PDA

View Full Version : Prof.dr.sc. Gordana Marčetić (prosjek 4,00)

Pravokutnići
12-12-2006, 00:28
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! :thumbup:

Natan
17-12-2006, 12:15
PETICA!

SS
21-12-2006, 23:59
Na svu sreću pohađao sam seminar kod mr. Marčetić, te mogu reći samo najbolje. Do tada nisam susreo osobu na fakultetu koja se toliko trudi, kojoj je uistinu stalo do toga da studenti shvate, svladaju gradivom, pa da naposlijetku i zavrijede taj toliko željeni pečat.
Eeee da je bar više takvih ljudi na ovom faxu....

Lejla
22-12-2006, 16:46
Osoba koja unosi duťu u ono ťto radi,nevjerojatno inteligentna,zgodna i simpatièna! Definitivno najbolja profesorica na naťem faksu (uz prof. TurkoviÌ i prof.JosipoviÌ).

Dario
23-12-2006, 20:48
Osoba koja unosi duťu u ono ťto radi,nevjerojatno inteligentna,zgodna i simpatièna! Definitivno najbolja profesorica na naťem faksu (uz prof. TurkoviÌ i prof.JosipoviÌ).
Hm jel to ista onda osoba koja kasni na konzultacije po 40tak minuta, bezobrazna prema studentima, ne Şeli niťta reè ili objasnit, a kad neťto i kaŞe to se svodi na to kolega morate viťe razmiťljat ili to vam piťe u knjizi i u zakonu, kak to da vi to ne znate na konzultacija. Ili to me ne moŞe pitat na konzultacijama jer to vi morate znati...

catfish
23-12-2006, 22:52
Ne znam, ali meni je ostala u divnom sjeÌanju kao prije svega dobrica od osobe koja simpatizira svoje studente i trudi im se pomoÌi. Petica. Fali viťe ovakvih ljudi na faksu. Prije svega normalnih a ne nabrijanih luðaka osobito na toj katedri.

azazel
04-01-2007, 11:59
5!!!!
Svaka èast!!!Da je barem viťe takvih profesora! =D>

pravo_i_pravda
16-01-2007, 19:53
Pozdrav profesorici Marèetic ako ovo èita! Kao ťto je rekao kolega prije,da je barem viťe ovakvih profesora na naťem faksu! Žena je divna! Odnos prema studentima-divan! Svakoga ce ljubazno primiti na konzultacijama,strpljivo sasluťati,pomoèi koliko god moŞe. Jednom rjeèju- sve najbolje o profesorici MarèetiÌ!

mmarty
31-01-2007, 21:22
Definitivno najbolja profesorica. Ona mi je neki dan vratila volju za studiranjem. Petica? Èista desetka!!!

Victoria
02-03-2007, 14:16
Da nije bilo cijenjene prof. MarèetiÌ meni bi polaganje upravne znanosti bilo joť gore iskustvo nego je bilo. Ona za razliku od mnogih zaradi svoju plaÌu tamo. Svaka èast za probne ispite koje drŞi!

specialized
27-03-2007, 13:28
Evo baš sad zadnji ispit koji sam položio bila je U.Z. i to baš kod nje.

Meni je ženska bila super. RuÅ¡i samo ako niÅ¡ta neznate, ali pita sve. I izvlači iz studenata samo da ne ruÅ¡i.

Preporuka moja

sijft
07-03-2008, 22:05
ovako je ok na predavanju i konzultacijama, ljubazna, susretljiva itd...ali na pismenom ispitu previše cjepidlači i na usmenom preeeeviše dugo ispituje...čak i do sat vremena....kad prođeš pismeni onda si i 99,99% prošao i usmeni samo se pripremi na pitanjca i razgovor od sat vremena :lol: :smt006

chrystal22
24-03-2008, 13:13
odličan seminar (mislim s obzirom na sadržaj ispita), svaka čast profesorici :smt006

vuffek
12-06-2008, 20:14
trudi se objsniti na sem
dobro koncipirano, ali premalo vremena za sve obuhvatiti kad je jednosemestralan

dosta pita, ali ne ruši

Insecure
19-09-2008, 16:21
Vec napisah na temi upravne znanosti, pa cu se ponovit: dajem joj peticu radi atmosfere na ispitu, jer nije nervozna, ne urla i ne vrijedja, opustena je i ona pa se i ti opustis s vremenom uz nju, cak se i nasali tu i tamo, daje vremena za razmisliti kad odgovaras... Jedino sto nece pomagati uopce ako ti ne znas niti zapoceti recenicu o necem.
Pitanja su sasvim normalna, ne znam da li je to radi tog sto je ipak zadnji rok u 9.mjesecu ili nesto drugo, ali zbilja ne pita nikakva cuda, osnove iz knjige i osnove iz zakona.
Kakav sam dojam stekla, zbilja nerado rusi, stvarno bas kad mora, kad bi bilo neobjektivno dat cak i dvojku.

sifilis
17-04-2009, 13:45
pet. bas kak je kolegica iznad napisala: ful opustena atmosfera, normalna pitanja...nemam nikakvih zamjerki :D

imported_scalp
22-09-2009, 14:22
pet. bas kak je kolegica iznad napisala: ful opustena atmosfera, normalna pitanja...nemam nikakvih zamjerki :D

.....baš tak!

