PDA

View Full Version : Dr.sc. Hano Ernst (prosjek 3,73)

Pravokutnići
12-12-2006, 00:24
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! :thumbup:

eddiev
30-05-2009, 19:04
ima netko da je odgovarao kod njega???

ryana
17-06-2009, 22:19
Na ovom roku sam odgovarala kod njega-čovjek je odličan! Strpljiv, izvlači iz tebe sve živo i neživo,pita puno na primjerima, sve se svodi na jedan ugodni razgovor, skroz je simpica...ma čista petica,da ima šestica nju bi dala:smile:

one_perfect_girl
20-06-2009, 12:48
covjek je super :D stvarno se trudi oko svakog da polozi, atmosfera je skroz opustena, kao sto ljudi pisu, kao da si s njim na kavi i raspravljas o gradivu :) ne trazi puno kao ostali, ali ne moze se reci da ne trebas znati. trazi znanje i cijeni ga, dopustena otvorene polemike i pitanja mu nisu tipicna streberska, nego voli sve usporediti sa zivotom! doduse, dosta dugo ispituje, ali to samo sa namjerom da iz svakog izvuce maksimum.
ma ugl, tip je super, toplo ga preporucam jer je to zbilja jedan od ugodnijih i kvalitetnijih usmenih na kojima sam na faksu bila :D
hano, sjedi, 5!!!

dar
30-06-2009, 22:15
jedan od najopuštenijih usmenih vjerovali ili ne,odličan,traži da se zna ali ne cjepidlači.Šteta kaj ne pita gp2.Samo pitanje do kad će bit normalan, vjerovatno dok ne dobije po prstima od ostalih lavova s katedre. Ne daj se Hano

Fandaluzija
16-07-2009, 13:05
Od mene petica. Covjek je krasan :mrgreen: ima sasvim normalna pitanja, pocinje sa sirima pa suzava, kad ne znas, ne gleda te kao da ne zasluzujes mjesto na faksu ili planetu nego cesto cak i objasni tocan odgovor.:thumbup:

isto tako postavlja i podpitanja ili te pokusava navesti da se sjetis tako da ti prica primjere...atmosfera opustena, istina malo dugo pita, ali opet - ima puno gradiva. ne skrtari na ocjenama i ne kriza se ako objasnis nesto svojim rijecima. :neko: ali ipak se treba znat, nema bas muljanja. u svakom slucaju ODLICNO! :smartass:

kokotiček
29-01-2010, 13:36
Zna li tko koja su mu omiljena pitanja?

more1
02-02-2010, 15:50
Danas sam položila ispit (gp2) i imam sve pohvale za njega. Pitanja su mu normalna, prvo pita neki naslov (znači šire) , pa onda još neke detalje vezano uz to. Onda malo razgovarate sa njim, na nekom primjeru, šta mislite i tako. Sve pohvale, odlična atmosfera na ispitu.

titan224
19-02-2010, 09:38
Hano se i na Gp 2-u pokazao kao korektan ispitivač. Prvo pitanje nisam baš znao, ali svejedno mi je dao šansu da odgovaranje popravim kroz naredna pitanja, što sam i uspio. Tako da ne paničarite ako se zblesavite na prvom pitanju kao i ja. Kod drugih profesora tipa Lapaš, takvo što možete samo sanjat. Ima čovjek i puno razumjevanja te daje dovoljno vremena za razmišljanje. Ocjena -5

nuša matanova
07-03-2010, 16:52
ja sam bila kod njega na oba gp-a,i stvarno mogu reci da je korektan i dobar,istina ispit dugo traje,al isplati se,i ne daje ocjenu na temelju drugih ocjena,svaka cast hano!

