View Full Version : Doc. dr. sc. Anamarija Musa (prosjek 3,39)
Pravokutnići
12-12-2006, 00:30
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni! :thumbup:
p.s. na sluĹžbenim stranicima fakulteta joj je krivo napisano ime tj. prezime...
Arogantna, bahata, vrijeða ljude i preserava se s nekakvim izjavama o 21. stoljeÌu i "nuŞnosti imejla i kompjutera". MoŞda da si zapali par jointa prije ťto doðe na faks bi bila normalnija.
Arogantna, bahata, vrijeða ljude i preserava se s nekakvim izjavama o 21. stoljeÌu i "nuŞnosti imejla i kompjutera". MoŞda da si zapali par jointa prije ťto doðe na faks bi bila normalnija.
ayde ne pretjerivati. :roll:
PodsjeĂŚa me na Drew Barrymore
Znaèi, nije tolko bať loťa :lol:
Jako je energièna, neposredna i ambiciozna, ťto mi se sviða jer je uprava dosta uèmala katedra i predmet, pa asist.Musa vjerojatno mora biti nabrijana za sve njih zajedno.
U svakom sluèaju predviðam joj svijetlu buduÌnost :smt001
Ăetvorka
OnlyGodCanJudge
24-12-2006, 21:38
asist. Musa je sasvim OK, prvi je dojam moram priznat ubitacan, ali kasnije.. sasvim normalna osoba. A sto se strogoce tice, sta bi vi da vas perjem gladi, bolje da je i takva, nego da je cici mici pa onda na kraju ispadne katastrofa, sto nije rijedak slucaj na ovom Fakultetu. Ovako odmah znas da nema zaje..... s njom.
P.S. Mozda eto ne bi trebala bit tako sluzbena kao sto je, jer se covjek prestravi kad se prvi put suoci s njom, ali se isto tako trudi, pogotovo na predavanjima, sve pojasni i dodje pripremljena na svako predavanje.
Sve u svemu nije loťa, al stav mi se ne sviða, moŞda je to neki obrambeni mehanizam ili gluma, nemam pojma, malo bolji pristup prema studentima u svakom sluèaju je potreban.
Jeste zapeli za tu bahatostâŚ.
To bi trebalo biti najmanje bitno u cijeloj prièi. Ima par nevjerojatno ljubaznih ljudi na ovom faksu koji su totalno neobjektivni, takvi me puno viťe zabrinjavaju.
Ĺveliki kuracto se dotiène tièe, nemam zamjerki.
Lijepo je na faksu vidjeti mlaðu osobu punu energije, osobito ako se radi o predmetu koji nosi sufiks âznanostâ :smt003 :smt003
Mislim da od svih ispitivaèa na katedri najnormalnije ocjenjuje, èak da je najobjektivnija.
Jedine zamjerke su nestrpljenje, preoĹĄtar stav prema veĂŚ spomenutom problemu âimejla i kompjutoraâ :-D - ok, svi znamo da su neke stvari danas nuĹžne, ali ne mora znaèiti da je netko gluplji èim neĹĄto ne zna.
Druga zamjerka â prekomplicirani èlanci, tj. previĹĄe nepotrebne terminologije i citata (ma sve ok, neĂŚe se niĹĄta dogoditi ako smisliĹĄ vlastitu definiciju pored svih tih faca). :smt023 ;)
Dobro, to je boljka veÌine asistenata, kao da se moraju dokazivati pa ťto ti kompliciranije reèenice zvuèe, to ispadať uèeniji :roll: :smt003
Uglavnom, èetvorka.
Ako je dosta ljudi to primjetilo, onda im valjda to smeta, zaĹĄto profesor ne bi bio objektivan i normalan u pristupu, e to ti je prava znanost kako to postiĂŚ.
Dala sam joj dobru ocjenu,objektivna je ,a to je najvaŞnije.To ťto se nalazi u kavezu loťih emocija ide iskljuèivo na njezinu ťtetu,nisam zapazila da bi poradi toga trpjeli studenti kao kod nekolicine drugih profesora. :D
ivy- smile
22-01-2007, 09:31
zensa se tolio trudi sve odraditi da nista ne stigne napraviti kako trba
znate ona ima djetet doma pa zato malo kasni
inace ja vise volim bolje manje ali kvalitetnije ali staces to sam jsamo ja
ona zeli sve napraviti a ostalo kaj nije dobro mozemo naci u skripti
ali u skripti nema sve pa pisi samo komentare
pa kaj ce joj onda slajdovi?????????
inace ja vise volim bolje manje ali kvalitetnije ali staces to sam jsamo ja
:smt017 :-k :?
Hm? Ak te ja kuĹžim...
hm valjda asistentica radi loĹĄe, puno i nekvalitetno :-D
ima dobra predavanja, trudi se objasniti materiju, na ispitu je brza i korektna.
5
Just a little bit
26-02-2007, 09:31
asistentica ima zanimljiva predavanja, + kaj je zgodna
5
:-)
specialized
27-03-2007, 13:30
Joooooj!!!!
Em je stalno nadrkana, em nije nimalo i nikad nasmijana!!! Imao sam jako loše iskustvo s njom!
Nemam pojma kakva je na ispitu i seminaru ali srećom, nisam ni imao tu nesreću da ju vidim i tamo.
karlovacko
08-04-2007, 08:19
nepotrebno bezobrazna i nesusretljiva, tretira studente kao smece u smislu koji k...me smetas dok citam vijesti na Tportalu u svojoj komotnoj sobici....ta žena je sve ono sto ljudi koji rade na ovom faksu ne bi trebali biti
cista jedinica
devil_in_disguise
07-06-2007, 23:38
ja sma bila kod nje na seminaru.. Şenska je èist ok.. postavi pravila i tak se radi.. trudi se od nas izvuÌi da razmiťljamo svojom glavom i povezujemo.. kaj se tièe maila meni je to super.. :D jer mi se ne da iÌ na faks radi jednog pitanja na koje je odgovor da ili ne.. i stvarno brzo odgovara na mail.. kaj se tièe stava, ah.. kod nje sam dobila dojam da kad se radi se radi, kad je zafrkancija onda se zafrkavamo.. u svakom sluèaju pravo osvjeŞenje na faksu.. petica..
Balada iz predgrađa
19-10-2007, 20:56
apsolutno se slaŞem s karlovaèkim.
sramota za ovaj faks.
vidim da spominjete neku energiju, ja to ne bi tako nazvala... Şena je jednostavno nadrkana. iako sam poloŞila iz prvog pokuťaja, gorèina je ostala ista mjesecima poslije... :evil:
Balada iz predgrađa
23-01-2008, 16:15
ja sma bila kod nje na seminaru.. Şenska je èist ok.. postavi pravila i tak se radi.. trudi se od nas izvuÌi da razmiťljamo svojom glavom i povezujemo.. kaj se tièe maila meni je to super.. :D jer mi se ne da iÌ na faks radi jednog pitanja na koje je odgovor da ili ne.. i stvarno brzo odgovara na mail.. kaj se tièe stava, ah.. kod nje sam dobila dojam da kad se radi se radi, kad je zafrkancija onda se zafrkavamo.. u svakom sluèaju pravo osvjeŞenje na faksu.. petica..
to kaj si napisala je zapravo sramotno za nju jer ne bi trebala preferirati seminarsite tolko da joj oni daju petice a ostali jedinice. bolje bit kod svih prosjeèan, nego ovak odstupat ...
di je onaj smajlić šta riga :bljuv:
iako mi je na početku ostavila užasan dojam, danas sam bila kod nje na usmenom i stvarno nemam zamjerku - pitanja su jasna i jednostavna, ispitivanje kratko i bezbolno, ocjene korektne, usmeni zbilja nije nikakav problem kod nje.
