View Full Version : STUDENSKI UGOVORI
ANGEL 27
16-11-2010, 22:54
TRAZIM STUDENTICU REDOVNOG STUDIJA PREKO CIJEG BI STUDENSKOG UGOVORA RADILA DAJEM 10%OD UKUPNOG IZNOSA,AKO JE NETKO ZAINTERESIRAN NEKA SE JAVI NIKOLINI NA mail ninab24@gmail.com hvala unaprijed
Antonio de Oliveira Salazar
22-11-2010, 22:00
Samo se pazi kod podizanja ugovora ti ta osoba mora (i jedino može) dignuti, jer nema već dulje vremena na tuđu karticu.
CroatianAngel
23-11-2010, 21:00
Zar poslodavci zažmire na to tko radi?
Radila sam već dva posla, sada ću treći, no uvijek na svoje ime.
A dali mogu nekome podići na svoje ime? Hoće li to proći kod poslodavaca?
To ga moraš pitat. Neki daju, ali većina u zadnje vrijeme ne jer se boje inspekcije.
CroatianAngel
23-11-2010, 21:34
To ga moraš pitat. Neki daju, ali većina u zadnje vrijeme ne jer se boje inspekcije.
Da inspekcija ili tko već otkrije da sam nekome podigla ugovor na svoje ime, što mi se može desiti? :mrgreen:
Da inspekcija ili tko već otkrije da sam nekome podigla ugovor na svoje ime, što mi se može desiti? :mrgreen:
Tebi mislim ne bas nesto ali poslodavcu da...iako nisam nikad cula da ce tako nesto dogodilo, a prije je podosta ljudi na moj ugovor radilo..
Runing away
05-12-2010, 17:40
Ovisi gdje radiš. Neke tvrtke dopuštaju samo rad na svoj ugovor. Ali većini ne smeta bitno da je preko SC-a.
ivana_80
04-01-2011, 19:43
Tražim studenticu za rad preko stud. ugovora, dajem 10% ukupnog iznosa.
Molim javiti se na PM.
hvala :)