pravnica_88
14-04-2010, 21:52
ovo mi je jedan od naboljih ispita do sada,al stvarno....čovjek mi je dao pozitivnu ocjenu,a samu sebe bi najradije rušila kako sam užasno odgovarala, u jednom trenutku pomislila sam da padam,a on nikako da me ruši i na kraju lupi žig....baš sam sretna što sam riješila taj gp1, nije da obožavam skupljat labuđe jezero po indeksu,al ovaj ispit mi je previše živaca oduzeo....inače asistent je baš odličan,vrlo simpatičan,kad sam ga prvi put vidjela bio mi je malo čudan,onak malo feminiziran,al super je...jedina mala zamjerka,što svako malo piše nešto po računalu,gleda na mobitel,šara po papiru,al to je zanemarivo...inače sve voli pitati,a ugovore pita u pravilu samo za najviše ocjene,bar je tako bilo na ovom roku

art vandalay
17-06-2010, 14:23
hano je bio supač na gp2!
normalna pitanja, pomaže s potpitanjima, prelazi na drugo pitanje ak ne znaš, voli da se logički zaključi, a i skroz je ugodan i opušten! naravno da treba sve naučit, al kod njega se ne moraš bojati da ćeš past na 1. pitanju ili da će te maltretirat dok mu ne kažeš točnu riječ iz zakona.. uglavnom- :D

Browneyes
04-10-2010, 22:35
Dala 4 radi neke nervoze koja malo ubije studenta i zato jer je zaustavio studenticu usred odgovora da bi mogao pročitati mail, ali inače super ispitivač, zbilja stvori opuštenu atmosferu, ne davi oko detalja, ali traži znanje.

martin_
07-10-2010, 15:30
"Hanich" je legenda!! ; ) Ma zna uletiti ponekad sa nekim malo jacim potpitanjem, ali je oke. Dosta je opusteno s njim na ispitu, hano se stalno nesto smijulji, simpatican lik. Meni je bio u sastavu komisije tako da nije bas previse dosao do izrazaja pored Glihe. Sve u svemu solidan ispitivac, i jedan od boljih gledajuci tu novu generaciju asistenata.

Snowhite
11-11-2010, 00:58
5 od mene!
to s mailom i mobom je istina, al hano je ukupno puno predobar da bi mu to uopće zamjerila... go, hanich!
(što se tiče načina ispitivanja i pitanja, napisala sam na topicu...)

Blaugrana
11-11-2010, 13:45
Čista petica od mene! Odgovarala sam gp2 kod njega sa dvoje kolega u rujnu.
Ljubazan, pošten, ne ruši na prvom pitanju, ne cjepidlači. Malo detaljnije pita za višu ocjenu (ali nikakve nebuloze već normalne stvari iz udžbenika koje ipak nisu baš osnove osnova o nekom institutu). Dosta je ljudi palo toga dana, ali ako je sve vrednovao onako kako je vrednovao mene i dvoje kolega, mislim da mu se ne može prigovoriti. Stvarno je više nego susretljiv.

Barfly
25-11-2010, 14:22
Ko njega postavi na fax, je**te led :-D Nije on loš, simpica je, za razliku od ostatka katedre je manje divlji s pitanjima, ali toliko nesigurnosti u samoga sebe, nepostojanje organizacijskih sposobnosti, rastresenosti, zbunjenosti... omg pa kao da prvi put drži neki govor na faksu pa da mu koljena klecaju. Za ispit kao takav ipak najbolji izbor, ali pripremite se na to da su šanse da vas krene ispitivat krivi ispit, da si zabrije oko ocjene i tako nešto dosad neviđeno velike.

lawless
02-02-2011, 22:46
od mene četvorkica.
sve super, ugodna atmosfera, daje vremena da razmisliš, daje priliku da u drugom pitanju popraviš dojam iz prvog i sve te pozitivne stvari koje su već navedene (a u koje ne vjerujem dok se sama ne uvjerim, pa eto sad jesam :) ).
dva minusa.
prvi - optimistično stavljanje 20 ljudi u jednu grupu koja treba bit ispitana u dva sata, a 8 u drugu. moglo se to puno bolje rasporedit.
drugi - kopanje po indeksu dok odgovaraš. jaaaaako iznervira. imaš osjećaj da se nakon određenog pokazanog znanja više ne moraš ni trudit, znaš već koju ocjenu ćeš dobit.
malo više samopouzdanja i vjerovanja u vlastite sposobnosti procjenjivanja znanja i ocjenjivanja ne bi škodilo.
al ajd, sve u svemu, malkice je smanjio moju averziju prema asistentima.