međutim, zbog onog nagovaranja da se odustane od seminara kao i zbog činjenice da se ni jednom nije pojavila na seminaru neće biti odličan nego vrlo dobar! :smt002
sintagma
09-06-2008, 10:33
iskreno rečeno, od usmenog u petak sam očekivala užas, a na kraju je ispalo da ne može bolje. Prof. Musa je bila smirena, korektna i super. Dakle ne vjerujte svemu što slušate jer ponekad to nije istina. ;)
istina, na prvu je totalno antipatična-ali mislim da to nama ne bi trebalo biti bitno-npr. kad sam ja izašla na ispit zamolila sam ju da mi ocijeni ispit ranije jer sam trebala radit tjedan kad su rezultati- ocijenila mi je ispit drugi dan, dala mi bodove gdje si ni ja ne bi dala, imala sam taj dan usmeni-nisam baš znala ali bila je vrlo objektivna i rekla mi: iz pismenog 3 ali sad nakon odgovora 2- i to je o.k,neki bi me vjerojatno rušili-ženska mi je i dalje antipaticus žešći ali kao profesor korektna- šta mi vrijedi kad su profesori šaljivđije i fol điđi miđi s tobom a onda dođeš na ispit pa te ruše samo tako- radije bi antipatične a objektivne!!! 4
ontopic: zapravo, žena je super. Bahata na seminaru, rolling eyes mode on dok odgovaraš, pa te još izvrijeđa, popljuje i onda lupi žig :D
Da se radi o nekom normalnom ispitu još bi se dalo raspravljati o takvom ponašanju i kritizirati, ali s obzirom da pričamo o upravnoj znanosti, rasprava je suvišna - obožavamo ju, svaki put kad vidimo asistenticu klanjamo se, padamo ničice i hvatamo za noge u predjelu rista http://smiley.onegreatguy.net/bowdown.gif
:D :D :D
Valygar Corthala
11-07-2008, 17:39
Žena je poštena u ocjenjivanju i ispitivanju, nije ni posebno stroga ni posebno blaga, neki prosjek na našem faksu, prema onome što sam vidio. Nemate se što bojati kad dolazite kod nje na ispit, iako djeluje strogo, posebno ako ste ponovili zakone.
fat drummer
07-06-2009, 22:34
jeeeeej musa! *konfeti mod on*
nije mi draža od tereze, ali odmah do!
Denny Crane
19-06-2009, 10:27
Za pocetk, od mene mark 5. Ovo je prvi usmeni koji sam polozila kao gospodin covjek- prije 7mjeseci. NIje bilo nikakvog cekanja, mislim da je nas troje unutra odgovaralo nekih cca. 15min. Citajuci ove postove prije ispada da je ljude bacala u kotao vrele vode i kuhala ih dok su odgovarali. Usmeni je bio sasvim normalan, pita zakone i drugu knjigu- nije bitna reprodukcija nego razumijevanje i povezivanje.
A za komentare prijasnjih posteva. Ja ne znam sto je s velikim brojem ljudi na nasem faksu. Valjda su ih mame i tate odgajale kao "Bogove Sunca", da su samo oni bitni i nitko vise. Pa bi onda ona trebala biti neka vrsta dule za ispite da bi te drzala za ruku i bila ti psiholog za vrijeme usmenog. Ako je suprotno, nazovite je: nadrkanom, nervoznom, bahatom.. I komentirati neciji PRIVATAN ZIVOT- fuj, dno dna!!
blesimetar21
20-06-2009, 00:50
ja sam danas bila na usmenom kod muse i mogu povrditi da je i bahata i bezobrazna i da vrijeđa!ista je kao i drugi na ovom faxu, ima ok dana, ima loših! i užasno dugo ispituje,bila sam unutra s dvoje ljudi sat vremena! e da,treba detaljno znat zakone!
ukratko, izvrijeđa, popljuje, prekreće očima itd., ali znate što? skoro nitko nije pao!meni je rekla da imam teleći pogled, upadala mi je u riječ, pilila sa zakonima, a na kraju mi je dala 3! sve u svemu, pretrpite za prolaz!:mhm:
fat drummer
27-06-2009, 17:54
musa je krasna i tko ne može izdržat njeno "vrijeđanje" je p*
potpuno prihvaćam nečiju kritiku da je njen pristup možda malo liberalan i u glavu, ali relano, ako vam netko kaže da razmišljate ko četverogodišnje dijete a curu do vas pusti da pet puta kaže da vlada donosi statut i ne ruši ju nakon toga možemo samo zamisliti što tek prešuti
musa relano vjeruje da je upravna znanost bitna, a nitko joj nema srca reć suprotno. cijenim taj njen idealizam te činjenicu što pušta ljude koji su notorni retardi, pita samo onaj dio gradiva koji je ipak većini ljudi pristupačniji (zakoni, a ne i pusićeve ludorije nakon noći na pejoteu)
njena bahatost koja je meni slatka, jer ono.... koga birga što neki profesor misli o tebi, nije mi mater. da mi je svaki profesor tako bahat ja bih bio sretan, barem bih znao da se trude studentima ukazati na važnost neke materije i to ne na način da dignu kriterij do besvjesti
Denny Crane
29-06-2009, 22:45
Cuj blesimetar21, da te htjela vrijeđat rekla bi ti da si Šana. Ako možda ne znaš, Šana je bila prva hrvatska "luda krava"...
