čovjek veli - u redu kolegice dodjite sutra ja ću vas pitati. Aj zamislite? Ja koliko sam bila tužna jer mi nema ispita, nisam odgovarala i čekala sam jako dugo + nervoza koju inače imate pred usmeni.... nisam vjerovala da je on mogao tako biti ljubazan i pošten.

Sutra sam došla na pravni fax i javila mu se. Pošto se održavala sjednica morala sam čekati još 2 sata. Rekao mi je da odem do Gundulićeve u dogovoreno vrijeme te da će me tamo pitati. Za to vrijeme ja sam sjela u kafić preko puta i kratila si minute. Odjednom su ljudi počeli dolaziti po mene i vikali da me Gardašević traži po faksu i nek brzo idem tamo. Traži mene? Ja se sva skomirala, reko šta je sada. Otišla sam i našla ga te mi je on rekao da će me pošto se sjednica odužila ipak pitati na pravu, te da mi je išao ostaviti poruku u gundulićevu u slučaju da tamo dodjem.

Na kraju me pitao i dobila sam 3. Na usmenom je bio skroz ok, korektan, postavlja pitanja i dovede te do područja u knjizi koje te pita, šalio se, i razbijao tremu.

Taj čovjek mi je izašao u susret i ponio se ljudski, nisam sigurna da bi mi netko drugi tako nešto omogućio. Ispao je i više nego fer i uvijek se toga sjećam s veseljem. :D :D :D

I zato od mene ima čistu 5.

suni
01-07-2008, 20:37
ja sam šokirana :shock: sad bi mu samo na temelju ovog dala 10 petica :) :)

dorro
02-07-2008, 12:58
A niš... uložit pare i klonirat Đorđa...
PF-u uvijek dobro dođe par mlađih normalnih ljudi. Zapravo, kronično ih nedostaje :-D

Maat
13-07-2008, 11:50
to je covjek operativac; ne zamara se glupostima, radi svoj posao i brine za ljudska prava. :)

smješko
28-07-2008, 00:13
Super! Preporuka za usmeni-smiren, ugodna atmosfera, postavlja ok pitanja, imaš vremena razmisliti.

TILA
04-09-2008, 16:45
Odličan ispitivač,ne pita teške stvari,ako se ne možeš sjetiti pomaže ti sa nekim podpitanjima ili natuknicama,da ti da se sjetiš i ne traži fotografsku memoriju.Super je i pet od mene :-D

little_snowflake
27-01-2009, 20:54
evo da se i ja uključim u ono: "Đole je car, Đorđ je zakooooon, legendaaaaa..." Čovjek je fakat super. Baš je faca, najbolji profesor na faxu do sad, najzanimljiviji, ful simpa, drag i jakoooo zgodan :smt007 , a i sladak :-) ma super je... :D

usmeni kod njega je super, pogotovo za nas seminariste...ne pita teško... pozdrav đorđe, znam da ovo čitaš :lol: :lol:

TIGER_89
27-01-2009, 23:03
Kakve su ocjene? strogo po kolokviju ili..?

little_snowflake
28-01-2009, 00:34
Kakve su ocjene? strogo po kolokviju ili..?

ne strogo, možeš podići ocjenu!!! ma mislim da i ak imaš 2 moš dobit 4

ifka1
28-01-2009, 21:58
I :smt007 george

Partybreaker
02-02-2009, 20:11
super je on!

kadija
08-02-2009, 09:24
Legenda je frajer, specijalac stvarno..pomaže na ispitu i voli pričati :-D Sve u svemu, da mi je barem ovakvih profesora više :smt007

missvjestica
12-02-2009, 16:31
ima dobar potpis? :-D :-D

Zara.
20-02-2009, 19:38
Legenda!!!
Svaka mu čast!!!
Samo riječi hvale!!! :smt006

s.m.
20-02-2009, 22:49
eto,da i ja napišem koju riječ o đorđu. malo ću mu srozat prosjek jer meni on nije baš tak jako drag, simpatičan ili kakav već. Odgovarala sam kod njega i uopće mi se nije sviđalo, taj njegov način ispitivanja. Čovjek si u glavi zamisli neku riječ koju mu morate reći jer sve ovo ostalo ne valja. Užasno cjepidlači, o ispravljanju kolokvija da i ne govorim, sve u svemu ima puno boljih ispitivača od njega. Fakat ne znam u čemu je on tak super....meni je i vranjican bolji od njega... :)