ceeky_m@nkey
05-02-2011, 13:03
od mene četvorkica.
sve super, ugodna atmosfera, daje vremena da razmisliš, daje priliku da u drugom pitanju popraviš dojam iz prvog i sve te pozitivne stvari koje su već navedene (a u koje ne vjerujem dok se sama ne uvjerim, pa eto sad jesam :) ).
dva minusa.
prvi - optimistično stavljanje 20 ljudi u jednu grupu koja treba bit ispitana u dva sata, a 8 u drugu. moglo se to puno bolje rasporedit.
drugi - kopanje po indeksu dok odgovaraš. jaaaaako iznervira. imaš osjećaj da se nakon određenog pokazanog znanja više ne moraš ni trudit, znaš već koju ocjenu ćeš dobit.
malo više samopouzdanja i vjerovanja u vlastite sposobnosti procjenjivanja znanja i ocjenjivanja ne bi škodilo.
al ajd, sve u svemu, malkice je smanjio moju averziju prema asistentima.

U potpunosti se slažem sa svim, pogotovo sa ova dva minusa, stvarno bi trebali zabraniti listanje po indeksu za vrijeme ispitivanja. Također i čekanje, ja sam bila grupa u 16h, došla na red u 19.30.:mad2:
Ali još uvijek mislim da je najbolji izbor na katedri i zato ocjena 4.

Big_cojones
14-04-2011, 00:52
hano, stvarno ne znam kaj da kažem, lik je najjači !!! jako je simpa, zajebava se ali i studente koji odgovaraju, to je možda nekom ometajuće ali savjetujem svima da prihvate zajebanciju i da se opuste... na taj način će vam usmeni biti mnogo lakši. inače lik je presimpatičan i stvarno jako strpljiv, po tuđim dojmovima (nisam probao pa ne mogu sa sigurnošću tvrdit) o drugim ispitivačima on je definitivno najbolji izbor na katedri.
pita čudna pitanja i nije on isključen od klasičnih primjedbi da nešto nije točno rečeno makar tako piše u knjizi (izgleda da svi jebeno mrze klarića) ali to neće uzeti za zlo...
malo zna odlutat pa mu je ponekad potrebno ponoviti kaj ste već rekli stoga ako se to dogodi uvijek probajte prvo ponovit a tek onda nekaj novo izmišljat jer je vjerojatnije da vas nije čuo nego da vas traži još nešto
toplo savjetujem da se pri odgovaranju zalaufate i počnete govorit sve što znate po mogućnosti u što većim detaljima jer će vas tada prekinuti i smatrati pitanje odgovorenim
učite sve iznimke od svega, ako želite veću ocjenu od 2 i primjedba mu je bila da se mora pročitati ZOO al će možda samo za 4 ili 5 pitati nešto iz njega a čak ni tada.
pitanja u mojoj grupi: ispunjenje, pravila koja se tiču vremena ispunjenja i tu je imao primjedbu di smo našli rok od 8 dana kod onoga kada može zahtijevati odmah ispunjenje kad rok nije određen i općenito sve nešt ko da je krivo to kaj piše u knjizi da su potrebne još neke dodatne pretpostavke i sl., raskid, nemogućnost ispunjenja, osobna neimovinska dobra, pravne radnje dužnika na štetu vjerovnika i tu je inzistirao da kažemo kakvo je oštećenje kod naplatnih poslova i uglavnom jako je logičan odgovor a većina ljudi o tome ni ne razmišlja kad uči-radi se o tome da je on potrošio korist koju je stekao takvim raspolaganjem i zato se pobija a kad bi bilo u dužnikovoj imovini još uvijek ne bi bilo razloga za pobijanje. neispravan proizvod, razlika subj i obj odg, predmnijeva li se krivnja ili se dokazuje, kod raskida ex lege po fiksnim je cijepio i po onom naknadnom primjerenom roku i zašto ga mora ostaviti vjerovnik (jer tako piše u zakonu) i iznimke od toga (rok bitan sastojak i da i u naknadnom roku neće moći ispuniti). to je kolko se mogu sjetit

