PDA

View Full Version : doc.dr.sc. Mirela Krešić (prosjek 3,51)

Pravokutnići
30-11-1999, 02:00
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! :thumbup:

konzerva
14-12-2006, 15:16
jako susretljiva i strpljiva!
5 bez greĹĄke

Figo9
14-12-2006, 21:50
O njoj mogu reÌi samo najbolje! Stvarno je odlièna :-D

merić
14-12-2006, 21:56
temeljita, objektivna... moĹžda malo predugo ispituje... ( bar je tako bilo kad sam ja odgovarala)

kitty
14-12-2006, 22:34
temeljita, objektivna... moĹžda malo predugo ispituje... ( bar je tako bilo kad sam ja odgovarala)

nope, i dalje je tako..ja sam duhom jos uvijek prisutna na onom stolcu.. :-D

neozbiljno dijete
16-12-2006, 15:10
èista petica :)

:smt041 :smt041 :smt038 :smt038 :smt006

red_orange
18-12-2006, 12:36
zaaaakon! stvarno je ugodna i strpljiva ispitivaèica..ne razumijem zaťto su mi mnogi govorili da je izbjegavam u ťirokom krugu
5+ :smt041

dorro
19-12-2006, 02:51
Joj, Ĺžena je zakon!
Pred par godina nam je vodila seminar umjesto prof.Engelsfeld, na koji sam ja nadobudni brucoť zbog zafrkantskog shvaÌanja obveza i svega vezano uz faks non stop kasnila i pilila joj Şivce, tako da je dotiènoj pri kraju seminara prekipjelo. Stvarno ima strpljenja :-D :-D :-D :-D

Za ostalo ne znam iz prve ruke, tako da neĂŚu ni glasat,
ali s obzirom na cjelokupni dojam, ozbiljnost i predanost, te najviťe odlièan odnos prema studentima, moj izbor bi bio èista petica.
Uostalom, mislim da smo u nekom vademecumu za nju i napisali "jedino svjetlo u mraku bespuĂŚa hr.pravne povijesti" :-D

Alexis
28-01-2007, 18:09
5
korektna, duhovita, odlièna atmosfera na ispitu, strpljiva èak i kad joj netko bubne glupost na kvadrat.....jedna od omiljenijih prof. na faxu

ella
29-01-2007, 22:37
zena je stvarno ok.....ispituje je te ak treba 40 minuta samo da dode do onog sto znas....za ljude koji jos nisu polozili,kod nje na usmenom treba znati samo ono najosnovnije,zena uopce ne pila sa detaljima tipa,sastav sabora ndh-tko,sto bla bla bla.....meni je uz simonovica definitivno najjaca na prvoj godini!

nestorov
31-01-2007, 16:45
stvarno korektna profesorica.atmosfera na usmenom super.opuťtena jest,ljubazna.ima strpljenja neogranièeno.jednostavno izgubiť svu tremu nakon kratkog vremena,ťto je kod nekih drugih profesora rijetkost...
ko maja ťuput,èista petica. :-D trebala bi biti uzor svima mlaðim asistentima i profesorima.

annie sk
08-02-2007, 21:13
kod nje sam prosla usmeni i ostala mi je u lijepom sjecanju! dati ce ti priliku, pomoci ti... zbilja ok

slatkiš ubojica
12-02-2007, 16:35
zakon Ĺžena!! :p

Punalua djevojka
20-02-2007, 20:18
ĹĄaljem joj sto pusica!!! :-D
Odlièna je...i mene je ispitivala sto gladnih godina ali mi je to bio jedan od ugodnijih ispita...unatoè tome ťto nisam bať znala i tome ťto sam umirala od straha jer mi je prolaz trebao za uvjet :D
Sve u svemu, super je, mislim o njoj samo najbolje i nek samo nastavi tako!

Andrea
23-02-2007, 19:39
najugodniji ispit na kojem sam bila do sada...
dosta pita, ali ne inzistira na detaljima... strpljiva je i spremna pomoĂŚi ako negdje zapne...

Condor
10-03-2007, 20:57
moram reÌi da su predavanja ok i korisna ak se Şeli dobro ponovit gradivo,malo moŞda srednjoťkolska predavanja al meni to odgovara,plus dosta simpatièna i komièna. samo tako dalje!!! ;-)

MinesweePer
11-03-2007, 02:16
kad sam ja kod nje odgovarao to je bilo expressno. uĹĄau u kancelariju u pazi sad ovo, u 07:55 izisao iz nje u 08:10 dobio trojku i adio!
dajem joj peticu jer je stvarno super.
ako su prièe da vise voli muske nego zenske onda sam ja to na svojoj koŞi iskusio jer me nije nimalo pilala ni sa èim. ili sam jednostavno znao onoliko koliko treba da me ne treba iÌ pilat. mislim 15min sam samo odgovarao, zato to kazem.

fleetwood mac
19-03-2007, 16:16
Super je Ĺžena. baĹĄ dobro ispituje,ono osnovno,a i JAAAAAKO je strplijva.sve pohvale.

lily
24-03-2007, 19:11
Zenska je cudo..toliko strpljenja..toliko izvlaci iz tebe..bas te nekako smiri pa i sam pocnes povezivati stvari koje dotad nisi..ma cudo ;)

Tyche
08-04-2007, 15:56
Sve pohvale 8)

fidel_castro
08-04-2007, 17:11
Uzeti nju za seminar mi je bio jedan od najboljih poteza na faksu do sada!
Žena je legenda! :p

leteca medvjedica
03-07-2007, 12:43
skroz normalna na ispitu i inaèe. sviða mi se njezin naèin ispitivanja. dajem peticu.

TILA
11-07-2007, 13:48
Zenska je cudo..toliko strpljenja..toliko izvlaci iz tebe..bas te nekako smiri pa i sam pocnes povezivati stvari koje dotad nisi..ma cudo ;)

Potpisujem :-D Ja sam inaèe uvijek nervozna na ispitima pa se zblokiram i jedva sastvaim poťtenu reèenicu.Ali kod nje sam bať bila smirena te sam se sama sebi èudila,kak sam se nekih stvari sjetila i povezala:) Uglavnom Şena je èista petica.

Liverpoolka
24-09-2007, 15:47
ah ta kreťiÌka...unistila mi je uvijet i redovan upis,a 11 bodova na pismenom ťto je za nju solidno...reťetala me i znala sam, ali valjda joj nije bio dan i ja sam joj se nasla na putu...ispricala sam joj sve o banovini hrvatskoj-nije dovoljno!sve o saboru 1848 i izbornom redu-nije dovoljno!recpciji rimskog prava-nije dovoljno!i joť se prema meni ponaťala kao da sam neka glupaèa...divna profesorica,nema ťto!

O-Ren Ishii
24-09-2007, 18:25
Danas je bať bila neugodna, deranje na ljude na hodniku i poniŞavanje ljudi na usmenom... :evil: Hvala Bogu da sam bila kod Èepula!! Bať mi je bilo Şao kolega koji su ulazili kod nje kao da idu na strijeljanje, i izlazili u joť gorem stanju! Nadam se da je to neki loť dan, Şuta minuta, jer bať nije bilo ugodno za èut i vidjet... :roll: :roll:

Trpinja
24-09-2007, 19:28
kresicka se derala na nekog :smt043 ..ajd da i to cujem..

zubni konac
27-09-2007, 14:21
Ono u petak 21.9. uopĂŚe nije bila KreĹĄiĂŚka koju sam upoznala tijekom predavanja. Ili padaĹĄ ili dobijeĹĄ 2. Nije bila pravedna niti tolerantna.

Potpuno me razoèarala.

neozbiljno dijete
02-10-2007, 22:49
:shock: :shock:

èula sam da je bio pokolj...ne znam..ja sam proťle godine bila kod nje za uvjet i nisam znala..sama bi sebe ruťila,a dobila sam 2...bez Şicanja..jednostavno je bila tak draga...
sigurno je imala samo loĹĄ dan na nesreĂŚu...jbg...

lawyer girl
15-11-2007, 22:54
jedna rijeè - korektnost, toliko poŞeljna osobina kod ispitivaèa na naťem faxu, svaka èast

devil
16-11-2007, 14:03
sve 5. bila sam kod nje na seminaru i usmenom i meni je bila odlicna.

Browneyes
11-04-2008, 13:27
čudna čudna žena na usmenom i čudni kriteriji :?

suni
11-04-2008, 19:20
čudna čudna žena na usmenom i čudni kriteriji :?
pa daj to malo konkretiziraj.

kaj sad to znaci da je cudna? proširi dojmove...znatizeljni smo :-D

teta marieta
21-04-2008, 22:36
razočarala me totalno :smt009 štogod sam joj odgovorila, ništa nije bilo dovoljno :smt011 definitivno najgore iskustvo s prve godine!

limfea
22-04-2008, 21:24
Izuzetno ugodna i susretljiva,voli se saliti i lako ce se dogovoriti oko svega! Veeeliki plus! :smt006

Browneyes
23-04-2008, 19:34
kaj sad to znaci da je cudna? proširi dojmove...znatizeljni smo :-D
Znači da me prešla obje knjige, po nekim mojim kriterijima očekivala sam da će me rušit, ko i jednu kolegicu prije mene, al nije. A lik iza mene još gori...i on prošo...
Ostala sam zbunjena, i sretna jer mi je to bilo čišćenje, al ipak zbunjena.
Plus kaj su u prvom dijelu ispitivanja prošle dvije ili tri osobe, a u drugom dijelu ih je toliko palo :?

tyrandas
13-06-2008, 17:19
..jedan od najneugodnijih usmenih ispita, nakon kojeg se osjećaš k'o zadnje.. :smt011

mislim da nije u redu da se preočito preferiraju muški studenti, a ja sam to na usmenom i doživjela...

to toliko :-D

Bundewa
17-06-2008, 01:13
uuu kec ko kuća....
arogantna,umisljenija od olića,ko da je pokupila svu povijest svijeta.
da ima nula dao bi joj i to...

Partybreaker
17-06-2008, 13:19
uuu kec ko kuća....
arogantna,umisljenija od olića,ko da je pokupila svu povijest svijeta.
da ima nula dao bi joj i to...

To su najobičnije gluposti!Asistentica Krešić je primjer kako bi asistent trebao izgledati na ovom faxu. Poštena strpljiva korektna i objektivna. Pao sam kod nje jednom ali bi joj svejedno dao ocjenu 50 da postoji. To što na ispit dolaze ljudi koji blage nemaju i za pad krive onoga tko ispituje nije baš fer. Asistentica je jedan od najboljih ispitivača na prvoj godini i svaka joj čast!!!!! =D> ;)

one_perfect_girl
18-07-2008, 12:13
evo, moji dojmovi, iako sam taj ispit riješila prije 2 godine... :-D
predavanja asist. Krešić su meni bila uber-zamorna, još nisam, a čini mi se da nikad ni neću, zaboravila, njeno ''dahtanje'' kad priča na mikrofon... :lol: koliko god sam se koncentrirala da je pratim kaj priča, jednostavno nisam mogla..njena predavanja su bila monotona i dosadna, a dosadna materija još dosadnija...
seminar je bio koristan, čisto jer si se preko kolokvija mogao riješiti pismenog..i to je jedina pozitivna stavka na cijelom tom seminaru..totalno nemaštovit, dosadan i više mučenje nego išta drugo..katastrofa.. :roll:
al dajem joj trojku jer je (bila) koliko-toliko objektivna i korektna na usmenom, daje 100 prilika, i iako sve to dugo traje, stvarno na kraju izvuče iz svakog bar za dvojku..e, tu mi je porasla u očima, iako joj ne trebaju cinični komentari.. :roll: da toga nema, usmeni bi bio stvarno super, ovako je samo dobar.. :-D