Da sam ja netko sa katedre ( a nisam ), stavila bih u pismeni pitanje da se nabroje SVE hrvatske županije. Kladila bih se u ne znam što da bi ih možda samo 1% ljudi nabrojilo. To je stvar opće kulture, ako nije ničeg drugog. I onda ne da bih ih bacila na ispitu, nego bi ih bacila sa vrha Ćirilometodske.
ja sam danas bila na usmenom kod muse i mogu povrditi da je i bahata i bezobrazna i da vrijeđa!ista je kao i drugi na ovom faxu, ima ok dana, ima loših! i užasno dugo ispituje,bila sam unutra s dvoje ljudi sat vremena! e da,treba detaljno znat zakone!
ukratko, izvrijeđa, popljuje, prekreće očima itd., ali znate što? skoro nitko nije pao!meni je rekla da imam teleći pogled, upadala mi je u riječ, pilila sa zakonima, a na kraju mi je dala 3! sve u svemu, pretrpite za prolaz!:mhm:
potpisujem.
budući da sam znala za njenu reputaciju samo sam se poklopila po ušima i pravila se da ne vidim okretanje očiju i komentare na kolegicu koja je odgovarala.
ispričala sam svoje, buljila sam u jednu točku i prošla u roku 10 min.
moguće da mi je u jednom trenu nešto i prokomentirala, ali koncentrirala sam se samo na pitanja iz uprave, ostalo sam ignorirala.
najbrži i najlakši ispit koji sam položila.
bubašpara
18-10-2009, 23:00
da.. jako je bahata i bezobrazna, i brzo poživčani...i viče, i popljuje te samo tako... ali ne škrtari na ocjeni.. i ne ruši bez veze.. a to je dobro!!:mrgreen:
Browneyes
16-04-2010, 18:06
Živčana do zla boga.
dorian gray
08-09-2010, 20:37
je je...djeluje malo neurotično. a za popljuvavanje, popljuvavat će te pola profesora ako si šonjo i dođeš u kabinet ko da si stisnuo govno u gaćama, bez obzira na znanje i uloženi trud. ispitivanje kratko i brzo ako ne kreneš lupetat kojekakve gluparije.
ja sam slušajući kolegicu do sebe zurio u dekolte ::E: ali fala bogu nema naviku da ti daje otpadak-pitanje koje nije znao netko ispred tebe.
sve u svemu 4
Evo joj jedna petica jer je ono ruglo od mog pismenog proslo
Na usmenom osjetis tu famoznu zivcanocu, ali nije se derala na nikoga u mojoj grupi :D Pitanja potpuno normalna, uglavnom vrti zakone o sredisnjoj i lokalnoj, nesto sitno su se pojavili materijali (i to opet u vezi lokalne)...ako meljes i meljes samo te zaustavi i pita jos nesto u vezi tog pitanja ili ide dalje na drugu osobu. Bezbolno i u 5 min gotovo
Browneyes
24-09-2010, 19:43
Štreberu.
:P
djevojcica sa sibicama
15-02-2011, 11:47
čitam ove komentare za nju ... ko da nije riječ o istoj osobi :D stvarno na kužim kak nema veću ocjenu :mrgreen:
superkorektno ocjenjuje pismeni (uspjela sam nakupit 20 bodova zahvaljujući njoj), na usmenom super, stvarno ne inzistira da znaš sve od riječi do riječ reproducirat i meni je baš dobar taj njen stav, nisam ju doživjela ko neurotičnu uopće, stvarno ne znam :mrgreen:
peeet! :mrgreen:
Onak, je živčana ali recimo s razlogom, a ne ovako iz čista mira. Užasno ju iritira kad nešto bubnete što nema smisla, kad se vidi da ste nabubali a ne znate objasnit, kad ne znate primjer. Tipa kaže kolegici da na što se misli kada pri definiranju eup-a kažete da su to upravni standardi, a ova gleda u nju. Onda joj je rekla da misli na načela, i da kak sad zna načela nabrojat a ne zna ništa reći na pitanje standardi što je zapravo ista stvar. Poanta - nemojte se stiltat na jednu drugačiju riječ. Pismene ocjenjuje i više nego korektno, a prolaznost na usmenom super. Pa onda koga briga jel živčana, ignorirajte.
Pet.
Koji neobični komentari, ja ju znam sa predavanja i nemam takve dojmove. Al dobro, predavanja su korisna ali samo da malo glasnije priča, ima nas desetak u dvorani , sjedimo u prvim redovima i opet svi komentiramo kako jedva čujemo šta priča. Znam da nije lako toliko pričat al onda imaju one neke mikrofone pa može i šaptat. Inače četvorka.
