View Full Version : Mr. sc. Ozren Pilipović (prosjek 3,94)
Pravokutnići
11-12-2006, 13:16
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni! :smt080
O-Ren Ishii
19-06-2007, 23:05
Nikad vidla èovjeka, znam samo da je Rockyjev asist, al mi je Şao da jedini nema nikakav post pa evo! :D
legionar
03-07-2007, 05:41
vidio ga jedino na ispitu. èovjek mi poťteno u roku 2 sata odgovorio na mail. tako da 5.
meni je pilipović bio najbolji iz ovog semestra. lik je komunikativan ,fer je kaj se tiče ocjenjivanja , a na to malo predavanja kaj sam bila bilo mi je čak i zanimljivo.(s obzirom na dosadno gradivo)
znači 5!:thumbup:
p-kutnica
19-05-2010, 13:06
seminar super, usmeni super, pomogne ako treba, opuštena atmosfera na usmenom, ma mislim da nema boljeg ispitivača na 1. godini! samo neka tako nastavi i :thumbup:
ma niš loše..seminar odličan, zanimljiv, za predavanja ne znam ali vjerujem da ih zna napravit jako zanimljivima :thumbup:
čista 5ica...zanimljiv na seminaru, atmosfera na ispitu..hmm,pa kava u kavkazu bi mogla bit stresnija od toga :p...najbezbolniji ispit do sada :thumbup:
King Scavenger
18-06-2010, 01:31
ma čovjek je predobar, odlična predavanja i seminari, dobri vicevi (pogotovo o židovima::E:)
dajmidva
19-06-2010, 00:14
najveći kralj ikad, svaka čast. provale vrhunske, umjereno podjebavanje onih koji se previše prave pametni, jedini profesor do sad koji mi se sviđa. 5
bila kod njega na usmenom danas, simpatican je i cini mi se posten, ali nekako mi je prenaglaseno to bacanje fora i pozurivanje usmenog zbog utakmice :/
zbog toga 4, ali inace je dobar..
nemam pojma od kud ovih 5 jedinica, čovjek je divan. diiivan :soppy: da mogu uzela bi ga da mi sve predaje do kraja faksa :soppy: na žalost, nisam bila na usmenom iz peka, jer reko, ako njega nema neću ni ić na usmeni, tako da ne znam kakav je kao ispitivač, ali koliko čujem, daje vremena za razmišljanje i tolerantan je.
da nije bilo njega, umrla bi od dosade učeći ovaj predmet, ali on je to sve tako krasno objasnio da je čak i nama koji smo kreteni za ekonomiju sve bilo ne samo jasno, nego i zanimljivo. i čak nije onako isforsirano kul da ti se riga, nego je jednostavno zabavan. i možeš ga pitat bilo koju glupost, za razliku od većine, neće ti odgrist glavu nego će ti lijepo objasnit.
seminar kod njega je fakat bio gušt, studenti su dobili itekakve povlastice, za koje se naravno trebalo potruditi, ali opet nije dozvolio da svi imaju povlastice ko oni koji su njegovi seminaristi, na što su ih poušali natjerat. i za razliku od nekih na naciji i rimu, ako fejlaš u prezentaciji ili nečemu, neće te popljuvat niti se ponašati prema tebi ko zadnjem kretenu (neki na naciji su plakali kako su se profesori izderali na njih :lol:)
sve u svemu, divan seminar. i čak se isplati, ako ne zbog ocjene, može se čuti štošta korisno.
najbolji profesor s kojim sam se do sad susrela, svaka mu dala..
