PDA

View Full Version : Prof. dr. sc. Zoran Parać (prosjek 4,14)

Pravokutnići
12-12-2006, 10:10
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije, nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavača samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! :smt024

X.
26-09-2008, 02:17
Fenomenalan. Najbolji.
E... da je vise takvih ko on na ovom fakultetu.

Cista petica naravno :-D

merić
12-11-2008, 17:42
petica! a mislila sam da nema šanse ni da odgovoram kod njega, spremala se za petrovića ( koji valjda pita sve ono što parać ne pita...)!
super profesor! još smo se smijali i šalili na ispitu (skoz neka ugodna atmosfera, to mi se do sad i nije baš događalo na faksu ) :-D

la ragazza
05-03-2009, 16:43
Legenda!!! Predrag i šarmantan :D

Quod Semper
04-10-2010, 15:06
Ugodan na ispitu, hoće pomoći, ne ruši na prvu, pita osnovne stvari i neide u neznam kakve detalje, ali kod njega OBAVEZNO slušat kaj pita osobu s kojom odgovarate (jer bi se moglo desit da to pitanje postavi vama). Nisam siguran, ali imam osjećaj da kod njega ocjena donekle ovisi o tome kak oba studenta odgovaraju, tak da se može desit da dvojica s prosječnim znanjem dobe bolju ocjenu od one za koju znaju, a i da jedan koji zna, a odgovara sa osobom koja fakat nema pojma, ili zna jako malo, dobije manju od one koju zaslužuje (velim, nisam siguran, ispravite me ak sam u krivu). A najveća mu je mana česta odsutnost sa rokova =)

Balu
13-04-2011, 11:16
Prije svega ugodan ispitivač. Ne ruši odmah ako nešto ne znaš, izvlači iz tebe, trudi se da logikom dođeš do odgovora. Jedino što mu zamjeram je što mi se čini da je da jednog pita opširna pitanja tipa nalog, a ovog drugog ono što prvi ne zna. Dakle prvi će biti u boljem položaju jer može pričat sve što se sjeti o nalogu a drugi će dobiti konkretna pitanja na kojima ne može improvizirati. Ali sve u svemu, jedan od boljih na toj katedri!:thumbup:

nuša matanova
07-07-2011, 12:57
oduševljena...plus 5 :)

dorian gray
08-07-2011, 17:21
morate se pazit da profesor ne počne odgovarat umjesto vas :D totalno nesvojstveno pravnom faxu njegov način ispitivanja...što će reć ugodan način hahaha.