Blaugrana
19-09-2008, 03:10
Ja joj dajem odličan. 8)

Nisam doživjela nikakve cinične komentare ni ništa takvo. Jako ugodna ispitivačica. Ne traži nikakve detalje.

bella:)
23-11-2008, 13:32
5 i od mene.
pitala me 4 pitanja,nikakve detalje ni ništa.brzo i bezbolno.curu ispred je lako mogla rušit,al je izvlačila i izvlačila iz nje i dala joj 2.

TIGER_89
23-11-2008, 21:51
Iako nisam imao usmeni kod nje, imao sam se nekoliko puta prilike susresti s njom i stvarno je jako pristupačna osoba uvijek spremna pomoći.

kadija
24-11-2008, 13:15
jako je pristupačna profa, ali zamjerila mi se kad se derala na neke cure koje nisu dale index kad su odogovarale(glupo znam) ali kao životinja je bila, one su se jadne usrale tamo netom prije odgovaranja, bas mi ih je bilo zao..

law001
17-02-2009, 13:27
odurna žena.moje najgore iskustvo na prvoj godini.

bond007
20-02-2009, 12:53
par puta sam bila kod nje na konzultacijama i čini se super, dobra,simpatična, hoće pomoći. .. sve pohvale, neznam zašto ljudi govore da je grozna.

suni
20-02-2009, 12:55
par puta sam bila kod nje na konzultacijama i čini se super, dobra,simpatična, hoće pomoći. .. sve pohvale, neznam zašto ljudi govore da je grozna.

gle na ispitu je drugačija :smt002

bond007
20-02-2009, 12:58

gle na ispitu je drugačija :smt002
neznam, to ću vidjet pa javim kako je bilo

Nikkiii
23-04-2009, 21:24
prof. Krešić spada definitivno među najkorektnije ispitivače..misli fakat je strpljiva... nikad nece rušiti nekog ako odmah nesto ne zna, već se trudi potpitanjima navesti studenta na odgovor... Ako stvarno neznaš beknuti dvije suvisle i nakon 3-4 postavljena pitanja tek onda te ruši.. Ja sam mislila da cu na usmeni kod Čepula i kad sam na kraju dosla ipak ko da mi je kamen sa zeluca pao... Iako ih je dosta na ovom roku rušila...mislim da je to zato sto ocito ljudi nisu bas znali..ja sam ušla unutra...atmosfera je bila fakat ugodna..postavila mi je 7 pitanja... ja odgovorila.. dobila 4 i nista strasno..žena ne pila s nekim detaljima..vec moras znati one najbitnije cinjenice...i to je u biti to... :D

cedevita-go
22-06-2009, 23:57
Dajem J E D I N I C U.

Nije me rusila, rjesila sam kod nje ispit iz prve.
Zena ne pita tesko, ali meni je osobno bila prilicno neugodna. Kao sto sam napisala na topicu Nacionalna povijest: zena prokrece ocima cijelo vrijeme, drzi se ko da je Boga za bradu uhvatila, arognatna, kako vjetar promjeni smjer, tako ona promjeni raspolozenje.

Seminari - jako zamorni i dosadni. Stvar koje su zanimljive su prikazane na jako dosadan nacin. Zatim... slusati citanje izlaganja sat i pol je prezamorno, koncentracija pada ljudima vec nakon 15 minuta, a kamoli vise.

Lewis Hamilton
23-06-2009, 12:02
Potpisujem ovaj post iznad od cedevite-go. meni je bila ista situacija (prošao sam od prve), ali čemu to kolutanje očima na usmenom:angry:

mali_vrag
18-08-2009, 16:51
hm..imam cudna iskustva s njenog usmenog,ne mogu bas reci da mi se svidjela

georgee
03-09-2009, 19:10
ok predavanja, usmeni preugodan. izvlači najbolje iz čovjeka. iz respekta prema ostalima i relativno objektivno-četvorka.

nemam pojma
09-09-2009, 22:16
Vrlo dobar -4,samo zato što više volim Čepsija..

M.G.
11-09-2009, 16:24
položila ispit kod nje iz prve, bila i na seminaru, al mogu reći da je jedna jako neugodna asistentica, iskompleksira i bez određenih kriterija...dečke voli, a curama se usuđuje davat komentare da bolje da šeću pistama nego da studiraju pravo...
sve u svemu
J E D I N I C A...UŽAS!!!!!!

nemam pojma
11-09-2009, 22:38
Dal se to meni čini ili si ti malo više gore par postova dala dotičnoj profesorici sve pohvale i Peticu,a sad jedinicu hahhahhaha..kako to??

legal_neverland
14-09-2009, 23:25
3 od mene...

ne sviđa mi se njezino javljanje na mobitel usred usmenog, kolutanje ocima usred ociglednog lapsusa, komentari na racun zenskog roda.

sviđa mi se. ajde pokusava napraviti neku "zrinka atmosferu" i izvlaci iz tebe nesto za dvojku.

1234
15-09-2009, 17:12
užasno antipatična!!

hopa-cupa
15-09-2009, 18:18
meni nije neka..totalno ju muce kile,pa se izivljava na drugima :P

axl
15-09-2009, 21:16
:rotfl::lol: ovo mi je jedan od najoriginalnijih razloga zašto ju netko ne voli... otkud ti znaš da je ona opterećena svojim kilama, jel to provjerena informacija?? :rotfl:

Tinybee
15-09-2009, 23:17

Ma to su gluposti! Mirela je dobar profesor i korektan ispitivač. Može joj se nać zamjerka, ali kome ne? A ovakav komentar je idiotski i puno govori o onome tko ga je dao.

Snowhite
16-09-2009, 17:59
Ja nisam odgovarala kod nje, al sam slušala ispit... Žena je fakat super, valjda turbo tolerentna. Ljudi dolaze a da stvarno nemaju pojma, cura nije znala ustavni sud juge, nuncije, sastav srednjovjekovnog sabora, riječku i zadarsku rezoluciju, financijski aspekt nagodbe itd... I da, nastavila ju je ispitivat nakon svakog pitanja makar ona ne da je muljala nego je šutila! Mogla ju je komotno rušit nakon dva, tri takva osnovna pitanja, al ne, izvlačila je kaj god se dalo 15 min a i tek je onda srušila, a cura nije sve skupa dvije rečenice složila. I nije bila bezobrazna ni niš slično... Ne znam zakaj je kritizirate, možda nije uvijek takva, al to je moje iskustvo... I više nego zaslužena ČETVORKA! Da su bar svi takvi!

Tinybee
16-09-2009, 20:22
Ja nisam odgovarala kod nje, al sam slušala ispit... Žena je fakat super, valjda turbo tolerentna. Ljudi dolaze a da stvarno nemaju pojma, cura nije znala ustavni sud juge, nuncije, sastav srednjovjekovnog sabora, riječku i zadarsku rezoluciju, financijski aspekt nagodbe itd... I da, nastavila ju je ispitivat nakon svakog pitanja makar ona ne da je muljala nego je šutila! Mogla ju je komotno rušit nakon dva, tri takva osnovna pitanja, al ne, izvlačila je kaj god se dalo 15 min a i tek je onda srušila, a cura nije sve skupa dvije rečenice složila. I nije bila bezobrazna ni niš slično... Ne znam zakaj je kritizirate, možda nije uvijek takva, al to je moje iskustvo... I više nego zaslužena ČETVORKA! Da su bar svi takvi!

Potpisujem ovaj komentar!

Breeder
17-09-2009, 09:43
yes, zena je objektiva :roll:

ta kao da ne zna sama odluciti se za ocjenu (sudeci prema mome iskustvu i pricama)

sve je to uredu kada izvlacis neznalice iz govana, ali neki kriterij osim listanja indeksa mora postajati

Amare1
18-09-2009, 16:03
Da mogu - dao bih 0. Ovako mi ostaje jedinica.

Zasto? Zato sto neobjektivnije ocjenjivanje nisam vidio u zivotu. Necu sada tu prodavati price i totalno ju popljuvati, jer ocito njezin prosjek 3,8 govori da je vecina ljudi imala dobra iskustva... Ali vise nikad kod nje, ma ne bih isao ni da mi netko plati. Steta zivaca.

hehe2528
16-11-2009, 20:24
cijelo vrijeme se smjeska al zapravo nije uopce tako simpaticna...prema meni bila totalno ne fer i rusila namjerno...ostala mi u prelosem sjecanju...

winnie
16-01-2010, 17:31
ja sam kod nje pala naciju, ali nisam znala. slušala sam par ljudi koji su odgovarali prije mene i bila je zaista (barem tad) fer. ali da je ugodan ispitivač, pa i nije. možda je taj dan ustala na lijevu nogu, jer bila je totalno nabrijana. tako da je meni ostala u lošem sjećanju.

brett pete
20-02-2010, 03:09
Meni je ona jako objektivna i temeljita.:thumbup:Ukratko, takvu temeljitost traži od studenata. Također dosta dugo ispituje meni je 10-tak pitanja postavila i uz par potpitanja, tak da nemojte ocekivat žig ak znate na prvih 3 pitanja!

kolibri
20-02-2010, 17:32
Po meni je strašno neobjektivna, što je još dodatno aspektirano činjenicom da žena (koja je vidim i doktorirala nedavno:iviv:) nema nikakvih vlastitih kriterija do li, kako su neki naprijed već naveli - listanja indeksa.

Takvima kao što je Mirelica ja bih zabranila da pipnu index, prije nego li ispitaju studenta!

Osobna situacija mi je bila da sam odlično riješila pismeni, a i usmeni isto tako, što stvrano nije čudo jer povijest mi je uvijek išla,

da bi mi žena bez da me išta pitala lupila ocijenu dobar (3), eh da a pitala me ravno tri pitanja - na koja sam - gle li čuda - znala odgovoriti, bez zastajkivanja, bez njene pomoći, štoviše i na njeno podpitanje odgovorila.

Dakle, mene niti je objektivno niti me temeljito ispitala.

Nisam kao neki grebator na ocijene (prosjek mi je oko 4, s time da nisam do sada bila od onih koji imaju ocijene za tri a traže pitajte me za 5..),
ali imati 3 iz predmeta koji sam k r v a v o radila,spremala,učila u ljetnim mjesecima dok su se drugi kupali i sunčali, i što je najvažnije koji sam objektivnim kriterijem gledano (pismeni najbolji u grupi!) uspješno savladala, a postavljena pitanja na usmenom potkrijepila svojim znanjem, je dosta bolno za mene i dan danas, a za g. Mirelu da ima išta u sebi što se zove savjest, može biti sramno.

Eh da nekada treba poslusat i price koje kolaju faksom, jer nadje se u njima i istine..

Na sam ispit sam otisla bez ikakve predrasude prema njoj, stovise, na kraj pameti ne bi mi bilo da ce me tako ostetiti.

Ja cu joj eto dati dva, u ime onih kojima je ostala u dobrom sjecanju.

juicy_7
23-02-2010, 21:03
Po meni je strašno neobjektivna, što je još dodatno aspektirano činjenicom da žena (koja je vidim i doktorirala nedavno:iviv:) nema nikakvih vlastitih kriterija do li, kako su neki naprijed već naveli - listanja indeksa.

Takvima kao što je Mirelica ja bih zabranila da pipnu index, prije nego li ispitaju studenta!

Osobna situacija mi je bila da sam odlično riješila pismeni, a i usmeni isto tako, što stvrano nije čudo jer povijest mi je uvijek išla,

da bi mi žena bez da me išta pitala lupila ocijenu dobar (3), eh da a pitala me ravno tri pitanja - na koja sam - gle li čuda - znala odgovoriti, bez zastajkivanja, bez njene pomoći, štoviše i na njeno podpitanje odgovorila.

Dakle, mene niti je objektivno niti me temeljito ispitala.

Nisam kao neki grebator na ocijene (prosjek mi je oko 4, s time da nisam do sada bila od onih koji imaju ocijene za tri a traže pitajte me za 5..),
ali imati 3 iz predmeta koji sam k r v a v o radila,spremala,učila u ljetnim mjesecima dok su se drugi kupali i sunčali, i što je najvažnije koji sam objektivnim kriterijem gledano (pismeni najbolji u grupi!) uspješno savladala, a postavljena pitanja na usmenom potkrijepila svojim znanjem, je dosta bolno za mene i dan danas, a za g. Mirelu da ima išta u sebi što se zove savjest, može biti sramno.

Eh da nekada treba poslusat i price koje kolaju faksom, jer nadje se u njima i istine..

Na sam ispit sam otisla bez ikakve predrasude prema njoj, stovise, na kraj pameti ne bi mi bilo da ce me tako ostetiti.

Ja cu joj eto dati dva, u ime onih kojima je ostala u dobrom sjecanju.

potpisujem ovo, ista stvar... žena mi je očito zamjerila jer sam cura.. najgori ispit - potpuno ne-fer... ne razumijem kako moze bit takva.. razočaravajuče iskustvo koje mi je snizilo prosjek...što god me pitala sam znala, u pismenom dvije greske - i sve super, lupi žig- kad ono-tri.. ma nek joj bude...

Breeder
27-02-2010, 06:13
upravo to je najgore od svega...lupi ti zig i upise ocjenu bez da ti uopce kaze koliko si dobio

...nije da lovim prosjek, ucim da prodjem pa koliko dodje, dodje...ali na pismenom sam imao 11 bodova, a na usmenom sam na svako pitanje imao detaljan odgovor

ucenje toga predmeta mi je oduzelo volju za zivotom (da ne pricam o yugi koju sam ucio u rane jutarnje sate pred ispit i njemacku koju sam utrpao u glavu na kavi pred sam pismeni :rotfl:) i u biti sam bio zapanjen kako je dobro u biti prosao sam ispit

ali, eto...imao sam same trojke tada u indeksu i to je presudilo :lol::lol:

meni je zapravo zanimljivo da je zena svima uzela indekse prije nego sto su uopce usli u kabinet i sama je bila sa njima par minuta prije nego li nas je pozvala unutra:roll:

axl
27-02-2010, 12:38
upravo to je najgore od svega...lupi ti zig i upise ocjenu bez da ti uopce kaze koliko si dobio
ajde, slažem se za ovo listanje i uzimanje indeksa i čudan kriterij ocjenjivanja, al ovo gore kaj sam citirao ja ne bih navodio ko njenu manu zato kaj ja na svojem osobnom iskustvu nemam pojma koji profesor mi je na usmenom rekao koliko sam dobio, na prvoj godini nijedan, možda Šimonović na prvom ispitu koji sam položio na faksu, ali i to samo zato kaj je on obično jednim pitanjem potvrđivao ocjenu iz pismenog. drugi apsolutno nitko.

shadowplay9
27-02-2010, 17:49
precudan kriterij ocjenjivanja, izrazito nekorektna i neobjektivna, muskarci prolaze puno bolje od zena (bas je zanimljiv taj sindrom na nasem faksu). i da, cini se prilicno iskompleksirana (valjda zbog kilaze,npr punijim ljudima puno vise gleda kroz prste,lol valjd je isfrustrirana) nisam kod nje odg, al sam slusala usmeni. totalno streberski nastrojena,tipa pita nesto di ima 8 nabrajanja, i ti se sjetis 7 najbitnijih i ona ti na to broji ispod stola na prste kolko si ih rekao i kaze kolegiceee jedan vam je ostao. onak oO wtf. mislim da se previse oslanja na knjigu jer u biti nema pojma o tome sta predaje, bar ne ponire u materiju na nacin na koji se od nje ocekuje. totalan fail.

kolibri
28-02-2010, 01:26
Uzima indexe da prebrojava krvna zrnca, to je ono u što sam bila uvjerena, ali veoma indikativno zvuče mi i opaske koje tu čitam vezane za spol,
očito da je u najmanju ruku fulala zanimanje - možda bi za dotičnu bilo puno interesantnije da je na krvnim deliktima ili barem da kroz mikroskop proučava kromosome:wink:,

ma ljudi strašno, ja studiram na dva fakulteta (nakon pauza vratila sam se i na pravo) i vjerujte nije me nikada nikada netko tako oštetio.
Ma ni prilično.,
Tu osobu kada vidim u prolazu, osjećam da mi se želudac okreće.

Da se razumijemo, i profesor Petrak uzima indekse prije,
ali to je takav gospodin i tako jedan fin čovjek da mi je naprosto neprilično da ga spominjem na temi jedne takve moralne karikaturice kakva je Mirela.

Nije bitno što se radi, nego tko to i s kakvim ciljevima radi.

