PDA

View Full Version : Dr. sc. Nenad Rančić (prosjek 3,61)

Pravokutnići
21-12-2006, 16:19
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni!

dorro
24-12-2006, 16:56
nyak! :lol:

Silno mi ide na Ĺživce, kad par ljudi koji stvarno imaju neĹĄto pametno za reĂŚi,
i imaju ozbiljne kritike koje znaju obrazloĹžiti - to ne rade iz pitajboga kojih razloga... ;)
Jednostavno, ako ne ukaŞeť na neèije propuste, ta osoba ih najvjerojatnije neÌe ni primjetiti niti imati prilike izmijeniti... :?

Emer
25-12-2006, 03:39
hm.

moĹžda je tako stoga ĹĄto je ista kritika nemoguĂŚa bez da osoba koja ju upuĂŚuje bude prepoznata? ne vjerujem da se postoji mnogo ljudi koji se mogu pohvaliti ekstenzivnim iskustvom na katedri ekonomske politike?

osim toga, asist. RanèiÌ je vjerojatno jedna od posljednjih osoba na naťem fakultetu koja posjeduje volju i Şelju èitati kritiku (ili pohvalu) upuÌenu mu na studentskom forumu. ili barem ostavlja takav dojam.
moŞda to i jest njegov problem - silna inercija i flegmatiènost. mislim, nije potrebno zaluðivati se idejom (inaèe vrlo popularnom na svakoj katedri, primjetit Ìete.) da su svi studenti pravnog fakulteta oduťevljeni postojanjem bať njegovog kolegija, ALI, to ne znaèi da ga ispoèetka (kolok. - "po difoltu") treba oznaèiti kao beznadnog, nevrijednog i najmanjeg truda (u smislu pribliŞavanja matrerije studentima). a stvar je u stavu: zar bať moram?/ kud bať mene?/ kako god./ koji si sad ti, i ťto bi uopÌe mogao Şeljeti od mene?/ ajd vi, idem ja sad./ moŞe to i bez mene?

mislim, ak se njemu ne da, nek postavi mohikanca na svoje mjesto?
:-D

Alexis
28-01-2007, 17:43
dosadan.....znao nam je biti zamjena na seminaru kad je asistentica bila bolesna....kao predavaè je uŞasan, monoton, usporen, studente uopÌe ne doŞivljava, predmet mu je i samome dosadan, èak mi se èini i viťe nego studentima, ne zna objaťnjavati gradivo (ili mu se ne da).....jedna dvojka -> smisao za humor ga je spasio jedinice....
trebao bi se malo ugledati na asist. MoroviĂŚ....

fidy
11-02-2007, 01:48
-cut-

specialized
27-03-2007, 14:23
Iskreno, nisam ga baš previše slušao na seminaru ali došao na ispit i lik je jako dobar.

Istina, dobio sam 2 ali to je zato kaj knjigu nisam ni imao a kamoli skriptu pa sam neÅ¡ muljao "iz općeg znanja".

Hell's Angel
27-03-2007, 15:43
neÌu ga ocjenjivati poťto joť nisam doťla do ispita, ali kakva predavanja... moj boŞe! stvarno bi se trebao malo viťe potruditi, ostaviti se èitanja sa slajdova i malo prièati akutalno i konkretno. predavanja koja bi kod vedriťa trajala 3 h kod njega traju sat i pol i nisu zanimljiva.

sijft
28-03-2007, 22:00
Ĺveliki kuracto se tièe usmenog ispita èovjek je stvarno i viĹĄe nego korektan! :!:

dankinja
02-05-2007, 16:35
Na seminaru, iz poèetka ubitaèno dosadnom i nezainteresiranom, zapravo na kraju poèneť kuŞit da on Şivi u nekom drugom svijetu, i da je jednostavno takav... nezainetresiran malèice, sipa neke fore koje ponekad samo on razumije, a ponekad svi, al zato na usmenom, ťto se mene tièe, krajnje ok ispao! Dakle, ipak na kraju èetvorka... a lik je zanimljiv na svoj naèin...

Theodore Bagwell
02-06-2007, 09:55
Ja sam bio kod asistenta RanèiÌa cijeli semestar na seminaru i na predavanjima... Dao bih mu 4 kao ťto je on meni,hehehe Nije uopÌe loť predavaè,jer da je ne bi znao o èemu prièa... A o èemu on to nama zanimljivom predaje? o teoriji Samuelsonove ekonomije!!! Pa i meni bi bilo dosadno tupit jedno te isto! Ali nije da bať nije ni bez humora,prokomentira i to posebno ako ga se pita i to jako dobro,posebice na seminaru... Problem je ťto nitko nikad niťta ne pita i ne sudjeluje u razgovoru. Pa ťta bi onda on trebao vas tjerati da sudjelujete ako ne Şelite,ma ko vas fuÌka! Ima èovjek pravo! I da se razumijemo,meni je ovaj predmet kad sam upisao kolegij bio odvratan i jedva sam èekao da ga poloŞim makar sa 2,ali prof.Vedriť i asistent RanèiÌ su mi pokazali da predmet moŞe biti itekako zanimljiv i mislim da Ìu upisati izborni predmet kod njih jer su me i viťe nego uputili u sadrŞaje ekonomske politike...
Jedina zamjerka asistentu je ťto nije objektivan kod ocjenjivanja,samo Ìu to reÌi,i ako ko treba to skuŞit onda je to on sam... Ali inaèe nemam zamjerki posebnih na njega... :-D

