View Full Version : izborni predmeti
evo, ja sam novopečeni brucoš pa me zanima kad se mogu početi uzimati izborni predmeti i koji sve na pojedinoj godini??
hvala!
Na petoj godini. Tak da nemoj još razmišljat o tome.
Ako te zanimaju koji pogledaj na stranici faksa plan pete godine.
e da, još nešto, gdje moram potvrditi mjesečnu kartu za vlak??
Inače, postavi takvo pitanje na odgovarajućem topiku a ne na ovome s kojim nema veze.
Ne znam što točno moraš potvrdit, ako je neki HŽ-ov posebni obrazac onda u referadi, a ako trebaš običnu potvrdu da studiraš koju ćeš im odnijet onda si to sama printaš u informatičkoj dvorani (nemoj zaboravit indeks ponijet).
nisam pronašla odgovarajući topik :( pa sam stavila na ovaj
treba mi od HŽ-a, dakle u referadi, ok, a gdje je referada???:unsure:
Drugi kat, soba 50. Odmah kad se popneš pa na lijevo prva vrata, piše ti referada prve i druge godine.
CroatianAngel
16-09-2010, 14:53
@ Alexxis
Ovo nije topic za to.. no...
Postupak ti je da kupiš godišnju iskaznicu (možeš na glavnom - dođe 20 kn).
Zatim odeš u Narodne novine i kupiš obrazac broj 2 (30-ak lipa).
U referadi će ti ispuniti obrazac a ti si ispuni iskaznicu te nalijepi sliku.
Onda s tim obrascem i iskaznicom možeš na kolodvor (svoj ili glavni) i čekaš da ti ovjere iskaznicu (i šef kolodvora potpiše) te ispune obrazac.
Onda natrag dobiješ iskaznicu i možeš kupiti mjesečnu.
Ne trebaš potvrdu da studiraš, samo obrazac broj 2.
Ove god.upisujem III.godinu i sad mi je nejasno,pošto sam pročitala da se izborni predmeti ne upisuju prije V.godine,kako na str.faxa imam ponuđene izborne(strani jezik.autorsko,filzofija prava...)Hvala!
Ove god.upisujem III.godinu i sad mi je nejasno,pošto sam pročitala da se izborni predmeti ne upisuju prije V.godine,kako na str.faxa imam ponuđene izborne(strani jezik.autorsko,filzofija prava...)Hvala!
A zašto točno postavljaš to pitanje na Vodiču za BRUCOŠE?
Ako si bolonjac, izborne imaš tek na petoj godini. Stari program je imao izborne na trećoj.
Sorry...jedino sam tu uspjela nać tu temu...Hvala puno!
Postupak ti je da kupiš godišnju iskaznicu (možeš na glavnom - dođe 20 kn).
Zatim odeš u Narodne novine i kupiš obrazac broj 2 (30-ak lipa).
U referadi će ti ispuniti obrazac a ti si ispuni iskaznicu te nalijepi sliku.
Onda s tim obrascem i iskaznicom možeš na kolodvor (svoj ili glavni) i čekaš da ti ovjere iskaznicu (i šef kolodvora potpiše) te ispune obrazac.
Onda natrag dobiješ iskaznicu i možeš kupiti mjesečnu.
Ne trebaš potvrdu da studiraš, samo obrazac broj 2.
hvala ti puno, puno, puno, puno!!!!!!!!!