View Full Version : Dani orijentacije za starije studente 18.10.-22.10.
fat drummer
13-10-2010, 18:19
Na faksu ste već tri godine, a znate samo gdje je WC?
Zanimaju vas seminari na drugoj ili vježbe na trećoj? Zašto ne biste idući tjedan saznali gdje su i druge prostorije fakulteta ili koja su predavanja ful dobra
I ove godine i stariji studenti mogu saznati više, uživo razgovarati sa starijim kolegama, razmjenjivati iskustva i saznati nešto novo.
No, to nije sve! Ove godine ćemo odvojiti vremena i za prvu godinu, bili to brucoši ili vi koji imate još nekih pitanja oko ispita koji su vam ostali.
Također, u petak će vas sve uveseliti posebna PKT tribina, kao i predstavljanje projekata studentskih udruga.
Ovim putem pozivamo sve koji bi željeli izlagati na danima orijentacije i savjetovati kolege da se jave na mail urednici.pravokutnik(umetnimankija)gmail.com, kao i udruge ili studente pojedince koji i ukratko htjeli predstaviti svoje projekte.
Dakle, svaki dan od 18.10. pa do 22.10. u dvorani V na TMT3 u periodu od 17 do 19 h održati će se dani orijentacije za sve godine po sljedećem rasporedu
Ponedjeljak 18.10
-Općenito o fakultetu i zanimljivostima
-Prva godina
Utorak 19.10.
-Druga godina
Srijeda 20.10.
- Treća godina
Četvrtak 21.10.
-Četvrta i peta godina
Petak 22.10.
-PKT tribina i predstavljanje studentskih projekata
Znači to nije samo za starije studente? Mogu doći iako sam brucoš?
Ima li kakve veze ako sam već bila na danima orijentacije za brucoše?
normalno da možeš doć, piše tako, ne?
a moga bi i ja doć slušat malo o općoj povijesti kad je već nisan položija ha ha :rotfl: :dead:
zgmetropola
13-10-2010, 19:02
a moga bi i ja doć slušat malo o općoj povijesti kad je već nisan položija ha ha :rotfl: :dead:
Zašto ne? Jedan dečec zna svee o OPPD i pun je savjeta :D Samo dođi(te) :)
A jel smiju doći i oni koji navijaju za Hajduk? Neće im se nitko rugat?
fat drummer
13-10-2010, 20:58
ne budi smiješan, moramo im se rugati... dekan je tako rekao :(
Kad je već dekan dao dekanski i rekordnu prolaznost, nema druge nego da se primimo posla :)
fat drummer
13-10-2010, 21:28
meni je osobno dekan awesome
malimrav85
13-10-2010, 22:55
Ono, ful dolazim i nekaj ću vam reć!
cute but psycho
14-10-2010, 15:06
Ovo je fakat dobra ideja! :awe:Mogla bih se zaletiti poslije posla i obnoviti svoje snalaženje u vremenu i prostoru na faksu:bravo:
tapir_u_magli
14-10-2010, 15:11
Ovo je fakat dobra ideja! :awe:Mogla bih se zaletiti poslije posla i obnoviti svoje snalaženje u vremenu i prostoru na faksu:bravo:
Kao što je kolega ranije rekao - gdje su vecei na faksu, gdje je menza, kako, koliko i šta učiti za koi ispit, koje bombonjere vole u kojoj referadi! Sve na jednom mjestu - na tjednu orjentacije za stare i mlade!
Poslje tjedna orjentacije jagnjetina s ražnja!
ovo je tako kul! a hoće biti zgodnih mentora? :)
tapir_u_magli
14-10-2010, 21:21
ovo je tako kul! a hoće biti zgodnih mentora? :)
samo najzgodniji mentori i mentorice
proprocija 90-90-90.
Ne, zapravo nece biti mentora... radi se o usmenim predavanjima o onome sto je vrijeme pokazalo da su dobre prakse u suocavanju s ucenjem i polaganjem razlicitih kolegija. i ostali korisni savjeti - koje markere koristiti, koje cepice za usi, kako razgovarati s pravnicama - koji uleti na latinskom su in a koji ne. i tsl.
90-60-90
:mrgreen:
nadam se da će onda bar biti drugih opijata:smile:
tapir_u_magli
14-10-2010, 21:30
90-60-90
:mrgreen:
nadam se da će onda bar biti drugih opijata:smile:
u biti 90-120-90...
biti ce! kao sto sam ranije rekao - poslje predstavljanja u petak kolektivno obzderavanje janjetinom u podmornici - jer treba sve te gluposti koje ce predstavnici udruga izlaprdati odslusati.
Kao što je kolega ranije rekao - gdje su vecei na faksu, gdje je menza, kako, koliko i šta učiti za koi ispit, koje bombonjere vole u kojoj referadi! Sve na jednom mjestu - na tjednu orjentacije za stare i mlade!
Poslje tjedna orjentacije jagnjetina s ražnja!
...Koliko stare;)
Dolazim se drogirati poslije.
tapir_u_magli
15-10-2010, 09:29
No, seriously ... da se vratimo na ozbiljniji kolosjek...
Dakle, ne radi se o tipičnom predavanju na kom je cilj izbrojati ovčice na putu do sna ili dovršiti sudoku. Svaki dan analiza najboljih praksi u pristupu spremanja određenih kolegija - dođite, sudjelujte i saznajte korisne savjete u vezi svakog ispita i/ili seminara/vježbi!
Ponedjeljak 18.10.2010. 17:00-19:00 – dvorana V (TMT3)
Općenito o fakultetu i zanimljivostima - tips n tricks
Orijentacija za studente prve godine
Utorak 19.10.2010. 17:00-19:00 – dvorana V TMT3
Orijentacija za studente druge godine
Srijeda 20.10.2010. 17:00-19:00 – dvorana V TMT3
Orijentacija za studente treće godine
Četvrtak 21.10.2010. 17:00-19:00 – dvorana V TMT3
Orijentacija za studente četvrte i pete godine
Petak 22.10.2010. 17:00-19:00 – dvorana V TMT3
Predstavljanje projekata udruga i inicijativa (Pravokutnik, Elsa, Pravnik, Zamisli)
Studentski pravobranitelj
Pozovite svoje prijatelje i dođite u što većem broju. Što vas je više - kvalitetnija je rasprava i više možete saznati.
FB EVENT http://www.facebook.com/event.php?eid=142148935831265
Pozovite svoje frendiće na pravu i lajkajte :grin:! Thnx.
unknown_heroine
16-10-2010, 13:38
ja još uvijek ne znam da li postoji koji drugi vece na GG osim onaj u prizemlju... ?
pa stoga, moram doći da to saznam
tapir_u_magli
16-10-2010, 19:01
ja još uvijek ne znam da li postoji koji drugi vece na GG osim onaj u prizemlju... ?
Naravno da postoji!
Detaljno ćemo ga predstaviti putem Powerpoint prezentacije nakon čega će uslijediti tribina o fekalijama i otpadnim vodama na fakultetu.
fat drummer
16-10-2010, 19:43
ok, a cijela plejada veceja na potkrovlju?!?! kako ti studiraš?!?!!
ok, a cijela plejada veceja na potkrovlju?!?! kako ti studiraš?!?!!
Ja znam samo za jedan u potkrovlju...gdje ih ima jos?
fat drummer
16-10-2010, 21:25
u svakom kabinetu svakog profesora... to su više ad hoc veceji
unknown_heroine
17-10-2010, 12:31
Ja znam samo za jedan u potkrovlju...gdje ih ima jos?
jedan? plejada vecea?
vidi se da četvrta godina ne utječe na probavu kao treća, ništa ne znam ... :/
fat drummer
17-10-2010, 12:39
15 ljudi je kliknulo muffin kao odgovor... znao sam da je to vijabilna opcija!
rucmarin
17-10-2010, 16:45
Bolji naslov bi bio: 'Dani orijentacije za izgubljenim wc- ima'. Pošto vlada toliki interes za sanitarnim čvorištima, otkrit ću vam tajnu: znam za jednog, za kojeg znaju samo odabrani. Naime, kruže priče... da na GG postoji i treći govnosis!
Navodno da je prava sreća ući u njega jer vrlo ugodno miriši po janjetini, ima pozlaćene pipe, papira (više vrsti) ko u priči, sapun teće u potocima a na izlasku vam se obrati ugodan muški glas sa: ' Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu.' (ovo zadnje sam izmislila)
Evo dok pišem javlja mi se suza u oku.
Svi koji ovo čitaju zaslužuju saznati i točnu lokaciju...
tapir_u_magli
17-10-2010, 17:06
Ipak, u ovom trenu je presudno da se malo odmaknemo od gorućeg problema potrage za zlatnim šekretom na gornjem gradu i vratimo se sadržaju dana orijentacije za starije (i mlađe) studente s osvrtom na zadni dan!
Zadnjeg dana, iliti u petak 22.10.2010., biti će održana kratka izlaganja projekata studentskih udruga i inicijativa na kojem će sudjelovati
ELSA Zagreb
Udruga Zamisli
Pravnik
i vaš omiljeni Pravokutnik - koji će tim povodom predstaviti svoj projekt Grupno skriptiranje
Očekujemo Vaš dolazak!
savjetovanje za nas s 4-te je tek 21-og, a prijava vjezbi i seminara do 20-og... :( :cold: