PDA

View Full Version : Pravokutnikov tulum, 14.05. PRESS CLUB

Pravokutnići
04-05-2011, 21:06
Panično učite za ljetne rokove i ne mičete glavu s knjige, a ljeto vam je već u glavi? Trebate malo odmora?

Pravokutnik zato organizira

TULUM

14.05.2011.
u PRESS CLUB-u

(fb stranica s nekoliko slika na http://www.facebook.com/pages/Caffe-bar-Press-Club/114224711945057?sk=wall)

http://dl.dropbox.com/u/20845270/plakat%20za%20fb.jpg

Za promjenu, simpatičan i ugodan prostor u neposrednoj blizini faksa umjesto nagužvanih velikih diskoteka prava je stvar za napuniti baterije prije predstojećih ispitnih rokova.

!!!ULAZNICA SAMO 10 kn!!!

Za već tradicionalno dobru glazbu na Pravokutnikovim tulumima pobrinut će se DJ Press Cluba.

No, kako to obično ide, TO NIJE SVE!

PONUDA PIĆA I ZA NAJPLIĆI DŽEP!
Amaro, Pelinkovac, rakije - 10 kn
0,5L Ožujskog i Staropramena - 15kn
Litra i voda - 50 kn

Ali ni to nije sve! Uskoro više...

Prodaja ulaznica SAMO NA ULAZU!

Kako do Press Club-a (Perkovčeva 2a)?
http://www.gmap-pedometer.com/?r=4480854

fat drummer
04-05-2011, 21:58
AAAA zabava za samo deset hrvatskih kuna?!?!

pa je li to moguće?

i alkohol je jeftin!

i ima studentica! i studenata suspektne seksulanosti!

MY GOD!

sickboy
04-05-2011, 22:02
kakve su ovo prevare...
zestica 10kn?

fat drummer
04-05-2011, 22:03
za tebe su 12

jadzija
04-05-2011, 22:04
Sviđa mi se lokacija

sickboy
04-05-2011, 22:23
za tebe su 12

pfff...ja cu se nalit ko isus u birtiji di je zestica 3kn!
pa se onda dokoturam do tuluma :lol:

Browneyes
04-05-2011, 22:32
Lame...

fat drummer
04-05-2011, 22:49
pfff...ja cu se nalit ko isus u birtiji di je zestica 3kn!
pa se onda dokoturam do tuluma :lol:

zanimljivo... tri kune... tri... jako SRPSKI!!!!

Noola
06-05-2011, 09:59
...

U izvrsno ovo mi se svidja, napokon nije akvarijus...jeeee...
Ovaj put mozda i dodjem.

galatea
06-05-2011, 10:14
vidimo se :weee:

Lucky38
06-05-2011, 10:19
Još ću razmislit, mogao bi navratit :)

Noola
06-05-2011, 10:23
Ma ja cu u biti sigurno doc cula sam da pravokutnik vrvi zgodnim forumasima pa da se uvjerim, vodim i frendicu da se i ona uvjeri, jer ja sam corava pa mozda krivo vidim...al jebiga prestala sam pit pivo, ocito cu morat rakije...oh oh....

Galijun
06-05-2011, 10:32
Čujte, mooožda se i vidimo :D

georgee
08-05-2011, 15:23
eto, od sada i anketa pa se možemo praviti da je ovo fb
zamislite ovo "da" u anketi kao "attending"

nije li vbulletin čaroban

Tkach
11-05-2011, 11:21
Napokon jedan boutique tulum umjesto onih masovnjaka po klubovima. Vjerojatno dođem.

Kalin
11-05-2011, 11:39
Možda se dogegam.

Kalin
12-05-2011, 23:10
Dolazim ako Darkbuster dođe.

Noola
12-05-2011, 23:22
Ja svakako idem van,al dodjem ak dodju sikac, kalin i iviv...ili bar neko od njih...

Skoro pa jedini forumasi koje znam....::E:

Kalin
12-05-2011, 23:26
Sick je danas na kavi nešto baljezgao da neće doći, ali vjerujem da će se pojaviti.
Ja ću se također pojaviti.

Noola
12-05-2011, 23:27
O pa onda ja i rakiju furam...i kul novu majicu....bravoooo

Kalin
12-05-2011, 23:29
Bucu ili neku drugu novu majicu?
Ja ne pijem alkohol više. Sick će ti pomoći umjesto mene.

Noola
12-05-2011, 23:33
Cock Sparrer...hihihi...ma bucu da ga vids...jos cekam Lebowskog...
ne pijem ni ja vise...pivo :)

Kalin
12-05-2011, 23:34
Na Sparrerima (tojest, ispred Bugalua) sam popio samo 1 pivu.

dorro
13-05-2011, 23:38
Weeee, finalmente manji tulum za ekipu probranih fakultetskih jedinki pod motom "tko preživi xyz (dodaj po volji) pričat će"

Skuplja se omanja ekipa (u usporedbi s megalomanskim tulumima) gdje se cca 80% ljudi međusobno zna.
S obzirom da ste vjerojatno također i alko kompe s ljudima koji će biti na ulazu, da tu neš napomenem pa se ne moramo objašnjavati tamo, vi ispadati davež a mi zli kapitalisti u uzajamnom verbalnom natezanju i podhebavanju doskočicama.

Danas su me već počeli zašprehavati frendovi po nsb-u s "pa neš' valjda meni naplatit upad". Očekujem takva pitanja i sutra :flirt:

sorry ekipa, al moramo i hoćemo :kamikaze:

Tih par sto kuna šta dobijemo odlazi na troškove organizacije (dj, kelneri, mito za policiju, prase za čistače ulice itd) i možda nam još nešto ostane za hosting (tipa 1/19 ak budemo imali sreće).
Zato tih simboličnih 10 ćuna, i nemojte sutra davit preveć oko toga kad se zašijete pred mimarom.

Uostalom, postoji ultima ratio argument - ono sranje od kave u Kavkazu je skuplje, pa tu staje svaka priča :mrgreen:
pozz

fat drummer
13-05-2011, 23:57
ono što dorro želi reći - ako vaša mama naplaćuje, možemo i mi....

možda jesmo malo skuplji, doduše

sickboy
15-05-2011, 08:43
prijetio je zesci debakl...tkach, fat, soo i ja smo vec poceli zbijati sale na kolicinu ljudi.

ali onda se dogodila revolucija, odjednom je bilo vise ljudi nego stolova.

homoerotika je tekla u potocima, kosulje su se raskopcavale i prolijevala se piva po znojnim muskim tjelesima!
celave glave, brade i spitke su sjale od srece dok se pustao prodigy i beastie boysi...

fino je bilo...

bilo je navodno i zena...:unsure:

Noola
15-05-2011, 11:22
Ma, ja dodjem na fajrunt...pa.bezveze...ali. vidjela sam Ars i Galijuna, Browneyes na upadu :wink: , i taman sam mislila da smo bezveze dosle do grada kad nas je Kalin odfuro u Zeljeznicar na tresijanu i PJ se pokazo ko cager mjeseca ::E: Jako dobar izlazak...al smo se pogubili na kraju :( Pj nismo te mogle nac....

oh da i Snow je vidjena :)

malimrav85
15-05-2011, 13:25
kad je bila špica i do kad ste bili?

Noola
15-05-2011, 13:28
Navodno je spica bila od pol 12 do pol 2, a ja sam dosla u pol 2, bila pol h unutr(mozda i vise) a i onda je murija dosla :)

Kalin
15-05-2011, 14:12
Bilo je loše.
Što se tiće Želje, ja uistinu ne znam gdje su Noola, njezina prijateljica i PJ nestali oko 4.
Možda je i bolje da ne znam.

Noola
15-05-2011, 14:22
Otisli smo doma oko pol 5 jer smo se pogubili...a di si ti bio?
U Zelji je bilo jeeebeno...treshhhhh i caganje...hvala ti sto si nas otfuro tamo...hvala.

Kalin
15-05-2011, 14:38
Bio sa zaštitarima jedno vrijeme, malo još popričao sa frendovima i otišao na bus oko pola 5 mislim. Znam da je već bio gotovo pa dan kad sam ulazio u stan.
Nisam bio jučer previše raspoložen za ples, samo me izlazak umorio.
I nema na ćemu, i drugi put. Doduše, nadam se da ću drugi put više plesati.

Noola
15-05-2011, 14:42
I ja isto :mhm: Sve u svemu super izlazak...nadam se da cu na iduci tulum doc ranije i upoznat jos koje forumase..

Godfather
15-05-2011, 19:02
I ja sam navratil nakratko s dva frenda, al bilo je svega 10 ljudi (naravno pederbal) skupa s konobarima, pa smo popili jednu cugu i otišli dalje.:mrgreen: Možda smo prerano došli. Al jako lepi prostor za dernek.

Gost123
15-05-2011, 19:44
Ja sam navratila sa curama tamo kao padobranac (nisam s faksa), popila par pića i otišla. Prostor je super, organizatori tj. ekipa na ulazu odlična i pristupačna (btw. žig vam je neuništiv :mrgreen:) i veliki plus - bilo je puno više muških, zbog čega mi je malo žao što nisam dulje ostala :mrgreen:
Pohvale organizatorima!:thumbup:

fat drummer
15-05-2011, 19:56
da, žig... uopće vam potajno u tom trenutku nije umetnunt i mikročip... jedva čekamo da kupite nešto na kreditnu karticu!

rucmarin
15-05-2011, 20:17
homoerotika je tekla u potocima, kosulje su se raskopcavale i prolijevala se piva po znojnim muskim tjelesima!

molim da se ovakvi događaji slijedeći put najave već u programu da moje ženske i ja znamo doć isprat gorak okus koji je ostao nakon tuluma iz 2.mj.

Noola
15-05-2011, 20:20
celave glave, brade i spitke su sjale od srece dok se pustao prodigy i beastie boysi...

Kak ja najbolje propustim :(

sickboy
15-05-2011, 20:23
molim da se ovakvi događaji slijedeći put najave već u programu da moje ženske i ja znamo doć isprat gorak okus koji je ostao nakon tuluma iz 2.mj.

bas naivno...
takve stvari se uvijek dogadjaju kad su u pitanju ovakvi manji tulumi po bircevima:mhm:
ostao bi u soku da me neka cura hvata za dupe to tim tulumima, ovak kad to radi svabosanac- sve je poznato::E:

Kalin
15-05-2011, 20:39
Nedostaje mi trljanje sa B. Hero-om.

ars boni
15-05-2011, 20:49
to je bilo jedino zabavno jučer, gledat muške orgije :D al dosadi i to nakon 10 minuta...
a bilo ok, kad smo tek došli je bilo tako malo ljudi (čitaj 6) da sam išla do trga po cigarete da imam šta radit cijelu večer, al onda se skupilo... vidjela Brown, Malecku, Kalina, Sicka i ostale poznate i renomirane forumaše, što je eto oke iskustvo :P i prostor mi uopće nije loš, ali je nekako atmosfera bila trula. Malecka mi rekla da ne moram znati nabrajati sva ona kd iz kpp-a nego samo reći "kataloška kd" što mi je totalno popravilo večer i u to ime sam popila dva dupla pelina i odlučila otplesat s Galijunom koji ples da se tamo jadan ne sramoti sam :D i išli doma taksijem, što je isto neloš završetak večeri, jer da sam išla pješice drugačije bih pričala...

Malecka
15-05-2011, 23:21
Jeste uhvatili cammeo?

Soo
15-05-2011, 23:27
Ja i Fat smo se stvarno zabavili pokušavajući dobiti Cammeo, na kraju je to završilo tako da sam skinula štikle i bosa hodala do trga na tramvaj koji nam je pobjegao pa smo jeli krumpiriće sljedećih 40 minuta.
Totalno loša organizacija u Cammeu, da li ih je itko uspio dobiti sinoć?

ars boni
15-05-2011, 23:31
Ja i Fat smo se stvarno zabavili pokušavajući dobiti Cammeo, na kraju je to završilo tako da sam skinula štikle i bosa hodala do trga na tramvaj koji nam je pobjegao pa smo jeli krumpiriće sljedećih 40 minuta.
Totalno loša organizacija u Cammeu, da li ih je itko uspio dobiti sinoć?

