View Full Version : Luka Gašparović (prosjek 3,96)
Pravokutnići
11-12-2006, 11:10
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni! :smt080
fidel_castro
03-02-2007, 00:37
Ăini mi se da je puno korektniji od JoĹĄka, a i ne djeluje kao da studente smatra niĹžom rasom. MoĹže -5 za Luku! Ipak nije lako pokraj Ĺveliki kuracefka! :lol:
*SUPERMAN*
11-03-2007, 23:15
Cista JEDINICA...
Mislim da je puno bolji od JoĹĄka,bliĹži je studentima.Na satovima se drĹži dosta suzdraĹžano ali na konzultacijama ili negdje onako u casual okruĹžju nije tako loĹĄ moram priznat.:)
crnokosa
01-02-2008, 19:29
Pusu saljem Luki...bubica mala
meni osobno vrlo smiješan i čini se stvarno dobar.
Svidio mi se jer je stvarno pristupacan i susretljiv. Na ispitu ce vrlo rado pomoci! Odlican 5!
čista 5ica! svaka mu čast... uvijek spreman uputiti studente, pomoći im i pamti ih! svaka cast...
slatkiš ubojica
05-03-2008, 11:11
Zakon čovjek, pomaže puno, ma car.
Ima srceko pored imena na rasporedu konzultacija u Cirilometodskoj :lol:
Semir iN ThE BoX
16-10-2008, 23:49
Iako sam ga imao na samo jednom predavanju, čovjek stvarno dobro objasni i čini predavanje zanimljiv. Two thumbs up!
Prvi dojam je za 5 :smt006
Zakon je. Pristupačan i simpatičan....ajde imali smo jedno predavanje i to ponavljanje, ali ful je simpatičan... :)
Razmisljam o otvaranju Luka Gasparovic fan cluba...
:smt007
Mozda na facebooku...
imported_poskocica
01-11-2008, 16:40
čudan i smiješan asistent.
TIGER_89
01-11-2008, 20:16
čudan i smiješan asistent.
slažem se :smt005
... slatkica :smt007 ali i čudan malo :lol: , ma meni se on čini kao duša od čovjeka, lukica :smt006 :-D
malo dosadan,al korektan-znanje ima,to je bitno...bolji od joška...solidna trojka
little lost princess
13-03-2009, 14:42
4 za gašparovića ma on je mali mujo mujasti.
slatkica
nemam pojma
10-04-2009, 13:01
malo dosadan,al korektan-znanje ima,to je bitno...bolji od joška...solidna trojka
Znanje..hhahha ,a tko smo mi da ocjenjujemo profesorovo znanje?Pa znanje se podrazumijeva,zar ne?..5 za prof.Gasparovica ,za trud i objektivnost..
pre-pre-pre simpatican. zbunjenost mu pridodaje ukupnom dojmu.... 5+
Lewis Hamilton
18-08-2009, 11:42
R.I.P.
Ostao sam šokiran čitajući novine danas, odličan je bio i kao osoba i kao asistent, moje prve konzultacije na faksu su bile upravo kod njega
Pennypacker
18-08-2009, 13:02
da ja sam bio seminarist i fakat je bio super kao asistent, RIP
MOLIM!!!!?????????? Gdje to piše??? U šoku sam :ohmy::(
ne mogu reć da mi je naj naj asistent ikad jer bi bio licemjeran, al znao se zajebavat. između ostalog i na ispitu.. ali i da nije, nitko ne zaslužuje umrijeti tako mlad.. premlad je bio. strašno. rip
simpa lik, sjecam ga se jos sa seminara kod kurtija
steta...mislim da bi bio dobar prof jednoga dana
R.I.P.
Pravokutnići
19-08-2009, 00:36
"Javljamo tužnu vijest da je asistent Luka Gašparović preminuo 14. kolovoza 2009. Pogreb će se održati na zagrebačkom groblju Mirogoj u četvrtak 20. kolovoza 2009. u 15 sati."
Iz pijeteta zaključavamo teme vezane za ocjenjivanje nakon smrti zaposlenika PF-a.
Molimo raspravu preselite ovdje:
http://www.pravokutnik.net/forum/showthread.php?p=406654#post406654