View Full Version : Prof. dr. sc. Tamara Ćapeta (prosjek 3,58)
Pravokutnići
08-06-2007, 09:53
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni!
ma evo petaka i od mene. zaista bezbolno rjesih taj ispit, a i inace nemam nekih prigovora :-)
Žena je stvarno divna!!! ZasluŞuje svaku pohvalu!!
Theodore Bagwell
18-09-2007, 16:51
Prof. Ăapeta je ok profa! Pristupaèna,ne traĹži previĹĄe,ono osnovno znanje,a ĹĄto je najvaĹžnije i predmat mi je bio zanimljiv. Jedino nekad sve Ĺželi reĂŚi na brzinu al to radi toga da ne bi ĹĄto izostavila pa mislim da bi onih pola sata trebala uzeti u obzir... Inaèe sve pet! :-D
nobody0770
16-05-2008, 16:39
Meni je ful ok,sam kaj brzo govori pa se zgubim i ne znam što je pisac htio reći... :smt006
one_perfect_girl
08-06-2008, 16:04
ja joj dala 3 iz razloga što žena priča toliko brzo i nepovezano da nemreš sve pohvatati niti da želiš..osobno, puno draži stil predavanja mi je imala asist. Perišin, sa svom silom svojih tablica i prezentacija i sistematiziranog gradiva...uz to, Ćapeta je za usmene reakcija stalno prozivala jedno te iste ljude, tak da mi koji smo sjedili u drugom djelu dvorane nismo ni mogli doći do izražaja...ne znam kakva je na usmenom pošto nisam od onih koji će se pojaviti na predroku ili na usmenom ali ovo kaj sam zamjetila i procjenila, s moje strane zaslužuje 3-icu...
Ona mi je skroz ok, predavanja su joj zanimljiva, sve fino objasni laičkim jezikom. neznam kakva je na usmenom jer sam uzela ocjenu iz pismenog:lol:
Scarlet Legata
08-06-2010, 15:49
1
jedva cekam da se raspadne EU i da ukinu tu preocajnu katedru
Odličan predavač - kvalitetna predavanja.
5
demarkis
09-06-2011, 13:37
Još od prvog predavanja nešto mi je kod prof. Ćapete bilo oduševljavajuće i znao sam već tada da ću ju izabrati za usmeni. Ni sam ne znam što, ali obožavao sam njenu energiju i stav na predavanjima. Izvrstan je predavač, na vrlo primjeren i zanimljiv način predaje, trudi se maksimalno. Pokušava iz studenata izvući pragmatično i kazuističko razmišljanje čega nam jako puno nedostaje na našem faksu. Cijela katedra za ejp je jedno veliko osvježenje na 2. godini, a osobito prof. Ćapeta.
Tih sat i nešto usmenog ispita (ne brinite, nije samo mene pitala toliko, troje nas je ukupno odgovaralo toliko) bilo je nešto najugodnije (uz usmeni iz nacije) što sam do sada doživio na našem faksu. Nakon što je lupila žig i dalje sam htio ostati gore na ĆM i "ćakulati" na engleskom cijelo poslijepodne.
Jedan veliki EXCELLENT (5)!! :D
kvalitetna profesorica, predavanja super, seminar super, ispitivanje odlično, no ipak traži malo više, traži da razumijete što ja iznimno cijenim, a ipak nagradi znanje i zazumijevanje, u svakom slučaju dostojna obožavanja...