View Full Version : Molba za poništaj roka?
O-Ren Ishii
09-09-2010, 15:14
Ljudi, jel ima iko s tim iskustva? Piše u pravilniku da dekan može odobriti poništaj iz nekih osobito bitnih razloga, to pretpostavljam da znači ak si imao tipa saobraćajku taj dan, razbolio si se, smrtni slučaj itd. Što se tu sve treba navesti i koliko detaljna treba biti liječnička dokumentacija koja se prilaže? To se nosi ravno u dekanat ili?
fat drummer
09-09-2010, 16:34
brijem da ćeš biti među prvima s ovim iskustvom :mrgreen:
ovak trebas ic kod danijela prvo i onda ce te on uputit. nisam nikad to radila ali cula sam za par slucajeva...
CroatianAngel
09-09-2010, 17:26
Znači.. ponište prijavu ispita ako ti taj dan umre bliska osoba ili je sprovod?
Nisam bila sigurna (iako sam bila u toj situaciji nedavno) pa sam bila pisala ispit. Bolje da i jesam jer sam položila predmet. No sada me zanima dali sam ja tada za drugi predmet na koji nisam došla mogla dobiti poništenje prijave ispita zbog smrti krvno bliske osobe cca 7 sati prije pismenog ispita?
Unaprijed hvala na odgovoru.
vjerojatno si mogla dobiti. ali cuj tko je tad ciste glave i tako to jel. ne mislis o tim stvarima. na nasem faxu mozes svasta dobiti samo trebas biti davilica i hodocastiti po uredima i referadi:D
O-Ren Ishii
09-09-2010, 19:52
Ja sam čula za slučajeve da su ljudima iz opravdanih situacija poništavali prijavu kad se radilo o komisiji, al me zanimalo jel se može i kod drugih izlazaka jer se, ruku na srce, s prijavljivanjem i neizlaženjem jako brzo dolazi do komisije.... blažen bio stari sustav kad nije postojalo jebenog studomata i njegovog 'tri dana prije' roka odjave :(
O-Ren Ishii
09-09-2010, 19:58
Evo, kolko sam ja uspjela polovit, procedura je ista kao kod svih molbi koje pišeš na faxu-nabaviš si onaj obrazac za molbe, napišeš detaljno kaj je bilo i uz to prilažeš neki dokaz (pr.smrtovnicu, il potvrdu doktora, otpusno pismo bolnice i slično) i furaš ravno u dekanat di ti žena veli da dođeš za koji dan.