munjena dalmatinka
16-06-2007, 18:18
i meni je vaj predmet bija "ajme majko BoŞja" na samon poèetku..pogotovo kad san vidila koliko ima gradiva (ali izgled vara, da odma upozorin one koji to tek idju uèiti)..na kraju san svatila neke osnovne pojmove koje mi olakťavaju praÌenje zbivanja oko mene same...asistent RanèiÌ ima stvarno èudan naèin predavanja i triba ti jaka koncentracija (pogotovo rano ujutro :D ) da bi ga moga pratiti..mislin da bi moga prominiti naèin izlaganja (viťe aktualnih primjera, povezivanja i sl.)..a stvarno pamti ko je bija na predavanjima aktivan, i na seminaru isto i to se vidi na usmenon..inaèe se ne volin nametati i ulizivati profesorima na nijednon katedri, ali moje sudjelovanje na predavanjima i seminaru mi je itekako olakťalo prolazak na kolokvijima, i finalno-na ispitu..jer san na usmeni doťla po ocjenu i izaťla.. :D

crazyralf
25-06-2007, 18:30
na predavanjima iz ekonomske nisam bio, ali na ispitu je stvarno super i korektan :-D :-D :-D

konzerva
29-06-2007, 16:17
samo pohvale

drvo kaučuka
13-02-2008, 21:41
zgodan, simpatičan i smiješan

alfa_elita
02-04-2008, 19:17
:D :D
prvi put kad sam ga vidjela da ulazi u dv mislila sam da se zabunio.... izgledao mi je kao Bob Saget iz Pune kuće..... malo štih 80-ih....

ali mislim da je sve iznenadio na predavanju doc. Vedriša se pojavio u 'običnom' odjelu i izgledao je super....

Predavanja su meni osobno bila zanimljiva, koncizna bez pretjeranih skretanja s gradiva, što je vrlo rijetko kod drugih :-D :-D a zna se našaliti tako da nema monotonije :director: ....

A najjače su mu definitivno pauze od 20-40min.... predobro :D :D

Uz sve to daje i pitanja koja bi se mogla pojaviti na ispitu, odnosno skreće pozornost na bitnije djelove....

Svaka čast!!!!!! :-D :-D :-D

meni jedan od boljih :smt040 :smt041 :smt023

vječiti-student
17-05-2008, 23:45
zgodan, simpatičan i smiješan
ja bi prije rekao da je malo podosadan :D

Tkach
10-06-2008, 18:00
Simpatičan lik. Nezainteresiran za pilanje po dosadnim dijelovima gradiva, spreman pričati o trenutnoj svjetskoj ekonomiji na seminaru i predavanjima ako ga se potakne :lol:

U redu kao ispitivač.

one_perfect_girl
11-06-2008, 12:11
stvarno je korektan, na predroku uopće nije gledao bodove iz kolovija i mogao si dobit baš bilo koju ocjenu...
ocjene su mu bile začuđujuće slabe ali opet, nikog nije rušio, pa ono....
na predavanjima mi je bio malo dosadnjikav ali na ispitu je (bar prema meni) bio fer i u redu, nije me pilio s glupostima, pitao me neke osnovne stvari i nije ulazio previše u detalje...
sve u svemu, pohvale s moje strane, i 4 od mene... :-D

advocatus diaboli
10-09-2008, 23:00
:D Djeluje zbunjeno, kao da se tek probudio, pseći pogled i sve to... super je, radi na tome da ti pomogne
uglavnom kod njega se nemate čega bojati

Tony Montana
13-09-2008, 14:13
Njega bi usporedio s Čepulom. Moš mu pričat sto godina, a da opće nemaš pojma jel to dobro kaj pričaš ili ne. Samo se nekak smijulji i tu i tamo razbije monotoniju nekim svojim ispadom. Ne gnjavi previše, opuštena atmosfera. Vrlo dobar (4). :smt006

Condor
23-09-2008, 22:47
dobričina,usmeni je potvrđivanje ocjene na pismenom, skoro nikad ne ruši-jedino ako stvarno ništa ne znate ili šutite na postavljena pitanja
4+

djevojcica sa sibicama
19-11-2008, 00:00
5
nisam imala već dugo tako kratak, smiješan i bezbolan usmeni :)

axl
31-05-2009, 00:09
car.... legenda.... kralj.... totalna faca!!!!

