PDA

View Full Version : Prof. dr. sc. Dalibor Čepulo (prosjek 3,17)

Pravokutnići
11-12-2006, 11:10
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! :smt080

Cro
14-12-2006, 01:36
Moj favorit 2. semestra.

sickboy
14-12-2006, 10:10
Silno mi se zamjerio predmet (ne profesor).........iako moram priznati da sam i ja pridonio ne bas redovitim ucenjem ovog predmeta......

Na predavanjima nemam pojma kakav je, kao niti na konzultacijama.....
Na ispitu zna traziti puno, zna traziti malo..........da jasno vam je, jedan od onih profesora koji ma je bitno jesu li popili kavu ili ne, jesu li se posvadjali sa zenom ili ne.......pa onda vi dodjite kod njega na ispit.......
Nadajte se da ima dobar dan......ili bolje receno pola dana u kojem ste vi na redu.....
Jerbo, se znalo desiti da iz prve grupe padne 1 osoba, a iz slijedece prodje 1 osoba.....
Covjek uredno kasni na ispite.....zatim uzima pauzu od jedno cuku i pol......pa vi ubijajte vrijeme brojeci plocice......

Galijun
14-12-2006, 17:16
Sto sickboy rece.

Hell's Angel
14-12-2006, 21:41
tako sam ga brzo preletjela da sam se morala zamisliti oko odgovora.
predavao je rijetko, i to ne bať na osobito dobar naèin. ťto se toga tièe, osrednje.
s druge strane, njegov mi je pismeni jedan od najnormalnijih, cijenim moguĂŚnost sluĹĄanja usmenog ispita (ĹĄto zbog transparentnosti, ĹĄto zbog stjecanja dojma o principu i atmosferi ispita opĂŚenito), realno ocjenjivanje.
4.

Mak
15-12-2006, 11:05
Silno mi se zamjerio predmet (ne profesor).........iako moram priznati da sam i ja pridonio ne bas redovitim ucenjem ovog predmeta......

Na predavanjima nemam pojma kakav je, kao niti na konzultacijama.....
Na ispitu zna traziti puno, zna traziti malo..........da jasno vam je, jedan od onih profesora koji ma je bitno jesu li popili kavu ili ne, jesu li se posvadjali sa zenom ili ne.......pa onda vi dodjite kod njega na ispit.......
Nadajte se da ima dobar dan......ili bolje receno pola dana u kojem ste vi na redu.....
Jerbo, se znalo desiti da iz prve grupe padne 1 osoba, a iz slijedece prodje 1 osoba.....
Covjek uredno kasni na ispite.....zatim uzima pauzu od jedno cuku i pol......pa vi ubijajte vrijeme brojeci plocice......

NE bi se sloŞio s tonbom. Kad god sam se susreo s njime bio je dobre volje, i stvarno dobro predaje. PRedavanja su mu zanimljiva i èesto se zna uŞivit u ono o èemu predaje, ťto je kod naťih profesora rijetko. I ima zavidnu razinu znjanja ťto se ne moŞe reÌi za sve profesore. Uostalom nije ga Kurty bezveze potjerao9 s katedre, nego zato jer je bio bolji od njega. :badgrin:

mili
15-12-2006, 15:47
jedan od najkorektnijih profesora s kojima sam se susreo :!:

Don_Juan_DeMarco
18-12-2006, 23:14
Umisljenost je vrlina...koju on definitivno posjeduje...

p.s. al ok...nije lose sve u svemu

fat drummer
16-01-2007, 00:47
ne marim puno za naèin ispitivanja... padam nakon ťest postavljenih pitanja. nakon ťto sam dogurao do ťestog pitanja oèekujem barem dva, a pad oèekujem kad zapnem na prvom ili drugom....