A možda je i za sve kriva moja vaga, pameti mi ne fali, al koje kilo da. Bit će da me to koštalo (objektivnosti) kod dotične.

georgee
08-03-2010, 00:26
ne, al činjenica je, ja sam dobio 3 na temelju pismenog i ostalih ocjena. inače bi ko svaki smrtnik dobio 2. il pao kod čepula. činjenica je da je mirela neobjektivna.

kolibri
08-03-2010, 01:38
Joooooooj, jaaaaaadnaaaaa, baš nam je žaaooooo....jel ti treba rame za plakanje? Želiš li nam još što o sebi ispričati?

o sebi ne, ali bih o mireli imala još štošta napisati.. budući da je tema ocijenite profesora, zasad ne bih izlazila van okvira.

ono što bih voljela je da institucija našeg fakulteta, kojeg ipak prati određena reputacija, ostavi nekog traga na mireli,
u ime drugih studenata, kojima ne bih željela da kao i ja polože ispit obilježen žigom nepravde i neobjektivnosti.

jer njoj na njenom radnom mjestu nije pozicija da provodi neku samovolju,
već da studentu odmjeri ocjenu prema pokazanom znanju,
što bi s obzirom na postojanje objektivnog kriterija (pismeni ispit) ,
bar upola trebalo olakšati posao.
Naravno da odlični pismeni ne mora nužno značiti odličnu ocjenu u indeksu,
ali kada je odlični pismeni praćen jednako dobrim usmenim,
a u indeksu je slaba ocjena, to predstavlja očitu nepravdu.

denni, ono što bih tebi posebno još mogla reći o sebi jest da sam se nakon ovog ispita osjećala kao glavna glumica u teatru apsurda:neko:

winnie
06-06-2010, 23:48
Krešićku il voliš il mrziš. Nema baš neke sredine. A to ovisi o njezinom danu, ako je dobro raspoložena onda je super, ljubazna, simpatična...a ako je loše volje onda je gadura. Gadura u odnosu prema studentima, drži se s visoka, dere se na ljude i sl. Al moram reć da je ipak prilično korektna što se tiče ocjenjivanja i prolaza/padova. Bar sam ja takav dojam dobila.

the ugly truth
09-06-2010, 13:53
ne, ovo više nije normalno, dva puta svjedocim zloci i nekorektnosti ove zene, samo sto ovaj put ne nastradah ja....NE mozes, jednostavno neeeeeee mozes uzimat indeks prije usmenog i onda si u svom kabinetu listat i naslađivat se dok studenti vani drhte i strepe, a ovi koji nazalost nemaju neke uspjehe do sad vec se moraju pripremat na gadost od strane profesorice, citaj - vjerojatni pad. Ne mozes rušit lijepe cure samo zato jer imaš neku traumu iz mladosti, ne mozes. Ne mozes muskom studentu koji izgleda ko neki štrebso s oproštenjem(no hard filings i ja sam tak) i nekom malo kao zgodnijem na isti broj bodova u testu i gotovo isto odgovaranje dat razlicite ocjene do nebesa,prvom 4 drugom 2!!!!!!....Al kad razmislim i to je vezano za ocjene u indeksu. Ima tu jos sitnih neorektnosti al necu se spustat na profesoricin nivo. Aliii, zalosno je da cijenjen fakultet ko naš ima takve ljude za profesore, to nije za drugo nego za otkaz ili žešću studentsku bunu....samo, studenti su pametniji, pa kad to konačno riješe ne žele se više ni prisjecat....Cak je i prof.Čepulo reko da (ne znam po kakvom pravilniku, al ak postoji ta odredba, dobra je) vise ne smiju gledat indeks...mirela to radi...ili jednostavno misli da ona to smije jer je ona iznad te gamadi studenata, koji su tu samo da nju mrze, tracaju, budu zgodniji nego je ona bila u tim danima, a jos ako su "gluplji"...ma gazi po njima...Ova profesorica ili asistentica sta vec je, se ne ponaša akademski niti u skladu sa svojim polozajem. Mislim da bi se tim vec trebali odgovorni za kadrove ili sta vec pobrinut, strasno, da slucajno postoji privatni faks ove naše tematike (ok, znam da je nemoguce, samo kazem), mirela bi letila van odavno ovakvim ponašanjem...a ne da se tu bahati time sto se uhljebila na pfzg.

Barroom Hero
10-06-2010, 14:53
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering!

frustracija
11-06-2010, 21:47
za prof. krešić mogu reći da je bila vrlo korektna prema mojoj grupi na zadnjem usmenom i nikog nije srušila. najmanja ocjena koju nam je podijelila bila je 3. ne znam je li to uvijek tako ili je ovaj put bila dobre volje.
ipak, priče oko pomnog "skeniranja" indeksa mogle bi stvarno biti točne jer je našoj grupi pokupila indekse dosta prije početka usmenog i sama ušla u sobu, a mi smo vani nakon 10-ak min već počeli nagađati o raznim teorijama zavjere :lol:
uglavnom, usmeni kod krešić za mene je bio gotovo bezbolno iskustvo (ako izuzmemo onaj grč u želucu koji prethodi svakom usmenom) ::E:

anasprava
26-07-2010, 13:51
iako su ranija mišljenja dosta negativna, na mene je profesorica ostavila pozitivan dojam. puno pita, ali nisu sitnice i pomagala je kad bi netko zapeo.
jedino mi se ne sviđa što je jako ozbiljna i nije baš ugodno onda tako sjedit pred njom al sve u svemu dobra je. što se tiče bodova i ocjena, vidjela sam da ste i to pisali. ja sam imala 12.5 od 14, pitala me nekih 6-7 pitanja, 2 sam znala polovično, ostale sve i dobila sam 4.