jad.i.cemer
20-04-2009, 17:26
evo i ja sam odgovarao kod Djordea i cista 5 od mene!!
sto se tice ispitivanja....prvo jako ugodno ispituje, brzo nestane trema, pita pitanja koja si na usmenom losije rijesio, i inzistira na sitnicama ali ne na glupim sitnicama nego na bitnim i definitivno ima pravo na to jer ekipa s kojom sam odgovarao je katastofa bila....tipa da sabor donosi uredbe i vodi politiku hrvatske itd. uglavnom jako ugodno iskustvo!

Romulus
19-06-2009, 23:49
Đorđe ima dva lica. blag prema seminaristima, strog prema ostalima.
pita samo hrvatsku i ništa drugo.ali to se mora znati tako detaljno da je to nemoguće zamisliti.
naučiti dobro ustavni sud rh, organske zakone, akte vlade i to.
meni najgori usmeni dosad na 2. godini. a ukupno samo mi je savić ostao u losijem sjećanju.
a i baš su slični. oba blagi prema sem, strogi u odnosu na ostale.

pero2009
03-09-2009, 23:34
ne sviđa mi se...nema ni Z od zajebancije,ispitivanje mu je totalno narobotizirano štreberski postavljanje pitanja..a ono što pita su gluposti i nebitne stvari a ne ustavno pravo...biti dobar ispitivač i profesor je nešto više od izvrsnog poznavanja materije,treba znat komunicirat sa studentom i vidjet je li razumio općenito predmet kao takav a ne samo inzistirat na onih 5 rečenica iz knjige koje si je on zamislio u glavi..a takvih ispitivača ima npr. prof maršavelski,razgovara s tobom,u 5min te prođe preko knjige da ti pokaže je li kužiš predmet,srušila me al sam bio zadovoljan jer mi je pokazala da još nisam shvatio bit rimskog prava i kako ga učit,za razliku kod đorđea kod kojeg sam dobio dvojku ali gorkog okusa,iz njegovog ureda sam izašao gluplji nego sam ušao...

winnie
21-01-2010, 13:35
Đorđe je ok. Stroži je od ostalih na katedri (izuzev smerdela), al je korektan. Ne mogu reć da mi je sad neznam kako super i simpatičan, neki drugi ispitivači su mi ostali u boljem sjećanju.

pravnica_88
22-01-2010, 18:13
o tome da je đorđe korektan ispitivač,dalo bi se pričati. za moj pojam on je sve samo ne korektan....toliko sm pozitivnih priča čula o njemu,al mislim da toga đorđa više nema, to kao da se govorilo o nekome drugome. on je jedno od najgorih iznenađenja,na ovom faksu,dosad. naravno,za mene.

winnie
24-01-2010, 19:59
o tome da je đorđe korektan ispitivač,dalo bi se pričati. za moj pojam on je sve samo ne korektan....toliko sm pozitivnih priča čula o njemu,al mislim da toga đorđa više nema, to kao da se govorilo o nekome drugome. on je jedno od najgorih iznenađenja,na ovom faksu,dosad. naravno,za mene.

mislim da dosta profesora ima dane kad ustane na lijevu nogu i o tome onda ovisi njihovo ponašanje prema studentima (koliko god to žalosno bilo). tako da, moguće da si nabasala na njega u najgorem izdanju.

Koala
05-02-2010, 12:41
e,da je vise profesora ko on..jucer sam odgovarala kod njega i covjek je zakon! simpatican, smiren, inteligentan..ma sve naj naj.. vratio mi je ljubav prema ovom sugavom faksu! svaka mu cast! :thumbup:

salty
18-04-2010, 15:19
evo i mene konačno sa dojmovima odgovaranja kod asistenta Gardaševića
dakle, kao što sam i ranije pretpostavio, ocjene iz pismenih su bile izuzetno strogo "postavljene"

dakle od jedno 25 ljudi koji su kod njega dopali 10ak je palo pismeni, ostali su odgovarali u grupama od četvero... u prvim grupama većina je pala, a kasnije nas petero ušlo kao "oni koji su najbolje napisali" a ocjene su bile 3,3,3,2,2
kao što je kolega napisao gotovo pa nikako ne možete povisiti ocjenu iz pismenog a isto tako ukoliko imate tu "čvrstu dvojku" ili čak trojku, teško da ćete baš pasti
pušta vas da se prisjetite ako zapnete, ispravlja dok odgovarate, ali u biti opušteno je odgovaranje... i budući da se radi o "potvrđivanju ocjene sa pismenog" postavi jedno pitanje

samo zaista primjedba velika na to što se ocjena ne može povisiti čak ni "na zahtjev" tj. čak ni kada direktno kažete da bi voljeli odgovarati za višu ocjenu - neće ići, što je po meni krivo, jer pismeni bi po meni trebao biti samo "eliminacija" i eventualno "minimum garancije prolaznosti" (npr. ako si prošao pismeni da već bar 80% budeš siguran da je dvojka u indexu) ali da bi bilo korektno nekoga "izrešetati" usmeno ako to student traži kako bi dobio višu ocjenu, zašto ne?

ili ukratko - ugodan i pomalo nadobudan ispitivač te interesantan predavač

kisha
17-06-2010, 21:19
čista petica, zbog njegove korektnosti i spremnosti da pomogne.
ostavlja dojam da nije od onih koji će davati ocjene na lijepe oči ili kako je raspoložen, već doista prema pokazanom znanju.
na ispitu je smiren i doista želi da prođemo, a za više treba potkrijepit znanjem.

normalana pitanja postavlja, tolerira tremu i ako vidi da skrećeš s pravog puta baci ti kolut da se ne utopiš i to ne jednom.. mislim da je u mojoj grupi svakom dao priliku.
zbog dobronamjernosti, ali i objektivnosti jedan od mojih favorita na ovom faksu!

p-kutnica
28-01-2011, 20:29
hmmm, pristupačan, dobro objasni gradivo, najzabavniji i najugodniji usmeni ikad (ko na kavi samo te pita neka pitanja, pa se svi smiju i tako)! tu je 5!
ali ja sam mu dala 2 jer ako dobijete njega kao voditelja seminara svi ste na*e*ali, barem oni kojima su bitne ocjene, jakoooo je strog, najstrože kriterije ima od svih na katedri odnosno treba stvarno sve napisati u taj kolokvij, kod nas je 80% ocjena bilo 2 i -2, na usmenom se većinom potvrđuju ocjene ak se i slabo zna, ja ne znam dal je koga danas rušio...ak znaš više onda diže... škrt je na tim ocjenama, to je šteta, masa nas je dobila 2, čak i oni kojima dvojke nisu česta pojava u indeksu...

Teh Lady
30-01-2011, 13:37
hmmm, pristupačan, dobro objasni gradivo, najzabavniji i najugodniji usmeni ikad (ko na kavi samo te pita neka pitanja, pa se svi smiju i tako)! tu je 5!
ali ja sam mu dala 2 jer ako dobijete njega kao voditelja seminara svi ste na*e*ali, barem oni kojima su bitne ocjene, jakoooo je strog, najstrože kriterije ima od svih na katedri odnosno treba stvarno sve napisati u taj kolokvij, kod nas je 80% ocjena bilo 2 i -2, na usmenom se većinom potvrđuju ocjene ak se i slabo zna, ja ne znam dal je koga danas rušio...ak znaš više onda diže... škrt je na tim ocjenama, to je šteta, masa nas je dobila 2, čak i oni kojima dvojke nisu česta pojava u indeksu...

potpisujem!

sunny_smile
09-02-2011, 10:51
profesor je na usmenom ispitivanju bio veoma ugodan u smislu da nas nije činio nervoznima(više nego smo bili:heh:),samo ne daje priliku da se podigne ocjena, ali slažem se sa svime što je rekla kolegica gore u vezi seminara, predavanja su mu zanimljiva, ugodna je atmosfera, ali kolokviji su jako zahtjevni, oduzima bodove i za 1 bod se stvarno treba napisati što je više moguće i ono najbitnije...ono što nije točno na kolokviju,pita na usmenom malo više, da mu se priča, pojasni i samo se potvrdi ocjena sa kolokvija(koje su bile užasne :( )...al sve u svemu, nije loš....
i da, što se tiče seminarskih radnji, ne traži previše, niti ne zahtjeva da se napiše puno stranica, samo želi vidjet fusnote, rok za predaju je sasvim okej, čak mislim da je nama i produžio malo rok, i to je to. :lol:

p-kutnica
15-03-2011, 00:10
profesor je na usmenom ispitivanju bio veoma ugodan u smislu da nas nije činio nervoznima(više nego smo bili:heh:),samo ne daje priliku da se podigne ocjena, ali slažem se sa svime što je rekla kolegica gore u vezi seminara, predavanja su mu zanimljiva, ugodna je atmosfera, ali kolokviji su jako zahtjevni, oduzima bodove i za 1 bod se stvarno treba napisati što je više moguće i ono najbitnije...ono što nije točno na kolokviju,pita na usmenom malo više, da mu se priča, pojasni i samo se potvrdi ocjena sa kolokvija(koje su bile užasne :( )...al sve u svemu, nije loš....
i da, što se tiče seminarskih radnji, ne traži previše, niti ne zahtjeva da se napiše puno stranica, samo želi vidjet fusnote, rok za predaju je sasvim okej, čak mislim da je nama i produžio malo rok, i to je to. :lol:

ja mogu sa sigurnošću reći da moju radnju nije pročitao, kao i hrpu ostalih...ajde kad sam već potrošila par dana na to bilo bi uredu da i pročita...al ajde, takav je :/

p.s.
da se još nadovežem gore, znam curu koja je pala 2. kolokvij i išla na ispit par dana kasnije i kod kostadinov dobila 5, tolko o kriterijima!

Teh Lady
15-03-2011, 00:56
ja mogu sa sigurnošću reći da moju radnju nije pročitao, kao i hrpu ostalih...ajde kad sam već potrošila par dana na to bilo bi uredu da i pročita...al ajde, takav je :/

haha, također .. veeeeellliiikkoo razocaranje .. da postoji 0 dobio bi je

smart girl
15-03-2011, 01:05
Je li postoji osoba koja je kod njega dobila 4 ili 5? Ili se takav još nije rodio?:mrgreen:

galatea
15-03-2011, 01:21
dobila je jedna cura 4 sad na prvom roku u 2.mjesecu...ali dobila je i 4 iz pismenog tako da stoji ona teorija da na usmenom dobiješ istu ocjenu kao i na pismenom

alisa
18-04-2011, 21:05
evo da podijelim dojmove s danasnjeg usmenog :)

djordje je super :D bar meni.. u mojoj grupi (nas 4) smo svi prosli.. za ljude prije mene nisam sigurna ali cini mi se da isto nije nitko pao..
sto se tice dizanja ocjena, ja nisam uopce stekla dojam da ne zeli podizati..od nas 4 podignuo je jednu ocjenu i to po meni na skroz mlako odgovaranje.. ja definitivno na takvo odgovaranje i cistu ocjenu iz pismenog (znaci nije bilo npr 2+ ili 2-3) ne bi dala visu ocjenu.. cak mi se cinilo da bi i meni dao priliku za visu ocjenu da nisam dobila -2, ali ovako je rekao da moze samo dvojka.. nije da sam se ja bunila :P
druge dvije osobe su imale nesto losije odgovaranje i njima je samo ostavio ocjenu s pismenog..

uglavnom, daje puno sansi, pomaze podpitanjima, ne zamjera krivi odgovor nego samo nastavlja pomagati dok se ne izadje na pravi put i tako. u svakom slucaju ne treba se bojati odgovaranja kod njega..
jedno pitanje obavezno bude nesto sto je potpuno netocno odgovoreno na pismenom, osim toga postavi jos 2-3 pitanja, ali odgovaranje ne traje dulje od 5-10 min..
mala zamjerka sto totalno izbjegava eye contact i ne trudi se biti pretjerano simpatican, ali necu mu zbog toga smanjivati ocjenu jer te stvari smatram sporednima, tako da od mene dobiva peticu :)