Cheeky_Lying_Git
15-04-2011, 18:11
Bezbolan usmeni, iako se na trenutke vidi njena bahatost, meni je to bilo više smiješno promatrati i simpatično, neg kaj je bilo nekaj negativno. Nema preveć pomaganja, nit odmaganja kad vam postavi pitanje, barem u mojoj grupi tog nije bilo, a atmosfera, kak se veli, nit smrdi nit miriše.
Većinom pita zakone (o lokalnoj samoupravi, sustavu državne uprave i vladi najviše), al tu i tamo pita i materijale i Pusića. Čini mi se da realno boduje na pismenom, al na usmenom je i više nego blaga. Daje da se objasni svojim riječima, sve dok vidi da razumijete kaj pričate. Prolaznost je bila 100% na ovom roku kod nje, ak se ne varam i svi od reda su dobili i više nego solidne ocjene.
Jedna visoka četvorka.
Danas na usmenom više nego korektna.Bez promjena raspoloženja ali i bez smiješka.Šta znaš o samoupravi,o državnoj upravi,komumikacijska mreža elementi i svrha-iz Pusića,postupak u upravi,provredbeni propisi i tko ih donosi,EUP,formiranje vlade i funkcije.
samogledam
04-06-2011, 13:09
ne bi je ubilo da ponekad dođe na konzultacije
Syringa Vulgaris
17-06-2011, 19:14
Od mene čista petica! :) susretljiva, ne cjepidlači, dapače, pomaže koliko god je moguće i šaljiva je :))) i danas je imala super šuze!
petica...najbolji ispitivač od svih koje sam imao do sad....kad znaš prekine te i ide dalje s pitanjima...pristupačna, jednostavna, ugodna.
profesorica je predobra...pod hitno joj treba povisiti prosjek na pkt...tako da, od mene 5 :)
Anamarija Musa je, uz Terezu Lugarić i Leliju Sočanac, rijetka krštena duša na ovom faksu!
Ako njeno cijenjeno ime pročitate na Studomatu zahvalite se Providnosti na velikodušnosti.
Pismeni ispit ispravlja nadasve benevolentno, a na usmenom se drži onoga što student zna, ne gurajući ga u provaliju sa detaljima iz opskurnih zakutaka Upravne znanosti. Držeći se određenog standarda - svemu unatoč.
A pro pos spominjane arogancije, hladnoće, nadutosti i u narodu rečene nadrkanosti - rekao bih da je to odraz mišljenja o okolini.
Doc. Musa vjerojatno smatra anakronim i imbecilnim sustav obrazovanja gdje je student primoran biflati definicije napamet pa zato provjerava koliko student razumije; pa ako nema zdravoseljačkog shvaćanja to nabija na nos... i možda ubaci pokoju simpatičnu uvredu, ali to ćemo joj oprostiti jer je tako prokleto zgodna.
Dobro, priznajem, i na predavanju je pomalo sklona već rečenoj nadrkanosti ali mislim da je to samo maska koja treba upozoriti da se s njom ne zajebava. Nije nešto naročito prisna prema studentima ali je objektivna. Kamo sreće da je takva praksa uobičajena.
Dalje; doc. Musa se dijelom školovala i u Engleskoj.
To spominjem iz dva razloga: - na predavanju je sklonija interakciji sa studentima (veri juropijan) i
- vjerujem da može popiti barem pet pinti Guinnesa i ostati na nogama što je izučila po londonskim pubovima u svoje vrijeme i žalim što se ne pojavljuje na tulumima gdje ponekad zađu i asistenti i mlađi profesori s Prava.
Plus, zgodnička je ako to već nisam spomenuo :blush:
potpisujem
btw. od 20 ljudi danas, nitko nije pao, čak ni cura koja je jedva znala, al joj je bio 7 put
njene izjave? a toj curi je rekla da ju joj se više ne da gledat
možda zvuči ružno - al to je rekla i dala joj prolaz
široko postavljena pitanja (državna uprava? lokalna samouprava? reforme?), prekidanje kad znaš... ma genijalno
čista petica, možda i najčišća do sad
samogledam
23-09-2011, 15:33
dosta lagano je prošlo. bez vikanja/vrijeđanja.
Big_cojones
07-10-2011, 18:16
najbolje ispravlja, na tome ne cjepidlalči uopće. ne treba točno kao kud drugih napisat definicije jednako kao u knjizi
na usmenom jako široka pitanja, većinom ono kaj niste dobro u pismenom napisali...tipa vlada RH, eup i t.d. (uglavnom se bazira na zakonima i eup-u)
Musa je super :D. Polozila sma kod nje ispit. Pismeni ocjenjuje najbolje od svih, navuce vam bodove gdje god stigne :o.
Na usmenom ne cjepidlaci previse, pita osnovno, ocjenjuje objektivno, ne ide u detalje. Ako zapnes, postavi potpitanje, ali ne davi ako vidi da ne znas to. Uglavnom voli pitati zakone i EUP, ali nadje se tu i tamo koje pitanje iz Pusića (npr. sredstva politickog nadzora, sustav napredovanja, postupak u upravi, vodjenje u upravi, koncentracije i dekoncentracije i sl.). Zamjerka je sto kasni do sat vremena i onda si lijepo uzima i pauzice a mi nek cekamo jadni :D. Konacna ocjena ovisi i o bodovima na pismenom. Ulazite po troje, i to prvo proziva one s najvecim brojem bodova na pismenom, postavi prvo pitanje svima da si razmislite, a onda dalje pita jednog po jednog i stvarno ne traje dugo. Ako znas, prekida te i nastavlja dalje ;).
Uglavnom sve u svemu super ispitivac, birajte ju ako mozete :).
Marlboro
19-02-2012, 18:41
imala sam se dva puta priliku sresti s tom zenom. prvi put sam kod nje odgovarala za seminar, postavila mi je tri normalna pitanja, odgovorila sam i to je bilo to, prolaz, 3, bez previse price. bila je sluzbena ali ne bezobrazna. kasnije sam izasla na ispit i kad sam cula da sam kod nje mislim se super, zadnji put nije bilo problema, zena je normalna.... kad ono... doslovno sam dozivila sok jer me zena cim sam usla pogledala u stilu sto si ti dosla, postavila mi pitanje s nekim podsmjehom u stilu nemas ti sanse, nakon prvog pitanja je pocela voditi neki svoj monolog koji je bio uvredljiv, glup i nepotreban... uglavnom nitko me nikad na ovom faksu nije izivcirao ko ona... i ostali su kolege koji su odgovarali prije mene rekli da je bila uzasna ali isto se tome nisam nadala... taman kad pomislis da te vise nista ne moze iznenaditi opet te netko sokira. iz vlastitog iskustva zakljucujem da moze biti i dobra i losa, ovisi kakav joj je dan i kako je raspolozena, sto je u najmanju ruku neprofesionalno. ispitivanje je sastavni dio njenog posla i trebala bi kontrolirati svoje emocije. nije jedina nazalost takva na nasem faksu ali od svih sto sam do sad susrela ona je bila najgora. jedinica od mene, a njenom kolegi dulabicu idem dati peticu jer sam sad na ovom roku bila kod njega i imam potpuno suprotan dojam nego ovaj upravo napisani.
Little Wing
22-02-2012, 13:07
Plusevi
- traži razumijevanje, a ne reproduciranje nabiflanog...da, čak i kad pita Pusića.
- korektno ocjenjuje pismeni, ne lovi se za svaku riječ i ne škrtari na bodovima
- strpljiva kad čeka odgovor, pa čak i kad dočeka krivi 3 puta
- poznaje raspon ocjena od 1 do 5
Minusevi
- treba joj par sati da ispita 10-ak ljudi od kojih, ruku na srce, niti jedan ne odgovara dulje od 7 minuta
- ispita troje ljudi pa ode na predugu pauzu ostavljajući studente da se saftaju u stresu dok im palci ne pozelene
- niti jedan smješak, uvodni bar, da te opusti, da počneš disati...odmah rafal pitanja
- odaje dojam da ne sluša što pričaš iako nije tako
Kako sam Vedrišu dala 5, njoj ne mogu pa ipak solidna četvorka. Fali joj ljudskosti u pristupu ali zato to kompenzira korektnim ispravljanjem pismenog i ocjenjivanjem, a to je ipak najbitnije. Ko vidi da je kod nje na usmenom, ima velike šanse za prolazak.
Žena je profesionalna i formalna! Ako želite da vas netko tetoši, mazi i pazi na ispitu, onda vam može smetati njezin stav. Meni osobno odgovara! Nismo uopće dugo čekali, mislim da 20 min duže neg smo imali zakazano. Dođeš, postavi par normalnih pitanja, i to je to. Sve formalno, onako kako bi i svaki ispit trebao izgledati!
Moje pohvale i preporuke!
5 :thumbup: