PDA

View Full Version : Doc. dr. sc. Marko Šikić (prosjek 4,12 )

Pravokutnići
12-12-2006, 10:23
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije, nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavača samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! 8)

ultraviolet
21-12-2006, 19:36
zelen. definitivno zelen. Å¡to je i razumljivo, jerbo je tek krenuo. mislim da njegova 1. seminarska generacija nikad neće zaboraviti "Å¡utnju uprave". :smt104 :smt088
sviđa mi se Å¡to ide u nsb, vozi bicikl i nosi samt.
ima potencijala. :-D

ZvRk
30-12-2006, 19:23
nikad ga nisam vidjela nasmijanog...jako monotonog glasa pa uspavljuje... :lol:

Belle Rally
04-02-2007, 22:44
Meni se cini skroz ok, normalan tip.
Kod njega je moguce skocit na usmenom za 2 ocjene, sto je lijepo.
Nisam ga cula kako predaje al svakom treba praxe da bi postao predavac.
Ne znam, ima neku + vibru..

Robierre de Cochon
05-02-2007, 10:06
vozi bicikl i nosi samt.
ima potencijala. :-D
LOL
:-D

senya
01-03-2007, 16:09
Izvrstan! Jedan od najugodnijih usmenih ispita koji sam imala. Za njega mogu samo reĂŚi- BRAVO!

13-03-2007, 17:42
kao juha bez "grinceka"...NeĹĄto mi ne ĹĄtima kod njega,ali dala sam mu trojku. :geek:

Romana
19-04-2007, 20:22
Dala sam mu cistu peticu (48 bodova na pismenom :-D )
Jedan od najboljih usmenih koje sam imala u svom zivotu i djelovanju, djeluje opustajuce, jako korektan, postavlja bas ona potpitanja koja ce nekog navest na odgovor ako je ikad procitao ista o tome (za razliku od npr. dizanja obrvi, okretanja ociju i slicne neverbalne komunikacije sveprisutne na faksu kad netko zastane s odgovaranjem :-D ).
Bas za ovaj smajlic :smt023

Dario
19-04-2007, 21:19
Dala sam mu cistu peticu (48 bodova na pismenom :-D )
Jedan od najboljih usmenih koje sam imala u svom zivotu i djelovanju, djeluje opustajuce, jako korektan, postavlja bas ona potpitanja koja ce nekog navest na odgovor ako je ikad procitao ista o tome (za razliku od npr. dizanja obrvi, okretanja ociju i slicne neverbalne komunikacije sveprisutne na faksu kad netko zastane s odgovaranjem :-D ).
Bas za ovaj smajlic :smt023
Ĺveliki kuracteta ĹĄto ga nisam imo prilike upoznat na faksu joĹĄ kad proèitam gornje postove, vozi se èovjek biciklom, nosi samt.... jel on uopĂŚe stvaran ili se vama samo prièinjava :D

13-06-2007, 00:20
veoma korektno celjade..bar na prvu.... ;)

misomorka
15-06-2007, 11:39
Meni on zgodaaaan...http://www.clicksmilies.com/s1106/liebe/love-smiley-054.gif

AH
30-11-2007, 20:19
najugodniji i najkraći usmeni ikad, 5!!

skylark
16-05-2008, 10:47
Mljac. :smt079 Da nas brodolom dobaci do pustog otoka, e pa...

pravo_i_pravda
24-09-2008, 08:31
Samo sve sve najbolje! Jucer sam imala usmeni kod njega i moram reci da me covjek odusevio! Svakako najugodniji usmeni na ovom faksu,a recimo da mi je ostao jos samo jedan ispit. Ne,ne radi se o tome da nisam znala pa me covjek pustio pa zato to sve kazem,da netko ne pomisli. Bas naprotiv,jako dobro sam znala. Sasvim normalan,ugodan ... Mozda prvi puta u zivotu da nisam niti imala tremu na ispitu. A i zgodan je :smt007 Zgodan,mlad i vec tako uspjesan :smt007 Zapravo me i iznenadilo koliko je mlad. Mislim da nema puno vise od 30 godina. Barem 30 mu dajem zbog toga sto je to sto je,ali inace,da ga negdje sretnem na ulici i da neznam tko je,ne bih mu dala ni toliko.
Dragi nas profesore Sikic,samo nam ostanite takvi kakvi jeste jer da je na ovom faksu vise profesora kao sto ste vi,profesor Petrak i jos neki,bilo bi nam svima bolje i ugodnije studiranje. Za vas jedan :smt006

Billie_Jean_69
14-11-2008, 19:26
meni je on skroz ok, nisam odusevljena tipa da bi ga odmah zenila :-D , ali nemogu reci nista lose...naprosto je korektan i to je to.

spajder
20-11-2008, 12:48
seminar-super,možeš u miru čitati cosmo
ispit-hmm previše mi ocjene variraju s obzirom na broj bodova na pismenom

michael rapaport
04-06-2009, 19:00
super:thumbup:...sve pohvale...

tapir_u_magli
04-06-2009, 21:22
Marko je danas bio uber kewl na ispitu. Jedan od ugodnijih ispita.

Thumbs up.

Galijun
14-09-2009, 22:45
Veoma drag i pristupačan momak premda pokušava držati distancu, ali sve u svemu, riječi hvale:thumbup:

Scarlet Legata
16-02-2010, 22:51
fora je.. al budi neku pijetetnost sa tim svojim melankolicnim stavom, puppy pogledom i izjavama 'meni je zao sto je ovo tako dosadno'.

sijft
22-02-2010, 18:33
5 ko kuća!!! Takvog profesora još nisam srela na faksu!!! U ove 4 god on je definitivno za mene No.1.

titan224
19-04-2010, 13:03
normalan profesor, postavlja normalna pitanja, ugodna atmonsfera na ispitu

Barfly
20-04-2011, 11:38
Odličan od mene! Pristojan, miran, konkretan u pitanjima, ugodan, nešto najugodnije unazad mnogo, mnogo ispita. Rijetkost na višim godinama. Svake pohvale i čestitke na mladosti i karijeri jer s tim godinama biti predstojnik katedre je za svaku pohvalu! Ne znam šta bih drugo rekla osim da radite po njegovim pitanjima s prve stranice ispita i predavanja jer dalje od toga ne ide: izvlaštenje, žalba i brigovor po ZOUPu, ZZZ po ZUSu... I da, diže i za do dvije ocjene, a da za to ne traži prvorođeno ili bubreg! Nakon dugo vremena netko od mene dobiva odličan!

eripaide
02-06-2011, 21:20
Ma Marko je skroz super! od mene 5!

ninap
21-02-2012, 12:38
..najbolji prof. ikad...lijepo postavi 1 do 2 pitanja i to je to...ako ne znaš ili se ne možeš sjetiti pomogne ti i pokuša te navest na odgovor! dala bi mu i više da mogu!! preporučam svima :)