PDA

View Full Version : Prof. dr. sc. Zlata Đurđević (prosjek 3,03)

Pravokutnići
12-12-2006, 10:53
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.

Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.

Uredništvo

A sad - ocijeni! :smt080

Galijun
14-12-2006, 16:27
Osobno, meni najugodnije iznenadjenje druge godine. Seminar zanimljiv, uvelike mi je olaksala gradivo preko njega, na ispitu ima puno razumijevanja i strepljenja...

dorro
16-12-2006, 17:59
Slièno. Trudi se na predavanjima, moŞda nema recimo ťarm prof.JosipoviÌa ili neki nastup da Ìeť se odvaliti, ali nevjerojatno strpljivo i razumljivo objaťnjava najkompliciranije institute, ťto s obzirom da se radi o teťkom ispitu puno pomaŞe.
Moglo bi se prigovoriti da dosta gnjavi i picajzlira pri usmenom, ali rezultat toga Ìe biti najobjektivnija ocjena neèijeg znanja.
I respect na onome ťtoj se rijetko viða - cijelo vrijeme ima isti naèin ispitivanja , a ne kao neki koji jednu grupu ispituju sat vremena pa skuŞe da Şure i drugu grupu ispitaju u 10min (aha, ima i to na PF-u :-D )

red_orange
18-12-2006, 11:47
svaka pohvala profesorici! ťto se tièe seminara jedna od najkorektnijih i najboljih profesora :uvijek objaťnjava ono ťto studentima nije jasno, nema kod nje nekih neugodnih iznenaðenja i marljivi kod je uvijek dobro proðu.ispit kod nje takoðer je bio ugodan :-)

Emer
21-12-2006, 15:17
ma, ne, gle, dala bih joj i viĹĄe od tri - al s obzirom na vlastite kriterije u ocjenjivanju (kome jesam i nisam dala 5, npr.)... moram biti dosljedna... sorry. :-D

catfish
23-12-2006, 23:53
jako korektna i susretljiva osoba

Alexis
28-01-2007, 16:24
za mene veliko iznenaðenje: strpljiva, korektna, ne pila puno na usmenom, ima prema svima jednake kriterije, cijeni trud, na usmenom je leŞerna i maximalno olakťava studentima.....najbolja na kpp katedri + marin, naravno....

Robierre de Cochon
05-02-2007, 10:29
Meni je ona na ispitu ostavila dojam totalno hladne Ĺžene - nije uopĂŚe mijenjala izraz lica, samo je tiho postavljala pitanja.
Totalno drugaèiji dojam je ostavila na mene na izbornom - trudila se da nas zainteresira za predmet. Inaèe je jako zahtjevna na ispitu, traŞi znanje.
Sve u svemu, mislim da ima potencijala, ali bi moj savjet bio da ipak malo pokaĹže suosjeĂŚanja prema studentima. :-D

28-02-2007, 23:22
prema svima jednake kriterije?! da aha, kod nje je lakse dobiti 5 nego dva! a sto se pristupacnosti tice, hladna kao led tako da do kraja ipita ne znas jesi otresao ili dobio 5, bas korektno, nema sta

James
07-03-2007, 19:00
hladna kao led tako da do kraja ipita ne znas jesi otresao ili dobio 5, bas korektno, nema sta
:-D :-D :-D :-D
sjeĂŚam se da je pravilo glasilo otprilike ovako:
Ako te nakon tvog odgovora pogleda i pita "jeste li sigurni?" na takav naèin da bi se i Tarik mogao zamisliti, to znaèi da si dobro odgovorio.
Ako te pita "stvarno?" znaèi da si zeznuo i da Ìeť najvjerojatnije brzo i pasti :lol: :badgrin: :lol:

A kad je cijela grupa pala jer nisu znali koliko maksimalno moŞe trajati pritvor u RH? Ne 3 god u istrazi, nego zbroj po svim stadijima postupka? To inaèe ne piťe u knjizi...bať zgodno...korektno :evil:

dankinja
02-05-2007, 15:42
Iako sam èula o njoj svakakve prièe, mislila sam da Ìe bit katastrofa usmeni, nakon ispita mogu samo reÌi-svaka èast! Puťtala je ljude, koje ja ne bih pustila, a stvarno je bacila one koji nisu imali pojma najosnovnije stvari! Jest tiha, i cijela nekako samozatajna, ali sve u svemu, jako korektan ispitivaè! Prvi put odma proťla kod nje.. :-D

scalp
11-02-2009, 13:30
Strašna izjava na rvom predavanju, da je ni kriva ni dužna postala šef na katedri :D
Jako ugodan i objektivan usmeni kod nje, žena pomaže, postavlja potpitanja i izvlači na razne način. Seminar zanimljiv-do sad najbolji, predavanja također zanimljiva i prilično korisna.
Jedino, profesorice,sad kad ste predstojnica katedre - malo reorganizirajte ovu torturu od pismenog, prvenstveno vremensko trajanje ispita a i način bodovanja.
Al sve u svemu, jako pozitivni dojmovi o Zlati :smt023

Tony Montana
23-04-2009, 18:25
Ništa posebno. Na usmenom je djelovala poprilično nezainteresirano s čudnim kriterijem ocjenjivanja. Možda joj je bio loš dan. Ja ću joj dat dva, tek toliko da ima prolaznu ocjenu.

