View Full Version : Prof. dr. sc. Ivo Josipović (prosjek 3,74)
Pravokutnići
11-12-2006, 23:03
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni! :smt080
Vjerojatno najzanimljivija i zivotnija predavanja sa II godine. Izvrstan odnos prema svim studentima i veliki plus za trud (organiziranje izvrsnih gost predavaca, izlet u pulu, praksa...) kao minus seminar je mogao biti bolji, no krivica za to je vjerojatno bila u prevelikoj ambiciji profesora da primi sve studente sto je dovelo do blago katastroficne prenapucenosti seminara.
Inace djeluje kao izuzetno pametna osoba. Vicmaher na predavanjima ;)
fat drummer
17-12-2006, 22:39
antologijska prièa o zkp-u i provaljenom stanu
lista je radjena prema popisu sa sluzbene stranice fakulteta.
fat drummer
18-12-2006, 19:39
je evo sad sam gledao na stanici katedre i stvarno postoji neki tamo znanstveni novak.. sad Ìemo mi njega ukljuèiti
ma super! uz njega ti i ovaj faks postane zanimljiv.
bijah seminarist, al ga ne vidjeh nikad....pa èak ni na ispitu...od mene jedan veliki minus....
hm....nije mi se svido...nikako...
jako ugodan, pametan, pristupaèan, elokventan, cisto ga je
uzitak i gledati i slusati...
takvih bi profesora trebalo biti viĹĄe... :D
Dobar profesor, ĹĄteta ĹĄto ga nema previĹĄe na faxu ;)
Anðelko GuziÌ
15-02-2007, 01:47
antologijska prièa o zkp-u i provaljenom stanu
kaj, ako vam neko provali u stan nema veze ĹĄta napravi dok ne odnese najveĂŚu dragocjenost a to je zkp? :-D :-D :-D :-D
OnlyGodCanJudge
02-03-2007, 22:51
super mi je taj profac... bio sam lani njegov seminarist i kod njega odgovarao, tak da ljudi koji vele da ga nisu vidjeli ni na roku ni na seminaru- ocito nisu isli na seminar redovito a ispit..cuj, tko je odmah isao u 6.mj, "dobio" ga je na roku i-bio je vise nego susretljiv i ugodan. 5 !
fat drummer
02-03-2007, 22:56
[quote="fat drummer":gpxthvtz]antologijska prièa o zkp-u i provaljenom stanu
kaj, ako vam neko provali u stan nema veze ĹĄta napravi dok ne odnese najveĂŚu dragocjenost a to je zkp? :-D :-D :-D :-D[/quote:gpxthvtz]
slièno... ide ovako... imate neku opaku uťteðevinu, pikasovu slikicu i zkp... netko vam provali u stan i ukrade svo troje i porazbace stvari. vi se vratite doma i prva stvar koju napravite kad vidite da vam je stan provaljen a stvari pokradene je da otrèite i kupite novi zkp, a onda mirno zovete policiju...
a prièa o šnauceru?
Više se ne sjeÌam koja je bila poanta i do koje je povrede odredaba kaznenog postupka došlo,
ali na onaj dio kad u sudu svi iz novèanika vade sliku svog psa smo se valjali od smijeha :lol:
crazyralf
25-06-2007, 17:35
sve 5...tijelom na faxu viĹĄe manje, ali duhom u sdp-u :lol: :lol: :lol:
5 !!!
predavanja-- najbolja i najzanimljivija u prvom semestru trece godine. vrlo zivotno, razumljivo svima, dinamico... ucis KPP na najbolji moguci nacin, kroz neki stvaran i realno moguc primjer, kroz razvoj pravne logike... u svakom slucaju, radije zrtvujte sva ostala, ali pohadjajte ova! = 5
seminar-- super. na pocetku godine smo svi bili plaseni pricama da njega kao nikad nema nego sve vodi marin blabbla. NIJE ISTINA. profesor je izostao samo jedanput, i sve je seminare super odrzao, ponovno kroz primjere, a i uciinio je po meni opcenito jednu od najpametniji stvari koje profeor moze napraviti = natjerao nas da idemo na sud, gledamo kako sve sto bubetamo izgleda u praksi. svaka cast. takodjer je dovodio zanimljive goste (sudac VSRH i GDO, i sl..)
ispit -- pismeni je posebna prica, no, kako ocjena konkretnog profesora zapravo i nije ocjena pismenog (jer tko zna tko je sastavljao onaj jedan na kojem sam bila..) osvrnut cu se samo na usmeni , koji je, pogadjate :D , takodjer bio vrlo ugodan.
vrlo kvalitetan ispitivac, razbija tremu salama i smijesnim primjerima, ne postavlja teska pitanja, trazi pravnu logiku (jeeeee!!!) a ne bubetanje, kad vidi da razumijes, to je to..
tako da, ponavljam se.... velika 5. sjajan profesor. jedan od najboljih na nasem fakultetu...!
malimrav85
11-02-2009, 12:30
5
Predavanja super. zabavna, sa super primjerima. Volim kad predavanje nije čitanje knjige nego više razgovor o temi. Čitat i sam znam.
Usmeni zakon, traže se osnovne definicije a ostalo je više kao razgovor i vlastita gledišta o temi.
feeeenomenalan profesor.
priča sa zkp-om : NAJBOLJA koju sam čula od svog dolaska na ovaj faks.
na ispitu-ugodan, pristupačan, opušten.
treba VIŠE profesora poput njega na faksu, ili VIŠE NJEGA SAMOG na faksu
profesoru čista petica za ukupan dojam, stvarno može biti primjer ostalima. :thumbup:
samo mi nije jasno uz ove silne pohvale odakle mu onoliko jedinica???
kralj.car.predsjednik.
superkorektan ispitivač.
traži ono što netko zna, a ne sto ne zna.
ispituje ona svoja pitanja uglavnom.
usmeni je samo potvrda pismenog.