Zara.
09-06-2009, 14:55
od mene čista petica!!! legenda :thumbup:

little_snowflake
23-06-2009, 18:53
i od mene čista petica-lik je car, totalno smiren i opušten.

zabica
07-07-2009, 19:38
5 od mene,smiren,duhovit,tolerantan,jedan od najugodnijih usmenih!

kadija
08-07-2009, 12:57
5 od mene:)
Djeluje jako zbunjeno i plaho..stvarno se nasluša gluposti, ali ne ruši, većinom usmeni je potvrđivanje ocjene, a ruši samo ako stvarno ne znaš neke osnovne stvari. Sve u svemu, najugodniji usmeni do sada:)

bl0ndie
09-07-2009, 16:20
makar ja ocjenom def nisam briljirala, al nema potrebe da zato pricam lose o njemu...bas je simpatican i fer je, eto da, malo je cudno kad ne salje ama bas nikakve signale dal to kaj pricas je uopce tocno ili ne....al bas je nekako zgodusan :) :D

mali_vrag
23-08-2009, 17:41
pa da,covjek je bio skroz ok.zato ne vjerovati ljudima koji kazu da rusi bezveze na usmenom i slicno jer to nije istina..

Libro
08-09-2009, 13:58
5 od mene:)
Djeluje jako zbunjeno i plaho..stvarno se nasluša gluposti, ali ne ruši, većinom usmeni je potvrđivanje ocjene, a ruši samo ako stvarno ne znaš neke osnovne stvari. Sve u svemu, najugodniji usmeni do sada:)

Potpisujem kolegicu! Stvarno je car, danas smo se lomili od smijeha na usmenom kod njega :rotfl:

Petica :thumbup:

Lewis Hamilton
08-09-2009, 16:50
evo i ja potpisujem sve ove pozitivne komentare koji se odnose na usmeni, dodatni plus od mene je i to što nije kasnio na usmeni i što se pridržava rasporeda, tako da se na usmeni čeka max. pola sata. na usmenom ugodna atmosfera, opušteno skroz:mhm:

no ipak neću mu dati nijednu ocjenu jer sam ga prvi i jedini put vidio na usmenom a mislim da je glupo da mu samo na temelju toga dam ocjenu:mrgreen:

Daisy I.
09-09-2009, 00:57
Sve gore navedeno potpisujem osim što sam mu bila i seminarist lani (:$ da,da, malo se odužilo sve) i na seminaru i na predavanjima je bio bar meni totalno ok,. pomalo monoton al kad ga pozornije slušaš skužiš da u biti čak i zanimljivo priča i još kad doda onog svog crnog humora, milina ::E:

i svaka čast za onu stolicu sa zebrastim uzorkom -LOVE IT:thumbup:

vrtirepka
22-09-2009, 17:59
cista petica

Luka....
06-10-2009, 18:17
takoder cista petica.
najugodnija atmosfera za sada, potpitanja koristi da pomogne, ne da zakomplicira jos dodatno.
prosjedio sam usmeni s osmjehom, a i izasao s njim :D

ceeky_m@nkey
20-04-2010, 14:38
evo petica i od mene. jedan od ugodnijih usmenih, ako ne i najugodniji do sad. :thumbup:

bond007
21-06-2010, 21:38
Čista petica, naugodniji usmeni do sad. Dobar, simpatičan, zeza se, sve super!!!

kaktus
07-07-2010, 10:15
5 od mene!jako dobročudno biće!ni mrava nebi zgazio

piranja
07-09-2010, 23:48
Rančić je stvarno ugodan ispitivač, ne pita detalje, pita iz glave , pomaže i ne zbunjuje nego pusti ti da pričaš koliko znaš. tip je ful smiren i tu i tamo nabaci koju pošalicu da razbije tremu... ma stvarno je ok, samo pohvale od mene ;)

Hollow
21-09-2010, 16:24
na usmenom divan i smiren. ne gnjavi, prihvaća sve odgovore ako imaju imalo smisla i veze s pitanjem, pomogne ako se zapne i definitivno mu nije problem podignuti ocjenu. bitno je samo pričati i pokušati odgovoriti na pitanje kako god znate i umijete.
najugodniji usmeni na drugoj godini.
btw, prvo pita ono što niste znali na pismenom.

ljupka
22-09-2010, 14:14
Stvarno sve najbolje. Iskreno, nisam briljirala na pismenom niti na usmenom, hehe moje najgore odgovaranje (kad se nisam pripremila kako spada::E:), ali Rančić je stvarno super. Ne trazi te detalje i ako nesto suvislo znate odgovoriti nece vas rusiti :smile:.

starislav
25-02-2011, 11:39
ok je ispitivač i ne davi previše

doxa
11-07-2011, 18:57
Ponovit ću postove iznad- jedan od najugodnijih i naležernijih usmenih. Ako znate odgovoriti na pitanja iz usmenog i djelujete samouvjereno, smiješi vam se ocjena više. Ne gnjavi s detaljima, neke stvari možete i svojim riječima reći. Sve u svemu, profesor se zna našaliti i stvara neku opuštenu atmosferu pa vam nestane sav onaj stres koji ste sakupljali čekajući u hodniku. Totalno bezbolno. Rančić je prava faca. :neko:
čista petica :smartass: