View Full Version : Građanskopravni modul Autorsko pravo
Pravokutnići
07-08-2009, 20:09
Sadržaj threada
Jel itko ima saznanja o predavanjima?!?! na stranici još nigdje ništa...
Jel itko ima saznanja o predavanjima?!?! na stranici još nigdje ništa...
ovo i mene zanima za ugovorne obveze..nemojte zamjerit na offtopicu ali ako netko nesto sazna..moze obavjest i na pm da ne bude ovdje OT
hvala
tapir_u_magli
17-10-2010, 16:23
ovo i mene zanima za ugovorne obveze..nemojte zamjerit na offtopicu ali ako netko nesto sazna..moze obavjest i na pm da ne bude ovdje OT
hvala
Ako se nekome stvarno da može svratiti na konzultacije iz građanskog i priupitati. Konzultacije su klasično utorkom od pol 5... mislim da predavanja iz ovog kolegija drži prof. Gliha.
jel znate uopce jesu predavanja obavezna?
ili se apsolutno nista ne zna :)
Cocco Belle
18-10-2010, 11:52
nitko ništa ne zna.. krhko je znanje..
stajala sam prošli tjedan cca 15 min u redu kod tete Habijanac da ju pitam, al žurila sam se drugdje i nisam stigla.. mogla bi se sutra zaletit do Glihe. ma... nema ništa o ničemu. :mad2:
Sutra bi trebala kao početi predavanja, jel zna itko kada??? još nema ništa na stranici!!!!
glupistudent
02-12-2010, 14:46
kaj je bilo na prvom predavanju?
jesu li predavanja obvezna?
Nisu obavezna predavanja,,, ja sam bila samo na 1.
btw, ovi koji ide, kad će dijeliti potpise????!?!?!?! hvala
glupistudent
10-12-2010, 11:18
ja sam bio na predavanjima, ali nisam cuo da je spominjao potpise...jel bi mi neka dobra dusa mogla poslati clanak koji smo trebali skinuti s neta, jer to nisam ucinio na vrijeme, a vise ga nema:(
bunny rabbit
12-12-2010, 23:30
Alo ljudi jeste vidjeli mail večeras, koji nas PODSJEĆA!!! da je kolokvij (koji je kao sutra :D ) 13.1.2010 :D Aka pred 12 mjeseci <3 A btw., članak je još na merlinu :)
A potpise kad će davati??? plizz ako netko sazna da javi....tnx :)
kakve su ovo zadaće na merlinu??
Cocco Belle
14-12-2010, 17:52
Potpisi sutra, a poslije toga usmeni dio kolokvija. predavanje je u vijećnici u 2. doći će Škoro, Hus i Antonija Šola :D
zna li netko kako izgleda ispit iz ovog predmeta? za one koji ga nisu položili preko kolokvija...
i ovdje cu napisati-raspored predavanja objavljen http://www.pravo.unizg.hr/gp
dobra stvar je sto počinju tek u 12.mj., u udarnom tempu :)
iskustva od prošle godine sa kolokvijem, anybody?
hahaha..14-19 oni su pukli :)
jesu obavezna? kakva su iskustva? kakav ti kolokvij spominjes :)
hahaha..14-19 oni su pukli :)
jesu obavezna? kakva su iskustva? kakav ti kolokvij spominjes :)
pa par postova iznad-od prošle godine doduše -se spominju kolikviji pa bi bilo odlično da ih bude i ove godine...za nas koji imamo zaostatke s 4. pa da si ne nakrcamo rok u veljači sa svim modulima i ispitom
Ante Romac
09-11-2011, 13:30
A zašto meni na studomatu nije ponuđena opcija prijave ispita iz autorskog, a još sam ga prošle godine 'odslušao' i imam potpis u indexu? Kraj autorskog mi na studomatu stoji naranđasta zvjezdica - nemate uvjete za polaganje ispita?!
Jel zna netko o čemu je riječ?
A zašto meni na studomatu nije ponuđena opcija prijave ispita iz autorskog, a još sam ga prošle godine 'odslušao' i imam potpis u indexu? Kraj autorskog mi na studomatu stoji naranđasta zvjezdica - nemate uvjete za polaganje ispita?!
Jel zna netko o čemu je riječ?
mozda je glupo pitanje ali..jel imas uvjet za 5.godinu?
zna li netko kako izgleda ispit iz ovog predmeta? za one koji ga nisu položili preko kolokvija...
kristina22
17-12-2011, 16:43
Hej, da li netko zna kad se dijele potpisi?
Hej, da li netko zna kad se dijele potpisi?
sutra je pismeni ispit a u utorak usmeni. mislim da su rekli da ce potpise davat na ispitu ak se ne varam. pa valjda onda za one koji nejdu na ispite treba doc na konzultacije.
barem mislim
Notturno
20-12-2011, 20:21
Evo da napišem dojmove o odslušanom kolegiju kao pomoć kolegama koji razmišljaju o upisivanju istoga :D
Dakle, predavanja traju dva tjedna, svaki drugi dan je predavanje u trajanju od 5 sati (ove godine to je bilo sri,pet,pon, sri itd. od 14-19 sati). Ideja je da se u kratkom roku intenzivno bavimo materijom te isto tako brzo (i bezbolno) položimo ispit. Predavanja nisu obavezna, nitko ne proziva niti se šalje popis kao dokaz prisutstva, ali su doista zanimljiva i kosrisna. Drže ih prof. Gliha i prof. Matanovac i oboje su simpatični i pristupačni te daju puno primjerima i prikaz prakse.
U planu predavanja posljednja su dva označena kao praktikumi. 1. praktikum priprema je za pismeni ispit, a 2. praktikum zapravo je pismeni ispit. On se sastoji u pisanju ugovora, tužbi i prijedloga za izdavanje privremene mjere vezanih uz autorsko pravo. Ispit je open book i radi se u grupama, a predaje se i ocjenjuje u sustavu Merlin. Usmeni ispit je već slijedeći dan (barem je tako bilo ove godine) i prof. Matanovac pita nekoliko osnovnih pitanja (tipa što je autorsko djelo? tko je umjetnik izvođač? koja su moralna, a koja imovinska prava autora i to malo objasniti, što je javnost? i slično). Uglavnom svi dobiju dobre ocjene (4 i 5 :) )
Nadam se da sam nekome pomogla :)
Sretno!