View Full Version : Doc. dr. sc. Ivana Grgurev (prosjek 3,21)
Pravokutnići
12-12-2006, 10:59
Možete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije, nastup i pripremljenost.
Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).
Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavača samo jednom tijekom akademske godine. Na kraju godine, dobivena prosječna ocjena ide u arhivu i anketa kreće ispočetka.
Zabranjeno je glasati 2 puta, kao što je zabranjeno i ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.
Ako umjesto palatala vidite neke čudne znakove, u svom profilu promijenite jezik na hrvatski. Ako s time, glasanjem ili bilo čim tehničke prirode imate problema pošaljite privatnu poruku nekome od nas.
Uredništvo
A sad - ocijeni! :smt080
ultraviolet
21-12-2006, 19:27
ovo je vrlo subjektivno jer profesoricu vidjeh doslovno 1 i to na ispitu. al pošto položih, sve najbolje o njoj! :-D
probat ću suvisno argumentirat - kao prvo, vrlo je pohvalno Å¡to pruži mogućnost pisanja koncepta. jer materija radnog i socijalnog je vrlo disperzivna i nije moguće odmah, po izvlačenju kartice sjetiti se točno Å¡to se traži. ja mislim da nisam mogla pisati koncept da bi pala odmah, jer se prvih 10 minuta nisam mogla sjetiti ničega, baÅ¡ NIČEGA.
nakon pisanja koncepta student ide odgovarati i pri tome profesorica postavlja podpitanja, usmjerava, pomaže. što je isto jako dobro. :-D
vrlo je strpljiva, i da stvarno vremena i Å¡anse za popraviti dojam čak i ako si generalno zaznuo (pomjeÅ¡ao naknadu plaće i novčanu naknadu, Å¡to je u radnom grande zajeb :-D ).
Deèko koji je odgovarao prije mene rekao je da ne zna jedno pitanje s kartica i Grgurev mu je odgovorila da ako zna ostala pitanja, a 3. pitanje nije najbitnije da Ìe ga pitati neťto drugo. Dakle, da stvarno ťansu za prolaz. Postavlja puno potpitanja i to vezana uz glavno pitanje (npr. na pitanje o blagdanima i neradnim danima dobila sam potpitanja vezana uz dnevni, tjedni i godiťnji odmor), no sam ispit traje kratko i uglavnom bezbolno. :-D
Victoria
23-09-2010, 23:37
Vrlo korektna, cijeni razumijevanje i povezivanje gradiva.
Dislajk. Dam joj 3. Kad postavi podpitanje ima namjeru totalno te smušit i odvest u krivom smjeru. Za prolaz mi se vidi jako korekta, ali netko je napisao da se s cvikama i coktanjem i gledanjem u tebe kao u najvećeg neprijatelja jer si joj eto ti prvi kojeg vidi nakon 2mjeseca luftanja fura na Jaramaz. Potpisujem. Pitanja jedna od boljih. I definitivno je recesija udarila jerbo nema kapi vode, kao u pustinji.
Cherry Darling
07-11-2011, 16:30
ugodan ispitivac al trebao bi joj netko rec da su literatura sami zakoni pa da studenti zapravo nemaju otkud shvatit pojedine institute radnog i socijalnog...uz postovanje onima koji sline na konzultacijama, predavanjima i koriste se ostalim sredstvima izvan obvezne literature...:mah:
Mihaela88
30-01-2012, 16:26
moram reci da sam po pricama ocekivala neku zivcanu osobu koja cijelo vrijeme okrece ocima i cokce no zena je sasvim normalno bice. mozda to radi ako netko izvali notorne gluposti ili, jos vjerojatnije, ako je netko sve nastrebao, a ne moze osnovnu stvar povezati i zakljuciti. uglavnom, cini mi se da ne ide s pretpostavkom da cete past (kao gotovac) vec daje dosta sansi prije pada. cak su joj pitanja za vecu ocjenu neko osnovno povezivanje kroz nauceno. nije istina da dijeli samo 2 i 3. bilo je danas i 4 i 5. ne gleda previse na status i dijeli ocjene prema zaslugama tako da svakako dobije jednu 5 od mene :D
pita i izvan kartica, ali kroz povezivanje i mozda to nekog zbuni (mislim da joj to nije nikako cilj vec joj je cilj pomoci vam i vidjeti da li uopce razumijete ono o cemu pricate ili samo puko reproducirate).
točkica*
30-01-2012, 16:46
slažem se s kolegicom..bila sam danas kod nje, malo skeptična zbog komentara po forumu.pitanja su mi stvarno bila malo glupa, 5 rečenica najviše za svaku karticu. postavila mi je potpitanja za svaku karticu, od kojih jedno nisam znala, ostalo sam znala dosta dobro i dobila 5. tako da očito postoje kriteriji za ocjene. smirena je, ako nešto krivo kažeš, naglasi ti to i traži da se ispraviš. svakome da vremena da napiše koncept,što doista puno znači.
sve u svemu - organizacija ispita, samo ispitivanje, ponašanje...petica.