tormoto
15-06-2011, 22:52
potpisujem sve navedeno dobro za hanu
hvala, pozzzzz

winnie
08-10-2011, 13:05
Joj Hano. Prvo malo o seminaru. Seminar kod njega meni osobno loš. Profesor je simpatičan i drag, ali mi ne djeluje zainteresirano, ne trudi se objasnit. Seminar je bio užasno suhoparan. Profesor je užasno zbunjen, krivo zapiše da netko nije bio na seminaru a bio je, proziva za izlaganje ljude koji su izlagali sat ranije, kasni,itd. Primjetila sam da on uvijek ima seminariste. uvijek ispituje komisije, uvijek ima najviše ljudi na usmenom, kad je bilo ono sranje sa užasnom prolaznošću na pismenom u 6mj njega su stavili da se svađa sa studentima i vodi repetitorij...uglavnom čini mi se da je na njemu previše posla pa da je malo rastresen u zadnje vrijeme.
Usmeni- prvi put kad sam došla kod njega pala sam nakon 2min odgovaranja, doduše radilo se o mojoj velikoj grešci ali me nije htio ništa više pitat i bio je vidno loše raspoložen. Drugi put mi je bio super, strpljiv, simpatičan i mislim da su svi prošli i gp1 i gp2 na usmenom. Znači uglavnom je jako dobar na usmenom ali zna se dogoditi da ima loš dan pa nema baš puno strpljenja. Ukupan dojam bi bila trojka, i to ponajviše zbog seminara koji je stvarno bio gubitak vremena.

*barbie*
13-10-2011, 14:14
Jel ima još netko dojmove sa seminara pliiz?

Browneyes
14-10-2011, 01:20
A da probaš otići na topik vezan uz seminare iz gp-a?

pandora
20-10-2011, 19:46
LEGENDA! cista desetka! :)

anabel
10-11-2011, 15:43
Jedina zamjerka za Hanu je ta što se jakoo strogo veže uz broj bodova iz pismenoga. Uzalud znanje za 10, ako nema bodova! :mad2:
Ali ok, to je valjda razumljivo za svaki ispit. (osobno, ispit iz GP1 nisam doživjela kao svaki drugi, obični ispit :D, pa sam vjerojatno zato malo razočarana )
Uostalom, sve pohvale! Pita najnormalnije stvari, mora se sve znati. Na kraju krajeva, ne možeš na ispit ako ne znaš sve, a pogotovo ne na ispit iz GP-a!
Sve u svemu čvrsta 4! :thumbup:

Big_cojones
13-11-2011, 03:10
hano je odlican, jako simpatican...a najbolja mu je kvaliteta da ima velki prag tolerancije slusat krive odgovore! uz to daje bezbroj sansi, kolko sam vidio, barem za prolaz. definitivno niti ne skrtari na ocijenama. voli dugo ispitivat i postavlja cesto komplicirana pitanja unutar neceg standardnog (saznate da je za uknjizbu potreban oib i takve stvari wtf) ali naravno to onda ni ne zamjeri kad ne znate. uziva u vecini ispitivanja i to se vidi. zato kad ste kod njega nemojte gubit samopouzdanje ako ne znate jer vjerojatno ni on to ne uzima u obzir. velika preporuka za one koji mogu izabrat profesora a ostali stvarno budite sretni ak ste kod njega. u usporedbi s josipovickom mu je prolaznost barem 5 puta veca al mislim da je tako i u odnosu na ostatak katedre. ugl, hano4life :)))

hrestomatija
15-12-2011, 10:43
samo da kazem da je jucer hano odrzao super seminar!!! samo tako dalje! (o ispitu cu u 2 mj nesto napisat!)