petica velka ko kuća ;)
smart girl
07-07-2010, 18:18
za razliku od nekih na naciji i rimu, ako fejlaš u prezentaciji ili nečemu, neće te popljuvat niti se ponašati prema tebi ko zadnjem kretenu (neki na naciji su plakali kako su se profesori izderali na njih :lol:)
A koji su to profesori na rimu nekog popljuvali?:mrgreen:
Ja bih rekla da su svi vrlo korektni :smile:
ot. Da, i meni se Ozren čini baš simpa i baš bih voljela biti kod njega na usmenom :thumbup:
CroatianAngel
08-07-2010, 05:35
nemam pojma od kud ovih 5 jedinica, čovjek je divan. diiivan :soppy: da mogu uzela bi ga da mi sve predaje do kraja faksa :soppy: na žalost, nisam bila na usmenom iz peka, jer reko, ako njega nema neću ni ić na usmeni, tako da ne znam kakav je kao ispitivač, ali koliko čujem, daje vremena za razmišljanje i tolerantan je.
da nije bilo njega, umrla bi od dosade učeći ovaj predmet, ali on je to sve tako krasno objasnio da je čak i nama koji smo kreteni za ekonomiju sve bilo ne samo jasno, nego i zanimljivo. i čak nije onako isforsirano kul da ti se riga, nego je jednostavno zabavan. i možeš ga pitat bilo koju glupost, za razliku od većine, neće ti odgrist glavu nego će ti lijepo objasnit.
seminar kod njega je fakat bio gušt, studenti su dobili itekakve povlastice, za koje se naravno trebalo potruditi, ali opet nije dozvolio da svi imaju povlastice ko oni koji su njegovi seminaristi, na što su ih poušali natjerat. i za razliku od nekih na naciji i rimu, ako fejlaš u prezentaciji ili nečemu, neće te popljuvat niti se ponašati prema tebi ko zadnjem kretenu (neki na naciji su plakali kako su se profesori izderali na njih :lol:)
sve u svemu, divan seminar. i čak se isplati, ako ne zbog ocjene, može se čuti štošta korisno.
najbolji profesor s kojim sam se do sad susrela, svaka mu dala..
petica velka ko kuća ;)
Potpisujem sve. Ozren je divan, diiivan!, najnaj od svih na faksu. :mhm::soppy::soppy:
I nova frizura mu super stoji. :mrgreen:
demarkis
08-07-2010, 23:34
Vrlo korektan, strpljiv i egzaktan. Na konkretno pitanje traži konkretan odgovor. Ne voli nikakva izmotavanja i prosere. Ako idete na usmeni, učite iz knjige jer pita sve! Nema nekog pravila što vas može zapasti. Ima respekta prema studentima i pokušava izvući što više iz vas, ali ako ne znate, badava on izvlači.
Sve u svemu jedna 5ica od mene i vrlo ugodna uspomena ( :D) na ispit iz političke ekonomije.
Zanimljivo ime
09-07-2010, 00:16
Ja bih samo nadodao da mu je smisao za humor (pre)loš :(
CroatianAngel
09-07-2010, 01:57
Ja bih samo nadodao da mu je smisao za humor (pre)loš :(
Ne slažem se. :prrr:
Baš je šarmantan i veoma ugodno društvo. Divan smisao za humor.:mhm:
Smisao za humor svakako ima, ali pitanje je dal svima pase ta vrsta humora. Mozda su ovi koji prigovaraju dio hrvatske zidovske zajednice pa im se ne svidjaju oni vicevi o holokaustu koje ozren obozava :rotfl:
Meni je on odlican, pogotovo na ispitu- stvara pozitivnu atmosferu, pita korektno i strpljivo, pomaze ljudima da sami dodju do nekih zakljucaka... na putu da jednog dana bude ponajbolji profesor na prvoj godini :smile:
Zanimljivo ime
09-07-2010, 13:32
Samo sam čeka tvoj post :poke:
Nekom se sviđa taj smisao, a nekomu ne, that's it :wink:
CroatianAngel
09-07-2010, 14:41
Samo sam čeka tvoj post :poke:
Nekom se sviđa taj smisao, a nekomu ne, that's it :wink:
Trenutno si jedini kojem ne paše njegov smisao za humor. :prrr:
Ozren je divan i ima divan smisao za humor.
Mali, shoo shoo s ovog topica. :lol:
i meni nekad njegove fore djeluju isforsirano, no sve u svemu nemam nekih vecih zamjerki na njega i njegov nacin rada :smile:
Zanimljivo ime
09-07-2010, 22:27
Trenutno si jedini kojem ne paše njegov smisao za humor. :prrr:
Ozren je divan i ima divan smisao za humor.
Mali, shoo shoo s ovog topica. :lol:
Viruj mi na riječ da nisam jedini.
A za ovo tvoje shoo shoo, nema problema, od sad ću svaki svoj post o Ozrenu i drugim profesorima, prvo poslati tebi da mi ga odobriš, pa ću onda ga objaviti na topicu :neko:
Ajde smirite se oboje. Imate Četeraj di se možete nadglasavat, a uz to vam stoje na raspolaganju pm-ovi i visitor messages. Therefore, shoo, both of you. :P
joejoejoe
06-06-2011, 12:23
Odličan profesor. Najugodnije ispitivanje dosad na faksu. Traži znanje, zna kriterija, daje mogućnost razmišljanja, nasmješen, traži povezivanje gradiva.. Da je svaki profesor na našem faksu ovakav bila bi to druga priča.
Na usmenom traži poznavanje ključnih pojmova te povezivanje ako ciljate na veću ocjenu. Definicije možete opisivati svojim riječima, a ako zastanete profesor vam da vremena da razmislite. Ako to ne pomaže, daje vam dodatna pitanja koja će vas navesti na odgovor. Sve u svemu veoma objektivan i pravedan, karakteristike po meni idealnog profesora. Što se tiče atmosfere na usmenom o tome samo pohvale !
:happy:
apocalypse
11-07-2011, 16:57
Mislila sam mu dati četvorku čisto jer ima i boljih na ovom faksu. Ali ipak sam mu dala pet.
Predavanja zabavna, on simpatičan, vrlo osebujnog smisla za humor, pomalo bezobrazan je, ali ne toliko da bih mu zamjerila.
Dobila sam dojam da nije blagonaklon prema onima malo ambicioznijima, ali zato prema onima koji ne ciljaju na visoku ocjenu i više nego ugodan.
Šteta što sam paničarila toliko oko tog predmeta, da sam bila hrabrija možda bi bila i ocjena više, ali neka, nikako mi nije sjela ta ekonomija. ;)
I da, definitivno idite odgovarati, pa makar za trojku, trojka je ipak trojka.
Pilipović petica od mene.
Jedna cura koja je odgovarala prije mene je rekla kako je bio vrlo bezobrazan tijekom ispitivanja, dok bih ja rekao kako Pilipović voli malo podbadati i zezati vas, ali ja sam to shvatio isključivo dobronamjerno . Za vrijeme ispitivanja bacio je par predobrih šala i stvorio iznimno ugodnu atmosferu. Ukoliko imate 2.5 ili 3 boda teže je dobiti 4 ili 5, ali nije nemoguće. Pilipović vam da za svaki odgovor dovoljna vremena za razmisliti i tri može dobiti bez ikakvih problema stvarno svatko tko je naučio skriptu, za četiri i pet većinom pita iz knjige i traži razumijevanje i povezivanje gradiva, ali to uopće nisu nekakva preteška pitanja.
Savjetujem svatkome tko je prošao ispit ili kolokvirao da ne prihvati dvojku, već ode na usmeni jer vas Pilipović ne bi olako rušio.
Čista petica!
Dat će vam koliko god vremena treba za odgovor i to uopće ne utječe na ocjenu. Tijekom ispitivanja lista knjigu i pita ono što otvori slučajno. Za više ocjene pita malo teža pitanja u kojima treba povezivati gradivo iz različitih cjelina. Ako vam se pruža prilika za odgovaranje za višu ocjenu (pogotovo kod njega) svakako preporučam :mhm:
Marko_cocacola
07-02-2012, 16:58
preporuka da se ide na usmeni. Da vremena koliko treba, ne utječe na ocjenu. Nama je otvarao knjigu. Nije bio bezobrazan, bio je jako korektan i prema meni i prema ostalima. Otvarao je knjigu pa što vas pogodi pogodi vas.