View Full Version : Doc. dr. sc. Hrvoje Markovinović (prosjek 3,34)
Pravokutnići
12-12-2006, 10:29
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije, nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavača samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni! :smt080
ReĂŚi ĂŚu samo par stvari. Prvo, proĹĄla sam kod Miladina i to s visokom ocijenom. Rok prije toga, MarkovinoviĂŚ nas je cijelu grupu od oko 10ak studenata sve sruĹĄio. Mislim, ako sruĹĄi i pola studenata, ok problem je u studentima kaj se samo opijaju, drogiraju i zezaju, no ako sruĹĄis sve studente, dragi profesore moĹžda je problem i u tebi :roll: :oops:
LeniTriZvjezdice
07-10-2008, 15:46
Odličan! Dodatni komentari suvišni. :D
dobar
plus-način ispitivanja, daje vremena i pomaže
minus-ocjenjivanje prema ostalim ocjenama i nervozan ne znam zašto
Na trgovačkom cjepidlači, na društvima dobar.
Marija 23
16-09-2009, 20:56
On je skroz ok, i iako je to subjektivna ocjena, zaslužuje visoku četvorku! Jedan od profesora kojemu je bitno da student razumije područje koje ispituje, ne traži bubetanje pojmova.
tapir_u_magli
05-10-2009, 20:17
Dati ću mu neku dobru ocjenu.
Na konzultacijama odličan. Na ispitu ugodan, brz i više manje straight to the point. Barem je takav meni bio.
hell''s angel
09-10-2009, 12:54
kao ispitivač skroz ok, korektan, s normalnim pitanjima, bez nekog prevelikog stresa i neugodnosti, ali mu zamjeram što se uvijek za vrijeme ispitivanja javlja na mobitel, čak i ako to znači da prekida studenta usred odgovora. big no-no.
Scarlet Legata
16-02-2010, 18:37
bas je faca.
ko predavac duhovit, teatralan i sposoban (drzati me zakucanu za stolac 6sati sa woooow izrazom na faci) ( i obozawam njegove primjere s Pajom Patkom :*)
sto se tice njega ko ispitivaca, naslusala sam se svakakvih prica, ali osobno iskustvo je pokazalo da je (ukratko) korektan, ugodan i strpljiv (s obzirom na to STA je morao slusati u sklopu mog train of thoughtz-a, ajooj :D )
mislim da se radi o jednom od najkvalitetnijih profesora i katedri u cjelini,
ali relativno mala prolaznost na usmenom je problem u olakom pristupu prema predmetu (ljudi ugl imaju stav 'toga se svega sjecam od gp-a' i 'to je sve logicno, ne moram to posebno drilat' i onda zapnes na necem sto je 'logicno'. barem moj slucaj. nece se ponoviti, obecajem. makes you wonder.... :D)
On je ok ispitivac, ima strpljenja i da da se razmisli, trazi povezivanje i ne zadovoljava se samo sa izrecitiranom definicijom, na momente cak malo i izlazi iz sfere trgovackog u građansko pravo. Isto tako, djeluje blago nervozno i kao da mu svo to ispitivanje ide na zivce. Mozda zato kaj je bilo 8:30 ujutro, ne znam...Meni je cak u jednom trenutku zakolutao ocima i promrmljao nesto tipa "joj, kolega...." pa se covjek malo osjeca kao kreten itd. al ne moze se rec da je zlonamjeran. Na temelju nas 4 koji smo bili tamo, ne mogu bas ni reci da je nesto darezljiv glede ocjena...
Ovo su dojmovi sa trgovackog, ne znam kakav je na drustvima...
Odličan profa i na ispitu i na predavanju :)
Loš. Velike oscilacije u težinama pitanja.One koji su na početku uvijek pita lakša. Postavi pitanje pa kad mu kažeš odgovor on ti kaže da je loše formulirao pitanje i da nije mislio na to što si rekao.Zbunjuje čovjeka.
Dao sam mu 4 jer je fakat strpljiv i pomaže s primjerima ako ne znaš al dosta dugo ispituje i dosta ispituje ugovore što je fakat bezveze. Fala bogu pa smo položili gp, ne morate nas opet pilat sa skoro cijelim zoo-om.