PDA

View Full Version : dipl.iur. Marko Turudić (prosjek 3,25)

Pravokutnići
01-12-2010, 15:02
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! :mrgreen:

schtudent
26-01-2011, 12:53
Dalo bi se pricati o njemu..

bob rock
31-01-2011, 20:54
pa pričaj onda, bogati

Browneyes
01-02-2011, 15:50
Bila je to ljubav na prvi cinizam. :soppy:
Ok, serem. Lik voli popljuvati ako nađe razloga za to napraviti, užasno je sitničav, mada ne vjerujem da jako uzima za zlo pogreške. Vidi se da ga zanima ono čime se bavi (mada možda nama nije jasno zašto). Kod ispravka seminarskog kolokvija je bio dosta popustljiv iako je najavljivao da će se članci skoro pa morati kopirati kako su u zakonu. Produljio je rok za radnju cijeloj jer su par kolegica imale "tehničkih problema" i pritom izgledao jako apologetski. Dopušta dva ili tri izostanka sa svojih seminara (ne sjećam se tčno više). Daje primjere iz prakse da se obrađuju na svakom seminaru. Zadaća zapravo i nije bilo, nego samo dovršavanje onog što nismo stigli, a većinom bi stigli. Ažuran je u odgovaranju na mailove. So far I like him.
I živo me zanima što to schtudent ima o njemu reći da je tako škandalozno.

nobody0770
21-02-2011, 13:43
Hm..šta ja znam..Imao sam ga na vježbama i lik mi se čini ok,samo imam cijelo vrijeme feeling da mu ide na quratz to što radi,da jedva čeka da da završi s tim da ide doma.. Mislim nije loš,samo mi se čini nezainteresiranim za to s čim se bavi. Ne znam koju bi mu ocjenu uopće zviznuo. Ma evo 4 pa nek te voda nosi ::E:

Browneyes
21-02-2011, 22:06
Pa da, i meni se čini kao da mu se ne da previše baktati sa studentima. Doduše, nije se ni meni dalo biti u dvorani jedan u jebenih sedam na večer u petak. Jebalo ih rađenje rasporeda da ih jebalo.

Malecka
22-02-2011, 00:03
Vježbe su u večernjem terminu jer bi ih trebali voditi vanjski suradnici. To je ovdje doživjelo fail.

snjeguljica
26-02-2011, 16:11
Odličan!!!! Ugodan i objektivan, mlaaaad jako:)) Valjda je zato i dobar, nisu ga još uspjeli pokvariti ostali vampiri:)

ars boni
12-09-2011, 15:55
Nisam oduševljena, bahato hladan iako mi se čini da glumi "hladan ko špricer" stil, nije mi samo jasno čemu jer za tim nema potrebe ako je netko zaista dobar profesor. Nikog u mojoj grupi nije pitao za više a mogao je s obzirom da smo imali 35+ bodova, imam osjećaj da kad nije siguran što bi s vama a znate i dobar vam je pismeni, da vam 3 :D Al oke, stigne se još brusiti. Osobno ga ne bih birala opet, ali ima nešto simpatično u njemu, tako da mu dam 4, nek ga voda nosi (iako me pitao matice) :P

S.e.v.v.
26-09-2011, 16:58
Ugodan ispitivač, postavlja dva pitanja nakon kojih, u pravilu, potvrđuje ocjenu sa pismenog dijela ispita.

Ako postavi pitanje na koje i ne znate odgovor, navodi vas i postavlja dobronamjerna potpitanja preko kojih možete zaključit koji je odgovor na glavno pitanje.

Pitanje vam može doći iz bilo čega, tako i iz matica ili izvora.

Za studente manjih apetita u vezi ovog predmeta jako dobar izbor.

Personal Guru
07-11-2011, 21:45
inače nisam fan mladih asistenata, al on mi je najmanje drag od svih. pita glupa pitanja, od komasacije, preko nabrajanja svih sitnica iz prekršajnog zakona, matice, ovog onog, neobjektivan, slab u objašnjavanju, al odličan za ljude kojima je bitno riješit predmet. ne vjerujem da ruši namjerno.

schtudent
07-02-2012, 16:44
Mora jos puno uciti!