PDA

View Full Version : Ivan Milotić (prosjek 3,07)

Pravokutnići
11-12-2006, 10:10
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! :smt080

Thomas Jefferson
05-04-2007, 23:32
ajde da i kolegi milotiÌu upiťemo jednu peticu, deèko je miran i fer, ne preserava se... koliko mu je znanje, ne znamo, jer mu petrak i karloviÌ ne daju do rijeèi, ali ok, odlièan

*SUPERMAN*
08-04-2007, 01:06
Znanje mu je ogromno... Rekli bi u zargonu ''freek'' za rimsko... ;)

bestijica
08-04-2007, 21:53
Znanje mu je ogromno... Rekli bi u zargonu ''freek'' za rimsko... ;)

ako se nevaram a rijetko se varam :-) mladi asistent je imao fantastièan prosijek i bio je stipendist cijenjene zaklede Z-CrniÌ uz ogroman prosjek,tako da ne sumnjm u njegovo znanje,bať kao i as KarloviÌa koji je takoðer bio primjer i sve postigao svojim radom i djelom.

Thomas Jefferson
17-04-2007, 17:14
evo uza sve ono gore, danas sam se uvjerio u to da je lik stvarno legenda i da mu je znanje doista vrhunsko. stvarno je bio odlièan dok je samostalno vodio seminar...

T.h.i.r.t.e.e.n.
26-04-2007, 19:23
Ja o njemu imam jako lose misljenje. Nemam pojma kakvo mu je znanje, ako je stvarno takav strucnjak, svaka cast, ali ovo drugo... Dosad sam na faksu imala dva susreta s njim i oba puta je ostavio los dojam. Prvo na prijemnom. On je kao cuvao moju grupu, i kad je jednoj curi zazvonio alarm na mobitelu, uzeo joj je prijemni i izbacio je vani.Znam da je to po pravilima, ali nekome zbog toga zabranit da pise prijemni... :roll: U nekoj drugoj grupi su oprostili zvono mobitela, tako da opet kriteriji nisu bili isti za sve. Drugo- na prvom kolokviju iz rimskog. Prof Jaramaz je izdiktirala pitanja i rekla da imamo vremena koliko hocemo jer su fakat bila uzasno opsezna. I dovela njega da pazi na prepisivanje. Nakon ravno pola sata nasilu je pokupio testove, jer kao, sve grupe su imale pola sata. Ja prva pozdravljam ravnopravnost i jednakost kriterija, ali bit toliko bezobrazan da ne vjerujes studentima koji ti kazu sto je rekla prof, ili na kraju krajeva, ne uzet i pogledat ta pitanja i shvatit da ih nitko normalan ne moze napisat za pola sata...to je stvarno ograniceno. Znala sam doslovno sva pitanja, ali napisala sam tri od osam. I nisam jedina. Poťtujem igranje po pravilima i Şelju za pravdom, ali tako ziheraťki se drŞat propisa i ne razmiťljat pritom svojom glavom...moŞe on bit najveÌi struènjak za rimsko i imat prosjek 5.0 cijeli faks- to ne umanjuje èinjenicu da mi njegov odnos prema ljudima uzasno ide na zivce. :evil:

zahora
27-04-2007, 12:10
:occasion4:

T.h.i.r.t.e.e.n.
27-04-2007, 17:30
Ajde ne lupetaj.

Mislim da svatko ima pravo na svoje miĹĄljenje, to je valjda i bit ovog foruma. Ja sam rekla svoje miĹĄljenje i iskustva, i ti ne moras tako reagirat. Ako si ti imao bolja iskustva s njim, super, drago mi je zbog tebe, ali nemoj omalovaĹžavat druge.

Don_Juan_DeMarco
30-04-2007, 18:20
Cuo sam da ocajno ocjenjuje...

Maat
26-05-2007, 22:31
stvarno ima ogromno znanje, to je potvrdio par puta dok je vodio seminar, tu je fantastican.

ponekad izgleda turbodepresivno na seminaru. a za ovo s igrom by-the-book vjerujem... treba se vise odnosit prema nacelima postenja i povjerenja u prometu. :-D

one_perfect_girl
27-06-2007, 20:04
kod mene baĹĄ danas dobio titulu ''najveĂŚeg seronje'' na cijeloj prvoj godini !!! mrĹĄ mrrrrĹĄĹĄĹĄĹĄ mrrrrĹĄĹĄĹĄĹĄĹĄĹĄĹĄ :smt097 :smt097 :smt097

Alita
10-07-2007, 02:37
:-D
Mozda je hladan i strog i sve sto ste naveli, ali ja sam mu se danas za vrijeme ispita totalno divila
:smt049 :soppy: :soppy: :soppy:
Petica~

HotRod
21-02-2008, 21:01
Čuo sam svašta o njemu i da je užasan i da je genijalac.Nekoliko me je puta ispitivao gradivo na konzultacijama i bio je totalno ok i zato sam položio ispit. Bio nam je na pismenom i tu je bio veoma fer. Istina da čovjek izgleda total katastrofično i za moj ukus way too strogo i ozbiljno.Al kad počne pričat o Rimu to nije više taj isti čovjek.Onda je to potpuno neka druga osoba. Potpisujem ovo da mu je znanje fantastično i široko. Tu je car.Od mene čista 5.

TILA
22-02-2008, 10:28
Meni se on čini nekako hladno,uvijek je ozbiljan.Na usmenom sam ga prvi put vidjela da se čovjek nasmiješio,wow:) Nisam dala nikakvu ocjenu jer ga u biti ne mogu ocijeniti.

vlatkich
07-05-2008, 10:56
tip je isklompleksiran majmun koji je čisti primjer da je uspješnost na faksu u negativnoj korelaciji sa društvenim životom, socijalnošću i dobrim međuljudskim odnosima.... mislim, strašno...ukratko

kokotiček
07-05-2008, 11:20
katastrofa, takvo strogo i neobjektivno ocjenjivanje ne pamtim. vidi se zašto nije odvjetnik ili tako nešto...za takav poziv ipak treba nešto više... :badgrin:

suni
07-05-2008, 11:25
haha svi smo potreseni ocjenjivanjem kolokvija :lol: :lol:

bum ja njega ocjenila malo kasnije za sad ništa...

kokoschka
28-05-2008, 09:47
Lijepe plave okice mljac! :smt007 :smt007 I baš mi je bio od pomoći na kolokviju mmmmm :smt007 :smt007

Partybreaker
14-09-2008, 16:59
Korektan, jednostavan, vrlo objektivan i barem ti pošteno kaže kako stvari stoje. Sviđa mi se da čvrsto stoji na zemlji. Mogu reć da je jedan od pametnijih i sposobnijih ljudi koje sam sreo na faksu.

RI
16-02-2009, 02:54
Što se tiče njegova znanja, lik je stvarno načitan i naučen i tu mu se nema šta prigovoriti. Ali što se tiče njegove osobnosti i ponašanja, mislim da liku malčice nedostaje kontakta s vanjskim svijetom, pa se ponekad malo prežandarski ponaša i postavlja se malo prenadređeno, a pritom zaboravlja da studenti najviše cijene profesore koji su im bliski i ponašaju se kao ljudi. Zato sjedi, 1! :badgrin:

bond007
20-02-2009, 12:05
meni je ocjenjivao ispit na prošlom roku i bilo je skroz pošteno. nije rigorozan, i stvarno ako se napiše ono kaj se traži, može se proć... nije istina da samo križa odgovore, na konzultacijama je ok, objašnjava sve od a-ž i sve super

dark&twisty
15-04-2009, 11:47
mrzim ga. ispravljao mi je prošli ispit. moji odgovori mu se "nisu sviđali". drzak je.

starislav
14-05-2009, 08:05
dao sam mu najnižu ocjenu
jer nije korektan

nije u redu da ako jedan točan odgovor na pismenom nosi 2 boda
da onda za jedan bod moraš imati 2/3 točnog odgovora

i zato mnogi idu na pismeni i po 8 puta i tada padnu i 8. put i onda idu na usmeni
bez da su prosli pismeni

štrumpheta
14-05-2009, 13:21
S njim imam jako dobra iskustva. Isto kao i sa Karlovićem! Jako jako detaljno proučava pismene, ali ispravljanje je korektno. Kad pogriješiš sve ti objasni kako i zašto. Ako treba ispituje te po nekoj svojoj jako čudnoj i strogoj šemi, ali koja super pali. Barem je meni upalilo! Asistent je čovjek stvarno s ogrooomnim znanjem i čudi da ima tako nizak prosjek. Sve pet od mene!

nemam pojma
13-06-2009, 21:59
Jednom sam ga vidjela na latinskom kada je bio zaduzen za strasenje i nadam se da ga nikad vise necu srest he,he,he

No 28
11-07-2009, 20:41
Meni je čovjek predivan! Nisam išla kod njega na predavanja ali sam išla na ispitivanja i čovjek je prema meni bio nevjerojatno drag! Ja sam mislila da na našem faksu ne može postojati takva osoba i to baš on, jer sam čula sve najgore o njemu! da njega nije bilo NIKADA nebi prošla pismeni a usmeni imam utorak tako da...DRŽITE MI FIGE!
Nikada nisam upoznala osoba koja toliko zna i koja s tolikom strašću nešto objašnjava i voli ono što radi!
SVE U SVEMU, O MILOTIĆU SVE I SAMO NAJBOLJE:thumbup:

hopa-cupa
14-07-2009, 11:27
čista jedinica bez ikakvog razmisljanja,ma sto jedinica samo kad bih mogla..a kad dodes na konzulatacije sav se zacrveni,ne zna kud bi od neugodosti sto konacno zensko bice sjedi preko puta njega-jedan veliki ljakse!

Snowhite
04-10-2009, 15:07
NULA. Očistila sam cijelu prvu god, imam 5 iz rima i općenito visok prosjek, al od svih osoba koje rade na našem faksu s nekim ili nečim gorim se nisam susrela. Ispravljao mi je prvi kolokvij, došla sam na konzultacije pogledat test jer mi se činilo da imam premalo bodova za sve kaj sam napisala. I imam kaj vidjet. Pitanje: pravne osobe i teorije o njima. Moj odgovor u prvoj (od 20 rečenica koliko sam ukupno napisala): pravne osobe su socijalne institucije kojima pravni poredak priznaje svojstvo subjekata prava. (btw, doslovce tak piše u romcu po kojem sam učila) Čovjek mi je prekrižio riječ "institucije" i pokraj napisao "tvorevine" i uzeo 1 bod. ("Ta riječ bolje odgovara") NO COMMENT

Tinybee
04-10-2009, 15:32
Čini mi se da su na našem faxu su dva asistenta Milotića...Dobar i loš. Ja sam imala priliku sresti dobrog. Na konzultacijama predobar, zna znanje, dobro objasni i prema meni super:thumbup: a ja o njemu sve 5. To su mi i drugi rekli za njegove konzultacije ...na pismenom maksimaalno pomaže ako digneš ruku i pitaš...ne kaže što trebaš pisati ali baš ti pomogne i kad znaš bar malo možeš dat odgovor.
Od te strogosti o kojoj se priča nisam vidjela ni s. To su moja iskustva s njim. Rim položih bez prob.::E:::E:::E:

morticiva
05-10-2009, 09:09
Nekorektan i neljubazan-na uvidu u ispit kolegica je bila na rubu suza, jer ju je napao da nema pojma (mada je cura odgovorila na skoro svako pitanje tako da sam sigurna da bi kod asist. Karlovića bez problema prosla na pismenom) i da zasto uopce studira pravo. Da ne govorim da ne moze pogledati u oci osobu s kojom komunicira. Strasno!

lavanda
09-10-2009, 15:33
O Ivanu sve,sve i sve najbolje,uz peticu mu dajem i veliki plus!petica za znanje,plus za sve ostalo...stvarno mu nema premca,caaar!draga,topla,pristupacna osoba uvijek spremna pomoci!uglavnom,nesto najugodnije i najbolje s cime sam se susrela na prvoj godini!:thumbup::thumbup::thumbup:

honey988
05-12-2009, 22:36
Milotić je najbolji profeor, meni nije predavao al da je predavao da bi bio savršen :D savršeno objasni,pomaže..imam same riječi hvale...za mene je on najbolji :) dajem mu 5, da mogu dala bi i desetku! jer jednostavno je super ;)

pingach
13-02-2010, 15:52
Vjerujte mi apsolutno najbolji profesor kojeg sam ikada imala. Znanje mu je ogromno, jest da je strog pri ocjenjivanju, ali je objektivan. Ipak moramo i mi zadovoljiti neke standarde ....Dobronamjeran savjet- na 3. god uzeti za vježbe rim i njega kao voditelja- građansko će vam onda biti vrlo lagano naučiti (naravno ako ćete sudjelovati u radu na vježbama)