5rich
02-09-2010, 22:27
iskreno,dok sam jutros pročitala da sam kod nje na usmenom,prepala sam se,jer sam svakaj pročitala o njoj...ali mogu reći da mi je ovo jedan od najugodnijih ispita iz 1. godine,zbilja je bila super volje,izvlačila iz mene kad sam zapela,ako nisam i dalje znala,prešla na drugo pitanje...jako ugodan usmeni...
ocjena,4 ::E:

smart girl
03-09-2010, 20:26
Petica kao kuća i ne samo zato jer je i ona meni dala 5 neg zato jer je zaslužila. Vrlo ugodan usmeni, kratak,profesorica vrlo objektivna i pravedna. Jedan od najboljih ispitivača na 1.godini

Lolleeeee
17-09-2010, 04:19
Ona meni 3, ja njoj 2 i tako... Najlošija mi je to ocjena na prvoj godini iz predmeta koji sam znala možda i najbolje, ali me pismeni zeznuo.... No, opći dojam je koma, kao da ima neki umjetni osmjeh i sva je podla... Nije zbog ocjene meni, znala sam sve na usmenom, nego zbog toga što pita gluposti, ma ne znam... Svačega ima na faxu...:O

superfly
17-09-2010, 11:17
to da ispituje gluposti stvarno nije istina. pita najosnovnije stvari. slusala sam ispit i odgovarala kod nje i nisam primjetila da je itko ostao iznenenaden pitanjem koje mu je postavila. fala bogu u taj naciji ima toliko gluposti koje moze ispitivati no ona pita relevantne stvari (koliko mogu biti relevantne buduci da predmet to bas i nije). pricas sto znas i nece te gnjaviti. jos te navodi na odgovor i trudi se nesto izvuci iz tebe. jedino sto jos mogu zamjeriti je sto zna biti neugodna kad kazes neku glupost. no to valjda ovisi o njenom raspolozenju..

yeah_left
23-09-2010, 19:09
Druga najbolja profesorica na prvoj godini
stroga, ali pravedna
:)

damjan
05-10-2010, 13:47
Ja sam slušao kod nje ispite, i danas sam kod nje odgovarao.
Pita jednostavna pitanja, traži jednostavne odgovore. Sve 5.
Meni je jako ugodno bilo s njom razgovarat jer me gledala u oči dok sam govorio i klimala je potvrdno na svaki moj točan odgovor.
Jedino, mislim da jako gleda pismeni. Imao sam 9,5 bodova i sve sam znao na usmenom i dobio sam 3., ali ajde, meni je trebala dvojka za uvjet :D
pitanja: Ustavni sud 1963, Banovina Hrvatska, Vojna krajina, brak na istarski i riječka i zadarska rezolucija.

angel07
06-10-2010, 10:34
Sve najbolje o profesorici, vrlo ugodan usmeni. Bila je vrlo strpljiva i izvlačila je maksimum iz svakoga. Pita normalna pitanja, a srušila je samo one koji stvarno nisu znali.

zgmetropola
09-11-2010, 20:13
Ugodan usmeni, iako u kratko vrijeme postavi puno pitanja, daje priliku za razmišljanje i eventualnim podpitanjima pokušava izvuć pravi odgovor. Uspio sam što manje šutjeti pa nije toliko prekidala i postavljala neka dodatna pitanja.
Najdraže joj je pitanje 'zašto', tako da nije dovoljno golo reproduciranje podataka. Samo samouvjereno!

Sve u svemu, dobar ispitivač, pa je tako i moja ocjena, dobar (3)

demarkis
02-02-2011, 13:56
Jedna velika 5ica od mene za Mirelu. oduševljen sam današnjim usmenim. Najugodniji usmeni do sada, ugodniji i od rima i Karlovića. :) Vrlo je objektivna i drži do toga da se ispit sastoji od pismenog I usmenog dijela. Pita svakog svoja pitanja, nikome ne daje pitanja od prethodne osobe, pogleda što je na pismenom lošije pa taj dio gradiva malo više pita. Postavlja podpitanja, ali je to ocjena manje.

Nemate se čega bojati, vrlo je pristupačna, nije bezobrazna, ne ispuhuje niti okreće očima kao neki. svaka čast. :D Kad se samo sjtim kakve sam strahove imao zbog tog usmenog, a sada bih ga ponovio milijun puta :D

Teh Lady
15-03-2011, 03:12
Nemate se čega bojati, vrlo je pristupačna, nije bezobrazna, ne ispuhuje niti okreće očima kao neki. svaka čast. :D Kad se samo sjtim kakve sam strahove imao zbog tog usmenog, a sada bih ga ponovio milijun puta :D

oke, ovo nije u potpunoosti tocno .. nazalost, vecina ekipe (pa tako i ja, na roku u 11.mj.) je naisla na mirelu koja je uzasno nadr***, konstantno i iritantno okrece ocima, ispuhuje (ko da neznam sta pricas) .. i iako sam sigurna da je ono sto sam pricala bilo tocno, ona je i dalje iz nekog razloga (WTF?!!) okretala ocima i uzisala (???) .. i tako se ponasala prema meni koja sam dobila 3 i prema liku koji je dobio 5 .. zakljucak: mirela, smanji dozu frustracije :mrgreen:

keeva
13-04-2011, 15:19
krešićka je danas bila stvarno na mjestu. pitala je standardno - prvo nešto iz juge, pa 2-3 pitanja početak i sredina engesfeld i jedno-dva kraća pitanja iz čepula. svatko je od nas još dobio i jedno "teže", tj. ne toliko često pitanje (hrvatsko-slavonski sabor, 3. zasjedanje avnoja i tako). u mojoj grupi svi su odgovarali solidno, ako netko nešto nije znao pokušala bi te navesti podpitanjima, a ako je vidjela da i to ne ide prešaltala se na nešto što možda bolje znaš.
malo nam je pogledala u ispite i pitala nešto što smo fulali ili nešto što je blisko onome što smo fulali. za prolaz je imala stvarno na mjestu kriterije.