Nop, isto smo prošli :/ al smo mi uzeli onaj zli taksi onda :D

malimrav85
15-05-2011, 23:37
meni je cura rekla da je oko 4-5 išla sa savskog do gornje kustošije za 45kn
:)

Soo
15-05-2011, 23:38
Mi smo zvali tridesetak puta valjda, ja sam jednom dobila vezu i slušala pet minuta "vraćam se Zagrebe tebi" nakon čega mi se prekinulo jer mi je pojelo sve novce.
Divno.
@mrav tvoja cura ima sigurno tajne supermoći.

Malecka
15-05-2011, 23:40
Ma imaju premalo auta pa valjda prestanu primat pozive kad su bukirani.
Treba im dat dozvolu za još 50 auta.

ars boni
15-05-2011, 23:41
Pa da, meni drago da im cvatu ruže u inat ovoj đubradi, ali fakat bi trebali više auta imati.

malimrav85
15-05-2011, 23:44
Da. Stvar je ovakva. Da bi radili u Cammeu, ne i kao šahist, morate proć test poznavanja Zagreba. A u komisiji za polaganje je predsjednik Radio taxia=šahista. Moram li reći da je na MP-u veća prolaznost nego tamo?

ars boni
15-05-2011, 23:49
bješe kul jučer na tulumu. Ne baš krcato kao što sam očekivao, ali mi je drago da sam vidio neke drage ljudove :D

I da, morali se vraćati zlim taxijem ><

edit: Gal ovdje, zaboravih se odlogirat sa arsinog acca ><

fat drummer
15-05-2011, 23:50
ma nije čak stvar ni u autima, nego u fakin činjenici da činjenici da smo jučer zvali posla sata a da nisam razgovarao s operaterom. da, dobro, pola jedan je, ali ja ne zovem dječji vrtić jaglačko, već taksi službu
tek toliko da mi netko barem kaže da mi ne mogu pružiti uslugu pa da probam na drugi način...

kosta minovski i njegova nakupina debila su tek nešto malo bolji od dokonih šahista jer ako ja potrošim 20 kuna da bih ih dobio nema neke opipljive razlike između kasparova i cammea

Tkach
16-05-2011, 00:12
Evo da se i ja javim, zanimljiv tulum. Isprva krajnje surealna atmosfera u kojoj su konobari brojčano nadjačavali goste, kasnije polupopunjeno ali što je najvažnije solidnom veteranskom postavom.

Noola
16-05-2011, 05:39
ma nije čak stvar ni u autima, nego u fakin činjenici da činjenici da smo jučer zvali posla sata a da nisam razgovarao s operaterom. da, dobro, pola jedan je, ali ja ne zovem dječji vrtić jaglačko, već taksi službu
tek toliko da mi netko barem kaže da mi ne mogu pružiti uslugu pa da probam na drugi način...

kosta minovski i njegova nakupina debila su tek nešto malo bolji od dokonih šahista jer ako ja potrošim 20 kuna da bih ih dobio nema neke opipljive razlike između kasparova i cammea

Ja sam Cammeo pokusala zvat kad sam kretala van, oko 1, bezuspjesno kojih pol h, s tim da smo frendica i ja zvale, onda je ona nazvala svog decka da i on proba s fiksnog..nista...identicna stvar se dogodila u pol 5 kad smo isle doma...nazvala sam onda zli taxi, odfuro me na srednjake za 50 kn i ja sretna...ove vise necu ni pokusavat zvat bar dok nece bit vise autica.

rucmarin
16-05-2011, 09:01
bas naivno...
takve stvari se uvijek dogadjaju kad su u pitanju ovakvi manji tulumi po bircevima

misliš-tulumi bez nazočnosti žena :mhm:

ostao bi u soku da me neka cura hvata za dupe

bez brige, nitko ne bi bio šlatan. mi bi samo sjele za prvi najbliži stol, izvadile čips i upalile kameru...da, baš smo perverznjače (sa sijedim picama) ::E: