PDA

View Full Version : Prof. dr .sc. Jakša Barbić (prosjek 2,95)

Pravokutnići
12-12-2006, 10:19
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije, nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavača samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! :smt004

ultraviolet
21-12-2006, 19:40
autor najveće knjige na svijetu! OLE!! :smt041 :smt041 :smt041
jedva čekam dan kad ću imati novaca i kupiti svoje primjerke i držat ih ponosno u staklenoj polici! (wanna be a corporate lawyer! :smt047 )
šarmantan stariji profesor . OLE!

huainan
08-02-2007, 00:10
uĹžasno ĹĄkrtari na ocjenama...

Dario
08-02-2007, 12:57
Jedan od profesora za kojeg mogu reĂŚ da me najbolje ispitivo, provuko me kroz cijelo gradivo Prava druĹĄtva ispitivo i ono ĹĄto znam i ono ĹĄto ne znam tak da je to trajalo nekih 40tak minuta, ali me pri tome nije muèio, lijepo mi dopustio da kaĹžem sve ĹĄto znam. Ĺveliki kuracteta ĹĄto nisam bolje nauèio pa sam dobio dva, ali njegovo ocjenivanje je bilo jako objektivo i realno.

Za takvo ispitivanje odlièan, ťteta ťto nisam sluťo njegova predavanja ili bio koji puta na konzultacijama, tak da ga ocjenjujem samo na osnovu jednog ispita.

Anðelko GuziÌ
15-02-2007, 01:59
ĹĄarmantan stariji profesor . OLE!

auuuu....faca. Vjerojatno najveĂŚa faca na ovom faksu.