Tkach
26-01-2007, 13:21
KaĹžu da puno mijenja raspoloĹženja, ako je tako, ja sam ga susreo u dobrom intervalu :-D

TILA
27-01-2007, 10:44
Najdosadnija predavanja prve godine.Ne znam jel kriv on ili gradivo kojepredaje.RaspoloŞenje èas ovako èas onako.Nikad ne znať kak èe ti biti kod njega moŞe dobro a moŞe i loťe.Meni se iskreno ne sviða ta neizvjesnost kod njega

hawkeye
04-02-2007, 20:54
za nekoga tko predaje po meni najdosadniji predmet (viťe razloga za to, najvaŞniji je preopťirna i suhoparna literatura) na prvoj joť se i dobro drŞi - jest, djeluje bahato, umiťljeno i prepotentno, ali iznad svega - korektno. A ako bih mogao izabrati jednu osobinu koju bih Şelio vidjeti kod svakog profesora, bila bi to upravo korektnost. Uz to kao ispitivaè je prilièno objektivan, ťto je dovoljno za neku mrshavu trojku kod mene.

Rus
06-02-2007, 23:05
A znaèi to je nekim ljudima zabavno?

fidy
11-02-2007, 01:28
po meni korektan profesor.

prema meni je na usmenom bio stvarno ok, ma i previse ok,
ali sam cula da dosta ljudi ima negativna iskustva s njim,,,

sve u svemu, ocjena 3 - kraljevska :-) :-D

slatkiš ubojica
12-02-2007, 16:30
Zasad mi je ok, simpatican je, pristupacan.
Al dat cu ocjenu tek nakon usmenog. :lol:

19-02-2007, 16:40
cepulo ako je punog zeluca prije svega cijeni izgled i osobnost....
prva liga!

James
05-03-2007, 13:22

Ovo sve potpisujem.
Ispitivanje ovisi o raspoloĹženjima koje se izmjenjuju u intervalima od sat-dva. Jednom sam cijelo popodne bio na gornjem gradu, nasluĹĄao se svega. No dobro, ni tadaĹĄnja predstojnica prof.Engesfeld nije bila puno bolja.

Condor
06-04-2007, 17:43
za sad kak je cro reko,definitivno favorit 2 semestra ;-)

Selenia
06-04-2007, 23:27
èetvorka za mega popularni djeèaèki izgled, dvojka za digresije, digresije, digresije.. pisanje na njegovim predavanjima je bilo pravi izazov.. puna biljeŞnica strelica i crtica.. pa ukupno trica.. 8) ispitivao me nije, taj dio nemam pojma.. a sudeÌi po dojmovima kolega rekla bih da niťta nisam propustila.. ;)

MAKSIMILIJAN
19-04-2007, 23:03
Ma dobar je èepulo....

malimrav85
16-06-2007, 14:41
Predavanje i konzultacije nisam doĹživio.
Ispit izuzetno ugodan, par pitanja uz joĹĄ i ispiriku ĹĄto me pita tako razbacano gradivo, malo novije malo starije. :shock: Isprika?!
:shock:
Uglavnom, svaka èast!

jane_doe_512
01-07-2007, 15:05
ok, lik ne predaje bať neťto. nisam ga nikad mogla pratiti na predavanjima. ispiti....u biti, ono ťto sam èula o njemu o tome kakav je na usmenom me uplaťilo... da je bahat da je ovakav da je onakav A NIJEEEE.bio je toliko strpljiv i toliko dobar.... je da sam uťla odma ujutro meðu prvima ali bio je stvarno fer. pito je deèka 5 pitanja iz tanke knjige a ovaj je znao samo 4. i onda ga je joť nastojao propitat debelu knjigu da bar neťto izvuèe i tek ga je tad ruťio. svaka èast

TILA
01-07-2007, 16:16
Mislim da nije tak straťan kak svi govore.Jest da me ruťio dva puta,ali je bio strpljiv i dao mi je ťanse da se izvuèem.Ima on i dalje malo arogancije u sebi,ipak mu je to zaťtitini znak :lol: U biti dajem mu èetvorku.Ali i dalje ne mogu dokuèit dal mi se sviða ili ne lol

Condor
18-07-2007, 11:02
s jedne strane dobar a s druge opasan i nepredvidljiv :evil:

Coccolino
25-07-2007, 20:27
Zanimljiv :-D :p :badgrin: :evil: :lol: :x 8) :( :o :D :-)

Tyche
07-08-2007, 17:20
:shock:

papa
26-08-2007, 17:59
Jako me pozitivo iznenadio :)

legionar
06-09-2007, 21:05
Jako me pozitivo iznenadio :)potpisujem!

