View Full Version : Dipl. iur. Ivan Kosnica (prosjek 4,15)
Pravokutnići
11-12-2006, 11:10
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni! :smt080
Robierre de Cochon
16-01-2007, 00:35
super je kosnica :-D
5
Kosnicu zna malo ekipe jer je asistent kod Ăepula, al stavrno je fenomenalan,bio na konzultacijama i èovjek je jednostavno pre dobar, spreman pomoĂŚ oko svega, sigurno meðu najboljima asistentima na 1 god.
Sam nek tak nastavi i profesorska titula za koju godinu mu je zagarantirana.
Toplo ga preporuèam svima da porazgaovaraju o svemu ťta im nije jasno u vezi nacionalne :D
O-Ren Ishii
20-09-2007, 21:05
Najzgodniji asistent do sad, i ne manje bitno, bio je jaaaaako dobar prema nama na pismenom, od velike pomoĂŚi! :D :D
tyrandas
17-11-2007, 01:05
susretljiv.. spreman pomoci..
ma super :-D
Da su svi ko Kosnica pravo nebi bilo pravo!!!
cista 5
samantha
17-04-2008, 19:46
kosnica je fenomenalan, tako je pristupačan i nekako ponasa se ko da ste ravnopravni njemu za razliku od ostalih profesora i asistenata...a osim toga je i zgodan ;)
meni je on sladak :smt007
izgled vara :roll:
Čuo sam da je mrcvario ljude na pismenome.
TIGER_89
28-09-2008, 21:13
izgled vara :roll:
Čuo sam da je mrcvario ljude na pismenome.
Ma totalno, kao prvo nema pojma o pojmu što se tiče gradiva... Ne zna objasniti ama baš ništa i sve mu je teško kad ga se nešt zamoli... nek se ugleda na druge asistente s prve godine kao što su asist Pavković ili asist Grubišić.... asist Pastović je za milijardu puta bolja ali milijardu - sve šta je pitaš zna, a nije joj nikada teško pomoći ili objasniti....
Meni je bas danas sve okej objasnio :?
I ima zanimljivu dikciju :-D
Ja mu dam 5, normalan je i pristupacan, zasto ne. : D
na početku mi se činio malo smotan i predavao je kao sa sjedi na kavici:coffee2: , a ne pred punom dvoranom.. no kad ga malo bolje upoznaš-mislim slušaš na predavanju ili odeš na konzultacije-tip se čini baš ok..petica.. :D
Kosnica je fakat super... a uz to je i sladak :)
Mala Plavusa
09-10-2009, 19:39
eee da nije bilo njega i njegovih ohrabrujućih riječi i savjeta na konzultacijama...ne bi dala naciju iz prve!!! super objašnjava, korektan je bio na seminaru i sve u svemu...super je!!! čista petica!!! a još k tome je i onak zbunjeno sladak :D
Super dečko, malo zbunjen, ali ležeran i baš dobar!
Malegria
31-01-2010, 15:54
četvorkica. bila bi petica da ne cjepidlači toliko pri ispravljanju ispita/kolokvija.
hahahaha,ovaj Kosnica je tak sladak da se s k njemu opce ne da ic na konzultacije ili uvide,previse je dekoncentrirajuce(za cure samo,valjda;)...hahahha...i jos kad se on jadan sav zbuni,zao ti ga je:)
hahahaha,ovaj Kosnica je tak sladak da se s k njemu opce ne da ic na konzultacije ili uvide,previse je dekoncentrirajuce(za cure samo,valjda;)...hahahha...i jos kad se on jadan sav zbuni,zao ti ga je:)
Da, totalno ti ga bude zao kad ti uzme bod ili dva, a ne zna sto bi uopce trebao biti odgovor ili koja rijec u odgovoru fali, pa te posalje van s odgovorom "pise vam u knjizi".
Ahahaha. Da. Totalno kjut i dekoncentrirajuce. :lol:
Khm.
a u biti da...totalno se slazem sa sarkasticnim opisom .... da..malo je presamouvjeren,frendici je skrizo pol radnje,na uvidu ti u pravilu smanji bodove, uvid kod njega bi se trebo zvat nadrealno unistavanje iluzija "da sam bio bod do prolaza"....al zatomih to u gornjem postu..iz ocaja...da,on na ovom roku ispravlja moj dio abecede...da...a kaj ces ... glavno sjecanje na njega je opisivanje nama budalama kak je on bio na prvom drzavnom natjecanju iz pov...ikad...hahaha
sunnygirl
23-09-2011, 18:49
KOSNICA DOJMOVI SA ISPITA
...ulazi se po dvoje,prvo ispita jednoga pa drugoga,postavi 5-8 pitanja,jako ležerna atmosfera(još nisam doživjela da asistent govori kaj:)),cijeli usmeni je kao da si na kavi sa frendom i pričate viceve jer ili se smijete vi ili on vama,još i pita da li ste zadovoljni s ocjenom i na kraju čestita na prolazu i kaže da to morate proslaviti.
pitanja:
Vojna krajina,razgraničenje sa Srbijom,pravna područja Jugoslavije,feudalno vlasništvo,državno i društveno vlasništvo,vlastelinstvo,dalmatinski sabor,krfska deklaracija,zadarska i riječka rezolucija
Mislim da je on bolji izbor i od krešičke i od čepula..budite sretni ako njega dobijete
Asistent je na usmenom prilično objektivan i daje ocjenu prema prikazanom znanju. Postavlja 5-7 pitanja ovisi o tome koliko ste znali dobro odgovoriti. Što se tiče prolaznosti, bila je na ovom roku prilično solidna( mislim da je svega palo troje ljudi od 18). Kad ispituje često postavlja pitanje " Zašto? " tako da za usmeni dobro naučite kontekst većine pitanja ( tipa zašto se Dalmatinski sabor prvi put sastao 1861. i na temelju čega, zašto je 1939. donesena Uredba o Banovini Hrvatskoj itd.). Sve u svemu za četvorku.
Pitanja koja sam ja čuo: vlastelinstvo, feudalno vlasništvo, Hrv. kraljevsko vijeće, Banovina Hrvatska, Agrarna reforma za vrijeme FNRJ, važnost Mletačkog prava za Dalmaciju i Istru, notarijat.
Nevershoutnever
24-09-2011, 19:28
Ma super je, spreman pomoć, da ti vremena da razmisliš, postavlja potpitanja, usmjerava te....a usput dobro izgleda ::E:
5 :smartass:
joejoejoe
12-11-2011, 10:52
Super atmosfera, profesor je korektan i daje ocjene po zasluženosti. Traži razumjevanje, ali gradivo iz nacije je stvarno teško ne shvatiti pošto su po meni knjige jako dobro napisane (možda malo Čepulo oskudniji u objašnjenjima). Petica od mene.