View Full Version : Dr. sc. Maja Munivrana-Vajda (prosjek 3,89)
Pravokutnići
08-06-2007, 09:53
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni! :thumbup:
maja je nabolja cura na faksu, poslala sam joj stotinjak mailova jer je prof. TurkoviĂŚ uvijek u nekoj azijskoj zemlji na -stan i stvarno je sve brzo vraĂŚala. super
Ova asistentica me tako ugodno iznenadila!
Predavanje je bilo pravi užitak slušati, zanimljivo govori, trudila nam se približiti gradivo maksimalno , uključuje studente u predavanje, pita za mišljenje i sluša, susretljiva je, simpatična... ma bravo!
djevojcica sa sibicama
11-03-2009, 22:28
vidim da dosad nitko nije napisao ništa o njenom ispitivanju pa ću ja :)
ugodna, strpljiva i kokrektna. uglavnom pita ono što se nije dobro napisalo u testu, nikakva egzotična ili detaljna pitanja. pomaže, postavlja dosta podpitanja da se pomogne, al i i vidi razumijevanje naučenog.
i još mi na kraju poželjela sreću u daljnjem studiranju
petica :smt050
Personal Guru
18-04-2009, 21:16
dobra je i dok ispituje navodi na odgovor, ne zbunjuje, ugodna je atmosfera, gleda te u oči dok priča s tobom, a ne zuri okolo i ne odaje dojam kao da gubi s tobom vrijeme ko neki profesori,već se baš trudi vidjeti što znaš. dvojku nije teško dobiti uz baratanje osnovnim pojmovima i mogućnošću da se isti primjene na neki određeni slučaj, za više ocjene se treba iznimno potrudit, posebni dio kp dolazi više do izražaja i međunarodno s tim da bez odličnog testa nema ni takve ocjene. to je jedini možda bed jer pravo znanje je ipak ono pokazano na usmenom. no, sve u svemu, rijetko je tko toliko kvalitetan ispitivač i nakon mnogo godina staža ;)
kokotiček
29-05-2009, 23:33
Asistentica Maja je divno biće...Ugodna,normalna,predvida,'kao jedna od nas',zgodna...:))ma čista petica,definitivno...
Lewis Hamilton
04-06-2009, 20:34
5- uvijek spremna pomoći, odgovara na mailove u ponoć, stalno uskače kad je Turković na službenom putu na Aljasci, Tađikistanu ili u JAR-u, ima živaca, iznimno ugodna
Predavanja tipična školska (što je u redu s obzirom da još nema ni 30 god), jednog dana će biti odlična profesorica :D
mightyprincesss
08-06-2009, 23:13
Cista petica za Maju!
Fenomenalna, draga, izuzetno pametna i nebrojeno puta nam je pomogla i izasla nam u susret!
Ma nema dovoljno lijepih rijeci da se ona opise!:bravo:
Maju Munivranu poznajem privatno odavno, ima tu i par anegdotica :D. Ne znam kakva je profesorica ali sam siguran da je sjajna. Sve što ona radi, radi sjajno :mhm:. I da, veoma je lijepa :blush:
nobody0770
17-09-2009, 15:07
Slušao jednom ispit..profa ok,ležerna atmosfera,ne davi na nebulozama, jest da puno pita,al ne ruši na prvu...Uglavnom 4 + ;)
michael clayton
28-10-2009, 17:52
Vrlo pristupačna prema studentima.
Izvrsna predavanja, trudi se dočarati i objasniti stvari koje predaje.
Ne ispituje zahtjevno, pogotovo ne razne teorije, zahtijeva osnove i bazira se na općem djelu.
Pennypacker
17-11-2009, 13:16
5 ko kuca...zena je odlicna, opustena atmosfera, pita normalna pitanja, daje primjere. :D
Definitivno jedan od ugodnijih usmenih na faxu. Pita u principu ono šta nije potpuno ili šta je krivo odgovoreno u testu, pa od tud kreće dalje. Nema nikakvih štreberskih pitanja, nikakve definicije nije pitala, već isključivo pita po primjerima, čista primjena znanja, zaključivanje i razumijevanje. Najvažniji djelovi su joj elementi KD-a, ostalo je čeprkala po sankcijama i sudioništvu, i naravno, bubne koje pitanje iz posebnog djela, ali samo najvažnije glave, ništa prestrašno. Pomaže potpitanjima, opuštena atmosfera, daje vrlo živopisne primjere xD
na predavanjima preeedobra, izlazi u susret, koliko čujem super i na usmenom. ma čista petica! šteta kaj nije ostala do kraja semestra
Kao sto je netko vec rekao:
Asistentica Maja je divno biće...
U to ulazi sve sta ja imam rec o njoj. Stvarno. Od predavanja, do konzultacija, a vjerovatno i ispitivanja (nisam bio kod nje niti sam slušao usmene, ali s obzirom kakva je inace, nema sanse da je tamo drukcija), samo pohvale i pohvale. Ima jedan poseban odnos sa hrpom studenata u dvorani, a to ne može svatko. Sa jedne strane imamo prof. Cvitanovića koji održava pozornost teatralnoscu u svakom pogledu, dok mu neka predavanja bas i nisu od velike koristi (po meni) a asistenticu s druge strane koja održava isti stupanj pozornosti prolazeći kroz gradivo na najzanimljiviji moguci nacin. Njeni primjeri se ne zaboravljaju olako. Tako je jednom prilikom u ovom semestru izjavila povodom uvoda o klauzuli jednakosti: "Ubojstvo moga muža je teško ubojstvo!"..ah, jos mi je smijesno kako je ona to rekla - ka iz topa. Ili jednom prilikom povodom uvoda u necinjenje: "...evo ja se ovdje uvijek sjetim zadnje epizode Seinfelda." Dogodine ciljam na vjezbe iz KP, a svakako se nadam da ce me asistentica dopast kao voditeljica. Cheers!
E btw, ne znam koliko je vas primjetilo, al nedavno je doktorirala, pa cestitke i na tome! Ipak je nije spremanje doktorata dovelo do psihickog stanja kad je uzela pusku i pocela pucat po zgradi fakulteta (isto jedan primjer, u ovom slucaju o KD ugrozavanja :D).
Edit: Uf sta ste brzi vi moderatori, iz mr.sc. u dr.sc. u par minuta! ;)
Zanimljivo ime
30-05-2011, 21:57
Same pohvale za asistenticu! Njezina predavaljnja su mi zasad najbolja u ove dvije godine studiranja. Petica ko kuća :thumbup:
smart girl
31-05-2011, 01:59
Same pohvale za asistenticu! Njezina predavaljnja su mi zasad najbolja u ove dvije godine studiranja. Petica ko kuća :thumbup:
Potpisujem :mhm:. Predavanja su joj već sada odlična, za par godina kad bude profesorica bit će sigurno spektakularna, ako uopće mogu biti bolja :thumbup:. One njezine fore s mužem :heh:.
Uz to vrlo jednostavna i susretljiva te uvijek nasmijana :soppy:. Da su barem svi prof.takvi. I čestitke na doktoratu, svaka čast :bravo:
Sve dosad rečeno podvlačim i potpisujem.::E:
Samo želim dodati dojmove s usmenog. vrlo ugodna, susretljiva i zna napraviti tako dobru atmosferu u kojoj student može zaista izvući svoj maksimum i reći zaista sve što zna, jer ne robuje definicijama i striktno opisima iz knjige.
Cijeni kad netko razmišlja i razumije gradivo dobro, a ne da ga samo nauči od crte do crte knjigu pa da ga pusti. zabavna je čak i na usmenom, ali ne na onaj nametljiv "hoću se svidjeti studentima" način, nego baš na skroz spontan način.:iviv:
Trudi se oko studenata na usmenom koje bi drugi neki već davno izjurili iz sobe i daje priliku svima. :worship:
Uglavnom moje oduševljenje njome je ogromno:soppy::soppy::soppy: i silno mi je drago da odlazi na Yale nastaviti svoje usavršavanje, jer je jednostavno predobra, a takvi dobri asistenti (nadajmo se budući profesori) to zaslužuju
smart girl
16-06-2011, 15:49
Potpisujem :mhm:. Predavanja su joj već sada odlična, za par godina kad bude profesorica bit će sigurno spektakularna, ako uopće mogu biti bolja :thumbup:. One njezine fore s mužem :heh:.
Uz to vrlo jednostavna i susretljiva te uvijek nasmijana :soppy:. Da su barem svi prof.takvi. I čestitke na doktoratu, svaka čast :bravo:
Evo danas odgovarala kod nje i sve ovo stoji, još i više ::E:
kachira088
12-07-2011, 00:22
divna!!! rusit ce vas samo ako zaiste ne znate dobro i ako niste zasluzili prolaz. pismeni joj je jako bitan, sto opet ne znaci da ako ste jedva prosli da ce vas lako rusiti. dobar pismeni svakako predstavlja olakotnu okolnost u slucaju da na usmenome ne briljirate. svakako prije usmenog ponovit ono sto niste dobro odg na pismenome, ne zamara se povjescu, slabo prolazi posebni dio i nekako sam dobila dojam da jako voli pokušaj, supociniteljstvo, sudioništvo, posredno počiniteljstvo ... ukratko divna je i nema straha.
Jel itko kod nje pisao diplomski?
demarkis
20-07-2011, 19:04
Ne znam kako do sad nisam dao 5icu aistentici Maji. :D Oduševila me na prvu. Uz asistenticu Dragičević Prtenjaču najbolja i najkorisnija predavanja iz KP-a (Derenčeinović i Cvitanović jesu zanimljivi i sve, ali možda kad bi predavanja iz kp-a bila cijelu godinu bi se stiglo njihovim tempom sve obraditi).
Vrlo je pristupačna i na predavanjima i na konzultacijama. Sve rado objasni i još voli udijeliti koji kolegijalni savjet o učenju i studiranju općenito.
Kao što je netko i rekao, jedno divno i prekrasno biće. (da, jesam se zaljubio :D )
kameleonka
22-09-2011, 14:23
Žena nije sa ovog svijeta, toliko je draga i dobra. I moram reći da nisam briljirala na pismenom ali čudom Božjim žena mi je dopustila da odgovoram za 4 i nije me tlačila s nekim čudnim pitanjima. Kad bi bar svi bili tako korektni i ugodni ispitivači! I taj osmjeh njen stvarno umanji svaku tremu.
super predavanja koja se baziraju na gradivu iz knjige pa su stoga i jako korisna. simpatična, draga i s odličnim smislom za humor.