Đ!
15-09-2007, 00:03
Drugi najugodniji ispit dosad. Pita nekih 5 pitanja i ruťi ako bať nemať pojma. Kad sam ja odgovarao, pale su samo cure koje su prièale gluposti o osnovama. Na pitanje o srednjovjekovnom saboru cura prièa o carevinskom vijeÌu ili umjesto srednjovjekovnog vlasniťtva prièa o feudalnom vlasniťtvu. To bi i Petrak ruťio. :lol: KaŞu ljudi da mijenja raspoloŞenja, ja sam valjda naletio kad je bio dobre volje. Kabinet je superkul i nemreť ne bit opuťten.

Personal Guru
23-09-2007, 01:00
takoðer, jako me pozitivno iznenadio. iz njegovih nekih komentara s usmenog moŞe se zakljuèit samo da mu je Şao ťto svi uèe druge predmete, a naciju Şele samo proÌ pa mu doðu bez da znaju osnove.
zato, najbolje je pokazat entuzijazam pri odgovaranju i izvikivat ''Nacija! To!'' (ok, pretjerujem :-D )

O-Ren Ishii
24-09-2007, 18:22
Evo, od danas napokon imam sve Şigove s prve godine u indexu i kategorièki stavljam Èepula na vrh! :smt023 :smt023 Ja sam joť uvijek u ťoku, ovo odgovaranje kod njega danas je bilo neťto nevjerojatno, tako ugodna i opuťtena atmosfera, nevjerojatno! Ja danas nisam vidjela ni sjenu od onog èovjeka o kojem kruŞe sve one fame! Od nas 20 danas je pao samo jedan deèko koji sam priznao da nije imao blage! :oops:

Löwin Lily
02-10-2007, 23:18
Gradivo dosadno, ali ga je bar pokuťavao uèiniti zanimljivijim.
Seminar- dosadan, kolokviji su bili lagani, teme koje su se izlagale i nisu bile baĹĄ neĹĄto zanimljive, a rijetke su bile korisne, plus ĹĄto su se neke i ponavljale.
Ispit- krajnje neobjektivan, samo ĂŚu to reĂŚi..
Knjigu je mogao malo bolje napisati jer su neki dijelovi nepotrebni, opĹĄirni, neki raĹĄtrkani, itd.

jad.i.cemer
08-02-2008, 22:31
prosao danas iz prve sa 2 ali nije mi bas nekako ugodno kod njega..previse mi je nezainteresiran dok odgovaram, i ovo sto neki pricaju da ovisi o njegovom raspolozenju oces proci ili ne to je definitivno istina...dan prije nego sam ja odgovarao slusao sam ispitivanje i rusio je sve i bas bio dosta bezobrazan, drugi dan dok sam ja odgovarao je bio puno bolji tj, kriterij mu je bio manji.

vk
11-02-2008, 15:06
dati cu mu 3 iako je on meni dao 5-korektan,predavanja su nis koristi,kasni,naocit

djevojcica sa sibicama
08-03-2008, 13:42
nakon svih priča o njemu, na kraju mi na usmenom uopće nije bio posebno neugodan.
znao je tokom odgovaranja nekih prije mene dobacit neš sarkastično, al niš zbog čega bi se neko trebao osjetiti iztraumatiziran.
o objektivnosti bi se već dalo, no očito je da mu je pismeni baza.
al najveća zamjerka ide užasnoj, užasnoj literaturi, točnije čepulovoj knjizi koja je bez glave i repa, isti pojmovi su razbacani na dvadeset mjesta i žalosno je da jedan profesor nije u stanju napiati jednu jedinu poštenu knjigu koja neće biti sastavljena od zbirke članaka/disertacija il što to već jest.
naime ja sam za onu-publish or perish :-D -ak nisi u stanju kao predstojnik katedre napisati vlastitu knjigu za svoju studente, onda nemaš kaj radit na faxu i bavit se 'znanstvenim' radom.

08-03-2008, 23:40
Zasad- fačketina :-D

Maat
10-03-2008, 23:09
dobar je ceps. :thumbright:

evo intervju s njim! :) http://www.pravnik.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=257&Itemid=198

Poison Ivy
11-03-2008, 11:21
Nisam imala baš neko mišljenje o njemu... ali sad kad sam pročitala njegov intervju mislim da je odličan!!! voli Amarcord!!! obožavam ovog profesora!!! super je!!! fantastičan čovjek!!! :-D :smt006

papricica
19-03-2008, 13:30
ispit tek imam za polozit, ali meni je na predavanjima on superzanimljiv, i na njih se vracam tek kad se on vrati.
svako-toliko ubaci koju foru, tako da mi je skroz simpa, i nadam se da ce tako i ostati, jer sam cula svasta o njemu, ali ionako mislim da je sve to subjektivno. meni osobno cini se ok, na predavanjima se ufura u gradivo, sta je super, cesto spominje kavkaz (zivio kavkaz :-D ) i vidim ga tamo.
a nakon intervjua, kod mene je dobio gomile plusica, kad je rekao da voli rokenrol!!! :smt035 :smt034 :headbang:

teta marieta
23-04-2008, 00:24
vrlo objektivan, ne pita detalje, daje puuuno vremena za razmislit! petica od mene :smt007

willowthewisp
06-05-2008, 14:09
usmeni mi je bio kod njega super. objektivan, tražio me puno, ali je ipak bio ljubazan i korektan. cak je pustio nekog lika koji je lupao da je rimske ugovore sklapala sfrj :lol: :lol: on meni pet, ja njemu pet :-D

stari pokvarenjak
22-06-2008, 00:42
tijekom usmenog je cijelo vrijeme na moje odgovore govorio odlično odlično, na kraju je upisao dobar u index, no njemu ipak petica

TIGER_89
04-09-2008, 15:57
super profesor korektan i fer.. pustio je čak neke koji su rekli da je Dalmacija bila pod Španjolskom i da su seljaci dolazili u gornji dom ugarskog parlamenta... :lol: Treba to sve moć slušati... a kad su ga zvali iz uprave fakulteta pa kad se ispričavo jer je morao prkenuti rekao je da ga zovu iz Vijeća sigurnosti ahahahahahah.... :lol: :lol: petica

saki
04-09-2008, 17:17
Cepulo je ok,meni je postavio tri pitanja i dobila sam solidnu trojcicu,brzo i bezbolno. ispred mene je odgovarao frajer koji je jedva uspio izustit dvije postene,nije znao ni sta je anvoj,ni zavnoh,ali ga je pustio...valjda ovisi o raspolozenju,u grupi prije svi popadali:)

RI
18-09-2008, 15:51
mada se svašta o njemu priča, meni je usmeni kod čepula bio jedan od najugodnijih na prvoj godini. A i njegova predavanja su mi dosta pomogla u spremanju ispita.

Hira
21-09-2008, 22:11
Skroz ok tip. Mnogi o njemu pričaju takve gluposti da se smrzneš kada čuješ, ali osobno sam se uvjerio da to nije tako. Na ispitu jedino malo ima dojam ko da mu je svega dosta, ali u principu te čovjek sluša. Ko zna taj prolazi. E da i tek ruši na trećem pitanju. Bome. :smt109

suni
23-09-2008, 19:42
ma super je, skroz korektan. svjetla točka katedre :) :) :)

nemam pojma
06-02-2009, 19:35
Čepulo je kralj! :smt007

bond007
18-04-2009, 21:05
najugodniji ispit do sad. i vjerojatno najkraći ispit po vremenu odgovaranja nekih 10 minuta.
i najudobniji stolac do sad u njegovom uredu,da je bar tako svagdje.
čula sam svakakve priče o njemu, ali se pokazalo suprotno.
prof. je super, pošten, ako kažeš nešto krivo odmah reagira pa stigneš ispravit to ,sve najbolje o usmenom kod njega!
što se tiče predavanja , na njima je isto bio super, nekad zna bit neka zezancija, pa o Kavkazu, i glazbi.
bila i na seminaru kod njega, također i na seminaru je super .