ipak 4 zbog nejasnog mi načina ocjenjivanja :unsure:

Lucky38
01-06-2011, 13:50
Eto mene drito sa usmenog kod prof. Krešić
Dakle na usmenom nas je ulazilo po troje odjednom, obično svima postavi po jedno pitanje svakome i kaže neka razmisli o tome, onda krene prvoga ispitivati i onda samo njega ispituje dok ne završi s njime, malo drukčiji sistem nego na što sam navikao do sad, ali ok hajde, nije smetalo.
Veliki joj je plus što je jako ažurna i točna, čak smo i 15ak minuta prije predviđenog vremena počeli sa usmenim (Čepulo je ofc kasnio ::E:).
Makar sam do sad o njoj imao dojam da je onako dosta ozbiljna i stroga, ali to zapravo nije tako, danas je bila super raspoložena i nasmješena, dala nam je vremena da razmislimo, postavlja podpitanja ako vidi nisi siguran ili ako nisi sve rekao i pomogne ti ako vidi da zapinješ... Što se ocjene tiće - turbo zadovoljan jer objektivno moje znanje i nije za više od 3, a sa 2 sam kolokvirao naciju tako da mi je i povisila ocjenu :smile:
Isto mi je bila zanimljiva situacija još prije početka odgovaranja kad me ispitivala za moje (pomalo) neobično prezime pa sam joj objasnio da je zapravo zagorsko, ali da je duga priča kako se tako skratilo, a kada me je pitala kako to da sam onda rođen na otoku - opet duga priča... oboje smo se smijali na to :lol: dakle maksimalno opuštena atmosfera...
Isto da napomenem bio sam i njen seminarist, seminari nisu bili baš nešto pretjerano zanimljivi ali i tamo je bila sasvim ok. Bio sam na jednom njenom predavanju i nisu baš nešto od koristi jer ide jako u detalje koji zapravo baš i nisu potrebni, ali dobro tko još ide na predavanja? :rotfl:
Tako da budući brucoši uzmite si nagodinu naciju za seminar i nadajte se da ćete dobit Mirelu jer od mene dobiva jedan masni petak :mhm:

Reapper
01-06-2011, 15:28
super profa, potpomaže pri odgovaranju, bio danas na odgovaranju, dala mi je hintove kad sam zapeo, daje potpitanja, poprilično blagonaklona bila prema meni i kolegi prije mene za pustit nas, sve naj o njoj, nevoli kašnjenje :) 5 odmene

Ata
01-06-2011, 16:36
Zena je fantasticna, neznam je li do dana, ali i jucer i danas je bila SUPER.... Ja sam npr imala kolokvije za 3, a pitala me je sve standardna pitanja (ona s prve str) a onda mi je isla dic ocjenu i da sam svibanjsku malo znala u detalje dala bi mi 5, ovako 4 i ja sretna ko prasica :D Mirelu preporucam stvarno, i jos je tocna ko urica dok je Cepulo tek nakon sat vremena JAVIO da ce kasnit... Ono nije da je bas u redu to..

mia123456
15-06-2011, 17:30
Zena je fantasticna, neznam je li do dana, ali i jucer i danas je bila SUPER.... Ja sam npr imala kolokvije za 3, a pitala me je sve standardna pitanja (ona s prve str) a onda mi je isla dic ocjenu i da sam svibanjsku malo znala u detalje dala bi mi 5, ovako 4 i ja sretna ko prasica :D Mirelu preporucam stvarno, i jos je tocna ko urica dok je Cepulo tek nakon sat vremena JAVIO da ce kasnit... Ono nije da je bas u redu to..

na prvu stranu mislis ono o jugoslaviji iz čepulove knjige...prva stra skripte? ;)

ivaninho
07-07-2011, 21:52
Po meni uz Zrinku i Sekulica daleko najugodniji usmeni do sad! Ne znam je li to zato sto sam muskarac (cuo sam da je navodno bolja prema nama) ili zbog neceg drugog, ali sam prezadovoljan njezinim ispitivanjem. Pitala me 4 pitanja, dozivio sam cak i totalnu blokadu, koje sam se nekako rijesio iskljucivo zahvaljujuci susretljivoscu profesorice koja je sa mnom razgovarala i sa podpitanjima me uputila na pravi odgovor. Drago mi je sto nije zahtijevala nastrebane definicije od rijeci do rijeci, nego razumijevanje gradiva i stvarno znanje. Uvjeren sam i nitko me ne moze uvjeriti u suprotno, da bi me 90% profesora rusili da sam zablokirao na njihovom ispitu kao na Kresickinom danas, tako da se divim njoj i sretan sam sto mi je do samog kraja dopustila da izrazim svoje znanje koje svakako postoji, te da prodjem ispit, iako me je mogla rusiti da je zla.....zbog sve navedenoga cista PETICA i zato ljudi budite sretni kad dobijete Kresicku, ja apsolutno jesam sto sam je dobio :D

brinettica
24-09-2011, 18:59
teško mi je ocjeniti prof jer sam se s njom prvi put susrela na usmenom,nisam išla ni na predavanja,ni na konzultacija...ali tako i tako je većini najbitniji usmeni...::E: ugl što se tiče usmenog profesorica je odlična,pita osnovne stvari,ako zapnete pomaže potpitanjima,opuštena atmosfera,pitala me 4 pitanja,1. iz juge,onda 2 iz engelsfeld i na kraju jedno iz 1.dijela čepula...većina ljudi u grupi je potvrdila ili povisila ocjenu s pismenog...u svakom slučaju,vaša sreća ako dobijete prof.krešić na usmenom :mhm: