View Full Version : Prof. dr. sc. Ivan Koprić (prosjek 2,50)
Pravokutnići
12-12-2006, 00:28
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni! :smt080
Da sam muĹĄko 30 sekundi ,ti bi dragi pao veĂŚ u prvoj rundi... :badgrin: :badgrin: :badgrin:
Ja sam sa njim dosta kontaktirao, i za mene Prof. KopriÌ spada meðu najkorektnije profesore na naťem faksu! Istina je da u poèetku ostavlja hladan dojam, ali je poťten! Za razliku od nekih koji imaju vrlo srdaèan ulet, koji je vrlo èesto samo fasada.
problem s ovom anketom je ťto veÌina studenata kontaktira s profesorima prosjeèno 10 minuta; zapravo ocjenjujemo prve dojmove!
Potrudite se malo, kolege!
ivy- smile
22-01-2007, 09:21
profesor ostavlja bas to hladan dojam
nemam pojma zakaj ga se ljudi boje kada prolazi
pa on je samo zivo bice koje dise s nama na ulici
ljudi trgnite se i vidjeti cete da je lik ok
naravno da mislite da je strasan ako ne ucite
za ove psyho analize tipa hladno-toplo su kompetenti psihoterapeuti,a ne studenti..I to se debelo u svijetu plaÌa ;) ,ja nemam vremena ,a ni duŞnosti razumjeti njegovu aroganciju,neugodne komentare i sl.Potpisujem èistu jedinicu.
umisljen, arogantan, ovaj predmet je bitan vanabi profesor, a studentima bi bilo ljepse da ne moraju gledati ni njega ni glupu strebersku materiju!
problem s ovom anketom je ťto veÌina studenata kontaktira s profesorima prosjeèno 10 minuta; zapravo ocjenjujemo prve dojmove! Potrudite se malo, kolege!
A profesori kontaktiraju duŞe s studentima? Tokom ispita takoðer?
Osobno, nisam se susreo s KopriĂŚem duĹže od 10 min, ali ga zato ni neĂŚu ocijenjivat, a ostali su vjerojatno imali svoje razloge za ocjenu. Kladim se duĹže od 10 minuta.
KladiĹĄ se? A ja se kladim da ne! VidiĹĄ kako super argumenti.
Evo jedan pravi argument. Kolega je zaboravio prijaviti upravnu znanost, dolazi prekasno Komotarki, ona ga glatko otkantava. Dolazi KopriÌu, i on ga puťta na ispit jer je èovjek imao opravdan razlog za kaťnjanje. A znam i za kolegu koji je otiťao Bouèeku iz istog razloga.
HoÌeť se kladiti kaj mu je Bouèek rekao?
Ajmo se kladidi kaj bi koji profaè rekao!
Iz predhodnog posta razvidno je samo jedno;"Komotarka" radi svoj posao kako je propisano aktima fakulteta ;)
Vanja, mudrujeĹĄ.
Kakva bi ti sjajna profesorica bila....
Eh da koja mudrost,ťto je dr.sc.KopriÌ s takovim èinom pokazao??Po svemu sudeÌi hijerarhijsku nadmoÌ nad "jednom Komotarkom". Poznajem studente koji uredno ,iz prilièno udaljenih gradova ,dolaze na fakultet prijaviti ispit prema rasporedu.
Ono ĹĄto vrijedi za mene,moralo bi vrijediti za sve ostale, dr.sc.bi ponaprije morao to znati,a ne izigravati lokalnog ĹĄerifa.
JoĹĄ jedan razlog zbog kojeg ima 50% nedovoljan.
Dmitar Zvonimir
03-02-2007, 12:56
Odaje dojam bezliènog i bezosjeÌajnog profesora, ne znam kakav je na seminaru (ili u privatnom Şivotu), ali ono ťto sam vidio na nekoliko njegovih predavanja, znam da ne bi volio provesti doèek Nove godine s njim :lol:
, znam da ne bi volio provesti doèek Nove godine s njim :lol:
Ja bi voljela provesti doèek s njegovim novèanikom i osobnim dokumentima ihihihih :D
Profesor je pomalo specifican. Ostavlja taj neki dojam nedodirljivosti i voli bacati sarkasticne komentare, ali meni je OK!
Ja sam bila kod njega na usmenom i dobila sam 4!
Anðelko GuziÌ
15-02-2007, 01:51
Tip je ok. Samo predaje blesav ispit, to je sve.
nakon svih prica kojih sam se naslusala, ugodno iznenadjenje... korektno ispituje, ne postavlja preteska pitanja, navodi na tocan odgovor, iz ljudi prije mene je cak izvlacio odgovore...sve u svemu, skroz ok
Ovako za mene ovaj profesor je meðu najboljima na faxu....
A ZaĹĄto?
Dakle svi oni koji su sa njim proveli neĹĄto viĹĄe vremena, na predavanju, na konzultacijama, na usmenom...mislim da ĂŚe se sloĹžiti samnom..
Profesor je pravi struènjak za svoje podruèje, toliko zna o upravi da se ja zapravo pitam zaťto je zapeo na ovome faksu, mislim da bi daleko dogurao na upravnom podruèju recimo u Briselu :)
Njegova predavanja jesu malo dosadna, ali to je samo zato ĹĄto taj prof. toliko dobro barata sa upravom da ne zna kako bi nam prenio svoje ĹĄiroko znanje na onoliko "malo literature" koje mi moramo naĹĄtrebati...
Ăini mi se da je pravi gospodin ĹĄto se Ĺžena tièe :)
E sada da kolege ne bi mislili da ja imam nekakve "tajne" osjeĂŚaje prema njemu NEMAM!! Eto moram to reĂŚi jel nekako mislim da bi me neko mogao krivo shvatiti..
Jako u Şivotu volim ljude koji su predani svom poslu kakav god on bio- onak iz srca, a imam dojam da je ovom profesoru uprava kolko nama to spuki zvuèalo èista ljubav!!
A tako je i predaje, dosadno kao i svaki struènjak u svome poslu........
e i da bila sam kod njega na usmenom ali nisam dobila 5 ili 4 veĂŚ 2! tako da mi to nije razlog ĹĄto ga ocijenjujem sa 5! jer bi mu onda trebala ukucati labuda .:)
eto i jedan savjet za buduĂŚe studente koji spremaju njegov ispit, ako imate bilo kakvo pitanje u vezi uprave ne bojte se njegove hladnoĂŚe ovaj profesor ĂŚe vam objasniti jako toplo...
Neznam kaj bi viĹĄe rekla za ovoga profesora nego da je MRAK!!!!
Ja se upravo vratila s usmenog ispita kod prof. Koprica i nemam nista drugo nego rijeci pohvale! Ispituje ok, postavlja potpitanja. Mislim da je glavni problem sto on fakat puno zna o tom predmetu pa (mozda) ocekuje da mi dijelimo njegov entuzijazam ili mu dolazi pod normalno da cemo se informirat o upravi u slobodno vrijeme :) Divan je ispitivac, sali se, atmosfera je opustena. Ovim mu putem obecajem da cu se kloniti Upravnog suda. :smt006 5ica od mene
prof je totalno antipatičan i posprdljiv...a da ne kažem kako polažu kod njega neki.... :roll:
kako polažu?
daj malo pojasni...općenito bi voljela da su recenzije malo detaljnije...no naravno kako vama paše :)
Hell's Angel
15-07-2008, 21:47
ni sama ne znam da li da ga popljujem ili pohvalim.
s jedne strane, postavlja normalna pitanja, ne pila previše,
a s druge strane stvarno nije ugodno društvo i ako ne znate ispit će naglo postati strašno neugodan s mnogo mnogo trenutaka zvirljanja po stropu i neugodne tišine.
s druge strane, stvarno treba biti maher za pasti na usmenom kod njega.
sve u svemu, srednja ocjena, trojkica.
ako dođete kod njega ne trebate zahvaljivati bogovima, ali definitivno ni lupati glavom u zid.
ugodan. ne pila, ne davi... možda je dosta ako kažem 5! :D
Scarlet Legata
23-04-2009, 12:31
Ovako za mene ovaj profesor je meðu najboljima na faxu....
a cini mi se da je pravi gospodin sto se zena tice :)
pa i Hitler je bio pravi dzentlmen sto se zena tice..
Stormrage
02-06-2009, 11:15
evo mu 5 od mene
korektan, pošten, pristojan prema studentima - što ćeš više tražit od prof.
što se kritika tiče mislim da više proizlaze iz predmeta koji je /&%$#$#"! nego što je to do njega .
na seminarima ne ubija, kolokviji su zafrknuti ali takav je predmet, na usmenom ugodan, ne ide za tim da te zakine ili ruši..
moje osobno mišljenje je da bi bio puno omiljeniji da predava neki drugi predmet, ovako nepopularnost comes with the territory.
EXbestijica
21-09-2009, 07:21
Genijalac.
Super profesor i sugovornik.
Cista 5.
simplemind
29-09-2009, 17:59
Iznimno dobar profesor. Bila sam kod njega na ispitu i profesor je jako korektan, ne pita pretesko, trazi razumijevanje a ne samo nastrebanu knjigu i zakone, strpljivo ceka odgovor, ne pozuruje.. Zna biti sarkastican i vjerujem da nekim ljudima to ne odgovara, ali zaista nije zlonamjeran.. Od mene je dobio peticu.
Ispit mi je za 3 sata.... Jedva čekam da vidim razvoj situacije. držite fige... Hvala onima koji su istaknuli njegove dobre strane. Ohrabrujuće je :mhm:
Bilo je OK na ispitu, pitanja nisu bila preteška... Prof je bio ok, šale mu nisu bile ni preokrune ni sarkastične... sve je dobro prošlo, a na pismenom sam imala 13 bodova.
Maksimalno korektan ispitivač, jedno-dva, maksimalno tri pitanja ako treba nešto izvuči, pomaže i ne ruši, uglavnom samo za potvrdu ocjene pismenog.
Arogantan,hladan,sa bljutavim smislom za humor.U skladu sa ispitom koji predaje.Poloziti sto prije,njega zaboraviti,a knjige spaliti :thumbup:
Dobra strana je da rijetko rusi na usmenom.
Lijeciti osobne frustracije na studentima nije pozeljno :mad2:
Law Guru
22-01-2011, 18:19
Meni je ovo bio jedan od najboljih profesora na faxu, ako ne i najbolji - staložen, pametan, normalna pitanja, cijeni ako mu dođeš na konzultacije i pokažeš interes za predmet, duhovit...ne razumijem zbilja svu tu famu oko njega. Zbog svakakvih priča sam se bojala uopće izaći na ispit pa je na kraju ispalo da su totalno neosnovane.
Po meni jedan od najarogantnijih profesora koje sam susreo na faksu. Od predmeta koji se zaboravi čim se položi i realno ne služi ničemu osim gubitku živaca, radi molekularnu biologiju! Očito je svjestan te činjenice pa ga peru žešći kompleksi. Čak ga malo i žalim, jer mi se čini da mu je iživljavanje na studentima vrhunac veselja. Užas!
Di si se sad njega sjetio, pa čovjek je na slobodnoj godini?:)