Đ!
08-06-2009, 18:41
Zlati jedna četvorka jer je zlatna. :D Usmeni je opušten i ne pila s irelevantnim detaljima i ne uzme za zlo ak baš ne znate nabrojat svih 10 slučajeva nečega. :D Uglavnom prođu svi koji su prošli pismeni ali to je umijeće tak da su mi nejasni ovi koji padnu usmeni. Ja sam prošo pismeni iz druge dok bi usmeni i prvi put prošao sto posto. Al neka, nemojte se bojat Zlate! :D Al uzet ću za zlo održavanje usmenog i objavljivanje rezultata 6 dana kasnije no neću skidat ocjenu jer sam ipak prošao. :)

Law Guru
10-06-2009, 14:09
kod nje sam odgovarala kad je tek pocela ispitivati.
dojam: voli detalje, ali ne da 5 ni da se postavis na trepavice:rotfl:
malo hladna, ali voli kad se zna i cak pohvali dobro znanje. korektna, nije bezobrazna - to je bitno.
nema zakukuljenih pitanja, pita doslovce redom po clancima zakona, barem je tada tako bilo (nemojte pitati kada).
zanimljivo mi je bilo kad je napisala kako je nekad ucila u parku secuci:mrgreen:,svaka cast, ja tako nesto nikad ne bih mogla.

Scarlet Legata
16-09-2009, 15:55
srednja zalost, dobar 3.
ne jashi po detaljima i mislim da najblaze ocjenjuje pismeni, ALI
pod hitno treba promijeniti taj odvratni sadizam od nasumicnog ispitivanja
i pocet govorit GLASNIJE a ne ko freddie kruger ispod plahte.
al ko ce ga znat, mozda je to planski dio scenografije, radi intimnog ugodjaja..jos samo fale sarkofag sa siljcima i stup srama za one (ipak rijetke) koji ne prodju usmeni...i dva krvnika sa sekiricama u pozadini..

one_perfect_girl
17-09-2009, 09:33
Dajem joj jedinicu! :D

Zasto?

Bahata, nekorektna, hladna i povremeno bezobrazna. Moj osobni dojam? Vrlo vjerojatno. Ali definitvno, nakon Karlovica, svoje prve neugodnosti na ovom faksu dozivjela sam bas sa njom.

mikili
17-09-2009, 15:54
zlata je odlina. imala sam loše mišljenje o njoj jer sam svašta pročitala i onda sam došla kod nje na usmeni.

svaka joj čast.

malina
19-09-2009, 18:37
Ne znam, meni se ne sviđa. Sva je neka ukočena i stroga. 2 puta sam izlazila na pismeni i 2 puta sam se zakačila s njom. Možda griješim, ali na mene nije ostavila baš dobar dojam.

bubašpara
18-10-2009, 22:56
užasno zahtjevna, cjepidlači samo tako, do najsitnijeg detalja!!!
jedna cura koja je odgovarala kad i ja znala je fenomenalno...sve!! jedva joj je 3 dala!! a za onakvo znanje bi kod bilo kojeg normalnog profesora dobila čistu 5!!

Originally Posted by perica
hladna kao led tako da do kraja ipita ne znas jesi otresao ili dobio 5, bas korektno, nema sta

upravo tako.. ja do zadnje sekunde nisam imala pojma dal će me pustit, rušit.. ne pokazuje ti to na nikakv način... baš ne znaš na čemu si..
ocjena 2!

Rex
28-10-2009, 15:19
jel može netko tko je bio na seminaru kod nje napisati svoja iskustva? Kakva je prema seminaristima itd...?:thumbup:

snjeguljica
29-10-2009, 11:48
zlata je zlatna i zato joj dajem 5!! toliko je strpljiva i susretljiva da je to nevjerojatno!

