View Full Version : Dipl. iur. Hrvoje Lisičar (prosjek 3,17)
Pravokutnići
12-12-2006, 11:56
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni! :smt080
fat drummer
14-12-2006, 15:35
nakon ťto padnete ispit i doðete po objaťnjenje je neponovljivo iskustvo slijeganja ramenima i klasiènih uzreèica: tako vam je to kolegice/kolega
e, to mi je najnegativniji lik na faksu dosad..
pa kakav je to naèin ispravljanje pismenog!? ako nije od rijeèi do rijeèi kao ťto piťe u knjizi, onda nije toèno! katastrofa!
studos2godine
18-10-2007, 14:03
Meni je asistent mrak, a i bavi se podruèjem koje je fakat novo i zanimljivo. Ove godine sam seminarist i za sada sam bio na konzultacijama dva puta i uvijek je spreman pomoÌ i sve objasnit.
Meni je asistent mrak, a i bavi se podruèjem koje je fakat novo i zanimljivo. Ove godine sam seminarist i za sada sam bio na konzultacijama dva puta i uvijek je spreman pomoÌ i sve objasnit.
hrvoje bok :smt006
one_perfect_girl
30-10-2007, 14:09
meni je dobar :-D
i ne znam zaťto mu spoèitavaju da je dosadnjikav...meni se sviða na njegovim predavanjima, da se lijepih stvari saznat... :-D :-D :-D
predavanja malo dosadna. imam osjecaj da mu je njegov kompjuter najvaznija stvar na svijetu...
ja imam odlično iskustvo sa asis. lisičarom. fakat je bio korektan i spreman na pomoć. čak i za progledat kroz prste za neke stvari na kolokviju ili ispitu. što se mene tiče 5 :)
zgodan... lijepo ga je gledat dok hoda po dvorani. Predavanja su okej. al on mene još nije primjetio :roll: , :D
JER JE SAMO MOJ!! MOOOJ!!!!1
jedino ak nisam njegov tip.... al zbilja nisam još niš našla šta mi se ne sviđa na sebi.
da ga ocijenim fizički il psihički?
ajme ak mi ovo čita dečko...
mislim, ak čita hrvoje lisičar sam bih htjela napomenut da moj dečko i ja imamo otvorene odnose :smt002
Starfish
17-12-2008, 22:50
JER JE SAMO MOJ!! MOOOJ!!!!1
mislim, ak čita hrvoje lisičar sam bih htjela napomenut da moj dečko i ja imamo otvorene odnose
:smt042 :smt043 :smt044 :smt045
Pa falabogu da ga je netko osim mene primjetio nakon tri duge hladne godine! :smt047
Exquisite taste cure, svaka čast! :-D
No da, ozenjen je.
Ne?
:smt009
@SF :smt006 High five :smt006
---
i ovaaaj... izuzetno simpatican i ugodan na predavanjima. :-D
Starfish
18-12-2008, 10:29
No da, ozenjen je.
Alita, mislim stvarno...to je totalno nebitno za ovu anketu. :-D
A i inače. http://www.pravokutnik.net/forum/images/smilies/047.gif
Starfish
18-12-2008, 13:52
pa nema prsten...
:smt044 :smt044 :smt044
Al ga zato "razni iritantni prodavači osiguranja, suprotno Zakonu o telekomunikacijama, zovu za vrijeme nedjeljnog ručka; pa mu žena mora ustajat od stola i javljat se na telefon". Bar su takve priče bile u igri dok sam ja išla na predavanja. Ni tada nije nosio prsten. :-D
Ovim putemo molimo asistenta Lisičara, ako je oženjen, da radi zaštite i otklanjanja moguće štete od poštenih trećih koji su postupali u dobroj vjeri počne nosit prsten... :-D
Od javnog bilježnika solemniziran izvadak iz matice rođenih, ne stariji od 30 dana, will do as well... :-D
OK, moram prestat s ovim... :smt043
:?: pridružila sam se forumu da budem u toku.... samo dobivam komplekse jer ne razumijem termine i to nisam mogla izabrat banalniju temu...
opet ne kužim zakaj netko ne bi nosio prsten....
i to još mlad zgodan i na faksu s većinom cura. malo jadno? ili je to zbog estetskih razloga?
jer da sam mu ja žena ja bih ga natjerala da ga nosi :)
Moram reci da sam i ja promisljala o tome :-D
Mozda je nesto drugo u pitanju...
Mislim da ne bi iz tako glupog razloga ne nosio prsten.
....
:oops:
A mislim da forume ne cita, ipak su forumi, BBSovi i news grupe dno dna Interneta gdje se samo dila kiddie pr0n.
upravo učim pravnu informatiku i sve sam skužila kaj si napisala!! :D fala
:?
Mislim da mi je jasno zasto ima najnizu ocjenu od svih asistenata na katedri.
:smt009
Ovaj, bovary, primjenit cemo pravilo first come first served pa ti ga drage volje prepustam :-D
Ali krajnju ocjenu dajem kad dobijem zigic.
:smt006
S prstenom ili bez lisicar je uffff... ;)
A sto se tice njegovih predavanja meni je puno zanimljiviji od dragicevica i manje iritantan od jurica. Pogotovo ako zapocnemo neku prakticnu temu pa se malo maknemo od dosadnih slajdova.
A sto se tice njegovih predavanja meni je puno zanimljiviji od dragicevica i manje iritantan od jurica. Pogotovo ako zapocnemo neku prakticnu temu pa se malo maknemo od dosadnih slajdova.
Juric iritantan? Do tell? *na njegovom topiku*
Lisicar je zanimljiv, ali mi se cini uglavnom nezainteresiran. Svu trojicu ih Katulic pwna po tome.
...sad i ja offtopicarim :lol:
Pardon. :D
Pristupacan, korektan, simpatican, sve po redu.
4. :-D
2
samo zato jer ne tlači sa seminarskim radovima, inače bi bila jedinica :p
:smt006
missvjestica
12-02-2009, 16:33
njah.
ne znam. aj 3 :smt006
Juric iritantan? Do tell? *na njegovom topiku*
Lisicar je zanimljiv, ali mi se cini uglavnom nezainteresiran. Svu trojicu ih Katulic pwna po tome.
...sad i ja offtopicarim :lol:
Pardon. :D
Da poprilicno nezainteresiran, sto je dobro npr. u slucaju kad na predavanju imate kolegicu koja ne moze prestat s pitanjima, komentarima i pricicama (i ne, ne smeta mi kad ljudi postavljaju pitanja, dapace; al svatko tko je slusao ovu kolegicu zna o cemu pricam).
MightyPrincess
18-02-2009, 23:37
5! Super je
I oku ugodan khm! :smt007
Da poprilicno nezainteresiran, sto je dobro npr. u slucaju kad na predavanju imate kolegicu koja ne moze prestat s pitanjima, komentarima i pricicama (i ne, ne smeta mi kad ljudi postavljaju pitanja, dapace; al svatko tko je slusao ovu kolegicu zna o cemu pricam).
evo, bit ću i ja malo offtopic, a i malo kasnim, al ne mogu odoljet da bacim komentar na ovo... o, da, znam i ja na koju kolegicu misliš, i još uvijek ne mogu zaboravit dotično predavanje na kojem ista doslovno nije mogla prestat pričat i ispitivat, a da je barem rekla 2-3 pametne... :roll: sad sam nedavno vidio da je isti pristup počela koristit na predavanjima iz ekonomske politike, al nekako mi se čini da asistent Rančić baš i neće bit tolko susretljiv i strpljiv s njom...
evo, bit ću i ja malo offtopic, a i malo kasnim, al ne mogu odoljet da bacim komentar na ovo... o, da, znam i ja na koju kolegicu misliš, i još uvijek ne mogu zaboravit dotično predavanje na kojem ista doslovno nije mogla prestat pričat i ispitivat, a da je barem rekla 2-3 pametne... :roll: sad sam nedavno vidio da je isti pristup počela koristit na predavanjima iz ekonomske politike, al nekako mi se čini da asistent Rančić baš i neće bit tolko susretljiv i strpljiv s njom...
:smt005 drago mi je da ne idem na predavanja iz ekonomske.
Hah, slusala sam ja nju i na seminaru, i juric je bio malo tolerantniji od lisicara.
ispricavam se na offtopic :smt008
mali_vrag
23-08-2009, 17:47
pomalo bahat,cini mi se.
Aurora Bella
19-02-2011, 05:07
Evo da napisem par dojmova s ispita kod asistenta.To je prvi put da sam svoga ispitivaca prvi put vidjela na usmenom,sto mi je bio mali sok,ali ipak sam na kraju ostala pozitivno iznenađena jer je to bio uistinu jedan ugodan usmeni.Poceo je ispitivati cak 10 minuta prije najavljenoga termina,a pita samo najosnovnija pitanja,iako sam se ja opet cijela smotala i odgovarala totalno nesuvislo(sto ni ne cudi,buduci da sam ucila nekih tjedan dana već umorna od ustavnog) no ipak mi je potvrdio ocjenu s pismenog. Mislim da mi je ovo jedan od najugodnijih usmenih do sada.
(A i dobro izgleda,ako smijem primjetiti :mhm: )