đuđan
21-02-2012, 11:18
petica :)

fat drummer
21-02-2012, 14:26
hano je definitivno dobra opcija za polaganje ovog ispita jer reproducirano zananje često odgovara ocjeni

gliha je za moj ukus pre...glihast. da to je točan opis, nikšić traži jako puno detalja koji onda na kraju dana stvarno nemaju smisla, iako je super isptivač. tajči je hladnokrvni ubojica. hano pita sve, ali općenito. nećete morati reproducirati svih 85 načina osnivanja prava građenja na naplavljenoj obali rijeke, već onako, da se zna da o čemu se priča

da se razumijemo, morate dakako znati gradivo, sve iz gradiva, ali ispit nije toliko stresan (osim meni jer sam pička)

đuđan
21-02-2012, 21:09
hano je definitivno dobra opcija za polaganje ovog ispita jer reproducirano zananje često odgovara ocjeni

gliha je za moj ukus pre...glihast. da to je točan opis, nikšić traži jako puno detalja koji onda na kraju dana stvarno nemaju smisla, iako je super isptivač. tajči je hladnokrvni ubojica. hano pita sve, ali općenito. nećete morati reproducirati svih 85 načina osnivanja prava građenja na naplavljenoj obali rijeke, već onako, da se zna da o čemu se priča

da se razumijemo, morate dakako znati gradivo, sve iz gradiva, ali ispit nije toliko stresan (osim meni jer sam pička)

baš je glihast - dugo sam tražila pravu riječ :mrgreen: (gliha ofkors)

hrestomatija
23-02-2012, 08:54
Hano na seminaru odlican, iako nekad pretjera sa zadacom :/ na usmenom objektivan, nece te pilat skroz u detalje, al moras znat osnove (ne osnove osnova, nego osnove) za potvrdit ocjenu, a za visu ipak nesto vise od toga. voli ubacit neki kratki izmisljeni slucaj. samo mu se ocjena iz usmenog previse temelji na pismenom. seminar kod njega nece bas puno pomoc u rjesavanju ispita. ne znam kako je kod ostalih na katedri (jel daju neke primjere ili slicne slucajeve koji su na ispitu ili pravom kolokviju)? ali sve u svemu solidna 4.

Browneyes
17-04-2012, 13:48
Zurio je u neki račun tokom ispitivanja, slušao na pola, uskakao u riječ, bacao komentare. Ali nije postavio ni jedno pitanje, jer eto...nije mu valjda bilo dovoljno zanimljivo to kaj mora sjediti na komisiji. Oh well....

curica
19-04-2012, 00:07
Kod asistenta sam davno odgovarala GP1, GP2 slusala odgovaranja.

Izniman čovjek i vrlo fer ispitivač. Ima svoj stil, mozda se to čini kao nonšalantnost... Ali to je pristup i na kraju je opušta atmosferu.

Objektivan je, atmosfera ugodna, daje priliku pokazati znanje. Na pitanje je dobro odgovarati i šire od postavljenog- odnosno na osnovnu temu pričati...
Asistent je fer ne ruši odmah ako vidi tremu, ili da student je učio, rekla bih da je teze dobiti visu ocjenu jer kroz pitanja propita je li učeno po knjizi. Čini se ležerno, ali sve on propita u tih 15ak minuta... Ako vidi da je student učio, ali možda neki detelj krivo shvaća, on će to objasniti na samom ispitu, te pitati dalje te tako pružiti priliku.
Znači apsolutno svaka pohvala.

Cape Town
25-04-2012, 00:25
dobar ispitivač, smiren, ugodan, kulturan i veseo. Ne ruši odmah, što je jako bitno, pita paralelno više ljudi, mogu se nadopunjavati međusobno,ako netko ne zna. Pita općenito, ne pila puno s detaljima. Najbitnija mu je odgovornost za štetu i opći dio obveznog prava.Neka pitanja:kapara,prekomjerno oštećenje,objektivna odgovornost, raskid ugovora, pobojnost, prijetnja, zabluda, odgovornost kod motornog vozila, kod organiziranja priredbi, prijeboj, cesija, prihvat, ponuda