PDA

View Full Version : Prof. dr. sc. Ivo Josipović (prosjek 3,74)

Pravokutnići
11-12-2006, 23:03
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! :smt080

mrzim
17-12-2006, 22:28
Vjerojatno najzanimljivija i zivotnija predavanja sa II godine. Izvrstan odnos prema svim studentima i veliki plus za trud (organiziranje izvrsnih gost predavaca, izlet u pulu, praksa...) kao minus seminar je mogao biti bolji, no krivica za to je vjerojatno bila u prevelikoj ambiciji profesora da primi sve studente sto je dovelo do blago katastroficne prenapucenosti seminara.
Inace djeluje kao izuzetno pametna osoba. Vicmaher na predavanjima ;)

fat drummer
17-12-2006, 22:39
antologijska prièa o zkp-u i provaljenom stanu

leonisa
18-12-2006, 17:47
lista je radjena prema popisu sa sluzbene stranice fakulteta.

fat drummer
18-12-2006, 19:39
je evo sad sam gledao na stanici katedre i stvarno postoji neki tamo znanstveni novak.. sad Ìemo mi njega ukljuèiti

tequila
16-01-2007, 16:22
ma super! uz njega ti i ovaj faks postane zanimljiv.

Alexis
28-01-2007, 16:30
bijah seminarist, al ga ne vidjeh nikad....pa èak ni na ispitu...od mene jedan veliki minus....

Lorena
05-02-2007, 16:19
hm....nije mi se svido...nikako...

fidy
11-02-2007, 00:42
jako ugodan, pametan, pristupaèan, elokventan, cisto ga je
uzitak i gledati i slusati...

takvih bi profesora trebalo biti viĹĄe... :D

Nivette
12-02-2007, 14:45
Dobar profesor, ĹĄteta ĹĄto ga nema previĹĄe na faxu ;)

Anðelko GuziÌ
15-02-2007, 01:47
antologijska prièa o zkp-u i provaljenom stanu
kaj, ako vam neko provali u stan nema veze ĹĄta napravi dok ne odnese najveĂŚu dragocjenost a to je zkp? :-D :-D :-D :-D

OnlyGodCanJudge
02-03-2007, 22:51
super mi je taj profac... bio sam lani njegov seminarist i kod njega odgovarao, tak da ljudi koji vele da ga nisu vidjeli ni na roku ni na seminaru- ocito nisu isli na seminar redovito a ispit..cuj, tko je odmah isao u 6.mj, "dobio" ga je na roku i-bio je vise nego susretljiv i ugodan. 5 !

fat drummer
02-03-2007, 22:56
[quote="fat drummer":gpxthvtz]antologijska prièa o zkp-u i provaljenom stanu
kaj, ako vam neko provali u stan nema veze ĹĄta napravi dok ne odnese najveĂŚu dragocjenost a to je zkp? :-D :-D :-D :-D[/quote:gpxthvtz]

slièno... ide ovako... imate neku opaku uťteðevinu, pikasovu slikicu i zkp... netko vam provali u stan i ukrade svo troje i porazbace stvari. vi se vratite doma i prva stvar koju napravite kad vidite da vam je stan provaljen a stvari pokradene je da otrèite i kupite novi zkp, a onda mirno zovete policiju...

James
05-03-2007, 12:26
a prièa o šnauceru?
Više se ne sjeÌam koja je bila poanta i do koje je povrede odredaba kaznenog postupka došlo,
ali na onaj dio kad u sudu svi iz novèanika vade sliku svog psa smo se valjali od smijeha :lol:

crazyralf
25-06-2007, 17:35
sve 5...tijelom na faxu viĹĄe manje, ali duhom u sdp-u :lol: :lol: :lol:

DIO
09-02-2008, 16:59
5 !!!

predavanja-- najbolja i najzanimljivija u prvom semestru trece godine. vrlo zivotno, razumljivo svima, dinamico... ucis KPP na najbolji moguci nacin, kroz neki stvaran i realno moguc primjer, kroz razvoj pravne logike... u svakom slucaju, radije zrtvujte sva ostala, ali pohadjajte ova! = 5

seminar-- super. na pocetku godine smo svi bili plaseni pricama da njega kao nikad nema nego sve vodi marin blabbla. NIJE ISTINA. profesor je izostao samo jedanput, i sve je seminare super odrzao, ponovno kroz primjere, a i uciinio je po meni opcenito jednu od najpametniji stvari koje profeor moze napraviti = natjerao nas da idemo na sud, gledamo kako sve sto bubetamo izgleda u praksi. svaka cast. takodjer je dovodio zanimljive goste (sudac VSRH i GDO, i sl..)

ispit -- pismeni je posebna prica, no, kako ocjena konkretnog profesora zapravo i nije ocjena pismenog (jer tko zna tko je sastavljao onaj jedan na kojem sam bila..) osvrnut cu se samo na usmeni , koji je, pogadjate :D , takodjer bio vrlo ugodan.
vrlo kvalitetan ispitivac, razbija tremu salama i smijesnim primjerima, ne postavlja teska pitanja, trazi pravnu logiku (jeeeee!!!) a ne bubetanje, kad vidi da razumijes, to je to..

tako da, ponavljam se.... velika 5. sjajan profesor. jedan od najboljih na nasem fakultetu...!

malimrav85
11-02-2009, 12:30
5
Predavanja super. zabavna, sa super primjerima. Volim kad predavanje nije čitanje knjige nego više razgovor o temi. Čitat i sam znam.
Usmeni zakon, traže se osnovne definicije a ostalo je više kao razgovor i vlastita gledišta o temi.

corina
28-05-2009, 23:25
feeeenomenalan profesor.
priča sa zkp-om : NAJBOLJA koju sam čula od svog dolaska na ovaj faks.
na ispitu-ugodan, pristupačan, opušten.

treba VIŠE profesora poput njega na faksu, ili VIŠE NJEGA SAMOG na faksu

evelina
21-09-2009, 10:59
profesoru čista petica za ukupan dojam, stvarno može biti primjer ostalima. :thumbup:

samo mi nije jasno uz ove silne pohvale odakle mu onoliko jedinica???

Romulus
28-01-2010, 14:58
kralj.car.predsjednik.
superkorektan ispitivač.
traži ono što netko zna, a ne sto ne zna.
ispituje ona svoja pitanja uglavnom.
usmeni je samo potvrda pismenog.