stari pokvarenjak
01-12-2009, 23:06
jedinica prof. Đurđević ali i cijeloj katedri, naravno zbog nedovoljno vremena na pismenom ispitu, mislim da je u najmanju ruku nekulturno ne dozvoliti studentima da pokazu sto su sve naucili iz ovog opseznog ispita, doduše ispit sam položila od prve ali sam ipak nezadovoljna cjelikupnim tretmanom
malo ljudskosti nebi škodilo, a time nebi izgubili na moći
ovo je bio jedan od najzanimljivijih i ujedno najzahtjevnijih ispita na koji sam potrosila mnogo vremena, a onda naposljetku mi se neda prilika da pokažem što sam sve lijepo naučila nego moram pisati koda me 100 đavola goni i još ne stignem odgovoriti na zadnje pitanje mada ga znam, a o provjeri prethodnih pitanja da i ne pričam
profesorica je ugodna likom, no djelom malo manje
smatram da je koncept ispita fašistički

suni
01-02-2010, 19:39
organizirana, pedantna, hladna hihihih čista petica :))))

ne stvarno žena nije trouble maker sve konce drži u rukama, nema histerične napadaje i nikome ne tepa. kakva razlika nakon babetina s prve dve godine faxa:)

mihić
27-09-2010, 09:25
Zlata je fina....Pismeni tko god da ispravlja to je sve skupa dosta strogo, no usmeni je ugodan. Ne cjepidlači. Tko god je prošao pismeni ne će imati problema na usmenom ! Ljudima je čak podizala ocjene na usmenom, naravno onima koji su zaslužili

winnie
18-04-2011, 14:32
Dobra je zlata, kako je gore već navedeno ne cjepidlači i pomaže na usmenom ako se zapne. danas u prvoj grupi svi prošli usmeni. pitala je 8 i 9 cjelinu i nešto postupka. i mislim da je nekog malo i subjekte pitala. nas 7 je bilo gotovo za nekih 35-40 min :D tako i treba biti s obzirom da je pismeni malo teži. jedna velika zamjerka je neobjavljivanje rezultata ne netu. 6 dana čekati rezultate i ponavljati za usmeni a ne znaš dal će ga uopće biti je igranje sa živcima.
što se tiče samog ispita- zanimljivo gradivo, srednje težine, mjesec i pol učenja sasvim dovoljno. primjeri na ovom roku nisu bili teški ali svakako pročitati cijeli primjerovnik jer su neka pitanja bila jako slična kao u primjerovniku. što se teorije tiče nisu teška pitanja ali stvarno bi mogli dati malo više vremena nebi to stigla riješit da me gone bičem.

Breeder
20-04-2011, 01:20
Dobio sam vise bodova nego sto sam racunao. Ako ona ocjenjuje pismene mogu samo reci da to radi i vise nego korektno. Usmeni? U mojoj grupi je zbilja izvlacila kada se nije znalo, ali ono sto me iznenadilo je bio bas jedan poseban slucaj. Na predavanju/seminaru je izricito rekla da tko ne zna osnove za zalbu nema sto raditi na ispitu. Jedan lik nije imao apsolutnoga pojma o njima, no zlata je izvlacila valjda 5 minuta iz njega. Cini mi se da kolega nije ni sam znao odgovor na pitanje nakon tog mukotrpnog procesa iako ih je izrekao kroz njezine hintove. :D Osobni dojam je da je objektivna i nikako babaroga. Ocjena: 5

mea
10-05-2011, 19:19
slazem se s Breederom! odlicna je bila na ispitu i stvarno je korektno ocjenjivala. mislim da je neki ljudi lose ocjenjuju jer im je ispit bio tezak ali to nema veze s njom kao ispitivacicom jer je stvarno objektivna i maximalno izvlaci iz covjeka i nije joj cilj rusiti. cista petica od mene!

nestorov
18-06-2011, 12:30
smirena na usmenom,i to na dosta teške kikseve.pomaže sa dosta dodatnih pitanja.kod odgovaranja joj je važno da kužite materiju ili da barem osnovno znate šta vas pita a da ne lupite baš sad neku nebulozu.ne sitničari.maksimalno se trudi izvući iz studenta znanje.postavlja još dodatnih pitanja kako bi student dobio priliku da dođe do prolaska.imam dojam da liberalnije ispravlja pismene.pohvalno,5!

pam.pam
29-06-2011, 15:33
ok je zlata. smirena i hladna. dobra su joj predavanja, pomažu čak. na usmenom tolerira gluposti ( u manjoj mjeri) sve u svemu, 4

ars boni
11-07-2011, 15:35
Najbolja profa kod koje sam odgovarala, ukratko. A nije da mi konkurencija nije jaka jer sam imala dosta sreće s profesorima i uvijek nekako dospijevala najobjektivnijima... al Zlata nosi lentu ovaj put. Fakat da mogu sve bih odgovarala kod nje. Najkorektniji profesor s kojim sam se srela, žena zaista ima užasno puno strpljenja i osjećaja za studente, za vrućinu, umor, nerazumijevanje kompliciranih instituta, ne bira miljenike, nema kod nje cici mici ali nije teška ni za pohvalu ako zaslužiš, a kamoli za dobru ocjenu. Ma genijalna, organizirana i pedantna, a čovjek. Endemska vrsta :D
5