Personal Guru
23-09-2009, 02:49
pismene normalno ispravlja, atmosfera na ispitu onako...ok ako vam je super unakrsno ispitivanje i da odgovarate ono što kolega ne zna. pomaže, ne upada vam u riječ, ne vrijeđa, lijepo vas gleda :D
na ocjenama opako škrtari pa ako vam nije bitno, dvojke dijeli šakom i kapom, za visoku ocjenu ipak obratite se nekom drugom s katedre. al opet,kažem, za 2 super, da padnete kod nje stvarno trebate bit apsolutno neupućeni u gradivo.

Romulus
12-07-2010, 16:27
pitanja danas kod prof marčetić
1. parlamentarni sustav,najpoznatiji primjer, pogodnosti parl.sustava s 10 stranaka i onog s dvije
2.skupštinski sustav
3.koko je riješeno pitanje nadzora u tijelima jedinica lok. samouprave
4.što je opća klauzula, što enumeracija, koja postoji u rh
5.općenito o vodstvu u upravi
6.reforme državne uprave,razlike, kriterij klasifikacije
7.razlika između inspekcijskog i upravnog nadzora, primjer sa slastičarnom i pokvarenim kolačima-tko to rješava, kojom mjerom-sanitarni inspektor s zatvaranjem slastičarne ili tako nest je bilo točan odgovor
8.obilježja hijerarhijske organizacije
9.režim partije i države
10.predsjednički sustav, najpoznatiji primjer
11.ovlasti predsjednika u resoru obrane, u resoru vanjskih poslova
12. po cemu iz našeg ustava vidimo da imamo parlamentarni sustav
13.razlika formalne i neformalne organizacijske strukture
14.što radi predstavničko tijelo jed. lok. samouprave,mandat članova
15.industrijska koncentracija
16.tko bira predstojnika drž. uprave i kakav je postupak
17.ravnatelj ustanova

na usmenom su se većinom dizale ocjene za 1 gore ali kolege su stvarno dobro znale.
ok ispitivač, preporucujem.

Hira
12-07-2010, 18:14
žena je ful ok, i pita normalna pitanja, ali moram joj dati ogroman minus zbog duljine ispitivanja. 50 minuta, katastrofa......došlo mi je da se dignem i otiđem!

konzerva
26-09-2010, 14:31
jako dugo ispituje ali neda vam da padnete!
5 do krova

Blaugrana
11-11-2010, 13:49
Pridružujem se pohvalama na račun profesorice Marčetić, doista ih zaslužuje. Jedna uistinu draga, topla i susretljiva osoba o kojoj čovjek stvarno može pisati samo sve najbolje. Istina je da usmeni traju duže, ali profesorica je toliko poštena i puna razumijevanja u svakom pogledu da mi je neugodno uopće joj išta zamjeriti.
Kad bi postojala ocjena 10, dobila bi ju. Ovako samo 5. :)

Barfly
25-11-2010, 14:13
Osvježenje na 3. godini! Genijalna! Doma bih ju nosila

jedan manje
06-06-2011, 21:20
Osvježenje na 3. godini! Genijalna! Doma bih ju nosila

Petica ko kuca velika... Smirena, strpljiva i darezljiva... eto..ukratko sam napisao, al sam reka sve. ;)

zara3
11-07-2011, 17:32
jako ugodan usmeni:) normalna pitanja, ne ide u detalje... pitanja: nacela eupa-a, skupstinski rezim, provedbeni propisi, poslovi drzavne uprave...( ne mogu se vise sjetit)... i trojkica u indexu!!!!!woooohoooo!!!! sretno svima

pereleha
11-07-2011, 18:23
Odličan ispitivač i ugodna atmosfera! čista petica!

true grit
02-02-2012, 16:46
4. bilo bi i vise zbog korektnih pitanja i odlične atmosfere, ali nedostakat je sto profesoricu treba beskonacno cekati da dođe na ispit(zapravo i ne tako dugo 35 minuta ail u toj situaciji ti se to čini ko stoljeće...). pitanja su stvarno opcenita, ali nije da ces proci ak nista ne znas. profesorica ti pomaze dok odgovaras, svpjim sugetijama te navodi na odgovor, voli pricati sa studentima pa izgubis osjecaj da si na ispitu...zbog toga svega treba joj i do 45 minuta da ispita dva studenta... sve u svemu vrlo ugodno iskustvo... samo kaj ti to sve malo znaci prije ispita :)