Čepulo je KRALJ!!!!!!!!!!
ocjena 5

nemam pojma
21-04-2009, 12:15
Ako netko otvori facebook fan club za KING-a,odmah cu se uclanit.. 8)

suresha
14-07-2009, 15:35
čista petica :) simpatičan je, spreman pomoći podpitanjem, tolerira tremu, imaš osjećaj da usmeni prođe za sekundu da se ni okreneš makar te ispitivao 2o minuta ili više, općenito ugodna atmosfera :)

legal_neverland
14-09-2009, 23:30
on je valjda jedan od onih ljudi koje ili obozavas ili mrzis...

ja ga obozavam.... 5!

tk
22-09-2009, 01:27
a ja sam u onoj grupi koja ga mrzi....
nemogu vjerovati da profesor bulji u monitor i karta se dok te ispituje, a ti naravno gledaš koja mu karta dolazi....
katastrofa!!!!
o njegovom konstantnom NE DOLAŽENJU na seminar da ne govorim........

u glavnom, profesor nedostojan tog naziva...

axl
22-09-2009, 11:22
evo, čekao sam da neko napravi prvi korak... i ja se isto pridružujem pristalicama ove druge grupe ko i kolega tk.
potpisujem njegov post
:nono:

bubašpara
18-10-2009, 22:42
zakinut ću ga ko i on mene na ispitu..mislila sam mu dat 3, ali će ipak biti 2!!
učila sam krvnički taj predmet, naučila ga do zadnjeg detalja, znala ne 100% nego 300%, pita me 5 pitanja, na nijedno nisam stigla odgovorit do kraja.. "dobro kolegice, vidim da stvarno znate, ne morate dalje.. možete na sljedeće pitanje!!" i da mi 4!! ubilo bi ga da mi je da 5!!!:angry:

snjeguljica
31-10-2009, 00:52
čepulo je naj sexy profesor na faksu:rotfl: čovjek jednostavno ima karizmu i šarm a još je i objektivan, ugodan i simpatičan ispitivač, od mene 5+

hrestomatija
05-11-2009, 14:33
ne znam sta bi rekla za cepsa, al ajd eto mu 4 na kredit nek napise novu knjigu.:rotfl:

Denny Crane
17-02-2010, 13:54
Iako sam položila dosta davno, bio je to ful ugodan ispit. Samo se sjećam da sam odgovarala jako, jako kasno. Mislim da sam izašla vani negdje oko 20,00h, a možda i kasnije. Hi five!

Enola Gay
18-08-2010, 14:24
meni je on bio super na predavanjima..a na usmenom,kao što su već rekli prije mene...bitno je kakav mu je dan,ali i kako odg oni prije tebe...ja kad sam išla bio je super volje,puštao je sa trojkama one koji su znali za neku nategnutu dvojku i puno je pomagao kod usmenog..potpitanjima,asocijacijama,pričanjem priča da sam povežeš..sve u svemu,super...a onda je došla na red cura prije mene,Ona pak niš nije znala pod milim Bogom.Čeps joj je praktički već rekao cijeli odgovor ona bi samo trebala dovršit i nije znala..Tad je prestao biti dobre volje.Needless to say,nakon nje svi smo popadali.Pitao nas je detaljno,puno pitanja u jednom,jedva smo ga pratili..A i kad si već među zadnjima,ostane bez pitanja pa uzme knjigu i pita neki naslov (puno gore nego kad sam smišlja pitanja)

dajem mu trojku jer ga donekle razumijem,ali ipak mislim da kao profsor on mora znati razlučiti kome dat da prođe kome ne..i ne dopustit da jedna osoba tako utječe na njega.

Hollow
09-11-2010, 23:07
ma čepulo je super. da me neki drugi prof ispitivao i da sam odgovarala tako kako sam odgovarala, a to je bilo katastrofa, pala bih odmah nakon prvog pitanja.
valjda je skužio da sam se skroz prestravila i postavio mi je nekih 10 pitanja samo da izvuče nešto iz mene i dao mi 2. još ne vjerujem da me pustio. ja bih sama sebe srušila.

Bagly
14-11-2010, 21:59
prije usmenog sam mislio da se to ne moze proc, da profesor jede malu djecu i da se pojavljuje djeci u sobi kad ugase svjetlo i strasi ih. to sam sve cuo na ovom forumu od dosta ljudi. nakon ispita imam potpuno drugacije misljenje profesor je stvarno ok i pomaze ako vidi da znate... eto trebali bi barem bit objektivni bez obzira na to jesmo li prosli ili pali ako je to ovisilo od naseg ucenja... barem da budemo iskreni zbog ostalih koji na ovaj ispit tek izlaze, treba ucit i znat i onda cete sigurno proc!

Chocolate_M
17-02-2011, 13:59
prije usmenog sam mislio da se to ne moze proc, da profesor jede malu djecu i da se pojavljuje djeci u sobi kad ugase svjetlo i strasi ih. to sam sve cuo na ovom forumu od dosta ljudi. nakon ispita imam potpuno drugacije misljenje profesor je stvarno ok i pomaze ako vidi da znate...

Baš to! Ja sam se napokon riješila ove grozne nacije i to kod Čepula koji je bio odličan! :) Smiren je, atmosfera je totalno opuštena, a ako vidi da znate, a ne možete se nečega sjetiti, postavit će vam puno podpitanja. Lik je dobar, i ono što je odlično jest da više cijeni razumijevanje od pukog štrebanja! :) Dakle, samo hrabro: ako ste naučili, nema šanse da vas ruši!

kvazi
18-02-2011, 09:48
čeps rulz.
nikad bolji usmeni. opustena atmosfera, ogroman kabinet, izgubis se negdje unutar tog svega i samo pricas.
pitanja korektna. naravno, sto vise ljudi prolazi, on trazi pita sve cudnija pitanja sto je normalno jer ne moze stalno vrtit po istom.
ako zapnes, dobijes podpitanje, iako nacelno voli da student pri odgovaranju prica, da ga se ne treba svako malo propitivat.

na zadnjem roku bio je preblag. osobe u mojoj grupi su znale lupat takve gluposti i mjesat osnovne pojmove i proci. istina, s 2, ali je ipak prolaz.
uglavnom, bez straha. :)

ribapsihopat
18-02-2011, 10:15
kad sam bila na usmenom u 11.mjesecu, atmosfera je bila sve samo ne opuštena, bili smo zadnja grupa, ušli smo oko 7 navečer, a činjenica da je vani padala kiša kao luda nije nimalo pomogla. kao ispitivač, bio je korektan, postavljao je potpitanja. jedino što mi je ostalo nelijepo vezano uz taj ispit je činjenica da je rušio 4 od nas 6 koji smo ušli zajedno u kabinet. mislim da su studenti koji su odgovarali znali za prolaz, pa ipak ih je rušio. nije ih rušio nakon pitanja, dva, već nakon cijelog niza pitanja na koja su znali odgovoriti ako ne odma, onda uz malu pomoć...možda sam u krivu, možda su zaslužili pad, ali čini mi se da je to ipak malo bilo pretjerano.

the blizzard
18-02-2011, 10:33
Ma Čepulo mi se čini nekako da ispituje kak mu puhne. Čuo sam priče o tome da ruši u roku 2 minute :cold: i još štošta. Na ovom roku na kojem sam ja bio,nije bila tako opuštena atmosfera,ali fkt nije rušio bzvz. Uvijek je nastojao izvući više iz studenata. Inače,vidio sam i ugodnijih usmenih...
+ predavanja su mu OK,zanimljiva koliko ih se još sjećam. Samo nemojte izlazit ili ulazit tijekom predavanja.

special1
01-06-2011, 14:41
kolega dalibor nije baš za prolaz kod mene :rotfl:
nekako neugodnu atmosferu mi je stvorio na usmenom, bilo je sve nekako napeto, nema opuštenosti, dok ja odgovaram on okolo zuji, kopa po ladicama, čačka po mobitelu...prošao jesam, ali neće mi ostati u dobrom sjećanju